Gilgamesh
Registered User
- نوشتهها
- 182
- لایکها
- 0
Saraiya Goyou
واقعا انیمه ای دیدنی بود.این تیپ انیمه ها خاص هستند و ارزش دیدن و معرفی به همه را دارند
خواستم ببینم انیمه های دیگری در این سبک هم می شناسید؟
Saraiya Goyou
فکر کنم Midori no Hibi جزو 10 انیمه اولی بود که دیدم. اینم پستمه که از اعماق تاریخ در اومده:
ولی الان اگه بخوام بهش نمره بدم چیزی حدود 5/10 میدم :دی
//
مرسی بابت لینک !تریلر انیمه Supernatural در اومده: YouTube- Supernatural: Anime (official trailer)
@حبیب
تا اینجایی که دیدی به نظرت Lovely Complex بهتره یا میدوری؟
این Lovely Complex رو که گرفتم هاردساب بود
اگه فیلم های انیمه ای و انیمه هایی که نیمه کاره دیدم رو حساب نکنیم، به اینا 8 و بالاتر نمره میدم
Death Note - 9.5
Berserk - 9.5
Noein - 9.5
Bokura Ga Ita - 9.5
Bleach - 9
Gantz - 9
Nana - 9
Ghost Hunt - 8.5
Mushi-Shi - 8.5
Hack//Sign - 8
Claymore - 8
Fantastic Children - 8
Fullmetal Alchemist - 8
Jigoku Shoujo - 8
Jigoku Shoujo Futakomori - 8
Gundam SEED - 8
راستی (@ سعید و حبیب) با توجه به علاقه تون به میدوری، فکر کنم از این 3 انیمه کوتاه هم خوشتون بیاد:
راه نداره جون تونکن اقا به پست های قدیمیت احترام بزار حداقل 7 رو بده :f34r:
مرسی بابت لینک !
من خدا خدا میکنم که انیمه ش بلند باشه حداقل 100 قسمت !
به نظر من کشش رو هم داره به راحتی
از نظر داستانی معلوم نیست چطور میخواد پیش بره ؟ همون شبیه سریاله یا موضوع متفاوته ؟
دنی یعنی 10 نداری کلا ؟
جالب بود .. مثلا به دت نوت بیشتر از بلیچ نمره دادی و کلا ناروتو انگار 8 هم نگرفته تو لیستت ( چه دل پری داری از ناروتو محض شوخی عرض کردم :f34r
این سه تا بالایی رو هم دارم ولی ندیدمشون این Gundom ها چه فرقی با هم داره شماره هاشون ؟
Gundam Evolve
Gundam Mobile Suit
Gundam Mobile Suit Zeta Gundam
Gundam Seed Destiny
Gundam Seed Stargazer
Gundam Wing
Gundam ZZ
مرسی دنی جان ! میخواستم Lc که تموم شد بیام سراغت برای یه معرفی حسابی ولی حالا فعلا همین ها هم کفایت میکنه
آره آره! حبیب راست میگه! دنی کاری نکن که دوستداران خواهر میدوری بر علیه ات کودتا کنن هانکن اقا به پست های قدیمیت احترام بزار حداقل 7 رو بده :f34r:
من هنوز سریال اش رو هم شروع نکردم! کلی سریال ندیده دارم که باید ببینم، 5فصل SPN و HIMYM و همین طور دو فصل فرینج! (البته الان سرم به هاوس گرمه و کمبودی در این زمینه احساس نمیکنم)مرسی بابت لینک !
من خدا خدا میکنم که انیمه ش بلند باشه حداقل 100 قسمت !
به نظر من کشش رو هم داره به راحتی
از نظر داستانی معلوم نیست چطور میخواد پیش بره ؟ همون شبیه سریاله یا موضوع متفاوته ؟
خدا خدا میکردم که بگی از میدوری بهتره چون واقعا عزا گرفته بودم بعد از میدوری چکار کنم! حالا از لحاظ رمانتیک-کمدی خیالم راحت شد.راستش رو بخوای من از Lovely Complex بیشتر خوشم اومده
پس میدوری تموم شد میرم سراغ اش! من کلا برنامه ام اینه که یه انیمه سیاه رو با یه رومانتیک بطور موازی ببینم، میدوری تموم بشه میرم سراغ LC ، دفترچه ی مرگ هم که تموم بشه میرم سراغ Berserk که خیلی ازش تعریف شنیدم.این رو نمیگم که میدوری ضعیف هستش ، اتفاقا میدوری خیلی هم قوی هستش و جذابیت داره برام . ولی LC رو کلا به دلیل عشقولانه قوی که درون داستان وجود داره بیشتر مورد پسندمه !
میدوری هم مایه های رمنس درونش هست ولی به نظر من LC کلا قوی تره از این لحاظ !
واقعا کمدیش خیلی نابه! داشتم پستهای قدیمی فروم رو میخوندم، یکی از پیشکسوتهای فروم (برادر شیان) خیلی تاکید کرده بود که میدوری بهترین انیمه کمدی-رمانتیک هست البته باید اعتراف کنم رومنس میدوری رو خیلی بیشتر از کمدیش دوست دارم، کلا میدوری نمونه یه عاشق دلسوخته هست:f34r:ولی از نظر کمدی شاید میدوری یه خورده سطحش بالاتر باشه
بهرحال فکر کنم بیشتر از این که یه کمدی-رمانتیک باشه "رمانتیک" هست، البته رمانتیکها بطور ذاتی عنصر طنز رو هم دارن....LC گاهی از درون محیط طنز خارج میشه و رمنس خالی میشه ( من این نکته رو ازش خیلی میپسندم )
این مسئله صدای کاراکتر ها هم چیزی هست که ژاپنی ها استادش هستن! احساسی که با صدا منتقل میکنن آدم رو دیوونه میکنه توی الفن لید هم این قضیه صادق بود، واقعا آمریکایی ها توی این زمینه باید برن بوق بزنن:lol:و من یکی از بهترین کارکتر های انیمه ای که فک کنم دیده باشم اوتانی هستش .. واقعا دوستش دارم و حرف نداره شخصیتش ( صداپیشه ش هم عالیه )
:دی پیشنهاد میکنم انجمن عاشقان و دلسوختگان خواهر میدوری رو هم تاسیس کنیم(اسمایلی با عکس میدوری درست کردم)
من دلم نمیاد خیلی زود نگاش کنم! گذاشتم ذخیره ی آخرتم باشه:lol:راستی میدوری هم دیشب به به اپیزود 7 رسیدم
آره باید مهربون تر باشه! باید حواسش هم باشه دیگه اون لنگ اش توی حموم نیوفته:lol:سنجی کو هم کاراکتر دوست داشتنی هستش فقط اگه یه خورده با میدوری مهربون تر باشه خیلی خوف میشه:blush:
منم از دنی ممنونم! هر کی انیمه ی خوب معرفی کنه من باهاش دوستم:heart:مرسی دنی جان ! میخواستم Lc که تموم شد بیام سراغت برای یه معرفی حسابی ولی حالا فعلا همین ها هم کفایت میکنه
راه نداره جون تو
ممنوم بابت معرفی این NANA رو من خیلی توی فروم های دیگه هم ازش تعریف شنیدم، میتونه آلترناتیو بسیار خوبی برای LC و میدوری باشه، فقط قسمتهاش یه کم زیاده (47 قسمت)
میدوری انیمه قشنگی بود من که خوشم اومد ولی نسبت به مانگاش کوتاه تر ساختنش .
action, comedy, drama, fantasy! معجون مورد علاقه ی من! میذارمش توی لیست
فعلا که 2 نفر هستین و خطری منو تهدید نمی کنهآره آره! حبیب راست میگه! دنی کاری نکن که دوستداران خواهر میدوری بر علیه ات کودتا کنن ها
حالا یه کاریش بکن دیگه بخاط منو و حبیب (شوخی)
واقعا کمدیش خیلی نابه! داشتم پستهای قدیمی فروم رو میخوندم، یکی از پیشکسوتهای فروم (برادر شیان) خیلی تاکید کرده بود که میدوری بهترین انیمه کمدی-رمانتیک هست البته باید اعتراف کنم رومنس میدوری رو خیلی بیشتر از کمدیش دوست دارم، کلا میدوری نمونه یه عاشق دلسوخته هست:f34r:
بهرحال فکر کنم بیشتر از این که یه کمدی-رمانتیک باشه "رمانتیک" هست، البته رمانتیکها بطور ذاتی عنصر طنز رو هم دارن....
