• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
خیلـــــی مبارکه بلوط ملقب به فندق! ای شایسته ترین بلوط بخش انیمیشن
bouquet2.gif

126fs4397821.gif

توی 2 تا تاپیک دیگه هم داری تبریک گفته میشی. حواست باشه
icon10.gif

یکیش تو اطلاعیه های فرهنگ هنر بود یافتمش!!
127fs4213432.gif
اون یکی کجاست؟
spock.gif

این Despicable Me و چگونه اژدهای خود را آموزش دهید رو دیدی؟ خوبن کلا؟ همه جا تبلیغشونه، شک دارم بگیرم یا نه
puzzledsmile.gif

نه من TS , DVDSCR و اینا نمی بینم! فقط یادمه IceAge3 رو خل شدم TS دیدم! بعدش که R5 ش اومد کی خودمو نفرین کردم! آخرشم که BR اومد که دیگه هیچ..... شدیدا منتظرم دراگون بیاد!
3270.gif
اسکار امسال یا مال اونه یا مال TS3 (یک چیزی فراتر از آپه)

B]Toy Story 3 [/B]که ندیده عزیز دل منه. چقــــــدر منتظرش موندم!
szxo6cckvzj6gy8e2in1.gif

هااااااااااا
4551.gif

پ.ن: تفلدا رو جاهای دیگه تبریک گفتم ها!
3849.gif
دیگه اینجا نمی گم :دی
4226.gif

پ.پ.ن: از حوادث واقعه
11356.gif
هم یادی به عمل نمی اوریم تا فراموش شوند
11327.gif

پ.پ.پ.ن:آخر کلاس شد .....
5545.png

Last edited:

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
یکیش تو اطلاعیه های فرهنگ هنر بود یافتمش!!
127fs4213432.gif
اون یکی کجاست؟
spock.gif

گفتگوی آزاد سینما. البته یادم نمیاد فقط خودم اونجا تبریک گفتم یا کس دیگه ای هم بود
1436.gif

نه من TS , DVDSCR و اینا نمی بینم! فقط یادمه IceAge3 رو خل شدم TS دیدم! بعدش که R5 ش اومد کی خودمو نفرین کردم! آخرشم که BR اومد که دیگه هیچ..... شدیدا منتظرم دراگون بیاد!
3270.gif
اسکار امسال یا مال اونه یا مال TS3 (یک چیزی فراتر از آپه)

دیدی بیا نمره بده پس ...

کلاست منو کشته
126fs3186991.gif

@ فریدا

این انیمه Shiki رو دیدی؟ چطوره؟ مخلفاتش خیلی چشمم رو گرفته
126fs3186991.gif

بعد از Ghost Hunt و Jigoku Shōjo و Mushi-Shi یه انیمه horror یا ماورایی درست و حسابی ندیدم
people_rodgube.gif

attachment.php

فایل های ضمیمه

• Shiki.jpg
    Shiki.jpg
    42.9 KB · نمایش ها: 54

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اول از همه که تبريک به اولين کاربر فعال بخش انيميشن! :wub: بادوم جان مبارک بيد!:thumbsup:

این Despicable Me و چگونه اژدهای خود را آموزش دهید رو دیدی؟ خوبن کلا؟ همه جا تبلیغشونه، شک دارم بگیرم یا نه
puzzledsmile.gif

نه من TS , DVDSCR و اینا نمی بینم!
وای خدا!!! بادوم نديده من ديدم!!!:blink::blink::blink::eek:

من جز کسايی هستم که به فروش how to train your dragon؟ حسابی کمک کردم!:D جاتون خالی 2 بار ديدمش اونم D3 !!! واقعاً جاتون خالی! بسی لذت بخش بود! فکر کنم روز دوم اکرانش هم بود که من و مامی جان با هم رفتيم و ديديم! بعدش هم يه بار ديگه با بقيه دوستام! البته دانلودش هم کردم و 1-2 بار تو لپتاپ نگاش کردم ولی اين کجاا و آن کجا؟؟؟!!!:rolleyes: خلاصه نصف زيباييش هم به اون صفحه بزرگ سينما (پرده های سينمای ايران رو ضربدر 3 کنين از طول و عرض) + سه بعدی بودن + صدای دالبی بستگی داره!:cool: ولی کلاً انيميشن قشنگی بود! من که خيلی خوشم اومد! کلاً ترسيم خوبی از وايکينگ ها و نورس ها کرده بودن! :medieval: dragon ش هم خيلی ناز بود!!!:wub:

Last edited:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام فريدا جون، منم کلى دلم تنگيده بود، ولى شروع امسال واقعا برام افتضاح بود، فکرشو بکن، روز سوم عيد من دچار تب و لرز شدم، کل هفته ى عيد رو مثل مرده ها افتادم تو رختخواب، هى‌گرمم ميشد، سردم ميشد، يا تب ميرفت رو 40، يا لرز ميومد رو 33! هفته ى‌دوم عيد رو هم کلا عضله درد داشتم از بس تو اين مدت عضلاتم به خاطر لرز کشيده شده بود! البته اين پايان ماجرا نبود چون بعدش تاندون پام مشکل پيدا کرد که پايين ميگم :wacko:‌‌
عجب سالی بوده!!! مثل اينکه برای هيچ کدوم مون خوف نبوده!:wacko:

