• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
چقدر مهم بوده این دفعه از جان خودتان مایه گذاشتید:happy: .
چیزی نبود فقط یه گیف کوچولو بود ، هرچند کاملا شوخی بود ، ولی ترجیح دادم حذفش کنم :blush:

باشه دستت درد نکنه. فضولی خونم بالا زده بود
SEVeyesB08.th.gif

دنیل جان جان بچت منو دریاب..من دژ فضایی می خوام........
( به تبعیت از پرشیانا)
girl_cray2.gif
girl_cray2.gif

بچه ام داره کم کم واسه خودش معروف میشه ...
42sd09c.gif
دژ فضایی رو هم برات میزنم
biggestgrin.gif

دنیل جان، من اسمشم نمی دونم ولی فکر کنم خودش باشه. البته نمی دونم که نمونه خوبی در اون سبک بود یا نه ، ولی من ازش یه نیمچه خاطره ای داشتم. حالا نمی دونم اینی که شما دارید دوبله است یا نه، ولی از وقتی افسانه شحاعان را با زیرنویس انگلیسی دیدم، تنفرم نسبت دوبله/سانسور ایرانی دویست برابر شده! در هر صورت با کمال میل برای این دژ فضایی زحمتتون می دم!!
چشم برای شما هم می زنم ... کارتونش زبان اصلیه بدون زیرنویس . گرافیکشم بالا نیست چون قدیمیه؛ ولی یه جورایی به خاطر اینکه همشو سانسور شده دیدیم اشتیاقتو واسه دیدنش درک می کنم
smoke-3-3.gif

راستی این کارتونایی که فریدا معرفی کرد هم خیلی خوبن، مخصوصا Gundam Seed/Destiny که شبیه دژ فضاییه ولی به قول فریدا صد برابر بهتر و قشنگ تر ... اگه خواستی اونم بزنم برات ...

اون سریال آموزشی را هم من از قضیه اش بی اطلاعم ( الان سوژه خنده می شم) ولی علاقه خاصی به طبخ/ حیف و میل غذای چینی دارم پس اگه باشه خودم نه تنها پخشش می کنم که براتون می پزم;) ;)

راستش اونو به شوخی گفتم
laugh.gif
منظورم سریال جواهری در قصر بود که یه جورایی محورش آشپزیه
1628.gif

سلام
بابا لنگ دراز چند قسمت داره و چندتا DVD ؟کسی کاملشو داره؟​

تا قسمت 13 فعلا در دسترسه ...

the-others

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
از ميون قسمتي كه براي دانلود آهنگهاي كارتونها گذاشته بوديد openingسفرهاي كمان رو پيدا كردم كسي اهنگ خالي اش رو نداره!بدون خوندن اين بنده خدا با اون صداي نازكش!!!!!!!!

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من اینجا یکم فوضولی کنم منظورم به شخص خاصی نیستا کلی دارم میگم
اینقدر ملکه انیمه رو اذیت نکنید. شاید اصلا نخواد چیزی بفرسته. همینهایی که تا الان فرستاده کلی ماها (خودمو میگم با هر کی که خودشو حساب میکنه) رو مدیون کرده. یکم قدر شناس باشیم. فقط یکم
البته این مشکلیه که غیر قابل حله:D .... حالا ببین این فن ساب های بیچاره که خودشون پول ترکر رو ندارن که بدن چه حالی می شن وقتی می بینن یه سری دیگه اونا رو می فروشن :D ... البته می تونی شخص خاطی رو به ساحل هم معرفی کنی :D
ای بابا ... بی خیال ... البته حق داری از این سوء استفاده ها عصبی بشی ، ولی من خیلی وقت بود که انتظار داشتم همچین جریاناتی پیش بیاد ... در کل حال سوء استفاده چیا رو می گیریم ... غم مخور
pounce.gif
شینوبی جان راست می گن.فریدا جان من نمی خوام به شما زحمت بدم.همین چیزایی هم که فرستادید کلی ارزش داشت.البته می شه یه احتمال خوشبینانه هم در نظر گرفت که واقعا این سریال هایی که برای فروش گذاشته شده توسط خود اشخاص دانلود شده .چون بیشتر افرادی که تقاضای سریال ها رو می کردند یه جورایی شناخته شده بودند .با این حال هر جور خودت صلاح می دونی خواهر جون
سلام به همه دوستان:)
من ديشب خيلی اعصبانی بودم، همه رو هم ناراهت کردم. منو ببخشين.:blush:
ولی راستش اين ماجرا منو ناراهتم کرده بود و هر کاری کردم که به قول سپهر يا برادر شينوبی بتونم باهاش کنار بيام ديدم نميتونم!:blink::f34r:
يعنی هر چی سعی کردم يه بهانه خوب بتراشم ديدم از هر نظر که به اين قضيه نگاه کنين غير اخلاقيه!:hmm:

anyway, اون پستی که اون اول ها نوشته بودم و روزبه ميگفت خوفناکه رو به همين دليل نوشته بودم:p. ميدونين من خودم بودم که اون اول پيشنهاد دادم که براتون کارتون ها رو بفرستم ولی برای شماهايی که از ديدن کارتون لذت ميبرين و عاشقشون هستين نه برای کسی که ميخواد از اين راه کاسبی راه بندازه.:eek: به خاطر همين من يه فکری کردم، نميدونم موافقين يا مخالف:

(البته فقط در مورد کارتون های من، يعنی هر کسی خودش مختاره که با سريال هايی که دانلود کرده چی کار کنه:cool: )
منم ميخواستم از دوستانی که دارن زحمت پخش سريال ها رو ميکشن خواهش کنم که سريال ها رو فقط بين دوستان فعال اين تاپيک و کسانی که ميشناسن، پخش کنن و ديگه از دادن سريال ها به کاربر هايی که تازه سر و کله شون پيدا شده خودداری کنن:eek:. چون ما تا چند وقت پيش مشگلی نداشتيم.;)
نظرتون چيه؟

واقعاً سپهر راست ميگه، اين fan-sub های بيچاره چه هالی دارن؟!:p:lol:

خوب فکر کنم اين بحث off topic بيش از حد طولانی شده بهتره که کم کم تمومش کنيم و به اصل تاپيک بچسبيم:D.

و فکر کنم هم که خوب باشه همتون مثل ساحل از الان بگين که چی ميخواين که من کم کم شروع کنم، چون وقتی که بابام داره بر ميگرده احتمالاً دوباره ميافته تو امتهان های من.:wacko: خوب چيا ميخواين؟:D

از همه هم مخصوصاً شينوبی عزيز ممنون که به من لطف دارين.:happy:

خوب بريم سره بحث شيرين کارتون ;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
V_Heart_2anime.jpg

خوب وارد 14 فوريه شديم، ولنتاين همگی مبارک باشه
36_3_17.gif

ccs_val-2003.jpg

shinobi

Registered User
لایک‌ها
1
این قضیه کارتونای ناقص رو هم باید زودتر یه کاریش بکنیم. میگم سپهر تو هنوز وقت دانلود داری؟ اگه آره یه بار بشینم تمام این ناقصا رو لیست کنم با لینک تورنتشون بدم بهت ...
brsh.gif

بگو من میگیرم
البته اینایی که دسته خودمه الان هیچی ناقصی ندارن :D

من فقط خواستم اعلام کنم که اصلا ازت نمی ترسم
box2.gif
:D

خارج از شوخی (!!) ؛ هر وقت وقت داشتی بگو یه سفارش اساسی بهت بدم
rolleye0017.gif
جدیدا چقدر ملت شجاع دارن میشن :blink: از من :blush: نمیترسه

من که گفتم سفارشت رو بده. اگه بخوای صبر کنی سر من خلوت بشه باید تا آخر عمر صبر کنی ;)

ممنون استاد شینوبی ، پس حتما باید دوباره مزاحم شما بشم :cool:

اول بمن نگو استاد :hmm:
دوم مراحمی. چیز دیگه نمیخوای ;)

... سريال ها رو فقط بين دوستان فعال اين تاپيک و کسانی که ميشناسن، پخش کنن و ديگه از دادن سريال ها به کاربر هايی که تازه سر و کله شون پيدا شده خودداری کنن:eek:. چون ما تا چند وقت پيش مشگلی نداشتيم.;)
نظرتون چيه؟

کاملا موافقم.