این مسئله صدای کاراکتر ها هم چیزی هست که ژاپنی ها استادش هست! احساسی که با صدا منتقل میکنن آدم رو دیوونه میکنه توی الفن لید هم این قضیه صادق بود، واقعا آمریکایی ها توی این زمینه باید برن بوق بزنن:lol:
:دی پیشنهاد میکنم انجمن عاشقان و دلسوختگان خواهر میدوری رو هم تاسیس کنیم
منم از دنی ممنونم! هر کی انیمه ی خوب معرفی کنه من باهاش دوستم:heart:
ممنوم بابت معرفی این NANA رو من خیلی توی فروم های دیگه هم ازش تعریف شنیدم، میتونه آلترناتیو بسیار خوبی برای LC و میدوری باشه، فقط قسمتهاش یه کم زیاده (47 قسمت)
فصل اولش 22 اپیزوده، و قاعدتا اگه استقبال خوب باشه فصل های بعدی هم هم در کار خواهد بود (امیدوارم)
از نظر داستانی هم تا این حدی که در موردش گفته شده شبیه سریال به نظر می رسه
برعکس من ! به فیلم و سریال و غیره خیلی راحت 10 میدم کافیه به شدت به دلم بشینه یا اشکم رو دربیارهمن 10 خیــــــــلی کم میدم
نمره هات خوبه باز به انیمه شنه بابا با ناروتو مشکل ندارم. به سری اولش 6.5 میدم، به سری دومش هم 7.5 مثلا. علت اینکه نمره بالا نمیاره برام فیلرهای خیلی فراوون و بی سر و تهشه. اگه فقط خط اصلی داستان رو دنبال می کرد بهش 8 میدادم
اهان ! از اون لحاظ !زمینه اصلی شون یکیه ولی سری های مختلف شخصیت های متفاوت دارن، و بعضی از سری ها هم دنباله مستقیم سری های دیگه هستن. مثلا Gundam Seed Destiny ادامه Gundam Seed ه با همون شخصیت های اصلی.
به به ! برم رنک هاشون رو ببینم ! و البته عکس هاشون ببینم چطور هستننمی دونستم انقدر از ژانر رمنس خوشت میاد. اینا رمانتیک های خوبی هستن:
میدوری انیمه قشنگی بود من که خوشم اومد ولی نسبت به مانگاش کوتاه تر ساختنش .
عکس هاش رو الان داشتم میدیدم .. کارکترهاش که جالب میزنن :
آره آره! حبیب راست میگه! دنی کاری نکن که دوستداران خواهر میدوری بر علیه ات کودتا کنن ها
کلی سریال خوب داری پس !من هنوز سریال اش رو هم شروع نکردم! کلی سریال ندیده دارم که باید ببینم، 5فصل SPN و HIMYM و همین طور دو فصل فرینج! (البته الان سرم به هاوس گرمه و کمبودی در این زمینه احساس نمیکنم)
به نظر من بهتره حالا خودت ببینی دو سه اپیزودش رو بهتر متوجه میشیخدا خدا میکردم که بگی از میدوری بهتره چون واقعا عزا گرفته بودم بعد از میدوری چکار کنم! حالا از لحاظ رمانتیک-کمدی خیالم راحت شد.
