• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام به همه شب زنده دار های عزيز:D

اگه ميدونستم هستين زودتر مياومدم;). خوب جواب هاتون باشه برای بعد چون وقتم کمه!:( يه کم از ديزنی بگم و برم::p

اول از نقشه شروع کنيم که قشنگ بدونين من کجا رو دارم ميگم. اين نقشه پايين کل disney resort رو نشون ميده. شماره 1 خوده disney land هست. شماره 2 chalifornia advanture و شماره 3 downtown disney هستن. شماره 4 در واقع مرکز resort محسوب ميشه و در های ورودی و باجه های بليط اينجاست. برای ورود به 1 و 2 بايد بليط بخرين ولی خوبيش به اينه که همين يه پول وروديه رو ازتون ميگيرن و ديگه توی خوده ديزنی نبايد برای ورود به هر قسمت پول بدين. شماره 3 هم که بيشتر مرکز خريده! اسمش روشه ديگه downtown, و فقط محل پول خرج کردنه!:blink: پر رستوران و مغازه :eek: البته بگزريم که تو خوده شماره 1 هم وضع به همين منواله!:p

خوب من از 1 که خوده ديزنی باشه شروع ميکنم:

عکس های پايين ماکت ديزنی لند رو تو سال 1955 که والت ديزنی ساختتش نشون ميده:

اينم ماکت اون قصره هست که اسمش the happiest place on earth هست و مثلاً در ورودی به Fantasy land هست.

ديزنی به قسمت های مختلفی تقسيم شده، مسلن: fantasy land, adventure land, tomorrow land, ... که من سعی ميکنم تو هر پستم در مورد يکی از اين ها براتون بنويسم. عکس پايين نقشه اي بود که به عنوان راهنما دم در ورودی ميدادن و ميتونين توش اين قسمت هايی که من گفتم رو ببينين:

از پايين نقشه که در ورودی هستن وقتی به سمت بالا ميرين به يه خيابون ميرسين که به خيابون USA معروف هست و چپ و راستش فقط مغازه و رستوران و عکاسی و از اين جور چيز ها هست. عکس هاشو بدن سر فرصت ميزارم براتون.

جلو تر که ميرين ميرسين به يه ميدون که مجسمه والت ديزنی و ميکی ماس وسط شه. و جلوتر اون قسر صورتی يه هست. اينجا راه به سه قسمت تقسيم ميشه دست راستتون ميره برای tomorrow land, مستقيم ميره fantasy land و دست چپ هم ميره adventure land که توی هر کدومشون کلی جای ديدنی هست.

و اما اين عکس خوده والت ديزنی هست، اين عکس خيلی جالبه چون از 2-3 هزار تا عکسه ديگه درست شده که يه قسمت کوچيکشو ميتونين تو اون يکی عکس ببينين:

اين عکس هايی که گزاشتم همه توی opera house که همون اول خيابون USA هست، بودن.

اينجا يه سينمای کوچولو هم داره که يه فيلم 17 دقيقه اي از والت ديزنی و اينکه چه جوری ديزنی رو ساخته نشون ميدن. نقل قول از خوده والت ديزنی با يه کم پس و پيش:

روز های شنبه توی خانواده من ، روز پدر بود يعنی من بايد بچه ها رو بيرون ميبردم و ميگردوندم . حالا يا پيکنيک يا merry goes around (ترجمش چی ميشه؟ وای خدا فارسی ديگه کامل داره يادم ميره!!!) و ... و هميشه برای من اين سوال وجود داشت که چه شکلی ميشه يه سرگرمی درست کرد که بزرگ و کوچيک با هم ازش لذت ببرن و مادر و پدر ها مجبور نشن وقتی بچه ها دارن بازی ميکنن روی يه نيمکت بشينن و بچه ها رو تماشا کنن و حوصله شون سر بره!؟

بعد زمين بايری که والت ديزنی خريده بود رو نشون داد و اينکه چه جوری ساخته شده! و اينکه باز گشايی ديزنی لند چه فاجعه اي بوده چون تعداد آدم هايی که اومده بودن خيلی بيشتر از دعوت شدگان بود و روزنامه ها همه ازش انتقاد کرده بودن و ...

