• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

*Shayan*

کاربر فعال آپلود سنتر
کاربر فعال
لایک‌ها
57

Oggy.and.the.Cockroaches.jpg

نام مجموعه : Oggy and the Cockroaches
تعداد قسمت ها : 156
موضوع : انیمیشن ، کمدی
سال انتشار : 1999
مدت زمان تقریبی هر قسمت : 6 دقیقه
نام دیگر : Oggy & die Kakerlaken
کیفیت بالا
فرمت : avi
ساخت فرانسه
سایر توضیحات :

کد:
[URL]http://www.imdb.com/title/tt0213363/[/URL]

خلاصه داستان

اوگی و سوسک ها نام یک انیمیشن فرانسوی خنده دار است که از جهاتی به مجموعه تام و جری شبیه می باشد.
شخصیت اصلی این مجموعه گربه آبی رنگی به نام Oggy می باشد که 3 سوسک باعث اذیت و آزارش می شوند.
تصمیم گیری های این 3 سوسک معمولا توسط کوتاه قد ترین آنها صورت میگیرد.
سوسک چاق تر بیشتر به غذا فکر می کند و زیاد باهوش نیست و فکر نمی کند.
قد بلندترین سوسک نیز بعضی مواقع فکر های خوبی به سرش می زند.​
[FONT=&quot]
[/FONT]​
[FONT=&quot]
[/FONT]​
دانلود با لینک مستقیم - سرور Uploadfa​
کد:
[URL]http://tinypaste.com/8e177[/URL]

دانلود با لینک مستقیم - سرور EnterUpload​
کد:
[URL]http://tinypaste.com/04093a[/URL]

دانلود با لینک مستقیم - سرور Vistaupload​
کد:
[URL]http://tinypaste.com/aaad8[/URL]

دانلود با لینک کمکی - سرور Filesonic​
کد:
[URL]http://tinypaste.com/4411f9[/URL]

دانلود با لینک کمکی - سرور Fileserve​
کد:
[URL]http://tinypaste.com/4f428[/URL]

Last edited:

*Shayan*

کاربر فعال آپلود سنتر
کاربر فعال
لایک‌ها
57
دانلود آهنگ شروع مجموعه اوگی و سوسک ها

Oggy 000 Generique

کد:
[URL="http://uploadfa.com/85fnf6nkt5h4/Oggy.000.Generique.avi.html"]دانلود با لینک مستقیم - سرور Uploadfa[/URL]
[URL="http://vistaupload.com/qfy0zwuruiaj"]دانلود با لینک مستقیم - سرور Vistaupload[/URL]

[URL="http://www.filesonic.com/file/638468034"]دانلود با لینک کمکی - سرور Filesonic[/URL]
[URL="http://www.fileserve.com/file/bnRJeeb"]دانلود با لینک کمکی - سرور Fileserve[/URL]

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
fullmetal-alchemist-brotherhood1.jpg

خبر جديدی که تو ANN خوندم اينه که تو ماه جولای مجله square enix يه داستان جانبی ديگه از fullmetal alchemist که بازم نوشته خوده آراکاوا هست رو, چاپ ميکنه.
2lkfck5.gif

اينجور که معلومه آراکاوا شروع کرده به نوشتن يه مانگای جديد به اسم silver spoon که من هنوز بهش نگاهی ننداختم!
no.gif
کسی خونده؟! جالبه يا نه؟!
huhsmileyf3.gif

راستی خبر دارين که يه فيلم از اين انيمه هم امسال تو راهه ديگه نه؟!
2lkfck5.gif

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
معلومه آراکاوا شروع کرده به نوشتن يه مانگای جديد به اسم silver spoon که من هنوز بهش نگاهی ننداختم!
no.gif
کسی خونده؟! جالبه يا نه؟!
huhsmileyf3.gif

راستی خبر دارين که يه فيلم از اين انيمه هم امسال تو راهه ديگه نه؟!
2lkfck5.gif

تا اونجایی که من میدونم فغلا فقط 2 تا چپتر (RAW) ریلیز شده که یکیش آماده خوندنه ... و اما داستان ( فعلا) زیاد نیست ، کاراکترهای تکراری رو میشه تو کار دید ( از مانگای FMA) و ... در کل بنده زیاد حال نکردم :wacko: ...

