• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
با سلام...
در مورد کارتون Gravitation یک سئوال برام پیش اومده اینکه می خواستم بپرسم شما این کارتونو دیدید؟ تو این
کارتون Shuichi Shindo و Erie Yuki هر دو تا شون پسرند؟
میشه خلاصه ای از داستانشو بنویسید؟:)
آره هر دوشون پسرن:p و به دليل مسائل شرعی و عرفی نميشه داستان رو تعريف کرد!:f34r: اگه ميخوای خودت از بچه ها بگير و ببين!;)

فقط اينقدر ميگم که شوييچی يه خواننده عاشق يوکی يه نويسنده ميشه، اونم به خاطر اينکه يوکی يکی از شعر هاشو مسخره کرده بوده!:lol::p و البته مشکلات گذشته يوکی و ... :wacko:

خودت ببين اينجا نميشه گفت! :cool:

lg_gravitation_volume-01.jpg

ا... اين پست 4444 من بود.:blink::D:lol: (اينو برای دفتر خاطرات خودم نوشتم:p )

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Toward the Terra

toward%20the%20terra.JPG

چرا؟ چرا؟ چرا؟
4_12_11.gif
اين سوالی هست که هر هفته من از خودم ميپرسم, وقتی که لحظه شماری ميکنم تا قسمت بعدی اين کارتون در بياد!:blink: واقعاً چرا من از اين کارتون اينقدر خوشم اومده که نميتونم برای قسمت بعديش صبر کنم؟!:eek:

البته امروز که rating ش رو چک کردم ديدم که مثل اينکه من تنها کسی نيستم که از اين کارتون خوشش اومده! :p:happy:

Seen in part or in whole by 148 users, rank: #1319
Median rating: Excellent
Arithmetic mean: 8.1707 (Very good+.17), std. dev.: 1.4964, rank: #274
Weighted mean: 8.0583 (Very good+.05), rank: #280
Bayesian estimate: 7.87076 (Very good-.12), rank: #224

ولی کارتون نه داستان جديدی داره (تقريباً)، نه گرافيک آنچنانی اي! ولی يه چيزی تو رابطه بين شخصيت ها باعث اين کشش تو بيننده ميشه که ببينه قسمت بعدی چی ميشه؟! و شايد يه دليل ديگه روند بسيار سريع داستان هست! تنها کارتونی که من با اين سرعت ديدم ، کارتون jyu oh sei بود. و البته يه نکته ديگه در مورد اين کارتون اينه که اصلاً نبايد دل به شخصيت ها بست چون مثل اينکه عين کارتون ergo proxy (که من هنوز نديدم) همه شخصيت ها رو خيلی زود به اون دنياا ميفرستن!

يه نکته جاذب ديگه اين کارتون مهارت اون برای ايجاد علاقه در بينننده چه برای شخصيت مثبت و چه شخصيت منفی داستان هست! به طوری که شما خيلی سريع جذب هر دو سمت داستان ميشين و اصلاً دوست ندارين هيچ بلايی سر هيچ کدوم بياد!

بگزريم! و اما داستان:

به سمت ترا ! به سمت زمين! :rolleyes:

B0000AVT27.09.MZZZZZZZ.jpg

در آينده دور انسانها توی کلونی های مختلفی زندگی ميکنن و ميشه گفت تمام زندگيشون زير نظرسيستم حاکم هست که تقريباً همش با کامپيوتر ها کنترل ميشه!:wacko:

همينطور چندين سال پيش تلاشی برای ايجاد نسل برتر يا بهتر انجام شده بوده که منجر به بوجود آمدن نسل جديدی به نام ميو mu شده. اين نسل جديد هيچ تفاوتی از نظر ظاهری با انسان های عادی ندارن ولی از نظر ذهنی قابليت های بيشماری از جمله خوندن ذهن بقيه افراد، قابليت استفاده از تله پاتی، حرکت دادن اجسام ، ... دارن! :f34r:

انسان ها که از اين نسل ترسيدن شروع به نابود کردن ميو ها کردن و ميو ها به يه کشتی فضايی به اسم موبی ديک (قابل توجه پانتی :D ) پناه بردن و در فضا پنهان شدن!

حالا توی کلونی ها هر وقت بچه ها به يه سن خاصی ميرسن بايد امتحان adulthood يا بلوغ رو بدن که چيزی نيست جز يه شستشوی مقزی که 2 هدف رو دنبال ميکنه: يک اينکه اگر بچه اي از نسل ميو در اين ميون بوجود اومده رو شناسايی کنن و از بين ببرن:f34r: و ديگه اينکه کلاً تمام خاطرات بچه ها از قبيل داشتن مادر و پدر رو از ذهن شون پاک کنن تا بچه ها با کمترين احساساتی در خدمت کامپيوتر ها باشن!:eek: (اين قسمت اين کارتون منو ياده کتاب کوه های سفيد يا کوهستان سفيد انداخت که وقتی بچه بودم خونده بودم!)

