• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
فکر کنم Midori no Hibi جزو 10 انیمه اولی بود که دیدم. اینم پستمه که از اعماق تاریخ در اومده:

ولی الان اگه بخوام بهش نمره بدم چیزی حدود 5/10 میدم :دی

//

نکن اقا :D به پست های قدیمیت احترام بزار حداقل 7 رو بده :f34r:
تریلر انیمه Supernatural در اومده
multistars.gif
: YouTube- Supernatural: Anime (official trailer)
مرسی بابت لینک !
من خدا خدا میکنم که انیمه ش بلند باشه حداقل 100 قسمت !
به نظر من کشش رو هم داره به راحتی
از نظر داستانی معلوم نیست چطور میخواد پیش بره ؟ همون شبیه سریاله یا موضوع متفاوته ؟
fool_mini2.gif

@حبیب

تا اینجایی که دیدی به نظرت Lovely Complex بهتره یا میدوری؟

راستش رو بخوای من از Lovely Complex بیشتر خوشم اومده
10.gif

این رو نمیگم که میدوری ضعیف هستش ، اتفاقا میدوری خیلی هم قوی هستش و جذابیت داره برام . ولی LC رو کلا به دلیل عشقولانه قوی که درون داستان وجود داره بیشتر مورد پسندمه !
میدوری هم مایه های رمنس درونش هست ولی به نظر من LC کلا قوی تره از این لحاظ !
ولی از نظر کمدی شاید میدوری یه خورده سطحش بالاتر باشه
LC گاهی از درون محیط طنز خارج میشه و رمنس خالی میشه ( من این نکته رو ازش خیلی میپسندم )

i262185_KissSubLovelyComplex06024712001650.JPG

بحث نمره دادن شد الان من تا دیشب 12 تا اپیزود Lovely Complex رو دیدم و بهش تا اینجا 9 رو میدم بدون تردید !!

البته انتظار دارم با یه پایان عالی روبرو بشم و امتیاز رو به 9.5 برسونه انیمه
sos.gif

و من یکی از بهترین کارکتر های انیمه ای که فک کنم دیده باشم اوتانی هستش .. واقعا دوستش دارم و حرف نداره شخصیتش ( صداپیشه ش هم عالیه ) :

i262186_KissSubLovelyComplex11030127030925.JPG

رفتارش رو واقعا دوست دارم ! ریسا هم شخصیت خیلی خوبیه در نوع خودش
i262211_AEMidorinoHibiDays03031570025401.JPG
(اسمایلی با عکس میدوری درست کردم
2296.gif
)

به میدوری 8.5 میدم .. راستی میدوری هم دیشب به به اپیزود 7 رسیدم :D
سنجی کو هم کاراکتر دوست داشتنی هستش فقط اگه یه خورده با میدوری مهربون تر باشه خیلی خوف میشه:rolleyes::blush:
کلا از این طرف Lc داد میزنه منو نگاه کن از اون طرف میدوری میگه قاطی میکنما بیا و منو بشین ببین
veiledsmile1.gif

i262212_AEMidorinoHibiDays06002802031249.JPG

این Lovely Complex رو که گرفتم هاردساب بود:(

ماله من هم هارد ساب هستش ! هارد ساب زیاد ضدحال نیست باید باهاش کنار اومد بهرحال ! کلا با Km پلیر باز کن یه لایه نسبتا سیاه بنداز پشت زیرنویس که فقط زیرنویس فارسی پیدا باشه ( F2 و بعد Background اگه خواستی بگو بیشتر توضیح بدم )

اگه فیلم های انیمه ای و انیمه هایی که نیمه کاره دیدم رو حساب نکنیم، به اینا 8 و بالاتر نمره میدم
dog.gif

Death Note - 9.5
Berserk - 9.5
Noein - 9.5
Bokura Ga Ita - 9.5
Bleach - 9
Gantz - 9
Nana - 9
Ghost Hunt - 8.5
Mushi-Shi - 8.5
Hack//Sign - 8
Claymore - 8
Fantastic Children - 8
Fullmetal Alchemist - 8
Jigoku Shoujo - 8
Jigoku Shoujo Futakomori - 8
Gundam SEED - 8

دنی یعنی 10 نداری کلا ؟
ugly_irre.gif

جالب بود .. مثلا به دت نوت بیشتر از بلیچ نمره دادی و کلا ناروتو انگار 8 هم نگرفته تو لیستت:D ( چه دل پری داری از ناروتو :D محض شوخی عرض کردم :f34r:)

Gundam SEED
Fullmetal Alchemist
Gantz

این سه تا بالایی رو هم دارم ولی ندیدمشون این Gundom ها چه فرقی با هم داره شماره هاشون ؟
Gundam Evolve
Gundam Mobile Suit
Gundam Mobile Suit Zeta Gundam
Gundam Seed Destiny
Gundam Seed Stargazer
Gundam Wing
Gundam ZZ

راستی (@ سعید و حبیب) با توجه به علاقه تون به میدوری، فکر کنم از این 3 انیمه کوتاه هم خوشتون بیاد:

مرسی دنی جان ! میخواستم Lc که تموم شد بیام سراغت برای یه معرفی حسابی ولی حالا فعلا همین ها هم کفایت میکنه
flowersmile.gif

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
راه نداره جون تو
icon10.gif

مرسی بابت لینک !
از نظر داستانی معلوم نیست چطور میخواد پیش بره ؟ همون شبیه سریاله یا موضوع متفاوته ؟
fool_mini2.gif

خواهش.