پ.ن : این نظر شاید در آینده تغییر کند.:f34r:
================

اینم یه عمس که چندروز پیش تو یکی از مغازه ها گرفتم ... حال کنید ... کلی خندیدم ولی :D:D:D:
attachment.php

فایل های ضمیمه

• 08042011238.jpg
    08042011238.jpg
    52.3 KB · نمایش ها: 180
Last edited by a moderator:

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
خوب زود یک پست از خودمون در کنیم بریم:دی

این هفته انیمیشن Rio اکران شد و با فروش 39 ملیون دلاریش شد پر فروش ترین انیمیشن (فیلم) امسال تا حالا.

هزینه ی ساختش 90 ملیون بوده و جالب اینجاست که اول اکران جهانیش صورت گرفته بعد تو آمریکا! تا الان هم 130 ملیون دلار فروش جهانی داشته!

کاری است از سازندگان عصر فندق خودمون:دی

شخصیت اولش هم که آنه هاثوی (ای جان:دی) بید!
sheepsmiley.gif

rio_poster.jpg

به نظر انیمیشن قشنگی میاد:دی

پ.ن: دقت کردین هر چی انیمیشن جدیده اسم شخصیت اولش رو می ذارن رو کارتون؟؟ ریو رانگو هپ و ....:دی
TrollRight.png

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
wandering-son.jpg

چند روز پيش در پس خوندن اين پست (که حتماً بخونينش) :) منم وسوسه شدم و نشستم کل انيمه Wandering Son رو يک جا در عرض 3 ساعت ديدم. :D چون معرفی کامل انيمه تو همون پست موجوده من ديگه تکرار مکرات نميکنم!;)

اين انيمه اينقدر در پس روند آروم و روزمره بودنش، نکته نهفته داره که به نظرم حالا حالا ها جا داره که بشينيم و در موردش صحبت کنيم. تک تک شخصيت ها جالبن! هر کدوم داستان و درگيری شخصيتی خودش رو داره!
yes.gif
اينقدر که ديدن اين انيمه 100% دقت و حواس شما رو ميطلبه!
301.gif
نميدونم چرا يه جوری منو ياد Bokura ga Ita انداخت!
dreamyeyesf.gif

طراحی ساده و زيبا و همونطور که پری گفت معصومانه شخصيت ها, يه حس تعلق خاطر نسبت به شخصيت ها رو درون تون بوجود ميآره!
yes.gif

اگه انيمه رو نديدين، اين پستا رو نخونين چون کل پست ها Spoil محسوب ميشن.:f34r:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب من يه نگاه ميندازم به بعد اجتماعی يه اين anime!
yes.gif

تو کشور خودمون! اصلاً به نظر کسی عجيب ميآد که دخترا، پسرونه لباس بپوشن؟؟؟!!!
huhsmileyf3.gif
خدا وکيلی اگه ديگه دخترا دامن بپوشن جای تعجب داره!
boredsmiley.gif
تو جامعه ما که پس اين قضيه کاملاً حل شده هست که دختراپسرونه لباس بپوشن يا اينکه دخترا رفتار پسرونه داشته باشن. حالا قضيه رو برعکس کنيم. فکر ميکنين اگه پسرا دخترونه لباس بپوشن چی ميشه؟!
electricf.gif
انواع و اقسام نسبت ها فکر کنم بهشون داده ميشه!
2cnbex2.gif

يه نمونه واضح از اين طرز فکر و ديدگاه:

چند وقت پيش تلوزيون داشت فيلم US Marshals با بازی تامی لی جونز رو نشون ميداد.

جايی که تامی لی جونز خيس شد و مجبور شد لباس قرض کنه و بهش يه گرم کن بنفش دادن و تنش کرد! (حالا يه بنفش روشن هم بود!) برادر من قاه قاه خنديد!
4xotd34.gif
من هاج و واج؟!
huhsmileyf3.gif

گفتم به چی ميخندی؟! چيه اين صحنه خنده دار بود!
huhsmileyf3.gif

گفت مگه نميبينی؟ لباس بنفش بهش دادن!!!
4xotd34.gif

من: خوب؟؟؟؟!!!
huhsmileyf3.gif
huhsmileyf3.gif

برادرم: خوب ديگه، عين گی ها شده!!! مردا که بنفش تن شون نميکنن!!!
301.gif

من : ....
electricf.gif

.
.
.

