• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
خوب از اونجایی که طبق معمول ما آمار همه چی رو می گیریم...

انیمیشن Alpha and Omega به بدترین وجه ممکن شروع کرد! فروش آخر هفته ی این انیمیشن شد 9.2 ملیون و در جدول فیلم ها به جایگاه پنجم بسنده کرد. ظاهرا این انیمیشن بشه یک شکست تجاری! یه جورایی اولین انیمیشن 3D هست که اینقدر فروشش پایین بوده.

امیتاز IMDB تا این لحظه 4.7 بوده (البته 147 تا رای بیشتر نبوده:دی)

پ.ن: Tinker.Bell.and.the.Great.Fairy.Rescue هم بلوریش آمد....

4130c51b163a7cf0e7706596f4abe2fdc3c1443c.jpg

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
من هم Soul eater رو با کیفیت اچ دی از هستی چان خریدم هنوز ندیدمش. !

Soul Eater وقعا اچ دیش باحاله ! داستانش رو هم خیلی میپسندم .. فک کنم خوشت بیاد ببینش در اینده
veiledsmile1.gif

سری اول انیمه Zero no Tsukaima قشنگ بود خنده دار و رمانتیک بود

میبینمش بعد از همون Soul Eater

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
2 قسمت از Death Note مونده بود که اونم چند روز پیش دیدم، به طرز فاجعه باری بد تموم شد! فعلا میدوری بهترین انیمه ای هست که دیدم. My Neighbor Totoro رو هم به توصیه علیرضا گرفتم ببینم، قبلا 4 تا فیلم از میازاکی دیدم که هر 4 تا عالی بوده امیدوارم این یکی هم خوب باشه.

Soul Eater وقعا اچ دیش باحاله !
و اینکه دارم انیمه Ghost Hound رو دانلود میکنم با کیفیت 1080p هر قسمتش بین 700 تا 885 مگابایت هست کیفیت در حد تیم فوتبال بارسلونا این چند تا شات
TAEL_SmileyCenter_Misc%20%28369%29.gif
1080؟ انیمه هایی که من میگیرم هیچکدوم HD واقعی نیست، پسوندشون MKV هست و هر قسمت حدود 250 مگابایت اما عرض تصویر حدود 400 هستش، برای فیلمها خیلی راحت عرض تصویر 720 پیدا میشه ولی برای انیمه ها اغلب نیست و مجبورم همین ها رو بگیرم! کلا هر چی فیلم و حتی سریال میگیرم همین 720 هست ولی برای انیمه ها 720 هم با seed مناسب پیدا نمیشه چه برسه به 1080! البته 1080 روی مونیتور من اصلا فرقی با 720 نداره چون 17 اینچ دارم. فکر کنم اغلب دوستان اینجا مونیتور 19 اینچ به بالا دارن درسته؟

پ.ن: Tinker.Bell.and.the.Great.Fairy.Rescue هم بلوریش آمد....
الان به شدت منتظر BRRip انیمیشن How to Train Your Dragon هستم، معلوم نیست این یکی چرا نمیاد همه فیلمهای این چند ماه مثل شاهزاده فارس و تایتان ها بلوری اش اومده ولی این یکی نه!

Ouran High School Host Club این انیمه رومانیک هستش بیشتر دخترا واسه این انیمه میمیرن.
Laie_50.gif
اغلب انیمه ها شده دخترونه، نمیدونم چرا!؟ توی اون سایت انیمه ورلد هم بیشتر انیمه های دخترونه رو زیرنویس میکنن! یکی نیست بگه بابا دوتا انیمه درست و حسابی زیرنویس کنید.

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
2 قسمت از Death Note مونده بود که اونم چند روز پیش دیدم، به طرز فاجعه باری بد تموم شد!
منم یه جورایی ناامید شدم مثله تو

ولی خوب دیگه نمیشد اون طرف دیگه ی داستان برنده بشه ! در کل میشد حدسش رو زد که نیئر برنده میشه
من از همون وسطای کار خودم رو اماده کرده بودم برای دیدن چنین پایانی
اگه ال وجود داشت و از یاگامی بازی رو میبرد ، من بیشتر قانع میشدم و برام قابل قبول تر بود ولی نئیر .. !!

