• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
FF VII : Advent Children از لحاظ بصری قشنگ ترین انیمیشنی بود که دیدم! حیف که داستان حسابی نداشت....
اینو من مدت زیادی دارمش حالا با این تعریفی که تو ازش کردی ترغیب شدم ببینمش.

الفن لید با طبع خون پسندانه تو خوب جور در میاد
دنی میگم یه توضیحاتی در مورد این بده، من علاقه مند شدم:rolleyes:

نگو دکستر! داغ دل منو تازه نکن! هنوز در شک قسمت آخرش به سر ميبرم!!! اين چه کاری بود که کارگردان با دکستر و بچه بدبخت کرد!!!
جدا شوک آور بود آخر فصل 4 . شوک از نوع بدش!
فکر کنم تنها کسی که اینجا از پایان فصل چهار دکستر خوشش اومده من هستم! من بشدت با قسمت آخرش حال کردم:cool:

//

پ.ن: این مسئله کاربر فعالی که آزاده اینجا مطرح کرد درباره ی من هم صادق هست. اصلا متوجه نشدم چرا من تازه وارد کاربر فعال شدم (هر چند خوشحال شدم:D) به هرحال اگه فعالیت من اینجا به علت حذف اون بخش کذایی کم شد/کم شده مدیران محترم در برداشتن این عنوان اصلا رودربایستی نکنن;)

Last edited:

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
فکر کنم تنها کسی که اینجا از پایان فصل چهار دکستر خوشش اومده من هستم! من بشدت با قسمت آخرش حال کردم:cool:

من بدم نیومد، یعنی از دید کوتاه مدت خیلی هم هیجان رو زیاد می کنه و حال میده، ولی بعد معمولا شکاف توی داستان ایجاد می کنه و نمی تونن جمعش کنن. حالا ایشالا اینا بتونن
icon10.gif

پ.ن: این مسئله کاربر فعالی که آزاده اینجا مطرح کرد درباره ی من هم صادق هست. اصلا متوجه نشدم چرا من تازه وارد کاربر فعال شدم (هر چند خوشحال شدم:D) به هرحالا اگه فعالیت من اینجا به علت حذف اون بخش کذایی کم شد/کم شده مدیران محترم در برداشتن این عنوان اصلا رودربایستی نکنن;)

آزاده مزاح فرمود، تو هم مزاح می فرمایی
icon10.gif

هر وقت عنوان ما رو برداشتن میگیم مال شما رو هم بردارن
Just_Cuz_19.gif

دنی میگم یه توضیحاتی در مورد این بده، من علاقه مند شدم:rolleyes:

Elfen Lied
Genres: drama, horror, psychological, romance, science fiction
Themes: fanservice, gore, harem, inner demons, multiple personality, mutants, superpowers, tragedy

الفن لید یه انیمه 13 قسمتیه و یکی از بهترین و محبوب ترین انیمه هاست و تقریبا با هر سلیقه ای هم جور در میاد. انیمه خونین و مهیجیه با مایه های تخیلی و ماوراء الطبیعه.

داستان انیمه در مورد دخترکیه به نام لوسی که انسانیه از نژاد متفاوت با انسان های معمولی - از جمله تفاوت هاش داشتن توانایی های ماوراء الطبیعه و تفاوت های ظاهریه. این نسل افراد رو به دلیل خطرات بالقوه ای که دارن به صورت جداگونه و تحت الحفظ توی یه سری مراکز مخصوص نگهداری می کنن، ولی لوسی فرار می کنه ... گره داستانی ماجرا اینه که این دختر دو شخصیت داره: یکی لوسی خشن و خطرناک، و یکی نیو مهربون و دوست داشتنی و بی آزار ... بقیه اش رو هم خودت ببین
sheepsmiley.gif