يه چيزه جالب تو اين فيلم که به مناسبت 50 سالگی ديزنی ساختنش اين بود که از استيو مارتين خاسته بودن که بياد توش! چرا؟ چون قديمی ترين فرده ديزنی هست. از جوونيش کارش رو از ديزنی شروع کرده بوده و توی يکی از همين مقازه های خيابون USA به عنوان magician کار ميکرده!:blink: و البته فيلم با حضور قديمی ترين کاراکتور يعنی دانلد داک همراه بود!:D

خوب اين توضيح های مقدماتی. ببخشيد اگه تکراری بود:blush:، من خودم خيلی هاشو نميدونستم:happy:. خوب بقيه اش برای فردا. فعلاً;)

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
شادو اسکیلو تموم کردم همشون دیونه بودن!;)
الان دارم UTAWARERUMONOمی بینم دلم می خوام دم دختراشو محکم بکشم!:happy:
راستی من دو قسمت اخر پیس میکرو با( 9 تا 25 )و قسمت های گمشده کینشن و یویو هاکاشو رو از کی بگیرم!;)

Soheyl2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نمي دونم اينجا جاش هست اين درخواست رو بكنم يا نه اگه نيست بگيد كه يه تاپيك جديد باز كنم:
كسي زيرنويس (SubTitle) انيم Naruto رو داره ؟
البته انگليسيش رو.
هرچي گشتم فقط عربي و Hebrew موجود بود!

فقط زيرنويسش رو مي خوام (srt...).

ويرايش:
الن صفحه 122 رو ديدم كه Akira هم اينو مي خواست!

shinobi

Registered User
لایک‌ها
1
هیچ گروهی همچین ریسکی نمیکنه که برا همچین انیمه ای سافت ساب بزاره
پس دنبالش نباش

shinobi

Registered User
لایک‌ها
1
جواب هاتون باشه برای بعد چون وقتم کمه!:( يه کم از ديزنی بگم و برم::p
... بقيه اش برای فردا. فعلاً;)

دستت درد نکنه :blush: ولی منظورم همین الان نبود. باشه وقتی سرت خلوت شد

شادو اسکیلو تموم کردم همشون دیونه بودن!;)
الان دارم UTAWARERUMONOمی بینم دلم می خوام دم دختراشو محکم بکشم!:happy:
راستی من دو قسمت اخر پیس میکرو با( 9 تا 25 )و قسمت های گمشده کینشن و یویو هاکاشو رو از کی بگیرم!;)

منظورت چیه دیوونه بودن :blink: فورا حرفتو پس بگیر :D وگرنه اون ناقصی ها رو تو خواب باید ببینی :lol:

River Dragon

Registered User
لایک‌ها
11
من هم تبریک میگم اول شدن تاپیک رو در دقیقه 90 ...
47b20s0.gif

مرسی از حماییتون راستی
282.gif
.... واقعا به نظرم ارزشش رو داره که داستانش کامل اینجا گفته بشه ... ضمن اینکه می دونیم با بیشتر از 29 میلیون نسخه فروش ، یکی از پرفروش ترین مانگاهای تاریخه ... مشکلی که ما تو ایران داریم همینه : تولید محتوای بسیار اندک
179.gif
... حداقل انقدرشو از دستمون برمیاد ... نه ؟
jazzybass.gif

استاد سیمور، طبق معمول به نکات ظریف و با ارزشی اشاره می کنن.
نمی دونم، احتمالا قبلا (توی اون 150 صفحه ای که من نخوندم!) این پیشنهاد داده شده ولی اگه دوستان انیمه های مناسبی برای این کار معرفی کنن، Fansub فارسی براشون درست کنیم؛ من آماده همکاریم.. البته آنچنان تولید محتوایی نیست ولی بهتر از هیچ چیه.