اى بابا، خدا بد نده، تو ديگه چرا؟ پاى راست؟!! امان از پاى راست چون من هم بعد از 2 هفته تب و لرز و عضله درد درگير پاى راستم بودم، منتها من تاندون پام ورم کرده بود و نميتونستم رو پام بايستم و فقط حدود2 ماهى تو رختخواب خوابيده بودم تا اين درست شه :wacko: اگه کفش ميخواستم بپوشم بدون جيغ کشيدن نميشد چون کافى بود فقط يه اشاره به روى پام بشه تا احساس کنم انگار 50 تا سوزن تيز رو که رو آتش داغشون هم کرده باشند دارند فرو ميکنند رو پام. خود پاى بيچاره هم داغ شده بود و ورم کرده بود شده بود اندازه ى يه متکا و بايد مرتب کمپرس آب سرد ميذاشتم روش تا شايد، شايد يه کم از ورمش بخوابه. ...
دقيقاً ميدونم چی ميگی، چون سر خودم هم اومده! همين ماهه پيش! پای راسته حالا که ديگه نصف زانو نداره، خيلی دوست داره که هی پيچ بخوره:wacko: خلاصه يه روز تو دانشگاه در راه رفتن به کلاس درس، پای راست نزديک بود پيچ بخوره. اومدم نذارم پيچ بخوره به جاش پای چپ از مچ پيچ خورد!:f34r: خلاصه لنگان لنگان تا کلاس رفتم، اون روز هم تا شب دانشگاه کار داشتم، شب که شد، حتی نميتونستم تا پارکينگ برم که سوار ماشينم شم. خلاصه تا رسيدم خونه به مامانم گفتم اون چوب های زير بقل رو در بيار که دوباره لازم شدن! :lol::p

عين ماجرای تو دکتر گفت کاريش نميشه کرد! راه نرو تا يه ماه تا خوب شی!!!:eek::blink::wacko: واقعاً امان از اين دکترا! خلاصه در اين حين و بين يکی از بچه ها که اونم زlنوش ناراحت بود يه دکتر چينی پيدا کرد که با تمام اين دکتر های طب سوزنی و ... که من تا الان ديدم فرق داشت! خلاصه ديدن اين آدم تحول جالبی بود! اگه من نديده بودمش احتمالاً هنوز مچ پای چپ رو نميشد رو زمين گذشت!:rolleyes: ولی خدايی خيلی به من کمک کرد.:cool:

آدم جالبيه! پزشکيش رو از چين گرفته بوده ولی وقته اومده بوده کانادا قبول نداشتن! در نتيجه رفته مهندسی برق خونده، بعدش رفته مهندسی مکانيک خونده! الانم که بازنشسته شده، هم داره طب سوزنی تدريس ميکنه، هم کونگفو، هام تايچی!!!!!:eek: اينقدر آدم با معلوماتی هست که نگو! هر وقت من ميرم پيشش 1 ساعت و نيم جلسه چنان به سرعت ميگذره که هيچ کدوم نميفهميم کی تموم شد و تمام مدت ما مشغول بحث علمی/فلسفی/سياسی/دنياگردی/... هستيم!:p خلاصه مدت ها بود من آدم به اين پری نديدی بودم، اونم چينی!!! اکثراً چينی ها معلومات عمومی خيلی پايينی دارن ولی اين يکی جبران همه اونای ديگه رو ميکنه!;)

خلاصه بگرد ببين يه دکتر خوب پيدا ميکنی. تنها راه اين مچ پا ماساژ هست و بس. البته کسی که بلد باشه!:rolleyes:

خداااااااااااااااااااااااا! يارو مگه کور بوده، نديده بود تو رو، اى ‌واى، اى واى، اى واى. آدم صحيح و سالم بره بعد اينجور بشه؟ من الان از خوندن اين رنجى‌ که به تو گذشته جدا صورتم دفرمه شده و احساس ميکنم زانوم هم يهويى چه دردى گرفته. اى بميرم برات که چه عذابى کشيدى :( اشکم در اومد از اينکه اين قسمت you can't run for the rest of your life, you can't jump for the rest of your life, you can't walk for more than 30 min, for the rest of your life رو خوندم، ته گلومو يه چيزى‌ داره فشار ميده دلم ميخواد بشينم ها‌ى هاى‌ گريه کنم. راسته که ميگن آدم رفتنش با خودشه، برگشتنش با خدا. در بدبينانه حالت هم که پست قبليت رو خوندم فکر نميکردم اينجورى شده باشه. واقعا متأسفم، ولى خوب از اين طرف هم واقعا خوشحالم که الان دست کم ميتونى راه برى و اين خودش خيلى‌ خيلى ‌عاليه :happy:...
من خودم زياد اهميت نميدم! نه اينکه اهميت ندم، جديداً وقتی راه ميرم هر يه قدمی که بر ميدارم ميگه تيک ... تيک ... (عين بعضی وقتا که مفصل ها روی هم ميگيرن، انگشت، مچ و ... و صدا ميدن!) اين داره کم کم هميشگی ميشه!:wacko: خلاصه رو عصابمه شديد!:hmm: ولی کلاً من از اولش هم بچه زياد فعالی نبودم که الان زياد فرقی تو فعاليتم گذاشته باشه و زياد حسش کنم. البته روزايی که ميرم خريد بعد نيم ساعت درد ميگيره و ديگه نميشه راه رفت و بايد نشست ولی کلاً من آدمی نيستم که خودم رو به خاطر اتفاقی که افتاده و نميشه هم کاری براش کرد، زياد ناراحت کنم!:p