دوقسمت اخر واقعا نفس گیر بود
خصوصا اخر قسمت یکی مونده به اخر که یاگامی رو میکنه به نیئر و میگه : تو باختی نیئر ! و بعد قسمت تموم میشه ( اونجا یه لحظه خوشحال شدم و کلی ذوق کردم :D )

الان به شدت منتظر BRRip انیمیشن How to Train Your Dragon هستم
منم اینو ندیدم ولی بیشتر به Toy story 3 الان فکر میکنم ..
voodoodoll.gif

. فکر کنم اغلب دوستان اینجا مونیتور 19 اینچ به بالا دارن درسته؟
مال من 20 اینچ هستش
اون Soul eater رو هم مطمئنم که 720 هست کیفیتش ماله خودم

ولی برای انیمه ها 720 هم با seed مناسب پیدا نمیشه چه برسه به 1080!
فک کنم انیمه ها سایت تورنت خاص خودشون رو داشته باشند ( ولی من که اطلاعی ندارم :دی )
من ناروتو رو همیشه از Kick As*s میگیرم با کیفیت 480p ولی گاهی چون پیدا نمیشه میرم سراغ سایت تورنت های دیگه

Last edited:

Gilgamesh

Registered User
لایک‌ها
0
منم یه جورایی ناامید شدم مثله تو

ولی خوب دیگه نمیشد اون طرف دیگه ی داستان برنده بشه ! در کل میشد حدسش رو زد که نیئر برنده میشه
من از همون وسطای کار خودم رو اماده کرده بودم برای دیدن چنین پایانی
اگه ال وجود داشت و از یاگامی بازی رو میبرد ، من بیشتر قانع میشدم و برام قابل قبول تر بود ولی نئیر .. !!

دوقسمت اخر واقعا نفس گیر بود
خصوصا اخر قسمت یکی مونده به اخر که یاگامی رو میکنه به نیئر و میگه : تو باختی نیئر ! و بعد قسمت تموم میشه ( اونجا یه لحظه خوشحال شدم و کلی ذوق کردم :D )

منم اینو ندیدم ولی بیشتر به Toy story 3 الان فکر میکنم ..
voodoodoll.gif

مال من 20 اینچ هستش
اون Soul eater رو هم مطمئنم که 720 هست کیفیتش ماله خودم

فک کنم انیمه ها سایت تورنت خاص خودشون رو داشته باشند ( ولی من که اطلاعی ندارم :دی )
من ناروتو رو همیشه از Kick As*s میگیرم با کیفیت 480p ولی گاهی چون پیدا نمیشه میرم سراغ سایت تورنت های دیگه

انیمه های 720p که همه جا ریخته.
مثلا سایت http://www.bakabt.com/
برای ناروتو : Taka

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
انیمه های 720p که همه جا ریخته.
مثلا سایت http://www.bakabt.com/
برای ناروتو : Taka

با کلی تاخیر .. ممنون ! واقعا سایت های عالی معرفی کردی ;)

//

به یه انیمه برخورد کردم که واقعا جذابه و کشش داره (دیدنش توصیه میشه )

High School of the Dead

high-school-of-the-dead.jpg

داستان انيمه:
تاكاشي يه پسره دبيرستانيه معموليه، يه روز كه اون براي هواخوري از كلاس مياد بيرون و روي بالكن اصلي مدرسه مشغول فكر كردن به گذشته خودش بود متوجه حمله يه زامبي به مدرسه ميشه و شاهد كشته شدن چندتا از مسئولاي مدرسه و تبديل شدنشون به زامبيه، اون همراه با دوستاش تلاش ميكنه تا با زامبي ها مبارزه كرده و ...

ژاپني: Gakuen Mokushiroku 学園黙示録
انگليسي: Highschool of the Dead
فارسي: دبيرستان مرگ

ژانر: ترسناك، اكشن، درام، تخيلي، هيجان انگيز
سبك (غالب): زامبي
رده سني: بزرگسال

Masterpiece: 95 votes
Excellent: 159 votes
Very good: 94 votes

Number of episodes: 12

زیرنویس فارسی انیمه هم داره اینجا تهیه میشه

اپیزود اولش رو دیدم و واقعا هیجان خاصی داشت
از اون انیمه های عالی میزنه !

