Capitan7ir
Registered User
برادر چرا بدون من![]()
...یعنی دیر اعلام کردم ؟!!
نه خواهر منظورم این نبود.:happy:
من حساب کتاب هفت نفرو گفته بودم.وقتی رسید اینجا حتما روی شما هم حساب میکنیم.
تازه خیلی هم ازتون ممنونیم که مشارکت میکنین.
برادر چرا بدون من![]()
...یعنی دیر اعلام کردم ؟!!
اينم 25 تا 40 ولي سيدر نداره
25 تا 40
از هر 3 تاييتون نا اميد شدم!:blink: اصولاً وقتی اسم کارتون يا سريالي پيش ميآد که ضمينه چينی داشته باشه ناخود آگاه اسم گروه crossfade هم باهاش ميآد تو ذهن آدم!اتفاقن همين ديروز پريروز که قسمت 41 دادن بيرون!
اينم لينک دانلود:
منم از اين به بعد قسمت های جديدشو بهتون خبر ميدم کی ميره رو net!![]()
خواهش ميکنم خواهر، قابلي نداشت ^_^مرسی خواهر جون
حالا من يه موقعی که مثل الان خواب نبودم، درستشون ميکنم. اگه بازم چيزی به چشمت خورد بگو.
![]()
اوکيممنون استاد
از تورنتی که استاد meysam_20 دادند استفاده می کنم :happy:
وه، سلام برادر جان، به قول خودم (همونجور که فريدا جان گفتند ^_^) خوش باز آمديد
واي، اينکه شب تولد منه، دوبله اش ميشه 30 تير 86، يـــــــــــــــــوهــــــــــــــــــــــو!!تاريخ دقيق انتشار كتاب 21/7/2007
قسمت بولد شده کاملا تأييد ميشه ^_^ حالا 15 درصد باقي مانده اش کي درست ميشه؟خب سلام ... چون نمی خوام Live for what ازم حق السکوت بگیره ، اینجا بصورت خودمونی اعلام می کنم که دنبال کار معافی ام بودم این یه هفته اخیر و تا 75% موفقیت آمیز بود ... شما قضاوت کنید ... واقعا حیف نیست یه نبخه ای (!!) مثل من بره سربازی ...
ووا!! خيلي باحال بود، تا حالا اينجوريشو نشنيده بودممقاله ای بود درباره انیمه ها که داشتم می خوندم و این تیکه طنز آمیزش ، جالب بود :![]()
" چرا چشم های کاراکترهای انیمه انقدر گنده اس ؟ "
" چون چندین لیتر اشک توش ذخیره شده که باید در موقعیت مناسب ، با فشار زیاد ، عین روخونه ، سرازیر بشه !!! "
مجالی دست داد تا بپردازیم به معرفی اعضای گروه ضربتی G7
این 7 بانو چهره های درخشان و کاربران فعال پی تی نیز محسوب می شوند.
سایر اطلاعات متعاقبا اعلام خواهد شد.
(توصیه ی اکید به خواهر آریانا برای انتخان آواتار دخترانه)
با تشکر saheljunior روابط عمومی سازمان
ديروز پست سندباد رو برام آورد ولی متاسفانه به زبان شيرين عربی!
برای کارتون های قديمی يه همچين سايتی سراغ ندارين؟
جمع کنید بابا بساط و
توقف بی جا مانع کسب هست
هنوز باند مافیا عربها اینجا دایره(اه کو اون اسمایلی عربام -دانیل 2 تا اسمایلی عرب از جانب من بزن)
به سر دستگی من و دانیل
کسی opening بابا لنگ دراز رو به زبون آلمانی شنیده؟ فکر میکنم اسمش اینه baba Gambalunga
یه چیزی یادم رفت
از چه سایتی میتونم در باره انیمه اطلاعات کسب کنم.
و البته مهمتر امتیازات در مورد اونها
[/LEFT]
مرسی برادر
سايت خيلی خوبی هست، سرعتش هم بد نبود با 70 شروع کرد ولی بعد رسيد به 20-30 ولی بازم خوبه!برای کارتون های قديمی يه همچين سايتی سراغ ندارين؟
![]()
سلامي چند ساعت پيش از آغاز مراسم چهارشنبه سوري ^.^
آه، مرسي برادر، واقعا ممنون ^_^
سلام دوستان عزیز !من احتیاج به خرید یه دی وی دی پلیر برا روز مبادا دارم(مانیتور منهدم شده باید برم یکی بخرم الانم کافینتم!و از زور بی انیمیشنی همین روزا می رم هارگیری می کنم!) بگین چی بگیرم باهاش بشه انیمیشنا رو هم دید!
یاد خاطراتم الان افتادم!(ناز ترینش وقتی بود که اخر کابویزو برا سیمور تعریف کردم!)
:thumbsup: بهتون خوش گذشت امشب؟[/QUOT
امسال به خوبی پارسال نبود.یه جورایی مهمات کم بود!
ما همونطوري كه قول داده بوديم ، كوچه رو فرستاديم هوا:lol: :happy: :lol: :f34r:
ولی هنوز هم سرعت من از 10 بيشتر نميشه!کم کم دق ميکنم!
![]()
برادر ليستتون چی شد؟ميخوايم ليست نهايی رو بديم بيرون.
![]()
برادر اينم لينک دانلود Fist of the North Star که در موردش تو pm حرف زديم. البته اينم از اون پروژه های طولانی مدت هست:blink:. من الان دارم live action ش رو دان ميکنم. ost ش رو هم نميخايم. اگه بتونين خوده سريال رو شروع کنين فکر کنم 6 ماه آينده تون پر شه!:lol: البته منم ميتونم کمک کنم. اگه خواستين بگين که بدونيم هر کدوم کدوم قسمت رو بر داشتيم.
![]()
این بحث جالبه و من درباره اش خیلی مطلب خوندم ......
ما همونطوري كه قول داده بوديم ، كوچه رو فرستاديم هوا
سصلام دوست من
plextor بگیرین . کمی قیمتش بالاتره ولی کیفیتش حرف نداره و معمولا تو رتبه بندی بهترینها جزو 3 تای اوله . می تونید از پاساژ ایران ( میدان ولی عصر ) تهیه کنید که فکر کنم نمایندگی اصلیش اونجاست .
بدرود .
هانه؟!! چطو شد؟ يه چند وقته عرب کشون راه ننداختم چيز شديد ها !!
![]()
به غیر از Fate, Stay, Night کدوما رو میخوای؟اسمایلای عربت رو گم کردی؟! گناهی است نابخشودنی
میگم روزبه کارتون جدید چی گرفتی؟ رو کن سریع
راستی تو لیست درخواست کارتون جلوی Fate, Stay, Night اسم منم بنویس