• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام ^_^

مرسی از پاسخ ها .... دی: الان داشتم ورقه تاریخ امروز را از تقویم می کندم چشمم به تاریخ مبارک! 10 افتاد فکر کنم بعد از تاریخ مبارک بزرگ دو تا دو از این L ها کمتر بشه باز ( معمولا همین طوری دیگه الان رفتم لینک های ملکه را بگیرم دیدم به سلامتی فورشیر را هم شانار کردن ..) من که دیگه خسته شدم از بس لین پین و ... استفاده کردم .... ( کاملا اف تاپیک ... کسی الان می توانه از مگا چیزی بگیره؟ من الان یک هفته است هیچی نمی توانم دانلود کنم!)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام خواهر فریدا!:happy:
چه مصاحبه ی با حالی!:p
پس با سلامتی تموم شد درستون؟ :)
آخرش کدوم کارو قبول کردین؟:wacko:
سلام

خويی؟! چه عجب از اين طرفی ها اومدی!:happy:

درس؟!!!:wacko: دفاع مونده 1-2 ماه ديگه!:f34r:

کار هم, اينی که مصاحبه اش رو براتون گفتم رو قبول نکردم. يکی ديگه رو که تو شهر خودم بود قبول کردم! اينجا گرم و نرمه! اونجا هوا منفيه 40 بود!:eek:

فکر نميکردم يه روزی اين حرف رو بزنم ولی جدی جدی از کار کردن اينجا لذت ميبرم، مخصوصاً که کارم رو هم خيلی دوست دارم! :) يعنی يه موقع هايی ميبينم ساعت 5-6 بعد ظهر شده و من نفهميدم و داشتم برای خودم کار ميکردم! نه مثل ايران که هر نيم ساعت يه بار ساعتم رو نگاه ميکردم که ببينم کی ساعت کاری زود تر تموم ميشه! :p محيط کار خيلی خوبه! البته به جز manager که يه خانم جا افتاده هست، من تنها خانم اونجا محسوب ميشم. اينجا هم دفتر طراحی-مهندسی اصل شرکت که تو امريکا هست محسوب ميشه! يعنی همه مهندس طراح هستن و کار ديگه اي مثل فروش و اجرا اينجا انجام نميشه!:)

کلاً خيلی ترسيده بودم اولش، ولی ديدم که که آدم های خيلی خوبی هستن و خيلی زود آدم جا ميوفته! و اون همه شايعه اي که آدم از کار کردن اين ور آب ميشنوه که فقط کار و کار و ... زياد واقعيت نداره!;) کلاً همه چيز شون سر جاشه! کار ميکنن، وسط ش شوخی و خنده شون هم سره جاشه، شبا هم با هم بيرون رفتن و خوش گذروندن شون سر جاشه!:D

خلاصه من که خيلی راضی هستم! فقط اگه نگرانی اين درسه نبود، زندگی شيرين بود!:happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام ^_^

مرسی از پاسخ ها .... دی: الان داشتم ورقه تاریخ امروز را از تقویم می کندم چشمم به تاریخ مبارک! 10 افتاد فکر کنم بعد از تاریخ مبارک بزرگ دو تا دو از این L ها کمتر بشه باز ( معمولا همین طوری دیگه الان رفتم لینک های ملکه را بگیرم دیدم به سلامتی فورشیر را هم شانار کردن ..) من که دیگه خسته شدم از بس لین پین و ... استفاده کردم .... ( کاملا اف تاپیک ... کسی الان می توانه از مگا چیزی بگیره؟ من الان یک هفته است هیچی نمی توانم دانلود کنم!)
چی بگم! بالاخره يه جوری گريبان همه مون رو گرفته اين موضوع! اين قضايا که حالا خوبه! همين امروز خبر حکم اعد...ام يکی از هم دانشگاهی هامون تو UVIC که برای مسافرت اومده بود ايران و ... بدست مون رسيد! کسی که تو دفتر روبروی دفتر من تو دانشگاه بود، با هم کلی بيرون و تو رفته بوديم و ... و بيگناه!!! هيتلرينگ که ديگه در مقابل اين چيزا عددی نيست!:(

