BRADER SHIAN
Registered User
نظرتون راجع به برتری قاطع جودی نسبت به بقیه کاندیدا ها چیه!
سلام برادر ويلیبه نقل از willie :سلام خواهر لینخو.از اینکه وقتتونو میگیرم واقعا معذرت میخوام.:blush:
یه مشکلی توی دانلود کلیپها برام پیش اومده که میخواستم راه حلشو ازتون بپرسم.
من تمام مراحلو اونطوری که شما گفته بودید انجام دادم.ولی بازم نتونستم کلیپ رو ببینم .
راستش این برنامه ی flv player که من دانلود کردم یه جور عجیبیه.(بهتر از این نمی تونستم توصیفش کنم).یه نوار ابی داره که مدام در حال حرکته.و وقتی که طبق دستورالعملش با drog and drop یه فایلو توش میذاری تنها تغییری که اتفاق میوفته اینه که رنگ صفهش پررنگ تر میشه.و هیچ تصویریرو نشون نمیده.و اون نوار ابی کماکان در حال حرکته!:wacko:
و نکته ی دیگه در مورد اون کلیپ مورد نظره .که با اینکه حجمی در حدود 4مگابایت داشت که در حالت عادی دانلودش برای من نیم ساعت وقت میگیره بلافاصله دانلود شد درست مثل برداشتن یه عکس!:blink:
حالا با این توضیحات به نظر شما مشکل کجاست؟
بازم ازتون ممنونم.![]()
مثله اينکه من کم خوابيدم چشام آلبالو گيلاس ميچينه:sleepy::glasses::blink::lol:!به نقل از willie :سلام خواهر لینخو.
اون فایلی که من دانلود کردم 4 مگا بایت بود نه 4 گیگابایت.که در غیر اینصورت با این سرعت فکر میکنم نه تنها عمر من بلکه عمر حضرت نوحم برای دانلودش کفاف نمی داد!:lol:![]()
درسته :!rename نکرده بودم.الان کار کرد.:thumbsup: :happy:
خیلی ممنونم.ما اگه شما رو نداشتیم چی کار میکردیم.:king: :happy:
به نقل از linghuchong :من همين الان قسمت اول بابا لنگ دراز رو دانلود کردم و ديدم. کلی ياده قديما کردم گفتم بد نيست چندتا عکس و ... ازش بزارم.
پانتی جون(خواهر لينخو جونم، از کجا داري دانلودش مي کني، من لينکي نديدم).
خيلی قشنگ بود، البته ديگه ماجرای جودی نبود بلکه ماجرای سالی دوستش بود که تو يه يتيم خونه که جودی درست کرده بود، کار ميکرد و مسئول اونجا بود و يه دکتر مرد هم اونجا کار ميکرد که دشمن عزيز همين دکترست. ماجراهای توی اين يتيم خونست ولی خيلی قشنگه، خيلی اهساسی تره.دشمن عزيز رو يادمه کتابشو داشتيم، ولي فکر کنم تو اسباب کشي گم شدچه جوريه، قشنگه؛ اينم کارتونيش هست؟![]()
عروسکيش رو نميدونم ولی يادمه يه جای بهش برخورد کرده بودم ولی کارتونش رو از اين لينک ميتونی بگيری فکر کنم تا 14-15 بيرون اومده و هر هفته هم يه قسمته جديدش بيرون ميياد. اون اصل خوده سايت که پرژه رو انجام ميده ، از جای ديگه اي نگير . اينا همون گروهی هستن که condor heroes رو هم sub کردن. من کارتونه condor heroes رو دارم بيخود دانلود نکن از دوستم ميتونی بگيری. مخصوصاً که 20 قسمته اول هم کپی رايت شده و تورنتشو بر داشتن .راستي من يه سؤال بي ربط بپرسم، افسانه ي سه برادر عروسکيه يادت مياد خواهر جان (三国志 يا همون Romance of the 3 Kingdoms) ، نميدوني از کجا ميشه دانلودش کرد؟ کارتونش رو هم جايي رو سراغ داري که کاملش وجود داشته باشه، من هر جا گشتم همش 10 قسمتش موجود بود!
من من ، من ديدم!!!راستي کسي تا به حال راجع به Sailor Moon چيزي گفته؟ اصلا کسي نگاش کرده (يادش بخير، اون زماني که ماهواره ي ترکيه داشتيم کانال atv نشونش ميداد و من هيچي از زبونش نمي فهميدم!!):
خدا نصیب نکنه :happy:راستي کسي تا به حال راجع به Sailor Moon چيزي گفته؟ اصلا کسي نگاش کرده (يادش بخير، اون زماني که ماهواره ي ترکيه داشتيم کانال atv نشونش ميداد و من هيچي از زبونش نمي فهميدم!!):
basilisk کارتون خوبی بود ، مخصوصاً که مثل بقيه کارتون ها به happy ending تموم نشد و معلوم بود که داستان براي گفتن دارن و طوری نبود که حوصله آدم سر بره يا مثله خيلی از کارتون های ديگه که ميخوان داستان رو کش بدن نبود.ولی BASILISK انیمه خیلی قشنگیه داستان موش دواندن سامورای ها تو قبیله نینجاها:happy:
هر کارتونی به نوع خودش قشنگه!:happy:خدا نصیب نکنه:happy:
به برادر murdererبه نقل از murderer :
درسته ، ولی این نکته اخلاقیش بود:lol: (وقتی تو امر خطیر ازدواج ومشابه فقط به ظاهر توجه کنند ممکنه چنین اتفاقی بیفته)ولی خوب يه زعف های کارگردانی هم توش به چشم ميخورد از جمله مثلاً اون جای که پسره زد نامزد دختره رو کشت و تغيير قيافه داد و رفت پيشه دختره، دختر به اون قوی اي متوجه نشه که اين نامزدش نيست!!!
يا مثلاً اينا که اينقدر قوين و از 10 فرساخی ميتونن متوجه شن که چند نفر و از کدوم ور دارن به قبيلشون نزديک ميشن، دقيقاً يه جای ديگه قافل گير ميشن!!!
بله هردو قبیله نینجا بودند ؛ گروهی که بینشان دشمنی انداختند و باعث این درگیری ها شد سامورای بود.(فکر کنم هر دو تا قبيله نينجا بودن چون هر دوشون از ninjutsu استفاده ميکردن، نه سمورايی نبودن)
پایانش که حرف نداشت (البته پایان فیلمش بهتر بود) . از بس از این پایان های فوق ابکی ایرانی دیدیم:wacko:basilisk کارتون خوبی بود ، مخصوصاً که مسل بقيه کارتون ها به happy ending تموم نشد و معلوم بود که داستان براي گفتن دارن و طوری نبود که هوسله آدم سر بره يا مثله خيلی از کارتون های ديگه که ميخوان داستان رو کش بدن نبود
نه ديگه الان اينجوری ها نيستن ، حداقل اينجا روی خوده کانادايی ها رو کم کرد نبه نقل از lord cyah :ژاپنی ها و چینی ها کلا از نظر لباس پوشیده هستند . تو فیلم ها به همین صورت است ، ولی نمیدونم چه جوری در ساخت این انیمه ها 180 درجه تغییر جهت میدن!!![]()
ميدونستين که داستان تاريخی يه و از يه جهاتی واقعيت داره؟ چون داستان تو ساله 1614 AD اتفاق افتاده و هيدتادا تکوگاوا واقعاً يکی از شگان های ژاپن بوده.:happy:بله هردو قبیله نینجا بودند ؛ گروهی که بینشان دشمنی انداختند و باعث این درگیری ها شد سامورای بود.
به نقل از linghuchong :پانتی جون
کم کم دارم فکر ميکنم که اصلاً پيقامای منو نميخونی
حيف شد، من عروسکيشو در به در دنبالشم، کارتونشم من نديدم (در صورتيکه ظاهرا تلويزيون نشونش داده) براي همين ميخوام پيداش کنم ببينم چه جوريه (پس ميشه گفت اين لينکي که دادي Official شه، چه خوب، ممنون ^_^) .عروسکيش رو نميدونم ولی يادمه يه جای بهش برخورد کرده بودم ولی کارتونش رو از اين لينک ميتونی بگيری فکر کنم تا 14-15 بيرون اومده و هر هفته هم يه قسمته جديدش بيرون ميياد
من من ، من ديدم!!!
با عرض معذرت ولي به نظر نمياد چيز جالبي باشه! دختراش هيچ شباهتي به شخصيت هاي اصلي ندارنداينم سريالی که از روش ساختن
:lol::lol::lol: lol وای خواهر از دسته تو! از خنده مردم! :lol:به نقل از Persiana :خب Dragon Ball يا Dragon Ball Z چطوره ^_^