• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

R@h@

Registered User
لایک‌ها
373
خوب یک تاپیک جدا براش میزنیم بعد می بندیمش که کسی توش پست نزنه بعد مهمش می کنیم بعد هم فور تو رید
ugly004.gif

اگر بتونی که این کارو بکنی خیلی خوبه چون شخصا همیشه دنبال انیمه های مشابه اون انیمه هایی که دوست داشتم می گشتم ولی زیاد موفق نبودم
1588umc.gif

بعد این انیمه ها فقط اسمشون عنوان می شه یا توضیحاتی هم در موردشون داده می شه
312jtp0.gif

به نظر کار سختی میاد چون انیمه مشابه کم پیدا می شه مگه اینکه ژانرها رو تقسیم بندی کنیم مثلا ژانر ترسناک و چند قسمت کنیم بعد توش انیمه رو بنویسیم که مربوط به هر قسمته این جوری باز چون محدوده کمتر می شه انتخاب ها نزدیک تره ولی اینکه کاملا مشابه باشه یک کم به نظر غیر ممکن
hanghead.gif

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
مگر اینکه اونور بخوابه که اینور پست بزنین
2mo5pow.gif

به لطف ملکه یعنی فریدا خبرت کرد؟ ایول
1495.gif

فیلم کنشین به شدت بی مزه بود ... شخصیت پردازی اش درست و درمون نبود. به خصوص دختره که شدیدا هالو میزد و شخصیت مستقل و قابل احترامی نداشت. داستانش هم اصلا جذاب نبود. حالا شاید اگه اینو میذاشتم بعد دیدن سریالش می دیدم و با پس زمینه شخصیت ها و داستانش آشنا بودم نظرم فرق می کرد.

پ.ن.: عمرا بتونی از من در زمینه اسماعیل بزنی جلو. همچنان حاضر یراق برای کل انداختن هستیم
biggrin.gif

من اون بار اومدم توی بخش بلیچ سرگیجه گرفتم
leer.gif
بحث ها یا انقدر تخصصیه که اصلا راه نداره آدم بی مطالعه پست بزنه, یا اینکه در مورد مانگاس که من نمی خونم
moooom.gif

آره ملکه = فریدا مگه ملکه ی دیگه ای هم داریم؟؟ داریم بگو ها!!
grimace.gif

ببین همونی که گفتم برو فیلم ... ببین. کنشین رو هم بیخیال!!
matrix.gif

اون اسماعیل رو هم فقط مسئله ی زمان مطرحه !! بهت می رسم....
tong.gif

در ضمن کجای بخش بلیچ پیچیدست؟؟ جنگ کاپیتان ها پیچیدست یا بهترین اپنینگ؟؟
3711.gif
گرفتی ملتو!! کلا سالی 10 تا پست می خوره !! مانگا رو منم نمی خونم!! آبروم فعلا سر همین کامل رفته!!
cry222.gif

wavesmile.gif

ميگم سلام بر همه مدير های عزيز :D

ميبينم که جمع همگی جمه:happy:، جای لاکی و توپولی و ... خيلی خاليه!:(

ولی خودمونيم، من اين چند روز چه آرامش اعصابی دارم! :) فعلاً بسته باشه، همه يه خستگی اي در کنيم!;)

آی گفتی!! من فروم راه افتاد استعفا می دم !! بعد می رم بخش بلیچ رو فندق بارون می کنم!!
haha.gif

در ضمن اون عکس رو هم از تو امضات بردار وگرنه وکشمت!!
scooby_02.gif
130 برابر من سرعت داری!!
156fs428254.gif

فیلم دوم بلیچ رو هم هنو ندیدم دارم فیلر سق می زنم!!
152fs163359.gif
(کی منو مدیر بلیچ کرد؟؟
146fs964267.gif
)

Last edited:

MohammadAlizade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اونی که خريديم سری يه جديد فوتباليست هاست!:cool: اينی که من گير آوردم ، ديدی که قديمی يه هست و دارم دانلودش ميکنم! :D تموم شد ميفرستم.:)

اون سری اي هم که خريديم رو قرار بود سهراب شروع کنه به پخش. خودش که وقت نکرد، کسی هم داوطلب پخش نبود! :( اميدوارتن اون ور که رفتيم، اون رو هم شروع ميکنيم!:rolleyes:

دوباره سلام ...
ای خدا بگم چیکارتون نکنه آخه :f34r: بابا خریدین و آوردینش و گذاشتین در کوزه ؟؟؟؟؟ من نمیدونستم آماده شده آخه صحبت تبدیل و این حرفا بود وگرنه واسه پخش که مشکلی نیستش :D:rolleyes::p

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
ملکه و دوستان گرامی
یک سری از بچه ها بدجوری رفتن تو خماری و شنیده شده که بعضی هاشون دارن مانگا دود میکنن و انیمه میزنن تو رگ
پس بهشت کی راه میوفته؟

R@h@

Registered User
لایک‌ها
373
من که از وقتی بهشت رفته مسافرت دارم همش خون تزریق می کنم
Fuzzy_Emoticon_--fd.gif

هر کارش کنیم این اسم بهشت باعث می شه آدم موقع انجام تفریحات مورد علاقش یک کم دچار عذاب وجدان بشه
hanghead.gif

فعلا هر چی انیمه و فیلم و سریال خونی هستش دارم پشت سر هم مصرف می کنم
4fvfcja.gif

فیلم اره 5 هم فکر کنم چند روز پیش اکران شد
یک انیمه هم فریدا معرفی کرده که البته سه قسمتش بیشتر بیرون نیومده بی صبرانه منتظر کامل شدنش هستم
2lkfck5.gif

aniazi

Registered User
لایک‌ها
0
من اين سري جديدش رو دانلود كردم، اگه درست يادم باشه، براي چند نفر هم فرستادمش. كيفيتش با اوني كه تو ماهپاره ديده بودم يك خورده فرق داره و خيلي خوب ريپ نشده ولي بازم قابل ديدنه :دي :دي

راستي يك OVA هم ازش گير آوردم كه بازي تيم ملي ژاپن از سري قديمياشه.

حالا ياللا بگو از كجا سري قديمش رو با اين كيفيت گير آوردي، من هم برم سراغش! ياللا... بدو... من عجله دارم! نگي ميرم پيش لاكي مهتاد مي شم! :دي

فريدا...... فريدا.....:hmm: اگه فكر كردي من يادم ميره، اشتباه مي كني!:p:D:D

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
الان دقیقا مشکل AP چیه ؟ ... اگه جایی توضیح دادید لینک بدید بخونم ... اگه هم نه و یا مثلا سکرته(
fkr.gif
) که پی.ام بزنید ...

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
الان دقیقا مشکل AP چیه ؟ ... اگه جایی توضیح دادید لینک بدید بخونم ... اگه هم نه و یا مثلا سکرته(
fkr.gif
) که پی.ام بزنید ...
مشگلی نداره سيمور، داريم خستگی در ميکنيم!:D البته در کنارش، server و domain و ... هم ، همه دارن عوض ميشن!:wacko: داريم ميآيم رو سرور PT.:happy: دومين هم احتمالاً از اين به بعد به جای .org، .com ميشه! البته بقيه دمين ها هم redirect ميشن.:)

تا چند روز ديگه راش ميندازيم دوباره! ;) فعلاً داريم نفس ميکشيم!:D

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
online شدی يه ندا بده بهت لينک هاش رو بدم;)، البته بعيد ميدونم بتونی dl کنی چون هيچی سيد نداره:(! مگه اينکه خودم سيد شم!:D

اون سری يه جديدی که گفتی به چه زبونی؟! اينگيليسی يا فرانسه؟! :eek:
ما هم ، هم سری يه جديد رو گرفتيم ، هم اون ova رو! ولی خوب کيفيت dvd هست ديگه! تنها تفاوتشه!:p اين قديمی رو هم يه سری تازه شروع کردن به ساب زدن! يه سری ديگه اش رو هم همينطور! :cool: ولی فعلاً يه هفته هست که من online هستم ولی از سيد خبری نيست! رو 70% گير کرده!:wacko:

در مورد پيشنهادت هم فکر خوبيه، يه سايت ديگه هم بود که anime recommendation داشت! مثل اون بايد عمل کنيم! ولی اينی که گفتی هم خوبه، ميتونی ليست رو که درست کردی بدی به من و بابک و روزبه که هر کدوم هر چی به نظرمون ميرسه رو اضافه کنيم! فکر کنم رکورد دار انيمه ديدن ما 3 تا باشيم!:p