تنها اشکالش اینه که انتظارت رو از انیمه بالا می بره و بعد خیلی از انیمه های دیگه به نظرت پیش پا افتاده میان :D هر چند این یکی از اولین انیمه هایی بود که دیدم و پشیمون هم نیستم
studsmatta.gif

attachment.php

فایل های ضمیمه

• EL.jpg
    EL.jpg
    33.4 KB · نمایش ها: 114

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
من بدم نیومد، یعنی از دید کوتاه مدت خیلی هم هیجان رو زیاد می کنه و حال میده، ولی بعد معمولا شکاف توی داستان ایجاد می کنه و نمی تونن جمعش کنن. حالا ایشالا اینا بتونن
icon10.gif
اگه پایان فصل 5 را تراژدیک کنن من شک ندارم برای همیشه توی ذهن هممون موندگار میشه. من امیدوارم داستان به تراژدیک ترین شکل ممکن تموم بشه (اسمایلی شیطنت)
الفن لید یه انیمه 13 قسمتیه و یکی از بهترین و محبوب ترین انیمه هاست و تقریبا با هر سلیقه ای هم جور در میاد. انیمه خونین و مهیجیه با مایه های تخیلی و ماوراء الطبیعه.
داستان انیمه در مورد دخترکیه به نام لوسی که انسانیه از نژاد متفاوت با انسان های معمولی - از جمله تفاوت هاش داشتن توانایی های ماوراء الطبیعه و تفاوت های ظاهریه. این نسل افراد رو به دلیل خطرات بالقوه ای که دارن به صورت جداگونه و تحت الحفظ توی یه سری مراکز مخصوص نگهداری می کنن، ولی لوسی فرار می کنه ... گره داستانی ماجرا اینه که این دختر دو شخصیت داره: یکی لوسی خشن و خطرناک، و یکی نیو مهربون و دوست داشتنی و بی آزار ... بقیه اش رو هم خودت ببین
sheepsmiley.gif
دمت گرم! اون قسمتهایی که قرمز کردم باعث شد فورا بذارمش دانلود! دستت درد نکنه;) آخه میدونی من الان چند وقته میخوام یکسری انیمه را شروع کنم ولی بعلت زیاد بودن قسمتهاش هنوز دست و دلم نرفته، دنبال یه مینی انیمه مثل افرو سامورایی بودم که هم تارانتینویی باشه و هم قسمتهاش کم باشه. به محض اینکه گفتی سیزده قسمته تصمیمم برای نگاه کردنش قطعی شد. حتی اگه یه انیمه متوسط هم باشه بازم همون کم بودن قسمتهاش برای من یه مزیت بزرگه چون در حقیقت همه ی داستان را تو مدت زمان کمتری میفهمیم. تازه الان هم رفتم IMDb و اونجا دیدم که بیش از 50 درصد کاربرا بهش نمره ی 10 دادن! پس مسلما انیمه ی زیبایی هست، فعلا یه لینک با کیفیت با سید مناسب اینجا ازش پیدا کردم و گذاشتم دانلود + زیرنویس فارسیش هم که اینجا موجوده + چه قدر من خوشحال شدم! همه چیز فراهم شده برای دیدن یه انیمه ی باحال:)
تنها اشکالش اینه که انتظارت رو از انیمه بالا می بره و بعد خیلی از انیمه های دیگه به نظرت پیش پا افتاده میان :D هر چند این یکی از اولین انیمه هایی بود که دیدم و پشیمون هم نیستم
studsmatta.gif
این که اشکال نیست! خودش یه مزیت بزرگه:D
چه پوستر باحالی هست، کاملا میشه از این عکس فهمید که فضای داستانش چه طوریه...