هر کی انیمه میخواد اول دوستیشو ثابت کنه ;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
در مورد کارتون های ناقس، يه ليست بدين من ببينم کدوم ها رو ميتونم بفرستم. امروز هم داشتم با برادر توماس حرف ميزدم، مثل اينکه ايشون بدونه کم کسری از هديه گرفتن:D و بتونن ناقسی يه شماا ها رو درست کنن:happy:. حالا کدوم قسمت ها نيست؟ همون هايی که ساحل گفت؟:eek:

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
سلام ^_^

اول از همه ولنتاين همگي G ها و B ها مبارک باشه (به حساب B هاي متخاصم هم بعدا رسيدگي مبسوط خواهد شد با سوزن هاي معروف
girl_devil.gif
!!) و بعد هم برم سر OFF TOPIC اصلي که به خاطرش اومدم که در رابطه با ماجراهاي ظاهرا ديشب، پريشب، هر وقت (؟!!) که باعث ناراحتي ملکه ي انيميشن هاي عزيزمون شده مي باشد (اونا که ضعف قلب دارند نخونند!!!!!!!).

فريدا جون عزيز و ناز و مهربان،

دلخوري و ناراحتي تو در رابطه با اينکه زحماتت که بدون چشمداشت بين بچه ها پخش شده داره مورد سو استفاده ي کاسبکارانه ي برخي از نادوستان قرار ميگيره کاملا قابل درکه ولي اين داستان سر دراز داره و دست کم تو اين پي تي بر ميگرده به زماني که AFC جان بدون هيچ چشم داشتي اقدام به تقسيم شادي هاش با ديگران نمود و DVD هاي افسانه شجاعانش رو که کلي دنبالش بونند و ميتونست با فروشش به ماها يه شبه ميليونر بشه رو با حسن نيت تمام در اختيار دوستان گذاشت و اين شد که دوستداران واقعي اين سريال لذت دوباره ديدنش را پس از سالها باز چشيدند
girl_sigh.gif
اون زمان هر وقت تو نت براي اون سريال سرچ ميکردي تا شايد جايي براي فروش پيدا بشه (در ايران) چيزي جز حسرت به دلي نداشت ولي الان، فقط بنويس افسانه و ببين چند صفحه اش فقط آگهي فروش ايناست!! البته اونايي که خودشون اينا رو دانلود کردند يا با وجود مشکلات اينجا خريدنش و حالا ميخوان بخشي از اين هزينه کردن هاشون جبران بشه بحثشون جداست، اون مال خودشه و اختيارشو داره ولي اينکه از زحمت يک کسان ديگه بخواي سود ببري نهايت بي انصافي و نامرديه به ويژه وقتي طرف فکر ميکنه که چه جماعت ساده لوحي بودند، چقدر بيغ بودند که با دو تا تو رو خدا و خواهش هر چي داشتند و نداشتند رو خيلي راحت دادند به من و حالا من ميرم با 8 برابر قيمت مي فروشمشون و به گيس و ريش اونام مي خندم که انقدر ساده بودند که گول منو خوردند. حالا باز يه سري انقدر ادب دارند که خواهش مي کنند ، بعضي ها که انگار ارث پدرشونو طلب دارند و ميان چهار تا مزخرف هم به اون کسي که فراره براشون رايت کنند ميگن و بعد هم که به خواسته شون مي رسند ديگه پيداشون نميشه که حتي يه دستت درد نکنه ي خشک و خالي بگن. حتي به خودشون زحمت نميدن که اون فکر خراب زبل بازشون رو يک دقيقه بگذارند کنار و مثل انسان فکر کنند که تو رو دوست حساب کرد و تو عالم دوستي خواسته تو برآورده کرد وگرنه ميتونست اونم مثل تو زبل بازي در بياره.

آره عزيزم، تو ايران 80 درصد دوستي ها (ماها جزو اون 20 درصد نادر هستيم که هنوز به فداکاري در راه دوست اعتقاد داريم!) فقط براي سواستفاده ي دوست نماها پديد اومدند (بي خود که مَثَل قربون بند کيفتم تا پول داري رفيقتم که درست نشده، حالا ميتونه جاي پول و بند کيف هرچيز ديگه اي هم قرار بگيره، حتي کتاب و جزوات دانشگاهي!!). فقط هم به فيلم و کارتون و موزيک و اينا هم ختم نميشه، فکرشو بکن تو دانشگاه چند دفعه جزوات ارزشمندتو که با شرکت سر تک تک کلاس ها نوشتي و کلي دستت درد گرفته تا به همون سرعتي که استاد نکته ها رو ميگه نت برداري رو مجبور شدي چند روز مانده به امتحان بدي به اين به ظاهر دوستان که بدون ذره اي زحمت هلو هلو برو تو گلو بشن و حتي انقدر بي وجدان باشند که جزوه تو به خودت هم برنگردونند و با کلي جنگ اعصاب بتوني چيزي که مال خودته پس بگيري، من با معذرتخواهي از ديگر دوستان از اين خريت ها زياد داشتم، هميشه دلم سوخته و اين کارو کردم و بعد با بدبختي پسشون گرفتم، هرچند آخرين مورد جزوه ي کامپيوترم بود که از دستم رفت و انقدر طرف وقيح و پررو بود که هر وقت مي ديدمش و ميگفتم جزوه ام ميگفت ديگه امتحان که تموم شد، ميخوايش چيکار، تازه نمي دونمم کجا گذاشتمش (حالا اينجا مسأله ي مالي هم در کار نبود ولي سواستفاده از دوستي که بود وبدتر از سواستفاده پوزخندهاشونه که تو رو ميسوزونه).

موارد اينجوري زياده که اگه بخوام بنويسم خودش ميشه يه تاپيک جداگانه ولي فريدا جون، اينترنت يک قانون بي رحمانه ي نانوشته داره که مجبوري بپذيريش وگرنه اعصابت بيشتر از اينا خورد ميشه و اون اينه که چيزي رو که تو نت ميگذاري ديگه صاحبش نيستي و خيلي زودتر از اون چيزي که فکرشو ميکني شونصد تا صاحب پيدا ميکنه. ويديو کليپ، عکس، مطلب، موزيک، هر چيزي (اگه مثال از موارد مربوط به خودم بخوام بزنم بايد دردنامه بنويسم! اين فيلم ها و کارتون ها هم تا وقتي تو نت علني نشده بودند کسي از وجودشون خبر نداشت که بگيره و بفروشه به خودمون!!) و بيشتر مواقع هم کاري در دفاع از حقت نميتوني بکني پس تنها يک راه مي مونه و اون اينه که همه ي شادي هايت رو ديگه با همه تقسيم نکني، ممکنه به نظر خودخواهي بياد ولي در دنياي زبل بازان بي وجدان، خودخواهي گاهي هم خيلي خوبه
wink.gif

icon13.gif

البته يه راه حل ساده تر هم هست که در مورد شير کردن فيلم ها و سريال ها فکر کنم جواب بده و اون اينه که هر کسي که مي خواد فلان کارتون يا سريال رو داشته باشه اول بايد علاقمنديشو به اين چيزا ثابت کنه، يعني چي، يعني اينکه اول بايد يه تعداد پست مفيد در اون زمينه (انيميشن (خاص يا در کل) فلان سريال، فلان فيلم، غيره) بزنه تا ثابت بشه که واقعا به خاطر علاقه ي واقعي خواهان داشتن فلان مورده وگرنه که از اين تک پستي ها که يه دونه پست زدند تو رو خدا، ما کشته مرده ي اين فيلميم، اين سريال وجودمون بود، با اين انيمه زندگي ميکنيم و بعد هم که به مقصودشون رسيدند ديگه خبري از شون نشده زيادند. خب نظرتون چيه در اين مورد، اصلا هم سخت نيست، کسي که واقعا علاقمند يه موضوع باشه ميتونه در طول يک روز 100 تا پست مفيد در همون مورد بزنه، ولي اگه نتونه پس معلوم ميشه يه علاقمند واقعي نيست و فقط اومده که از اين سفره ي رنگين و پربرکت تکه اي بکنه و بره!!