بگذريم، از اين سايت های آپلود کدوم شون کار ميکنن و هنوز فيل نشدن؟! رپيد؟ هات فايل؟ ... فايل ها رو برم روی اونا آپ کنم!:eek:

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
باکس آفیس اینجا یک ریویوی کامل از انیمیشن های سال 2011 رو گذاشته! حتما برید بخونید:دی

امسال هم مثل سال قبل سال پرباریه! عنوان هایی مثل Cars2 ، Kung Fu Panda 2، Happy Feet2 ، Hoodwinked2، (همش 2 شد:دی) و عنوان جدیدی مثل تن تن و ریو و ..... کلا سال خوبیه:دی:D:D

kungfupanda2_KFP2001.jpg
rango_rk150-58293-54_2.jpg
tintin_998-034-v28-6k_2.jpg
marsneedsmoms_MNM_2010_Oct12_01345online_2.jpg

پ.ن: رپید و هات فایل و فایل سرو و مدیا فایر بازن. از همه بهتر همون مدیا فایر هستش:دی

Last edited:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اولين تورنت supernatural در اومد.
2lkfck5.gif
2lkfck5.gif
2lkfck5.gif
اونم چی؟
huhsmileyf3.gif
2 قسمت پشت به پشت هم!!!
2uge4p4.gif
2uge4p4.gif
2uge4p4.gif
اصلاً نميشد اين خبر رو ناديده گرفت!
yes.gif
خانوما و آقايون بشتابيد و دانلود کنيد!
301.gif
انيمه English Dub هست، باب طبع کاوه-سان.
yes.gif
بسيار خشن!
budo.gif
کسايی که ناراحتی قلبی دارن نبينن
devil.gif
و احتمالاً داستان های هر قسمت انيمه مشابه داستان های خوده اصل سريال نيست! يعنی مو به مو مشابه سريال درستش نکردن! و شکايت من همچنان سر جاشه که چرا دين بدبخت اينقدر زشت طراحی شده؟؟؟!!!!
2mo5pow.gif

از دست ندين ...
121fs725372.gif

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
2lkfck5.gif
2lkfck5.gif
2lkfck5.gif
اونم چی؟
huhsmileyf3.gif
2 قسمت پشت به پشت هم!!!
2uge4p4.gif
2uge4p4.gif
2uge4p4.gif
yes.gif
301.gif
yes.gif
بسيار خشن!
budo.gif
devil.gif
و احتمالاً داستان های هر قسمت انيمه مشابه داستان های خوده اصل سريال نيست! يعنی مو به مو مشابه سريال درستش نکردن! و شکايت من همچنان سر جاشه که چرا دين بدبخت اينقدر زشت طراحی شده؟؟؟!!!!
2mo5pow.gif

از دست ندين ...
121fs725372.gif

...

سلام هیمه ... اینو پست میکردی فایل یا آدرس تورنتش هم میزاشتی ... من که 2-3 سایت رو دیدم هیچکدوم نذاشته بودن و سایت های دیگه سریال تلویزیونی سوپرنچرال رو میارن ... ممنون میشم لینک یا فایل رو بزاری ...

بای د وی (BTW) ، اسمایلی های که گذاشتی فیل ترن nee-Sama :D

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
من یک نگاه تو وارز انداختم این لینک ها برای 4 قسمت اول :blink::blink: بود! ظاهرا که فیک نیستن ولی دانلود نکردمشون

کد:
[IMG]http://fc08.deviantart.net/fs71/f/2011/045/8/c/supernatural_the_animation_by_karloxd-d39in01.jpg[/IMG]

Episode 1 - The Alter Ego :Code:
http://www.fileserve.com/file/WhG9RHa

Episode 2 - Roadkill :Code:
http://www.fileserve.com/file/WggPn8x

Episode 3 - Home :Code:
http://www.fileserve.com/file/pbgpNFN

Episode 4 - Ghost on the Highway :
http://www.fileserve.com/file/KtV437V

پ.ن: البته توصیه می شه صبر کنین یک ریلیز پدر مادر دار ازش بیاد بعد بگیرین.