و اما اين کارتون مربوط به پسری به اسم جومی مارکيز ميشه که در روز امتحان adulthood ش ميفهمه که يک ميو هست:

و توسط شخص ديگری که همه به اسم سولجر (از اين لحاظ که محافظ و مدافع بقيه ميو ها هست) ميشناسن، نجات پيدا ميکنه:

و در نهايت مسئوليت تمام نسل ميو بر گردن جومی ميوفته! و اينکه ترا اون سرزمين موعود رو پيدا کنه! :happy:

يکی ديگه از خصوصيات اين کارتون، جهش زمانی اون هست. اين قسمت در اين ساله، قسمت بعد 3 سال ديگه هست و قسمت بعدش 5 سال بعد!:blink:

در همين جهش های قورباقه وار اين کارتون:p يه شخصيت بسيار جالب ديگه وارد داستان ميشه به اسم کيث آنيان که ايشون سمت انسان هاست نه ميو ها! البته از گفتن اينکه ايشون کی هستن معزورم چون تمام قشنگی داستان از بين ميره!:happy:

فقط من اعتراض دارم! نميدونم چرا بعد هر کدوم از اين جهش ها قيافه اين کيث بدبخت زشت تر ميشه!:f34r: بخدا جوون که بود خوشگل بود!:p

در نهايت هر 2 طرف داستان که دشمن هم مهسوب ميشن به دنبال يافتن ترا هستن و در اين بين خصومت ها و دوستی های تازه اي شکل ميگيره!

سريال 24 قسمت هست و 13 قسمتش تا الان در اومده که بابک داره دانلودش ميکنه!

قابل توجه معترضين : داستان فقط 10% spoil شده! يعنی فقط در حد قسمت اول!

monjamed

كاربر فعال سریال تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
2
مدير عزيز!‌من براتون يه پيغام خصوصي فرستادم قبلا هم تو تاپيك‌تون پست زده بودم. كم‌كم دارم به خودم شك مي‌كنم! جريان چيه؟ ؟!!!!! :(

Jini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واي كارتون ليدي ليدي خيلي قشنگه اما منم مثل خواهر آريانا فكر مي كردم كه ژاپنيه.
راستي يه انيمه ديگه هم مثل بود .فكر كنم اسمش ليدي ژوژي بود.كسي اين انيمه رو ديده.
در مورد يه دختري كه وقتي خيلي كوچيك بوده يه خانواده كه خودشون دو تا پسر داشتن اونو توي جنگل پيدا مي كنن...بعد از سالها وتي بزرگ مي شه متوجه مي شه كساني تا حا لا خانواده صداشون مي كرده در واقع خانواده واقعيش نيستن پس مره كه اونارو پيدا كنه.....البته يه دليل ديگشم اينه كه هر دو تا برادراش دوسش دارن ومادرشون مخالف اين علاقه ست.البته خود ژورژي هم يكي ديگرو دوست داره و..........
فريدا جون ديديش؟

فایل های ضمیمه

• Gwendoline.jpg
    Gwendoline.jpg
    31.7 KB · نمایش ها: 1

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
مدير عزيز!‌من براتون يه پيغام خصوصي فرستادم قبلا هم تو تاپيك‌تون پست زده بودم. كم‌كم دارم به خودم شك مي‌كنم! جريان چيه؟ ؟!!!!! :(
سلام خواهر/برادر

دليلش امضاء من هست، اگه خونده باشين. :rolleyes:
سعی ميکنم الان يه نگاهی بکنم ببينم ميتونم براتون پيدا کنم يا نه!:happy:

Zeos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواهش :happy:

والا اون سايتی که تو معرفی کردی من بايد يه روز کل وقتمو بزارم ببينم.:wacko: حالا صبر کن خبرشو بهت ميدم:D
فعلاً سفارش منو بزن:D. راستی شماره ها رو بيخيال شو. شماره هايی بودن که تو . تو ليستت استفاده کرده بودی!:eek:

در کل فکر کنم 9 تا سری بودن که همه رو کامل ميخوام، به جز city hunter که فصل 2 و 3 و همه فيلماشو ميخوام. و record of lodoss wars که سری دومشو دارم. سری يه اولشو ميخوام و اگه چيزه ديگه اي ازش داری.:D

ممنون :blush::happy:

چشم ، از امروز شروع ميکنم به ضبط کردن سفارشات شما ، فکر کنم تا دوشنبه تموم بشن :)

