• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
اوه بابا غلط املایی می گیری:دی بماند خودمون بد گیر می دیم به غلط املایی ملت:دی ;)

پ.ن: هنو ندیدی Ice Age 3 رو ؟؟؟!!!!؟؟؟!!!! ای خدا خفطططططت کنه:دی :D:D

پ.پ.ن: آن فیلم ها چیست که عسکش را گذاشته ای؟!! نکند چند تا نقطه باشند:دی

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
اوه بابا غلط املایی می گیری:دی بماند خودمون بد گیر می دیم به غلط املایی ملت:دی ;)

ناراحت که نشدی ؟ محض شوخی بود
7165.gif

پ.ن: هنو ندیدی Ice Age 3 رو ؟؟؟!!!!؟؟؟!!!! ای خدا خفطططططت کنه:دی :D:D

همین دیگه .. کلی فیلم دارم نمیدونم کی برم سراغش انیمیشن ها
127fs4730978.gif

پ.پ.ن: آن فیلم ها چیست که عسکش را گذاشته ای؟!! نکند چند تا نقطه باشند:دی

ان فیلم ها چیز خاصی نیستند .. داشتم عکس میگرفتم گفتم چندتا اسم دیگه هم باشه کنارش که خشنگ باشه
ugly33.gif

پ. ن : فردا صد در صد میبینمش
i209794_34sld831.gif

پ . پ . ن : فردا شب صد در صد نظرم رو همینجا میگم
4637.gif

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
نه بابا ناراحت چیه:دی غلط املایی که چیزی نیست! من که دارم از همه بیشتر یوزرا
029.gif
و مدیرا
11558.gif
رو اذیت می کنم:دی شما ها بدل نگیرید
214.gif

راستی بگم هفته ی بعد (16 سپتامبر) هم Alpha and Omega می ره رو پرده ها! اونم 3D هست! فکر کنم ملکه تریلرش رو معرفی کرده بود:دی چقدر اونجا انیمیشن خفن خفن هست ما نمی تونیم ببینیم :(

پ.ن: Alpha and Omega رو تو گوگل ایمیج سرچ کنید ...:lol::lol:

فایل های ضمیمه

• 1245.jpg
    1245.jpg
    35.3 KB · نمایش ها: 7
Last edited:

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
خوب امروز دیدم این عصر یخبندان رو و کلی هم باحاش حال کردم
فندق دستت درد نکنه که وادارم کردی برم سراغش :D
واقعا این تمام شماره هاش عالی بوده این یکی هم که طلا بودش !

وقتی عشق جای فندق رو میگیره
laugh.gif

attachment.php

چقدر این سید بدبخت زحمت کشید پای این تخمها
25r30wi.gif

خوش شانسی هم حدی داره
icon10.gif

attachment.php

اصلا خود سوژه ی داستان که راجع به دایناسور ها بود عالیه ! خیلی خوب کار کرده بودن از نظر طنزش !
فقط به نظر من یه خورده صدا پیشه های ماموت ها ضعیف بودن .. میشد از خیلی از صداپیشه های معروف استفاده کرد و واقعا کار رو طلایی کرد
الان تو ماداگاسکار کلی صداپیشه خوب استفاده میکنند همیشه از دیوید شویمر بگیر تا بن استیلر خیلی کارشون خوبه

attachment.php

در ضمن این شخصیت باک هم حرف نداشت !
من اول فک کردم همش داره از خودش تعریف میکنه و هیچ چیز خاصی بلد نیست ، ولی وقتی دیدم چه مهارتی در انواع کارها داره مثله دیگو مریدش شدم :دی

پ. ن : شماره چهارش رو هم بسازن عالیه و البته باک رو فراموش نکنند
2296.gif

پ . پ . ن : جا داره از همینجا قدم نو رسیده رو به مندی تبریک بگم :D

فایل های ضمیمه

• Ice Age 3 Dawn Of The Dinosaurs[(018099)16-29-54].JPG
    Ice Age 3 Dawn Of The Dinosaurs[(018099)16-29-54].JPG
    14.6 KB · نمایش ها: 103
  • Ice Age 3 Dawn Of The Dinosaurs[(087239)17-19-39].JPG
    Ice Age 3 Dawn Of The Dinosaurs[(087239)17-19-39].JPG
    10.8 KB · نمایش ها: 104
  • Ice Age 3 Dawn Of The Dinosaurs[(026459)16-35-40].JPG
    Ice Age 3 Dawn Of The Dinosaurs[(026459)16-35-40].JPG
    15.4 KB · نمایش ها: 103

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
لول بابا صدای الی که کویین لطیفه بود! یکی از قویترین دوبلورهای اونوره! هم برنامه اجرا می کنه هم می خونه و ....

جاش منم نشستم DVD EXTra ی همین شماره 3 رو دیدم:دی جاتون خالی:دی :D:D

حتما دانلود کنید ببینید (من به این اسم گرفتم Ice.Age.Dawn.of.the.Dinosaurs.Bouns.BluRay.720p.x264-WiKiبا حجم 1.8 گیگ اگر SD رو بگیری که خیلی کمتر می شه) توش علاوه بر صحبت با عوامل ساخت و دوبلور ها یک تاریخ شناسی کل جونورهای شماره 3 هم هست + No time for nuts و Gone Nutty که توی بلوری های شماره 1 و 2 هم بودن.

شماره چهارش اسمش Ice Age: Continental Drift هست که تاریخ 13 جولای 2012 ریلیزش هست. خیلی از داستانش چیزی رو نشده فقط ظاهرا بازم چند تا شخصیت اضافه می شن:دی ایندفعه دیگه نوبت سیده:دی :lol::lol:

پ.ن: یک تیکش بحث راجه به مثلث عشقی اسکرت و اسکرته و فندق:دی بود که می گفتن مونده بودیم آخرش فندق رو از اسکرت بگیرن یا اسکرته رو یا هر دو رو!! که دیدین کدومش شد! بنده خدا:دی در مورد رقص تانگو هم صحبت کردن که یه جورایی سخت ترین صحنه ی کل فیلم از لحاظ ساخت بوده:دی

Last edited:

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام ^_^

ببخشید دارم دیر می نویسم ... (راستش اینجا را یادم رفته بود و تازه الان پست دنی-سان را دیدم! ... کلا هر وقت می بینم جناب فندق و دنیل مشغول بحث! هستن باید پست ها را بخوانم ...)

Yen Yen جان به نکته خوبی اشاره کردی ... دقیقا با تمام عشقی که به میدوری دارم، تحمل اینکه گفتی برام سخته!!! غرور و حتی خودخواه بودن ، خیلی خوبه !!! خصوصا برای میدوری خیلی ضروری بود.
از طرفی پسرا اینطور ابراز عشق و علاقه رو دوس دارن( خیلی زود هم براشون تکراری خواهد شد )! به همین دلیل محبوب شد ... کلا میدوری کار قشنگیه ، اگر چنین مواردی نبود مطمئنا تبدیل به یه شاهکار میشد!

ممنون از نظرتان ... من هم از چند تایی دیگه پسر شنیده بودم این را دوست دارند ولی خب پسر که نیستم تا احساساتشان را درک کنم ...