خنده دار وقتی بود که دکتر تو مطبش اين خبر خوش رو به من داد:D (بعد يه ماه از عمل)، من به جای همه چيز ازش پرسيدم جای اين عمل رو زانوم مونده، کی ميره؟!!:p فريد هم باهام بود، گفت اين چه سؤاليه؟؟؟ بپرس چی کار ميشه برای زانوت کرد و ... چه اهميتی داره جای عمل مونده يا نه؟! منم برگشتم گفتم، اهميتش در دامن پوشيدنه!!!:D خلاصه يه نگاه عاقل اندر سفيهی نصيبم شد و فريد گفت به جای اينکه نگران اين باشی که ديگه نميتونی با اين پا راه بری، نگران دامن پوشيدن هستی؟؟؟!!!:lol:

خلاصه که : take it easy ;) ولی بسی ممنون :wub:
زندگی همينه ديگه، يه روز خوبی يه روز بد! بايد باهاش ساخت.:happy: ولی خوب آدم قدر سلامتی رو بيشتر ميدونه! :) اين وسط تنها چيزی که منو خيلی ناراحت کرد و فکرش عصابمو بهم ميريزه اينه که من يه بار ديگه مجبور شم روی صندلی چرخدار بشينم!!! :f34r: واقعاً خدا نصيب هيچ کس نکنه! الان هر کسی رو که ميبينم رو صندلی چرخدار نشسته ، دقيقاً ميدونم با چه حسی داره به بقيه ما که داريم راه ميريم نگاه ميکنه! ...

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
;) hai hai

هفته ديگه فاينال و due time پروژه و ... هست! T.T بعدش ميآم يه کم پر حرفی ميکنم!:D

راستی Pushing Daisies رو دفعه قبل یادم رفت بگم. اینم خیلی خوبه
127fs2361263.gif

راستی (2) اگه از سری های تاریخی خوشت میاد The Pillars of the Earth هم ظاهرا سریال خیلی خوبیه (مینی سریال الیته)
ميذارم تو ليست!;) ممنون:heart:
این انیمه Shiki رو دیدی؟ چطوره؟ مخلفاتش خیلی چشمم رو گرفته
126fs3186991.gif

تا الان فقط 2 قسمتش در اومده که دقيقاً همون اتفاقاتی که تو معرفيش گفته شده، افتاده! من چيز آنچنانی اي ازش تا اينجا حس نکردم! به نظر يه انيمه خون آشامی با محيط مرموزانه هست. که مثلاً اين مرگ ها داره اتفاق مييوفته ولی نميدونن در اثر چی؟! و بعداً قراره بفهمن که يه ومپاير اومده تو شهرشون! کلاً تا اينجا چيز خاصی نبوده!!!:worried:

تو اين ژانر kurozuka رو ببينی خيلی بهتر بيد!!! ;)

بعد از Ghost Hunt و Jigoku Shōjo و Mushi-Shi یه انیمه horror یا ماورایی درست و حسابی ندیدم
people_rodgube.gif
توصيه من اگه هنوز نديديش;): the garden of sinners

Seen in part or in whole by 1197 users, rank: #558
Median rating: Excellent
Arithmetic mean: 8.789 (Excellent-.21), std. dev.: 1.4513, rank: #113
Weighted mean: 8.714 (Excellent-.28), rank: #105 (seen all: 8.77 / seen some: 8.64 / won't finish: 4.81)
Bayesian estimate: 8.699 (Excellent-.30), rank: #22

Genres: horror, psychological, romance, supernatural
Themes: murder

Last edited:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
کل اين پست spoil محسوب ميشه!
yes.gif
اگه سری دوم انيمه Kuroshitsuji رو نديدين (3 قسمتی که در اومده)، اين پست رو نخونين!
grin.gif

===

خوب اين سری جديد از جهت زمانی منو حسابی گيج کرده!
scratch_one-s_head.gif
الان که قسمت 3 رو ديدم، اينجور به نظرم ميرسه که زمان برگشته به عقب! حتی قبل از موقعی که سری اول شروع شده بوده!!! البته وقتی قسمت اول رو ديدم، خيال کردم، سباستين با يه ترفندی اي شيل رو دوباره زنده کرده ولی الان که ميبينم همه مردگان عزيز، دوباره زنده شدن
pleasantry.gif
:

به اين نتيجه رسيدم که سری جديد، در مورد گذشته هست
secret.gif
فقط سؤالی که پيش ميآد اينه که چرا تا حالا اسمی از Alois Trancy و خدمتکارش Claude Faustus برده نشده بود؟؟!!! (کسايی که مانگا رو ميخونن، يه کم برای من spoil کنين، بد جوری دارم گيج ميخورم!!!)
SHABLON_padonak_04.gif
چون تو ANN هم نوشته اين سری از يه سال و سه ماه بعد از سری قبل شروع ميشه! اگه اين درسته، چه جوری همه زنده شدن دوباره؟
scratch_one-s_head.gif

از اين سر درگمی که بگذريم ، سری جديد خيلی جالب و مهيج هست!
grin.gif
اولين صحنه اي که نشون عکس جوکر، انتخاب جالبی برای شروع يه انيمه هست
secret.gif
:

از همين "ب" يه بسم ا... شروع کردن به مقابل هم گذشتن شيطان و فرشته!!!
laugh2.gif

بعد ميرسيم به شخصيت alois trancy که دقيقاً برعکس شيل هست!!! حتی قيافش! اين تيره، اون روشن! و جالبه که تو سری همه تيره ها شخصيت های مثبت هست و روشن ها منفی!
tongue.gif

ولی جالبه که گذشته هاشون تقريباً مشابه هم هست!!!
sadsmiley.gif

توی مانگا در مورد گذشته اين بچه های بدبخت صحبتی نشده؟!
scratch_one-s_head.gif

حالا سؤال بعدی: مگه ما چند تا شيطان داريم؟! البته سباستين به کلاد ميگه که تو قلابی هستی، ولی ماجرا واقعاً چيه؟!

