• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
اره ..
در اینده با هم هماهنگ کنیم و باهم دوباره ببینیمش .. اینبار دراز مدت و بشینیم راجع به هر اپیزود مفصل حرف بزنیم
2822967qt4ddv1dqc.gif
پس من حتما نگه اش میدارم تا دوباره نگاش کنیم! دفعه ی دیگه براش یه تاپیک هم میزنیم
yes.gif

از اون انیمه هایی هستش که ادم دلش میخواد زمان به عقب برمیگشت و دوباره برای اولین بار میتونست ببیندش
نوش جانت ..
alcoholic.gif
crwoe16lo2d5qyfpw68g%5B1%5D.gif

امیدوارم موثر واقع بشه :D
این امیدواریت الان چه قدر مایوسانه بود
nanu.gif

منم فعلا 20 قسمتش رو گرفتم که ببینم. ولی تعداد اپیزودهاش آدمو می ترسونه
inky.gif
واقعا همین تعداد بسیار زیاد اپیزودهاش هست که باعث میشه آدم نره سراغش
shakinghead.gif

Shakugan no Shana رو من تا نصفش دیدم، خوشم نیومد ول کردم. ولی طرفدار زیاد داره ... تو و سعید فکر نکنم بدتون بیاد
lollipopsmiley.gif
به خصوص با توجه به اینکه هر دو تون روی گرافیک انیمه حساس هستین، چون گرافیکش خیلی توپه
bubblesmiley.gif

سری دوم هم داره ...
دنی جان میگم من اصلا انیمه ای که زیرنویس فارسی نشده باشه نمیرم سراغش! واقعا با زیرنویس انگلیسی سختم هست
hanghead.gif
تازه الان با این وضعیت سرعت اینترنت که روز به روز هم داره بدتر میشه بعیده دیگه بتونم فایلهای حجیم و باکیفیت دانلود کنم
crysmiley1.gif

سلام

یک سوال از میدوری دوستان عزیز ^_^ می دانم که از این انیمه خیلی ها خیلی ! خوششان مباد دلایل هم متفاوت طنزش شخصیت پردازی اش کاوایی بودن شخصیت ها و ... یا حتی بعضی ها از خواهر بزرگه خوششان میاد! ... ولی به عنوان یک میدوری نه چندان دوست! یه سوال دارم ... البته قبلش و بعدش از همه اگر یه وقت خدایی نکرده به میدوری ساما توهینی میشه معذرت می خوام! ^_^

با همه این مقدمه سازی ها ... این نکته که میدوری اینقدر بدون غرور اذیتتان نمی کنه؟ ...همین ! سوالم همین بود تا جای ممکن سعی کردم جمله تعدیل کنم ولی اصل سوال همانی که نوشتم اخه یه ادم (یا حتی یه دست) چقدر میتوانه ... میدوری ... باشه؟
ای کاش سوالتون رو واضح تر پرسیده بودید ولی اگه من سوال شما رو درست درک کرده باشم باید بگم که این سوال شما نتیجه ی واکنش ناخودگاه به یک جامعه ی مردسالار هست (ایران & ژاپن) وقتی یک جامعه مردسالار هست طبیعتا خانمها یا مدافعان حقوق خانمها در برابر هر محصولی سریعا واکنش سلبی نشون میدن و سعی میکنن اون پدیده رو از منظر جهان بینی خودشون مورد بررسی قرار بدند درحالی که من نوعی (که اتفاقا برابری طلب هستم) فقط بعنوان یه محصول فرهنگی فان و سرگرم کننده به میدوری نگاه میکنم و سعی نمیکنم ازش درس اخلاقی بگیرم...

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سوالم که همین بود شما هم درست فهمیدید ^_^

ولی اصلا نه درس اخلاقی می گیرم نه چیزی زیاد هم اهل دفاع از حقوق خانم ها و اینها هم نیستم ... فقط می خواستم (می خوام) بدانم کلا یه شخصیت حالا دختر یا پسر (اینجا دختر خب اگر می خواستم نمونه پسرش را هم اسم ببرم می رفتم سراغ love hina) اگر اینقدر منفعل باشه واسه بیننده عجیب نیست یا اذیت نمی کنه به هر حال وقتی انیمه را می بینیم یه چیزهایی را ازش دوست داریم یا نداریم حالا گذشته از مفرح بودن و نبودن ... همین ^_^

GENE

Registered User
لایک‌ها
46
من الان دارم Wolf's Rain را میبینم. واقعا چقدر قشنگه. به دوستان هم توصیه میکنم این مورد را.

