• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی امضای جدیدم چطوره؟؟:happy:

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
سلام و بازم عيدتون مبارک ^_^ (باورم نميشه 4 روزش به همين سرعت گذشت @_@)
فکر مي کردم تو اين مدت هر روز اينجا باشم ولي انگار نشد پس اين است اولين پست بنده در سال 86
374819.gif

Lotus Lantern
Bao Lian Deng / 宝莲灯

خب فکر کنم براي تنوع هم که شده، بد نباشه يک انيميشن چيني رو براتون معرف کنم که در زمان خودش (1999) سر و صداي زيادي به پا کرد. فانوس نيلوفري يا چراغ نيلوفر ، اولين انيميشن تمام وطنيي چيني است که بر اساس افسانه اي قديمي و با بودجه ي هنگفت 12 ميليون يوان (برابر 1.44 ميليون دلار) به وسيله ي استوديو فيلم انيميشن شانگهاي در طول 4 سال ساخته شده و براي اولين بار از هنرپيشگان معروف دعوت به عمل آمده تا ايفاگر صداي شخصيت هاي مختلف اين انيمشيشن 94 دقيقه اي باشند.

داستان از آنجا آغاز مي شود که سن شنگ مو (San Sheng Mu)، الهه ي دارنده ي فانوس نيلوفري که نيرويي جادويي به دارنده اش مي بخشد بر روي زمين مي آيد، با مردي زميني ازدواج مي کند، صاحب فرزند پسري به نام چن شيانگ (Chen Xiang) مي شود و همانجا هم باقي مي ماند. ارلانگ شن (Erlang Shen) که خدايي شرور است از اينکه مي بيند فانوس نيلوفري از آسمان به زمين منتقل شده سخت برآشفته مي شود و سعي در نابود کردن الهه و پس گرفتن فانوس مي کند ولي الهه با کمک نيروي فانوس در برابر او مقاومت مي کند، پس لاشخوري را بر روي زمين مي فرستد تا چن شيانگ را بدزدد و با خود به سرزمين خدايان ببرد. الهه سن شنگ مو که جان فرزندش را در خطر مي بيند به ناچار فانوس جادويي را به برادرش ارلانگ مي دهد و او نيز الهه را در زير کوه خواشان زنداني مي کند.

چن شيانگ که در آسمان محبوس شده سراغ مادرش را از ارلانگ که در واقع دائيش محسوب مي شود مي گيرد و چون پاسخ قانع کننده اي نمي شنود به جستجوي مادرش بر مي آيد و غمگينانه از اين سوي به آن سوي مي رود که ناگهان بچه ميمون بامزه اي سر راهش سبز مي شود و آندو با يکديگر دوست مي شوند و به اتفاق هم به جستجوي مادرش بر مي ايند که ناگهان پيرمردي عصا به دست که مرتب هم عطسه مي کند در برابرشان ظاهر مي شود و به جن شيانگ مي گويد که اگر مي خواهد مادرش را نجات دهد اول بايد فانوس را پيدا کند و جاي فانوس را بر کف دست چن شيانگ مي نويسد.

شبانگاه چن شيانگ و بچه ميمون به کمک يکديگر وارد محل نگهداري فانوس نيلوفري مي شوند و آن را بر ميدارند ولي دو نگهبان غول پيکر نگهبان فانوس متوجه آنها شده و تعقيبشان مي کنند. چن شيانگ و دوست ميمونش موفق به فرار از دست آن دو مي شوند ولي به دليل سر و صداهاي ايجاد شده ساير نگهبانان متوجه آنها شده و دنبالشان مي کنند. چن شيانگ به دنبال جايي براي مخفي شدن است که دخترکي او را به داخل پناهگاهي مي کشد. چن شيانگ مي بيند که او همان دختر بچه ايست که در خدمت داييش ارلانگ است و فکر مي کند جاسوس است ولي دخترک داستانش را براي او مي گويد و مي فهمد که او دختر رئيس يکي از قبايل است که ارلانگ به آنها حمله کرده، سرزمينشان را نابود کرده و در صخره ي مقدسشان روحي شيطاني دميده و آن دخترک را نيز به گروگان گرفته است. چن شيانگ شروع به دلداري دادن دختر مي کند که نگهبانان مخفيگاه آن دو را پيدا مي کنند و چن شيانگ مجبور به پريدن از کاخ آسماني و آمدن بر روي زمين مي شود.

چن شيانگ بر روي زمين به سمت سرزمين آن دختر بچه راه ميفتد چون فهميده است درد دل آن صخره ي شيطاني تبري وجود دارد که به کمک آن مي تواند مادرش را نجات دهد. از دشت ها و بيابان هاي سوزان مي گذرد و ماجراهاي مختلفي برايش پيش مي ايد تا به جنگلي سرسبز مي رسد. در آنجا با سون ووکونگ (Monkey King) که به اصرار خداي پير به کمک او آمده آشنا مي شود و از او فنون رزمي را مي آموزد. سالها مي گذرد و چن شيانگ بزرگ مي شود و براي به دست آوردن آن تبر راهي سرزمين نفرين شده مي شود. از آن سوي نيز خبر مي رسد که پدر دختر گروگان گرفته شده کشته شده و ارلانگ دختر را که او نيز بزرگ شده است به زمين باز مي گرداند. دختر به رياست قبيله منصوب مي شود و در اين حال چن شيانگ نيز سر مي رسد و به کمک افراد قبيله، آن سنگ شيطاني را در داخل رودخانه اي از مواد مذاب که ارلانگ شرور در سرزمين آنها جاري کرده است ميندازند. سنگ ذوب مي شود و تبري از درون مواد مذاب خارج مي شود که چن شيانگ سوار بر اژدهايي آن را برداشته و به اسمان ها مي رود و مي بيند که ارلانگ نيز براي مبارزه با او آماده است. چن شيانگ و خداي شرور با يکديگر درگير مي شوند که در ابتدا پيروزي ازآن چن شيانگ است ولي ارلانگ به کمک مارهاي سمي موفق به ضربه زدن به او مي شود. در اين هنگام فانوس نيلوفري به کمک چن شيانگ مي ايد و نيروي جادويي خود را به او مي بخشد. چن شيانگ ديگر روئين تن شده و به راحتي دايي خود و موجودات اهريمني او را شکست مي دهد، سپس تبر را برداشته و با تمام قوا بر قله ي کوه خواشان ضربه اي وارد مي اورد که بر اثر آن کوه شکاف برداشته و مادرش، الهه سن شنگ مو آزاد مي شود و بدين ترتيب مادر و پسر پس از سال ها باز به يکديگر مي پيوندند
tender.gif

مشخصات (بر طبق اطلاعات ويکيپديا):
کارگردان: گوانگ شي چانگ
تهيه کننده: چونچينگ شنگ
نويسنده: داوي وانگ
تاريخ انتشار: 1999
مدت زمان: 94 دقيقه
کشور - استوديو: چين - استوديو فيلم انيميشن شانگهاي (Shanghai Animation Film Studio)

نکته:
اين انيميشن به سبک کارهاي ديزني ساخته شده است و شايد يکي از دلايل جذابيتش همين مورد باشد ^.^

سؤال:

از شما متخصصين کسي ميدونه از کجا ميشه تورنت اينو با زير نويس انگليسي يابيد؟ من يه دونه از تو ايزوهانت پيدا کردم، بيچاره ترکرش دان بود!! مجبور شدم برم سراغ اين تورنت پر دردسر زير که سيد هاش رفتند گل بچينند، اميدي هم به کامل شدنش نيست (اونجاهايي که توضيحاتم کمي تا قسمتي لنگ ميزنه براي اينه که نفهميدم اون وسطاش چي شده، چون خوب ندارم اون تيکه ها رو هنوز
icon10.gif
):

http://www.dvdscr.com/btfile/2006/8/2/1430270.torrent

و اما شگفت نامه!!

چرا من هر چي فيلم و سريال و کارتون که نگاه مي کنم يک سرش به خواشان ميرسه؟!!! بي خود نبود اين ارلنگ تداعي گر يوئه براي من در اين انيميشن بود!!!!!!

©

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
سلام خواهر پارسیانا

هیچ کدوم تورنتها سیدر نداشتند ولی اینو پیدا کردم ببنید کارتونو راه می ندازه؟

1- اینو اول دانلود کنید : eMule

2- بعد از نصب کامل روی لینکها کلیک کنید : خود انیمه ، زیر نویس انگلیسی

من تستش کردم ، کار می کرد.

موفق باشین.:lol:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
از شما متخصصين کسي ميدونه از کجا ميشه تورنت اينو با زير نويس انگليسي يابيد؟ من يه دونه از تو ايزوهانت پيدا کردم، بيچاره ترکرش دان بود!! مجبور شدم برم سراغ اين تورنت پر دردسر زير که سيد هاش رفتند گل بچينند، اميدي هم به کامل شدنش نيست (اونجاهايي که توضيحاتم کمي تا قسمتي لنگ ميزنه براي اينه که نفهميدم اون وسطاش چي شده، چون خوب ندارم اون تيکه ها رو هنوز
icon10.gif
)
منم اين تورنت رو پيدا کردم که هيچی سيد و پير نداره:( ولی emule هم خيلی خوبه:D، فکر کنم خواهر ين ين يا ساحل بتونن زحمت اين يکی رو بکشن. اگه دستشون خاليه!؟:eek:

宝莲灯 Lotus Lantern (Movie 1999)
ممنون برادر کاکاشی:happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
كسي مانگاشو نخونده يه كوچولو توضيح بده
برادر dreamsboy و روزبه و دنيل خوندن. ازشون بپرس!:cool: البته من الان چندين وقته سوال پرسيدم، چرا کسی تا آخرشو نميخونه که جوابه منو بده!:(
راستي خواهر media player classic نصب كردين يانه كار كرد
اوه آره دستت درد نکنه :happy:مخصوصاً برای flv ها خيلی عالی بود.:D
نظراتونو همون جا بنويسين ممنون ميشم(چون ميترسم آبروريزي بشه) سعي ميكنم قسمت دومشو تا فردا آپلود كنم
من سر فرصت ميبينم بهت ميگم;) اهيانن هفته ديگه:blush:. ببينم يه قسمت کامله؟:blink:
نميدونم چرا با ديدن قسمت اولش يه جورايي ازش خوشم اومد ولي در كل زيادقشنگ نيست
اگه قشنگه بريم برای دانلود ;)چون من قبلاً هم تعريفشو شنيده بودم:).

Capitan_Harlock_01.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
کسی اين سريال رو نداره؟;)

Horatio Hornblower

HoratioHornbloweAdventureContinues.jpg

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
wow it s amazing
hessam4.gif

خودمم باورم نمیشه konan همونطوری داره رقبا رو پس میزنه و بالا میاد اخرین ریتینگ که از konan گذاشتم یادتونه
الان konan امده جزو 10 انیمه برتر ANN(anime news network) i
joytears.gif

اگر یه دفعه ببینم جای دس نوت رو هم گرفته تعجب نمیکنم

کد:
Seen in part or in whole by 723 users, rank: #391
Median rating: [COLOR="Red"]Masterpiece[/COLOR]
Arithmetic mean: 9.1174 (Excellent+.11), std. dev.: 1.5805, rank: #28
Weighted mean: 8.9496 (Excellent-.05), rank: #54
Bayesian estimate: 8.89115 (Excellent-.10), rank: #10

اینم لینک صفحه مرجع
http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/ratings-anime.php

Hamido-san

Registered User
لایک‌ها
0
konnichiwa minna-san

ای بابا... مثل اينکه بچه ها خيلی اين topic رو دوست دارن، من هر قدر زود به زود سر بزنم بازم بايد هر دفعه دو سه صفحه post جديد بخونم :blush: ( چه بهتر ! )

من يه سوال دارم:D: از کجا ژاپنی رو ياد گرفتی؟:blink: برام جالب بود که konnichiwa رو konnichiha نوشتی؟ اکثراً خوده ژاپنی ها هم با H نمينويسن؟ از کجا ميدونستی؟:p

eto ... راستش من زيادم ژاپنی بلد نيستم :lol: ...فقط چند تا چيز از لابلای anime ها و سايت هايی مثل اين ياد گرفتم :
http://www.freejapaneselessons.com/
تازگی هام دارم اين کتابو ميخونم : Learn Japanese (In English) - Lonely Planet ( از eMule دانلودش کردم )
خلاصه اينکه هنوز تازه واردم، همون يخورده دست و پا شکسته ای هم که بلدم دارم با نوشتنش تمرين می کنم که يادم نره :happy: ...
اونم بايد می نوشتم konnichiwa چون romaji رو بايد همون طوری که خونده ميشه نوشت، ولی من معمولا معادل kana شو می نويسم که يادم بمونه

راستي خواهر media player classic نصب كردين يانه ؟ كار كرد ؟

ببخشيد من بجای فريدا-چان جواب ميدم :
من install ش کردم و زندگيم اين رو اون رو شد :happy: الان چند روزه که دست به player های ديگه ( مثل FLV Player و Jet Audio و Real ) نزدم، customizable تر از اين player تا حالا نديده بودم، تقريبا همه چيزشو ميشه تنظيم کرد... doumo arigatou

راستی، اين ليست anime های "درخواستی" و "دانلود شده" کجاست ؟ اجازه هست ما هم ببينيم ؟

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
eto ... راستش من زيادم ژاپنی بلد نيستم :lol: ...فقط چند تا چيز از لابلای anime ها و سايت هايی مثل اين ياد گرفتم
sokka ;)
راستی، اين ليست anime های "درخواستی" و "دانلود شده" کجاست ؟ اجازه هست ما هم ببينيم ؟
دانلود شده ها که همون هايی هستن که تو animelist ليستشون کرديم. درخاستی ها رو قرار شده اينجا بنويسيم:

که کسايی مثله من که الان دستشون تقريباً خالی شده بدونن برای پروژه بعدی چی رو شروع کنن. :p
اگه چيزی مد نظرت هست اونجا بگو.;)

meysam_20

Registered User
لایک‌ها
0
اگه قشنگه بريم برای دانلود ;)چون من قبلاً هم تعريفشو شنيده بودم:).

من دارم دانلود ميكنم

من سر فرصت ميبينم بهت ميگم;) اهيانن هفته ديگه:blush:. ببينم يه قسمت کامله؟:blink:

دست شما درد نكنه يك قسمته كامله نميدونيد با چه بدبختي آپلودش كردم ولي زياد راضي كننده نيست
كسي نميدونه چجوري ميشه توي youtubeآپلود كرد چون من يكبار اونجا آپلود كردم ولي گفت از نظر زماني زياده پس بقيه چيكار ميكنن يك قسمت كامل آپلود ميكنن

قسمت دوم هم داره كانورت ميشه اين يكي بهتره از هر نظر

اگه يك نفر باشه كه ترجمه كنه ميشه ادامه داد

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من دارم دانلود ميكنم
عاليه :D
كسي نميدونه چجوري ميشه توي youtubeآپلود كرد چون من يكبار اونجا آپلود كردم ولي گفت از نظر زماني زياده پس بقيه چيكار ميكنن يك قسمت كامل آپلود ميكنن
اوه بايد هر episode رو به 3 قسمت تقسيم کنی و تو 3 نوبت آپلودشون کنی.:wacko:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
توجه

از رييس روابط عمومی G7 تقاضا ميشه که pm خودشون رو چک کنن و جواب خود رو به اطلاع بقيه G ها برسون
.:D

ممنون ;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب باز من دوباره سوال دارم:D، لطف کنين نظر بدين:happy::

اگه فرض کنيم که اين امکان وجود داشت که ما بتونيم يه بخش جداگانه برای انيميشن تو PT داشته باشيم:rolleyes:، به نظرتون اين طرح چقدر موفقيت آميز بود:happy:. يه بخش با چندين چند تاپيک!:D چند نفر وقت دارن همه تاپيک ها رو چک کنن و پست بزنن:cool:. و فکر ميکنين تاپيک ها خالی بمونن يا مثل اينجا همينطور پر پست باشن که توشون گم شيم؟:lol:

سوال آخر چند نفر موافق و چند نفر مخالف اين طرح هستن؟:) اصلاً درست هست اين بحث رو مطرح کنيم يا نه؟

بالا