اين قرارداد های اجتماعی کی گذlشته شده؟!
huhsmileyf3.gif
کی گذاشتت شون؟!
huhsmileyf3.gif

همه ماها ممکنه علايقی داشته باشيم که با روال جامعه اي که توش زندگی ميکنيم جور در نياد! خوده من ، عاشق هر چيز فانتزی و cute هستم و يادمه سر اين ماجرا تو دوران فوق ليسانسم هم کلی با بچه ها خنديديم وقتی سر يه کلاس يکی از پسرا جزوه منو که يه دفترچه با جلد beauty and the beast بود رو گرفت رو هوا :

و به بقيه کلاس گفت: خانوما و آقايون توجه کنين جزوه يک محصل فوق ليسانس!!!
4xotd34.gif
و همه هم خنديديم! من در اون سن ديگه از اين شوخی ناراحت نشدم! خودم هم خنديدم! کلاً با خودم کنار اومدم که علاقه من ممکنه به نظر بقيه مسخره بياد ولی باعث عوض شدن چيزی در من نميشه!
no.gif
کماکان همون اخلاق های قديم خودم رو حفظ کردم، مثلاً سوئيچ ماشين يا کليد خونه من:

برگرديم به انيمه:

خوب، حالا يه پسر بچه رو در نظر بگيرين که مثل منه! از چيزای cute خوشش ميآد! لباسای خوشگل رو دوست داره، موی بلند رو دوست داره، ... ميخواد ببينه چه تفاوتی بين دخترا و پسر ها هست که دخترا اجازه دارن لباس های قشنگ بپوشن ولی پسرا بايد لباس های خشن و مردونه بپوشن؟!
huhsmileyf3.gif
چرا دخترا ميتونن سنجاق سر به موهاشون بزنن ولی پسرا نميتونن؟!
huhsmileyf3.gif
و در عين حال هنوز بچست و نميدونه و نميتونه درک کنه که اين احساس هايی که داره چی هست؟!
begging.gif

انيمه همه اينها رو در کمال معصوميت نشون ميده، بدون اينکه شما فکر کنين اين پسر بچه کوچولو گی يه يا ...!!! در واقع پسر بچه ماجرای ما عاشق يکی از دوستای خواهرش، دختر زيبايی ميشه
yes.gif
، و در نهايت با هم دوست دختر و دوست پسر ميشن! شايد يکی از حرف های انيمه اينه که اين مرز ها از کجاا اومدن؟! مرز ها کجان؟!
huhsmileyf3.gif

نکته خيلی مهمی که انيمه مخصوصاً نشون ميده، اينه که تو کشوری مثل ژاپن، که خانوما هنوز خوانومن
121fs725372.gif
و شلوار پوشيدن زياد در جامعه شون برای خانوم ها پذيرفته نيست، باز هم قبول اينکه يه دختر لباس پسرا رو بپوشه خيلی راحت تر از اينه که يه پسر لباس دخترا رو بپوشه!
301.gif

انيمه نشون ميده که شو بعد از ماجراهايی با کمال سادگی بر اين باور ميشه که اگه دوستش که دختر بوده با لباس مردونه در مدرسه حاضر شده و همه قبول کردن و مشکلی برايش پيش نيومده، پس شو هم ميتونه با لباس دخترونه بره مدرسه و همه چيز عادی بمونه!!!!!
electricf.gif