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
@ بلوط

آواتارت کیه؟

آواتار قبلی ات باحال تر بود ولی :دی

Squall LeonHeart !! شخصیت اولFFVIII! خیلی شبیه خودمه:دی (ایکاش یکم قیافم هم شبیهش بود:دی
sorry.gif
) دیگه وارد مسائل عقشولانش نمی شیم:دی
crying.gif

قبلی همون باک رو می گی؟ آواتور خل و چلی بود:دی
fans.gif

پ.ن: بلوط خودتی!
depresse.gif

بلوط بیا اینجا قرار بود بحث کنیم
ugly33.gif

آخ راست می گی! یکم گیر درس بیدم داره تموم می شه!
eek4.gif
بعد میام ببحثیم! (کی حال بحث داره:دی
fool.gif
)

اما تاپ 10 انیمیشنی: (بگم من انیمیشن زیاد دارم و آمار همشونم دارم ولی کم دیدم:دی به هر حال انتخاب خیلی سختیه! چون همشون قشنگن:دی
spiteful.gif
)

1- Ice Age Dawn of dinosaurs
2- Ice Age
3-UP
4- The Incridibles
5- FFVII Advent Children
6-Monsters Inc
7-Kung Fu Panda
8-Mary & Max
9-Over The hedge
10- Wallace & Gromit همه ورژناش:دی

انیمه ای هم که کلا 7 تا عنوان بیشتر ندیدم!! اگر تلویزیونی ها رو در نظر نگیریم!!
search.gif

1- Kenshin
2- Bleach- Naruto - Inuyasha (هر کدوم مزه خودشو داره:دی)
3-Vampire knights
4-Bereserk (چون نصفه ولش کردن اوردمش پایین)
5- Elfen Lied

پ.ن: ای خدا دانشگاه چقدر پست زدن سخته کمبود اسمایلی داریم:دی
crap.gif

Last edited:

sinalaserjet

Registered User
لایک‌ها
0
Yen Yen جان به نکته خوبی اشاره کردی ... دقیقا با تمام عشقی که به میدوری دارم، تحمل اینکه گفتی برام سخته!!! غرور و حتی خودخواه بودن ، خیلی خوبه !!! خصوصا برای میدوری خیلی ضروری بود.
از طرفی پسرا اینطور ابراز عشق و علاقه رو دوس دارن( خیلی زود هم براشون تکراری خواهد شد )! به همین دلیل محبوب شد ... کلا میدوری کار قشنگیه ، اگر چنین مواردی نبود مطمئنا تبدیل به یه شاهکار میشد!

معرفی یه انیمه جدید و خیلی خنده داره!!! به قول بهراد عزیز : یه تفریح نسبتا سالم!!!
Mitsudomoe

معرفی: داستان اصلی پیرامون بازیگوشی و شیطنت خواهران 3 قلوی Marui است. دخترانی بامزه و ماجراجو که تا به حال هیچ معلمی از دست آنها در امان نبوده است. خواهران Marui با اینکه 3 قلو هستن ولی از زمین تا آسمون با هم فرق دارن : خوب، بد ، وحشت آور
به زودی Satoshi Yabe به عنوان معلم جدید کار خود را شروع خواهد کرد، آیا معلم جدید خواهد توانست از امتحان سخت سروکله زدن با خواهران سه گانه جان سالم بدرببرد!

itsudomoe444.jpg

منبع :
کد:
http://forums.animparadise.com/showthread.php?t=9398

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
منم فعلا 20 قسمتش رو گرفتم که ببینم. ولی تعداد اپیزودهاش آدمو می ترسونه
inky.gif

ای ول اسمایلی
pinky.gif

فیلرش رو اگه نبینی چیزی از داستان اصلی از دست نمیدی، ولی خودش یه داستان مجزا و جالبه و چفت و بست درست و حسابی داره و جذابه. مثل فیلرهای ناروتو نیست :دی

اتفاقا دیروز فیلم شماره 1 بلیچ رو دیدم !

attachment.php

راستش رو بخوای خیلی خوشم اومد ازش ولی احساس میکنم کلا فیلم های سینمایی با فیلرها خیلی با هم فرق دارن در کل فیلرها ضعیف تر هستن !
حالا یکی از فیلرها رو میبینم اگه جذاب بود بقیه ش رو هم وقت میزارم میبینم
glasses.gif

inky.gif

Shakugan no Shana رو من تا نصفش دیدم، خوشم نیومد ول کردم. ولی طرفدار زیاد داره ... تو و سعید فکر نکنم بدتون بیاد
lollipopsmiley.gif
به خصوص با توجه به اینکه هر دو تون روی گرافیک انیمه حساس هستین، چون گرافیکش خیلی توپه
bubblesmiley.gif

سری دوم هم داره ...