دنيل ... راستی دنيل کجاست؟ چند وقتيه نيست!!!

احتمالا از فشار کپی نسخه های متعدد robotech خسته شده بوده رفته مرخصی. با تشکر از دنیل جان، من Robotech و Gundam Destiny را گرفتم. اگه کسی خواست من براش رایت می کنم..

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

فایل های ضمیمه

• bakumatsukikansetsuirohaa1.png
    bakumatsukikansetsuirohaa1.png
    80.9 KB · نمایش ها: 4
  • bakumatsukikansetsuirohcp2.png
    bakumatsukikansetsuirohcp2.png
    73.9 KB · نمایش ها: 9
  • bakumatsukikansetsuirohqd3.png
    bakumatsukikansetsuirohqd3.png
    48.1 KB · نمایش ها: 9
  • bakumatsukikansetsuirohgp2.png
    bakumatsukikansetsuirohgp2.png
    71.5 KB · نمایش ها: 14

Jini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام شب شما هم خوش بله البته (البته من زیاد در جریان داستان نیستم واسه همین شاید عکسهای خیلی گویای پیدا نکنم)

kbs-19.jpg

پوستر اصلی سریال​
ادرس عکس شخصیتهای اصلی در خود سریال

شخصیتهای اصلی
ببخشید چیز زیادی پیدا نشد فردا بیشتر می گردم :)

سلام
به خودم اجازه دادم تو بحثتون شرکت کردم
فقط می خواستم بگم من این سریالو دیدم خیلی قشنگ همین 2 هفته پیشم تموم شد....می دونید سری کاملشو چه طوری می شه پیدا کرد چون من خودم چند قسمت اولشو ندیدمو ولی کلا علاقه خاصی به دوباره دیدنش دارم ...
______
مرسی

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
منظورت چیه دیوونه بودن :blink: فورا حرفتو پس بگیر :D وگرنه اون ناقصی ها رو تو خواب باید ببینی :lol:
اگه ناقصیام چیزشون نشه می گم چرا !;)
راستش من نفهمیدم اینا واسه چی با هم می جنگیدن!:( همدیگرو ناقص می کردن بعد دلشون به حال هم می سوخت اون اسکار فیسه از همه عجیب غریب تر بود !تازه هوادار قتل از روی ترحمم بود!)چرا دارکسنس بلک وینگو کشت!چرا شادو اسکیل زد اویکیو کشت !چرا اون یارو از شاخه شادو اسمیلشون می خواستن همه چیزو نابود کنن!
تنها نکته قشنگ عشق اون دوتا بود که ادم اولش فکر می کرد مثلا خواهعر برادرن !واقعا این یه تیکش جالب بود!)

Capitan7ir

Registered User
لایک‌ها
0
راستی بچه ها، بالاخره اين سندباد چی شد؟:eek: کسی چيزه ديگه اي نميخاد؟:eek: پس اگه تا پنجشنبه قروب به وقت من، کسی چيزی نگفت من ديگه ميخرمش. :D

171.gif
سلام خاهر جون.خیلی خوب میشد اگه این آقا عربه بیشتر کارتون داشت.
من که نتونستم نل و مسافر کوچولو رو پیدا کنم.آقای دنیل هم نظرشون مسافر کوچولو بود! خود منم خیلی دوست داشتم با یه قیمت مناسب پیداش میکردم(زیر 70$)
32.gif
ولی نبود دیگه!

