• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
كار بعدي او"داستانهايي از زمين-دريا" اقتباسي از داستاني امريكايي در باره دوستي اژدهايي با مردي جوان است. اميدواريم اين يكي بهر از كار در بيايد.
من اصلاح کنم که بعد کلی جستجو من و خواهر ين ين کشف کرديم که کارتون gedo senki کاره هاياته ميآزاکی نيست بلکه کاره پسرش گورو ميآزاکی هست;). حالا بايد ببينيم کاره پدر و پسر چقدر به هم شباهت داره!:lol:

185584230_aad7b9449a_o.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
منم قبلا يك جاي ديگه ديدم 48 قسمت ولي الان همه جا نوشتن 40 قسمت c1 هم 40 قسمت ارايه كرده پس بقيش كو
اينجا هم 40 قسمته!!! :blink: منم قبلاً يه جا ديده بودم 48 چون دقيقاً فکر ميکردم که چرا ادامه تورتش بيرون نميآد که وقتی چک کردم ديدم نوشته 40!:blink::eek:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
در ضمن استاد این مصدوم 1هفتس اماده شده...کدوم بیمارستان بفرستمش؟:lol:
Nine tail fox رو ميگی؟:blink: اوخ جون!
36_1_13.gif
دستت درد نکنه!
23_30_126.gif
برادر شينوبی/ خواهر ين ين ;)

راستی برادر rax اين ليست رو يه نگاهی بکن ببين کدوماش هست که من ديگه نفرستم.;)
لیست

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستی من يه خواهشی از دوستای تازه واردمون دارم:

ممکنه وقتی دارين quote ميکنين همه نوشته ها رو همراه با عکس و ... quote نکنين؟! :(فقط اون قسمتی از نوشته که مد نظرتون هست رو quote کنين! :happy:ممنون ميشم چون اينجوری هم load صفحه طول ميکشه:wacko: هم اينکه کلی بايد قرقره اين ماس بدبخت رو بچرخونيم تا به خوده پيقام برسيم.:lol::p

بازم ممنون :happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اين ليست يه کم مرتب کردن ميخواد که من الان توضيحشو ميدم:):

اين سری رو ، اگه برادر rax نداشته باشن، من ميفرستم;):

A chinese ghost story *
Zero no Tsukaima *
The Twelve Kingdoms *
The SoulTaker *
Vampire Princess Miyu
XXXHOLiC
Tsubasa Chronicles
Vision of Escaflowne *

D.N.Angel
Card Captor Sakura
Angel Sanctuary
Asatto no houko
The third
Black cat *
Forbidden love *
The Gokusen *
Fate stay night *
Ayashi no ceres
AIR *
Love Hina *
[FONT=&quot]Meteor Garden *[/FONT]
* احتمال فرستادن 100%

توضيح:

Forbidden Love سريال live action هست نه کارتون. اونی که تو گزاشتی +18 هست. Angel blade سفارش کی بود؟ من ندارم!
Gokusen, هم کارتونه هم 2 سری سريال live action.

اين کارتون ها بايد ايران باشن يا من فرستادم يا خودتون دانلود کردين (دنيل Confirm کن):

Ranma 1/2
Gravitation
La Corda D'Oro
Hanabun no tsuki ga no borouro sara
Ah! My Goddess
The Rose of Versailles
[FONT=&quot]Shamanic Princess
[/FONT]

Blue seed رو که قراره برادر امير دانلود کنن.;)
بقيه رو من ندارم بايد بگيرمشون.:(

سيمور و بقيه هم اگه چيزی ميخوان الان بگين.;)
[FONT=&quot] [/FONT]​

dreamsboy

Registered User
لایک‌ها
0
شما کدوم صحنه اش رو دوست دارين?
این سکانس:
2hd0ghl.jpg
که البته با توجه به این نکته که ترجمه بسیار بد بسیاری از سابها برای من مسجل شده در نتیجه اینجا هم فکر کنم جمله چیزی شبیه:"اگر زمان کافی نباشه" یا "اگر وقت تموم بشه" بوده.

