• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من بودم؟! مسوول تهیۀ لیست کسایی که سندباد رو می خواستن که من نبودم، نه؟ یا نکنه آلزایمر گرفتم؟
نه مثل اينکه من پير شدم:lol::p. شايد متين بود
346.gif
. تو مسئول زوری زوری يه, شماره حساب دادن بودی نه؟
4_1_7v.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
در مورد مسافر کوچولو...
سلام برادر

فعلاً که مشگل حل شد;). فقط خيلی وقت گيره. حالا من که هر 16 تا dvd رو رايت کردم ميزارم اون سری يه ديگه هم بدستم برسه، همه رو يه جا برات پست ميکنم بياد:happy:. اونا رو هم که گفتم فقط يکيش مثله اينکه نيومد. بقيه طبق اون ليسته هست که واقعاً جای تشکر داره:happy::happy::happy:.

البته هنوز به دستم نرسيده فکر کنم تازه easter sunday برسه اينجا. راستی از easter چه خبر؟:p

از بابت اطلاعات باگز بانی اي هم ممنون. اميدوارم به درد اون دوستمون خورده باشه:happy:.

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
نه مثل اينکه من پير شدم:lol::p. شايد متين بود
346.gif
. تو مسئول زوری زوری يه, شماره حساب دادن بودی نه؟
4_1_7v.gif

زوری زوری چرا حالا؟! :lol: کار شاقی نیست که ;)

آره متین مسوول لیست بود. تحویل هم که نمی گیره دیگه
www_MyEmoticons_com__cooking.gif

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
سلام خواهر در راستای عمل به دستوارات :

یه وقت نگین اینم 1-2 روز از تاپیک عقبه:lol: :

اين هم روش كار با برنامه CloneDVD2 :

بعد از باز كردن برنامه بوسيله يكي از دو گزينه اي كه در عكس مشخص شده، ميتونيم يك DVD9 و يا حتي يك DVD5 رو به دو ديسك تبديل كنيم.

http://m1.freeshare.us/view/?130fs159116.jpg

فرق دو گزينه اين هستش كه گزينه اول بصورت پيش فرض منوهاي DVD رو بعد از تبديل از بين مي‌بره و DVD بدون منو ميشه ولي گزينه دوم منوها رو نگه ميداره. بعد از زدن هر يك گزينه ها صفحه زير ظاهر ميشه.

http://m1.freeshare.us/view/?130fs1591631.jpg

ابتدا بايد در بخش بالايي مسير پوشه VIDEO_TS مربوط به DVD مورد نظر رو بديد تا بقيه قسمتهاي پنجره فعال بشه.
گزينه Preseve menus (زرد) اگر تيك بخوره منوهاي DVD بعد از تبديل باقي خواهند موند ولي اگر تيك نخوره منوها از بين ميرن !

در بخش Video titles همه قسمتهايي كه در DVD وجود دارند ،ليست شده.

يعني تمامي Track هاي ويدئويي. همونطور كه ميبينيد با انتخاب همه اين Track ها خط پايين صفحه نشون ميده كه تمامي اونها به كيفيتي در حد 46% كيفيت اصلي تبديل ميشن تا بشه همه اونها رو در يك DVD-5 جا داد. در اين DVD9 چهار قسمت وجود داره. در قسمت سمت چپ پنجره (Preview) ميتونيم هر Track ي كه در سمت راست انتخاب شده ببينيم. حالا اگر ما بخواهيم هر 2 تا قسمت رو داخل يك DVD5 بزنيم ،بدون اينكه از كيفيت اونها چيزي كم بشه ، در مرحله اول تيك 2 تا قسمت رو كه نمي‌خواهيم توي اين ديسك بمونه بر مي‌داريم.

http://m1.freeshare.us/view/?130fs1591853.jpg

همونطور كه مي‌بينيد با برداشتن تيك مربوط به دوتا از Track ها ، خط پايين پنجره نشون ميده كه كيفيت 100% خواهد بود ، يعني بدون افت كيفيت. باز زدن دكمه Next به پنجره بعد ميريم.

http://m1.freeshare.us/view/?130fs1592072.jpg

در اين پنجره بخش هاي وجود داره كه ميشه توسط اونها زيرنويسهاي موجود براي هر Track و يا صداهاي مربوط به زبانهاي مختلف رو كه در بعضي از DVD ها وجود داره ، از روي فيلم حذف كرد تا حجم اون پايين بياد. البته زيرنويسها معمولاً زياد توي حجم تاثير ندارند پس بهتره تيك همه زيرنويسها رو بزنيد تا همشون روي فيلم باقي بمونند. در قسمتي كه با رنگ سبز مشخص شده هر Track ويدئويي رو كه در مرحله قبل انتخاب كرديد تا باقي بمونه ، ميتونيد انتخاب كنيد تا زيرنويسها و صداهاي مربوط به اون Track رو انتخاب كنيد.