بعدش هم همونی که رها گفت!:D;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ملکه و دوستان گرامی
یک سری از بچه ها بدجوری رفتن تو خماری و شنیده شده که بعضی هاشون دارن مانگا دود میکنن و انیمه میزنن تو رگ
پس بهشت کی راه میوفته؟
سهراب مريض بود:(، يه کم به تعويق افتاد! چند روز ديگه بازش ميکنيم!:)

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
ملکه و دوستان گرامی
پس بهشت کی راه میوفته؟
علی برو یه آب و هوای عوض کن فروم رو چی کار داری:cool:

امیر حسین خوب شد گیرت اوردم سینت سیا تموم شدش؟ من قسمت 5 و 6 الیسون رو گرفتم ولی هنوز سری الیسون رو ندیدم یه جا دیدم نوشته تموم شده سری الیسون تموم شده یا کلا سینت سیا تموم شد؟
تو این دو سری که تازه اومده دیدی؟ ( میشه 5 و 6 الیسون و 31 و 31 هیدس)

مشگلی نداره سيمور، داريم خستگی در ميکنيم!:D البته در کنارش، server و domain و ... هم ، همه دارن عوض ميشن!:wacko: داريم ميآيم رو سرور PT.:happy: دومين هم احتمالاً از اين به بعد به جای .org، .com ميشه! البته بقيه دمين ها هم redirect ميشن.:)

تا چند روز ديگه راش ميندازيم دوباره! ;) فعلاً داريم نفس ميکشيم!:D

عجب نفس خوبی هم هست فعلا بذار نفس بکشیم:rolleyes:

سهراب مريض بود:(، يه کم به تعويق افتاد! چند روز ديگه بازش ميکنيم!:)
boredsmiley.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
هنوز که داريم نفس ميکشيم! نگران نباش!;)

===

ام ... يه سوال:

الان داشتم قسمت 4 , vampire knight رو ميديدم، برام عجيب بود که زيرو (و در بعضی مواقع بقيه گروه) چطور تو روز روشن بدون هيچ مشگلی راه ميرن!:blink: يکی 2 بار ديدم چتر دست شون هست ولی زيرو برای مثال با خيال راحت راه زير آفتاب سوزان راه ميره!:p مشگل کارگردان هست يا اينکه من اين وسط يه چيزی رو متوجه نشدم! :eek: قدرت خاصی، ...؟؟؟:blink::rolleyes::cool:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب بگين چی؟!:D

امروز اولين جلسه کلاس Iaido بود که من ثبت نام کرده بودم و کلی منتظر امروز بودم که برم و ببينم چه جوری هست!

IAIDO1.GIF

به طور خلاصه Iaido، يه هنر رزمی ژاپنی هست که شامل کشيدن شمشير (کاتانا يا در اين مورد خاص شينکن shinken) , حمله به حريف، پاک کردن خون و برگردوندن شمشير داخل غلاف ميشه! :cool:

Deference_Hamon_shinken.jpg

البته تازه کارايی مثل من از بوکن يا شمشير چوبی استفاده ميکنن! حالا از تيز نبودن بوکن که بگذريم، مسئله وزن هم خيلی مطرح هست!!! (الان کتف و بازو و آرنج من يکی از کار افتاده!:wacko:)

Hardwood_Bokken_Kendo_Practice_Sword_Cosplay_1802W-2.jpg

ولی واقعاً همه چيزش جالب بود! با کندو kendo اشتباهش نگيرين، کندو فقط با چوب ميزنن تو سر و کول هم ! :p ولی آيو اي دو تمام حرکاتش جوری هست که هدف فقط cut کردن حريف هست!:D
استادا 2 نفر که عضو CIA بودن، هر 2 نفر فکر کنم 50-60 ساله بودن و دان 5!:D اين چند کلمه ژاپنی اي که تو انيمه ها ياد گرفتيم هم به شدت به درد ميخوره!;) بيشتر مراسم تعظيم و تکريم اول و آخر به ژاپنی بود!:p

حالا نکته جالبش به اين بود که من هر حرکتی که ميديدم، فقط يه کلمه تو ذهنم ميآمد: کنشين! :rolleyes:

anti-kenshin.jpg

الان که اومدم خونه يه بار ديگه نشستم اين صحنه های مبارزه رو نگاه کردم. از غلاف بيرون کشيدن شمشير کنشين، از stance پاها، حرکت شمشير، همه چيز با چنان دقت و ظرافتی طراحی شده که باعث تعجبم شد:blink::blink::blink: من قبلاً فقط انيمه رو نگاه کردم:p ولی الان که با يه ديد ديگه نگاه کردم ديدم که چقدر روش کار شده که عين واقعيت باشه!:eek: تکنيک ها و چيز هايی که تو انيمه نشون ميده، به هيچ وجهی بيخودی نيست!:cool: اين کليپ رو نگاه کنين:

که چطور کنشين گردن سايتو رو هدف ميگيره :blink: ... اين حرکت و کشيدن و غلاف کردن شمشير رو امروز مثلاً من ياد گرفتم :p ولی اينقدر ريزه کاری داره که فکر کنم شايد 5-6 سال ديگه شايد آدم بتونه دان 2 رو بگيره! :wacko:خلاصه تجربه بسيار جالبی بود امروز:) و مخصوصاً جای سامی (samurai x) رو خيلی خالی کردم!:happy: اگه اينجا بود احتمالاً خيلی از اين ورزش لذت ميبرد!:rolleyes::D;)

.
.
.

نکته جالب: همه شاگرد ها، حتی استادا، انيمه بين و مانگا خون بودن!:lol::lol::lol:

Last edited:

oghab mobarez

Registered User
لایک‌ها
3
با سلام خدمت تمامی دوستان
از بهشت انیمه که خبری نیست:(
دوستانی که به فروم دسترسی مستقیم دارن امکانش هست برام زیرنویس فارسی ناروتو 220 قسمتی رو بزارن
تا قسمت 80 رو دارم و الان دیدنش تموم شده الان هم کلی خمار دیدن بقیش با زیرنویس فارسی هستم فعلا یک 30 یا 40 قسمتش رو برام اپ کنین استخونام یکم اروم بشه کلی دعاتون میکنم:happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
با سلام خدمت تمامی دوستان
از بهشت انیمه که خبری نیست:(
دوستانی که به فروم دسترسی مستقیم دارن امکانش هست برام زیرنویس فارسی ناروتو 220 قسمتی رو بزارن
تا قسمت 80 رو دارم و الان دیدنش تموم شده الان هم کلی خمار دیدن بقیش با زیرنویس فارسی هستم فعلا یک 30 یا 40 قسمتش رو برام اپ کنین استخونام یکم اروم بشه کلی دعاتون میکنم:happy:
همش زيرنويس شده؟:blink: جدی؟ :eek: چقدر بچه ها فعالن و من نميدونستم! :p

کدوم تاپيک بود؟:eek: بخش زيرنويس يا ناروتو؟ من براتون بزارم.:happy:

R@h@

Registered User
لایک‌ها
373
می بینم که فریدا واقعا داری از وقتت استفاده می کنی لذت می بری نظرت چیه کلا تعطیلش کنی
happy0196.gif

ببینم اون ورا کلاسی ندارید به درد دزدی بخوره مثلا با دو گام از روی دیوار بری بالا
121fs725372.gif

من سریال ایلجیمه رو تازگیا دیدم هوس کردم مثل اون برم دزدی
4xotd34.gif

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
می بینم که فریدا واقعا داری از وقتت استفاده می کنی لذت می بری نظرت چیه کلا تعطیلش کنی
happy0196.gif

ببینم اون ورا کلاسی ندارید به درد دزدی بخوره مثلا با دو گام از روی دیوار بری بالا
121fs725372.gif

4xotd34.gif

خوراک اینجور حرکات ها ورزش فرانسوی پارکور Parkour یا Free Running هستش.
اگه میخوای با حرکات این ورزش آشنا بشی برو فیلم های B-13 و Yamakasi رو ببین.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
happy0196.gif

4xotd34.gif
آره تعطيلات مطبوعی هست!:D من که عجله اي ندارم!:p

=====

لينک دانلود؟! :D اکانت مگا يه روز ديگه وقت داره. لينک بده، يه سريال ديگه هم تو اين يه روز دانلود کنم دلم زياد نسوزه!:wacko: اين ماه اصلاً نشد ازش درست و حسابی استفاده کنم!:(

R@h@

Registered User
لایک‌ها
373
لينک دانلود؟! اکانت مگا يه روز ديگه وقت داره. لينک بده، يه سريال ديگه هم تو اين يه روز دانلود کنم دلم زياد نسوزه!
برات اون طرف می زارم توی صفحه ات
Viannen_loungelizard.gif

سریالش خیلی با مزست
هم کمدی هم رومنس هم غمگین
126fs3186991.gif

دختره هم خیلی توش نازه
pinkglassesf.gif

بالا