بازم بريم سراغ sign شناسی فکر ميکنين تفاوت اين 2 تا sign با هم چيه؟!

و اين يکی؟!

علامت عنکبوت مثل اينکه خاص خانواده الوييس هست، دقيقاً همون جور که نامه ملکه هم گفته شده بود، سگ و عنکبوت (شيل و الوييس، کلاً اين 2 خانواده). يکی دست به سينه، يکی پاک کننده! از اونجا که ring خانوادگی شيل هم تو خونه الوييس بود، فکر ميکنين که خانواده الوييس، تو قتل مادر و پدر شيل دستی داشتن؟! فکر ميکنين بابای شيل چيزی رو فهميده بوده که نبايد و بخاطر همين سر به نيست شده بوده؟! فکر ميکنين دستور از طرف ملکه بوده؟!
scratch_one-s_head.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
از نکات جالبی که تو اين سری ديدم، اسم کامل سباستين بود که شايد قبلاً بهش توجه نکرده بودم ولی برام جالب بود که فاميلش ميکائيليس هست!!!
scare2.gif
خيلی برام جالبه که بدونم چی تو سر اين مانگاکا ميگذره! شيطان با فاميل ميکائيليس؟؟؟!!!!
laugh2.gif
خيلی خنده داره!!!!
rofl.gif

ديگه صحبت از گربه دوست بودن سباستين کردين؟؟؟
biggrinsmiley.gif

مراسم پيدا کردن الوييس؟؟؟ ... ببينم اون مراسم جادوگری يه؟ يا چی؟!!! ... يا احظار شيطان؟!

عصای شيل هميشه اينجوری بود؟؟؟!
scratch_one-s_head.gif

استفاده از کارتای تاروت خيلی جالبه! هر قسمت دارن يه کارت رو نشون ميدن که اگه دقت کنين بی ربط به ماجراها و داستان اون قسمت نيست! البته ريزه کاری های عکس های واقعی تاروت من تو عکس ها نميبينم.حالا سؤال اينه که معنی کارت های تاروت رو مستقيم در نظر بگيريم يا وارونه؟!

سرويس ظرف ها هم که طبق معمول جای خودشون رو دارن! lol

Last edited:

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
اول از همه که تبريک به اولين کاربر فعال بخش انيميشن! :wub: بادوم جان مبارک بيد!:thumbsup:

ایضا :
126fs4397821.gif

بادوم تلخ توش داره دوس ندارم
hasmiley.gif

وای خدا!!! بادوم نديده من ديدم!!!:blink::blink::blink::eek:

tantrumsmiley.gif
tantrumsmiley.gif
tantrumsmiley.gif
tantrumsmiley.gif
tantrumsmiley.gif

پ.ن: آخه مگه من چقدر انیمیشن دیدم:دی
boumschwatioush.gif
اخبارهمشون دستمه البته:دی
booyahsmiley.gif

من جز کسايی هستم که به فروش how to train your dragon؟ حسابی کمک کردم!:D جاتون خالی 2 بار ديدمش اونم D3 !!! واقعاً جاتون خالی! بسی لذت بخش بود! فکر کنم روز دوم اکرانش هم بود که من و مامی جان با هم رفتيم و ديديم! بعدش هم يه بار ديگه با بقيه دوستام! البته دانلودش هم کردم و 1-2 بار تو لپتاپ نگاش کردم ولی اين کجاا و آن کجا؟؟؟!!!:rolleyes: خلاصه نصف زيباييش هم به اون صفحه بزرگ سينما (پرده های سينمای ايران رو ضربدر 3 کنين از طول و عرض) + سه بعدی بودن + صدای دالبی بستگی داره!:cool: ولی کلاً انيميشن قشنگی بود! من که خيلی خوشم اومد! کلاً ترسيم خوبی از وايکينگ ها و نورس ها کرده بودن! :medieval: dragon ش هم خيلی ناز بود!!!:wub:

کوفتت بشه کوفتت بشه کوفتت بشه کوفتت بشه:دی

مییییییی خوام
crybaby.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
داشت يادم ميرفت، يه چيز جالب که وقتی من اون اول از اين گروه های جانبی سريال رو دانلود کرده بودم ، در مورد يکی از اين چايی هايی که اينا تو سريال نوش جان ميکنن
tongue.gif
، مترجم گفته بود که تو ويکيپديا اسم Thomas Ridgeway Gould رو چک کنيم.
yes.gif
به محض اينکه صفحه باز شد من با عکس مجسمه کامه هامه ها مواجه شدم و هم تعجب کردم و هم خنديدم.
laugh2.gif
همين چند ماه پيش من کنار اين مجسمه وايساده بودم و داشتم باهاش عکس ميگرفتم.
yes.gif
kamehameha معروف ترين و بزرگ ترين پادشاه هاوايی بوده و اين مجسمه پشت قصر ... ام اسمش يادم نميآد (تو ويکی هست) تو شهر هانالولو قرار داره. توی هر کدوم از جزاير هاوايی که برين يکی از خيابون ها يا يکی از بزرگراه ها اسمش کامه هامه ها هست. ما اينقدر شنيديم که شايد ميشه گفت جز اولين لغت های پالينيژينی بود که ياد گرفتيم. اينم عکس هاش. گفتم اگه شما هم مثل من به اين صفحه رسيده بودين ، اين براتون جالبه
yes.gif
:

Last edited:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
کوفتت بشه کوفتت بشه کوفتت بشه کوفتت بشه:دی
lol

حالا که اينطور شد به اين ليست، آليس در سرزمين عجايب، شرک 3، toy story 3, ... همه سه بعدی رو اضافه کن! :cool::D

من هفته اي 1 بار جمعه شب ها جام تو سينماست!:p که تو هر ماه هم يه شبش مخصوص انيميشن هست!;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
در ادامه بحث Kuroshitsuji و با تشکر فراوان از شاپرک :wub:

خب...من یه سری جواب ها که به خودم مربوط میشه رو بدم...
توی مانگا سرگذشت شیل هنوز درست و حسابی معلوم نیست چ برسه به اونای دیگه : دییییی (در واقع اونای دیگه ای نداره تو مانگا).این دو تا دارن داستانهای متفاوتی رو بیان می کنن.
در مورد نماد ها هم...خب : دییی می رسیم به بحث خیلی محبوب من؛نمادشناسی:

معنای نماد سباستین(ستاره ی پنج پر ناهید یا همون ملقمه ای از پنتاگرام و ناهید) با این نماد جدیدی که رو زبون اون دوستمون هست تفاوتی نداره.حالا باید ببینیم که واقعا اینجا دو تا شیطان در کاره یا اینکه نماد دوم رو خواستن یکجور دیگه تعبیر کنن.

در مورد عنکبوت به طور کلی این رو داشته باشید که عنکبوت یه نماد کاملا باستانی هستش، که معانی متفاوتی ازش دیده شده.از مهمترینهاشون میشه به مرگ اشاره کرد و قدرت بی حدو اندازه.در آیین مسیحیت عنکبوت نماد شیاطینیه که خون قربانی رو می مکن و در عین حال به خاطر خطوط پشتش نماد خوش شانسی هم گاهی خوانده میشه.
حالا انیمه رو ببینم می گم با کدوم تعبیر می تونه در ارتباط باشه.فعلا همین;-)

gorget%20pattern2.gif

بهش میگن بافنده ی سرنوشت

البته چیزی که باید بهش توجه کنین اینه که اون سیمبل یه خفاش هم داره.خفاش یه نماد قدیمی بسیار قدرتمنده که نشان دهنده ی زندگی دوباره هست.ترس رو می تونه تداعی کنه.معمولا یه نماد محافظت کننده و خوش شانسی در مقابل قدرتهای شیطانی به شمار میره.
خب بسه دیگه.ادامه بدم چند صفحه می تونم راجع بهش بنویسم لوول.

batsymbol.jpg

بعدالتحریر:
پ.ن: ستاره ی روی دست سباستین تو این نقاشی که کار خود مانگاکا هم هست بیچاره کرده منو رسما از جزئیات و توجهی که به اصل نماد به خرج داده.من هر وقت بهش نگاه می کنم می خوام از تب سمبولیسمی خفه بشمXD
گفتم شما هم اگه خواستین یه نگاه دقیق روش بندازین(مخصوصا فریدا جان که علاقمند به نظر میرسه به این مبحث)

02_03.jpg

127988144082094.jpeg

;-)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
با تشکر از شاپرک :wub:

من قسمت اول رو میل کردم دوم و سوم هم تا شب میل میشن.( : دییی سرعت عمل رو دارین؟)- میل شد XD
اول اینکه یه عزیز دلی به اینا اشاره می کرد خب : دییی همه چی همین جاست دیگه:

q2_online.JPG
q3_online.JPG

q_online.JPG
q4_online.JPG

XD نیازی به اون همه کنکاش نمادشناسانه نبود.مثل اینه که بگیم کلاغ اینجا نماد چیه.خوب مصداق مبرهنش سباستینه دیگه : دییی

به نظر میاد که عنکبوت اینجا همون نقش کلاغ سباستین رو داره.لوول.ستاره به عنوان یه نماد "آزاد"نماد عنکبوته.عنکبوتم نماد کلوده.در نتیجه کلود به احتمال زیاد همونطور که خودش میگه شیطانم هست.جمله ی معروفش هم "Musaboritai"بود گفت دیگه. که هم مثل جمله ی سباستین کاملا دو پهلوی خشگلی بود و هم رسالتش رو می رسوند.
(در مورد اینکه نماد خانواده الویس هست یا نه من هنوز همچین تصوری ندارم.در واقع هنوز معتقدم از صدقه سر کلود هست ولی قطعا عنکبوت نماد کلود ه)تو اپنینگ دوم اگر دقت کنید هر کجا سباستین هست اینور اونور پر هست و هر جا کلود هست یه جا تار عنکبوته لوول.اینطور که پیش میره اونوقت باید هر چی تفسیر راجع به عنکبوت هست رو بنویسم XD
حالا اینکه قلابیه یا نه رو باید بعدا ببینیم.

در مور کارتهای تاروت هم همونطور که می دونیم نسخه های متفاوتی داره که در کل 78 عدد کارته که 56 تاشون تاروت ضغیر و 22 عدد تاروت کبیر هستن.این سه تا تاروتی که صحبتش شده اینها هستن:

The Judgment
150px-RWS_Tarot_20_Judgement.jpg

This card is similar to the biblical final judgment of man. An angel is playing a trumpet over a group of people emerging from crypts or graves. This card represents release, a new beginning, accepting one's past, a decision, salvation and judgment. It's a time of reflection from what we've done and where we're going. If our path has been positive and true we can except to reap rewards. If it's been selfish we can expect guilt, delays, or a chiding of self. This card is also associated with new opportunities which will require deeper reflection so that we can make the right decision. Negative associations with this card include obstinacy and great fear, which range from fear of change, death, and illness. You may find yourself locked into a corner, unable to
move
.
The Sun

sun-tarot-card.jpg

Like the star, the sun is also packed with bright possibilities! In the positive, it represents happiness, joy, brilliance, vitality and optimism. This card can mean news of an upcoming birth or other glad tidings. Like the summer months it represents, this card reflects family, holidays, and a sharing of good times with loved ones. The negative association might mean delays, bad judgment or an inflated ego. The sun is powerful enough though that even if there are some negative associations, the person will pull through with a happy ending. This is considered one of the best cards a person can pull during a Tarot reading.

The Hanged man

images

The hanged man is a card that relates to self-sacrifice in order to attain a higher spiritual goal. The upside down position can reflect that this person is an outcast of society and tends to follow his or her own inner voice. The fact that the man is suspended upside down can represent a time of transition, limbo or a pause in life until something or someone is sacrificed for the greater gain of others. This card has been linked to spiritual lives such as Christ's and the legends of Osiris where the destruction of the ego brings greater meaning and awareness to society. A negative slant on this card would represent poor health, a weakness of will, selfishness and a person who uses their self-sacrifice ways to become a martyr. It suggests patience and to watch out for paths that lead in a bad direction.​

ترجمه شون نکردم که دست نخورده باشه.
یه نکته ی جالبی وجود داره و اونم اینه که کارت ها فقط تو تصاویری که مربوط به سباستین و کلود هست وارونه هستن.در نتیجه من فکر می کنم کارتهایی که وارونه ست فقط باید وارونه تفسیر بشه...لووول.جالب بود.

و نکته ی مهم دیگه اینکه چقدددر موسیقی زیبا و هارمونیکالی داشت از قبلی هم بهتر روش کار شده.همینطور اندینگ معنای فوق العاده زیبیی داشت که رسما دل منو برد مخصوصا این قسمتش خیلی زیبا بود:

人はみんなそらの中- Hito wa minna sora no naka -Everyone lives under the sky
自由というかご野中-jiyuu to iu kago no naka-Within the cage called freedom​

از اونجایی که یکی از مهمترین رسالتهام در زندگی چیزی جز نوازندگی و پخش موسیقی نیست، تی وی سایزش رو لطفا از اینجا دان کنید و گوش بدید:[+]
بسیار خوش آهنگ بود.بسیار...
;-)

DJ LEO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان عزيز و جديد !
من تازه عضو اين انجمن شدم
و اينم اولين پستمه
و به دليل همين تاپيك . . .
من دنبال آهنگ گروه شين سن كه 10 سال قبل (دقيقا 10 سال) تلويزيون ايران كانال 1 نشون ميداد ميگردم
خودم يه چيزي پيدا كردم ولي توش به ژاپني ميخونه
من بدون كلامشو ميخوام

كسي از عزيزان ميتونه دست اين دوست تازه وارد رو بگيره ؟
خيلي ممنون ميشم ازتون !

با تشكر
DJ LEO
تهران

:D

omidsilver7

Registered User
لایک‌ها
8
و اينم اولين پستمه
و به دليل همين تاپيك . . .
من دنبال آهنگ گروه شين سن كه 10 سال قبل (دقيقا 10 سال) تلويزيون ايران كانال 1 نشون ميداد ميگردم
خودم يه چيزي پيدا كردم ولي توش به ژاپني ميخونه
من بدون كلامشو ميخوام

كسي از عزيزان ميتونه دست اين دوست تازه وارد رو بگيره ؟
خيلي ممنون ميشم ازتون !

با تشكر
DJ LEO
تهران

:D

سلام خوش اومدید
rainbowf.gif
اسم اصلیش Soar High! Isami هست برای پیدا کردن موزیکهاشم کلمه ost اضافه کن من گشتم این دو تا رو پیدا کردم و فقط این سایت

http://www.4shared.com/audio/1cdbQtG4/Ost_Soar_high_Isami_-_Heart_wo.html
http://www.4shared.com/audio/BT-Xd5lo/Ost_Soar_High_Isami_-_Makerumo.html

پ.ن:چه زود 10 سال گذشت مثل اینکه دیروز بود
sigh.gif
من خودمم این کارتون رو خیلی دوست داشتم درضمن کیچر شده اش تو نت موجود هم هست
winking.gif

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
من جز کسايی هستم که به فروش how to train your dragon؟ حسابی کمک کردم!:D جاتون خالی 2 بار ديدمش اونم D3 !!! واقعاً جاتون خالی! بسی لذت بخش بود!

حالا که اينطور شد به اين ليست، آليس در سرزمين عجايب، شرک 3، toy story 3, ... همه سه بعدی رو اضافه کن! :cool::D

250049124c4b5fd82d135.gif

هفته ديگه فاينال و due time پروژه و ... هست! T.T بعدش ميآم يه کم پر حرفی ميکنم!:D

take your time
icon10.gif
کلا گفتم. عجله ای که نیست ...