سری دوم Lodoss wars کدومه ؟ اون 13 قسمتی يا 27 قسمتی ؟ :wacko:

دو تا dvd هم دارم که مربوط به Lodoss ميشه يه جورايی به اسم Lodoss the legend of Crystania ، يه فيلم با 3 تا OVA اگه اشتباه نکنم ، ولی همه به زبان شيرين آلمانی هستن :wacko:

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
بابك جان من قبلا پرده اي كيفيت عاليشو دان كرده بودم
فقط جهت يادآوري:
امشب ساعت 12:00 دومين جلسه هماهنگي هست. لطفا توزيع كننده ها و فريداي عزيز تشريف بياوريد

این نامردیه
36_1_4.gif
پس چرا هیچ جا ننوشتی که داونش کردی؟ :(

در ضمن ، میگم فریدا-ساما شما که Toward the terra رو داون میکنی ، دوباره کاری نمیشه ;)

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
این نامردیه
36_1_4.gif
پس چرا هیچ جا ننوشتی که داونش کردی؟ :(

در ضمن ، میگم فریدا-ساما شما که Toward the terra رو داون میکنی ، دوباره کاری نمیشه ;)

:blink:بابك ليست منو نديدي هنوز؟ يه نگاهي بنداز چندتا آمريكايي باحالم دان كردم مال سري Hellboy داستان هاي جالبي دارند. منتظر Shrek3 DVDrip و چندتا جديد كيفيت خوبم كه دان كنم اونا روهم.
از امروز دوباره دانلودام زياد شده، Fantastic Four 2 , die hard 4 , Persepolis رو هم دارم دان مي كنم، چند سري انيمه هم كه دارم دان مي كنم، فكر كنم كارتون ها بيفته براي هفته بعدي.من هر هفته يه 20 گيگي ميرازم سر دان.
ديشب افتادم به جون اين هارد همين طوري يا ميزدم رو دي وي دي يا پاك مي كردم، الان كلي خالي كردم:p

leila_t

Registered User
لایک‌ها
8
Hand maid may

http://www.4shared.com/file/19278356/a4c67de5/HMM_May.html

11 episod
ژانر: کمدی ، رمانتیک
داستان: Saotome Kazuya پسریه که خیلی باهوشه . یه دوستی داره به نام Nanbara که بهش حسودی میکنه و خیلی بدجنسه به همین خاطر بهش 1cd میده تا وارد site ی بشه که کامپیوترش رو ویروسی میکنه. Kazuya در پی جلوگیری از افتادن ویروس به روی کامپیوترش نا خواسته برای 1 شرکت خاص سفارش میفرسته.
May یه ربات پیشرفته و کوچیکه که دقیقا مثل انسانه ... اما Kazuya نمیتونه مبلغ این ربات رو برای خریدن پرداخت کنه ........

اینم لینک برای اطلاعات بیشتر:
http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=29

فایل های ضمیمه

• HMM_May.jpg
    HMM_May.jpg
    30.1 KB · نمایش ها: 4
  • _'l.bmp
    383.5 KB · نمایش ها: 2

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
دنی جان با تاخیر زیاد تولدت مبارک
6639.gif

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
flv ش رو ميخوای آپلود کنم؟! :eek:

فايده نداره. کامبيز ايران نيست! :(

کی داره؟ من تا آخر volume 29 دارم، ادامش رو برام بفرستين :rolleyes: منم برای کامبيز ميفرستم.:D

البته خوده سهراب ميتونه مستقيم بفرسته که زودتر برسه :) اگه فرستادن dvd اشکالی نداره!:f34r: يادمه قبلاً گير ميدادن!:(
من کامل دارمش .. هرکی می خواد با من هماهنگ کنه ... تو تاپیک مانگا البته ...

flv و ایناش رو هم اگه کسی می خواد آپ کن ... منکه خودم اون 100 مگی رو گرفتم و فکر کنم 4-5 بار دیدمش ... ( ضمن اینکه اون آهنگ sweet dreams رو ما توی گروه کوچولوی خودمون توی دانشگاه ، کاور کرده بودیم ... من بجای منسون می خوندم !!
tooth.gif
... در نتیجه خاطره انگیزتر بود برای من
Just_Cuz_19.gif
... )

atashpareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:blink:بابك ليست منو نديدي هنوز؟ يه نگاهي بنداز چندتا آمريكايي باحالم دان كردم مال سري Hellboy داستان هاي جالبي دارند. منتظر Shrek3 DVDrip و چندتا جديد كيفيت خوبم كه دان كنم اونا روهم.
از امروز دوباره دانلودام زياد شده، Fantastic Four 2 , die hard 4 , Persepolis رو هم دارم دان مي كنم، چند سري انيمه هم كه دارم دان مي كنم، فكر كنم كارتون ها بيفته براي هفته بعدي.من هر هفته يه 20 گيگي ميرازم سر دان.
ديشب افتادم به جون اين هارد همين طوري يا ميزدم رو دي وي دي يا پاك مي كردم، الان كلي خالي كردم:p