پ.پ.ن: نه که من تو همه ی انیمه ها به روزم :دی

Last edited:

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
2lkfck5.gif
2lkfck5.gif
2lkfck5.gif
اونم چی؟
huhsmileyf3.gif
2 قسمت پشت به پشت هم!!!
2uge4p4.gif
2uge4p4.gif
2uge4p4.gif

مرسی .. مرسی! :rolleyes:
من اصلا خبر نداشتم! سریعا رفتم برای دانلود! :D
ضمنا باهاتون موافقم، دین تو این عکس ها خیلی بد به نظر میرسه! به نظر من اگه قرار بود کسی بدشکل طراحی بشه، اون باید سم میبود! :blush:

اپیزود اولش تو نیا تورنت موجوده با حجم 125 مگ - ++ // البته یه فایل مربوط به اپیزود 1 و 2 با هم، موجوده که سه گیگه :blink: +

بهرحال من فعلا قسمت اول رو دارم میگیرم
star.jpg

alim2007

Registered User
لایک‌ها
0
دانلود کارتون های خیلی جدید دوبله که در اینترنت نیست
در این تابیک من هر روز سعی می کنیم یک کارتون دوبله جدید و کمیاب بگذارم
این اولیش شرک 4 دوبله
این لینک کم حجم شده وبا کیفیت خوب است :

http://hotfile.com/dl/107628951/8c318c9/sherek_4_double_farsi_softp30.com.mkv.html

Shrek4.jpg

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
خوب لینک تورنت سوپرنچرال روبزار

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
229
2lkfck5.gif
2lkfck5.gif
2lkfck5.gif
اونم چی؟
huhsmileyf3.gif
2 قسمت پشت به پشت هم!!!
2uge4p4.gif
2uge4p4.gif
2uge4p4.gif
yes.gif
301.gif
yes.gif
بسيار خشن!
budo.gif
devil.gif
2mo5pow.gif

از دست ندين ...
121fs725372.gif

آقا ایول :D

من زدم رو دانلود خدا کنه خودش باشه

Last edited by a moderator:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
gome ne! :blush:

خيال کردم راحت پيدا ميشه! درسته من همون فايل 3.3 گيگی رو گرفتم برای من 1-2 ساعت طول کشيد ولی اصلاً حواسم به سرعت اينترنت تو ايران نبود!:wacko: احتمالاً اگه يه کن صبر کنين هوريبل ساب يا جاهای ديگه به زودی فايل کوچيکتری ازش بيرون ميدن.:rolleyes:

Download

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
خب دیروز رفتم قسمت 1 سوپرنچرال رو دیدم ... به نظر شخصی بنده (با توجه به قسمت اول سری) ، گوست هانت (Ghost Hunt) از این بهتر بود ... شاید با گذشت زمان نظرم تغییر کنه ...

===========

خب انیمه های دیگری از جمله Level E و hack Quantum رو دیدم .

Level E اگه بخاطر طنز و خنده دار بودنش نبود اصلا ارزش دیدن نداشت ...