171.gif
راستی خوش به حالت خواهر ،اگه اشتباه نکنم دیزنی لند لس آنجلس اولین دیزنی لند دنیاست، منظورم همونی هست که 1955 ساخته شد!همینطوره؟
یه کم در مورد ترن معروف و رویایی که از فانتزی لند و ادونچرلند و فرانتیر لند میگذره و به تومارولند ختم میشه بگین!واقعا متفاوته یا واسه تبلیغاته که اینقدر باشکوه به نظر میاد؟
177.gif

تقدیم به تمامی کسانی که به این مکان شاد آمده اند:
خوش آمدید
دیزنی لند سرزمین شماست
در اینجاست که خاطرات خوش گذشته ها زنده میشود
در اینجاست که جوان ، امید و چالش آینده را میچشد.
دیزنی لند پیشکش آرمان ها، رویاها و حقایق محکمی ست که به امریکا شکل داده است
به امید آنکه این مکان،منبع شادی و الهام تمامی ساکنان کره زمین باشد
17 ژوئیه 1955

(متنی که روی لوحی در میدان دیزنی لند حک شده)!
254.gif

ایشالا یه روزی گذرتون به والت دیزنی ورلد فلوریدا بخوره که از با شکوه ترین جاهای دنیاست.
227.gif
کاملترن و بزرگترین شاهکار دیزنی که تمامی کارای دیزنی رو در نظر گرفتن.حتی کارای قدیمی سیاه و سفید و صامت.

172.gif
172.gif
172.gif

سلام خواهر ین ین.من متین هستم و تا حالا زیاد شما رو نمیشناختم که بازگشتتون رو تبریک بگم!:happy:

:) شینوبی جان من هنوز پسر خوبیم ها!...
تا کی باید ادامه بدم؟:D

از خواهر ساحل هم بازم خیلی ممنونم که بابا لنگ درازو واسم زحمت کشیدن و فرستادن.:blush:​

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
با وجود تمام قدرت و شجاعت و سلحشوری ها ی بسیار چنان روایت شده که یک بار هدف شلیکملکه انیمیشن ها
4dfnvwg.gif
قرار گرفت و این بلا بر سرش آمد
و البته روایتی دیگر هم هست که" خواهر فریدا مشغول تمرین تیر اندازی بودند که این بلا بر سر رفیق " صورتی " بیچاره آمد :
هرچند قبل از ارسال این پست وصیت نامه خودم رو نوشته بودم ولی تصور می کنید ملکه انیمیشن ها بعد از خواندن این مطالب چه بلایی سر ما بیاورد : عکس زیر بیان کننده قسمتی از تصورات من و رفیق صورتی از بلایی است که احتمالا بر سر مان خواهد آمد
بيچاره فريدا!
36_1_44.gif

ولی خب برای حفظ اقتدار G7 :
14_6_13.gif
:D

از شوخی گذشته، خيلی جالب بود. ممنون:happy:

ps
راستی ميتونين به اواتر من هم توجه کنيد!:lol:
توصيه ميشه که Get Backers رو ببينين تا بدونين با کی طرف هستين!:D

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
ُسلام شب همه خوش
الان دارم UTAWARERUMONOمی بینم
سلام برادر شیان می دانید این انیمه 3 تا هم Extra 6 دقیقه ای داره(اگر بیشتر نباشه) ان ها هم بد نیستن ببینید. البته بعد از تمام شدن همه قسمت ها

این پایین نوشته ها احتمالا لو میره اگر انیمه UTAWARERUMONO را ندیدید لطفا نخوانید.

.1 این داستان چطوری تمام شد؟ یعنی میشه یه کم در مورد این موجودات من را راهنمایی کنید اخه از یه جامعه قدیمی ژاپنی یه دفعه رسیدن به ان قضایای علمی و هیولا شدن و یکی شدن و ژله شدن ادم ها یه کم زیادی نه؟ لااقل من یه کم گیج شدم می توانم اگر از اساتید زمانی فرصت کردند یه کم در این باره یه کم توضیح بدن؟

كسي زيرنويس (SubTitle) انيم Naruto رو داره ؟
البته انگليسيش رو.
جناب Soheyl2 من یه سری پیدا کردم ولی زبانش انگلیسی نبود ولی شاید مثل ان انگلیسی اش هم پیدا بشه ولی فکر می کنم بد نباشه اینجا را هم یک امتحانی بکنید