Last edited:

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
یه انیمیشن هست که داخلش اژدها داره، چند وقت پیش اکران شد، اسمش یادم نیست. اگه فهمیدید که کدوم رو می گم :دی کیفیت خوبی ازش موجود هست؟ کلا قشنگ هست؟

omidsilver7

Registered User
لایک‌ها
8
یه انیمیشن هست که داخلش اژدها داره، چند وقت پیش اکران شد، اسمش یادم نیست. اگه فهمیدید که کدوم رو می گم :دی کیفیت خوبی ازش موجود هست؟ کلا قشنگ هست؟

اسمش How to Train Your Dragon هست نسخه DVDRip.XviD-IMAGINE دانلود کنید کیفیتش خوبه
smileyknight4.gif

پ.ن: انیم ورلد از هیتلر در اومد بلاخره
guntootsmiley.gif

Last edited:

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
اسمش How to Train Your Dragon هست نسخه DVDRip.XviD-IMAGINE دانلود کنید کیفیتش خوبه
smileyknight4.gif

guntootsmiley.gif

دی وی دی ریپ نیست! حتی بعضا ملت آپ اسکیل کردنش به 720p بعدش می زنن HDTV و این حرف ها.... همشون TS هستن منتها کیفیتش معقوله. ولی بازم من منتظر بلوریش (که هنوز ریلیز دیت نداره) می مونم! :wacko::wacko:

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
اگه پایان فصل 5 را تراژدیک کنن من شک ندارم برای همیشه توی ذهن هممون موندگار میشه. من امیدوارم داستان به تراژدیک ترین شکل ممکن تموم بشه (اسمایلی شیطنت)
پایان تراژیک چیز خیلی خوبیه. ولی معمولا با سیاست های مدیران شبکه ها جور در نمیاد. اونم در مورد سریال پول سازی مثل دکستر :D

ولی اگه بشه خیلی خوب میشه
icon10.gif

دمت گرم! اون قسمتهایی که قرمز کردم باعث شد فورا بذارمش دانلود! دستت درد نکنه;) آخه میدونی من الان چند وقته میخوام یکسری انیمه را شروع کنم ولی بعلت زیاد بودن قسمتهاش هنوز دست و دلم نرفته، دنبال یه مینی انیمه مثل افرو سامورایی بودم که هم تارانتینویی باشه و هم قسمتهاش کم باشه. به محض اینکه گفتی سیزده قسمته تصمیمم برای نگاه کردنش قطعی شد. حتی اگه یه انیمه متوسط هم باشه بازم همون کم بودن قسمتهاش برای من یه مزیت بزرگه چون در حقیقت همه ی داستان را تو مدت زمان کمتری میفهمیم. تازه الان هم رفتم IMDb و اونجا دیدم که بیش از 50 درصد کاربرا بهش نمره ی 10 دادن! پس مسلما انیمه ی زیبایی هست، فعلا یه لینک با کیفیت با سید مناسب اینجا ازش پیدا کردم و گذاشتم دانلود + زیرنویس فارسیش هم که اینجا موجوده + چه قدر من خوشحال شدم! همه چیز فراهم شده برای دیدن یه انیمه ی باحال:)

این که اشکال نیست! خودش یه مزیت بزرگه:D

چه پوستر باحالی هست، کاملا میشه از این عکس فهمید که فضای داستانش چه طوریه...

خواهش می کنم ... امیدوارم ازش خوشت بیاد و از دنیای انیمه فراری ات نده
126fs2276022.gif

پ.ن.: در مورد اون بخشی که ادیت کردی هم، حالا ما به شوخی یه چیزی میگیم، ولی مطمئن باش حواسمون هست و نمیذاریم حقی این وسط ضایع بشه. نگران اون قضیه نباش
beesmiley2.gif

//

صحنه های کمدی Lovely Complex واقعا باحاله ... دلیل اصلی اینکه دنبالش می کنم همین جور صحنه هاشه
gigglesmile.gif

attachment.php

icon10.gif

فایل های ضمیمه

• LC.JPG
    LC.JPG
    94.4 KB · نمایش ها: 102

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
پایان تراژیک چیز خیلی خوبیه. ولی معمولا با سیاست های مدیران شبکه ها جور در نمیاد. اونم در مورد سریال پول سازی مثل دکستر :D

ولی اگه بشه خیلی خوب میشه
icon10.gif

آخه قسمت آخرش که دیگه زیاد مسئله ی تجاریش مطرح نیست. اینا دیگه آگهی هاشون را گرفتن، شاید فقط روی فروش دیسکهاش تاثیر بذاره.

