• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

omidsilver7

Registered User
لایک‌ها
8
امروز روز تولد هيمه ساما خواهر لينخو هست مبارك باشه ايشاالله 132 سال عمر كنيد
19.gif

chocolatebirthdaycake.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
امروز روز تولد هيمه ساما خواهر لينخو هست مبارك باشه ايشاالله 132 سال عمر كنيد
19.gif
ممنون:happy:، امسال که واقعاً از تولد هيچی جز درس خوندن شب امتحان midterm نصيب من نشد!:f34r::(

با تاخير به دنی و پرشيانی عزيز هم تبريک ميگم.:wub:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Saraiya Goyou

اين چند وقته من حسابی از ديدن انيمه ها عقب افتادم و فقط چند تاشون رو تونستم دنبال کنم. يکی از قشنگ ترين انيمه های فصل قبل انيمه Saraiya Goyou يا House of Five Leaves بود
yes.gif
از آهنگ opening انيمه گرفته، تا شخصيت پردازی و انيميشن و موسيقی متن و ... همه و همه بسيار خوب کار شده و من به شخصه از ديدن اين انيمه خيلی لذت بردم و کلی هم ناراحت شدم که فقط 12 قسمت بود!
sad.gif
از اون انيمه هايی بود که دوست داشتين ادامه پيدا کنه! البته از نظر من که به انيمه های جدی، سمورايی و به طور اخص انيمه هايی که با احساسات شخصيت هاش بازی ميکنه، علاقه زيادی دارم ...
grin.gif

اسم انيمه در واقع اسم يک گروه سارق هست که کارشون دزديدن وارث های خانواده های ثروتمند هست. بعد از دزديدن پسر بچه های اين خانواده ها، در ازای پول بسيار زيادی وارث ها به خانواده هاشون برگردونده ميشن. در طی يکی از دزدی ها، گروه متوجه ميشن که خانواده پسر دزديده شده، محافظي برای خودشون استخدام کردن و اينجاست که رئيس گروه، به فکر استخدام يک محافظ برای گروه Five Leaves مييوفته و انيمه از اينجا شروع ميشه.
yes.gif

اين گروه شامل 4 نفر اصلی هست:

رئيس گروه يا يائيچی (Ichi-San)، پسر جوان بسيار مرموز، بسيار باهوش و بسيار زيبايی هست که مغز متفکر و محور اصلی گروه هست. نقشه های سرقت رو يائيچی طرح ميکنه و بقيه اعضا ی گروه خود سرقت رو انجام ميدن و اين در حالی هست که خود يائيچی به اين پولی که از سرقت به دست ميآد احتياجی نداره و به نظر ميرسه که بيشتر برای که سر خودش رو گرم کنه، اين کار رو انجام ميده.

بقيه اعضا ی گروه چيز زيادی در مورد گذشته يائيچی نميدونن، و ميدونن که با سؤال کردن هم جوابی نميگيرن! اينکه يائيچی کی هست و گذشته اش چی بوده، چيزی هست که در آخر انيمه ميفهمين
yes.gif
و ميشه گفت که نکته اصلی انيمه هم همينه!
secret.gif

سه نفر عضو ديگه اين گروه صاحب يه کافه، يومه (Yumezo):

يک گيژای بازنشسته Otake:

يک دزد ماهر (Matsukichi= Matsu-San) هستن:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
انيمه از جايی شروع ميشه که يائيچی در پی پيدا کردن يه محافظ به Masanosuke Akitsu يا ماسا يک Ronin سمورايی بيکار بر ميخوره و ازش ميخواد که محافظت از يائيچی رو به عهده بگيره.

ماسا يک سمورايی جوان بی دست و پا، خجالتيست، با اعتماد به نفس 0% که از قضا بسيار هم ماهر هست!!!!!!
whistle2.gif
به خاطر شخصيت خاصی که ماسا داره، هيچ کسی بهش کار نميده و ماسا هم بی پول و گرسنه هست، در نتيجه پيشنهاد يائچی رو قبول ميکنه، بدون اينکه بدونه کار يائيچی چی هست!!!
tongue.gif
و وقتی که ميفهمه، از کاری که کرده پشيمون ميشه و نميخواد که ادامه بده! ولی اين در حالی هست که يائيچی تازه يه سرگرمی جديد پيدا کرده و نميخواد به اين راحتی از دستش بده!
smoke.gif

در طول انيمه شاهد اين هستين که چطور ماسا کم کم به تک تک افراد اين گروه علاقه پيدا ميکنه و عضو پنجم اين گروه ميشه و در همين بين کنجکاويش در مورد يائيچی بسيار تحريک ميشه تا جايی که آخر سر متوجه ميشه که يائيچی واقعاً کی بوده و کی هست؟!
read.gif

در طی داستان با تحول شخصيتی کاراکتر های انيمه مواجهيم و آخر سر ميبينين که جای شخصيت ها با هم عوض ميشه.
yes.gif
اين 2 تا شات رو ببينين، يکی مال قسمت اول انيمه و يکی مال قسمت آخر هست:

توجه انيمه به جزئيات قابل تقديره! از شروع انيمه همه حرکت ها، تمام شخصيت ها، تمام حرف ها حساب و کتاب شده هست!
secret.gif
همسايه اي که رد ميشه، اسمی که گفته ميشه، و مکالمه روزمره، در آخر انيمه همه و همه معنی دار ميشه و اگه بار دوم انيمه رو ببينين، ميبينين که همه سر نخ ها به شما داده شده بوده، ولی يا حواس تون نبوده، يا اينکه تو فاصله 3 ماه قسمت اول تا اقسمت آخر فراموشش کرده بودين!
blush2.gif
ولی يه جايی آخر های انيمه، يه جرقه تو ذهن تون زده ميشه و ميگين: "آها، حالا همه چيز مفهوم پيدا کرده! پس ماجرا اين بود!" که البته چيز خاصی هم نيست! ولی همراه بودن با اين 5 نفر و اينکه بفهمين Five Leaves در واقع چه معنی اي ميده، برای من جالب بود!
yes.gif

از شخصيت ها و صحنه های جالب ديگه که تو انيمه ميبينيم:

از نکته های جالب ديگه انيمه، انيميشن خاص اون هست. شخصيت ها ساده، شايد هم زشت ولی به نوعی دوست داشتی
kiss.gif
و خنده دار طراحی شدن ولی در ازای اين کم لطفی در حق کاراکتر های انيمه، دقت و ريزه کاريه بسيار زيادی برای پشت صحنه و مناظر انيمه خرج شده!
whistle2.gif

آهنگ opening انيمه رو براتون آپ کردم، full version:

ولی هر چی ost انيمه گشتم چيزی پيدا نکردم!
cray.gif
2 تا از آهنگ های متن اين انيمه بينظيرن ولی همچنان من نتونستم لينکی پيدا کنم! اگه کسی لينک دانلودی از ost پيدا کرد، ممنون ميشم که به منم بدين.
kiss.gif

انيمه رو به کسايی که انيمه جدی دوست دارن پيشنهاد ميکنم. انيمه بيشتر از اون که صحنه های اکشن داشته باشه صحبت هست، صحنه خون و خونريزی نداره، تاريخی نيست، ايچی نيست ولی در کل جالبه!
yes.gif

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
01.gif

سلام بر خواهر عزيز

من جدا الان دارم از خجالت آب ميشم چون تازه امروز متوجه شدم که روز تولدت رو با يکى ديگه اشتباه گرفته بودم و بهت تبريک تولد نگفتم
girl_blush2.gif
خوب حالا بهت يک تبريک همچين جانانه و درست و حسابى ميگم و اميدوارم تو همه چى از درس و مشق و زندگى‌ و انيمه ديدن گرفته تا کلا هر آنچه که دوست دارى موفق باشى و از همه مهمتر سلامت (2 ماه و اندى‌ مريض بودم افتاده بودم تو رختخواب تازه فهميدم اينکه ميگن سلامتى‌عجب نعمتيه واقعا عجب نعمتيه!) و سال جديد زندگيت پربارتر و قشنگتر از سال هاى قبليت باشه ^_^

تقديم با بهترين آرزوها به ملکه ى انيميشن ها
confetti.gif

473944u9xabrlq4a.gif

پ.ن. از تبريک پيش پيش (و نه با تأخير) تولدم هم که بهم گفتى‌ ممنونم
persiana__flower4ugirl.gif

//

اين هم براى برادر دنى عزيز که اونم تولدش بوده

دنى جان ، تولد تو رو هم با چندين روز تأخير و شرمندگى بسيار بهت تبريک ميگم و براى ‌تو هم بهترين آرزوها همراه با سلامتى‌ و شادى و خوشى و کلى چيزاى خوب + کيک و شيرينى‌ و شکلات و آبنبات و بستنى (به به!) دارم و ... هرچند تکرارى‌ ميشه ولى ... اميدوارم سال جديد زندگى ‌تو هم بسيار زيبا و پر از موفقيت هاى گوناگون باشه ^_^
تقديم به دنيل اوليواى عزيز با بهترين آرزوها و آرزوى بهترين ها
bdayhat.gif

i123302_TAELSmileyCenterMisc2017.gif

پ.ن. اين بالا عکس هايى گذاشته شده است، اگر مشاهده نمى شوند ، فيل کش خود را لطفا فعال نماييد و اگر باز هم چيزى مشاهده نشد احتمالا هاست مربوطه به رحمت ايزدى رفته!!!

اديت:
آدم وقتى تولدها رو به جاى تقويم تو گوشيش سيو کنه و بعد گوشيش هم از کار بيفته و همه چى بپره ديگه بهتر از اين نميشه!
‌‌

‌‌‌

Last edited:

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
منم به نوبه خودم
icon10.gif
تولد فریدا و پانتی رو پساپیش و پیشاپیش تبریکات ویجه میگم
tartbits.gif

به امید اینکه صد سال بعد هم در همین تاپیک تولدمون رو به هم تبریک بگیم
49lpmxx.gif

با تاخير به دنی و پرشيانی عزيز هم تبريک ميگم.:wub:

ممنون
bouquet2.gif

اين هم براى برادر دنى عزيز که اونم تولدش بوده

دنى جان ، تولد تو رو هم با چندين روز تأخير و شرمندگى بسيار بهت تبريک ميگم و براى ‌تو هم بهترين آرزوها همراه با سلامتى‌ و شادى و خوشى و کلى چيزاى خوب + کيک و شيرينى‌ و شکلات و آبنبات و بستنى (به به!) دارم و ... هرچند تکرارى‌ ميشه ولى ... اميدوارم سال جديد زندگى ‌تو هم بسيار زيبا و پر از موفقيت هاى گوناگون باشه ^_^
تقديم به دنيل اوليواى عزيز با بهترين آرزوها و آرزوى بهترين ها
bdayhat.gif

مرسی پانتی عزیز
friaresmilley.gif

//

خبر خوب برای خودم
01144IMMr4vuzzk353hmh33dd9s7[1].gif

قرار شده در سال 2011 سری انیمه ای سریال فانتزی Supernatural به وسیله کمپانی MADHOUSE (که Death Note و Claymore و خیلی از انیمه های درست و حسابی دیگه رو هم ساخته) ساخته بشه
szxo6cckvzj6gy8e2in1.gif
(لینک خبر)

این اولین باره که اقتباس انیمه ای از روی یه سریال خارجی ساخته میشه. کلی خوشحال شدم
monkeysmile.gif

attachment.php

//

این انیمه Rainbow - Nisha Rokubō no Shichinin که جدیدا در اومده چطوره؟ کسی دیده؟
upsidedown.gif

شات هاش خیلی جالب به نظر می رسه ...

attachment.php

فایل های ضمیمه

• Deano.jpg
    Deano.jpg
    116.1 KB · نمایش ها: 82
  • Rainbow.jpg
    Rainbow.jpg
    59.6 KB · نمایش ها: 78

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام بر خواهر عزيز

من جدا الان دارم از خجالت آب ميشم چون تازه امروز متوجه شدم که روز تولدت رو با يکى ديگه اشتباه گرفته بودم و بهت تبريک تولد نگفتم
girl_blush2.gif
خوب حالا بهت يک تبريک همچين جانانه و درست و حسابى ميگم و اميدوارم تو همه چى از درس و مشق و زندگى‌ و انيمه ديدن گرفته تا کلا هر آنچه که دوست دارى موفق باشى و از همه مهمتر سلامت (2 ماه و اندى‌ مريض بودم افتاده بودم تو رختخواب تازه فهميدم اينکه ميگن سلامتى‌عجب نعمتيه واقعا عجب نعمتيه!) و سال جديد زندگيت پربارتر و قشنگتر از سال هاى قبليت باشه ^_^‌‌‌
سلام پانتی جونم