=

عکس العمل های ديگران بسيار جالبه! بايد واقعاً دقيق شين و ببينين که هر کسی چه جوری واکنش نشون ميده! واکنش پدر شو بسيار جالبه!
yes.gif
کسی که درک ميکنه و ميپذره! معلم هايی که نميدونن چی کار کنن؟؟؟!!! دوست هايی که دوستی خاله خرسه دارن و ميترسن حتی کنار شو باشن که نکنه بقيه بگن اونا هم عجيب و غريبن!
2mo5pow.gif
دوستايی که دوستن و انگار نه انگارو کنار شو ميمونن
yes.gif
و ... بايد ببينين که چه القابی به شو داده ميشه!
2cnbex2.gif
و چطور ممکنه که همه زندگی و آينده شو به خاطر يه علاقه اي که "بی آزار" هم هست، از بين بره!!!
begging.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
يکی از شخصيت هايی که خيلی توجه منو بخودش جذب کرد، شخصيت Doi, و در واقع شايد بشه گفت bully مدرسه هست!
yes.gif

Doi از اول انيمه، لابلای انيمه، هميشه در حال در آوردن ادای شو، مسخره کردن شو، ... هست!
boredsmiley.gif
اوائل انيمه زياد متوجه Doi نميشين، ولی 3 قسمت آخر انيمه نقش خيلی پر رنگی داره!
yes.gif

خوده Doi شخصيت جالبی داره! پسر ساکتی هست که اکثر مواقع خودش رو نسبت به همه چيز بی تفاوت نشون ميده! ولي حواسش به همه چيز هم هست و آروم و بی سر و صدا ضربه ميزنه!
budo.gif

Doi که قبلاً به طور اتفاقی دفتر خاطرات شو رو خونده بوده و ميدونسته که شو دوست داره لباس دخترونه بپوشه، هميشه به چشم "گی" به شو نگاه ميکنه تا اينکه شو رو با يه خانوم زيبا تو خيابون ميبينه! خانوم خيلی زيباست و Doi شديداً ميخواد سر در بياره که اين خانوم کيه و چه رابطه اي با شو که ظاهراً گی هم هست داره؟!
huhsmileyf3.gif

در نتيجه سعی ميکنه با شو دوست بشه که بتونه بفهمه خانوم زيبا کی هست؟!
dontknow2.gif

ول خوب فکر ميکنم نتيجه اين کار حسابی غافل گير کننده بود!
4xotd34.gif
Doi اصلاً نميتونه باور کنه که اين خانوم زيبا يه trans هست!!!
electricf.gif

کلاً شب خوابش نميبره و فکر ميکنه
yes.gif

و صبحش برای ارضاء کنجکاويش از شو ميخواد که لباس دخترونه بپوشه!
electricf.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من تو درک احساسات اين پسر يه مقدار عاجز موندم!!!
sherlocksmile.gif
در کمال بدجنسی Doi تخم اين ايده رو که شو بايد با لباس دخترونه به مدرسه بياد رو تو ذهن شو ميکاره!
frustratedf.gif
وقتی شو اين کار رو ميکنه ، Doi جز اولين کسايی هست که به شو ميگه : baka janai؟؟؟؟
wow.gif
کلاً تو اين لحظه من به جای شو دلم ميخواست يه کتک مفصل Doi رو بزنم که پيشنهاد از خودش بود!!!
2mo5pow.gif

ولی چيزی که برای من عجيبه اينه که چی شد که Doi بدجنس تبديل شد به Doi اي که به شو اهميت ميده!
huhsmileyf3.gif
کسی که وقتی شو بهش ميگه: kirai desu, اول تعجب ميکنه، بعد ناراحت ميشه و بعد عصبانی!

کسی که تقريباً هر کاری ميکنه که شو دوباره باهاش دوست شه!
grouphug.gif

برعکس ماجرای شو، من به closet case بودن Doi شک دارم!
devil.gif
و احتمالاً دوست دارم مانگا رو دنبال کنم و ببينم که سرنوشت اين کاراکتر ها چی ميشه؟!
hanghead.gif

تا اونجايی که من چک کردم، مانگا هم چنان ongoing هست و اينکه آخر عاقبت اين بچه ها چی ميشه، نامعلوم هست ولی همون طور که پری گفت، انيمه پايان قشنگی داشت!
yes.gif

===

يه نکته حساس و جالب ديگه اين انيمه عکس العمل های دختری هست که عاشق شو هست و در عين حال به علايق شو هم واقفه!
yes.gif
عشق تنفر ميشه، تنفر دوباره عشق ميشه و اين سيکل ادامه داره تا به دوستی ميرسه!
2uge4p4.gif

و برای اينکه ماجرا شيرين تر هم بشه يه triangle love هم به ماجرا اضافه کنين!
yes.gif

=====

نکته آخری که ميخوام بگم اينه که با توجه به rating های بسيار متفاوت مانگا و انيمه، من به يه نتيجه ميتونم برسم که هنوز خيلی ها اون بيرون هستن که درکی برای اينکه اين انيمه چی ميخواد بگه ندارن!
no.gif
و همه اينا براشون مسخره ست!