من همیشه یه انیمه بلند رو کنارش یه انیمه کوتاه میبینم !من کلا برنامه ام اینه که یه انیمه سیاه رو با یه رومانتیک بطور موازی ببینم،
واقعا کمدیش خیلی نابه! داشتم پستهای قدیمی فروم رو میخوندم، یکی از پیشکسوتهای فروم (برادر شیان) خیلی تاکید کرده بود که میدوری بهترین انیمه کمدی-رمانتیک هست
اره .. میدوری واقعا فوق العاده عاشق سنجی کو هستش ( خیلی زیاد !! )البته باید اعتراف کنم رومنس میدوری رو خیلی بیشتر از کمدیش دوست دارم، کلا میدوری نمونه یه عاشق دلسوخته هست:f34r:
من اصطلاح سوت بلبلی رو برای صدا پیشه های ژاپنی بیشتر میپسندماین مسئله صدای کاراکتر ها هم چیزی هست که ژاپنی ها استادش هست! احساسی که با صدا منتقل میکنن آدم رو دیوونه میکنه توی الفن لید هم این قضیه صادق بود، واقعا آمریکایی ها توی این زمینه باید برن بوق بزنن:lol:
این دیگه کار دست خودته ! چون تو رتبه اول رو در این ضمینه داری :lol:پیشنهاد میکنم انجمن عاشقان و دلسوختگان خواهر میدوری رو هم تاسیس کنیم
البته این سنجی کو مشکوک میزنه به " از روی عمد انجام دادن اون کار"آره باید مهربون تر باشه! باید حواسش هم باشه دیگه اون لنگ اش توی حموم نیوفته
سعید کلا با بلند بودن یه سریال یا انیمه مشکل داری ؟این NANA رو من خیلی توی فروم های دیگه هم ازش تعریف شنیدم، میتونه آلترناتیو بسیار خوبی برای LC و میدوری باشه، فقط قسمتهاش یه کم زیاده (47 قسمت)
فعلا که 2 نفر هستین و خطری منو تهدید نمی کنهاگه بیشتر شدین یه فکری می کنیم
ایشون کلا به هر کسی با هر سلیقه و سابقه ای می گفت برو میدوری ببینو البته خیلی ها با ایشون هم عقیده نبودن :دی
خدای دوبله ان ژاپنی هادر برابر اونا هم ایران هم آمریکا باید لنگ بندازن. بقیه که دیگه بماند ...
برای همین منم اصلا انیمه دوبله غیر ژاپنی نمی بینم. نصف حس و حال انیمه به صدای اصلی کاراکترهاست.
به نظر من بهتره حالا خودت ببینی دو سه اپیزودش رو بهتر متوجه میشی
شاید مثله من اونقدرا خوشت نیاد :wacko: من کلا به قول دنی از سبک رمنس خیلی خوشم میاد
فکر کنم برادر شیان رتبه ی اول رو در این زمینه داشته باشهاین دیگه کار دست خودته ! چون تو رتبه اول رو در این ضمینه داری :lol:
یه کم!سعید کلا با بلند بودن یه سریال یا انیمه مشکل داری ؟
آره مثلا ترجیح میدم یه انیمه ی زیبا بجای 13 قسمت 37 قسمت باشه ولی بالای 40-50 قسمت دیگه واقعا حوصله میخواد...اگه یه انیمه خیلی زیبا باشه ترجیح نمیدی که زیادتر باشه به جای اینکه تعداد قسمت هاش پایین باشه ؟
خب سلیقه ها و شرایط روحی آدمها خیلی فرق میکنه برای همین علایقشون هم واقعا متفاوت هست و البته همش هم قابل احترام.من اونور تو انیمه ورد خیلی خوندم ! بعضی ها نمره یک هم به انیمه ش نمیدادن !!
خیلی طرفدار و برعکس متنفر داره در کل !:wacko:
میگم دنی جان اینطور که شما و حبیب تعریف میکنید باید خیلی انیمه ی زیبایی باشه! بسیار مشتاق شدم...ولی به نظر من Lovely Complex خیلی بیش از اینکه رمانتیک باشه کمدیه و همین وجه تفاوتشه که شاخصش کرده بین انیمه های کمدی / رمانتیک (نظر شخصی :دی)
ولی از این نظر که وقتی وارد بحث رمانتیک میشه هم خیلی دوست داشتنیه و خیلی خوب کار شده با حبیب موافقم.