خواهش می کنم ... امیدوارم ازش خوشت بیاد و از دنیای انیمه فراری ات نده
126fs2276022.gif

من!؟؟؟ نه بابا من خودم هرچند زیاد انیمه نگاه نکردم ولی تقریبا فن اش هستم:D فقط این انیمه های طولانی را زیاد الان نمیتونم برم سراغش ولی اگه مثلا یه انیمه ی کوتاه مثل افرو سامورایی باشه فورا میگیرم و نگاه میکنم. انیمه طولانی هم خیلی دوست دارم سر فرصت برم سراغش مثلا همین وان پیس و ناروتو را خیلی وقته از دوستم گرفتم و میخوام ببینمشون ولی میترسم نتونم تمومشون کنم!

پ.ن.: در مورد اون بخشی که ادیت کردی هم، حالا ما به شوخی یه چیزی میگیم، ولی مطمئن باش حواسمون هست و نمیذاریم حقی این وسط ضایع بشه. نگران اون قضیه نباش
beesmiley2.gif

اون بخشی را که ادیت کردم که می دونستم خوندی! بهرحال مدیرها به بخشهای پاک/ادیت شده هم دسترسی دارن! ولی چون خوندی و ریپلای ندادی گفتم احتمالا مطلب کاملا شوخی من را جدی فرض کردی و ناراحت شدی (فقط احتمال دادم!) و گفتم شاید انتظارت از من این باشه که اون بخش را ادیت کنم! همین! (البته میدونم تو به این سادگی ها از کسی دلگیر نمیشی;))

پ.ن: این Berserk چطوره؟ قسمتهاش که خوشبختانه کم هست، به اندازه کافی سیاه هست که من به فکر گرفتنش باشم!؟ زیرنویس فارسی شده؟ حالا تا Elfen Lied را که نگاه نکنم نمیرم سراغ یه انیمه ی جدید ولی گفتم یه آلترناتیو داشته باشم:D

یه سوال دیگه در مورد Elfen Lied: من این اپیزود OVA را هم جداگانه گرفتم، فقط نمیدونم باید بعد از کدوم قسمت نگاش کنم؟

Last edited:

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
آخه قسمت آخرش که دیگه زیاد مسئله ی تجاریش مطرح نیست. اینا دیگه آگهی هاشون را گرفتن، شاید فقط روی فروش دیسکهاش تاثیر بذاره.

درسته، ولی از اون نظر گفتم که در مورد سریال های محبوب معمولا یه راهی برای ادامه دادنش پیدا می کنن و به این زودیا تمومش نمی کنن، انقدر کشش میدن که کلا افت کنه و سطحش بیاد پایین
263cylj.gif
حالا دکستر رو یادم نمیاد قراردادی هست در مورد اینکه چند فصل باشه یا نه ...

من!؟؟؟ نه بابا من خودم هرچند زیاد انیمه نگاه نکردم ولی تقریبا فن اش هستم:D فقط این انیمه های طولانی را زیاد الان نمیتونم برم سراغش ولی اگه مثلا یه انیمه ی کوتاه مثل افرو سامورایی باشه فورا میگیرم و نگاه میکنم. انیمه طولانی هم خیلی دوست دارم سر فرصت برم سراغش مثلا همین وان پیس و ناروتو را خیلی وقته از دوستم گرفتم و میخوام ببینمشون ولی میترسم نتونم تمومشون کنم!

خب خوبه پس ...
icon10.gif
چه انیمه های بلندی هم انتخاب کردی!! انیمه های 20-30 قسمتی خیلی خوب هم پیدا میشه ...