شخصیت دخترش خیلی جالب میزنه تریپش !
من حتما در اینده تستش میکنم ببینم چحوریاست
1657.gif

اتفاقا فیلرهای ناروتو خیلی کم تر هست نسبت به بلیچ . فیلر بلیچ دو تا 40 قسمتی و یدونه بیست قسمتی داره . اولاش خوبه بعدا آدم رو از بلیچ دیدن پشیمون میکنه .
shame.gif
پیشنهاد من اینکه فیلرهاش رو رد کن بعدا به پخش هفتگی رسیدی . فیلرهاشم بشین ببین

ای ول زاراکی :D
حالا تست میزنم یکی ش رو ببینم چی میشه
healer.gif

پس من حتما نگه اش میدارم تا دوباره نگاش کنیم! دفعه ی دیگه براش یه تاپیک هم میزنیم
yes.gif

punker.gif

آخ راست می گی! یکم گیر درس بیدم داره تموم می شه!
eek4.gif
بعد میام ببحثیم! (کی حال بحث داره:دی
fool.gif
)

اما تاپ 10 انیمیشنی: (بگم من انیمیشن زیاد دارم و آمار همشونم دارم ولی کم دیدم:دی به هر حال انتخاب خیلی سختیه! چون همشون قشنگن:دی
spiteful.gif
)

1- Ice Age Dawn of dinosaurs
2- Ice Age
3-UP
4- The Incridibles
5- FFVII Advent Children
6-Monsters Inc
7-Kung Fu Panda
8-Mary & Max
9-Over The hedge
10- Wallace & Gromit همه ورژناش:دی

ای ول !
همش رو دیدم بجز یکی مونده به اخری
منم تاپ 10 ام رو تاپیک بخش سینما گذاشتم چند روز پیش

انیمه ای هم که کلا 7 تا عنوان بیشتر ندیدم!! اگر تلویزیونی ها رو در نظر نگیریم!!
search.gif

1- Kenshin
2- Bleach- Naruto - Inuyasha (هر کدوم مزه خودشو داره:دی)
3-Vampire knights
4-Bereserk (چون نصفه ولش کردن اوردمش پایین)
5- Elfen Lied

اینا هم جالب بیدن
superhero.gif

////

خوب تو این یه روز و نصفه ای که نبودم یه انیمه شروع کردم که از همون اپیزود اول منو حسابی درگیر کرد و جذاب بودش .. فعلا سه اپیزودش رو دیدم

واقعا باهاش حال میکنم !

Soul Eater

ソウルイーター

attachment.php

ژانر : اکشن ، ماجراجویی ،کمدی ، درام ، ماوراطبیعه

داستان راجع به سه گروه دو نفره هستش که کارشون جمع کردن روح هست
sardonic.gif

و هر گروه از یه نفر مبارزه کننده و یه نفر سلاح تشکیل شده که باید 99 روح انسان های شیطانی و یه روح جادوگر رو تسخیر کنند تا نفری که اسلحه هستش به Death Scythe یا داس مرگ تبدیل بشه !
rumsmiley.gif

کاراکترها و رفتارهاشون و البته ظاهرشون واقعا جالبه و طنز خیلی خوبی هم داخل انیمه هستش

attachment.php

Masterpiece: 261 votes
Excellent: 557 votes
Very good: 413 votes
Seen in part or in whole by 3085 users, rank: #180
Median rating: Very good

51 تعداد اپیزود هاش هست و هر اپیزود 21 دقیقه ست

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

فایل های ضمیمه

• Bleach Movie 1. Memories of Nobody[(055989)02-09-21].JPG
    Bleach Movie 1. Memories of Nobody[(055989)02-09-21].JPG
    20.6 KB · نمایش ها: 60
  • [Tadashi] SOUL EATER - 01 (720p h264-AAC)[00-36-02].JPG
    [Tadashi] SOUL EATER - 01 (720p h264-AAC)[00-36-02].JPG
    30.4 KB · نمایش ها: 62
  • A9070-28.jpg
    A9070-28.jpg
    19.8 KB · نمایش ها: 62
  • [Tadashi] SOUL EATER - 01 (720p h264-AAC)[00-35-54].JPG
    [Tadashi] SOUL EATER - 01 (720p h264-AAC)[00-35-54].JPG
    16.6 KB · نمایش ها: 62
  • 1.JPG
    1.JPG
    24.3 KB · نمایش ها: 61
  • [Tadashi] SOUL EATER - 01 (720p h264-AAC)[02-58-13].JPG
    [Tadashi] SOUL EATER - 01 (720p h264-AAC)[02-58-13].JPG
    26.3 KB · نمایش ها: 62
  • [Tadashi] SOUL EATER - 02 (720p h264-AAC)[18-01-24].JPG
    [Tadashi] SOUL EATER - 02 (720p h264-AAC)[18-01-24].JPG
    23.1 KB · نمایش ها: 61

Emma

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه انیمیشن جدید و باحال:
how to train your dragon
این انیمیشنی رو که می گم,خیلی باهاله :headphone
3D هم هست...:thumbsup:

Last edited:

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
Death Note را تا قسمت 31 دیدم، به نظرم از قسمت 26 به بعد ضعیف شده!