به قول دوستی خيلی فرق هست در ديد ها و بينش ها! برای مسائلی که تو کشور ما حکم اعدام براشون صادر ميکنن، تو کشور های ديگه حتی کسی سرش رو هم بر نميگردونه که بخواد حتی نگاه کنه!!!
dontknow2.gif

به اميد اون روزی که rating انيمه هم مثل rating مانگاش شه!
devil.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
آهنگ ending انيمه آهنگ خيلی قشنگی هست که خواننده ش Rie Fu هست!
yes.gif

Wandering Son.ED [+]
اين خانم خواننده تا حالا فقط برای 4 تا انيمه ديگه آهنگ خونده بود و اين انيمه انيمه پنجم اين خانم محسوب ميشه! اون 4 تا انيمه ديگه عبارتند از
121fs725372.gif
:

Bleach
Gundam Seed Destiny
D. Gray-man
Darker than Black

اين خانم برای هر چيزی نميخونه و صدای اين خانم رو اين انيمه کلی اعتبار محسوب ميشه!!!
worship.gif

از اونجايی که ساب آهنگ رو انيمه نبود، اين هم ليريک آهنگ
uy37w17mluf0881bcp6c.gif
:

I wanna cry for you
I’ll share the blessed drops of tears with you
I wanna smile for you
I want to find the song of love
that isn’t for myself

“Everything is for you”
You’re saying stuff like that again
It’s easy to pretend to joke
I know it, too

I’m just caught up with myself being like that
The truth is, maybe everything is for my sake

When I got just a little used to the climate of this city
I wanna cry for you
If I can laugh with you, my heart will clear up, too
I wanna dream for you
Even when I wake up from my dream
I can hear the song that I won’t forget
Dream for you

Last edited:

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
یه سوال
چطور میشه انیمه های قدیمی که تلویزیون خودمون هم نشون داد به زبان ژاپنی پیدا کرد؟
هرچی سرچیدیم به در بسته خوردیم

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
هفته ی پیش Hoodwinked Too! Hood vs. Evil هم اکران شد و به طرز فجیعی فروش پایینی کرد!!! 4.1 ملیون فروش آخر هفته!!

در حقش نامردی شده:دی شماره اولش که یکی از کمدی ترین انیمیشن هایی بوده که دیدم:دی

hoodwinked2_poster.jpg

هزینه ی ساخت 30 ملیون بوده که خوب خیلی ضرر نمی کنه:دی

پ.ن:همین
TrollLeft.png

cartooneshop

Registered User
لایک‌ها
9
نومیو و جولیت Gnomeo and Juliet
تاریخ نمایش ۱۱ فوریه ۲۰۱۱
کارگردان: کلی آزبری Kelly Asbury
Film Website

رنگو Rango
تاریخ نمایش: ۴ مارچ ۲۰۱۱
کارگردان: گور وربینسکی Gore Verbinski
Film Website

مریخ به مامانها احتیاج داره Mars Needs Moms
تاریخ نمایش : ۱۱ مارچ ۲۰۱۱
کارگردان : سایمون ولز Simon Wells
Film Website

هوپ Hop
تاریخ نمایش : اول آوریل ۲۰۱۱
کارگردان : تیم هیل Tim Hill
Film Website

ریو Rio
تاریخ نمایش : ۸ اوریل ۲۰۱۱
کارگردان : کارلوس سالدانا Carlos Saldanha
Film Website

کونگ فو پاندا : قسمت دومKung Fu Panda: The Kaboom of Doom
تاریخ انتشار : ۲۷ می ۲۰۱۱
کارگردان : جنیفر یو Jennifer Yuh
Film Website