علي جان اگه چيزايي كه دان ميكني رو توي ليستت مشخص كني و همچنين تو هم مثل سهراب تاريخ آپديت ليستت رو توي امضات اضافه كني خيلي خوب ميشه...:happy:
اينجوري بابك هم سردرگم نميشه...;)
البته در مورد تاريخ آپديت، خودم هم بايد اينكارو بكنم كه مي كنم... ولي تو چون زود به زود دان ميكني ليستت زود به زود عوض ميشه و اين قضيه بيشتر لازم ميشه...
موفق باشي...

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2

لیست تو که فیل*تره ;) زود برو مشکلو حل کن ;) خودشم به قول جناب آتشپاره بهتره یه تاریخ آپدیت هم روش بزاری :happy:

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
علي جان اگه چيزايي كه دان ميكني رو توي ليستت مشخص كني و همچنين تو هم مثل سهراب تاريخ آپديت ليستت رو توي امضات اضافه كني خيلي خوب ميشه...:happy:
اينجوري بابك هم سردرگم نميشه...;)
البته در مورد تاريخ آپديت، خودم هم بايد اينكارو بكنم كه مي كنم... ولي تو چون زود به زود دان ميكني ليستت زود به زود عوض ميشه و اين قضيه بيشتر لازم ميشه...
موفق باشي...

مهدي جان هنوز تغييري نكرده. تا 2و3 شنبه كه انيمه هاي جديد بياند. راستي مي توني چيزايي كه خواستي رو دوباره برام بفرستي من نمي دونم كجا گذاشتم.
ليست من خيلي تنبلي درست كردم:D تو 10 دقيقه تموم كردم رفت. بايد به وقتم براي ليست بزارم.

عجب من اينجا از بس فيلتر نداشتم يادم رفته بود كه لغت Anime فيلتر شده. الان ليست درست و ارسال مي كنم.
خودتونم از اين كارا بكنيد.

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یعنی ایشاالله امشب مشخص میشه کی به کی انیمه بده ؟
راستی فریدا یه پست زده بود که حسابی منو ناراحت کرد
291.gif
. فکر کنم باید برم خودکشی کنم
sick002.gif
. نوشته بودی به اعضای جدید 5 تا دی وی دی بیشتر نمی دین . 2 تا سوال
1 - من عضو جدید حساب می شم ؟؟؟:blink:
2- چرااااااااااااااااااااااااا
105.gif

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
راستی دلم برای فریدا و بچه هایی که اینجا رو ایندکس کردن می سوزه .:(
تازه فهمیدم ایندکس کردن چقدر سخته :wacko:. چون خودم هم دارم یه جایی رو ایندکس می کنم :blush:. همین جا یک خسته نباشید درست حسابی به فریدا و بقیه بچه هایی که توی ایندکس این تاپیک فعالیت کردنه میدم:lol:.
:happy: :happy: :happy:
:

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
یعنی ایشاالله امشب مشخص میشه کی به کی انیمه بده ؟
راستی فریدا یه پست زده بود که حسابی منو ناراحت کرد
291.gif
. فکر کنم باید برم خودکشی کنم
sick002.gif
. نوشته بودی به اعضای جدید 5 تا دی وی دی بیشتر نمی دین . 2 تا سوال
1 - من عضو جدید حساب می شم ؟؟؟:blink:
2- چرااااااااااااااااااااااااا
105.gif

انشاا.. مشخص ميشه
msn_red_fox_smilies-20.gif

1: بله
2: به دلايل امنيتي، بعد از بحث هايي كه در جلسه قبل شد نتيجه رو بر اين گرفتيم كه اعضا جديد 5 تا بگيرند و كم كم كه مطمئن شديم مي تونيد تا 10 دي وي دي بگيريد.
نمي خواد خودتونو ناراحت كنيد، ديگه شما عللشو كه مي دونيد چرا!! راستي اصلا آنلاين نمي شي؟ من يه چندتا سوال ازت دارم
kaos-pika02.gif

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
:blink:بابك ل.....
از امروز دوباره دانلودام زياد شده، Fantastic Four 2 , die hard 4 , Persepolis رو هم دارم دان مي كنم، چند سري انيمه ....كردم:p

آقا ... من خیلی دنبال این انیمیشن پرسپولیس بودم ... چه لینکی گیرآوردین ؟ ... به چه زبونیه ؟ ... زیرنویس داره ؟...

بالا