بعضي وقتها پيش مياد كه روي يك DVD9 فقط يك فيلم وجود داره ولي همين يك فيلم داراي چند زبان مختلف هستش. در اين مواقع چون ديگه نمي‌تونيم چيزي از Track

ويدئويي كم كنيم مجبور هستيم با حذف كردن زبانهاي غير از زبان مورد نظر خودمون حجم رو پايين بياريم كه براي انجام اينكار ميتونيم از همين پنجره استفاده كنيم.

بعد از انتخاب موارد مورد نظر دكمه Next رو بزنيد تا به صفحه بعد بريد.

http://m1.freeshare.us/view/?130fs1592339.jpg

اين پنجره آخرين پنجره موجود هست. در قسمت Output method ميتونيد انتخاب كنيد كه بعد از تبديل فايلها روي DVD مستقيماً رايت بشه (گزينه DVD writer ) و يا اينكه به يك فايل ISO تبديل بشه (گزينه ISO/UDF image ) و يا اينكه روي هارد ذخيره بشه (گزينه DVD files ).

در صورت انتخاب گزينه DVD writer و يا گزينه ISO/UDF image بايد در قسمت پايين (سبز) ، مسيري رو مشخص كنيد تا به عنوان مسير Temporary از اون استفاده بشه (بايد به اندازه يك DVD5 فضا داشته باشه).

در صورت انتخاب گزينه DVD files

بايد يك مسير تعيين بشه تا فايلها روي اون قرار بگيره.

در بخش زرد رنگ بايد DVD writer رو انتخاب كنيد و همينطور سرعت رايت و Label ديسك.

بعد از انتخاب كردن همه موارد لازم با زدن دكمه Go كار تموم ميشه و بايد صبر كنيد تا تبديل انجام بشه.

اميدوارم كه تونسته باشم خوب توضيح بدم. :happy:

خستتون کردم:p فعلا

willywonka

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

یه درخواست داشتم.....

کسی انیمیشن از انیماتور معروف ایتالیایی "برونو بزتو" نداره؟؟
انیمیشن های کامپیوتری و ساده این انیماتور خیلی معروف هستند....

Capitan7ir

Registered User
لایک‌ها
0
clone dvd رو امتحان كردين.

Elby CloneDVD2 2.8.9.2

كرك

ممنون خواهر مهسا.به درد من یکی که خیلی میخوره.:happy:
دمت گرم بابک:blink: OOooops!! برادر کاکاشی:blush: توضیحات شما که دیگه سنگ تمومه.

من بودم؟!
1655.gif
مسوول تهیۀ لیست کسایی که سندباد رو می خواستن که من نبودم، نه؟ یا نکنه آلزایمر گرفتم؟
1670.gif

زوری زوری چرا حالا؟! :lol: کار شاقی نیست که ;)

آره متین مسوول لیست بود. تحویل هم که نمی گیره دیگه
www_MyEmoticons_com__cooking.gif

167.gif
فقط مونده دورت بگردم بچه! خفه شدم از بس مرام گذاشتم واست.بترسین از اون روی من
96.gif

در مورد لیست سند باد:

من فقط قرار بود از دوست خواهر فریدا تحویل بگیرم و پولشو هم بریزیم به حساب داش دنیل.و بین دوستان توزیع کنم.اصلا نمیدونم چند نفریم.
291.gif

ببخشید داداش دنیل
92.gif
93.gif

خب حالا میتونم بپرسم که واسه خرید سندباد کیا مشارکت میکنن؟

خودم
181.gif

دنیل
167.gif

آقای افشین

و...​

289.gif
لطفا بشتابید برای مشارکت در خرید سندباد
289.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ميگم من از اين آواترت بيشتر از قبليه خوشم خوشم اومد!:D:happy:

من و برادر زيرنويس و برادر مهمودی رو هم اضافه کن. ديگه کيا بودن؟:eek:

هنوزم dvd 9 ميخوای؟ 4 تاش حدود 15 دلار ميشه و راستش اين split کردن هم خيلی وقت گيره. فکر نکنم برسم يه بار ديگه دوباره از سر با اين فرمت split کنم. ولی حالا ببينم چی ميشه. فعلاً 8 تا dvd 5 شده.;)

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
midori no hibi ( یا midori days ) رو دیدم ... بهرحال سوژه اش خیلی بانمک و جالب توجه بود : پسری که یه روز صبح می بینه دست راستش ( از مچ ) ، تبدیل شده به یه دختر کوچولو ...
download.aspx

برخلاف بسیاری از کاراکترهای پسر توی انیمه های مختلف ، نقش اصلی این سری ، خجالتی - کم حرف - ترسو یا دست و پاچلفتی نیست
punish2.gif
( واقعا چرا ؟!
190.gif
) ... این پسره برعکس ، کلی شر و بزن بهادره
shakko.gif
... همین قضایا رو خنده دار تر می کنه ...

یکی دیگه از خوبی های این سری ، مجموعه شخصیت های فوق العاده اشه : مثلا یکی از شخصیت ها ، otaku هستش ... یا خواهر نقش اصلی که کاملا تمایلات سادیستیک داره !!
pinky.gif
...

هیچوقت توضیح داده نمیشه که چرا این اتفاق افتاده و اینکه چطوری دختره تبدیل شده به دست پسره ... البته شاید خیلی اشکال نداشته باشه ... چون بهرحال سری کاملا کمدیه ...

midoridays.jpg

mahmoody82

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فعلاً 8 تا dvd 5 شده.;)

من یه کمی از قافله عقبم.
خوب اگه من درست فهمیده باشم، مسافر کوچولو اولش 4 تا dvd بوده و حالا شده 8 تا. درسته؟

ولی خوب پس اینجا رو نمی فهمم:

به نقل از linghuchong :
حالا من که هر 16 تا dvd رو رايت کردم ميزارم اون سری يه ديگه هم بدستم برسه، همه رو يه جا برات پست ميکنم بياد. اونا رو هم که گفتم فقط يکيش مثله اينکه نيومد. بقيه طبق اون ليسته هست که واقعاً جای تشکر داره.

چرا 16 تا شد؟ :wacko:

راستی از برادر زیرنویس هم یک تشکر درست و حسابی می کنم که اونا رو فرستادن (همچینن از بقیه دوستان که محموله رو دست به دست رسوندن).

خواهر فریدا هم واقعا لطف کردن که مسئول خرید کارتونا شدن. چون به هر حال وقت رو نمی شه با چیزی مقایسه کرد.

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
:lol: متوجه هستین که توی این انیمه ها همش شده تبدیل دختر به پسر یا تبدیل پسر به دختر، حالا به هر نحو و بهونه.!
حالا این یکی هم دستش:blink: شده دختر.​
این یکی فرق میکنه , مثل بیشترشون ناتموم یا مسخره تموم نمیشه , یکی از انیم های خوب هست
129fs4313468.gif

Capitan7ir

Registered User
لایک‌ها
0
پسری که یه روز صبح می بینه دست راستش ( از مچ ) ، تبدیل شده به یه دختر کوچولو ...

دقت کردین که این موضوع تبدیل پسر به دختر و دختر به پسر توی این انیمه ها خیلی تکرار میشه؟:blink:
انگار این موضوع مثل مسائل رزمی خیلی واسشون جالبه!حالا این یکی هم دستش شده دختر

خواهر فریدا خوشحالم که مشکلش حل شد.اگه اینقدر گرونه همون 5 خوبه .:happy: ولی 16 تا ؟؟؟
175.gif

راستی شما مگه چند نسخه میفرستین این طرف؟و مگه قرار نیست فعلا فقط بین خود بچه های مشارکت پخش بشه؟
اگه اشتباه نکنم غیر از شما و آقای محمودی بقیه همه اینور آبن.اینطور نیست؟
با این حساب باید128 تا دی وی دی رایت کنم.
291.gif

amaranth

Registered User
لایک‌ها
0

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
راستی، این انیمه ها رو (AnimeList) رو میگم، چطور بفهمیم کدوم زبانشون انگلیسی هست؟ اصلا هست بینشون ؟
چون ژاپنی و چینی که هیچ چی نمیفهمم. زیر نویس هم بد نیست اما صدا خوب یه چیز دیگست.

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
راستی، این انیمه ها رو (AnimeList) رو میگم، چطور بفهمیم کدوم زبانشون انگلیسی هست؟ اصلا هست بینشون ؟
چون ژاپنی و چینی که هیچ چی نمیفهمم. زیر نویس هم بد نیست اما صدا خوب یه چیز دیگست.

تا جای که دیدم متاسفانه Yu Yu Hakusho - Fushigi_Yuugi - Rurouni_Kenshin و Inuyasha دوبله انگلیسی دارند .

بنظر من نصف لذت انیمه به زبان اصلی بودنش است.

Capitan7ir

Registered User
لایک‌ها
0
کسی تا حالا ندیدم در مورد کارتون heavy metal چیزی گفته باشه.

دو ورژن ازش ساخته شده.1981 و 2000

سبکشم فانتزی تخیلیه.قسمت اولش جزو بهترین کارتونایی هست که تاحالا دیدم.

راستی -16

6330.jpg

017_PP0010~Heavy-Metal-Posters.jpg

اینم تصاویری از فضای کارتون

ny2030.jpg

heavymetal_airbike.jpg

HeavyMetal_300x298.jpg

B00004WG2E.01._AA240_SCLZZZZZZZ_.jpg

16510hm.JPG

http://www.dvdreview.com/fullreviews/heavy_metal.shtml

من هر دو قسمتشو دارم اگه دوست دارین خبرم کنین.​

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی تا حالا ندیدم در مورد کارتون heavy metal چیزی گفته باشه.
من هر دو قسمتشو دارم اگه دوست دارین خبرم کنین.​
...........................

بي زحمت برسون دست برادر لرد سياه.اينجوري راحت پخش ميشه.
تا جای که دیدم متاسفانه Yu Yu Hakusho - Fushigi_Yuugi - Rurouni_Kenshin و Inuyasha دوبله انگلیسی دارند .

بنظر من نصف لذت انیمه به زبان اصلی بودنش است.

تعجب ميكنم
297.gif
دوبله انگليسي نصف حس زبون ژاپني رو هم نداره
83.gif

بالا