linghuchong
مدیر بازنشسته
Otakuthon Anime Festival
Montreal, Quebec
August 12-14, 2011
خوب بعد مدت ها، يه کم سفر نامه مرتبط بنويسم!
راستش من با خوش خيالی تموم فکر ميکردم که ساعت 5 که در ها باز ميشه ميتونم بيليط بگيرم و برم تو!!!!!
(پيشاپيش بابت کيفيت بد عکس ها عذر خواهی ميکنم. شارژ دوربينم تموم شده بود و عکس ها رو با iphone گرفتم که بازم حواسم نبوده و رو کيفيت پايين تنظيم بوده! دل خودم بيشتر از همه سوخت بابت اينکه عکس ها خراب شدن!
من الان داشتم لينک ويکيپديا رو نگاه ميکردم و ديدم که تعداد شرکت کننده های امسال رو بيشتر از 9000 نفر تقريب زده که واقعاً مسخره ست!!! کارت ورودی يه من روش شماره 26004 خورده!!!
و محلی که فستيوال توش برگزار شد هم Palais des Congrès de Montréal بود که خيلی بزرگ بود و آدم يه کم توش گم ميشد!
و محلی که فستيوال توش برگزار شد هم Palais des Congrès de Montréal بود که خيلی بزرگ بود و آدم يه کم توش گم ميشد!
اتفاق های جالبی هر گوشه فستيوال داشت رخ ميداد، از جمله اينکه خيلی از گوينده های ژاپنی اومده بودن يا مانگاکا ها، فکر کنم گوينده کاکاشی اومده بود ولی نميشد به تالاری که داشت توش حرف ميزد نزديک شد!!!
کلکسيون های عروسک ها و ... خلاصه که بهشتی بود برای ما انيمه دوست ها!!!
مخصوصاً که دور تا دور تون هم آدم هايی باشن که حسابی درک تون کنن!!!
lol
رستوران مرکز جز جالب ترين جاها بود، همه کارکنا با cosplay های معروفی که تو انيمه ها ميبينيم در حال پذيرايی بودن و جدی جدی اين 2 کلمه ژاپنی که من بلدم تو اين بلاد کفر فرانسوی زبون ، به درد من خورد!
چون عملا فرانسوی که نميتونستم صحبت کنم ، در نتيجه از ژاپنی استفاده کردم!
رستوران مرکز جز جالب ترين جاها بود، همه کارکنا با cosplay های معروفی که تو انيمه ها ميبينيم در حال پذيرايی بودن و جدی جدی اين 2 کلمه ژاپنی که من بلدم تو اين بلاد کفر فرانسوی زبون ، به درد من خورد!
يه عده در حال رقص:
ولی عملاً جالب ترين نکته ، Cosplay ها بودن:
ادامه داره ...