خب من بخاطر پیشینه داستانی و مفهومی سری Hack ، خیلی خوشم میومد که سری جدیدی رو از ازش ببینم.
متاسفانه از hack_Quantum خوشم نیومد ، دلیلشم اینه که من بکل مخالف کاراکترهای تکراری و اقتباس شده هستم ... ببینید :

attachment.php

Sakuya = Azure Kite

attachment.php

Tobias = Balmung

attachment.php

Mary = Black Rose​

فایل های ضمیمه

• 11.jpg
    11.jpg
    31.9 KB · نمایش ها: 83
  • 22.jpg
    22.jpg
    30.1 KB · نمایش ها: 84
  • 33.jpg
    33.jpg
    31 KB · نمایش ها: 84
  • 252023-25845l_large.jpg
    252023-25845l_large.jpg
    31.4 KB · نمایش ها: 83

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
خوب جو باز انیمه ای شد باید دست به کار شیم:دی

دیروز مراسم عصکار :D برگذار شد و برندگان مشخص شدند:دی اولا اینکه هیچ انیمه ای برنده نشد :D:D

بعدش ToyStory جایزه ی بهترین انیمیشن + بهترین موسیقی اوریجینال! رو برد. دراگون هم هیچیییییی نبرد نامردا....

toystory3_poster.jpg

خبر بعدی هم اینکه انیمیشن Gnomeo and Juliet توی ویک اند سومش اومد صدر جدول!! با 14 ملیون. فروش کلش شده 75 ملیون که قطعا بالای 100 ملیون می ره.

gnomeoandjuliet_poster.jpg

خبر مورد علاقه ی جری هم اینکه انیمیشن Rango با بازی! جانی دپ این هفته اکران می شه. ببینیم چی از آب درمیاد :دی

rango_poster.jpg

Last edited:

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
gome ne! :blush:

خيال کردم راحت پيدا ميشه! درسته من همون فايل 3.3 گيگی رو گرفتم برای من 1-2 ساعت طول کشيد ولی اصلاً حواسم به سرعت اينترنت تو ايران نبود!:wacko: احتمالاً اگه يه کن صبر کنين هوريبل ساب يا جاهای ديگه به زودی فايل کوچيکتری ازش بيرون ميدن.:rolleyes:

Download

آره ظاهرا باید صبر میکردم
164.gif

اون فایل 125 مگی رو دانلود کردم (اپیزود اول) ولی زیرنویس انگلیسی نداشت! :lol:
حالا من تنها کلماتی که ژاپنی بلدم، آریگاتو و گومن، کاوایی و دو سه تا کلمه دیگه ست که اینا عمرا تو سوپرنترال ازشون استفاده بشه :دی

دیروز مراسم عصکار :D برگذار شد و برندگان مشخص شدند:دی اولا اینکه هیچ انیمه ای برنده نشد :D:D

بعدش ToyStory جایزه ی بهترین انیمیشن + بهترین موسیقی اوریجینال! رو برد. دراگون هم هیچیییییی نبرد نامردا....

من منتظر لینک دانلود مراسم عصکار هستم! :D باید جالب باشه!
یعنی تو دراگون رو بیشتر از توی استوری دوست داری؟
icon10.gif

باید هر چی جایزه بود رو توی استوری درو میکرد ولی خوب دیگه Best Picture رو دیگه خیلی سخته به یه انیمیشن دادن!

خبر بعدی هم اینکه انیمیشن Gnomeo and Juliet توی ویک اند سومش اومد صدر جدول!! با 14 ملیون. فروش کلش شده 75 ملیون که قطعا بالای 100 ملیون می ره.
این Gnomeo and Juliet ریت خوبی نگرفته تو Imdb ... فکر نکنم اونقدرا انیمیشن خوبی باشه!
N_aggressive_43.gif

راستی فندق،
icon10.gif
این Alpha & Omega رو دیدی؟ چطور بود به نظرت؟
icon10.gif

خبر مورد علاقه ی جری هم اینکه انیمیشن Rango با بازی! جانی دپ این هفته اکران می شه. ببینیم چی از آب درمیاد :دی
از الان باید اسکار سال بعد انیمیشن رو بهش بدن!
preved.gif