خيلي حرف زدم، ولي اين اتفاق مثل جرقه اي بود که تو انبار باروت افتاده باشه، چيزايي رو که تو اين يک سال و اندي رو دلم سنگيني مي کرد و جلوي خودمو گرفته بودم که نگم گفتم. حالا کمي احساس راحتي ميکنم
cool.gif

(حالا کسي اصلا اينايي رو که نوشتم خواهد خواند
169.gif
)

River Dragon

Registered User
لایک‌ها
11
چشم برای شما هم می زنم ... کارتونش زبان اصلیه بدون زیرنویس . گرافیکشم بالا نیست چون قدیمیه؛ ولی یه جورایی به خاطر اینکه همشو سانسور شده دیدیم اشتیاقتو واسه دیدنش درک می کنم
smoke-3-3.gif

راستی این کارتونایی که فریدا معرفی کرد هم خیلی خوبن، مخصوصا Gundam Seed/Destiny که شبیه دژ فضاییه ولی به قول فریدا صد برابر بهتر و قشنگ تر ... اگه خواستی اونم بزنم برات ...

راستش اونو به شوخی گفتم
laugh.gif
منظورم سریال جواهری در قصر بود که یه جورایی محورش آشپزیه
1628.gif

اون Gundam Seed/Destiny زیرنویس نداره؟ چون داستان اونو دیگه نمی دونم می ترسم هیچ چی ازش نفهمم.

چواهری در قصر هم من دو قسمتشو دیدم بیشتر آموزش خواص گیاهان دارویی بود تا آشپزی، برام کشش نداشت:D

کاملا موافقم.

هر کی انیمه میخواد اول دوستیشو ثابت کنه ;)

من اول! یادته توی مدرسه زنگ تفریحا ساندویچمو باهات نصف می کردم، اینم از دوستی واقعی!:wub: ! (این یکیو خودمم هم نمی تونم باور کنم چون من توی مدرسه داشتم از اضافه وزن می ترکیدم :puke: )

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
هه هه! چه جالب، اين همه داستان نوشتم الان ديدم انگار بقيه هم به همين نتيجه رسيده بودند که طرف اول بايد دوستيشو ثابت کنه تا بعد
242.gif
عجب تله پاتي جالبي
happy.gif

اون دختري به نام نل اسم ژاپنيشو مي خواين يا انگليسيشو؟ آخه انگاري يه جا اسم انگليسيشو نوشته AN English Market يا A Hidden market (نکنه همين تاپيک بود؟!!)

اديت:

هه هه، اشتباه شد! نوشته دختري به نام نل بر اساس رمان The Old Curiosity Shop نوشته شده!!

cartoon%20(1).jpg

اينم متنش:

دختري به نام نل
نام اصلي: سرگرداني هاي دختري به نام نل، بر اساس رمان The Old Curiosity Shop

يک نسخه ژاپني ديگر از رمانهاي غربي که باز هم مضمون جستجوي مادر را دارد. اين بار نل ترنت در بريتانياي عهد ديکنز به همراه پدربزرگش به دنبال مادرش مي رود. اما همراهي اين پدربزرگ که در داستان ديکنز از ناچاري و فشار مالي به قمار رو آورده است، نمي تواند کمکي به جستجوي نل بکند. برادر نل که بيشتر با موهاي بلندي به ياد آورده مي شود که صورتش را مي پوشاند، هم از شخصيتهاي مجموعه کارتوني بود. سازندگان مجموعه قصد داشته اند با آفريدن موقعيتهايي، علاوه بر ماجراجويي و درام، عنصر کمدي را هم به داستان بيفزايند اما وحشت و بدبختي نل و تصوير سياه بريتانياي قرن نوزدهم (که از آثار ديکنز برگرفته شده) فضاي کارتون را تيره تر مي کند. شايد به دليل همين تيرگي، يکي از اعضاي مجله زيگ زاگ در پاسخ به نظرخواهي محبوبترين کارتونها، نه تنها «دختري به نام نل» را در فهرست کارتونهاي محبوب خود نياورد بلکه آن را در شمار مجموعه هايي که از آن نفرت داشت ذکر کرد. با اين حال، نل و پدربزرگ و جعبه موسيقي شان به اندازه کافي راي آوردند تا در ليست محبوبترينها جاي بگيرند!!