2iveayv.jpg

then i'll stop time for you​

shinobi

Registered User
لایک‌ها
1
اينم برای اينکه يه کم بخندين;):​

این خیلی با مزه بود :lol: کلی خندیدم
Nine tail fox رو ميگی؟:blink: اوخ جون!
36_1_13.gif
دستت درد نکنه! برادر شينوبی/ خواهر ين ين ;)

الان من نگرفتم :D قضیه چی بود :blink:
البته چند روزه که چیزی نمیگیرم، زیاد خودتونو ناراحت نکنین :D

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
تورنت Death Note 22 که میثم جان گذاشته بودن رو من وقتی روش کلیک می کنم یه صفحه پر از خطوط میخی باز میشه برام :blink: چه باید کرد؟
1670.gif

اين کارتون ها بايد ايران باشن يا من فرستادم يا خودتون دانلود کردين (دنيل Confirm کن):

Ranma 1/2
Gravitation
La Corda D'Oro
Hanabun no tsuki ga no borouro sara
Ah! My Goddess
The Rose of Versailles
Shamanic Princess

Ranma و Shamanic Princess رو قبلا فرستاده بودی ولی آخرش به دست من نرسید. Gravitation هم که پیدا نشد. La Corda D'Oro رو تا اینجا کامل دارم، The Rose of Versailles رو ساحل داره، Ah! My Goddess و Hanabun no tsuki ga no borouro sara رو هم یادم نمیاد فرستاده باشی (تو لیستای قدیم و جدید نیست) حالا اگه کسی داشته باشه و وارد لیست نشده باشه دیگه خبر ندارم
1655.gif

ممکنه وقتی دارين quote ميکنين همه نوشته ها رو همراه با عکس و ... quote نکنين؟! :(

شدیدا تایید میشه :(

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
اين ليست يه کم مرتب کردن ميخواد که من الان توضيحشو ميدم:):

اين سری رو ، اگه برادر rax نداشته باشن، من ميفرستم;):

A chinese ghost story *
Zero no Tsukaima *
The Twelve Kingdoms *
The SoulTaker *
....................

انگار در مورد Forbidden Love حق باشماست الان رفتم ریتینگشو دیدم زده بود
Age rating: Adults only! (Contains explicit sexual content
البته اگر Live action هم باشه فک نکنم ریتینگش فرق کنه
دقیق یادم نیست کی سفارش داد فقط می دونم یه نفر گفت و ما وارد لیست کردیم:D
در کل هدف من بیشتر این بود که یه 50 تا انیمه بچه ها درخواست بدن بعد شروع به رای گیری کنیم بخاطر همین اسمای بچه ها
رو از همون اول وارد نکردم
در مورد live action ها هم بهتره بچه وقتی درخواست میدن بگن چون وقتی من سرچ میکنم انیمه رو مد نظر قرار میدم;)

----------------------------------------------------------------------

میگم یه spoile من بدهکارم
می خوام ranma 1/2 رو اسپویل کنم چطوره؟
hessam4.gif

2cna3gp.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

ممکنه وقتی دارين quote ميکنين همه نوشته ها رو همراه با عکس و ... quote نکنين؟! :(فقط اون قسمتی از نوشته که مد نظرتون هست رو quote کنين! :happy:ممنون ميشم چون اينجوری هم load صفحه طول ميکشه:wacko: هم اينکه کلی بايد قرقره اين ماس بدبخت رو بچرخونيم تا به خوده پيقام برسيم.:lol::p

بازم ممنون :happy:

سوال ؟
الان 120 تا پست دارم/
هنوز تازه واردم؟(خوب معلومه سوال نداشت:p )
یکی یاد بده چطوری مبشه به سوال همه تو 1 پست جواب داد.
نی نی بلد نیست.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
دنيل

تو کی کاربر فعال شدی که من خبر دار نشدم؟؟!!!:blink::eek::p تبريک تبريک
23_30_104.gif

23_28_125.gif

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
CLAMP

خوب گفتم بد نيست يه کم هم در مورد clamp حرف بزنيم ولی واقعاً جای من نيست که در اين مورد حرفی بزنم بايد برادر dreamsboy ميگفتن:happy:. ولی چون ايشون کم پيدان من فعلاً به جاشون ميگم.;)

فکر کنم زياد شنيده باشين: clamp اين کارو کرد و اون کار رو کرد! يا اينکه اين کارتون مال clamp هست!:blink: يا رو عکس کارتون ها يا مانگا ها يه برچسب clamp خورده باشه!:blink:

clamp يه گروه 4 نفره خانم مانگاکا هستن. يعنی دسته جمعی با هم مانگا مينويسن و ميشه گفت که معروف ترين گروه نويسنده مانگا هستن!:blink::cool: و تقريباً همه کارهاشون به انيمه تبديل شده!:blink::D فکر کنم آوردن اسم اين چند تا کارتون کافی باشه که بدونين اينا چقدر معروفن!;)

از معروف ترين کارهاشون ميشه اينا را اسم برد:
X
X1999
CHOBITS
TOKYO BABYLON
CARD CAPTOR SAKURA
TSUBASA CHRONICLES

MAGIC KNIGHT RAYEARTH
...