فصل اولش 22 اپیزوده، و قاعدتا اگه استقبال خوب باشه فصل های بعدی هم هم در کار خواهد بود (امیدوارم)

از نظر داستانی هم تا این حدی که در موردش گفته شده شبیه سریال به نظر می رسه
pizzasmiley.gif

attachment.php

دنی یعنی 10 نداری کلا ؟
ugly_irre.gif

جالب بود .. مثلا به دت نوت بیشتر از بلیچ نمره دادی و کلا ناروتو انگار 8 هم نگرفته تو لیستت:D ( چه دل پری داری از ناروتو :D محض شوخی عرض کردم :f34r:)

من 10 خیــــــــلی کم میدم :p

نه بابا با ناروتو مشکل ندارم. به سری اولش 6.5 میدم، به سری دومش هم 7.5 مثلا. علت اینکه نمره بالا نمیاره برام فیلرهای خیلی فراوون و بی سر و تهشه. اگه فقط خط اصلی داستان رو دنبال می کرد بهش 8 میدادم
icon10.gif

این سه تا بالایی رو هم دارم ولی ندیدمشون این Gundom ها چه فرقی با هم داره شماره هاشون ؟
Gundam Evolve
Gundam Mobile Suit
Gundam Mobile Suit Zeta Gundam
Gundam Seed Destiny
Gundam Seed Stargazer
Gundam Wing
Gundam ZZ

زمینه اصلی شون یکیه ولی سری های مختلف شخصیت های متفاوت دارن، و بعضی از سری ها هم دنباله مستقیم سری های دیگه هستن. مثلا Gundam Seed Destiny ادامه Gundam Seed ه با همون شخصیت های اصلی.

مرسی دنی جان ! میخواستم Lc که تموم شد بیام سراغت برای یه معرفی حسابی ولی حالا فعلا همین ها هم کفایت میکنه
flowersmile.gif

خواهش (,^^)

نمی دونستم انقدر از ژانر رمنس خوشت میاد. اینا رمانتیک های خوبی هستن:

فایل های ضمیمه

• SPN anime.jpg
    SPN anime.jpg
    75.5 KB · نمایش ها: 65

omidsilver7

Registered User
لایک‌ها
8
میدوری انیمه قشنگی بود من که خوشم اومد ولی نسبت به مانگاش کوتاه تر ساختنش .
denr68pc00k877lcf7pu%5B1%5D.gif

انیمه 07 -Ghost رو دانلود کردم دیروز زیرنویس فارسیش هم تموم شد خیلی ازش تعریف میکنند
viannen_114.gif

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
آره آره! حبیب راست میگه! دنی کاری نکن که دوستداران خواهر میدوری بر علیه ات کودتا کنن ها:D

مرسی بابت لینک !
fool_mini2.gif
من هنوز سریال اش رو هم شروع نکردم! کلی سریال ندیده دارم که باید ببینم، 5فصل SPN و HIMYM و همین طور دو فصل فرینج! (البته الان سرم به هاوس گرمه و کمبودی در این زمینه احساس نمیکنم:D)

راستش رو بخوای من از Lovely Complex بیشتر خوشم اومده
10.gif
خدا خدا میکردم که بگی از میدوری بهتره چون واقعا عزا گرفته بودم بعد از میدوری چکار کنم! حالا از لحاظ رمانتیک-کمدی خیالم راحت شد.

این رو نمیگم که میدوری ضعیف هستش ، اتفاقا میدوری خیلی هم قوی هستش و جذابیت داره برام . ولی LC رو کلا به دلیل عشقولانه قوی که درون داستان وجود داره بیشتر مورد پسندمه !
میدوری هم مایه های رمنس درونش هست ولی به نظر من LC کلا قوی تره از این لحاظ !
پس میدوری تموم شد میرم سراغ اش! من کلا برنامه ام اینه که یه انیمه سیاه رو با یه رومانتیک بطور موازی ببینم، میدوری تموم بشه میرم سراغ LC ، دفترچه ی مرگ هم که تموم بشه میرم سراغ Berserk که خیلی ازش تعریف شنیدم.

ولی از نظر کمدی شاید میدوری یه خورده سطحش بالاتر باشه
واقعا کمدیش خیلی نابه! داشتم پستهای قدیمی فروم رو میخوندم، یکی از پیشکسوتهای فروم (برادر شیان) خیلی تاکید کرده بود که میدوری بهترین انیمه کمدی-رمانتیک هست;) البته باید اعتراف کنم رومنس میدوری رو خیلی بیشتر از کمدیش دوست دارم، کلا میدوری نمونه یه عاشق دلسوخته هست:f34r:

LC گاهی از درون محیط طنز خارج میشه و رمنس خالی میشه ( من این نکته رو ازش خیلی میپسندم )
بهرحال فکر کنم بیشتر از این که یه کمدی-رمانتیک باشه "رمانتیک" هست، البته رمانتیکها بطور ذاتی عنصر طنز رو هم دارن....

و من یکی از بهترین کارکتر های انیمه ای که فک کنم دیده باشم اوتانی هستش .. واقعا دوستش دارم و حرف نداره شخصیتش ( صداپیشه ش هم عالیه )
این مسئله صدای کاراکتر ها هم چیزی هست که ژاپنی ها استادش هستن! احساسی که با صدا منتقل میکنن آدم رو دیوونه میکنه توی الفن لید هم این قضیه صادق بود، واقعا آمریکایی ها توی این زمینه باید برن بوق بزنن:lol:

i262211_AEMidorinoHibiDays03031570025401.JPG
(اسمایلی با عکس میدوری درست کردم
2296.gif
)
:دی پیشنهاد میکنم انجمن عاشقان و دلسوختگان خواهر میدوری رو هم تاسیس کنیم :D

راستی میدوری هم دیشب به به اپیزود 7 رسیدم :D
من دلم نمیاد خیلی زود نگاش کنم! گذاشتم ذخیره ی آخرتم باشه:lol:

سنجی کو هم کاراکتر دوست داشتنی هستش فقط اگه یه خورده با میدوری مهربون تر باشه خیلی خوف میشه:rolleyes::blush:
آره باید مهربون تر باشه! باید حواسش هم باشه دیگه اون لنگ اش توی حموم نیوفته:lol:

flowersmile.gif
منم از دنی ممنونم! هر کی انیمه ی خوب معرفی کنه من باهاش دوستم:heart:

راه نداره جون تو
icon10.gif

حالا یه کاریش بکن دیگه:D بخاطر منو و حبیب:D (شوخی)

ممنوم بابت معرفی:) این NANA رو من خیلی توی فروم های دیگه هم ازش تعریف شنیدم، میتونه آلترناتیو بسیار خوبی برای LC و میدوری باشه، فقط قسمتهاش یه کم زیاده (47 قسمت)

آره منم مانگاش رو که دیدم تعجب کردم، انیمه اش کوتاه تر هست، خوشبختانه مانگاش هم فارسی شده:happy:

انیمه 07 -Ghost رو دانلود کردم دیروز زیرنویس فارسیش هم تموم شد خیلی ازش تعریف میکنند
viannen_114.gif

action, comedy, drama, fantasy! معجون مورد علاقه ی من! میذارمش توی لیست:cool:

Last edited:

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
viannen_114.gif

خوب به نظر می رسه. چقدر طراحی اش شبیه Code Geass ه ... ببین بیا تعریف کن که چطور بود :D

آره آره! حبیب راست میگه! دنی کاری نکن که دوستداران خواهر میدوری بر علیه ات کودتا کنن ها:D
حالا یه کاریش بکن دیگه:D بخاط منو و حبیب:D (شوخی)
فعلا که 2 نفر هستین و خطری منو تهدید نمی کنه
2i8d4ao.gif
اگه بیشتر شدین یه فکری می کنیم
icon10.gif

واقعا کمدیش خیلی نابه! داشتم پستهای قدیمی فروم رو میخوندم، یکی از پیشکسوتهای فروم (برادر شیان) خیلی تاکید کرده بود که میدوری بهترین انیمه کمدی-رمانتیک هست;) البته باید اعتراف کنم رومنس میدوری رو خیلی بیشتر از کمدیش دوست دارم، کلا میدوری نمونه یه عاشق دلسوخته هست:f34r:

ایشون کلا به هر کسی با هر سلیقه و سابقه ای می گفت برو میدوری ببین
icon10.gif
و البته خیلی ها با ایشون هم عقیده نبودن :دی

بهرحال فکر کنم بیشتر از این که یه کمدی-رمانتیک باشه "رمانتیک" هست، البته رمانتیکها بطور ذاتی عنصر طنز رو هم دارن....

ولی به نظر من Lovely Complex خیلی بیش از اینکه رمانتیک باشه کمدیه و همین وجه تفاوتشه که شاخصش کرده بین انیمه های کمدی / رمانتیک (نظر شخصی :دی)

ولی از این نظر که وقتی وارد بحث رمانتیک میشه هم خیلی دوست داشتنیه و خیلی خوب کار شده با حبیب موافقم.

این مسئله صدای کاراکتر ها هم چیزی هست که ژاپنی ها استادش هست! احساسی که با صدا منتقل میکنن آدم رو دیوونه میکنه توی الفن لید هم این قضیه صادق بود، واقعا آمریکایی ها توی این زمینه باید برن بوق بزنن:lol:

خدای دوبله ان ژاپنی ها
d2.gif
در برابر اونا هم ایران هم آمریکا باید لنگ بندازن. بقیه که دیگه بماند ...

برای همین منم اصلا انیمه دوبله غیر ژاپنی نمی بینم. نصف حس و حال انیمه به صدای اصلی کاراکترهاست.

:دی پیشنهاد میکنم انجمن عاشقان و دلسوختگان خواهر میدوری رو هم تاسیس کنیم :D

p3s9yrtx9vks6vwkrfvl%5B1%5D.gif

منم از دنی ممنونم! هر کی انیمه ی خوب معرفی کنه من باهاش دوستم:heart:
icon10.gif

ممنوم بابت معرفی:) این NANA رو من خیلی توی فروم های دیگه هم ازش تعریف شنیدم، میتونه آلترناتیو بسیار خوبی برای LC و میدوری باشه، فقط قسمتهاش یه کم زیاده (47 قسمت)

البته از این چند تا انیمه رمانتیکی که گفتم فقط Marmalade Boy کمدی / رمانتیکه. بقیه درام / رمانتیک هستن، ولی خیلی خوبن
yes.gif

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
فصل اولش 22 اپیزوده، و قاعدتا اگه استقبال خوب باشه فصل های بعدی هم هم در کار خواهد بود (امیدوارم)
از نظر داستانی هم تا این حدی که در موردش گفته شده شبیه سریال به نظر می رسه
pizzasmiley.gif

ولی عجب کاوری باحالی داره !
شخصیت ها هم طراحیشون شبیه همون سریاله !
فک کنم یکی از نکات قوت انیمه ش همین شوخی های دین باشه ( تو انیمه واقعا میشه عالی کار کرد از نظر شوخی و طنز )
و خوب دیگه هر چی ماورا طبیعه که دلت بخواد فک کنم توش پیدا کنی :D !!

من 10 خیــــــــلی کم میدم :p
برعکس من ! به فیلم و سریال و غیره خیلی راحت 10 میدم کافیه به شدت به دلم بشینه یا اشکم رو دربیاره
icon10.gif
خلاصه در کل جوگیر کنه من رو
icon10.gif

البته دوماهی میشه به چیزی 10 ندادم ولی در صدد هستم که Lc رو تموم کردم بهش 10 رو بدم فقط باید ببینم چطور پیش میره
hugly.gif

نه بابا با ناروتو مشکل ندارم. به سری اولش 6.5 میدم، به سری دومش هم 7.5 مثلا. علت اینکه نمره بالا نمیاره برام فیلرهای خیلی فراوون و بی سر و تهشه. اگه فقط خط اصلی داستان رو دنبال می کرد بهش 8 میدادم
icon10.gif
نمره هات خوبه باز به انیمه ش:rolleyes:
یادش بخیر سری اولش رو که من میدیدم اصلا نمیدونستم فیلر چیه !! هر چی قسمت داشت رو قورت میدادم :D !! اصلا یه سکانس رو هم جا ننداختم ! ولی سری شیپیدون رو یه خورده بعضی جاهاش رد کردم ! (البته به سختی .. دلم نمی اومد )

زمینه اصلی شون یکیه ولی سری های مختلف شخصیت های متفاوت دارن، و بعضی از سری ها هم دنباله مستقیم سری های دیگه هستن. مثلا Gundam Seed Destiny ادامه Gundam Seed ه با همون شخصیت های اصلی.
اهان ! از اون لحاظ !
1657.gif

سری های لوپین رو چطور ؟ دیدی ؟ Lupin III
من همینجوری نگاه میکردم زیادی کارتونی به نظر می اومد !:wacko:

نمی دونستم انقدر از ژانر رمنس خوشت میاد. اینا رمانتیک های خوبی هستن:

به به ! برم رنک هاشون رو ببینم ! و البته عکس هاشون ببینم چطور هستن
i262462_6gurhxk1.gif

رمنس یه ژانریه که روح و روان ادم رو بهم میریزه انصافا
6upmhovsqidddn0eqwcm.gif

البته اگه قوی باشه ! من خیلی وقت بود یه چیزی به خوبی LC ندیده بودم از لحاظ رمنس بودن !!
( من خیلی دیگه دارم از LC حرف میزنم :D .. دیگه اشاره ای نمیکنم بهش خیالتون تخت :D)

من یکی همون یه بار که مانگای ناروتو رو خوندم و کلی برام داستان لو رفت کافی بود برام:D
اگه باز رنگی باشن مانگاها یه چیزی مثله کتابای کامیک سیمپسون خیلی عالی میشد :
( یه نمونه از کامیک سیمپسون ها رو اتچ کردم یکی از صفحاتش رو )

viannen_114.gif
عکس هاش رو الان داشتم میدیدم .. کارکترهاش که جالب میزنن :

450d101e_1265714868094.jpg

//

از اونجایی که طرفداران خواهر میدوری هم داره روز به روز زیاد تر میشه بهتره دنی عقب نشینی کنه :D

من هنوز سریال اش رو هم شروع نکردم! کلی سریال ندیده دارم که باید ببینم، 5فصل SPN و HIMYM و همین طور دو فصل فرینج! (البته الان سرم به هاوس گرمه و کمبودی در این زمینه احساس نمیکنم:D)
کلی سریال خوب داری پس !
به نظر من همزمان هر دوش رو شروع کن همون قضیه یه 20 دقیقه ای که بعد یه چهل دقیقه ای که شیوه من بود برات یه بار تعریف کردم:lol:

خدا خدا میکردم که بگی از میدوری بهتره چون واقعا عزا گرفته بودم بعد از میدوری چکار کنم! حالا از لحاظ رمانتیک-کمدی خیالم راحت شد.
به نظر من بهتره :rolleyes: حالا خودت ببینی دو سه اپیزودش رو بهتر متوجه میشی:rolleyes:
شاید مثله من اونقدرا خوشت نیاد :wacko: من کلا به قول دنی از سبک رمنس خیلی خوشم میاد:D

من کلا برنامه ام اینه که یه انیمه سیاه رو با یه رومانتیک بطور موازی ببینم،
من همیشه یه انیمه بلند رو کنارش یه انیمه کوتاه میبینم !
glasses.gif

اینجوری هم یه روشیه بهرحال ! موفق باشی در این راه:D

واقعا کمدیش خیلی نابه! داشتم پستهای قدیمی فروم رو میخوندم، یکی از پیشکسوتهای فروم (برادر شیان) خیلی تاکید کرده بود که میدوری بهترین انیمه کمدی-رمانتیک هست

ایشون اطلاعات بالایی در ضمینه انیمه دارن
تعداد انیمه هایی که دیده بود رو تو فروم انیمه ورلد گفته بود:blink: .. خیلی زیاد بودن یادم نیست دقیق چندتا

البته باید اعتراف کنم رومنس میدوری رو خیلی بیشتر از کمدیش دوست دارم، کلا میدوری نمونه یه عاشق دلسوخته هست:f34r:
اره .. میدوری واقعا فوق العاده عاشق سنجی کو هستش ( خیلی زیاد !! )

این مسئله صدای کاراکتر ها هم چیزی هست که ژاپنی ها استادش هست! احساسی که با صدا منتقل میکنن آدم رو دیوونه میکنه توی الفن لید هم این قضیه صادق بود، واقعا آمریکایی ها توی این زمینه باید برن بوق بزنن:lol:
من اصطلاح سوت بلبلی رو برای صدا پیشه های ژاپنی بیشتر میپسندم
یا میتونیم یه " دمت گرم مشتی " رو بهشون به اسونی بدیم !
خارج از شوخی هر چه از زیبایی کار صداشون بگی بازم کمه ;)

پیشنهاد میکنم انجمن عاشقان و دلسوختگان خواهر میدوری رو هم تاسیس کنیم :D
این دیگه کار دست خودته ! چون تو رتبه اول رو در این ضمینه داری :lol:

آره باید مهربون تر باشه! باید حواسش هم باشه دیگه اون لنگ اش توی حموم نیوفته
البته این سنجی کو مشکوک میزنه به " از روی عمد انجام دادن اون کار" :D
منم بودم شاید یه کارایی مثله این رو انجام میدادم :f34r::D

این NANA رو من خیلی توی فروم های دیگه هم ازش تعریف شنیدم، میتونه آلترناتیو بسیار خوبی برای LC و میدوری باشه، فقط قسمتهاش یه کم زیاده (47 قسمت)
سعید کلا با بلند بودن یه سریال یا انیمه مشکل داری ؟
اگه یه انیمه خیلی زیبا باشه ترجیح نمیدی که زیادتر باشه به جای اینکه تعداد قسمت هاش پایین باشه ؟