خیلی جالب گفتی
icon10.gif

اتفاقا به نظر من این مساله می تونه جزو جذابیت های این انیمه برای یه طیف سلیقه خاصی باشه. خیلی ها شاید کاراکتر دختر داستان رو ضعیف، مظلوم، خجالتی، مثبت، و (در موارد اغراق آمیزتر مثل این انیمه) بدون اعتماد به نفس بیشتر بپسندن تا قوی و توانا و حاضرجواب. مثال خوبش می تونه قایسه بین هیناتا و ساکورا باشه توی انیمه ناروتو، که هیناتا بیشتر طرفدار داشته بین بچه های این بخش. اصلا یادم نمیاد صحنه جنگ درست و حسابی از هیناتا دیده باشم :دی

الان کلاهمون با میدوری دوستان میره تو هم
126fs3186991.gif

:cool:

راستش من فکر می کردم مثلا کسی با روحیات برادر ش بودن که از این جور کاراکتر ها در این حد خوششان بیاد ولی کم کم دیدم نه انگار یه جورایی فقط داشتم از دیدگاه خودم نگاه می کردم به قضیه ... خب احتمالا من هم از کاراکترهای مردی خوشم میاد که پسرها تحمل نگاه کردنشان را هم ندارند دیگه ... (همه ی اینها را گفتم که بگم سعی کردم از دید مقابلی هم فکر کنم به موضوع ... )

مثالی که زدید هم دقیقا یکی دیگه از این تیپ ها هست ... یا مثلا خیلی ها طرفدار اینوئه هستن تا روکیا و ...

اخرش اینکه جدای دید مذکر/مونث یا مونث/ مونث اگر از دید ادم/ادم نگاه کنیم جواب چی میشه؟ که من با همه ی این اوصاف همچنان معتقدم نمی توانم یه میدوری را دوست داشته باشم ...

چه ترجمه عجیبی :D

به "دیو و دلبر" معروفه.

من از بچگی با یک اسم دیگه هم می شناختم ... زیبا و هیولا ...

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
سریال هم داره، که من ندیدم، ولی فیلمش رو دیدم. فیلم خوبیه ... سامورایی هم که دوست داری، به دردت می خوره :دی

البته گرافیک بالایی نداره.
هر دوش را دارم
1502.gif
ولی فکر نکنم سریالش تعریفی داشته باشه!

خوب امروز می خواهیم یک انیمیشن جدید و که هیچ کس ندیده
931.gif
معرفی کنم:دی

اسمش عصر یخبندان می باشد
6253.gif

این انیمیشن در 3 شماره آمده است که به ترتیب عبارتاند از

عصر یخ: Ice Age
عصر یخ ۲ : ذوب بازار!! Ice Age 2: The Meltdown
عصر یخ ۳: آغاز دایناسورها! Ice Age: Dawn of the Dinosaurs
فندق سان! عصر یخ سه گانه ی دوست داشتنی ای بود برای من
icon10.gif
البته سومیش به نظر من یه کم آبکی شده بود...

وقتی عشق جای فندق رو میگیره
laugh.gif
همین دیگه میگم آبکی شده بود!

ممنون از نظرتان ... من هم از چند تایی دیگه پسر شنیده بودم این را دوست دارند ولی خب پسر که نیستم تا احساساتشان را درک کنم ...
ین ین چان خوب، من اصلا این انیمه ی میدوری رو صرفا بخاطر شخصیت میدوری دوست ندارم! در حقیقت شخصیت های متفاوت و متضاد میدوری و سیجی و آیاسه فضای طنزآلودی رو بوجود آوردن که من از دیدنش لذت بردم! همین! من بعنوان یه کالای فرهنگی فان بهش نگاه میکنم که منو حسابی خندوند نه یه شاهکار هنری و نه یه الگوی اخلاقی، خودم شخصا دخترها و پسرهای جسور رو بیشتر قبول دارم...

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2

ین ین چان خوب، من اصلا این انیمه ی میدوری رو صرفا بخاطر شخصیت میدوری دوست ندارم! در حقیقت شخصیت های متفاوت و متضاد میدوری و سیجی و آیاسه فضای طنزآلودی رو بوجود آوردن که من از دیدنش لذت بردم! همین! من بعنوان یه کالای فرهنگی فان بهش نگاه میکنم که منو حسابی خندوند نه یه شاهکار هنری و نه یه الگوی اخلاقی، خودم شخصا دخترها و پسرهای جسور رو بیشتر قبول دارم...