میدوری را هم که خیلی وقت پیش تموم کردم، خیلی عالی بود! چه قدر هم شخصیت پردازیش قوی بود...

//

این انیمه ی Full Metal Panic? Fumoffu هم باید چیزی خوبی باشه چون ریت بالایی هم داره، یه کمدی 12 اپیزودی که زیرنویس فارسیش هم موجود هست. من دارم میگیرمش امیدوارم خوب باشه فقط موردی که هست اینه که من Full Metal Panic! The Second Raid رو ندیدم، این که به اون ربط نداره!؟ داره؟

این Ergo Proxy را هم که دوستان پیشنهاد کردن من موندم برم سراغش یا نه، اصلا هیچ ذهنیت قبلی ازش ندارم! گرافیک و موزیکش در چه حدی هست؟ داستانش چطوره؟

omidsilver7

Registered User
لایک‌ها
8

میدوری را هم که خیلی وقت پیش تموم کردم، خیلی عالی بود! چه قدر هم شخصیت پردازیش قوی بود...

//

این انیمه ی Full Metal Panic? Fumoffu هم باید چیزی خوبی باشه چون ریت بالایی هم داره، یه کمدی 12 اپیزودی که زیرنویس فارسیش هم موجود هست. من دارم میگیرمش امیدوارم خوب باشه فقط موردی که هست اینه که من Full Metal Panic! The Second Raid رو ندیدم، این که به اون ربط نداره!؟ داره؟

این Ergo Proxy را هم که دوستان پیشنهاد کردن من موندم برم سراغش یا نه، اصلا هیچ ذهنیت قبلی ازش ندارم! گرافیک و موزیکش در چه حدی هست؟ داستانش چطوره؟

میدوری که خیلی قشنگ بود اگه خواستی مانگاش رو هم بخون چون انیمه اش کمتره . death note رو همه میگن آخرشم ضد حاله . اون انیمه سری اولش full metal panic هست بعد Full Metal Panic? Fumoffu و بعدش The Second Raid به همدیگه هم ربط دارند . Ergo Proxy رو من ندیدم ولی گرافیکش و داستانش رو زیاد تعریف میکنن خودشم با کیفیت HD ببین تو اون مایه gungrave رو هم ببین
Laie_22.gif

sinalaserjet

Registered User
لایک‌ها
0
دث نوت بعد از قسمت 26 به بعد اصلا نیازی به ساخت نبود، ای کاش همونجا تموم می شد :cool:

ارگو پراکشی ... فوق العاده ... یکی از بهترین انیمه هایی که دیدم. بار اولی که می خواستم اونو ببینم خوشم نیومد بعد از یک قسمت گذاشتم کنار ولی الان می گم یکی از بهترین انیمه هاست. اگر حال و حوصله یه کار فلسفی رو داری ارگوپراکشی رو از دست نده . اینو چک کن :
خودم کشف کردم :
اسامی مشاوارن ارشد، برگرفته از نام فیلسوفان سرشناسی است :
ادموند هوسرل - جورج برکلی - ژاک لاکان - ژاک دریدا
Husserl - Berkeley - Lacan - Derrida

توضیحات بیشتر :
کد:
http://forums.animparadise.com/showthread.php?t=744&page=2

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
اون انیمه سری اولش full metal panic هست بعد Full Metal Panic? Fumoffu و بعدش The Second Raid به همدیگه هم ربط دارند .
آهان فهمیدم یعنی کلا 3 سری هست:

Full Metal Panic!
Full Metal Panic? Fumoffu
Full Metal Panic! The Second Raid

پس اینجوری که معلومه اگه بخوام باید به ترتیب ببینمشون! ولی خب چون 2 سری اول کمدی هست حتما نگاشون میکنم، سری سوم هم که ریت خیلی خوبی داره...
دث نوت بعد از قسمت 26 به بعد اصلا نیازی به ساخت نبود، ای کاش همونجا تموم می شد :cool:
آره بیخودی ادامه اش دادن، خسته کننده شده :(
ارگو پراکشی ... فوق العاده ... یکی از بهترین انیمه هایی که دیدم. بار اولی که می خواستم اونو ببینم خوشم نیومد بعد از یک قسمت گذاشتم کنار ولی الان می گم یکی از بهترین انیمه هاست. اگر حال و حوصله یه کار فلسفی رو داری ارگوپراکشی رو از دست نده .
ممنون بابت توضیحات:)