ماشینها۲ Cars 2 -
تاریخ نمایش ۲۴ ژوئن ۲۰۱۱
کارگردان : جان لستر- برد لوئیس John Lasseter, Brad Lewis
Film Website

وینی د پو Winnie the Pooh
تاریخ نمایش : ۱۵ جولای ۲۰۱۱
کارگردان : استفن اندرسون- دان هال Stephen J. Anderson, Don Hall
Film Website

اسمارفها The Smurfs
تاریخ نمایش : ۵ آگوست ۲۰۱۱
کارگردان : راجا گاسنل Raja Gosnell
Film Website

گربه چکمه پوش Puss in Boots
تاریخ نمایش : چهار نوامبر ۲۰۱۱
کارگردان : کریس میلرChris Miller
Film Website

هپی فیت ۲- Happy Feet 2
تاریخ نمایش : ۱۸ نوامبر ۲۰۱۱
کارگردان : جورج میلر George Miller

آرتور کریسمس Arthur Christmas
تاریخ نمایش : ۲۳ نوامبر ۲۰۱۱
کارگردان : سارا اسمیت-بری کوک Sarah Smith, Barry Cook
Film Website

آلوین و سنجابها Alvin and the Chipmunks: Chip-Wrecked
تاریخ نمایش : ۱۶ دسامبر ۲۰۱۱
Film Website

ماجراهای تن تن : اسرار اسب شاخدار The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn
تاریخ نمایش : ۲۳ دسامبر ۲۰۱۱
کارگردان : استیون اسپیلبرگ Steven Spielberg

بونیان و بیب Bunyan and Babe
تاریخ نمایش : نامعلوم
کارگردان : تونی بنکرافت- جیم رایگیل Tony Bancroft, Jim Rygeil
Film website

تصویر تزئینی است
بوقلمونها Turkeys
تاریخ نمایش : نامعلوم
کارگردان : اش برنون Ash Brannon

به نقل از انیمیشن امروز:

www.todayanimation.com

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
خوب هفته پیش هم کونگ فو پاندای 2 اکران شد! فروش آخر هفته (3روزه) شد 47 ملیون. اگه 4 روزه در نظر بگیریم 60 ملیون (هفته پیش یک روز تعطیلات داشته مثکه:دی) کل فروش تا امروز 70 ملیون! هزینه ساخت 150 ملیون!

kungfupanda2_poster.jpg

فروشش از شماره یک خیلی کمتر بوده. دلیل اصلیش هم خوردن به فیلم هنگاور 2 بود که کل مخاطبین رو جذب خود کرد:دی

پ.ن: همونی که امضام میگه:دی
TrollLeft.png
TrollLeft.png

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
ben10_main_top.jpg

* خلاصه داستان :

وقتی که بن تنسیون 10 ساله ، دختر عمویش گوئن و پدر بزرگشان ماکس در اردوی تابستانی بودند ، بن یک مچ بند بر روی زمین پیدا میکند ، وقتی مچ بند را بررسی میکند متوجه میشود که این وسیله ساعت مانند ( امنیتریکس ) نام دارد .
این وسیله برای همیشه به مچ بن میچسبدو ناخاسته او را به تعدادی موجود بیگانه تغییر شکل میدهد که هر یک توانایی منحصر به فرد خود را دارند .
با وجود اینکه بن خیلی زود که او وظیفه دارد با توانایی های جدیدش به کمک دیگران بشتابد ، اما هراز چند گاهی شیفته قدرت میشود .
به همراه گوئن و پدربزرگشان ماسک ، بن در طول تابستان با نیروهای شیطانی ، ( زمینی و فضایی ) مبارزه میکند.