فکر کنم برادر شیان رتبه ی اول رو در این زمینه داشته باشه
آره مثلا ترجیح میدم یه انیمه ی زیبا بجای 13 قسمت 37 قسمت باشه ولی بالای 40-50 قسمت دیگه واقعا حوصله میخواد...
آره ... خوبی انیمه اینه که دستشون بازه برای نشون دادن هر جور داستان عجیب و غریبیولی عجب کاوری باحالی داره !
شخصیت ها هم طراحیشون شبیه همون سریاله !
فک کنم یکی از نکات قوت انیمه ش همین شوخی های دین باشه ( تو انیمه واقعا میشه عالی کار کرد از نظر شوخی و طنز )
و خوب دیگه هر چی ماورا طبیعه که دلت بخواد فک کنم توش پیدا کنی !!
البته دوماهی میشه به چیزی 10 ندادم ولی در صدد هستم که Lc رو تموم کردم بهش 10 رو بدم فقط باید ببینم چطور پیش میره
نمره هات خوبه باز به انیمه ش
یادش بخیر سری اولش رو که من میدیدم اصلا نمیدونستم فیلر چیه !! هر چی قسمت داشت رو قورت میدادم !! اصلا یه سکانس رو هم جا ننداختم ! ولی سری شیپیدون رو یه خورده بعضی جاهاش رد کردم ! (البته به سختی .. دلم نمی اومد )
سری های لوپین رو چطور ؟ دیدی ؟ Lupin III
من همینجوری نگاه میکردم زیادی کارتونی به نظر می اومد !:wacko:
( من خیلی دیگه دارم از LC حرف میزنم .. دیگه اشاره ای نمیکنم بهش خیالتون تخت )
از اونجایی که طرفداران خواهر میدوری هم داره روز به روز زیاد تر میشه بهتره دنی عقب نشینی کنه
عزیزم L و یاگامی لایت هم دو نفر بودن ( من یاگامی -- سعید ال :f34r
میگم دنی جان اینطور که شما و حبیب تعریف میکنید باید خیلی انیمه ی زیبایی باشه! بسیار مشتاق شدم...
میخواستم تا میدوری تموم نشده اینو نگاه نکنم ولی چشم، امشب 2-3 تا اپیزود اول اش را می بینم و نظرم رو توی اون تاپیک میگمببین که توی تاپیکش 3 نفر بشیم
گفتم بلکه یه نفر به این بخش انیمیشن هم سر بزنهچه امضای خوبی داری
ولی تو انیمه ای مثله One Piece چهارصد قسمت رو که بگی هرکس باشه میگه " چه خبره !!؟ اصلا حوصله دیدنش رو ندارم و .. "
من هنوز موندم که چطور میخوام بشینم این وان پیس رو ببینم ! فعلا هم در نوبت دیدن نذاشتمش !
@ بلوط
فک فکنم شیاطین رو به جون شینیگامیها بیاندازن :f34r:آره ... خوبی انیمه اینه که دستشون بازه برای نشون دادن هر جور داستان عجیب و غریبی
باز خوبه !من به Lovely Complex حدود 7.5 میدم. میشه خیلی خوب
اره چیز خاصی نداشت ! ولی من فک میکردم اگه یه سکانس رو از دست بدم دیگه کل داستان از دستم رفته و همه چیز رو نمیفهمم !!!100 قسمت آخر سری اول کلا هیچ نکته مهمی توش نبود. چطور تونستی خدایی؟ :دی
.نه ندیدم (اسمش رو هم نشنیده بودم در واقع :دی)
قدیمیه و ریتینگش هم خوب نیست ... توی اون مایه ها انیمه های بهتر هم هست ..
من که اشکالی توی این کار نمی بینم
من دیشب میدوری رو تموم کردمCowboy Bebop از اون مواردیه که همیشه دلم می خواست ببینم ولی همینجوری هیچ وقت سراغش نرفتم
انیمه خیــــلی خوبیه. سیمور هم خیلی بهش علاقه مند بود.