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
آره بیخودی ادامه اش دادن، خسته کننده شده :(
قبول دارم که یه مقدار سطحش میاد پایین از اون قسمت 26 ولی بعد از اون هم جذابیت خاص خودش رو داره

به نظر من کیرا کلا شخصیتی بودش که لازم بود اتفاقی که تو اون اپیزود افتاد ، بیافته تا ما بتونیم بهتر شخصیتش اشنا بشیم و
شخصیت نیئر به نظر من واقعا روش خوب کار شده ولی به خوبی ال نبود و همین نکته شاید یه خورده اذیت میکنه تماشاچی رو ( شاید اگه جای نیئر و ال عوض بشه یعنی نیئر نیمه اول داستان باشه و ال نیمه دوم ، انیمه بازم همینطور برای ما سطحش پایین تر به نظر بیاد ) ولی در کل ال افکار متفاوتی داشت تا نیئر و حالا تا اخر ببین بعد بیشتر و ازادانه تر میتونیم حرف بزنیم ( الان میترسم یه چیزی بگم قسمتی از داستان لو بره )

خوب تموم شد !
راجع به پایانش

به نظرت بهتر نبود یه خورده بیشتر کش پیدا میکرد و روابط بین میدوری و سیجی کو نشون داده میشد ؟
من احساس کردم خیلی کم بود پایان و ارزش داشت یه اپیزود دیگه هم میساختن و از اتفاقاتی که بین سیجی کو و میدوری می افته گفته بشه توش
نظرت چیه در کل ؟

Last edited:

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
قبول دارم که یه مقدار سطحش میاد پایین از اون قسمت 26 ولی بعد از اون هم جذابیت خاص خودش رو داره

به نظر من کیرا کلا شخصیتی بودش که لازم بود اتفاقی که تو اون اپیزود افتاد ، بیافته تا ما بتونیم بهتر شخصیتش اشنا بشیم و
شخصیت نیئر به نظر من واقعا روش خوب کار شده ولی به خوبی ال نبود و همین نکته شاید یه خورده اذیت میکنه تماشاچی رو ( شاید اگه جای نیئر و ال عوض بشه یعنی نیئر نیمه اول داستان باشه و ال نیمه دوم ، انیمه بازم همینطور برای ما سطحش پایین تر به نظر بیاد ) ولی در کل ال افکار متفاوتی داشت تا نیئر و حالا تا اخر ببین بعد بیشتر و ازادانه تر میتونیم حرف بزنیم ( الان میترسم یه چیزی بگم قسمتی از داستان لو بره )

آره مسلما جذابیت داره ولی اصل داستان همون تا قسمت 25-26 بود...

خوب تموم شد !
راجع به پایانش

به نظرت بهتر نبود یه خورده بیشتر کش پیدا میکرد و روابط بین میدوری و سیجی کو نشون داده میشد ؟
من احساس کردم خیلی کم بود پایان و ارزش داشت یه اپیزود دیگه هم میساختن و از اتفاقاتی که بین سیجی کو و میدوری می افته گفته بشه توش
نظرت چیه در کل ؟
کاملا موافقم! به نظر من ایده و داستانش حتی کشش بالای 20 قسمت رو هم داشت!!! ولی خب متاسفانه خیلی زود تمومش کردن.

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
این نکته که میدوری اینقدر بدون غرور اذیتتان نمی کنه؟ ...همین ! سوالم همین بود تا جای ممکن سعی کردم جمله تعدیل کنم ولی اصل سوال همانی که نوشتم اخه یه ادم (یا حتی یه دست) چقدر میتوانه ... میدوری ... باشه؟

خیلی جالب گفتی
icon10.gif

اتفاقا به نظر من این مساله می تونه جزو جذابیت های این انیمه برای یه طیف سلیقه خاصی باشه. خیلی ها شاید کاراکتر دختر داستان رو ضعیف، مظلوم، خجالتی، مثبت، و (در موارد اغراق آمیزتر مثل این انیمه) بدون اعتماد به نفس بیشتر بپسندن تا قوی و توانا و حاضرجواب. مثال خوبش می تونه قایسه بین هیناتا و ساکورا باشه توی انیمه ناروتو، که هیناتا بیشتر طرفدار داشته بین بچه های این بخش. اصلا یادم نمیاد صحنه جنگ درست و حسابی از هیناتا دیده باشم :دی