* اطلاعات کلی :

ژانر : سریال کارتنی ، علمی-تخیلی ، اکشن ماجراجویی
سازندگان : دانکن روئلو ، جوکیس ، استیون تی سگال
دوبلر : تارا استرانگ ، پاول ایدینگ ، میگان اسمیت ، استیون جی بلوم ، دی برادلی بیکر ، جیم وارد ، ریچارد استیون هورویتز ، ریچارد مک گونگال ، فرد تاتاسیکورد
کشور سازنده : ایلات متحده
تعدا فصلها : 4
قسمتها : 49 x 22Min
کمپانی : برادران وارنرز و ویلیج رودشو پیکچرز
کانال پخش کننده : Cartoon Network

* نکات جالب :

- بن از دلقک ها میترسد ، با این وجود وقتی که این ترس باعث شد خانواده اش به خطر بیفتند با ترش مقابله کرد و بر آن فائق آمد .
- بن به دو ورزش فوتبال و بسکنبال علاقه دارد .
- بن درام و گیتار مینوازد
- موقع خواب با خرس عروسکیش میخوابه .
- به غذاهای تند و دودی حساسیت دارد و
- بدون امنیتریکس هیچی نیست .
- وقتی دروغ می گوید چشم چپش ، چپ میشود .

* امنیتریکس :

وسیله ای اسرار آمیز ساعت مانند که با ادغام DNA موجودات فضایی و شخص ، به استفاده کنند اجازه میدهد به گونه های مختلف موجودات فضایی که مالک انتخاب میکند ، تبدیل شود . سازنده این دستگاه عجیب و باحال ( آزموث ) است و هدفش از این کار ، توانایی دادن به ساکنان کهکشان برای پا کردن تو کفش همدیگس ( یه همچین چیزی ) و البته تنها میتوان به یک موجود فضای در آن واحد فقط برای 10 دقیقه تبدیل شد. قابلیت دیگر این دستگاه این است که نمونه های DNA را از دیگر موجودات فضایی تنها با تماس گرفتن با آنها جذب کند ، نمونه را در خود ذخیر و اجازه دسترسی به آن را به فرد بدهد .

* 10 موجودات فضایی که بن به آنها تبدیل می شود :

1. هیت بلاست : یک پایرونات است ( به معنی آتش و انفجار ) که از سیاره پایروس آمده و اولین موجود فضایی که بن به آن تبدیل می شود . هیت پلاست یک موجود ماگمایی است که می تواند آتش را هرگونه که میخواهد کنترل کند و به شکل های مختلف از خود ساطع کند یا آن را جذب کند . در زمانی که بیمار است این نیرو برعکس کار میکند و به شکل یخ ظهور میکند .
2. وایلدمات : از سیاره والپین ( به معنای دوباره ) است . موجودی سگ مانند که خصوصیات ظاهریش مجموعه ای از شیر ، گرگ و گوریل است ( همون شتر،گاو،پلنگ برره ) .بازوهای قدرتمندش به او اجازه میدهد که با سرعت زیادی بدود ، بپرد و از در و دیوار بالا رود . نقطه ضعفش نداشتن قوه بیناییه .
3. دایموندهد :از نژاد پتروساپیان ( به معنی صخره هوشمند ) از سیاره پتروپیا ( به معنی مکان صخره ای ) . بنش از نوعی کریستال بسیار محکم آلی تشکیل شده است که باعث می شود او تقریبا شکست ناپذیر باشد و میتواند ظاهر کریستالی خود را طبق معمول خود کنترل کند و در مواقع نیاز از دستش کریستال شکلیک کند . لیزرها و دیگر اسلحه های مشابه به او اثر نمیکنند .
4. XLR8 : یک کینسلران ( به معنای جنبش و شتاب ) از سیاره کینت است شبیه یک ولووسی راپتور زره پوشیده است ، او پاهای چرخ مانند دارد و کلاه ایمنی بر سر می گذارد . سرعتی برابر 300 مایل بر سرعت در لحظه را دارد و میتواند بر روی آب بدود یا حتی از دیوارها بالا رود .
5. گری متر : از سیاره گالوان پرام است . موجودی وزغ مانند با پوستی خاکستری که تنها 6 اینچ قد دارد . هوش سرشاری دارد که هیچ کس نمیتواند با آن رقابت کند . برای نبرد مناسب نیست .
6. چهار دست : تترامند از سیاره بیابانی خوروس . گونه ای که بن برای حمله ترجیح میدهد از آن استفاده کند .
7. استینک فلای : از سیاره لپیدوپرا ، یکی دیگر از گونه هایی که بن زیاد از آن استفاده می کند . به معنی ( پروانه و شب پره ) . توانایی اصلیش پرواز به کمک 4 بال قدرتمند است به طوری که میتواند اشیا سنگین را به راحتی بلند کند .جهار جشم او به وی قدرت دید مناسبی میدهد که حتی میتواند پشت سرش را هم ببیند . نقطه ضعفش آب است .
8. ریپ جاز : موجود فضایی از گونه دریایی سیاره آبی پیسکیس ( به معنی ماهی ). ترکیبی از از چند موجود دریایی ( تمساح ، عروس دریایی ، کوسه ) توانایی اصلیش تنفش در زیر آب است . شناگر سریعی است و دندانها و پنجه های قدرتمندش میتواند هر چیزی را بدرد .
9. آپ گرید : یک مکامورف از ماه گالوان بی است . ساختار نانوتکنولوژی او به وی اجازه میدهد که شکلش را به صورت دلخواه تغییر دهد . این کار باعث میشود که ضربه زدن به وی سخت شود .
10. گوست فریک : از سیاره تاریک آنور فائتوس است . از پروتوپلاسم قابل تغییر و ضخیمی به وجود آمده استکه میتواند به صورت دلخواه خود و دیگران را نامریی کند . او برای زندگی کردن به اکسیژن نیازی ندارد .