%5BHorribleSubs%5D%20High%20School%20of%20the%20Dead%20-%2001%20%5B360p%5D%5B%28001603%2904-21-39%5D.JPG

%5BHorribleSubs%5D%20High%20School%20of%20the%20Dead%20-%2001%20%5B360p%5D%5B%28020459%2904-37-32%5D.JPG

omidsilver7

Registered User
لایک‌ها
8
با کلی تاخیر .. ممنون ! واقعا سایت های عالی معرفی کردی ;)

به یه انیمه برخورد کردم که واقعا جذابه و کشش داره (دیدنش توصیه میشه )

اپیزود اولش رو دیدم و واقعا هیجان خاصی داشت
از اون انیمه های عالی میزنه !
]

آره تعریفش رو شنیدم ولی صحنه زیاد داره و اینکه نسخه هاریبل ساب سا ن سور میکنه تونستی نسخه دیگه اش رو دانلود کنو برای دانلود انیمه با کیفیت بالا هم animetake.com و مخصوصا قسمت فرومش دانلود کنی

Last edited by a moderator:

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
آره تعریفش رو شنیدم ولی صحنه زیاد داره و اینکه نسخه هاریبل ساب سا ن سور میکنه تونستی نسخه دیگه اش رو دانلود کنو برای دانلود انیمه با کیفیت بالا هم animetake.com و مخصوصا قسمت فرومش دانلود کنی

خیلی انیمه خوبیه
من امروز 3 قسمت بعدیش رو هم دیدم !
نمیدونستم که سا ن سور داره !! دقیقا هم همون هاریبل ساب رو گرفته بودم هر 4 تا اپیزود رو :wacko:
حالا بقیه ش رو میگردم یه نسخه دیگه پیدا میکنم
راستی این سایته که دادی واقعا لینک انیمه های خوبی پیدا میشه توش ! من رفتم عضو شدم
hug.gif

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
سلام
خب این کارتن هم از کار های Seth mcfarlane سازنده مجموعه های Family guy و American dad هست.
البته به نوعی این کارتن از دل مجموعه Family guy بیرون اومده . و شخصیت اصلیش همون شخصیت cleveland یکی از همسایه های peter griffin توی Family guy هست , که یک سیاه پوسته.
این شخصیت رو از مجموعه فمیلی گای جدا کردند و یک مجموعه جداگانه به اسم The cleveland براش درست کردند.

توی مجموعه هایی که macfarlane میسازه معمولا یکی دوتا کاراکتر غیر معمول به چشم میخوره .
توی family guy , استویی بچه خانواده و برایان سگ خانواده این نقش رو دارن , که استویی با اینکه یک بچه تقریبا شیر خواره هست اکثرا رفتاری مثل بچه ها نداره و همینطور هم برایان با اینکه سگه کاملا رفتار و زندگیش مثل آدم هاست ولی بعضی اوقات به اصلیتش برمیگرده .
توی سریال american dad هم شخصیت راجر که یک موجود فضایی هست , و شخصیت کلاوس که یک ماهی هست که در حقیقت مغز آدم بهش پیوند زده شده.

توی این سریال هم یک خرس با زنش درست مثل آدم های عادی در همسایگی کلیولند زندگی میکنن.:D

http://www.imdb.com/title/tt1195935/

فایل های ضمیمه

• the-cleveland-show-1.jpg
    the-cleveland-show-1.jpg
    84.1 KB · نمایش ها: 5
  • THE-CLEVELAND-SHOW-Birth-of-a-Salesman-5-550x309.jpg
    THE-CLEVELAND-SHOW-Birth-of-a-Salesman-5-550x309.jpg
    40 KB · نمایش ها: 5
Last edited:

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
خوب کار سوم مک فارلن و این بار کلیولند :D
من تا همین دیروز American dad رو شدیدا گیر داده بودم بهش و واقعا علاقه پیدا کردم به محتواش
و خوب اون علاقه قبلی که به Family guy دارم ، باعث شد وقتی اسم این انیمیشن رو شنیدم وقت رو هدر ندم و برم سراغ این انیمیشن !
دو اپیزود اولش رو من دیدم ! اولین اپیزود یه خورده ضعیف بود به نظرم ولی اپیزود دوم خیلی بهتر شد و امیدوار شدم من
در کل کارای مک فارلن به نظر من باید اپیزود های اولیه ش رو دید تا به محتوای طنز انیمیشن عادت کرد
یه جایی از اپیزود اول استویی ( کاراکتر فمیلی گای ) یهو داد میزنه : یعنی چی ؟ این باید یه سری انیمیشنی داشته باشه برای خودش ؟ :D

attachment.php

سلام
توی این سریال هم یک خرس با زنش درست مثل آدم های عادی در همسایگی کلیولند زندگی میکنن.:D