تا کیفیت خوبش بیاد ...
127fs4730978.gif

///

از انیمه های بهاری من میخوام Moshidora رو دنبال کنم
10.gif
.. :

attachment.php

فایل های ضمیمه

• moshidora.jpg
    moshidora.jpg
    68.3 KB · نمایش ها: 85
Last edited:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خب من بخاطر پیشینه داستانی و مفهومی سری Hack ، خیلی خوشم میومد که سری جدیدی رو از ازش ببینم.
متاسفانه از hack_Quantum خوشم نیومد ، دلیلشم اینه که من بکل مخالف کاراکترهای تکراری و اقتباس شده هستم ...
منم به همچنين! :wacko:

دراگون هم هیچیییییی نبرد نامردا....
واقعاً که!!! >.<

منو که جذب نکرد! :p

تبليغش که جالب بود، احتمالاً اين هفته بايد با مامانم سر ديدن اين چونه بزنم!

راستی فندق،
icon10.gif
این Alpha & Omega رو دیدی؟ چطور بود به نظرت؟
icon10.gif
3D ش رو ديدم و بسی چسبيد! :rolleyes: مخصوصاً اگه حيوون دوست هم باشی و از قوانين pack های گرگ هم يه چيزايی بدونی که نقش آلفا و بتا و اومگا تو هر pack اي چی هست و ... ;) بيشتر لذت ميبری! :happy:

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
@ جری: نه هنو آلفا و امگا رو ندیدیم:دی (بهت بگم هنو .....
4209.gif
رو ندیدم باورت می شه؟ دارم دوباره کلاناد می بینم:دی
)

@ ملکه: ای کوفت ه قلقلی ت :D بشه همه ی انیمیشن ها و فیلم ها رو 3D می بینی:دی (قیمت بلیطای 3 دی چنده؟)

پ.ن: نومیو و جولیت توی Weekend Actual دوم شد:دی باکس آفیس زده Gomeo Denied :D:D

پ.پ.ن: اسکار 2012 ماله Kung Fu Panda 2 می شه یا Cars2 :دی

Last edited:

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
امروز بعد از مدت ها به انیمیشن نگا کردم ، MegaMind بود اسمش ... یطق معمول ژانر اصلی کمدی بود ولی داستانش خیلی باحال بود یه چیزی تو مایه های ترکیب سوپرمن و آیرن من با طعم کمدی بود ... بسی لذت بردیم :):)

attachment.php
بغیر از اون یه مینی کلیپ انمیشن بنام Day and Night رو هم دیدم که واقعا باحال بود ...

attachment.php

این مینی کلیپ ها همیشه باحالن :D:D به همه توصیه میشه ببینن :cool:

فایل های ضمیمه

• megamind-movie-review.jpg
    megamind-movie-review.jpg
    84 KB · نمایش ها: 82
  • day-and-night-pixar-600x250.jpg
    day-and-night-pixar-600x250.jpg
    47.4 KB · نمایش ها: 81

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
لینک های تورنت سوپرنترال اینجا چندتایی اضافه شده

3D ش رو ديدم و بسی چسبيد! :rolleyes: مخصوصاً اگه حيوون دوست هم باشی و از قوانين pack های گرگ هم يه چيزايی بدونی که نقش آلفا و بتا و اومگا تو هر pack اي چی هست و ... ;) بيشتر لذت ميبری! :happy:

راستش من زیاد ازش خوشم نیومد .. البته کلا روی هم رفته فضای انیمیشن رو دوست داشتم ولی داستانش اونقدرا جذاب نبود برام! :blush:
حالا شاید اون 3D بودنش و از قوانین Pack گرگ ها آگاه بودن، کمک میکرده به زیبایی انیمیشن بهرحال ...
@ جری: نه هنو آلفا و امگا رو ندیدیم:دی (بهت بگم هنو .....
4209.gif
رو ندیدم باورت می شه؟ دارم دوباره کلاناد می بینم:دی
)

پ.پ.ن: اسکار 2012 ماله Kung Fu Panda 2 می شه یا Cars2 :دی

جدی هنوز ... رو ندیدی؟ :D .. کارت بسیار غیر قابل توجیه هستش :D

پ ن : موافقم
pop.gif

بالا