030409-1934-downloadben2.png

منبع : نشریه انیمیشن پـیـل بـان شماره 104 نیمه دوم بهمن ماه 1389

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
تريلر های يه سری از انيمه های تابستون در اومده، واقعاً وسوسه برانگيز هستن!
2lkfck5.gif
اينجور که معلومه تابستون پر رونقی در پيش داريم!
2uge4p4.gif
مهمترين نکته اش ناتسومه هست!
worship.gif
من که واقعاً خيلی خوشحال شدم!
2lkfck5.gif

anyway, تريلر ها خيلی حجيم هستن، من فعلاً عکس هاشون رو ميذارم
uy37w17mluf0881bcp6c.gif
:

سری دوم Nurarihyon no Mago :

فکر نميکنم احتياجی به توضيح داشته باشه!
121fs725372.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Usagi Drop

attachment.php

يکی از انيمه هايی که اين تابستون ميآد، و داستانش در يه نگاه نظرتون رو بخودش جلب ميکنه ، Usagi Drop هست!

داستان انيمه مربوط به پسری ميشه به اسم دايکيچی ميشه:

که وقتی برای مراسم به خاکسپاری پدر بزرگش به خونه بر ميگرده به يه دختر کوچولوی ناز به اسم رين، برخورد ميکنه:

و در کمال تعجب متوجه ميشه که رين دختر پدر بزرگش از يه خانم نآشناس هاست!
electricf.gif
يعنی اين دختر کوچولو خاله/عمه دايکيچی ميشه!

sagidrops175329.jpg

به خاطر مسائل اجتماعی، هيچ کدوم از فاميل ها حاضر نيستن رين رو به فرزند خوندگی قبول کنن و رين هم هيچ کسی رو نداره!

دايکيچی که دلش برای اين دختر بچه ميسوزه، پيشنهاد ميکنه که خودش از رين نگهداری کنه! در حالی که هنوز خودش ازدواج نکرده و هيچ تجربه اي در نگهداری از يه دختر بچه نداره!!! ماجراهای تلخ و شيرينی در اين راه بوجود ميآد ...

اين انيمه يکی از ملايم ترين و دلنشين ترين مانگاها رو داره که خوندنش رو به همه پيشنهاد ميدم.

و نکته جالب ديگه اي که بچشمم خورد اينه که فيلم اين انيمه هم ساخته شده که من تا به امروز خبر نداشتم!

omidsilver7

Registered User
لایک‌ها
8
اين ليست انيمه هاي تابستانه هست نسبت به انيمه هاي بهاره ضعيفتر به نظر مياد
2i8d4ao.gif

پ.ن: با يك هفته تاخير تولد ملكه(خواهر لينخو) رو تبريك ميگم
confetti.gif

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0