الان کلاهمون با میدوری دوستان میره تو هم
126fs3186991.gif

دنی جان میگم من اصلا انیمه ای که زیرنویس فارسی نشده باشه نمیرم سراغش! واقعا با زیرنویس انگلیسی سختم هست
hanghead.gif
تازه الان با این وضعیت سرعت اینترنت که روز به روز هم داره بدتر میشه بعیده دیگه بتونم فایلهای حجیم و باکیفیت دانلود کنم
crysmiley1.gif

منم همینجوری گفتم که بدونی ... راستش اصلا در جریان اینکه کدوم انیمه ها زیرنویس شده ان نیستم. اون موقع که ما شروع کردیم به انیمه دیدن (همچین میگم انگار جریان 100 سال پیشه :دی) هیچ انیمه ای زیرنویس فارسی نداشت، برای همین منم عادت کردم به زیرنویس انگلیسی.

راستی، کلا مجبور نیستی انیمه ها رو خودت دانلود کنی. خیلی از بچه ها (همینجا، فروم های دیگه) لیست های فروش انیمه خیلی خوبی دارن ...

من الان دارم Wolf's Rain را میبینم. واقعا چقدر قشنگه. به دوستان هم توصیه میکنم این مورد را.

انیمه خوبیه ... حیف که نسخه من دوبله انگلیسیه، هیچ وقت حسش نبود از چند قسمت بیشتر ببینمش ...

Squall LeonHeart !! شخصیت اولFFVIII! خیلی شبیه خودمه:دی (ایکاش یکم قیافم هم شبیهش بود:دی
sorry.gif
) دیگه وارد مسائل عقشولانش نمی شیم:دی
crying.gif

چقدر پیچیده :دی

قبلی همون باک رو می گی؟ آواتور خل و چلی بود:دی
fans.gif

باک کیه؟ یادم نمیاد آواتار باکت رو :دی

همون سنجاب عصر یخ رو میگم. کلا تو برای منم یادآور اون سنجابه ای، اون سنجابه هم یادآور تو. پیوند یک به یکی بینتون برقراره که عوض کردن آواتار به همش می زنه و ذهن منو مغشوش می کنه
8565.gif

پ.ن: بلوط خودتی!
depresse.gif

دلم سوخت برات
icon10.gif
جدی ... دیگه سعی می کنم سر به سرت نذارم.

سعی می کنم البته :دی

اتفاقا دیروز فیلم شماره 1 بلیچ رو دیدم !

راستش رو بخوای خیلی خوشم اومد ازش ولی احساس میکنم کلا فیلم های سینمایی با فیلرها خیلی با هم فرق دارن در کل فیلرها ضعیف تر هستن !
حالا یکی از فیلرها رو میبینم اگه جذاب بود بقیه ش رو هم وقت میزارم میبینم
glasses.gif

برعکس من، اصلا با فیلم های سینمایی بلیچ و ناروتو و ... حال نمی کنم. نمی دونم چرا ...

/

موافقم!
/
مخالفم!

:دی

سرد، سیاه، تاریک، قوی ... (علاوه بر نکاتی که سینا اشاره کرد) گرافیکش متفاوته (از رنگ های درخشان و طراحی های شاد خبری نیست)، ولی قویه. آهنگ ending اش Paranoid Android ردیوهد ه :اشک:

سپهر (
sad0040.gif
) اینجا معرفی اش کرده. اینم جزو پروژه های نصفه بی پایان منه!

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
خیلی ها شاید کاراکتر دختر داستان رو ضعیف، مظلوم، خجالتی، مثبت، و (در موارد اغراق آمیزتر مثل این انیمه) بدون اعتماد به نفس بیشتر بپسندن تا قوی و توانا و حاضرجواب.​
من از هر دو دسته این دخترها خوشم میاد زیبایی عالم خلقت به همین تفاوتهاست...​
راستی، کلا مجبور نیستی انیمه ها رو خودت دانلود کنی. خیلی از بچه ها (همینجا، فروم های دیگه) لیست های فروش انیمه خیلی خوبی دارن ...​
ممنون:) الان وضع سرعت خیلی خوب شده... اون نسخه هایی که توی دیسکاس دیدم اکثرشون زیاد کیفیت جالبی ندارن.​
برعکس من، اصلا با فیلم های سینمایی بلیچ و ناروتو و ... حال نمی کنم. نمی دونم چرا ...​
ظاهرا این فیلم سینمایی نینجا اسکرول هم خیلی خوبه. من میخوام ببینمش:cool:
سرد، سیاه، تاریک، قوی ... (علاوه بر نکاتی که سینا اشاره کرد) گرافیکش متفاوته (از رنگ های درخشان و طراحی های شاد خبری نیست)، ولی قویه. آهنگ ending اش Paranoid Android ردیوهد ه :اشک:
سپهر (
sad0040.gif
) اینجا معرفی اش کرده. اینم جزو پروژه های نصفه بی پایان منه!​
ممنون بابت توضیحاتت:) مثل همیشه مختصر و مفید;)