فایل های ضمیمه

• SIMPSONS COMIC 4.JPG
    SIMPSONS COMIC 4.JPG
    171.5 KB · نمایش ها: 6

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
فعلا که 2 نفر هستین و خطری منو تهدید نمی کنه
2i8d4ao.gif
اگه بیشتر شدین یه فکری می کنیم
icon10.gif

عزیزم L و یاگامی لایت هم دو نفر بودن :cool::D ( من یاگامی -- سعید ال :f34r:)

ایشون کلا به هر کسی با هر سلیقه و سابقه ای می گفت برو میدوری ببین
icon10.gif
و البته خیلی ها با ایشون هم عقیده نبودن :دی

من اونور تو انیمه ورد خیلی خوندم ! بعضی ها نمره یک هم به انیمه ش نمیدادن !!
خیلی طرفدار و برعکس متنفر داره در کل !:wacko:

خدای دوبله ان ژاپنی ها
d2.gif
در برابر اونا هم ایران هم آمریکا باید لنگ بندازن. بقیه که دیگه بماند ...

برای همین منم اصلا انیمه دوبله غیر ژاپنی نمی بینم. نصف حس و حال انیمه به صدای اصلی کاراکترهاست.

تایید میشه
d2.gif
d2.gif

من یه دوبله انگلیسی Ranma رو دیدم واسه هفت پشتم بسه !
چه ضدحالی خوردم
cartoon7.gif

خیلی کلمات تکراری داخلش استفاده شده بود ! اصلا رو اعصاب میرفت خیلی از جاها !!

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
به نظر من بهتره :rolleyes: حالا خودت ببینی دو سه اپیزودش رو بهتر متوجه میشی:rolleyes:
شاید مثله من اونقدرا خوشت نیاد :wacko: من کلا به قول دنی از سبک رمنس خیلی خوشم میاد:D

اگه رومنس اش قوی باشه شک نکن که خوشم میاد، فیلمهای رومنس رو هم خیلی با علاقه نگاه میکنم.

این دیگه کار دست خودته ! چون تو رتبه اول رو در این ضمینه داری :lol:
فکر کنم برادر شیان رتبه ی اول رو در این زمینه داشته باشه:D

سعید کلا با بلند بودن یه سریال یا انیمه مشکل داری ؟
یه کم!

اگه یه انیمه خیلی زیبا باشه ترجیح نمیدی که زیادتر باشه به جای اینکه تعداد قسمت هاش پایین باشه ؟
آره مثلا ترجیح میدم یه انیمه ی زیبا بجای 13 قسمت 37 قسمت باشه ولی بالای 40-50 قسمت دیگه واقعا حوصله میخواد...

من اونور تو انیمه ورد خیلی خوندم ! بعضی ها نمره یک هم به انیمه ش نمیدادن !!
خیلی طرفدار و برعکس متنفر داره در کل !:wacko:
خب سلیقه ها و شرایط روحی آدمها خیلی فرق میکنه برای همین علایقشون هم واقعا متفاوت هست و البته همش هم قابل احترام.

ولی به نظر من Lovely Complex خیلی بیش از اینکه رمانتیک باشه کمدیه و همین وجه تفاوتشه که شاخصش کرده بین انیمه های کمدی / رمانتیک (نظر شخصی :دی)

ولی از این نظر که وقتی وارد بحث رمانتیک میشه هم خیلی دوست داشتنیه و خیلی خوب کار شده با حبیب موافقم.
میگم دنی جان اینطور که شما و حبیب تعریف میکنید باید خیلی انیمه ی زیبایی باشه! بسیار مشتاق شدم...

Last edited:

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142

فکر کنم برادر شیان رتبه ی اول رو در این زمینه داشته باشه:D

من وقتی پست میزدم پست دنی رو مربوط به برادر شیان ندیدم :D
اره ظاهرا رتبه اول ایشون هستن :rolleyes:

آره مثلا ترجیح میدم یه انیمه ی زیبا بجای 13 قسمت 37 قسمت باشه ولی بالای 40-50 قسمت دیگه واقعا حوصله میخواد...

جالبه ! با نظرت موافقم ولی نمیتونم از این انیمه های بلند هم دست بکشم :دی
البته این نحوه تقسیم بندی اپیزود ها هم خیلی تاثیر داره
الان تو بخش سریال ها میان تقسیم میکنن قسمت ها رو بصورت سیزنی ( سیزن 1 سیزن 2 ) اینجوری فرضا سریالی مثله دکستر خیلی کوتاه به نظر میاد در صورتی که به شکل کلی الان 48 تا اپیزود به حساب میادش
ولی تو انیمه ای مثله One Piece چهارصد قسمت رو که بگی هرکس باشه میگه " چه خبره !!؟ اصلا حوصله دیدنش رو ندارم و .. "
من هنوز موندم که چطور میخوام بشینم این وان پیس رو ببینم ! فعلا هم در نوبت دیدن نذاشتمش !
در انتظار پایان بلیچ هستم !:f34r:
بلیچ هم قسمت 66 هستم 283 تا قسمتش رو دارم
127fs4196680.gif

//
من احتمالا بعد از دیدن این دوتا انیمه ( میدوری و Lc ) برم سراغ Cowboy Bebop
ریتینگ که طلا میزنه !
goodheart.gif

Masterpiece: 4007 votes
Excellent: 2584 votes
Very good: 1091 votes

Seen in part or in whole by 14801 users, rank: #2
Median rating: Excellent

Running time: 25 minutes per episode
Number of episodes: 26

attachment.php

پ ن : این عکسه منو یاد The Usual Suspect انداخت :دی

فایل های ضمیمه

• img_370602_23146279_0.JPG
    img_370602_23146279_0.JPG
    27 KB · نمایش ها: 53
Last edited:

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
@ بلوط

آواتارت کیه؟

آواتار قبلی ات باحال تر بود ولی :دی

ولی عجب کاوری باحالی داره !
شخصیت ها هم طراحیشون شبیه همون سریاله !
فک کنم یکی از نکات قوت انیمه ش همین شوخی های دین باشه ( تو انیمه واقعا میشه عالی کار کرد از نظر شوخی و طنز )
و خوب دیگه هر چی ماورا طبیعه که دلت بخواد فک کنم توش پیدا کنی :D !!
آره ... خوبی انیمه اینه که دستشون بازه برای نشون دادن هر جور داستان عجیب و غریبی :D

البته دوماهی میشه به چیزی 10 ندادم ولی در صدد هستم که Lc رو تموم کردم بهش 10 رو بدم فقط باید ببینم چطور پیش میره
hugly.gif

icon10.gif

من به Lovely Complex حدود 7.5 میدم. میشه خیلی خوب

نمره هات خوبه باز به انیمه ش:rolleyes:
یادش بخیر سری اولش رو که من میدیدم اصلا نمیدونستم فیلر چیه !! هر چی قسمت داشت رو قورت میدادم :D !! اصلا یه سکانس رو هم جا ننداختم ! ولی سری شیپیدون رو یه خورده بعضی جاهاش رد کردم ! (البته به سختی .. دلم نمی اومد )

024.gif

100 قسمت آخر سری اول کلا هیچ نکته مهمی توش نبود. چطور تونستی خدایی؟ :دی

سری های لوپین رو چطور ؟ دیدی ؟ Lupin III
من همینجوری نگاه میکردم زیادی کارتونی به نظر می اومد !:wacko:

نه ندیدم (اسمش رو هم نشنیده بودم در واقع :دی)

قدیمیه و ریتینگش هم خوب نیست ... توی اون مایه ها انیمه های بهتر هم هست ...

( من خیلی دیگه دارم از LC حرف میزنم :D .. دیگه اشاره ای نمیکنم بهش خیالتون تخت :D)

من که اشکالی توی این کار نمی بینم
goodheart.gif

از اونجایی که طرفداران خواهر میدوری هم داره روز به روز زیاد تر میشه بهتره دنی عقب نشینی کنه :D

هاااا؟ کوش؟
1502.gif

عزیزم L و یاگامی لایت هم دو نفر بودن :cool::D ( من یاگامی -- سعید ال :f34r:)

آخرش هم مردن
5603.gif
:دی

من احتمالا بعد از دیدن این دوتا انیمه ( میدوری و Lc ) برم سراغ Cowboy Bebop
ریتینگ که طلا میزنه !
goodheart.gif

Cowboy Bebop از اون مواردیه که همیشه دلم می خواست ببینم ولی همینجوری هیچ وقت سراغش نرفتم
safetocomeoutff.gif

انیمه خیــــلی خوبیه. سیمور هم خیلی بهش علاقه مند بود.

میگم دنی جان اینطور که شما و حبیب تعریف میکنید باید خیلی انیمه ی زیبایی باشه! بسیار مشتاق شدم...

ببین که توی تاپیکش 3 نفر بشیم
fansmiley.gif

چه امضای خوبی داری
yes.gif

Last edited:

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
fansmiley.gif
میخواستم تا میدوری تموم نشده اینو نگاه نکنم ولی چشم، امشب 2-3 تا اپیزود اول اش را می بینم و نظرم رو توی اون تاپیک میگم
clapping.gif

چه امضای خوبی داری
yes.gif
گفتم بلکه یه نفر به این بخش انیمیشن هم سر بزنه
biggestgrin.gif

ولی تو انیمه ای مثله One Piece چهارصد قسمت رو که بگی هرکس باشه میگه " چه خبره !!؟ اصلا حوصله دیدنش رو ندارم و .. "
من هنوز موندم که چطور میخوام بشینم این وان پیس رو ببینم ! فعلا هم در نوبت دیدن نذاشتمش !

وان پیس خیلی حال و هوای کمدی و سرخوشانه ای داره
yes.gif
بدجور هم آدم رو جذب میکنه! بخصوص کاراکترهاش، من یه 50-60 قسمتش رو از دوستم گرفته بودم یکسری قسمتهاش رو یه نگاهی انداختم واقعا جذاب بود! ولی خوب چون نمیشه 460 قسمت رو نگاه کرد فعلا پاکش کردم
budo.gif
ولی اگه یه زمانی حوصله ام بیاد یه انیمه بلند ببینم همین وان پیس رو کامل اش رو تهیه میکنم و می بینم
studsmatta.gif

i265826_keyartonepiece.jpg

Last edited:

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142

بلوط بیا اینجا قرار بود بحث کنیم
ugly33.gif

آره ... خوبی انیمه اینه که دستشون بازه برای نشون دادن هر جور داستان عجیب و غریبی :D
فک فکنم شیاطین رو به جون شینیگامیها بیاندازن :D:f34r:

من به Lovely Complex حدود 7.5 میدم. میشه خیلی خوب
باز خوبه !
من رفتم سایته انیمه نیوز نتورک عضو شدم / مونده بودم که Masterpiece بدم بهش یا Excellent
بلاخره با اینور اونور کردن بهش همون اکسلنت رو دادم

100 قسمت آخر سری اول کلا هیچ نکته مهمی توش نبود. چطور تونستی خدایی؟ :دی
اره چیز خاصی نداشت ! ولی من فک میکردم اگه یه سکانس رو از دست بدم دیگه کل داستان از دستم رفته و همه چیز رو نمیفهمم !!!
راستی این رو گفتی یادم اومد وسط فیلر بازار بلیچ هستم قسمت 67 هستم
دنی به نظرت بیخیال فیلرش بشم ؟ داستان رو از دست نمیدم ؟

نه ندیدم (اسمش رو هم نشنیده بودم در واقع :دی)

قدیمیه و ریتینگش هم خوب نیست ... توی اون مایه ها انیمه های بهتر هم هست ..
.