سلام ساحل جان( کاملا اف تاپیک می ریم تازه فقط خودمان هم این Eve را دیدیم ^_^ ولی خب دیگه زنده باد G7 ^_^ )
بازیگر خوبی که هست بدون شک ^_^..من کانتونی حرف زدنشو دیدم ولی ژاپنی رو ندیدم.ولی انگلیسیش ....
]چینی اش را توی فیلم Promise دیدم(البته من فکر کردم چینی شاید هم زبان دیگه ای بود) و ژاپنی هم توی 2009 lost memories همان که بین کره و ژاپن بود (انگار فقط استعداد نهفته اش توی هامبورگور(هامبرگر) گفتن!)
من نمی دونم تو وجود خبیث و مکار این یون می چی بود که من عاشقش بودم.هدفش براش اینقدر مهم بود که حاضر بود هر کاری بکنه
اون یکی رو نه.می رفت رو اعصاب
خب از این جهت درسته ولی مشکل دار بود دیگه اخه ادم عاقل از راههای بهترم به نتیجه می رسه نه اینکه اینقدر همیشه خبیثانه ترین راه را انتخاب کنه خب واقعا مشکل داشت مثلا ان دفعه که اپاندیسش عود کرده بود رفت خبر را خواند
ولی ان یکی را یه بار ازش خوشم امد ان هم ان دفعه بود که سر ان قضیه گروگان گیری وسط اخبار %$$# داد! (البته خیلی ادم ساد ه ای بود یه ذره هم جاه طلبی نداشت یعنی تیپ کامل زن نمونه دیگه!)
حالا اونش هیچی نمی دونم چرا چاق نمی شدن این همه می خوردن و می رفتن رستوران...فکر کنم پسره وسواسی بود که دختررو مجبور می کرد هی خونه رو تمیز کنه..
نه خب پسره که می رفت می دوید دختره هم که همش داشت تمیز کاری می کرد دیگه ! لابد به خاطر همین بود که همش در حال مسواک زدن بودن فکر کنم نصف صحنه ها ی خانه یا کنار یخچال در حال اب خوردن بود یا موقع مسواک زدن!

سلام خواهر ین ین.من متین هستم و تا حالا زیاد شما رو نمیشناختم که بازگشتتون رو تبریک بگم!
سلام جناب متین خیلی ممنونم (راستش من هم با اعتماد به نفس خودم این طور پست می زنم وگرنه خیلی از دوستان دیگه هم اصلا نمی دانند من کی هستم که اینقدر راحت یه صفحه کامل از تاپیکشان را اف تاپیک می زنم!)

راستی ميتونين به اواتر من هم توجه کنيد!
خواهر فریدا می توانم بپرسم این اواتار شما برای چه انیمه ای! اخه جمله پایین عکس و این خنده ی عکس خیلی گیج کننده است چه جور ادمی همچین چیزی را اینقدر با خوشی و خنده می گه انگارداره یکی از ان جمله های جالب Urahara را می گه و دستش هم به کلاهش!
بعد این عکس پایین به نظر نمیاد برای انیمه باشه Live Action?

سلام
به خودم اجازه دادم تو بحثتون شرکت کردم
فقط می خواستم بگم من این سریالو دیدم خیلی قشنگ همین 2 هفته پیشم تموم شد....می دونید سری کاملشو چه طوری می شه پیدا کرد چون من خودم چند قسمت اولشو ندیدمو ولی کلا علاقه خاصی به دوباره دیدنش دارم ...
ممنون که گفتید پس اگر اخیرا تمام شده باشه هنوز نباید از زیر نویس دار شدنش نا امید شد (یه کم طول می کشه) سری کاملش بدون زیرنویس به صورت rmvb برای دانلود هست ولی فقط 167 قسمتش ( یعنی 168 و ان 18 قسمت اضافه را پیدا نکردم هنوز)

atashpareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان...
ببينم كسي قبلاً در مورد Elfen Lied اينجا چيزي نوشته؟؟؟
من تازه ديدمش مي خواستم يه نقد بنويسم...
گفتم ببينم كسي توي اون 100 صفحه اي كه من از اواسط تاپيك نخوندم، اين كارو كرده يا نه...

