• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام به هر دوتون

خوفين؟ خوشيين؟! سلامتين؟

ملکه اومده، چی چی اورده؟ برسررررررک؟؟؟؟
4272.gif
نانیییی؟
3036.gif
يه چيز بهتر آوردم:D، يه مقدار عکس ببينيم
wink3.gif
:

Last edited:

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
يه چيز بهتر آوردم:D، يه مقدار عکس ببينيم
wink3.gif
:

واااو !!
icon10.gif

این انیمه سوپرنترال چه شود ! واقعا طلایی میزنه این انیمه :f34r:
من یکی که شدیدا منتظرم !
icon10.gif

مرسی بابت عکس ها .. فوق العاده بودن
flowerysmile.gif

//

ادیت : آهان ! راستی .. من پست زدم + یه تبلیغ کوچولو هم اضافه کنم :

K-ON! l

85698d1288816334-moe-160918-sample-jpg

نام انيمه به زبان ژاپنی :けいおん!
مدت زمان هر اپیزود : 24 دقیقه
محصول سال : 2009
تعداد فصل : 2
ژانر : کمدی، زندگی روزمره

داستان : یویی هیراساوا دختری هستش که به تازگی به دبیرستان راه پیدا کرده و حالا که مدتی از حضورش در دبیرستان میگذره، بدنبال باشگاهی هستش که بتونه در اون عضویت داشته باشه .. از اون طرف باشگاه موسیقی با نام کِی-اُن که باید از چهار عضو تشکیل شده باشه، الان دو عضو داره .. ریتسو تایناکا، درامر گروه و میو اکیاما، بیس زن گروه .. این دو عضو گروه شدیدا به دنبال این هستن که گروه از هم نپاشه و تلاش میکنند که دو عضو جدید رو به گروه اضافه کنند و ..

لینک در animenewsnetwork
خوب، خودم دارم اینجا زیرنویس فارسیش میکنم !!
icon10.gif
انیمه خیلی خوبیه و در کل سرگرم کننده هستش
rockf.gif

Last edited:

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
خوب با وجود اپنینگ بد مگامایند (12 ملیون) فروش آخر هفتش خوب شد:دی (47 ملیون) این فروش تقریبا نزدیک انیمیشن هایی مثل دراگون و کوفته قلقلی (کشته مرده ی این ترجمههه هستم:دی = Cloudy with a chance of meatball) می باشد:دی
4209.gif

جالبه که از لحاظ تعداد تماشاگران فقط حدود نصف تماشاگران incridibles ، به تماشای این انیمیشن در هفته ی اول پرداخته اند (عجب جمله ای شد:دی
900.gif
)

پ.ن: @ملکه: انیمه دومی که عکس گذاشتی رو اصلا نمی شناختم:دی همون برسرک رو بچسب:دی
127fs3601993%5b1%5d.gif

پ.پ.ن: یک خبر انیمه ای هم اینکه توی ANN،انیمه ی Clannad After Story رفته بالای کنشین! نامردا:دی دانلودش کردیم ببینیم چی چیه:دی :lol::lol:
3711.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
مرسی بابت عکس ها .. فوق العاده بودن
flowerysmile.gif
خواهش ^_^

پ.ن: @ملکه: انیمه دومی که عکس گذاشتی رو اصلا نمی شناختم:دی همون برسرک رو بچسب:دی
127fs3601993%5b1%5d.gif
شوخی ميکنی نه؟!:blink: جون من بگو شوخی ميکنی!!!:f34r:

يعنی ميخوای بگی تو supernatural نميبينی؟؟؟؟؟:eek:

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
اوه.
لینک تورنت این سوپرنچرال رو یکی بزاره.
انیمه سیوپرنچرال wow

palet

Registered User
لایک‌ها
9
آواتار آخرین باد افزار ، یه انیمیشن آمریکاییه که توسط مایکل دنته دی مارتینو ( Michael Dante DiMartino ) و برایان کونیتزکو ( Bryan Konietzko وای چه اسمای سختی...)در سه فصل برای نیکلودیون و نیک تونز نتورک ساخته شده.این سریال در شرق آسیا ، ژاپن و چین ساخته شده پس یه جورایی مخلوط انیمه و انیمیشن های آمریکاییه.
حالا جریان داستان از این قراره:
سالها پیش در زمان های خیلی خیلی دور زمین به چهار قوم تقسیم شد: 1.قبیله آب 2. قلمرو زمین 3. قوم آتش و 4.کوچ نشینان هوا.
در هر کدام از این قوم ها کسانی بودند که میتوانستند استعداد مادر زادی خود را مهار کنند و یاد بگیرند .مثلا کسانی در قبیله آتش یاد میگرفتند که آتش را مهار کنند و آن را به کار ببرند.مهار کردن این چهار عنصر مستلزم به داشتن قدرت زیادی بود.در هر نسل فقط یک نفراز یک قبیله میتونست هر چهار عنصر رو کنترل کنه که به او آواتار میگفتند .وقتی یه آواتار میمیره روحش در یک چرخه به نسل های بعدی حلول میکنه.
سال های سال آواتار ها تونسته بودن با قدرتشون تمام قبیله ها رو در صلح نگه دارند تا وقتی که قوم آتش به دیگر قبیله ها حمله کردند.دقیقا در همین موقع که مردم بیشتر از پیش به آواتار نیاز داشتن ، او به طور مرموزانه ای ناپدید شد.
صد سال بعد قوم آتش در آستانه پیروزی قرار داشت.قبیله هوا همه قتل عام شده بودند و تمام سمبل هایشان نابود شده بود، قبیله آب که در قطب های شمال و جنوب زندگی میکردند کم کم قدرتهایشان را به فراموشی میسپردند و دیگر افراد انگشت شماری قادر به مهار آب بودند،و حکومت زمین ناامیدانه در جنگ با قبیله آتش بودند.
بسیاری باور داشتند که آخرین آواتار که از قبیله هوا بود همراه با دیگر مردم قبیله کشته شده است و چرخه شکسته شده است،ولی در قطب جنوب دو تن از افراد قبیله آب،یک دختر به اسم کیتارا که تنها آب افزار باقی مانده از قبیلشان بود(آب افزار کسی است که آب را کنترل میکند)
و برادرش ساکا که از جنگ جویان قبیله آب بود،پسری دوازده ساله عجیبی به اسم آنگ را از درون یک کوه یخی نجات دادند.آنها پس از مدتی فهمیدند که نه تنها آنگ آخرین باقی مانده از قبیله هوا است ، بلکه آواتار گمشده نیز هست ( با این حساب با اینکه آنگ در ظاهر 12 سالشه،در هاص 112 سال عمر کرده!اوف.....)حالا کیتارا و ساکا باید به آنگ کمک کنند تا آنگ مهار هر چهار عنصرو یاد بگیره تا دنیا رو از دست قوم آتش نجات بده....​

دوستانی که فصل یا قسمت های بعدی رو میخوان به من اطلاع بدن تا در اسرع وقت واسشون بزارم
43469540649299452428.jpg

فصل 1
قسمت 1

قسمت 2

قسمت 3

قسمت 4

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ميخواستم يه چيزی رو تعريف کنم، هيچ تاپيکی رو موافق احوالت موضوع نديدم!
tongue.gif
همينجا ميگم:

من ديروز يه مصاحبه داشتم، امروز يکی ديگه! پشت به پشت هم! از اون چيزای عجيب و غريب!
pleasantry.gif
مصاحبه ديروز، عادی بود ، همون سؤال های هميشگی و ... به جز اينکه پسرک به من گفت قلم و کاغذ در بيار اين مسئله اي که ميگم رو حل کن!!!!!!!
scare2.gif
خلاصه که ...

anyway ... ولی مصاحبه امروز بسی جالبناک بود!
whistle2.gif
مصاحبه با شرکت RIM, شرکت سازنده black berry, البته برای فقط يه مدت 4 ماهه برای کار آموزی.
yes.gif

خوب شروع مصاحبه که برام گفت کار چيه، من چی بلدم، چی بلد نيستم، ...
بعدش سؤال tell me about yourself و ....
read.gif

تا رسيديم به اواخر مصاحبه:

tell me what is the color of number three?

من تو دلم: ها؟! ... O.O با يه تاخير 2 ثانيه اي :
that would be Blue!

He: wow, I never saw any one answers this question so fast!!! every body normally asks what do you mean?! numbers don't have color!
me: well, I do have a strong imagination!
he: tell me who is your fav cartoon character?!
من تو دلم: ها؟! ... O.O​
me: that would be Kenshin
kiss.gif
. do u know him?
scratch_one-s_head.gif

He: no, tell me about him
من ، تو دلم:
sure, I will tell you about him until tomorrow morning! lol you ask the right person to tell you about an anime character!!!
laugh2.gif

و

me: well Kenshin was a samurai who lived in Meiji era, during the Japanese revolution. He was a great swordsman but ... blaa blaa blaa

he: that's quite enough. thank you!!!
scare2.gif

و اين بود مصاحبه برای position مهندس مکانيک!!!
rofl.gif
rofl.gif
rofl.gif

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
هیچی فقط می خواستم بگم شاخ در آوردم هزینه ساخت Tangled رو دیدم!!