و از آخرين کاراشون ميشه به XXX HOLIC, NIGHT HEAD GENESIS و CODE GEASS اشاره کرد:).

3شد.:blink: هیچکدوم رو نشناختم:lol:

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آناستازیا
این لینکی که خواهر فریدا گذاشته و اجرای خود خوانندست.
http://www.4shared.com/file/11705924..._December.html
این هم اجرای خواننده برای کارتون .
دو تا mp3 کامل ازش هست به مشخصات زیر ولی پولیه و من نسخه مجانیش رو پیدا نکردم.

Once Upon A December* Liz Callaway* Anastasia: Music From The Motion Picture (1997 Version) 1997* Soundtrack 192 8*

*Once Upon a December* Deana Carter *Anastasia: Music From The Motion Picture (1997 Version) 1997 Soundtrack 192 2*
اینم لینکش
http://3mp3.ru/eng/search/text/

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
قسمت بعدی Spoil سری Berserk ... امشب ...
] از بروبچ کسی انیمه درخواستی بغیر از اینا نمیخواد؟
لیست
فعلا 40 تا انیمه شد بزاریم 50 تا بشه بعد رای گیری کنیم
blush.gif
سيمور و بقيه هم اگه چيزی ميخوان الان بگين
آها ... خوب شد گفتین ... ببین ( ببینید ! ) ... من اینا رو به مرور یه جا یادداشت کردم ... به نظر خوب میان ...
blush.gif

* Trigun ( نیازی به تعریف نداره )

* Mahoromatic ( یه ربات جنگجو که تصادفا دختر هم هست ! ، تصمیم می گیره که جنگ رو کنار بذاره و به پسر نوجوان فرمانده ی فقیدش خدمت کنه ! )

* Bokura ga Ita ( یه جا خوندم که ظاهرا یکی از معروفترین کارای شوجو ه - یکی نیست بگه ، پس اگه شوجو هستش ، به تو چه !! )

* ah!my goddess ( که ظاهرا میگین این جا باید ترتیبش داده بشه ) ...

* The Melancholy of Haruhi Suzumiya ( چندتا تعریفش رو شنیدم و اسمش هم زیباست ! )

همین ...
blush2.gif

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شوجو ه کیه؟
ایناموتو کی بود؟

چیزه ؟ میشه یکی زحمت بکشه تو 1 پست کارگردانهای معروف رو معرفی کنه؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
قسمت پنجم Spoil سری Berserk :

خب گرفتاری های اخیر اجازه نداد که این قضیه spoil سری Berserk رو کامل کنم ... نهایتا دو قسمت دیگه مونده که این یکی شه ...

خب تا اینجا گفتم که کاسکا و فارنزه رو ظاهرا بردن به اعماق اهریمنی دنیا و بقیه هم دارن میرن واسه نجاتشون ...

--------------

Vol-26 :

اینا میرن تو غار و به موقع کاسکا و فارنزه رو نجات میدن ... بعد با توجه به اینکه تعداد troll ها و اینا زیاده .. قرار میشه که گاتس باهاشون بجنگه تا بقیه ، به همراه تعداد زیادی زن و بچه که اونجا اسیر شده بودن ، عقب نشینی کنن ... slan ( یکی از 5 عضو god hand که خانوم هم هست ) ظاهرمیشه و طبیعیه که قدرتش از گاتس بیشتره ... اما شوالیه اسکلتی به موقع می رسه و هم گاتس رو نجات میده و هم slan رو شکست میده .. ( slan به شوالیه اسکلتی میگه : اعلیحضرت !! – ضمنا شوالیه اسکلتی از طریق خوردن behelit ها ، یه شمشیر خفن واسه خودش ساخته ) .. از اونور هم شیرک ( دختر کوچولوی جادوگر ) ، از یکی دیگه از عناصر زمینی ، یعنی خدای لجنزار کمک می گیره و باقی مونده troll ها رو نابود می کنه و قضیه حل میشه ...

yymarcescenza.jpg
slan.jpg

خدای لجنزار – slan ( یکی از godhand ها )​

از اینجای داستان تیم گاتس کامل شده و این ترکیب شون تا الان که vol شماره 32 هستیم ، دست نخورده مونده ...

gatsuchar.jpg
puckchar.jpg
shilke.jpg
ibarella.jpg
caska.jpg
serpico.jpg
farnese.jpg
isidoro.jpg

تیم فعلی گاتس ( گاتس پیش خودش اینا رو با 5 تا دوستش تو گروه شاهین مقایسه می کنه - شما هم مقایسه کنید ! )​

تیم گاتس برمی گردن به سمت خونه فلورا (استاد شیرک ) ، اما می فهمن که قبل از اونا نیروهای گریفیث حمله کردن به اونجا و درگیر میشن ( البته خود گریفیث نیومده و یکی از apostle ها رو فرستاده ) ... شوالیه اسکلتی هم سر می رسه و یه دفعه زاد نامیرا هم ظاهر میشه ... بهرحال اینا دو به دو درگیر میشن ... یعنی زاد نامیرا و شوالیه اسکلتی از یک طرف و گاتس و اون apostle هیکل دار از طرف دیگه ...

توی خونه هم فلورا دیگه داره می میره ( به نوعی خودش رو قربانی تیم گاتس می کنه ) و به شیرک میگه که با گاتس همراه بشه ( چونکه تقدیرش اینطوریه ) و ضمنا یه زره که دارای یه جور طلسم هستش رو هم به گاتس میده ... گاتس ، تحت تاثیر زره ، یه دفعه شدیدا قوی میشه ، ناجور !! ... بعدا می فهمیم که این زره باعث میشه ترس و درد از وجود آدم بره ، در نتیجه از یه طرف خوبه و از یه طرف بد ... اشکالش اینه که طرف همین جور زخمهاش بیشتر میشه ، اما چون خودش حالی اش نیست ، ممکنه بمیره بر اثر این همه زخم ... ضمنا زاد نامیرا توضیح میده که ظاهرا شوالیه اسکلتی هم روزگاری این زره رو پوشیده ... این زره کلا دردسراش کمتر از منافعش نیست که بعدا بیشتر میگم ازش ...

Armor.jpg

زره گاتس ( که با وجود اینکه یه جور نیروی جادویی داره اما نوعی نفرین و طلسم همراهشه )​

--------

Vol-27 :

گاتس و اون apostle همچنان با هم درگیرن و بقیه هم دارن نگاه می کنن ( در صورتیکه "اصولا" بقیه باید با هم بجنگن !! ) ... apostle ه تبدیل میشه به حالت دومش که بدنی از " سنگ یاقوت " داره و نفوذ ناپذیره ... از اون طرف گاتس کاملا دچار خونریزی هستش ولی خودش نمی فهمه و هیچ جوری هم نمیشه باهاش ارتباط برقرار کرد ( اینم یکی دیگه از اشکالای زره ... موبایل آنتن نمیده توش !!! ) ..

شیرک متوجه میشه که باید وارد عمل بشه ... در نتیجه میره توی حس (!) و وارد ناخودآگاه گاتس میشه و در نتیجه از اون حالت وحشیانه اش درمیاد و همگی عقب نشینی می کنن ...

حالا برمی گردیم به midland ، یکی به اسم Raven ( همون آقایی که توی انیمه هم بود و جزو ژنرال ها بود و از گریفیث طرفداری می کنه ، یادتونه ؟ ) با جبهه آزادیبخش فرانسه ( ببخشید! ... midland ) در تماسه که رئیس شون هم کسی نیست بجز foss ( وزیر ناقلای پادشاه که به گریفیث کمک کرد تا ملکه رو بکشه ) و ناامیدانه سعی می کنن جلوی کوشانی ها رو بگیرن ... بهشون خبر می رسه که " شاهین " ( = گریفیث ) بزودی میاد و midland رو آزاد می کنه ...

