omidsilver7
Registered User
امروز روز تولد هيمه ساما خواهر لينخو هست مبارك باشه ايشاالله 132 سال عمر كنيد
ممنون:happy:، امسال که واقعاً از تولد هيچی جز درس خوندن شب امتحان midterm نصيب من نشد!:f34r:امروز روز تولد هيمه ساما خواهر لينخو هست مبارك باشه ايشاالله 132 سال عمر كنيد
با تاخير به دنی و پرشيانی عزيز هم تبريک ميگم.:wub:
اين هم براى برادر دنى عزيز که اونم تولدش بوده
دنى جان ، تولد تو رو هم با چندين روز تأخير و شرمندگى بسيار بهت تبريک ميگم و براى تو هم بهترين آرزوها همراه با سلامتى و شادى و خوشى و کلى چيزاى خوب + کيک و شيرينى و شکلات و آبنبات و بستنى (به به!) دارم و ... هرچند تکرارى ميشه ولى ... اميدوارم سال جديد زندگى تو هم بسيار زيبا و پر از موفقيت هاى گوناگون باشه ^_^
تقديم به دنيل اوليواى عزيز با بهترين آرزوها و آرزوى بهترين ها
سلام پانتی جونمسلام بر خواهر عزيز
من جدا الان دارم از خجالت آب ميشم چون تازه امروز متوجه شدم که روز تولدت رو با يکى ديگه اشتباه گرفته بودم و بهت تبريک تولد نگفتمخوب حالا بهت يک تبريک همچين جانانه و درست و حسابى ميگم و اميدوارم تو همه چى از درس و مشق و زندگى و انيمه ديدن گرفته تا کلا هر آنچه که دوست دارى موفق باشى و از همه مهمتر سلامت (2 ماه و اندى مريض بودم افتاده بودم تو رختخواب تازه فهميدم اينکه ميگن سلامتىعجب نعمتيه واقعا عجب نعمتيه!) و سال جديد زندگيت پربارتر و قشنگتر از سال هاى قبليت باشه ^_^
ممنان اي بی معرفت!منم به نوبه خودمتولد فریدا و پانتی رو پساپیش و پیشاپیش تبریکات ویجه میگم
خبرت قديمی بيد! مال 1 ماه پيش اينطوراست! ولی واقعاً چه شود! سم و دين به جنگ خدا ميروند!:lol: من فعلاً منتظر season جديدم! زودتر سپتامبر شه ببينيم شواليه مرگ دنبال خدا ميره يا خدا دنبال مرگ؟!خبر خوب برای خودم
قرار شده در سال 2011 سری انیمه ای سریال فانتزی Supernatural به وسیله کمپانی MADHOUSE (که Death Note و Claymore و خیلی از انیمه های درست و حسابی دیگه رو هم ساخته) ساخته بشه(لینک خبر)
احياناً ، خدای نکرده، پست های 9169 و 9170 رو نخوندی؟!این انیمه Rainbow - Nisha Rokubō no Shichinin که جدیدا در اومده چطوره؟ کسی دیده؟
شات هاش خیلی جالب به نظر می رسه ...
نصف زانوت رفت؟! بی خیال!! الان که سر پایی؟! کی این همه اتفاقات بد افتاد؟!اتفاقاً منم مثل خودت بودم. در طی يه پيچ خوردن پا، کارم به جراحی کشيد و نصف زانوی راست بر باد رفت!:f34r: خلاصه تا آخر عمر ديگه چلاق شدم رفت پی کارش! البته من قدر سلامتی رو الان بيشتر ميدونم، خيلی بيشتر !!! اون روزايی که روی صندلی چرخدار بودم و هيچ کاری نميتونستم بکنم مثل جهنم بود!:wacko: واقعاً خدا سلامتی رو از هيچ کس نگيره!!!
خبرت قديمی بيد! مال 1 ماه پيش اينطوراست! ولی واقعاً چه شود! سم و دين به جنگ خدا ميروند!:lol: من فعلاً منتظر season جديدم! زودتر سپتامبر شه ببينيم شواليه مرگ دنبال خدا ميره يا خدا دنبال مرگ؟!
احياناً ، خدای نکرده، پست های 9169 و 9170 رو نخوندی؟!