260 ملیون دلااااااااار!! برای مقایسه بعد از این اینمیشن داستان اسباب بازی 3 و سرود کریسمس هستن که هزینشون 200 ملیون دلار بوده! شرک ها هم زیر 200 ملیون هستن!! باز برای مقایسه هزینه ساخت مرد عنکبوتی 3 همین قد بوده. فکر کنم میاد توی لیست 10 فیلم پر هزینه ی تاریخ....

چه جوری اینقدر هزینه کرده والت دیزنی خدا می دونه:دی

تا الان فروش این انیمیشن به 80 ملیون رسیده. (ویک اند اولش 48 ملیون بود). به سختی فروشش به 200 ملیون می رسه. تازه با ارفاق چون داریم به کریسمس نزدیک می شیم:دی

البته احتمالا جهانیش جبران کنه!

در مورد داستانش هم در واقع بازسازی افسانه ی آلمانی راپونزل هست با تم کمدی:دی

181_R1AB_grd02_09222.jpg

Last edited:

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
سلام

بچه ها من دنبال این انیمیشن هستم کسی میدونه اسمش چیه :

3634272-b.jpg

Solarist

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
10
Last edited by a moderator:

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من قرار نيست اينجا باشم!!!
2mo5pow.gif
من کار و زندگی دارم اين هفته!
154fs232528.gif
من بدبختم اين هفته ...
2cnbex2.gif
ولی خوب به هيچ وجه نميشه از اين گذشت!!!
yes.gif

آليس در سرزمين عجايب
121fs725372.gif
:

:

به کدوم يکی از اين گربه های چشاير رأی ميدين؟!
coffeescreen.gif

خواستم بگم تورنتش امروز در اومد، از دستش ندين!
2lkfck5.gif

Solarist

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
10
مرسی لینک دانلودی هم ازش هست ؟ 3 دقیقه هست همش ؟ :rolleyes:

رپیدشیر:

کد:
http://rapidshare.com/files/100854539/For_The_Birds_2000.avi

تورنت:

کد:
http://thepiratebay.org/torrent/3442797/Pixar_-_For_the_Birds.avi

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
خوب بعد سالها یک عدد انیمیشن دیدیم:دی
4209.gif

قدیمیه می دونم ولی ممکنه بعضی هاتون هنوز ندیده باشیدش:دی

به هر حال آمارش رو که ندارین! پس آمارش رو بذارم:دی

81310104348008391273.jpg

محصول سال 2008 فکر کنم کانادا باشه. البته مطمئین نیستم. هزینه ساختش 25 ملیون و فروشش 19 ملیون تو آمریکا و 11 ملیون جهانی هست. که مشخصا انیمیش معروفی از لحاظ جهانی نیست. امتیاز Imdb هم 6 هستش که خوب نامردی شده در حقش!

داستان کلی فیلم (بدون اسپویل):

مملکتی:دی هستش که به علت نامعلومی توسط ابرهای شوم:دی احاطه می شه، و نتیجش این می شه که مردمش برای امرار معاش شروع به ساخت ابزارآلات شیطانی می کنن! مردم این مملکت به 2 دسته تشکیل می شن. یک دسته Evil Scientist ها که مسئول اختراعات شیطانی هستن و Igor ها که برده ی دسته ی اول هستن! اما یک آیگور هستش که مخترع هم هست! و بر اثر یک سری اتفاقات ...... بقیشو نمی گم برین ببینین:دی

سبک کار شبیه به 9 تیم برتون هستش. البته به اندازه اون فلسفی و بی سرو ته نیست! و مثل خیلی از کارهای پیکسار یک پیام اصلی رو (که نمی گم) شعار خودش قرار داده.