بله :) در مورد این جنبه که مطلقا بحثی نیست! :rolleyes: صحنه های خنده دار و فضای داستانش سرگرم کننده است واقعا :p

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142

همین دیگه میگم آبکی شده بود!

خوب من الان کوت کردم پستت رو ، که فقط راجع به فندق حرف بحث کنم :D

attachment.php

عرض شود که قبول دارم ! یه جورایی این شخصیته ( چیه الان سنجابه ؟ :D ) تمام هیجان و زیبایی کارش به عشقش به فندق و تلاشش برای رسیدن به فندق بود و وقتی که ما تو این قسمت دیدیم که حاظر شد فندق رو .. فندق به اون مهمی رو برای رسیدن به عشق فدا کنه یه خورده جذابیت کار برامون پایین اومد !
ولی شاید بهتره یه خورده معنا گرا هم فکر کنیم
4628.gif
..... !! نه اقا بیخیال واقعا اینجا معنا گرا فکر کردن جواب نمیده ..
icon10.gif
من شدیدا این عمل این موجود رو محکوم میکنم .. البته خوبی کار این بود که در انتهای داستان به حالت اولیه خودش برگشت و به عشق پشت پا زد یه جورایی
2i1d1co.gif

attachment.php

فایل های ضمیمه

• Ice Age 3 Dawn Of The Dinosaurs[(087536)17-19-51].JPG
    Ice Age 3 Dawn Of The Dinosaurs[(087536)17-19-51].JPG
    16.3 KB · نمایش ها: 97
  • Ice Age 3 Dawn Of The Dinosaurs[(107846)17-33-24].JPG
    Ice Age 3 Dawn Of The Dinosaurs[(107846)17-33-24].JPG
    12.6 KB · نمایش ها: 93

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
سلام ^_^

ببخشید دارم دیر می نویسم ... (راستش اینجا را یادم رفته بود و تازه الان پست دنی-سان را دیدم! ... کلا هر وقت می بینم جناب فندق و دنیل مشغول بحث! هستن باید پست ها را بخوانم ...)

من از بچگی با یک اسم دیگه هم می شناختم ... زیبا و هیولا ...

کی جرئت داره با دنی ساما
11290.gif
بحث کنه:دی
2728.gif
من فقط یکم کرم می ریزم:دی
11581.gif

منم همون دیو و دلبر رو شنیده بوده متها نمی دونستم ترجمه ی بیوتی اند د بیسته:دی
11360.gif

!

فندق سان! عصر یخ سه گانه ی دوست داشتنی ای بود برای من
icon10.gif
البته سومیش به نظر من یه کم آبکی شده بود...

سومیش آبکی بود؟!؟!؟
1691.gif
دنی خفططط کنه :دی
4372.gif
به نظر من حتی از شماره یکش بهتر بود!!
11530.gif

خوب من الان کوت کردم پستت رو ، که فقط راجع به فندق حرف بحث کنم :D

عرض شود که قبول دارم ! یه جورایی این شخصیته ( چیه الان سنجابه ؟ :D ) تمام هیجان و زیبایی کارش به عشقش به فندق و تلاشش برای رسیدن به فندق بود و وقتی که ما تو این قسمت دیدیم که حاظر شد فندق رو .. فندق به اون مهمی رو برای رسیدن به عشق فدا کنه یه خورده جذابیت کار برامون پایین اومد !
ولی شاید بهتره یه خورده معنا گرا هم فکر کنیم
4628.gif
..... !! نه اقا بیخیال واقعا اینجا معنا گرا فکر کردن جواب نمیده ..
icon10.gif
من شدیدا این عمل این موجود رو محکوم میکنم .. البته خوبی کار این بود که در انتهای داستان به حالت اولیه خودش برگشت و به عشق پشت پا زد یه جورایی
2i1d1co.gif