سلام
منم تولد سه عزیز linghuchong و Persiana و دنی رو تبریک میگم
دنی کی تولدت بود ما خبردار نشدیم ؟ // بیا اونور الان میرم بچه ها رو خبر می کنم
مخفیانه تولدشون رو جشن میگیرن
تبریک میگم به دنی عزیز و بانو پرشیانا و linghuchong محترم
واقعا خبر جالبیه !
چه عکس های باهالی هم ازش در اوردن !!
حالا زبان انیمه ش مهم نیست چه انگلیسی باشه چه ژاپنی ! واقعا جذاب میزنه این حرکت
سلام
ممنون :blush::happy:مخفیانه تولدشون رو جشن میگیرن
هوم ... خنده دار بود قضيه!!! توی هواپيما داشتيم تازه سوار ميشديم از سن فرانسيسکو به وگس (تو وگس کنفرانس داشتم) چمدونم رو گذاشتم بالای صندلی ميخواستم برم بشينم که يه نفر از پشت بهم خورد و من تقريباً به سمت جلوی صندلی ها پرت شدم. ولی مثل اينکه پام با کل بدنم نچرخيده بوده و خلاصه من شنيدم يه چيزی گفت تق و بعدشم يه درد وحشتناک. به روی خودم نياوردم، گفتم پيچ خورده ديگه. يه celebrex انداختم بالا تا رسيديم وگس. اومدم بلند شم ديدم اصلاً قدم از قدم نميشه برداشت. خلاصه با هر مصيبتی بود يواش يواش از هواپيما رفتم بيرون بعدش ديگه صندلی چخدار آوردن. حالا مامانم هم داره غش ميکنه اين وسط، از ترس اينکه الان مامان سکته قلبی ميکنه، منه احمق بلند شدم رو اين زانو راه رفتم. :blink: خلاصه تا هتل رو گرفتيم شد شب ولی من ديگه داشت اشکم در ميآمد، خلاصه رفتيم بيمارستان اورژانس. عکس برداری و بريس و چوب زير بقل، گفتن 2500$ لطفاً بياين بالا!!! lol خلاصه ما يه کم چشامون 4 تا شد و از خوش شانسی بيمه مسافرت داشتيم، 2500 دلار از بيخ گوش مون گذشت. خلاصه گفتن کاری نميشه کرد. تو عکس چيزی نشون نميده و بايد باز شه که بيمه کاورش نميکنه، بايد صبر کنين تا برگردين کانادا!!!:blink: اي خدا با اين پا من يه هفته چی کار کنم؟! هيچی، روش هيچ فشاری نذارين تا برگردين! مگه ميشه؟ کنفرانس، ماشين پياده و سوار شدن، طول مسير پارکينک های وگس تا خوده هتل اونم هتل لاکسر!!!:wacko: خلاصه 3 روز قرار بود وگس بمونيم، 3 روزم قرار بود بريم آريزونا، پرواز برگشت رو هم از فينکس گرفته بوديم. با چه مصيبتی خدا ميدونه! هر دفعه که ماشين مييوفتاد تو يه دست انداز، منم نزديک بود جيغم در بياد. دکتره که يه قرص مخدر داده بود، اگه ميخوردي، بيهوش ميشدی! حالا باز من با پر رويی تموم گفتم من ميخوام grand canyon رو ببينم.:lol: چه جوری لنگان لنگان رفتم تا دمه کنيون و وايسادم عکس بگيرم، خدا ميدونه! الان که فکر ميکنم ميبينم چقدر پر رو بودم!!!نصف زانوت رفت؟! بی خیال!! الان که سر پایی؟! کی این همه اتفاقات بد افتاد؟!
منظورت چی بيد؟:blink: سريال فيوريت من supernatural بيد!!! :wub:هر هفته روز شماری ميکردم تا پنجشنبه شب که قسمت جديد supernatural و vampire diaries رو دانلود کنم و پشت به پشت هم اين 2 تا رو ببينم تا نزديک صبح، اون وقت کی ميتونست جمعه صبح بری دانشگاه!!!:lol:تو هم Suoernatural بین هستی پس ... ایول
حسابی انیمه خون باریه انگار چقدر سه نقطه داره پستت!!