اون بخشی را که ادیت کردم که می دونستم خوندی! بهرحال مدیرها به بخشهای پاک/ادیت شده هم دسترسی دارن! ولی چون خوندی و ریپلای ندادی گفتم احتمالا مطلب کاملا شوخی من را جدی فرض کردی و ناراحت شدی (فقط احتمال دادم!) و گفتم شاید انتظارت از من این باشه که اون بخش را ادیت کنم! همین! (البته میدونم تو به این سادگی ها از کسی دلگیر نمیشی;))

نه بابا ... تنبلی ام اومد جواب بدم ... چون می خواستم یه موضوع انیمه ای هم پیدا کنم توی پستم بذارم دیر شد :p

پ.ن: این Berserk چطوره؟ قسمتهاش که خوشبختانه کم هست، به اندازه کافی سیاه هست که من به فکر گرفتنش باشم!؟ زیرنویس فارسی شده؟ حالا تا Elfen Lied را که نگاه نکنم نمیرم سراغ یه انیمه ی جدید ولی گفتم یه آلترناتیو داشته باشم:D

Berserk عــــــــــــالیه، بی نظیره ... هر چی ازش تعریف کنم کمه واقعا
joytears.gif

از اون انیمه های سنگین و خیلی قوی و کار درسته، و به شدت هم سیاهه. زیرنویس فارسی هم شده (+) حتما ببینش ...

یه سوال دیگه در مورد Elfen Lied: من این اپیزود OVA را هم جداگانه گرفتم، فقط نمیدونم باید بعد از کدوم قسمت نگاش کنم؟

بین 10 و 11:
The OVA episode, referred to as episode 10.5

Last edited:

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
در مورد Berserk، یادم رفت اینو بگم ... این پست رو برای آشنا شدن اولیه با انیمه اش بخون ... بعد از تموم شدنش هم به دلیل اینکه حتما مخت سوت خواهد کشید و کلی سوال بی جواب داری، این پست های سیمور رو بخون (قبلش نخون به هیچ وجه):

بخش اول Spoil سری Berserk
بخش دوم Spoil سری Berserk
بخش سوم Spoil سریBerserk
قسمت چهارم Spoil سریBerserk
قسمت پنجم Spoil سری Berserk
قسمت ششم و آخر Spoil سری Berserk

attachment.php

فایل های ضمیمه

• berserk.jpg
    berserk.jpg
    44.1 KB · نمایش ها: 88

sina_judgment

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
دوستان علاقمند به دلتا فورس اینو از دست ندین :
Cat Shit One
atshitonel.jpg

عملیات نجات یه گروگان ... خیلی جالبه!

تورنت
خیلی جذابه ... فقط ای کاش حیوون نبودن ... از طرفی تروریست ها یه مشت ..... بیشتر نیستن!
واسه این انیمیشن کسی لینکی چیزی داره؟تورنت نباشه بی زحمت.کیفیتش هم خوب باشه در حد1گیگ کمی بیشتر :دی ممنون

omidsilver7

Registered User
لایک‌ها
8

sinalaserjet

Registered User
لایک‌ها
0
Shiki
Corpse Demon
واجب شد ... شیکی معرفی کنم ... مخصوص خین آشامان عزیز

معرفی:
دشتِ یکپارچه سرمازده و آسمانِ کفن پوش در ظلمت فرورفته بود. در این سرزمین لم یزرع تنها او و ارواح تاریکی گام برمی داشتند. بزودی روشنی ها رخت خواهدبست و تاریکی حکم فرما خواهد شد. آنگاه او به سرزمین معلون بازخواهد گشت. در آن هنگام کشته شدگان به پا خواهد خواست، از قبرهایی که بر آن ها اشکها ریخته شد و اینست نفرین تبعید شدگان ...

داستان اصلی در دهکده کوچک سوتبا رخ می دهد، یک خانواده عجیب و غریب به عمارت بزرگ نقل و مکان می کنند. در همان زمان یک رشته مرگ های مشکوک در دهکده اتفاق می افتد. در ابتدای امر مسئولین به شیوع بیماری واگیردار مشکوک می شوند ولی قضیه خیلی پیچیده تر از این حرفاست، مرگ بر دهکده سایه می افکند ...