تا الان فقط 2 قسمتش در اومده که دقيقاً همون اتفاقاتی که تو معرفيش گفته شده، افتاده! من چيز آنچنانی اي ازش تا اينجا حس نکردم! به نظر يه انيمه خون آشامی با محيط مرموزانه هست. که مثلاً اين مرگ ها داره اتفاق مييوفته ولی نميدونن در اثر چی؟! و بعداً قراره بفهمن که يه ومپاير اومده تو شهرشون! کلاً تا اينجا چيز خاصی نبوده!!!:worried:

عجب ... جالب به نظر نمی رسه. خوب شد گفتی وگرنه می گرفتمش!

تو اين ژانر kurozuka رو ببينی خيلی بهتر بيد!!! ;)

این به نظر خیلی خفن می رسه (گااااانتز
flabbergasted.gif
) :دی

همین جوری ها غیر خون آشامی سراغ نداری؟ خون آشام زده شدم
icon10.gif

توصيه من اگه هنوز نديديش;): the garden of sinners
اتفاقا این تو لیستم بود که ببینم. حتما می بینمش
2m5csd3.gif

حالا بازم سوال
icon10.gif
؛ از اینا کدوم رو توصیه می کنی؟

سلیقه منو هم که می شناسی
icon10.gif
فقط اینکه یه توضیح مختصر در حد اینکه خوبن یا بد کافیه، نمیخوام به زحمت بیفتی
blush.gif

و اينم اولين پستمه
سلام ...
welcomeflowrs.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
در ادامه بحث ديروز با شاپرک:

اول از همه دستت بابت اطلاعات نابت در مورد نماد ها درد نکنه! من چرا تو رو زودتر نيافته بودم؟!

فيلم the ninth gate رو ديدی ديگه نه؟! جون من وقتی داشتی ميديديش چه حالی داشتی؟! چقدر از اين اطلاعاتت تو ديدن اين فيلم به دردت خورد؟!

XD نیازی به اون همه کنکاش نمادشناسانه نبود.مثل اینه که بگیم کلاغ اینجا نماد چیه.خوب مصداق مبرهنش سباستینه دیگه : دییی

به نظر میاد که عنکبوت اینجا همون نقش کلاغ سباستین رو داره.لوول.ستاره به عنوان یه نماد "آزاد"نماد عنکبوته.عنکبوتم نماد کلوده.در نتیجه کلود به احتمال زیاد همونطور که خودش میگه شیطانم هست.جمله ی معروفش هم "Musaboritai"بود گفت دیگه. که هم مثل جمله ی سباستین کاملا دو پهلوی خشگلی بود و هم رسالتش رو می رسوند.

آره خب، اون که معلوم بود عنکبوت نماد، کلاد هست. بيشتر ميخواستم بدونم عنکبوت نماد چی هست! (که گفتی) و کلاً کلاد اين وسط چی ميگه؟! يعنی اگه بگيم 2 تا شيطان داريم، پس احتمال 3 و 4 ش هم ميره؟! lol گفتم شايد کلاد يه چيز ديگه بيد، متفاوت از سباستين ولی همه چيزشون شبيهه!! البته اون لغت قلابی که سباستين به کار برد رو هم، نبايد ناديده گرفت!

(در مورد اینکه نماد خانواده الویس هست یا نه من هنوز همچین تصوری ندارم.در واقع هنوز معتقدم از صدقه سر کلود هست ولی قطعا عنکبوت نماد کلود ه)تو اپنینگ دوم اگر دقت کنید هر کجا سباستین هست اینور اونور پر هست و هر جا کلود هست یه جا تار عنکبوته لوول.اینطور که پیش میره اونوقت باید هر چی تفسیر راجع به عنکبوت هست رو بنویسم XD
ميدونی من چی فکر ميکنم؟ من فکر ميکنم شيل و الوييس تنها کسايی نبودن که تو خانوادشون با سباستين و کلاد قرارداد بستن! به نظرم ميرسه که اين چيزی بوده که تو اين خاندان ها خيلی وقته که داشته اتفاق مييوفتاده وگرنه دليلی برای اينکه آرم خانوادگی خانواده الوييس عنکبوت باشه وجود نداره!!! منظورم در و ديوار خونه هست! احتمالاً از روزی که ساخته شده بودن اين آرم ها اونجا بوده نه؟!

و اون يکی نماد سوم که قبلاً در موردش صحبت کردی که روی در و ديوار پنجره کليسا همه جا نقش بسته بود!!!

نميدونم، حدس من 3 تاگروه مختلف هست، اگه 4 و 5 بهش اضافه نشه!!!

در مور کارتهای تاروت هم همونطور که می دونیم نسخه های متفاوتی داره که در کل 78 عدد کارته که 56 تاشون تاروت ضغیر و 22 عدد تاروت کبیر هستن.
یه نکته ی جالبی وجود داره و اونم اینه که کارت ها فقط تو تصاویری که مربوط به سباستین و کلود هست وارونه هستن.در نتیجه من فکر می کنم کارتهایی که وارونه ست فقط باید وارونه تفسیر بشه...لووول.جالب بود.
در نگاه دوم، کلی خنديدم! عجب کارگردان جالبی داره اين انيمه!!!

به کارت های تاروت يه بار ديگه نگاه کنين. هر 3 تاش تحريف شده هست!!!

the judgment ، قضاوت زنده ها هست ، نه مرده ها!
the sun, دو پسر دست در دست همن، نه يه دختر و يه پسر!
the hanged man, به جای اينکه از پای راست آويزون شده باشه، از پا چپ آويزون شده!!!!

خيلی جالبه!