تحلیل فیلم: انیمیشن قشنگی هست حتما ببینید:دی
4643.gif

Last edited:

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
ميخواستم يه چيزی رو تعريف کنم، هيچ تاپيکی رو موافق احوالت موضوع نديدم!
tongue.gif
همينجا ميگم:

من ديروز يه مصاحبه داشتم، امروز يکی ديگه! پشت به پشت هم! از اون چيزای عجيب و غريب!
pleasantry.gif
مصاحبه ديروز، عادی بود ، همون سؤال های هميشگی و ... به جز اينکه پسرک به من گفت قلم و کاغذ در بيار اين مسئله اي که ميگم رو حل کن!!!!!!!
scare2.gif
خلاصه که ...

anyway ... ولی مصاحبه امروز بسی جالبناک بود!
whistle2.gif
مصاحبه با شرکت RIM, شرکت سازنده black berry, البته برای فقط يه مدت 4 ماهه برای کار آموزی.
yes.gif

خوب شروع مصاحبه که برام گفت کار چيه، من چی بلدم، چی بلد نيستم، ...
بعدش سؤال tell me about yourself و ....
read.gif

تا رسيديم به اواخر مصاحبه:

tell me what is the color of number three?

من تو دلم: ها؟! ... O.O با يه تاخير 2 ثانيه اي :
that would be Blue!

He: wow, I never saw any one answers this question so fast!!! every body normally asks what do you mean?! numbers don't have color!
me: well, I do have a strong imagination!
he: tell me who is your fav cartoon character?!
من تو دلم: ها؟! ... O.O​
me: that would be Kenshin
kiss.gif
. do u know him?
scratch_one-s_head.gif

He: no, tell me about him
من ، تو دلم:
sure, I will tell you about him until tomorrow morning! lol you ask the right person to tell you about an anime character!!!
laugh2.gif

و

me: well Kenshin was a samurai who lived in Meiji era, during the Japanese revolution. He was a great swordsman but ... blaa blaa blaa

he: that's quite enough. thank you!!!
scare2.gif

و اين بود مصاحبه برای position مهندس مکانيک!!!
rofl.gif
rofl.gif
rofl.gif

خوب حالا چی شد؟ قبولت کردن؟ اگه قبول نکردن خود کنشین رو بفرست سراغشون:p

-----------
راستی کسی giant killing رو دیده؟ چند قسمتشو دیدم خوشم اومد درباره فوتبال و یه مربی جوان ژاپنی فوتبال هست که از انگلیس میره یه تیم ژاپنی رو مربی گری کنه البته وقت نکردم کامل ببینمیش ولی چند تایی دیدم بدک نبوده:p

sahra_7

Registered User
لایک‌ها
19
p

-----------
راستی کسی giant killing رو دیده؟ چند قسمتشو دیدم خوشم اومد درباره فوتبال و یه مربی جوان ژاپنی فوتبال هست که از انگلیس میره یه تیم ژاپنی رو مربی گری کنه البته وقت نکردم کامل ببینمیش ولی چند تایی دیدم بدک نبوده:p

سلام
منم یه چند قسمتی دیدم. به نظر انیمه فوتبالی جالبیه. حرکات واقعیه و خبری از شوتای عجیب غریب نیست

Genres: slice of life, tournament
Themes: soccer, teamwork leadership

تیم اتحاد شرق توکیو ETU سالها قبل یه تیم خیلی خوب بوده ولی در حال حاضر اوضاع جالبی ندارن و تمام سعیشونو میکنن که به دسته پایینتر سقوط نکنن.
برای بهتر شدن اوضاع ETU یه مربی جوان و کمی عجیب غریب به اسم تاتسومی تاکشی رو استخدام میکنه.
تاتسومی یه بازیکن خیلی خوبی بوده که سالها قبل تو همین تیم بازی میکرده ولی یهو تو اوج تیم رو ول میکنه و به انگلیس میره . برای همین خیلی از هوادارا ازش دل خوشی ندارن.
ETU در برابر تیمایی که بودجه و بازیکنای بهتری دارن کار آسونی نداره ولی خب الان اونا یه مربی دارن که به غول کش معروفه !

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
خوب این هفته انیمیشن Yugi Bear هم رو پرده رفت! این انیمیشن هم مثل بیشتر انیمیشن های جدید 3D بید! یوگی خرسه ی سه بعدی چه شود:دی یادش بخیر بچگیا یوگیو دوستان :( البته بگم این کار انیمیشن خالص نیست بلکه مثل کارهای دیگه ای همچون آلوین و چیپ مونکس! ترکیبی از واقعیت و انیمیشنه.

داستان کلی فیلم هم راجع به یک مستند سازه که می ره توی یک پارک که فیلم بگیره که به یوگی خرسه برخورد می کنه و باقی ماجرا:دی

هزینه ی ساختش 80 ملیون هست. فروش آخر هفتش شد 16 ملیون. دلیل اصلی کم شدنش هم خوردنش به فیلم Tron هست که در حد تیم ملی خفنه:دی

0001_yogi-teaserOneSht.jpg

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
خوب این هفته انیمیشن Yugi Bear هم رو پرده رفت! این انیمیشن هم مثل بیشتر انیمیشن های جدید 3D بید! یوگی خرسه ی سه بعدی چه شود:دی یادش بخیر بچگیا یوگیو دوستان :( البته بگم این کار انیمیشن خالص نیست بلکه مثل کارهای دیگه ای همچون آلوین و چیپ مونکس! ترکیبی از واقعیت و انیمیشنه.

داستان کلی فیلم هم راجع به یک مستند سازه که می ره توی یک پارک که فیلم بگیره که به یوگی خرسه برخورد می کنه و باقی ماجرا:دی

هزینه ی ساختش 80 ملیون هست. فروش آخر هفتش شد 16 ملیون. دلیل اصلی کم شدنش هم خوردنش به فیلم Tron هست که در حد تیم ملی خفنه:دی

ممنون بابت معرفی این انیمیشن
یحتمل ارزش دیدن رو داره

Last edited by a moderator:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
پس اونجا هم مثل ایرانه:دی طرف می خواسته یکی که خودش می خواد رو استخدام کنه بقیه رو بپیچونه:دی
1792.gif
شايد!:cool: کی ميدونه؟!:rolleyes:

پ.ن: کجای 3 آخه آبیه:دی
4076.gif
موافقم! الان که فکر ميکنم ميبينم قرمزه!:D

پ.پ.ن: آخه از کجا اون بنده خدا بدونه کنشین کیه:دی باید می گفتی وودی یا باز یا اسکرتی چیزی:دی
2i8d4ao.gif
اگه قراره اون من سر کار بذاره من چرا سر کارش نذارم؟!;):p

پ.پ.پ.ن: بلاخره فارق شدی
913.gif
یا میخوای در کنار درس کار هم بکنی:دی
900.gif
قرار بود 2 ماه ديگه باشه ولی اين ماجرای coop باعث شده که بيوفته برای May.:wacko: يعنی الان شده هر جفتش! :f34r: دقيقاً مثل وقتی که ايران داشتم از فوقم دفاع ميکردم که full time هم کار ميکردم! ولی خوب ماجرای کار و درس اينجا با اونجا زمين تا آسمون فرقشه!!! الان به تمام معنا من بدبختم!:wacko:

پ.پ.پ.پ.ن: هپیتنکسگیوینگ:دی
ام ... اينو بايد به امريکايی ها ميگفتی! مال ما کانادايی-ايرانی ها:p 1-2 ماه پيش بود! زمانش با هم فرق ميکنه! ولی مال امريکايی ها خيلی باحال تره مخصوصاً که فرداش black Friday هست و من 2 ساله پيش رو هر دفعه اين زمان thanks giving امريکا بودم (يه بار سياتل، يه بار هاوايی) و black friday خوش به حالم شد!:D همه چيز 50-70% off!:rolleyes: البته الان پس فردا هم اينجا boxing day هست که همون برنامست! ولی مال امريکا يه چيز ديگه بود مخصوصاً برای brand های معروف!:)

خوب حالا چی شد؟ قبولت کردن؟ اگه قبول نکردن خود کنشین رو بفرست سراغشون:p
اول اينکه چه عجب! خورشيد از کدوم ور در اومده؟!:blink: دلم برات تنگيده بود!:happy: خوبی؟ چه ميکنی؟!

قبول کردن! يعنی در واقع 4 جا بهم ok دادن! ولی خانوادم زياد موافق رفتن من به واترلو مخصوصاً تو اين فصل با اين وضع پام نبودن! واترلو الان -20 اين طور هاست هوا! اينجا ويکتوريا 10!:D

يکی از جاهايی که بهم job offer دادن، همين جا down town ويکتوريا بود. حقوقش کمتره ولی هم کارش رو بيشتر دوست دارم، هم هواش بهتره، هم اينکه اون پول بيشتری که RIM ميخواست بهم بده صرف اجاره خونه و ... ميشد که اينجا ديگه ندارم! اين شرکت هم اصلش تو هيوستون امريکاست. بعد از اينکه دفاع کنم احتمالاً منتقل ميشم اونجا.:rolleyes:

بالا