اطلاعات تکمیلی ... اونطرف!
منبع : بهشت انیمه ... کپی برداری فقط باذکر منبع

Last edited:

Gilgamesh

Registered User
لایک‌ها
0
در مورد Berserk، یادم رفت اینو بگم ... این پست رو برای آشنا شدن اولیه با انیمه اش بخون ... بعد از تموم شدنش هم به دلیل اینکه حتما مخت سوت خواهد کشید و کلی سوال بی جواب داری، این پست های سیمور رو بخون (قبلش نخون به هیچ وجه):

بخش اول Spoil سری Berserk
بخش دوم Spoil سری Berserk
بخش سوم Spoil سریBerserk
قسمت چهارم Spoil سریBerserk
قسمت پنجم Spoil سری Berserk
قسمت ششم و آخر Spoil سری Berserk

attachment.php

مانگاش خیلی تیره تر از انیمه اش است.بعضی وقتها واقعا از دیدن صحنه هاش منزجر می شدم.
ولی باید بگم حقش است که رتبه اول بین 100 مانگای برتر را داشته باشد
فقط داستانش خیلی کند جلو می رود اگر اشتباه نکنم بیستمین سالگرد مانگاش را هم جشن گرفتند :blink:

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
Elfen Lied را تموم کردم، گرافیک و موسیقی اش عالی بود اما شخصیت پردازی متوسط و داستان هم ضعیف بود ولی در کل باید بگم انیمه ی خوش ساختی بود:) بعضی جاهاش هم خیلی عاطفی میشد که من خیلی خوشم اومد!

فعلا اینها را گذاشتم توی صف دیدن:

Midori Days
Berserk
Death Note
Claymore

همشون انیمه های کوتاه هستن بخصوص اون اولی که فقط 13 قسمت هست، یه چند قسمت از وان پیس را یه نگاهی انداختم دلم هوس کمدی کرد برای همین این روزهای میدوری رو گرفتم:D باید جالب باشه... اون دفترچه ی مرگ رو هم خیلی ازش تعریف شنیدم.​

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
موسیقی متن Midori No Hibi هم واقعا شنیدنی هستش واقعا سبک طنز و جالبی که درون موسیقی متنش هست دوست داشتنیه !

اهنگ تیتراژ اولیه انیمه :
Midori No Hibi - Sentimental

اهنگ تیتراژ پایانی انیمه :
midori no hibi - mou sukoshi mou sukoshi

واقعا انیمه ش جذابه و از نظر کمدی در سطح عالیی هستش
من فعلا سه تا اپیزود از سیزده تا اپیزودش رو دیدم
Laie_22mini.gif

attachment.php

فایل های ضمیمه

• [A-E]_Midori_no_Hibi_-_Days_03[(010182)03-14-30].JPG
    [A-E]_Midori_no_Hibi_-_Days_03[(010182)03-14-30].JPG
    18.1 KB · نمایش ها: 40

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
واقعا انیمه ش جذابه و از نظر کمدی در سطح عالیی هستش
من فعلا سه تا اپیزود از سیزده تا اپیزودش رو دیدم
Laie_22mini.gif

فکر کنم Midori no Hibi جزو 10 انیمه اولی بود که دیدم. اینم پستمه که از اعماق تاریخ در اومده:

Midori No Hibi هم بانمک بود. به خصوص (مزه زدایی - نخونید) یه جاییش که پسره (اسمش یادم رفت) اشتباهی لیکـور خورده بود بعد مثل زامبی ها شده بود کلی خندیدم
icon10.gif