خوب می بینم که بحث فندق داغه:دی آره اون قداستش! برا منم ضربه خورد سر این قسمت:دی
3352.gif
واسه همین بهش خیانت کردیم:دی تو همون Bonus ها داره بحث می کنه که تو این فکر بودن که برا فندقش رقیب بیارن! واسه همین رفتن سراغ یک سنجاب ماده ی خیلی خوشگل! با مژه های خفن و خط چشم و کلی نازو عشوه و .... کلا اسکرت رو اغفال کرده بیدن:دی
2881.gif

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
اینو من الان دیدم!! نمی دونم کسی معرفیش کرده یا نه ولی به هر حال 24 سپتامبر هم این انیمیشن که از استودیوی برادران وارنرز هست ریلیز می شه. احتمالا میزان استقبال ازش خیلی بیشتر ازAlpha & Omega می شه. این ماه 2 تا انیمیشن گنده داریم:دی

Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole​

legend_of_the_guardians-_the_owls_of_ga.hoole-396057-1282036139.jpeg

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
اینو من الان دیدم!! نمی دونم کسی معرفیش کرده یا نه ولی به هر حال 24 سپتامبر هم این انیمیشن که از استودیوی برادران وارنرز هست ریلیز می شه. احتمالا میزان استقبال ازش خیلی بیشتر ازAlpha & Omega می شه. این ماه 2 تا انیمیشن گنده داریم:دی

خوب میبینم که از جغد ها هم داره ساخته میشه انیمیشن .. باید جالب باشه .. مرسی بابت معرفی ^_^

attachment.php

کارگردانش اونقدر ها پرکار نبوده و از کارهای معروفی که کارگردانی کرده میشه به 300 یا Watchman اشاره کرد ( سال 2007 هم 25 مین نفر باهوش هالیوود شناخته شده
2i1d1co.gif
)

attachment.php

فایل های ضمیمه

• zach.JPG
    zach.JPG
    6.5 KB · نمایش ها: 84
  • l.JPG
    l.JPG
    12.8 KB · نمایش ها: 82

Sony_B

Registered User
لایک‌ها
44
می شه یکی یه انیمه مثل Berserk معرفی کنه.

البته من تو این تاپیک سرچ زدم خیلی جاهارم گشتم ولی دریغ از حتی چیزی که لیاقت برابری با این انیمه رو داشته باشه.

منظورم اینه همشون یک تم خیلی خوشحالی! (کودکانه ای دارن)

یه چیزی می خوام از لحاظ کاراکتر و هم از لحاظ طراحی و مخصوصا داستان خیلی سنگین و خشن باشه!

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25

البته من تو این تاپیک سرچ زدم خیلی جاهارم گشتم ولی دریغ از حتی چیزی که لیاقت برابری با این انیمه رو داشته باشه.

یه چیزی می خوام از لحاظ کاراکتر و هم از لحاظ طراحی و مخصوصا داستان خیلی سنگین و خشن باشه!

فعلا مثل برزرک زاده نشده :lol:
زایید خبرت میکنم:D
البته تو ژانر برزرک داریما اما ضعیف ترن یه جورایی:rolleyes:
البته خود انیمه برزرک چیزی واسه گفتن نداره هر کی عاشق برزرک هست یه جورایی با مانگاش
حال کرده تا انیمه .. تنها چیزی که میتونم بگم اینه که انیماتوریسم برزرک داستان و جایی تموم
کرده که هر کسی بره ببینه حتما به فکر خوندن مانگاش میوفته...
این همه برزرک برزرک کردیم ...چرا چپتر جدیدش نمیاد :wacko:

Last edited:

Sony_B

Registered User
لایک‌ها
44
مرسی

واقعا ته ضده حاله... کاش انیمه هایی تو این سبک و روال بیشتر بود.