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
تو اون مايه چيزی نديدم ، شبيه ترينش شايد همين yu yu hakusho باشه:eek:. ديگه شايد street fighters. ولی يه چيزه ديگه هم يادمه ديدم که تو همين مايه ها بود ولی الان هر چی فکر ميکنم اسمش يادم نميآ:(د. يادم افتاد بهتون ميگم.;)
ممنون .منظورم انیمه ای از خود Mortal Kombat بود یه چیزی مثل این

--------------
شد دو تا تکراری

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام بچه ها

من سندباد رو سفارش دادم:D;) بالاخره :p

شد 83 دلار امريکا:).
فقط يه نفر مسئول پخشش بين بقيه هم بشه. اول ببينيم کيا بوديم، من حافظه ندارم ولی اينا بوديم ديگه نه:
خودم
برادر زير نويس
ساحل
برادر متين
برادر amaranth
برادر مهمودی و دوستشون که بهمون اضافه شدن

تا اينجا 7 نفر

برادر مهمودی و دوستشون که امريکا هستن، من براشون ميفرستم. ميمونه شما 4 نفر ديگه که يه نفر بايد زحمت کپی کردن و پستش برای بقيه رو به عهده بگيره. خودتون فکر اون قسمتشو بکنين ديگه.
پدر من هم فکر کنم برای بعد عيد برگردن. که طبق معمول ميتونين dvd ها رو از هديه بگيرين.;)
ok همينو ميخواستم بگم:)
جواب ها باشه برای بعد، خيلی گرفتارم :wacko:
فعلاً

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
سلام خواهر
خواهش، حالا بزار ببينم ميتونم همه رو برات جور کنم يا نه! :rolleyes:
آواترم رو راستش از تو آلبوم يکی از دوستام تو اورکات کش رفتم:p ولی به احتمال قوی ماله کارتون chobits هست:) ولی مطمئن نيستم.:blush:

chobits.jpg

2hhn0uq.jpg

DR Jakal in Getbackers

shinobi

Registered User
لایک‌ها
1
اگه ناقصیام چیزشون نشه می گم چرا !;)
راستش من نفهمیدم اینا واسه چی با هم می جنگیدن!:( همدیگرو ناقص می کردن بعد دلشون به حال هم می سوخت اون اسکار فیسه از همه عجیب غریب تر بود !تازه هوادار قتل از روی ترحمم بود!)چرا دارکسنس بلک وینگو کشت!چرا شادو اسکیل زد اویکیو کشت !چرا اون یارو از شاخه شادو اسمیلشون می خواستن همه چیزو نابود کنن!
تنها نکته قشنگ عشق اون دوتا بود که ادم اولش فکر می کرد مثلا خواهعر برادرن !واقعا این یه تیکش جالب بود!)

:blink: :blink: :blink:
یعنی تو هیچی از این نفهمیدی؟ :blink: باورم نمیشه

:) شینوبی جان من هنوز پسر خوبیم ها!...
تا کی باید ادامه بدم؟:D

یکم دیگه ;)
پی ام هاتو هم بخونی بهتره. بعدش هم اگه جواب بدی بهتر تر :D
راستی ميتونين به اواتر من هم توجه کنيد!:lol:

اسمش رو که روزبه گفت. ولی واقعا شخصیت جالبی هست. مخصوصا آخر قسمت 27 :lol:

سلام دوستان...
ببينم كسي قبلاً در مورد Elfen Lied اينجا چيزي نوشته؟؟؟
من تازه ديدمش مي خواستم يه نقد بنويسم...
گفتم ببينم كسي توي اون 100 صفحه اي كه من از اواسط تاپيك نخوندم، اين كارو كرده يا نه...

در موردش قبلا گفتن :D اما مهم نیست
تو هم نقد کن چه ایرادی داره یه نظر دیگه رو هم بدونیم ;)

بالا