حالا با اين ميشه پيداش کرد؟
297.gif

River Dragon

Registered User
لایک‌ها
11
169.gif
)

من همه شو خوندم. و البته شدیدا وجدان درد گرفتم چون تا حالا تمام درسهای دانشگاه را با جزوه دوستان عزیز و بسیار منضبطی مثل شما پاس کردم ولی قسم می خورم که جزوه همه شونو به موقع بهشون برگردونده ام، تازه قبل از امتحان مشکلات درسیشونم حل کردم. ولی این ترم قول می دم خودم بشینم سر همه کلاسا جزوه بنویسم بعدشم Share کنم.. (ببخشید که خیلی offtopic بود)

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
River Dragon جان، اون داستانش فرق ميکنه با اينکه جزوه تو بگيرند و ديگه بهت پسش هم ندن و بشن صاحبش و تازه مسخره ات هم بکنند!

---------------------------------------

اينارم راجع به اين دختري به نام نل يابيدم:

Sasurai no Shoujo Nell ("Nell the Wandering Girl") (tv), Dax.
(drawn animation)

از اين لينک:
http://animated-divots.com/chronol-1979.html

اديت:

اينام مشخصاتش تو anime news network:

http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=1726

نام ژاپنيش:

さすらいの少女ネル

4560198430967.jpg

اينجا هم رو DVD مي فروشنش!!

PA.39958.001.jpg

Capitan7ir

Registered User
لایک‌ها
0
:D مرسی خیلی خیلی.
تصمیم دارم اگه خواهر فریدا کمکم کنن نل رو سفارش بدم.
از شمما هم ممنونم خواهر یا برادر پرشیانا.
خیلی محبت کردین.اگه خدا بخواد سریالهای نوستالژی کودکی رو کالکت کنیم.
راستی،کسی افسانه سه برادرو نداره؟اونم خیلی قشنگه و حال و هوای قدیما رو زنده میکنه.

خواهر فریدا .من لینک فروش و قیمت رو پیدا میکنم و واستون میذارم.پر رویی منو ببخشین.واسه دیدن کارتونای قدیمی دل تو دلم نیست.​

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
169.gif
)
ممنون خواهر جون :happy:
همدردی خيلی به موقعی بود:)، راستش تا اينجا به قول تو از اين موارد زياد بود ولی اين يکی ديگه آخرش بود! تو مسنجر من پيقام داده بود که اينا رو دارم قيمت هم اينه!!!:blink::blink::blink: پر رويی تا چه حد خدا ميدونه!:(

ولی همون طور که خودت هم گفتی فکر کنم اينکه بين خودمون اين ماجرای پخش رو محدود کنيم فکر خيلی خوبی باشه ، اعصابمون هم ديگه خورد نميشه!;):p

واقعاً هم از داشتن دوستان خوبی مثل شماها خوشحالم :)
از همگی ممنون
23_30_126.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ببینید این تاپیک های خودمون چقدر پیشرفت کردند و بار اطلاعاتیشون چقدر بیشتره نسبت به یه تاپیکی مثل جواهری درقصر که همش تازه واردها تقاضای داشتن سریال رو توش مطرح کردند.(البته اصلا قصدم توهین به بچه های اون تاپیک نیست) ...
جواهری در قسر که تمام اعضاش ( به جز 2-3 نفر از قديمی ها) کاربر های زيره 50 پسته هستن!:blink: راستش من هر وقت ميرم اون ور ا پست بزنم ميبينم هيچ کسو نميشناسم و مثل اينکه من قريبم!:p:lol:

خلاصه که تاپيکه ئو اعضايی که توش فعاليت ميکنن:D;).

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
از شمما هم ممنونم خواهر یا برادر پرشیانا.
خواهر پرشيانا يا پانتی يه عزيز :wub:
راستی،کسی افسانه سه برادرو نداره؟اونم خیلی قشنگه و حال و هوای قدیما رو زنده میکنه.
اگه منظورت عروسکيشه که داق دل پانتی رو تازه کردی :lol:، اگه انيميشينی شو ميگی تورنتش هست ولی نميدونم کسی دان کرده يا نه؟ :eek:من فقط قسمت يکشو گرفتم!:D
خواهر فریدا .من لینک فروش و قیمت رو پیدا میکنم و واستون میذارم.پر رویی منو ببخشین.واسه دیدن کارتونای قدیمی دل تو دلم نیست.
باشه ;)، ولی حواست باشه که ebay.ca يا amazon.ca رو بگردی، من از .com ها نميتونم خريد کنم.:(

بالا