nemesissoso
Registered User
سلام دوست عزیز
فرقش به اونه که مثلا شما نمیتونی به کارتون شرک بگی انیمه عزیزم. یا مثلا کارتون گارفیلد انیمه نیست استاد. دیگه از این واضحتر نمیدونم چه جور شما رو متوجه کنم.
خود حضرتعالی اگه اون خط آخر انگلیسی چیزی رو که از ویکی برای بنده کپی کردی بخونی میگه در فرهنگ واژگان انگلیسی به کارتونی با سبک ژاپنی و عموما ساخته شده در ژاپن اطلاق میشه. که دقیقا همونیه که بنده گفتم، به این معنی که اصلا بهمراه انیمه یه بار مفهومی میاد که همون سبک و شکل خاص کارتونهاییست که در ژاپن تولید میشن.
در هر حال موفق باشید.
دوست عزیز نحوه صحبتتان کمی توهین آمیز به نظر میاد ولی بگزریم.
اگر شما در ژاپن زندگی کنید و به زبان ژاپنی صحبت کنید به گارفیلد و یا شرک هم میگویید انیمه.
اگر به زبان انگلیسی صحبت میکنید و در یکی از گشورهای انگلیسی زبان زندگی میکنید به انیمیشن های تولید شده در کشور ژاپن از سال 1960 به بعد میتوانید بگویید انیمه.
و اگر مثل من و امثال من در ایران زندگی میکنید به انیمیشن و یا انیمه می گویید کارتون.
این موضوع هم توسط یکی از ذوستان برای بررسی همگی کارتونها(انیمیشنها) شروع شد و میتونید متمعا باشید که بچه هایی که در این بخش(انیمیشن) فعالیت میکنند همگی توضیح عام از انیمه - انیمیشن - کارتون - نقاشی متحرک را بلدند.
خود شما گفته اید
و در عین حال یک نقاشی متحرک ساخت کره را انیمه معرفی کرده اید که تحت نام "مانهوا" manhwa شناخته میشوند.سبک و شکل خاص کارتونهاییست که در ژاپن تولید میشن
لیست گلچینی هم که گذاشتید
به ترتیب رتبه هایSerial Experiments Lain
Ergo Proxy
Aachi & Ssipak (محصول کره و بسیار جذاب و با کیفیت یک فیلم)
Genocyber
Blue Drop
Lovely Complex
Akira
Strawberry Panic
Haibane Renmei
57
85
---
1861
959
302
24
243
86
از نظر بینندگان را داشتند
و کاملا نظر شخصی شماست. هر کدام از دوستان انیمه های خاصی را دوست دارند مثلا من از انیمه هایی که مبارزه توش هست(مثل بلیچ و یا ناروتو) خوشم نمیاد و بیشتر انیمه های رومانتیک و کمدی دوست دارم.
امیدوارم که ناراحت نشده باشید و در این بخش فوروم بهتون خوش بگذره.
Last edited: