mahsa_nini
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 586
- لایکها
- 0
راستی امضای جدیدم چطوره؟؟:happy:
منم اين تورنت رو پيدا کردم که هيچی سيد و پير ندارهاز شما متخصصين کسي ميدونه از کجا ميشه تورنت اينو با زير نويس انگليسي يابيد؟ من يه دونه از تو ايزوهانت پيدا کردم، بيچاره ترکرش دان بود!! مجبور شدم برم سراغ اين تورنت پر دردسر زير که سيد هاش رفتند گل بچينند، اميدي هم به کامل شدنش نيست (اونجاهايي که توضيحاتم کمي تا قسمتي لنگ ميزنه براي اينه که نفهميدم اون وسطاش چي شده، چون خوب ندارم اون تيکه ها رو هنوز)![]()
برادر dreamsboy و روزبه و دنيل خوندن. ازشون بپرس!كسي مانگاشو نخونده يه كوچولو توضيح بده
اوه آره دستت درد نکنه :happy:مخصوصاً برای flv ها خيلی عالی بود.راستي خواهر media player classic نصب كردين يانه كار كرد
من سر فرصت ميبينم بهت ميگمنظراتونو همون جا بنويسين ممنون ميشم(چون ميترسم آبروريزي بشه) سعي ميكنم قسمت دومشو تا فردا آپلود كنم
اگه قشنگه بريم برای دانلودنميدونم چرا با ديدن قسمت اولش يه جورايي ازش خوشم اومد ولي در كل زيادقشنگ نيست
Seen in part or in whole by 723 users, rank: #391
Median rating: [COLOR="Red"]Masterpiece[/COLOR]
Arithmetic mean: 9.1174 (Excellent+.11), std. dev.: 1.5805, rank: #28
Weighted mean: 8.9496 (Excellent-.05), rank: #54
Bayesian estimate: 8.89115 (Excellent-.10), rank: #10
من يه سوال دارم: از کجا ژاپنی رو ياد گرفتی؟:blink: برام جالب بود که konnichiwa رو konnichiha نوشتی؟ اکثراً خوده ژاپنی ها هم با H نمينويسن؟ از کجا ميدونستی؟
![]()
راستي خواهر media player classic نصب كردين يانه ؟ كار كرد ؟
oni san به جمع ما خوش اومدی!:happy: اميدوارم اينجا بهت خوش بگزره!سال نو مبارک!![]()
واجب شد من اينو ببينمwow it s amazingخودمم باورم نمیشه konan همونطوری داره رقبا رو پس میزنه و بالا میاد اخرین ریتینگ که از konan گذاشتم یادتونهhttp://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/ratings-anime.php
sokkaeto ... راستش من زيادم ژاپنی بلد نيستم :lol: ...فقط چند تا چيز از لابلای anime ها و سايت هايی مثل اين ياد گرفتم
دانلود شده ها که همون هايی هستن که تو animelist ليستشون کرديم. درخاستی ها رو قرار شده اينجا بنويسيم:راستی، اين ليست anime های "درخواستی" و "دانلود شده" کجاست ؟ اجازه هست ما هم ببينيم ؟
اگه قشنگه بريم برای دانلودچون من قبلاً هم تعريفشو شنيده بودم
.
من سر فرصت ميبينم بهت ميگماهيانن هفته ديگه:blush:. ببينم يه قسمت کامله؟:blink:
اگه يك نفر باشه كه ترجمه كنه ميشه ادامه داد
عاليهمن دارم دانلود ميكنم
اوه بايد هر episode رو به 3 قسمت تقسيم کنی و تو 3 نوبت آپلودشون کنی.:wacko:كسي نميدونه چجوري ميشه توي youtubeآپلود كرد چون من يكبار اونجا آپلود كردم ولي گفت از نظر زماني زياده پس بقيه چيكار ميكنن يك قسمت كامل آپلود ميكنن