قبلاً خونده بودم که منبع و منشا کارت های تاروت از نظر زمانی و تاريخی، بعد مسيحيت بوده. ميگن اول فقط نقش کارت های بازی رو داشته ولی اينکه 100% جنبه مذهبی داره رو نميشه انکار کرد! مسافرت انسان از بدو تولد تا مرگ ...

يه جوری منو ياد پنتاگون ميندازه که اول نماد مسيح بوده و بعد نماد شيطان!!!

اينم يه چيز ديگه روی بقيه چيز هايی که تو انيمه نشون ميده جای همه چيز با هم عوض شده!

و نکته ی مهم دیگه اینکه چقدددر موسیقی زیبا و هارمونیکالی داشت از قبلی هم بهتر روش کار شده.
آهنگ opening انيمه، full version:

کد:
http://www.4shared.com/audio/j1Ciaih7/Kuroshitsuji_II_-_Shiver.html

Last edited:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
و اينم اولين پستمه
سلام

خيلی خوش اومدين!:) مخصوصاً به بخش انيميشن!:D

منم يه چک کردم! آهنگ کاريوکه انيمه رو نتونستم پيدا کنم. هر 2 تای آهنگ های opening و ending با voice هستن!:eek:

===

اتفاقاً يکی از بچه های AP پيشنهاد خريد اين انيمه رو داد، چون هيچ لينک دانلودی هم ازش وجود نداره. لينک خريدش هم تو ebay و amazon هست ولی مشگل سر اينه که زيرنويس اينگيليسی نداره! فعلاً همين جوری رو هوا مونده! نميدونم ارزش داره بدون زيرنويس بگيريمش يا نه؟!!:rolleyes:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
طبق برنامه هفتگی ديشب هم رفته بوديم سينما، من پيشنهاد despicable me رو دادم، ولی با مخالفت مامی مواجه شد و به جاش رفتيم ramona and beezus رو ديديم و جاتون خالی عجب فيلم قشنگی هم بود! وقتی رسيد ايران از دستش ندين! ;) فقط ديدن هنرپيشگی اين دختر بچه ramona ديدنيه!

59489_ramona-beezus.jpg

چی ميخواستم بگم به اينجاا رسيدم؟ آها، تو تبليغ های قبل از فيلم تبليغ انيميشن جديد alpha and omega بود که بسی چشمگير بود! طور ی که مامانم هم گفت "ميآيم اينو ميبينيم!":D به نظر انيميشن خيلی قشنگی ميرسيد!:happy:

Alpha_and_Omega_poster.jpg

همین جوری ها غیر خون آشامی سراغ نداری؟ خون آشام زده شدم
icon10.gif
Denpa teki na Kanojo رو ديدی؟! بد نيستش!:happy:

20081219_denpa01_resize.jpg

حالا بازم سوال
icon10.gif
؛ از اینا کدوم رو توصیه می کنی؟
سلیقه منو هم که می شناسی
icon10.gif
فقط اینکه یه توضیح مختصر در حد اینکه خوبن یا بد کافیه، نمیخوام به زحمت بیفتی
blush.gif
من کتکت بزنم خوفه؟؟؟:D تو هنوز ناتسومه رو نديدی؟:eek::eek::eek: من اينقدر خودمو اينجا و اونجا کشتم گفتم اين قشنگ بيد، ببينينش ... برو اينجا :happy:

xxxholic قشنگه! اگه ميخوای شروع کنی ديدنش بعداً حواست باشه که سراغ سری های tsubasa chronicles هم بری! کلاً ميدونی که همه کارهای clamp به هم ربط دارن.:rolleyes:

descendants of darkness چون يه کم شونن آی هست ممکنه تو دوست نداشته باشی!:p

bokurano يه کم محيطش عجيب و غريبه!:blink: ولی بد نيستش!

ghost hound احتمالاً با سليقه تو جور در ميآد!:D

umineko no naku koro ni رو هنوز خودم هم نديدم.:p ديدی خبرشو به منم بده.;)

sinalaserjet

Registered User
لایک‌ها
0
[
enpatekinakanojo.jpg

Denpa teki na Kanojo
می خوام خوشحال باشم، از وقتی بچه بودم همیشه به این موضوع فکر می کردم! فقط می خوام خوشحال باشم. همه انسان ها چنین احساسی دارند! اما برای بدست آوردن شادی چه باید کرد؟ شادی را با تمام وجود می خوام! مبارزه برای شادی خواسته ی دیرین من است ... آیاتی چند از شروع قسمت دوم !
خیلی قشنگه ... از قسمت سوم خبری نیست ؟ :happy:
نظرشخصی :
داستان ---> فوق العاده
هنر طراحی ---> بی نظیر
موسیقی ---> شاهکار هنری

همینطوری از اینجاها رد می شدم ... گفتم این معرفی کنم :

[
oibungaku3.jpg

Aoi Bungaku Series​
روایت شش اثر هنری از تاریخ ادبیات ژاپن . روایت اول "هیولا" داستان فردی پوچگرا در دنیایی بیهوده از دلیل که در رویارویی با زندگی بی معنی ، خودکشی را انتخاب می کند. روایت دوم "شکوفه های گیلاس" مفاهیم کلی : عشق ، قساوت و آدم کشی. روایت سوم "تابستان و زمستان" پیچیدگی و زیر و بم احساسات انسان را به نمایش می گذارد. روایت چهارم"ادامه دادن" اقتباسی زیبا از داستانی ساده ، کنکاوی در زمینه اعتماد. روایت پنجم "ریسمان عنکبوت" . روایت ششم "تصویر جهنم" .

درباره اینا اونطرف کلی توضیح دادم ... :happy:​

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
بالا