خوفی؟ چقدر دلم برات تنگ شده!:happy: خدا بد نده! چی شده بود؟:eek:

اتفاقاً منم مثل خودت بودم. در طی يه پيچ خوردن پا، کارم به جراحی کشيد و نصف زانوی راست بر باد رفت!:f34r: خلاصه تا آخر عمر ديگه چلاق شدم رفت پی کارش!:p البته من قدر سلامتی رو الان بيشتر ميدونم، خيلی بيشتر !!! اون روزايی که روی صندلی چرخدار بودم و هيچ کاری نميتونستم بکنم مثل جهنم بود!:wacko: واقعاً خدا سلامتی رو از هيچ کس نگيره!!!:rolleyes:

منم به نوبه خودم
icon10.gif
ممنان اي بی معرفت! ;)
خبر خوب برای خودم
01144IMMr4vuzzk353hmh33dd9s7%5B1%5D.gif

قرار شده در سال 2011 سری انیمه ای سریال فانتزی Supernatural به وسیله کمپانی MADHOUSE (که Death Note و Claymore و خیلی از انیمه های درست و حسابی دیگه رو هم ساخته) ساخته بشه
szxo6cckvzj6gy8e2in1.gif
(لینک خبر)
خبرت قديمی بيد! مال 1 ماه پيش اينطوراست!:p ولی واقعاً چه شود! سم و دين به جنگ خدا ميروند!:lol: من فعلاً منتظر season جديدم! زودتر سپتامبر شه ببينيم شواليه مرگ دنبال خدا ميره يا خدا دنبال مرگ؟!:D
این انیمه Rainbow - Nisha Rokubō no Shichinin که جدیدا در اومده چطوره؟ کسی دیده؟
upsidedown.gif

شات هاش خیلی جالب به نظر می رسه ...
احياناً ، خدای نکرده، پست های 9169 و 9170 رو نخوندی؟!:p

از دستش نده!;)

Cinderella Man

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
سلام

منم تولد سه عزیز linghuchong و Persiana و دنی رو تبریک میگم
balloons.gif

دنی کی تولدت بود ما خبردار نشدیم ؟ // بیا اونور الان میرم بچه ها رو خبر می کنم
icon10.gif

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
مخفیانه تولدشون رو جشن میگیرن
ph34r-2009012103.gif

تبریک میگم به دنی عزیز و بانو پرشیانا و linghuchong محترم
cake.gif

bdayhat.gif

Last edited:

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
اتفاقاً منم مثل خودت بودم. در طی يه پيچ خوردن پا، کارم به جراحی کشيد و نصف زانوی راست بر باد رفت!:f34r: خلاصه تا آخر عمر ديگه چلاق شدم رفت پی کارش!:p البته من قدر سلامتی رو الان بيشتر ميدونم، خيلی بيشتر !!! اون روزايی که روی صندلی چرخدار بودم و هيچ کاری نميتونستم بکنم مثل جهنم بود!:wacko: واقعاً خدا سلامتی رو از هيچ کس نگيره!!!:rolleyes:
نصف زانوت رفت؟! بی خیال!! الان که سر پایی؟! کی این همه اتفاقات بد افتاد؟!
7gcq3q5ko5g3m1tcw5x.gif

خبرت قديمی بيد! مال 1 ماه پيش اينطوراست!:p ولی واقعاً چه شود! سم و دين به جنگ خدا ميروند!:lol: من فعلاً منتظر season جديدم! زودتر سپتامبر شه ببينيم شواليه مرگ دنبال خدا ميره يا خدا دنبال مرگ؟!:D

تو هم Suoernatural بین هستی پس ... ایول
icon10.gif

اسپویلرهاش رو هم که می خونی، من نمی خونم. لو نده
6177.gif

آره خبر مال 2-3 ماه پیشه (دوران غیبتم :دی). یه خبر دیگه از همون دوران هم اینه که وارنر برادرز میخواد فیلم سینمایی بلیچ رو بسازه (+)
3121.gif

احياناً ، خدای نکرده، پست های 9169 و 9170 رو نخوندی؟!:p

ندیده بودم، شرمنده
icon10.gif

حسابی انیمه خون باریه انگار
127fs2361263.gif
چقدر سه نقطه داره پستت!!
1495.gif

سلام

balloons.gif

دنی کی تولدت بود ما خبردار نشدیم ؟ // بیا اونور الان میرم بچه ها رو خبر می کنم
icon10.gif

03236IMMgrin.gif

ممنون علیرضا جان
bdaycandlesmilef.gif

یه چند هفته پیش بود.

ph34r-2009012103.gif

cake.gif

مرسی حبیب جان
4xvim2p.gif

واقعا خبر جالبیه !
چه عکس های باهالی هم ازش در اوردن !!
حالا زبان انیمه ش مهم نیست چه انگلیسی باشه چه ژاپنی ! واقعا جذاب میزنه این حرکت

زبانش که ژاپنیه، ولی قراره دوبله انگلیسی اش هم بکنن و خود هنرپیشه های اصلی دست کم تا چند قسمت به عنوان دوبلور حاضر باشن
Just_Cuz_19.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام
ممنون :blush::happy:
نصف زانوت رفت؟! بی خیال!! الان که سر پایی؟! کی این همه اتفاقات بد افتاد؟!
7gcq3q5ko5g3m1tcw5x.gif
هوم ... خنده دار بود قضيه!!!:p توی هواپيما داشتيم تازه سوار ميشديم از سن فرانسيسکو به وگس (تو وگس کنفرانس داشتم) چمدونم رو گذاشتم بالای صندلی ميخواستم برم بشينم که يه نفر از پشت بهم خورد و من تقريباً به سمت جلوی صندلی ها پرت شدم. ولی مثل اينکه پام با کل بدنم نچرخيده بوده و خلاصه من شنيدم يه چيزی گفت تق و بعدشم يه درد وحشتناک. به روی خودم نياوردم، گفتم پيچ خورده ديگه. يه celebrex انداختم بالا تا رسيديم وگس. اومدم بلند شم ديدم اصلاً قدم از قدم نميشه برداشت. خلاصه با هر مصيبتی بود يواش يواش از هواپيما رفتم بيرون بعدش ديگه صندلی چخدار آوردن. حالا مامانم هم داره غش ميکنه اين وسط، از ترس اينکه الان مامان سکته قلبی ميکنه، منه احمق بلند شدم رو اين زانو راه رفتم. :blink::eek: خلاصه تا هتل رو گرفتيم شد شب ولی من ديگه داشت اشکم در ميآمد، خلاصه رفتيم بيمارستان اورژانس. عکس برداری و بريس و چوب زير بقل، گفتن 2500$ لطفاً بياين بالا!!!:eek: lol خلاصه ما يه کم چشامون 4 تا شد و از خوش شانسی بيمه مسافرت داشتيم، 2500 دلار از بيخ گوش مون گذشت.:p خلاصه گفتن کاری نميشه کرد. تو عکس چيزی نشون نميده و بايد باز شه که بيمه کاورش نميکنه، بايد صبر کنين تا برگردين کانادا!!!:blink: اي خدا با اين پا من يه هفته چی کار کنم؟! هيچی، روش هيچ فشاری نذارين تا برگردين! مگه ميشه؟ کنفرانس، ماشين پياده و سوار شدن، طول مسير پارکينک های وگس تا خوده هتل اونم هتل لاکسر!!!:wacko: خلاصه 3 روز قرار بود وگس بمونيم، 3 روزم قرار بود بريم آريزونا، پرواز برگشت رو هم از فينکس گرفته بوديم. با چه مصيبتی خدا ميدونه! هر دفعه که ماشين مييوفتاد تو يه دست انداز، منم نزديک بود جيغم در بياد. دکتره که يه قرص مخدر داده بود، اگه ميخوردي، بيهوش ميشدی! حالا باز من با پر رويی تموم گفتم من ميخوام grand canyon رو ببينم.:lol: چه جوری لنگان لنگان رفتم تا دمه کنيون و وايسادم عکس بگيرم، خدا ميدونه!:p الان که فکر ميکنم ميبينم چقدر پر رو بودم!!!:D
خلاصه پرواز برگشت هم 2 تا stop داشت. يکی تو لس آنجس يکی تو سياتل. تا رسيديم وکتوريا من ديگه داغون بودم. فرداش رفتم پيش دکترم، منو که ديد زنگ زد به جراح و گفت يه راست بيمارستان. خلاصه تا جراح اومد و ديد، گفت تو ليست انتظار تا اولين جا که عمل شی. 2-3 روز ديگه هم به همين منوال گذشت تا زنگ زدن و گفتن فرداا بيا برای عمل. خلاصه سرتون درد نياد ، عمل و بعدش فيزيو و ... ولی در نهايت جراح گفت نصف سمت چپ زانوی راست رفته. مينيسک و کارتيليج و استخون.

you can't run for the rest of your life,
you can't jump for the rest of your life,
you can't walk for more than 30 min, for the rest of your life!:eek:

هر شيش ماه يه بار هم ميآين يه آمپول گنده grease تزريق ميکنيم که جای مينيسک برات کار کنه، استخون ها بهم نگيرن!:wacko: for the rest of your life

خلاصه اين بود ماجرای چلاق شدن من!:p فعلاً دارم راه ميرم ولی احتمالاً چند سال ديگه بايد به فکر يه زانوی مصنوعی باشم:wacko:
تو هم Suoernatural بین هستی پس ... ایول
icon10.gif
منظورت چی بيد؟:blink: سريال فيوريت من supernatural بيد!!! :wub:هر هفته روز شماری ميکردم تا پنجشنبه شب که قسمت جديد supernatural و vampire diaries رو دانلود کنم و پشت به پشت هم اين 2 تا رو ببينم تا نزديک صبح، اون وقت کی ميتونست جمعه صبح بری دانشگاه!!!:lol::p

spoil نبود. حدسيات خودم بيد!:p واقعاً جالب شده!:)
حسابی انیمه خون باریه انگار چقدر سه نقطه داره پستت!!
1495.gif

نه اتفاقاً، الان که 15 قسمتش در اومده، زياد خون آلود نيست. :) سه نقطه هاش هم همش تو لفافه هست:happy:، کلاً خيلی نسبت به مانگا سانسور شده و از فيلتر رد شده و انيمه شده!;) انيمه شده آينده اين پسرا الان، اون معضلات قديمی رو ديگه باهاش کاری ندارن. ولی قشنگه! حداقل جز معدود انيمه های ongoing اي هست که من دارم دنبال ميکنم! ديگه وقت انيمه ديدن (درست و حسابی) ندارم.:(

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب تا حرف سريال شد، من يه سؤال بپرسم. اون ور تو تاپيک مشاوره سريال ها پرسيدم هيچ کس جواب نداد!:blink: مثل اينکه تنها مشاوره اي که اونجا ميدن يه جمله تکراری با اين عنوان ها هست: lost, supernatural, prison break, desperate housewives, 24, dexter, ... :rolleyes::cool: هيچ پيشنهاد ديگه اي کسی نداره!!!:p

خوب من دنبال يه سريال افسانه اي ميگردم، چی پيشنهاد ميدين؟!:rolleyes:
مثل beastmaster, legend of seeker, xena: warrior princess, ...

يا يه چيزی مايه های heroes, mutant x, smallville ...

يا بريم تو مايه ومپايری يه چيزی مثل moonlight, blood ties, forever knight ...

راهنمايی؟؟؟:rolleyes:

ام ... به همچنين بگين از سری های اين فصل به جز true blood چه سريال ديگه اي قشنگه؟! کمبود سريال پيدا کردم!!! lol

Last edited:

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
ای بابا :( عجب بد شانسی تو!! :(

این همون سفرت به وگاس و سیاتل نبود که کلی گشت و گذار کردی و عکس هاش رو هم اینجا گذاشتی؟ اعجوبه ای تو بابا :blink:

ایشالا علم پیشرفت می کنه از DNA خودت برات زانو می سازن دوباره
hippie1.gif

منظورت چی بيد؟:blink: سريال فيوريت من supernatural بيد!!! :wub:هر هفته روز شماری ميکردم تا پنجشنبه شب که قسمت جديد supernatural و vampire diaries رو دانلود کنم و پشت به پشت هم اين 2 تا رو ببينم تا نزديک صبح، اون وقت کی ميتونست جمعه صبح بری دانشگاه!!!:lol::p

ایول ... نمی دونستم خب
icon10.gif

spoil نبود. حدسيات خودم بيد!:p واقعاً جالب شده!:)
خب پس راحت باش
icon10.gif

آخه این سریال اسپویل خورش ملسه، همش آدم باید مواظب باشه دگمه اشتباهی رو نزنه داستان لو نره. محتاط شدم دیگه
icon10.gif

خوب من دنبال يه سريال افسانه اي ميگردم، چی پيشنهاد ميدين؟!:rolleyes:
مثل beastmaster, legend of seeker, xena: warrior princess, ...

يا يه چيزی مايه های heroes, mutant x, smallville ...

يا بريم تو مايه ومپايری يه چيزی مثل moonlight, blood ties, forever knight ...

راهنمايی؟؟؟:rolleyes:

ام ... به همچنين بگين از سری های اين فصل به جز true blood چه سريال ديگه اي قشنگه؟! کمبود سريال پيدا کردم!!! lol

مدل legend of seeker و ... رو که گفتی رو من کلا نگاه نمی کنم و نمی شناسم. تنها موردی که توی اون مایه ها اسمش به گوشم خورده Merlin ه.

The 4400 میشه گفت مشابه Heroes ه که 4 فصل بیشتر هم پیش نرفت.

Battlestar Galactica هم خیلی سریال خوبیه. علمی - تخیلیه با مایه های اسطوره ای خیلی قوی. فکر کنم خوشت بیاد.

Ghost Whisperer هم ماوراییه، تو مایه های روح دیدن و اینا، ولی به پای Supernatural نمی رسه. متوسطه کلا.

Fringe و Eureka هم علمی - تخیلی هستن و خوبن. البته ربطی به این مثال هایی که زدی ندارن :دی

Doctor Who و Firefly هم عزیزان دل من هستن، گفتم که بدونی :D

توی سریال های جدید، خون آشامی غیر از همون دو مورد که خودت دیدی سراغ ندارم، ولی کلا موارد زیر خوبن:

Caprica: ادامه (یا در واقع قبل) Battlestar Galactica هست و باید دنباله اون دیده بشه.
Castle: جنایی / کمدی ه. به نظر من خیلی خوبه.
Cougar Town: کمدی رمانتیکه. کورتنی کاکس توش بازی می کنه.
Cupid: کمدی رمانتیکه. خدای عشق که قدم در میان آدمیان گذاشته و به عنوان دیوونه انداختنش توی تیمارستان :p
Flashforward: علمی / تخیلی. شروعش خیلی خوب بود ولی خوب ادامه پیدا نکرد. معلوم نیست فصل 2 ای در کار باشه.
Glee: کمدی / موزیکال ه. حسابی شاد و مفرحه.
Spartacus: Blood and Sand: جذابه و باحال، ولی چندان قوی نیست. داستان اسپارتاکوس ولی با دخل و تصرف های خیلی زیاد. از لحاظ تصویری مثل 300 ه (قوی تر)، و خونوادگی به هیچ وجه نباید دیدش :D
V: علمی / تخیلیه. فضایی ها با ظاهر صلح آمیز میان زمین، ولی باطنشون متفاوته.
Persons Unknown: معماییه، 3 قسمتش اومده، و جالب به نظر می رسه.
The Prisoner: مینی سریال معمایی.

اینا هم به نظر خوب می رسن، خودم تازه دارم میرم سراغشون:

Defying Gravity
Eleventh Hour
Bored to Death
The Listener
Melrose Place
Modern Family
Pretty Little Liars
Sanctuary
Haven

خودت احتمالا بیشتر اینا رو می دونستی البته
coffeebath.gif

نه اتفاقاً، الان که 15 قسمتش در اومده، زياد خون آلود نيست. :) سه نقطه هاش هم همش تو لفافه هست:happy:، کلاً خيلی نسبت به مانگا سانسور شده و از فيلتر رد شده و انيمه شده!;) انيمه شده آينده اين پسرا الان، اون معضلات قديمی رو ديگه باهاش کاری ندارن. ولی قشنگه! حداقل جز معدود انيمه های ongoing اي هست که من دارم دنبال ميکنم! ديگه وقت انيمه ديدن (درست و حسابی) ندارم.:(

میرم سر وقتش
th_running1.gif

omidsilver7

Registered User
لایک‌ها
8
میگم سری دوم انیمه Kuroshitsuji هم اومده دو قسمتش تا حالا پخش شده که تو پست #9174 سری یکش رو معرفی کرده بودین . حالا سری دوم اش رو هم معرفی کنید
TAEL_SmileyCenter_Ugly%20%2898%29.gif

icepak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام مجدد
میخوام درمورد انیمه five centimeter per second توضیح بدم
فکر کنم اکثرا فکر میکنن این انیمه یه move اما باید بگم این انیمه از 3 قسمت تشکیل شده
قسمت اول درمورد دیدار آکاری و تاکاکی است و قسمت دوم درمورد انتقال تاکاکی به شهر دیگر است و قسمت سوم در مورد زمانی است که تاکاکی بزرگ شده است.
اگر من اشتباه میکنم و این سه قسمت در یک movie خلاصه شده است نمیدانم ولی من این انیمه را اینگونه دان کرده ام .
حالا اگه کسی زیر نویس فارسی دو قسمت دیگه را دارد ممنون میشم در قسمت زیر نویس بگذارد.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ای بابا :( عجب بد شانسی تو!! :(

این همون سفرت به وگاس و سیاتل نبود که کلی گشت و گذار کردی و عکس هاش رو هم اینجا گذاشتی؟ اعجوبه ای تو بابا :blink:
آره، خيی خوش شانسم!!!:lol:

نه، اون دفعه پيش بود. اين دفعه از سن فرانسيسکو رفته بوديم.

هوس کردم عکس بذارم!!! :D (اگه وقت کنم!)

مدل legend of seeker و ... رو که گفتی رو من کلا نگاه نمی کنم و نمی شناسم. تنها موردی که توی اون مایه ها اسمش به گوشم خورده Merlin ه.
اي جانم:wub: ، دنی جان کجاا بودی؟!:wub: اگه من ملکه انيميشنم ، تو هم پادشاه سريالی!!! :medieval: نبودی ... هيچ کس نبود منو يه کم راهنمايی کنه!:p

اينو نديدم! لوس که نيست؟! legend of seeker رو منم که اول نگاه کردم خيال کردم بيخوده ولی بعد يکی دو قسمت ديدم نه با حساب و کتاب داره پيش ميره و درجه هيجانش هم زياده!:D اين چنين بود که هوس کردم اگه چيزه ديگه اي مشابهش پيدا ميشه رو هم ببينم.:rolleyes: کسی Merlin رو ديده؟!
The 4400 میشه گفت مشابه Heroes ه که 4 فصل بیشتر هم پیش نرفت.
ميرم سراغش!;)
Battlestar Galactica هم خیلی سریال خوبیه. علمی - تخیلیه با مایه های اسطوره ای خیلی قوی. فکر کنم خوشت بیاد.
من خيلی وقته اينو ميخوام اينو ببينم ولی از ترس اينکه نکنه شبيه startrek در بياد، سمتش نميرم! :pحالا که گفتی، haiiiii
host Whisperer هم ماوراییه، تو مایه های روح دیدن و اینا، ولی به پای Supernatural نمی رسه. متوسطه کلا.
Fringe و Eureka هم علمی - تخیلی هستن و خوبن. البته ربطی به این مثال هایی که زدی ندارن :دی
Doctor Who و Firefly هم عزیزان دل من هستن، گفتم که بدونی :D
ديدم!;)

توی سریال های جدید، خون آشامی غیر از همون دو مورد که خودت دیدی سراغ ندارم، ولی کلا موارد زیر خوبن:

Caprica: ادامه (یا در واقع قبل) Battlestar Galactica هست و باید دنباله اون دیده بشه.
Castle: جنایی / کمدی ه. به نظر من خیلی خوبه.
Cougar Town: کمدی رمانتیکه. کورتنی کاکس توش بازی می کنه.
Cupid: کمدی رمانتیکه. خدای عشق که قدم در میان آدمیان گذاشته و به عنوان دیوونه انداختنش توی تیمارستان :p
Flashforward: علمی / تخیلی. شروعش خیلی خوب بود ولی خوب ادامه پیدا نکرد. معلوم نیست فصل 2 ای در کار باشه.
Glee: کمدی / موزیکال ه. حسابی شاد و مفرحه.
Spartacus: Blood and Sand: جذابه و باحال، ولی چندان قوی نیست. داستان اسپارتاکوس ولی با دخل و تصرف های خیلی زیاد. از لحاظ تصویری مثل 300 ه (قوی تر)، و خونوادگی به هیچ وجه نباید دیدش :D
V: علمی / تخیلیه. فضایی ها با ظاهر صلح آمیز میان زمین، ولی باطنشون متفاوته.
Persons Unknown: معماییه، 3 قسمتش اومده، و جالب به نظر می رسه.
The Prisoner: مینی سریال معمایی.

اینا هم به نظر خوب می رسن، خودم تازه دارم میرم سراغشون:

Defying Gravity
Eleventh Hour
Bored to Death
The Listener
Melrose Place
Modern Family
Pretty Little Liars
Sanctuary
Haven
چقدر اسم!!!:blink: فقط 2-3 تاشون رو ديده بودم!:eek: فکر کنم به اندازه يه سال تموم بهم سريال معرفی کردی! :Dبسی ممنون :wub:

امروز قسمت 15 ش رو ديدم. اولش گفتم : ا ... چه خوف داره يه کم رمانتيک هم ميشه:rolleyes: که ديدم حسابی چشمش زدم!:lol: اين بيچاره ها نميتونن يه نفس راحت بکشن! همينطور بلا سرشون نازل ميشه!:(

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
با سلام مجدد
میخوام درمورد انیمه five centimeter per second توضیح بدم
فکر کنم اکثرا فکر میکنن این انیمه یه move اما باید بگم این انیمه از 3 قسمت تشکیل شده
قسمت اول درمورد دیدار آکاری و تاکاکی است و قسمت دوم درمورد انتقال تاکاکی به شهر دیگر است و قسمت سوم در مورد زمانی است که تاکاکی بزرگ شده است.
اگر من اشتباه میکنم و این سه قسمت در یک movie خلاصه شده است نمیدانم ولی من این انیمه را اینگونه دان کرده ام .
حالا اگه کسی زیر نویس فارسی دو قسمت دیگه را دارد ممنون میشم در قسمت زیر نویس بگذارد.
فکر کنم اکثر ماها هر 3 قسمت رو تو يه فيلم واحد دانلود کرديم! :happy: احتمالاً زير نويس هم مال همون يه فيلم هست. کاری که ميتونين بکنين اينه که خودتون زيرنويس رو با فيلم های 2 و 3 تون سينک کنين!:) kmplayer دارين ديگه نه؟! خيلی آسون ميتونين باهاش سينک کنين.;)

میگم سری دوم انیمه Kuroshitsuji هم اومده دو قسمتش تا حالا پخش شده که تو پست #9174 سری یکش رو معرفی کرده بودین . حالا سری دوم اش رو هم معرفی کنید
TAEL_SmileyCenter_Ugly%20%2898%29.gif
هوم ... ادامه همون سری اول هست با يه شخصيت جديد کاملاً متفاوت با شيل ولی با شرايطی يکسان!

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
منم به نوبه خودم
icon10.gif

به امید اینکه صد سال بعد هم در همین تاپیک تولدمون رو به هم تبریک بگیم
مرسى دنى‌ جون، ممنونم
persiana_mer30.gif

به اميد اون روز
wwinesmiley5.gif

سلام پانتی جونم

خوفی؟ چقدر دلم برات تنگ شده!:happy: خدا بد نده! چی شده بود؟:eek:
سلام فريدا جون، منم کلى دلم تنگيده بود، ولى شروع امسال واقعا برام افتضاح بود، فکرشو بکن، روز سوم عيد من دچار تب و لرز شدم، کل هفته ى عيد رو مثل مرده ها افتادم تو رختخواب، هى‌گرمم ميشد، سردم ميشد، يا تب ميرفت رو 40، يا لرز ميومد رو 33! هفته ى‌دوم عيد رو هم کلا عضله درد داشتم از بس تو اين مدت عضلاتم به خاطر لرز کشيده شده بود! البته اين پايان ماجرا نبود چون بعدش تاندون پام مشکل پيدا کرد که پايين ميگم :wacko:

اتفاقاً منم مثل خودت بودم. در طی يه پيچ خوردن پا، کارم به جراحی کشيد و نصف زانوی راست بر باد رفت! خلاصه تا آخر عمر ديگه چلاق شدم رفت پی کارش! البته من قدر سلامتی رو الان بيشتر ميدونم، خيلی بيشتر !!! اون روزايی که روی صندلی چرخدار بودم و هيچ کاری نميتونستم بکنم مثل جهنم بود! واقعاً خدا سلامتی رو از هيچ کس نگيره!!!
اى بابا، خدا بد نده، تو ديگه چرا؟ پاى راست؟!! امان از پاى راست چون من هم بعد از 2 هفته تب و لرز و عضله درد درگير پاى راستم بودم، منتها من تاندون پام ورم کرده بود و نميتونستم رو پام بايستم و فقط حدود2 ماهى تو رختخواب خوابيده بودم تا اين درست شه :wacko: اگه کفش ميخواستم بپوشم بدون جيغ کشيدن نميشد چون کافى بود فقط يه اشاره به روى پام بشه تا احساس کنم انگار 50 تا سوزن تيز رو که رو آتش داغشون هم کرده باشند دارند فرو ميکنند رو پام. خود پاى بيچاره هم داغ شده بود و ورم کرده بود شده بود اندازه ى يه متکا و بايد مرتب کمپرس آب سرد ميذاشتم روش تا شايد، شايد يه کم از ورمش بخوابه.

اگه روى پام رو ميخواستم خم کنم تاندون محترم چنان دردى‌ميگرفت که آدم فکر ميکرد نصفش رو کوتاه کردند و بيشتر از اين جا براى خم شدن نداره!! :eek:

از دوا هم خبرى نبود فقط دکتره گفته بود بالش بذاريد زيرش و اگه درد گرفت ايبوپروفن بخوريد! خلاصه بالاخره بعد از 4 هفته زجر کشيدن احساس کردم يه کم درد و ورمش کمتر شده و ميشه يه کم روش ايستاد و بعد از 6 هفته خيلى بهتر شده بود و از همه مهمتر دوباره ميتونستم روى پام رو تقريبا خم کنم که خيلى‌خوشحال کننده بود و بعد از 2 ماه ديگه تو پوشيدن کفش هم مشکل نداشتم و درد نميگرفت و الان که 4 ماه از اون زمان گذشته از پله ها هم راحت ميتونم ديگه بالا و پايين برم و فکر کنم ديگه کامل ترميم شده باشه هرچند اگه فشار زياد بهشبياد (مثلا طولانى بايستم يا زياد راه برم) دوباره درد ميگيره و يا ذوق ذوق ميکنه ولى با استراحت خوب ميشه. البته چون يه بار آسيب ديده ين احتمال وجود داره که بازم اين اتفاق تکرار بشه و بايد خيلى مراقبش باشم :wacko:

البته اين وسط يه سرى‌ بلاهاى ديگه هم سرم اومده که ديگه ولش کن، خيلى طولانى ‌ميشه داستان.

سلام
سلام، مرسى، ممنونم
persiana_mer30.gif

cake.gif
مرسى،‌ مرسى
persiana__flower-001.gif

(البته تولد من روز 31 تيره و هنوز نشده بوده :p)

توی هواپيما داشتيم تازه سوار ميشديم از سن فرانسيسکو به وگس (تو وگس کنفرانس داشتم) چمدونم رو گذاشتم بالای صندلی ميخواستم برم بشينم که يه نفر از پشت بهم خورد و من تقريباً به سمت جلوی صندلی ها پرت شدم. ولی مثل اينکه پام با کل بدنم نچرخيده بوده و خلاصه من شنيدم يه چيزی گفت تق و بعدشم يه درد وحشتناک:wacko:
:eek::eek::eek:

خداااااااااااااااااااااااا! يارو مگه کور بوده، نديده بود تو رو، اى ‌واى، اى واى، اى واى. آدم صحيح و سالم بره بعد اينجور بشه؟ من الان از خوندن اين رنجى‌ که به تو گذشته جدا صورتم دفرمه شده و احساس ميکنم زانوم هم يهويى چه دردى گرفته. اى بميرم برات که چه عذابى کشيدى :( اشکم در اومد از اينکه اين قسمت you can't run for the rest of your life, you can't jump for the rest of your life, you can't walk for more than 30 min, for the rest of your life رو خوندم، ته گلومو يه چيزى‌ داره فشار ميده دلم ميخواد بشينم ها‌ى هاى‌ گريه کنم. راسته که ميگن آدم رفتنش با خودشه، برگشتنش با خدا. در بدبينانه حالت هم که پست قبليت رو خوندم فکر نميکردم اينجورى شده باشه. واقعا متأسفم، ولى خوب از اين طرف هم واقعا خوشحالم که الان دست کم ميتونى راه برى و اين خودش خيلى‌ خيلى ‌عاليه :happy:

تازه دکترها اصولا متخصص دادن اخبار فجيعند حتى‌ اگه اوضاع آدم به اون بدى ‌هم که ميگن نباشه . تازه، شايد چند سال ديگه ديدى بدنت خودش يه اجى مجى لاترجى کرده و تمام بافت ها و استخوان ها آسيب ديده ات بازسازى شدن. تازه (چقدر تازه تازه ميکنم!) با اين پيشرفت علم و به قول دنى تا چند سال آينده شايد از د‌ى ان اى ‌خودت برات زانو ساختند. نساختند هم خودم ميام کولت ميکنم از در و ديوار بالا ميبرمت خواهر :happy:

در ضمن اگه کسى چشم بد داشته بهت و الان هم از اين اتفاق خر کيف شده، اميدوارم که بره بميره :hmm:

//

در راستاى‌ اهداف مقدس تاپيک (اهم!) هم اين يوزبارها رو اتچ مينمايم تا يه کم هم انيميشنى بشه پستم :D

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

‌‌

فایل های ضمیمه

• 24661.png
    24661.png
    17.8 KB · نمایش ها: 63
  • 3788.jpg
    3788.jpg
    28.6 KB · نمایش ها: 64
  • elfen.png
    elfen.png
    7.3 KB · نمایش ها: 63
  • 9429.png
    9429.png
    16 KB · نمایش ها: 64
  • 9430.png
    9430.png
    15.3 KB · نمایش ها: 65
  • deathnote1.jpg
    deathnote1.jpg
    7.1 KB · نمایش ها: 63

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
خوب در راستای اتفاق میمون و خجسته ی "هیچ ربطی نداره"
3237.gif
(به پاورقی مراجعه کنید....) یک عدد ارقام و اعداد در کنیم در حد تیم ملی کوبا:blink:....