امضا هم تایید میشه ( خصوصا عکسهببین که توی تاپیکش 3 نفر بشیم
چه امضای خوبی داری
وان پیس خیلی حال و هوای کمدی و سرخوشانه ای دارهبدجور هم آدم رو جذب میکنه! بخصوص کاراکترهاش، من یه 50-60 قسمتش رو از دوستم گرفته بودم یکسری قسمتهاش رو یه نگاهی انداختم واقعا جذاب بود! ولی خوب چون نمیشه 460 قسمت رو نگاه کرد فعلا پاکش کردمولی اگه یه زمانی حوصله ام بیاد یه انیمه بلند ببینم همین وان پیس رو کامل اش رو تهیه میکنم و می بینم
میخواستم تا میدوری تموم نشده اینو نگاه نکنم ولی چشم، امشب 2-3 تا اپیزود اول اش را می بینم و نظرم رو توی اون تاپیک میگم
من هنوز تمومش نکردم ولی اگه تموم بشه احتمالا دوباره می بینمش! دلم تنگ میشه براشمن دیشب میدوری رو تموم کردم
خیلی دلم تنگ میشه براش .. شاید در اینده های دور بازم ببینمش . .
توی اون تاپیک LC لینکش رو گذاشته بودم! هر چند فکر نمیکنم این نظرسنجی ها خیلی اعتبار داشته باشه ولی خب بهرحال با نظر من منطبق بوداینجا هم نظرات در مورد Midori No Hibi یا Lovely Complex ؟ هست نگاه کنید
Ctrl+Xپ ن : برای تغییر زبان تو KM کجا باید رفت ؟ من تو Gom پلیر راحت اینکار رو انجام میدم ولی تو km نمیتونم :wacko:
حتما ببینش چون موسیقی و گرفیک اش عالیه (در حد دث نت) شخصیتهاش هم خیلی دوست داشتنی هستنالفن لید رو ندیدم ! در اینده ..
من هنوز تمومش نکردم ولی اگه تموم بشه احتمالا دوباره می بینمش! دلم تنگ میشه براش
Ctrl+X
حتما ببینش چون موسیقی و گرفیک اش عالیه (در حد دث نت) شخصیتهاش هم خیلی دوست داشتنی هستن
پ.ن: همزمان با LC و میدوری دارم دفترچه مرگ رو هم نگاه میکنم، از هر جهت عالیه
میخواستم تا میدوری تموم نشده اینو نگاه نکنم ولی چشم، امشب 2-3 تا اپیزود اول اش را می بینم و نظرم رو توی اون تاپیک میگم
گفتم بلکه یه نفر به این بخش انیمیشن هم سر بزنه
وان پیس خیلی حال و هوای کمدی و سرخوشانه ای دارهبدجور هم آدم رو جذب میکنه! بخصوص کاراکترهاش، من یه 50-60 قسمتش رو از دوستم گرفته بودم یکسری قسمتهاش رو یه نگاهی انداختم واقعا جذاب بود!
فک فکنم شیاطین رو به جون شینیگامیها بیاندازن :f34r:
راستی این رو گفتی یادم اومد وسط فیلر بازار بلیچ هستم قسمت 67 هستم
دنی به نظرت بیخیال فیلرش بشم ؟ داستان رو از دست نمیدم ؟
دوتا اپیزود از Cowboy Bebop رو دیدم !
یه جورایی کلاسیکه و واقعا حس و حال کابویی و وسترن درونش زیاده
راستش رو بخواید با نوع گرافیکش مشکل دارم .. برام جذاب نبود نوع گرافیکش !
صداها خیلی خوب بود
تو فایل دوبله انگلیسیش صدای یکی از شخصیت ها مثله صدای کلینت ایستوود تو سه گانه دلار بودش :f34r:
از نظر موسیقی باید بگم که عالی بودش ! حرف نداشت ! موسیقی ارومش یه جورایی من رو یاد Firefly و محیط اون انداخت ! ( همون یه اپیزود که دیدم :دی )
اتفاقی بین انیمه هام امروز عصر داشتم میچرخیدم ( دنبال مورد مناسب برای دیدن :دی ) به این صحنه برخورد کردم :
اسم انیمه Shakugan no Shana هستش و کلی رتبه خوبی هم داره