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
چقدر پیچیده :دی

اووو اینقده داستانش باحال بود:دی حیف که خیلی قدیمیه شاید نشه با گرافیکش ساخت! ولی من ساختم و واقعا قشنگ بود:دی
pilgrims.gif

باک کیه؟ یادم نمیاد آواتار باکت رو :دی

ای خدا خفط! کنه رفیق رودی دیگه :دی

ice-age-3-buck.png

همون سنجاب عصر یخ رو میگم. کلا تو برای منم یادآور اون سنجابه ای، اون سنجابه هم یادآور تو. پیوند یک به یکی بینتون برقراره که عوض کردن آواتار به همش می زنه و ذهن منو مغشوش می کنه
8565.gif

سر شماره 3 که به فندقش خیانت کرد یه جورایی ازش دلسرد شدم
tantrumsmiley.gif
:( :دی اولش گیر دادم به پیچز خیلی ناز بود (دختر مندی و الی) بعد دیدم حال نمی ده دختره:دی
screaming.gif
رفتیم سراغ باک بعد دیدیم بازم حال نمی ده رفتیم سراغ این بابا:دی
onesmiley1.gif

دلم سوخت برات
icon10.gif
جدی ... دیگه سعی می کنم سر به سرت نذارم.
سعی می کنم البته :دی

لول با یک اسمایلی کم آوردی:دی
hasmiley.gif
بابا دانشگاه بودم اسمایلی نداشتم:دی
tantrumsmiley.gif
البته یکم لجم می گیره نمی تونم مثل پی ام ها از اون تیکه ها بهت بندازم:دی
gnugghender.gif

------------------------------

خوب جهت کاربر غیر فعالیم شده یک چند تا ریلیز بلوری رو بذاریم:دی خشک شدیم از بس این انیمیش ها رو دیر می دن:دی
sochildish.gif

چگونه دارگون و از این حرف ها : 15 اکتبر

توی استوری 3 :دی : 2 نوامبر

شرک 1 ,2 ,4: همچنان Pending می باشند (جالبه که تو شرک ها فقط 3 بلوری داشته:دی البته 1 و2 به صورت HDTV پخش و ریپ شدن من دارم:دی)

مانستر هاوس به صورت 3 بعدی (ریلیز معمولیش مال 2- 3 سال پیشه) : 14 سپتامبر

A Christmas Carol : (ترجمش چی می شه؟؟!) 16 نوامبر به صورت 3 بعدی

در جستجوی نمو (جالبه که تا الان بلوری نداشته!! منم کیفیت خوب ازش پیدا نکردم) : 9 نوامبر

زشت و وحشی؟!؟ (Beauty & The Beast) : ا 5 اکتبر

فعلا همین

Last edited:

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
من از هر دو دسته این دخترها خوشم میاد زیبایی عالم خلقت به همین تفاوتهاست...​
:D
ممنون:) الان وضع سرعت خیلی خوب شده... اون نسخه هایی که توی دیسکاس دیدم اکثرشون زیاد کیفیت جالبی ندارن.​

آره اینم هست ... البته دیسکاس انیمه باز نداره به اون صورت. انیمه های لیست های بچه های انیمه بین با کیفیت تره.

ظاهرا این فیلم سینمایی نینجا اسکرول هم خیلی خوبه. من میخوام ببینمش:cool:
سریال هم داره، که من ندیدم، ولی فیلمش رو دیدم. فیلم خوبیه ... سامورایی هم که دوست داری، به دردت می خوره :دی

البته گرافیک بالایی نداره.

ممنون بابت توضیحاتت:) مثل همیشه مختصر و مفید;)

خواهش :دی

اووو اینقده داستانش باحال بود:دی حیف که خیلی قدیمیه شاید نشه با گرافیکش ساخت! ولی من ساختم و واقعا قشنگ بود:دی
pilgrims.gif
الان این حس به من دست داده که یه خورده تب داری، چون نمی فهمم چی میگی :دی

ای خدا خفط! کنه رفیق رودی دیگه :دی

هر دومون با هم، به امید خدا :D

بعدش یادم اومد کیه.