اره .. متاسفانه من برای اولین بار که گرفتم انیمه .. زیاد از کسی مشاوره نگرفتم خیلی هاش بد از اب در اومدن

من که اشکالی توی این کار نمی بینم
goodheart.gif
goodheart.gif
goodheart.gif

5603.gif

Cowboy Bebop از اون مواردیه که همیشه دلم می خواست ببینم ولی همینجوری هیچ وقت سراغش نرفتم
safetocomeoutff.gif

انیمه خیــــلی خوبیه. سیمور هم خیلی بهش علاقه مند بود.
من دیشب میدوری رو تموم کردم
hanghead.gif

خیلی دلم تنگ میشه براش .. شاید در اینده های دور بازم ببینمش . .
این رو امروز شروع میکنم ببینم چی از اب در میاد
230.gif

fansmiley.gif

چه امضای خوبی داری
yes.gif
امضا هم تایید میشه ( خصوصا عکسه
blush.gif
)

yes.gif
بدجور هم آدم رو جذب میکنه! بخصوص کاراکترهاش، من یه 50-60 قسمتش رو از دوستم گرفته بودم یکسری قسمتهاش رو یه نگاهی انداختم واقعا جذاب بود! ولی خوب چون نمیشه 460 قسمت رو نگاه کرد فعلا پاکش کردم
budo.gif
ولی اگه یه زمانی حوصله ام بیاد یه انیمه بلند ببینم همین وان پیس رو کامل اش رو تهیه میکنم و می بینم
studsmatta.gif

منم به این زودی ها نمیرم سراغش ..
ولی مطمئنا در اینده میبینمش
hippie7.gif

میخواستم تا میدوری تموم نشده اینو نگاه نکنم ولی چشم، امشب 2-3 تا اپیزود اول اش را می بینم و نظرم رو توی اون تاپیک میگم
clapping.gif

به به .. منتظر نظرت هستیم :)
فقط بدت اومد یه جوری بگو دعوامون نگیره:D

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
دوتا اپیزود از Cowboy Bebop رو دیدم !
یه جورایی کلاسیکه و واقعا حس و حال کابویی و وسترن درونش زیاده
راستش رو بخواید با نوع گرافیکش مشکل دارم .. برام جذاب نبود نوع گرافیکش !
صداها خیلی خوب بود
تو فایل دوبله انگلیسیش صدای یکی از شخصیت ها مثله صدای کلینت ایستوود تو سه گانه دلار بودش :f34r:

attachment.php

از نظر موسیقی باید بگم که عالی بودش ! حرف نداشت ! موسیقی ارومش یه جورایی من رو یاد Firefly و محیط اون انداخت ! ( همون یه اپیزود که دیدم :دی )
ولی سبک موسیقی متنش رو پسندیدم !

attachment.php

شخصیت ها هم جذاب میزنن ولی نوع گرافیکش شبیه همون باسیلیک هستش که قبلا راجع بهش گفته بودم که نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم !
اگه توجه کرده باشید نوع گرافیک دت نوت یا همین میدوری و لاولی کاملکس کلا خیلی فرق داره و جذاب هستن !

attachment.php

نمیدونم .. فک نکنم برم برای دیدن ادامه ش
i267898_Naggressive43.gif

پ ن : برای تغییر زبان تو KM کجا باید رفت ؟ من تو Gom پلیر راحت اینکار رو انجام میدم ولی تو km نمیتونم :wacko:

فایل های ضمیمه

• zx.cowboybebop.01.divx5[(025159)20-48-20].JPG
    zx.cowboybebop.01.divx5[(025159)20-48-20].JPG
    18.3 KB · نمایش ها: 89
  • zx.cowboybebop.02.divx5[(014457)20-48-43].JPG
    zx.cowboybebop.02.divx5[(014457)20-48-43].JPG
    21.2 KB · نمایش ها: 85
  • zx.cowboybebop.01.divx5[(005961)20-47-23].JPG
    zx.cowboybebop.01.divx5[(005961)20-47-23].JPG
    15 KB · نمایش ها: 87

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
من دیشب میدوری رو تموم کردم
hanghead.gif

خیلی دلم تنگ میشه براش .. شاید در اینده های دور بازم ببینمش . .
من هنوز تمومش نکردم ولی اگه تموم بشه احتمالا دوباره می بینمش! دلم تنگ میشه براش
crysmiley1.gif

اینجا هم نظرات در مورد Midori No Hibi یا Lovely Complex ؟ هست نگاه کنید
توی اون تاپیک LC لینکش رو گذاشته بودم! هر چند فکر نمیکنم این نظرسنجی ها خیلی اعتبار داشته باشه ولی خب بهرحال با نظر من منطبق بود
4687.gif
ولی توی سایتهای معتبر میدوری رده ی پایینتری داره
1676.gif

پ ن : برای تغییر زبان تو KM کجا باید رفت ؟ من تو Gom پلیر راحت اینکار رو انجام میدم ولی تو km نمیتونم :wacko:
Ctrl+X

الفن لید رو ندیدم ! در اینده ..
حتما ببینش چون موسیقی و گرفیک اش عالیه (در حد دث نت) شخصیتهاش هم خیلی دوست داشتنی هستن
ulgy.gif

//
پ.ن: همزمان با LC و میدوری دارم دفترچه مرگ رو هم نگاه میکنم، از هر جهت عالیه
drunksmilef.gif

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
اتفاقی بین انیمه هام امروز عصر داشتم میچرخیدم ( دنبال مورد مناسب برای دیدن :دی ) به این صحنه برخورد کردم :

attachment.php

attachment.php

اسم انیمه Shakugan no Shana هستش و کلی رتبه خوبی هم داره
البته مضمونش مثله میدوری نیست .. این عکسه بالایی رو هم من از اپیزود Special اش گرفتم فک نکنم تو داستان از این خبرها باشه !
تقریبا از همه نوع ژانری توشه : کمدی رمنس ماورا طبیعه فانتزی درام ..

Masterpiece: 481 votes
Excellent: 976 votes
Very good: 856 votes
Median rating: Very good
Seen in part or in whole by 5145 users, rank: #70

attachment.php

من هنوز تمومش نکردم ولی اگه تموم بشه احتمالا دوباره می بینمش! دلم تنگ میشه براش
crysmiley1.gif

اره ..
در اینده با هم هماهنگ کنیم و باهم دوباره ببینیمش .. اینبار دراز مدت و بشینیم راجع به هر اپیزود مفصل حرف بزنیم
2822967qt4ddv1dqc.gif

مرسی :)

حتما ببینش چون موسیقی و گرفیک اش عالیه (در حد دث نت) شخصیتهاش هم خیلی دوست داشتنی هستن
ulgy.gif

اره میبینمش !
پ.ن: همزمان با LC و میدوری دارم دفترچه مرگ رو هم نگاه میکنم، از هر جهت عالیه
drunksmilef.gif

از اون انیمه هایی هستش که ادم دلش میخواد زمان به عقب برمیگشت و دوباره برای اولین بار میتونست ببیندش
نوش جانت ..
alcoholic.gif

فایل های ضمیمه

• 1 - [Eclipse] Shakugan no Shanatan - 01 (h264)[(001520)23-06-31].JPG
    1 - [Eclipse] Shakugan no Shanatan - 01 (h264)[(001520)23-06-31].JPG
    24.3 KB · نمایش ها: 86
  • 1 - [Eclipse] Shakugan no Shanatan - 01 (h264)[(001534)23-06-32].JPG
    1 - [Eclipse] Shakugan no Shanatan - 01 (h264)[(001534)23-06-32].JPG
    15.8 KB · نمایش ها: 80
  • [Eclipse] Shakugan no Shana - 10 (XviD) [AAD7E805][(005193)23-09-36].JPG
    [Eclipse] Shakugan no Shana - 10 (XviD) [AAD7E805][(005193)23-09-36].JPG
    33.4 KB · نمایش ها: 80

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
clapping.gif

بابا عجب سرعتی
icon10.gif

گفتم بلکه یه نفر به این بخش انیمیشن هم سر بزنه
biggestgrin.gif

امیدوارم موثر واقع بشه :D

yes.gif
بدجور هم آدم رو جذب میکنه! بخصوص کاراکترهاش، من یه 50-60 قسمتش رو از دوستم گرفته بودم یکسری قسمتهاش رو یه نگاهی انداختم واقعا جذاب بود!

منم فعلا 20 قسمتش رو گرفتم که ببینم. ولی تعداد اپیزودهاش آدمو می ترسونه
inky.gif

فک فکنم شیاطین رو به جون شینیگامیها بیاندازن :D:f34r:

icon10.gif

راستی این رو گفتی یادم اومد وسط فیلر بازار بلیچ هستم قسمت 67 هستم
دنی به نظرت بیخیال فیلرش بشم ؟ داستان رو از دست نمیدم ؟

فیلرش رو اگه نبینی چیزی از داستان اصلی از دست نمیدی، ولی خودش یه داستان مجزا و جالبه و چفت و بست درست و حسابی داره و جذابه. مثل فیلرهای ناروتو نیست :دی

دوتا اپیزود از Cowboy Bebop رو دیدم !
یه جورایی کلاسیکه و واقعا حس و حال کابویی و وسترن درونش زیاده
راستش رو بخواید با نوع گرافیکش مشکل دارم .. برام جذاب نبود نوع گرافیکش !
صداها خیلی خوب بود
تو فایل دوبله انگلیسیش صدای یکی از شخصیت ها مثله صدای کلینت ایستوود تو سه گانه دلار بودش :f34r:
از نظر موسیقی باید بگم که عالی بودش ! حرف نداشت ! موسیقی ارومش یه جورایی من رو یاد Firefly و محیط اون انداخت ! ( همون یه اپیزود که دیدم :دی )

Firefly
5603.gif

اتفاقی بین انیمه هام امروز عصر داشتم میچرخیدم ( دنبال مورد مناسب برای دیدن :دی ) به این صحنه برخورد کردم :

اسم انیمه Shakugan no Shana هستش و کلی رتبه خوبی هم داره

Shakugan no Shana رو من تا نصفش دیدم، خوشم نیومد ول کردم. ولی طرفدار زیاد داره ... تو و سعید فکر نکنم بدتون بیاد
lollipopsmiley.gif
به خصوص با توجه به اینکه هر دو تون روی گرافیک انیمه حساس هستین، چون گرافیکش خیلی توپه
bubblesmiley.gif

سری دوم هم داره ...

omidsilver7

Registered User
لایک‌ها
8
اتفاقا فیلرهای ناروتو خیلی کم تر هست نسبت به بلیچ . فیلر بلیچ دو تا 40 قسمتی و یدونه بیست قسمتی داره . اولاش خوبه بعدا آدم رو از بلیچ دیدن پشیمون میکنه .
shame.gif
پیشنهاد من اینکه فیلرهاش رو رد کن بعدا به پخش هفتگی رسیدی . فیلرهاشم بشین ببین

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام

یک سوال از میدوری دوستان عزیز ^_^ می دانم که از این انیمه خیلی ها خیلی ! خوششان مباد دلایل هم متفاوت طنزش شخصیت پردازی اش کاوایی بودن شخصیت ها و ... یا حتی بعضی ها از خواهر بزرگه خوششان میاد! ... ولی به عنوان یک میدوری نه چندان دوست! یه سوال دارم ... البته قبلش و بعدش از همه اگر یه وقت خدایی نکرده به میدوری ساما توهینی میشه معذرت می خوام! ^_^

با همه این مقدمه سازی ها ... این نکته که میدوری اینقدر بدون غرور اذیتتان نمی کنه؟ ...همین ! سوالم همین بود تا جای ممکن سعی کردم جمله تعدیل کنم ولی اصل سوال همانی که نوشتم اخه یه ادم (یا حتی یه دست) چقدر میتوانه ... میدوری ... باشه؟

بالا