linghuchong
مدیر بازنشسته
چه خوف
يه کسی به من چه هکمتی يه که دانلود مستقيم با سرعت 300-400 شروع ميشه ولی آخرش کم کم ميرسه به 80-90 يا حتی 20!!!:blink:
چه خوف
الان ديدم death note مقام اولو داره
Seen in part or in whole by 2040 users, rank: #92
Median rating: Masterpiece
Arithmetic mean: 9.1045 (Excellent+.10), std. dev.: 1.8732, rank: #28
Weighted mean: 9.0832 (Excellent+.08), rank: #27
Bayesian estimate: 9.0577 (Excellent+.05), rank: #1
خوب قسمت يکش دان شد
ام ... ميگم چيزه ... :blush:دانلود هر 5 قسمت تموم شد. اگه ميخواين صبر کنين تا من براتون 1-2 ماه ديگه بفرستم اگه نه خودتون بدانلودين.
ولی برادر ميثم دستت درد نکنه، لينک محشری بود، سرعتش هم عالی بود 350kb/s
ميگم اگه چيزی لينک مستقيمی دارين به من بدين تو دانشگاه بی کار نشينم:happy:. چون تورنت که نميشه دان کرد.![]()
اصلا اثری ازش نبود. ولی یه چند قسمتشو دارم که سپهر داده.يعنی چی اونوقت؟:blink: يعنی هدی دوباره گمشون کرده!!!کلش؟ يا قسمتی تا جزئی؟
اگه يادم باشه 20 و خورده اي قسمتشو فرستاده بودم.
![]()
خدا رحم کنهدارم طلب هامو مينويسم که يادم نره، وقتی اومدم ايران خدمت تک تکتون حضورن ميرسم که وصول شون کنم!:lol:
سوال خوبیهيادمه قبلاً ها البرز به من گفت که قشنگه!کلاً از اون کارتون های معروفی هست که همه ميشناسنش
، البرزم زياد به من توصيه ديدنش کرده تا حالا!
ولی يه بحث پيش ميآد که تويی که 178 قسمت خوده سريال رو نديدی ميتونی از اين 13 قسمت ova سر در بياری يا نه؟! :blink:اينو ديگه خود دانی!
احتمالاً داستانش جداست ولی يه ريزه کاری هايی که انتظار دارن تو از سريال بدونی رو، از دست ميدی!:wacko:
بازگشت شينيگامی عزيز rem رو به کارتون death note تبريک ميگم!
خوب دوباره يه کم خوب شد!:happy: اين چند قسمت قبل من داشت خوابم ميبرد!:jealous:
از آهنگ ending ش هم کم کم داره خوشم ميآد!:guitar:![]()
![]()
![]()
![]()
فکر کنم این دست منه. چون ناقص بود گذاشته بودمش کنار. بعدا یادم رفت :lol:
کاری نکن، احتمالاً دنی هم گرفته، از دنيل بگير
. چرا شما ها دوست دارين دوباره کاری بکنين؟!:blink:
![]()
يه کسی به من چه هکمتی يه که دانلود مستقيم با سرعت 300-400 شروع ميشه ولی آخرش کم کم ميرسه به 80-90 يا حتی 20!!!:blink:![]()
قسمت اول سريال bakumatsu ... با کيفيت dvd:
:blush:اصلا اثری ازش نبود. ولی یه چند قسمتشو دارم که سپهر داده.
گـــود جــــاب برادر. خدا قوت :lol: چک کردی؟![]()
به نقل از Daneel Olivaw :قضیه سندباد به کجا رسیده؟ تعداد نفرات فیکس شده؟ شماره حساب بدم؟
فریدا اون کارتونی که گفتی فقط 3 رنگ داره و تازه دانلودش کردی اسمش چی بود؟![]()
QUOTE]
samurai afro هستش.من شروع به دانلود کردم ولی چون سرعتم پایین روفتم برای 40 قسمت 95مگیش.1 لینک 5 قسمتی با کیفیت هم داره که ممنون میشم خواهر فریدا بگه کامل هستش یا فقط همون 5 قسمت.
اگه میتونید تا عید صبر کنید .من تمومش میکنم.اگه شما سرعتتون بیشتره که من صبر کنم از شما بگیرم.
![]()
اين فكر كنم تورنت چوبينه من هر كاري كردم نتونستم بگيرم گذاشتم هركي خواست دانلود كنه شايد براي شما كار كرد (ايتالياييه)یاد چوبین به خیر...
کارتون قشنگی بود...