خرسه شخصیت خیلی جالبی میزنه
اسمش هم Tim هستش
گوینده صداش هم کسی نیست جز Seth MacFarlane

attachment.php

//

یه سیزن کامل از انیمیشن پخش شده و سیزن دوم هم 2 اپیزودش منتشر شده و در حال پخشه همچنان
اپیزود 3 هم 10 اکتبر پخش میشه
در کل سری انیمیشنی خیلی خوبی به نظر میاد
91.gif

فایل های ضمیمه

• cleveland_TimBear_v1F-263x300.jpg
    cleveland_TimBear_v1F-263x300.jpg
    15.7 KB · نمایش ها: 36
  • The Cleveland Show - 1x01 - Pilot.HDTV.FQM.en[(005710)21-43-56].jpg
    The Cleveland Show - 1x01 - Pilot.HDTV.FQM.en[(005710)21-43-56].jpg
    29.6 KB · نمایش ها: 36
Last edited:

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
این فمیلی گای رو تا اواسط فصل دوم دیدم، زیاد جذابیتی نداره! حتما شنیدید که میگن قافیه که تنگ آید شاعر به جفنگ آید! حکایت فمیلی گای هم اینطوری هست! بیخود فصل سوم رو دانلود کردم در مقابل سمپسون ها واقعا حرفی برای گفتن نداره. این فصل رو تموم کنم دیگه بعیده برم سراغ فصل سومش چون همش آدم با سیمسون ها مقایسه اش میکنه (البته من فقط فصل اول سیمپسونها رو دیدم و نمیدونم فصلهای بعدیش چطوره)

//

Lovely Complex رو هم بعد از یه وقفه ی طولانی دوباره دارم ادامه میدم، هر چی داره میره جلو بهتر میشه! کلا یکی از بهترین انیمه هایی که دیدم همین Lovely Complex هست. سبکش کمدی-رمانتیکه.

//

امسال (2010) نسبت به سال 2009 از لحاظ انیمیشن های سینمایی واقعا سال ضعیفی بوده، پارسال کلی انیمیشن خوب اومد ولی امسال غیر از یکی دو مورد که تازه اونم کیفیت مطلوبش هنوز نیومده هیچ انیمیشن سینمایی درست و حسابی ندیدیم.

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
بابا امسال Toystory 3 اومد بسه دیگه برا کل سال:دی Despicable me هم کار بسیار قویی بود! همین طور Dragon.

کارهایی مثل Alpha o omega هم البته بودن که قوی نبودن ولی به هر حال کارهای 3d امسال خیلی زیاد بود. :)

راستی Dragon بلوری و ریپش تو وارز و تورنت و اینها اومده خواستید بگیرید:دی :D:D

پ.ن:LEGEND OF THE GUARDIANS: THE OWLS OF GA'HOOLE هم فروشش خوب نبود. آخر هفته اول 16 ملیون و دوم هم 10 ملیون. با توجه به هزینه ساختش (80 ملیون) خیلی خوب نفروخت.

Gilgamesh

Registered User
لایک‌ها
0

فکر کنم گروه gg بهترین گروه برای این انیمه باشد

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوستان

در حال حاضر بنده دارم دو تا از کارهای در حال پخش و جدید انیمه رو زیرنویس میکنم. این دو تا انیمه تفریبا همزمان با ژاپن تو ایران هم زیرنویس میشه. یرای دیدنشون به لینکهای زیر یا سایت خود بنده dariush.cc مراجعه کنید

اولیش
Psychic Detective Yakumo
یک انیمه جدی، روحی و ماجرایی هست که بسیار زیباست، برای اطلاعات بیشتر لینک زیر رو دنبال کنید:
http://forums.animworld.net/thread16672.html

دومیش:
The World God Only Knows
یک انیمه کمدی و خنده دار هست.برای اطلاعات بیشتر لینک زیر رو دنبال کنید:
http://animhome.com/showthread.php?tid=459

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
Fairy Tail رو شروع کردم به دیدن

من همون قسمت 1 رو امروز دیدم
03236IMMgrin.gif

خیلی انيمه دوست داشتنی هستش .. محیطش واقعا جذابه
کاراکتر ها هم که دیگه چی بگم
electricf.gif

07546IMM%5BHorriblesubs%5D_Fairy_Tail_-_01__%5B480p%5D%5B17-56-21%5D.JPG

07546IMM%5BHorriblesubs%5D_Fairy_Tail_-_01__%5B480p%5D%5B18-07-49%5D.JPG

با این Fairy Tail الان سه تا انیمه رو دارم دنبال میکنم ..
High School of the Dead
Inukami

هر سه تا رو الان واقعا دوست دارم ببینم !
و البته ناروتو رو هم بزاریم کنارشون :D

یه انیمه Soul Eater رو هم روی قسمت 22 فعلا متوقف شدم .. بعدا ادامش رو میبینم :f34r:

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
برای اینکه نگن این چه کاربر فعالیه منم پست از خودم در کنم:دی

5 نوامبر (حدود 12 روز دیگه) انیمیشن MegaMind می ره روی پرده! این انیمیشن هم کار فول تری دی!! هست مثل تقریبا تمام انیمیشن های کنونی!

داستان کلی فیلم از این قراره که "مگامایند" که یک سوپرتبهکار می باشد بعد از غلبه بر دشمن افسانه ایش "مترومن" زندگیش بی مفهوم می شه! چون دیگه قهرمانی وجود نداره که باهاش مبارزه کنه!

خلاصه باید کار خیلی قشنگی (چیزی مثل شگفت انگیزان) باشه:دی

megamind-latestfullposter-fullsize1.jpg

پ.ن: Despicable me که تو آمریکا 247 میلون فروش کرد حالا داره تو جهان خوب می فروشه:دی

پ.ن: کار جغد ها هم بعد از 4 هفته فروشش به 46 ملیون رسید فقط :( که البته از 22 ملیون آلفا و امگا بهتره:دی)

Last edited:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام سلام به همگی

بعد از مدت ها رسيدم يه سر بيام فروم گردی کنم. دلم خيلی تنگ شده بود.:wub:

از احوال پرسی و اين چيزا که بگذريم، اول تو اون فروم کلی متعجب شدم بعدش هم اينجا!:eek: شايد هم نرسيدم همه پست ها رو بخونم ولی جدی جدی کسی چيزی از سری جديد berserk نگفته؟؟؟!!!!:blink::blink::blink:

5 تا تيزری که در اومده و ...

کد:
http://www.4shared.com/video/29aI8p44/berserk_mov011.html
http://www.4shared.com/video/BByEVrNv/berserk_mov021.html
http://www.4shared.com/video/ChPb1fax/berserk_mov031.html
http://www.4shared.com/video/3Wh-Cn_q/berserk_mov041.html
http://www.4shared.com/video/QEusLqed/berserk_mov051.html

راستی اين 7000 مين پست من تو PT هست!:happy::happy::happy:

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
سلام فریدا باز که غیبت داشتی
9511.gif

سری جدید berserk ؟ این انیمه رو خیلی دوست دارم فکر نمی کردم سری دوم داشته باشه
rl253dlxwg1fa1mtcttw%5B1%5D.gif

سری دوم کلیمور رو نمی خوان بسازن؟
feeldaluvsmiley.gif

7000 پستت هم مبارک باشه، ایشالاه هر چه زودتر رکورد علی رو بزنی :دی

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
به ببین کی اومده!
6156.gif
(اسمایلی گای سنسی بید:دی)

ملکه اومده، چی چی اورده؟ برسررررررک؟؟؟؟
4272.gif
نانیییی؟
3036.gif
کی پخش می شه؟ کی ساب می کنه؟ خیلی مقشتاقیم ادامشو ببینیم چی می شه وسط زمین و هوا گذاشتنمون رفت!
4829.gif
حالشم نبود مانگا بخونیم:دی

پ.ن: Despicable me این هفته هم صدر فروش Foreign Office بود! بعد این همه هفته واقعا نشون میده چه کار قویی هست!
753.gif

پ.پ.ن: مگا مایند این هفته تو 3944 تئاتر نمایش داده می شه! عدد خیلی خیلی بزرگیه برای یک انیمیشن! شدیدا بهش امیدواریم:دی (جالبه که تو روسیه و اوکراین قبل از آمریکا رفته رو پرده:دی)
2348.gif

پ.پ.پ.ن: از بلوری ها هم بگیم A Christmas Carol + ToyStory 3 + Beauty & the Beast + Dragon ریلیز شده. شرک 4 هم برای دسامبر ریلیز دیت! خورده.
779.gif

بالا