منظورت چی بيد؟:blink: سريال فيوريت من supernatural بيد!!! :wub:هر هفته روز شماری ميکردم تا پنجشنبه شب که قسمت جديد supernatural و vampire diaries رو دانلود کنم و پشت به پشت هم اين 2 تا رو ببينم تا نزديک صبح، اون وقت کی ميتونست جمعه صبح بری دانشگاه!!!:lol:
خب پس راحت باشspoil نبود. حدسيات خودم بيد! واقعاً جالب شده!
خوب من دنبال يه سريال افسانه اي ميگردم، چی پيشنهاد ميدين؟!
مثل beastmaster, legend of seeker, xena: warrior princess, ...
يا يه چيزی مايه های heroes, mutant x, smallville ...
يا بريم تو مايه ومپايری يه چيزی مثل moonlight, blood ties, forever knight ...
راهنمايی؟؟؟
ام ... به همچنين بگين از سری های اين فصل به جز true blood چه سريال ديگه اي قشنگه؟! کمبود سريال پيدا کردم!!! lol
نه اتفاقاً، الان که 15 قسمتش در اومده، زياد خون آلود نيست. سه نقطه هاش هم همش تو لفافه هست:happy:، کلاً خيلی نسبت به مانگا سانسور شده و از فيلتر رد شده و انيمه شده! انيمه شده آينده اين پسرا الان، اون معضلات قديمی رو ديگه باهاش کاری ندارن. ولی قشنگه! حداقل جز معدود انيمه های ongoing اي هست که من دارم دنبال ميکنم! ديگه وقت انيمه ديدن (درست و حسابی) ندارم.
آره، خيی خوش شانسم!!!:lol:ای بابا عجب بد شانسی تو!!
این همون سفرت به وگاس و سیاتل نبود که کلی گشت و گذار کردی و عکس هاش رو هم اینجا گذاشتی؟ اعجوبه ای تو بابا :blink:
اي جانم:wub: ، دنی جان کجاا بودی؟!:wub: اگه من ملکه انيميشنم ، تو هم پادشاه سريالی!!! :medieval: نبودی ... هيچ کس نبود منو يه کم راهنمايی کنه!مدل legend of seeker و ... رو که گفتی رو من کلا نگاه نمی کنم و نمی شناسم. تنها موردی که توی اون مایه ها اسمش به گوشم خورده Merlin ه.
ميرم سراغش!The 4400 میشه گفت مشابه Heroes ه که 4 فصل بیشتر هم پیش نرفت.
من خيلی وقته اينو ميخوام اينو ببينم ولی از ترس اينکه نکنه شبيه startrek در بياد، سمتش نميرم! حالا که گفتی، haiiiiiBattlestar Galactica هم خیلی سریال خوبیه. علمی - تخیلیه با مایه های اسطوره ای خیلی قوی. فکر کنم خوشت بیاد.
ديدم!host Whisperer هم ماوراییه، تو مایه های روح دیدن و اینا، ولی به پای Supernatural نمی رسه. متوسطه کلا.
Fringe و Eureka هم علمی - تخیلی هستن و خوبن. البته ربطی به این مثال هایی که زدی ندارن :دی
Doctor Who و Firefly هم عزیزان دل من هستن، گفتم که بدونی
چقدر اسم!!!:blink: فقط 2-3 تاشون رو ديده بودم! فکر کنم به اندازه يه سال تموم بهم سريال معرفی کردی! بسی ممنون :wub:توی سریال های جدید، خون آشامی غیر از همون دو مورد که خودت دیدی سراغ ندارم، ولی کلا موارد زیر خوبن:
Caprica: ادامه (یا در واقع قبل) Battlestar Galactica هست و باید دنباله اون دیده بشه.
Castle: جنایی / کمدی ه. به نظر من خیلی خوبه.
Cougar Town: کمدی رمانتیکه. کورتنی کاکس توش بازی می کنه.
Cupid: کمدی رمانتیکه. خدای عشق که قدم در میان آدمیان گذاشته و به عنوان دیوونه انداختنش توی تیمارستان
Flashforward: علمی / تخیلی. شروعش خیلی خوب بود ولی خوب ادامه پیدا نکرد. معلوم نیست فصل 2 ای در کار باشه.