راستی نمی دونید انیمه هایی مثل انیمه هایی که داخل بازی GTA 4 بود اصلا وجود دارن منظورم اینه که در حال پخش باشن. یه چیزی مثل Princess Robot Bubblegum ؟:D

Luffy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

برسرک یه شاهکاره که وقتی مانگاش رو میخونی تازه میفهمی چقدر انیمه ش رو افتضاح ساختن ، شاید نزدیکترین انیمه و مانگایی که تمی شبیه به برسرک داشته باشه (( گانتز )) باشه

omidsilver7

Registered User
لایک‌ها
8
07-Ghost رو تموم کردم انیمه قشنگی بود فکر کنم سری دوم هم بسازن چون مانگاش ادامه داره بعضی جاها هم شونن-آی میزد .
TAEL_SmileyCenter_Misc%20%28103%29.gif
سری اول Zero no Tsukaima تموم کردم انیمه قشنگیه!!
TAEL_SmileyCenter_Misc%20%28191%29.gif
و اینکه دارم انیمه Ghost Hound رو دانلود میکنم با کیفیت 1080p هر قسمتش بین 700 تا 885 مگابایت هست کیفیت در حد تیم فوتبال بارسلونا این چند تا شات
TAEL_SmileyCenter_Misc%20%28369%29.gif

Last edited:

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
سری اول Zero no Tsukaima تموم کردم انیمه قشنگیه!!

من سری اولش رو خواستم شروع کنم ، Soul eater رو دیدم اچ دی دارم رفتم سراغ اون اول !

نظرت چیه راجع به سری اولش ؟ خوبه ؟
637467c87shkkyna.gif

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
دنی بیا یه کم در مورد این پستت شفاف سازی کن :دی

اگه فیلم های انیمه ای و انیمه هایی که نیمه کاره دیدم رو حساب نکنیم، به اینا 8 و بالاتر نمره میدم
dog.gif

Death Note - 9.5
Berserk - 9.5
Noein - 9.5
Bokura Ga Ita - 9.5
Bleach - 9
Gantz - 9
Nana - 9
Ghost Hunt - 8.5
Mushi-Shi - 8.5
Hack//Sign - 8
Claymore - 8
Fantastic Children - 8
Fullmetal Alchemist - 8
Jigoku Shoujo - 8
Jigoku Shoujo Futakomori - 8
Gundam SEED - 8
از این لیستت به غیر از Death Note, Bleach بقیشون داستانشون چیه؟ من کدوماشون رو بگیرم؟
kattpumpa.gif

از این انیمه هایی که دختر چشم درشتهِ تو سری خورِ گریه ای داره اصلا خوشم نمی یاد. از اینا بهم معرفی نکنید :دی

Last edited:

omidsilver7

Registered User
لایک‌ها
8
من سری اولش رو خواستم شروع کنم ، Soul eater رو دیدم اچ دی دارم رفتم سراغ اون اول !

نظرت چیه راجع به سری اولش ؟ خوبه ؟
637467c87shkkyna.gif

من هم Soul eater رو با کیفیت اچ دی از هستی چان خریدم هنوز ندیدمش. سری اول انیمه Zero no Tsukaima قشنگ بود خنده دار و رمانتیک بود! من خودم دارم انیمه Mitsudomoeرو میبینم خیلی قشنگه ترکیدم از خنده. وقتی نگاش میکنی بنظر انیمه بچه گانه میاد ولی +15 هستش 11 قسمت از 13 قسمتش اومده
3ks3ps57z3j2kgqxuycr%5B1%5D.gif

از این انیمه هایی که دختر چشم درشتهِ تو سری خورِ گریه ای داره اصلا خوشم نمی یاد. از اینا بهم معرفی نکنید :دی

Ouran High School Host Club این انیمه رومانیک هستش بیشتر دخترا واسه این انیمه میمیرن.
Laie_50.gif
خون آشامی هم Vampire Knight خوبه
vampire.gif

بالا