سر شماره 3 که به فندقش خیانت کرد یه جورایی ازش دلسرد شدم
tantrumsmiley.gif
:( :دی اولش گیر دادم به پیچز خیلی ناز بود (دختر مندی و الی) بعد دیدم حال نمی ده دختره:دی
screaming.gif
رفتیم سراغ باک بعد دیدیم بازم حال نمی ده رفتیم سراغ این بابا:دی
onesmiley1.gif

پیچز؟ مندی و الی؟! خدا خفم کنه :دی

لول با یک اسمایلی کم آوردی:دی
hasmiley.gif
بابا دانشگاه بودم اسمایلی نداشتم:دی
tantrumsmiley.gif
البته یکم لجم می گیره نمی تونم مثل پی ام ها از اون تیکه ها بهت بندازم:دی
gnugghender.gif

حیف واقعا :D

خب پس حرفم رو پس می گیرم
1502.gif

A Christmas Carol : (ترجمش چی می شه؟؟!)

سرود کریسمس

زشت و وحشی؟!؟ (Beauty & The Beast)
چه ترجمه عجیبی :D

به "دیو و دلبر" معروفه.

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
خوب امروز می خواهیم یک انیمیشن جدید و که هیچ کس ندیده
931.gif
معرفی کنم:دی

اسمش عصر یخبندان می باشد
6253.gif

این انیمیشن در 3 شماره آمده است که به ترتیب عبارتاند از

عصر یخ: Ice Age
عصر یخ ۲ : ذوب بازار!! Ice Age 2: The Meltdown
عصر یخ ۳: آغاز دایناسورها! Ice Age: Dawn of the Dinosaurs

شخصیت های داستان عبارت اند از:

1- مانفرد معروف به مندی - مانی : یک عدد ماموت نر 10 تنی (در شماره ی 1 خوش قلب در شماره ی 2 خز و خیل و در شماره ی 3 آخر خنده می باشد)

2-الی معروف به الهام (دوبله گلوریه دیگه:دی) : یک عدد ماموت 9 تنی ماده (در شماره ی 2 یک موش درختی شاد و خل و چل و در شماره ی 3 زنی بسیار دور اندیش و محکم می باشد)

3- پیچز (Peaches) یا هلو! دختر (Its her tail...) مندی و الی می باشد که در پایان شماره ی 3 زاده شد

4- سید معروف به سید : یک عدد تنبل (نوعی حیوان) میباشد که همیشه دردسر می سازد (در هر سه شماره خز و خیل می باشد)

5-دیگو معروف به پیشی: یک عدد ببر تیز دندان می باشد. که داستانی دارد:دی (در شماره ی 1 در ابتدا موجودی بد بود که بعد متحول و رستگار شد. در شماره ی 2 خز و خیل و در شماره ی 3 هم خز و خیل می باشد:دی)

6- ادی و کرش: دو عدد موش درختی که برادران الی می باشند:دی (در تمامی شماره ها خز و خیل اند)

7- "باک" با اسم بلند "باک مینستر" و اسم کوتاه "با" یک عدد سمور همه فن حریف که در شماره ی 3 به ملت معرفی شد:دی خیلییییییی موجود باحالی می باشد.

8- رودی: بزرگترین دایناسور زیر کره ی زمین می باشد که در ابتدا ی شماره ی 3 با باک دعوا کرده و یک عدد دندان را با چشم وی معاوضه کرده است:دی در پایان داستان به صورت Madly عاشق باک می شود.

9-10- اسکرت و اسکرته: دو عدد سنجاب می باشند. :D

انییمشن بسیار زیبایی می باشد و توصیه می شود که نگاه کنید.:D:D

با تشکر

فایل های ضمیمه

• 124.jpg
    124.jpg
    56.6 KB · نمایش ها: 1
Last edited:

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
برعکس من، اصلا با فیلم های سینمایی بلیچ و ناروتو و ... حال نمی کنم. نمی دونم چرا ...
!

ناروتو رو اتفاقا منم زیاد خوشم نیومد خیلی تخیلی کار میکنن !
ولی فعلا فیلم شماره یک بلیچ که نسبتا خوب بودش پسندیدم
interview.gif

این دوتا رو هم دارم :

Bleach Movie 2 .The Diamond Dust Rebellion
Bleach Movie 3 .Fade to Black - I Call Your Name

در اینده میبینم ..

اسمش عصر یخبندان می باشد
6253.gif

این انیمیشن در 3 شماره آمده است که به ترتیب عبارتاند از

عصر یخ: Ice Age
عصر یخ ۲ : ذوب بازار!! Ice Age 2: The Meltdown
عصر یخ ۳: آغاز دایناسورها! Ice Age: Dawn of the Dinosaurs