Glee: کمدی / موزیکال ه. حسابی شاد و مفرحه.
Spartacus: Blood and Sand: جذابه و باحال، ولی چندان قوی نیست. داستان اسپارتاکوس ولی با دخل و تصرف های خیلی زیاد. از لحاظ تصویری مثل 300 ه (قوی تر)، و خونوادگی به هیچ وجه نباید دیدش
V: علمی / تخیلیه. فضایی ها با ظاهر صلح آمیز میان زمین، ولی باطنشون متفاوته.
Persons Unknown: معماییه، 3 قسمتش اومده، و جالب به نظر می رسه.
The Prisoner: مینی سریال معمایی.
اینا هم به نظر خوب می رسن، خودم تازه دارم میرم سراغشون:
Defying Gravity
Eleventh Hour
Bored to Death
The Listener
Melrose Place
Modern Family
Pretty Little Liars
Sanctuary
Haven
امروز قسمت 15 ش رو ديدم. اولش گفتم : ا ... چه خوف داره يه کم رمانتيک هم ميشه که ديدم حسابی چشمش زدم!:lol: اين بيچاره ها نميتونن يه نفس راحت بکشن! همينطور بلا سرشون نازل ميشه!میرم سر وقتش
فکر کنم اکثر ماها هر 3 قسمت رو تو يه فيلم واحد دانلود کرديم! :happy: احتمالاً زير نويس هم مال همون يه فيلم هست. کاری که ميتونين بکنين اينه که خودتون زيرنويس رو با فيلم های 2 و 3 تون سينک کنين! kmplayer دارين ديگه نه؟! خيلی آسون ميتونين باهاش سينک کنين.با سلام مجدد
میخوام درمورد انیمه five centimeter per second توضیح بدم
فکر کنم اکثرا فکر میکنن این انیمه یه move اما باید بگم این انیمه از 3 قسمت تشکیل شده
قسمت اول درمورد دیدار آکاری و تاکاکی است و قسمت دوم درمورد انتقال تاکاکی به شهر دیگر است و قسمت سوم در مورد زمانی است که تاکاکی بزرگ شده است.
اگر من اشتباه میکنم و این سه قسمت در یک movie خلاصه شده است نمیدانم ولی من این انیمه را اینگونه دان کرده ام .
حالا اگه کسی زیر نویس فارسی دو قسمت دیگه را دارد ممنون میشم در قسمت زیر نویس بگذارد.
هوم ... ادامه همون سری اول هست با يه شخصيت جديد کاملاً متفاوت با شيل ولی با شرايطی يکسان!میگم سری دوم انیمه Kuroshitsuji هم اومده دو قسمتش تا حالا پخش شده که تو پست #9174 سری یکش رو معرفی کرده بودین . حالا سری دوم اش رو هم معرفی کنید
مرسى دنى جون، ممنونممنم به نوبه خودمتولد فریدا و پانتی رو پساپیش و پیشاپیش تبریکات ویجه میگم
به امید اینکه صد سال بعد هم در همین تاپیک تولدمون رو به هم تبریک بگیم
سلام فريدا جون، منم کلى دلم تنگيده بود، ولى شروع امسال واقعا برام افتضاح بود، فکرشو بکن، روز سوم عيد من دچار تب و لرز شدم، کل هفته ى عيد رو مثل مرده ها افتادم تو رختخواب، هىگرمم ميشد، سردم ميشد، يا تب ميرفت رو 40، يا لرز ميومد رو 33! هفته ىدوم عيد رو هم کلا عضله درد داشتم از بس تو اين مدت عضلاتم به خاطر لرز کشيده شده بود! البته اين پايان ماجرا نبود چون بعدش تاندون پام مشکل پيدا کرد که پايين ميگم :wacko:سلام پانتی جونم
خوفی؟ چقدر دلم برات تنگ شده!:happy: خدا بد نده! چی شده بود؟