اون تیکه هایی مثلا تیتراژ وسط کارتون هم خیلی ایده جالبی بود
gigglesmile.gif

ولی الان اگه بخوام بهش نمره بدم چیزی حدود 5/10 میدم :دی

//

تریلر انیمه Supernatural در اومده
multistars.gif
: [nomedia="http://www.youtube.com/watch?v=7SoTKfHsais"]YouTube- Supernatural: Anime (official trailer)[/nomedia]

sina_judgment

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
Last edited:

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
فکر کنم Midori no Hibi جزو 10 انیمه اولی بود که دیدم. اینم پستمه که از اعماق تاریخ در اومده:

ولی الان اگه بخوام بهش نمره بدم چیزی حدود 5/10 میدم :دی

خب دنی جان شما انیمه زیاد دیدی برای همین میدوری شاید برات پیش پا افتاده باشه ولی برای من که انیمه کم دیدم خیلی جذاب و مفرحه، از animenewsnetwork امتیاز 7.6/10 گرفته ولی با این سه تا اپیزودی که من ازش دیدم فعلا 9/10 رو علی الحساب بهش میدم... در ضمن سلیقه هم خیلی مهمه مثلا همین الفین لید ریت 8.3 گرفته ولی من 7.5 بیشتر بهش نمیدم اونم به خاطر ضعف داستانش! البته اعتراف میکنم سلیقه ی تو به علت دیدن انیمه های زیاد "معیار" بهتری میتونه باشه، شاید منم انیمه زیاد ببینم همون 5/10 رو به میدوری بدم. راستی دنی شما با این معیار سختگیرانه به الفین و ... چه امتیازی میدی؟ میتونی به انیمه های برترت اینجا نمره بدی؟ (برام جالبه)

فرق انیمه با انیمیشن در چیه؟
به انیمیشن های ژاپنی، انیمه میگن.

@حبیب

تا اینجایی که دیدی به نظرت Lovely Complex بهتره یا میدوری؟

//

این Lovely Complex رو که گرفتم هاردساب بود:(

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
خب دنی جان شما انیمه زیاد دیدی برای همین میدوری شاید برات پیش پا افتاده باشه ولی برای من که انیمه کم دیدم خیلی جذاب و مفرحه، از animenewsnetwork امتیاز 7.6/10 گرفته ولی با این سه تا اپیزودی که من ازش دیدم فعلا 9/10 رو علی الحساب بهش میدم... در ضمن سلیقه هم خیلی مهمه مثلا همین الفین لید ریت 8.3 گرفته ولی من 7.5 بیشتر بهش نمیدم اونم به خاطر ضعف داستانش! البته اعتراف میکنم سلیقه ی تو به علت دیدن انیمه های زیاد "معیار" بهتری میتونه باشه، شاید منم انیمه زیاد ببینم همون 5/10 رو به میدوری بدم. راستی دنی شما با این معیار سختگیرانه به الفین و ... چه امتیازی میدی؟ میتونی به انیمه های برترت اینجا نمره بدی؟ (برام جالبه)

آره خب کلا اینطوریه که آدم اون اوایل خیلی با دست و دل بازی بیشتر نمره میده :D البته من همون اول هم نمره ام به میدوری حدود 6.5 بود.

به الفن لید از نظر کیفیت 7.5 میدم، از نظر علاقه شخصی 6.

اگه فیلم های انیمه ای و انیمه هایی که نیمه کاره دیدم رو حساب نکنیم، به اینا 8 و بالاتر نمره میدم
dog.gif

Death Note - 9.5
Berserk - 9.5
Noein - 9.5
Bokura Ga Ita - 9.5
Bleach - 9
Gantz - 9
Nana - 9
Ghost Hunt - 8.5
Mushi-Shi - 8.5
Hack//Sign - 8
Claymore - 8
Fantastic Children - 8
Fullmetal Alchemist - 8
Jigoku Shoujo - 8
Jigoku Shoujo Futakomori - 8
Gundam SEED - 8

راستی (@ سعید و حبیب) با توجه به علاقه تون به میدوری، فکر کنم از این 3 انیمه کوتاه هم خوشتون بیاد:

بالا