انیمیشن Despicable Me با هزینه ی ساخت 69 ملیون (که تو انیمیشن های مخصوصا 3D خیلی خیلی کمه) هفته ی پیش اکران شد تونست در هفته ی هفته ی اول و دوم به ترتیب 56 و 32 ملیون فروش کنه که مجموع فروشش تا الان شده 128 ملیون! و احتمالا تا بالای 200 ملیون هم بره. داستان فیلم هم راجع به یک مجرم مسترمایند! هست که می خواد از 3 تا دختر سه قلوی یک یتیم خونه به عنوان ابزاری برای توطئه ی بزرگ خودش استفاده کنه.... منتها قضیه یه جور دیگه در میاد!! بعدا اومد ببینینش:دی(هفته پیش که IMDB یک چیز دیگه نوشته بود....:دی)

56789.JPG

انیمیشن داستان اسباب بازی 3 هم که هیچ کی اینجا معرفیش نکرد (نامردا!) فروش کلش به 360 ملیون رسیده. این انیمیشن هزینه ی ساختش 200 ملیون بوده که با The christmas carol پرهزینه ترین انیمیشن های تاریخ بیدن....

toy-story-3.jpg

دیگه اینکه انیمیشن چگونه دراگون خود را آموزش دهید 2 هفته ی پیش رکورد کونگ فو پاندا رو زد و با 216 ملیون بعد از شرک ها پرفروش ترین انیمیشن دریم ورکز شد....و همچنان تاریخی برای عرضه ی دی وی دی یا بلوریش نداره
3302.gif

How-to-Train-Your-Dragon.jpg

پ.ن: این پست هیچ ربطی به کاربر فعال شدنم نداره....
1670.gif

پ.پ.ن: به هیچ وجه نداره....
1671.gif

پ.پ.پ.ن: نداره...
1632.gif

پ.پ.پ.پ.ن:
1674.gif

پ.پ.پ.پ.پ.ن: ای خدا همهتونو که نه
11581.gif
، منو خفه کنه....
11290.gif
11290.gif

Last edited:

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
خیلـــــی مبارکه بلوط ملقب به فندق! ای شایسته ترین بلوط بخش انیمیشن
bouquet2.gif

توی 2 تا تاپیک دیگه هم داری تبریک گفته میشی. حواست باشه
icon10.gif

این Despicable Me و چگونه اژدهای خود را آموزش دهید رو دیدی؟ خوبن کلا؟ همه جا تبلیغشونه، شک دارم بگیرم یا نه
puzzledsmile.gif

Toy Story 3 که ندیده عزیز دل منه. چقــــــدر منتظرش موندم!
szxo6cckvzj6gy8e2in1.gif

پ.ن: این پست هیچ ربطی به کاربر فعال شدنم نداره....
1670.gif

پ.پ.ن: به هیچ وجه نداره....
1671.gif

پ.پ.پ.ن: نداره...
1632.gif

پ.پ.پ.پ.ن:
1674.gif

پ.پ.پ.پ.پ.ن: ای خدا همهتونو که نه
11581.gif
، منو خفه کنه....
11290.gif
11290.gif

crazy.gif

آره، خيی خوش شانسم!!!:lol:
نه، اون دفعه پيش بود. اين دفعه از سن فرانسيسکو رفته بوديم.
هوس کردم عکس بذارم!!! :D (اگه وقت کنم!)
:(

عکس بذار ولی
icon10.gif

اي جانم:wub: ، دنی جان کجاا بودی؟!:wub: اگه من ملکه انيميشنم ، تو هم پادشاه سريالی!!! :medieval: نبودی ... هيچ کس نبود منو يه کم راهنمايی کنه!:p

grouphugg.gif
3925.gif

اينو نديدم! لوس که نيست؟! legend of seeker رو منم که اول نگاه کردم خيال کردم بيخوده ولی بعد يکی دو قسمت ديدم نه با حساب و کتاب داره پيش ميره و درجه هيجانش هم زياده!:D اين چنين بود که هوس کردم اگه چيزه ديگه اي مشابهش پيدا ميشه رو هم ببينم.:rolleyes: کسی Merlin رو ديده؟!

من که ندیدمش. ولی نقدهای خیلی مثبتی راجع بهش شده ... ظاهرا از زاویه جدید و جالبی به افسانه آرتور و کملوت و مرلین پرداخته.

ميرم سراغش!;)
من خيلی وقته اينو ميخوام اينو ببينم ولی از ترس اينکه نکنه شبيه startrek در بياد، سمتش نميرم! :pحالا که گفتی، haiiiii

نه بابا این BG خیلی کارش درسته. شک نکن
icon10.gif

چقدر اسم!!!:blink: فقط 2-3 تاشون رو ديده بودم!:eek: فکر کنم به اندازه يه سال تموم بهم سريال معرفی کردی! :Dبسی ممنون :wub:

خواهش
bighug.gif

راستی Pushing Daisies رو دفعه قبل یادم رفت بگم. اینم خیلی خوبه
127fs2361263.gif

راستی (2) اگه از سری های تاریخی خوشت میاد The Pillars of the Earth هم ظاهرا سریال خیلی خوبیه (مینی سریال الیته)

شروع امسال واقعا برام افتضاح بود، فکرشو بکن، روز سوم عيد من دچار تب و لرز شدم، کل هفته ى عيد رو مثل مرده ها افتادم تو رختخواب، هى‌گرمم ميشد، سردم ميشد، يا تب ميرفت رو 40، يا لرز ميومد رو 33! هفته ى‌دوم عيد رو هم کلا عضله درد داشتم از بس تو اين مدت عضلاتم به خاطر لرز کشيده شده بود! البته اين پايان ماجرا نبود چون بعدش تاندون پام مشکل پيدا کرد که پايين ميگم :wacko:

ای بابا ... عجب سال پر حادثه ای بوده برای شما دو تا
sad0040.gif

بالا