ravan.jpg

raven رو یادتونه ؟، همون که توی جلسه ی ژنرال ها طرفدار گریفیث بود ( توی انیمه )​

سردسته کوشانی ها ، اسمش ganishka است و بعدا می فهمیم که با وجود اینکه یکی از apostle هاس ولی سرکش شده و می خواد با خدایان ( و مخصوصا گریفیث ) بجنگه .. فوق العاده هم بی رحمه و لشکرش هم فوق العاده اهریمنیه ( نحوه درست شدن این لشکر رو هم shilat متوجه میشه که همونطور که گفتم با اینک شیلات توی گروه کوشانی هاس ، اما عاقله و از دور همه چیز رو دنبال می کنه )... ضمنا شارلوت ( دختر پادشاه که عاشق گریفیثه و الان باید ملکه بشه ) هم اسیر ganishka هستش ...

gani.jpeg
daka.jpg

گانیشکا ( رئیس کوشانی ها که یکی از apostle های قویه ) – ارتش اهریمنی اش​

کمی بعد ، بین نیروهای گریفیث و کوشانی ها نبردی درمی گیره که نهایتا مشخص میشه هدف فقط پرت کردن حواس ganishka بوده ... چون زاد نامیرا و گریفیث میرن و شارلوت رو نجات میدن و در میرن ...

گاتس و تیمش هم میرسن به دریا ( آخه دارن میرن به سمت قلمرو الف ها و باید از دریا بگذرن ) ... کنار ساحل اردو می زنن و بعد از مدتها نفس راحتی می کشن ...

---------

Vol-28 :

شیرک ، یه جور حس رمانتیک نسبت به گاتس پیدا میکنه ( که احتمالا ترکیبی از ویژگی های سنی اش و father complex هستش ... راستی کلی چیزای روانشناسی یاد گرفتید ها !! ) ... ضمنا شوالیه اسکلتی هم سری به گاتس میزنه و میگه که طالع نحسی همراه گاتسه ( اینو که خودمون هم می دونستیم !! ) ... میگه که هرچی بیشتر با شیاطین بجنگی و اون زره رو بپوشی ، بیشتر فرو میری تو بخش تاریک ... البته خبر خوبی هم میده : توی همون سرزمین elf ها ، حاکمی هست که می تونه حال کاسکا رو خوب کنه ... و طبق معمول یه جمله مرموز هم میگه :" اون چیزی که تو آرزش رو داری ( = برگشتن حافظه کاسکا ) ، ممکنه همون چیزی نباشه که کاسکا آرزوش رو داره " ...

کاسکا کنار ساحل ، یه بچه خردسال رو می بینه و میخواد پیش خودش نگه اش داره ... بچه قدری غیرعادیه و ضمنا از گاتس هم خوشش میاد ... سه نفری مثل یه خونواده ان ... همون شب یه لشکر از تمساح های شیطانی بهشون حمله می کنن .. ( بعدا می فهمیم که جادوگرهای کوشانی ، کنترلشون می کنن و کافیه اونا رو بکشن ) ... گاتس هنگام نبرد با قوی ترین هیولا ، میره تحت تاثیر زره ( = میره تو نیمه تاریک ) ... اشکال قضیه اینه که نمی تونه دوست و دشمن رو تشخیص بده و میاد سمت تیم خودش و اون بچه اسرار آمیز و البته شیرک هستن که بصورت تله پاتیک باهاش ارتباط برقرار می کنن و برش می گردونن به حالت عادی ...

bambino.jpg

بچه کوچولوی اسرار آمیز​

تیم گاتس نهایتا می رسه به شهر بندری vritanis که از اینجا به بعدش رو می تونن با کشتی سفر کنن ... شهرکاملا حالت نظامی داره ، چون کوشانی ها ممکنه هر لحظه حمله کنن ... شیرک ، در کنار اسکله با دختر شاد و نوجوانی به اسم سونیا آشنا میشه که عضو تیم گریفیثه و یه قدرت غیرعادی داره : تله پاتی ... و ضمنا اون هم یه جور حس رمانتیک نسبت به گریفیث داره ! ... ( این سکانس بانمکه خیلی ، اگه وقت کردید ، بخونیدش )

sonia.jpg

سونیا ( دختری که عضو تیم گریفیثه اما حداقل تا حالا که نقش مثبت بوده ! ) ...​

بالا