اى بابا، خدا بد نده، تو ديگه چرا؟ پاى راست؟!! امان از پاى راست چون من هم بعد از 2 هفته تب و لرز و عضله درد درگير پاى راستم بودم، منتها من تاندون پام ورم کرده بود و نميتونستم رو پام بايستم و فقط حدود2 ماهى تو رختخواب خوابيده بودم تا اين درست شه :wacko: اگه کفش ميخواستم بپوشم بدون جيغ کشيدن نميشد چون کافى بود فقط يه اشاره به روى پام بشه تا احساس کنم انگار 50 تا سوزن تيز رو که رو آتش داغشون هم کرده باشند دارند فرو ميکنند رو پام. خود پاى بيچاره هم داغ شده بود و ورم کرده بود شده بود اندازه ى يه متکا و بايد مرتب کمپرس آب سرد ميذاشتم روش تا شايد، شايد يه کم از ورمش بخوابه.اتفاقاً منم مثل خودت بودم. در طی يه پيچ خوردن پا، کارم به جراحی کشيد و نصف زانوی راست بر باد رفت! خلاصه تا آخر عمر ديگه چلاق شدم رفت پی کارش! البته من قدر سلامتی رو الان بيشتر ميدونم، خيلی بيشتر !!! اون روزايی که روی صندلی چرخدار بودم و هيچ کاری نميتونستم بکنم مثل جهنم بود! واقعاً خدا سلامتی رو از هيچ کس نگيره!!!
سلام، مرسى، ممنونمسلام
مرسى، مرسىمخفیانه تولدشون رو جشن میگیرن
توی هواپيما داشتيم تازه سوار ميشديم از سن فرانسيسکو به وگس (تو وگس کنفرانس داشتم) چمدونم رو گذاشتم بالای صندلی ميخواستم برم بشينم که يه نفر از پشت بهم خورد و من تقريباً به سمت جلوی صندلی ها پرت شدم. ولی مثل اينکه پام با کل بدنم نچرخيده بوده و خلاصه من شنيدم يه چيزی گفت تق و بعدشم يه درد وحشتناک:wacko:
پ.ن: این پست هیچ ربطی به کاربر فعال شدنم نداره....
پ.پ.ن: به هیچ وجه نداره....
پ.پ.پ.ن: نداره...
پ.پ.پ.پ.ن:
پ.پ.پ.پ.پ.ن: ای خدا همهتونو که نه، منو خفه کنه....
آره، خيی خوش شانسم!!!:lol:
نه، اون دفعه پيش بود. اين دفعه از سن فرانسيسکو رفته بوديم.
هوس کردم عکس بذارم!!! (اگه وقت کنم!)
اي جانم:wub: ، دنی جان کجاا بودی؟!:wub: اگه من ملکه انيميشنم ، تو هم پادشاه سريالی!!! :medieval: نبودی ... هيچ کس نبود منو يه کم راهنمايی کنه!
اينو نديدم! لوس که نيست؟! legend of seeker رو منم که اول نگاه کردم خيال کردم بيخوده ولی بعد يکی دو قسمت ديدم نه با حساب و کتاب داره پيش ميره و درجه هيجانش هم زياده! اين چنين بود که هوس کردم اگه چيزه ديگه اي مشابهش پيدا ميشه رو هم ببينم. کسی Merlin رو ديده؟!
ميرم سراغش!
من خيلی وقته اينو ميخوام اينو ببينم ولی از ترس اينکه نکنه شبيه startrek در بياد، سمتش نميرم! حالا که گفتی، haiiiii
چقدر اسم!!!:blink: فقط 2-3 تاشون رو ديده بودم! فکر کنم به اندازه يه سال تموم بهم سريال معرفی کردی! بسی ممنون :wub:
شروع امسال واقعا برام افتضاح بود، فکرشو بکن، روز سوم عيد من دچار تب و لرز شدم، کل هفته ى عيد رو مثل مرده ها افتادم تو رختخواب، هىگرمم ميشد، سردم ميشد، يا تب ميرفت رو 40، يا لرز ميومد رو 33! هفته ىدوم عيد رو هم کلا عضله درد داشتم از بس تو اين مدت عضلاتم به خاطر لرز کشيده شده بود! البته اين پايان ماجرا نبود چون بعدش تاندون پام مشکل پيدا کرد که پايين ميگم :wacko: