• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
نظرتون راجع به برتری قاطع جودی نسبت به بقیه کاندیدا ها چیه!;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
به نقل از willie :
سلام خواهر لینخو.از اینکه وقتتونو میگیرم واقعا معذرت میخوام.:blush:
یه مشکلی توی دانلود کلیپها برام پیش اومده که میخواستم راه حلشو ازتون بپرسم.
من تمام مراحلو اونطوری که شما گفته بودید انجام دادم.ولی بازم نتونستم کلیپ رو ببینم .
راستش این برنامه ی flv player که من دانلود کردم یه جور عجیبیه.(بهتر از این نمی تونستم توصیفش کنم).یه نوار ابی داره که مدام در حال حرکته.و وقتی که طبق دستورالعملش با drog and drop یه فایلو توش میذاری تنها تغییری که اتفاق میوفته اینه که رنگ صفهش پررنگ تر میشه.و هیچ تصویریرو نشون نمیده.و اون نوار ابی کماکان در حال حرکته!:wacko:
و نکته ی دیگه در مورد اون کلیپ مورد نظره .که با اینکه حجمی در حدود 4مگابایت داشت که در حالت عادی دانلودش برای من نیم ساعت وقت میگیره بلافاصله دانلود شد درست مثل برداشتن یه عکس!:blink:
حالا با این توضیحات به نظر شما مشکل کجاست؟
بازم ازتون ممنونم.:)
سلام برادر ويلی
2 تا چيز به نظر من ميرسه که براي خوده من هم باره اول اتفاق افتاد. يکی اينکه اول بايد بزارين کل کليپ کامل load بشه ، بعدن دانلودش کنين در غيره اين صورت همون چند سانيه طول ميکشه و اگه به سايزش نگاه کنين ميبينين يا صفر است يا خيلی کوچک. من خودم با اينترنت super fast کانادا ، هر قسمت يه کارتون يعنی حدوده 20 دقيقه کليپ ، 10 دقيقه طول ميکشه تا کامل دانلود شه. 4 گيگا؟؟؟:eek: مطمئن هستين؟کی بوده که تونسته اينو آپلود کنه!!!!:blink:
بگزريم يه مورده ديگه اينکه اهتياجی به drag and drop نيست ميتونين از تو file and open به راحتی فايل ها رو باز کنين يا از روی my computer رو فايلتون double click کنين.. فقط يه چيزی که ممکنه يادتون رفته باشه انجام بدين ، اينه که بعد دانلود کامل فايلتون برين از توی my computer فايل رو rename کنيد به اسمه فايلتون و " flv. " . در غيره اين صورت نميتونه فايل رو باز کنه. فعلا به نظر من چيز ديگه اي نميرسه. هالا امتهان بکنين اگه به نتيجه نرسيد يه فکره ديگه اي به هالش ميکنيم.
اول با يه فايل کوچيک flv. رو امتهان کنيد ببينيم مشگل از اينجاست يا چيز ديگست!

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام خواهر لینخو.
اون فایلی که من دانلود کردم 4 مگا بایت بود نه 4 گیگابایت.که در غیر اینصورت با این سرعت فکر میکنم نه تنها عمر من بلکه عمر حضرت نوحم برای دانلودش کفاف نمی داد!:lol: ;)
درسته :!rename نکرده بودم.الان کار کرد.:thumbsup: :happy:
خیلی ممنونم.ما اگه شما رو نداشتیم چی کار میکردیم.:king: :happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
به نقل از willie :
سلام خواهر لینخو.
اون فایلی که من دانلود کردم 4 مگا بایت بود نه 4 گیگابایت.که در غیر اینصورت با این سرعت فکر میکنم نه تنها عمر من بلکه عمر حضرت نوحم برای دانلودش کفاف نمی داد!:lol: ;)
درسته :!rename نکرده بودم.الان کار کرد.:thumbsup: :happy:
خیلی ممنونم.ما اگه شما رو نداشتیم چی کار میکردیم.:king: :happy:
مثله اينکه من کم خوابيدم چشام آلبالو گيلاس ميچينه:sleepy::glasses::blink::lol:!
خوب خدا رو شکر، هل شد:happy:

amin1333

Registered User
لایک‌ها
1
اولِ بحث خيلي قشنگ بود ولي حالا....
از تمامي خوره هاي انيميشن مثل خودم كه دستي تو اين كار دارن( ولي بصورت حرفه اي نيست يعني درسش رو نخوندن و كاراشوون تفننيه) دعوت مي كنم اگه دوست دارن بتونن تو كار بزرگي شريك بشن يه ميل به من بزنن و يك نمونه كار چند ثانيه اي براي من بفرستند اعم از سه بعدي ، دو بعدي ، فلش ، و انيميشن خميري و....
البته بگم كه فعلاً درامدي نداره چشمم هم آب نمي خوره در آينده داشته باشه فقط كار لذت بخشي و اينكه فرصت مي ده توي يه گروه كار كنيد كه همشوون علاقه شون مثل شماست[email protected]

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
خیلی از کارتونایی که توی دوران بچگیمون از سیما پخش میشدند از تولیدات nippon animation بودند.که اینجا می ببینیدشون.:)
a79c5fe001871eadc3a4a5d04fc8f549.th.jpg
[/URL][/IMG]
ببینید کدوماشون یادتون موندن؟
فکر میکنم شمام مثل من اونارو به کارتونای امروزی ترجیح میدید.این طور نیست؟

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
به نقل از linghuchong :
من همين الان قسمت اول بابا لنگ دراز رو دانلود کردم و ديدم. کلی ياده قديما کردم گفتم بد نيست چندتا عکس و ... ازش بزارم.

آخ بابا لنگ دراز، عشق من
girl_sigh.gif
البته من هنوزم کتابشو بيشتر از کارتونش دوست دارم (کارتونشم اون قسمت هاي اولشو که جودي بچه است و تو اون يتيمخونه رو اصلا خوشم نمياد، اعصابمو ميريزه به هم از بس حرص ميخورم!) ولي بقيه اش، واقعا قشنگه (خواهر لينخو جونم، از کجا داري دانلودش مي کني، من لينکي نديدم).

دشمن عزيز رو يادمه کتابشو داشتيم، ولي فکر کنم تو اسباب کشي گم شد
girl_sad.gif
چه جوريه، قشنگه؛ اينم کارتونيش هست؟

راستي من يه سؤال بي ربط بپرسم، افسانه ي سه برادر عروسکيه يادت مياد خواهر جان (三国志 يا همون Romance of the 3 Kingdoms) ، نميدوني از کجا ميشه دانلودش کرد؟ کارتونش رو هم جايي رو سراغ داري که کاملش وجود داشته باشه، من هر جا گشتم همش 10 قسمتش موجود بود!

اي بابا، اين PT باز براي من از کار افتاد که!

انيميشن هاي قديمي واقعا قشنگ بودند و لطيف و پر احساس و زحمت زيادي هم براي خلقشون کشيده مي شد، نميدونم شايد همين عامل خودش سبب ماندگاري و خاطره شدنشون شده.

تو اين عکس هم که همه هستند! رامکال، جودي ابوت (بابا لنگ دراز)، آن شرلي، پرين (با خانمان)، حنا دختري در مزرعه، مهاجران، بچه هاي آلپ، فلونه (خانواده دکتر ارنست)، بقيه هم آشنا ميان ولي اسماشون يادم نيست!

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
راستي کسي تا به حال راجع به Sailor Moon چيزي گفته؟ اصلا کسي نگاش کرده (يادش بخير، اون زماني که ماهواره ي ترکيه داشتيم کانال atv نشونش ميداد و من هيچي از زبونش نمي فهميدم!!):

193979.jpg

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
کانال دو صبحها امیلی و الساندر و بعدظهرها هیولای اشتباهی رو شروع کرده در ضمن سری جدید نارنیا هم شروع شده و در این کارتون تسوکه هم بلاخره یه دختر مشاهده شد!
17.gif

دخترا دارن برمیگردن!(امیلی وخواهر هیولائه و این دختره تو کارتون اسباب بازیای خطر ناک!):happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
(خواهر لينخو جونم، از کجا داري دانلودش مي کني، من لينکي نديدم).
پانتی جون
کم کم دارم فکر ميکنم که اصلاً پيقامای منو نميخونی:blink:;)، اينم لينکش:

دشمن عزيز رو يادمه کتابشو داشتيم، ولي فکر کنم تو اسباب کشي گم شد
girl_sad.gif
چه جوريه، قشنگه؛ اينم کارتونيش هست؟
خيلی قشنگ بود، البته ديگه ماجرای جودی نبود بلکه ماجرای سالی دوستش بود که تو يه يتيم خونه که جودی درست کرده بود، کار ميکرد و مسئول اونجا بود و يه دکتر مرد هم اونجا کار ميکرد که دشمن عزيز همين دکترست. ماجراهای توی اين يتيم خونست ولی خيلی قشنگه، خيلی اهساسی تره.:)
راستي من يه سؤال بي ربط بپرسم، افسانه ي سه برادر عروسکيه يادت مياد خواهر جان (三国志 يا همون Romance of the 3 Kingdoms) ، نميدوني از کجا ميشه دانلودش کرد؟ کارتونش رو هم جايي رو سراغ داري که کاملش وجود داشته باشه، من هر جا گشتم همش 10 قسمتش موجود بود!
عروسکيش رو نميدونم ولی يادمه يه جای بهش برخورد کرده بودم ولی کارتونش رو از اين لينک ميتونی بگيری فکر کنم تا 14-15 بيرون اومده و هر هفته هم يه قسمته جديدش بيرون ميياد. اون اصل خوده سايت که پرژه رو انجام ميده ، از جای ديگه اي نگير . اينا همون گروهی هستن که condor heroes رو هم sub کردن. من کارتونه condor heroes رو دارم بيخود دانلود نکن از دوستم ميتونی بگيری. مخصوصاً که 20 قسمته اول هم کپی رايت شده و تورنتشو بر داشتن .

راستي کسي تا به حال راجع به Sailor Moon چيزي گفته؟ اصلا کسي نگاش کرده (يادش بخير، اون زماني که ماهواره ي ترکيه داشتيم کانال atv نشونش ميداد و من هيچي از زبونش نمي فهميدم!!):
من من ، من ديدم!!!:p
آره دقيقاً منم اون موقع ها ترکيشو ميديدم و هيچی هم هاليم نميشدوقتی اومدم اينجا و ديدم انگيليسيشو دارن پخش ميکنن داشتم بال در می يوردم :lol: ولی يه چيزی بگم تو ترجمه انگيليسيش هميه اسم های اصل ژاپنيشو تغيير دادن و خلاسه خيلی خرابش کردن ، ولی کاچی بذر هيچی:cool: ، من هر روز دوون دوون مييامدم خونه که ساعت 2 و نيم خونه باشم که ببينمش و هر 2 تا season ش رو کامل ديدم ولی خوب اولی از دومی که عکس هايی که تو گزاشتی هستن، قشنگ تر بود.مخصوصاً من اون آخرای season يکشو که سرينا و درين ميفهميدن که کی به کيه خيلی خوشم مييومد و يادمه يه دعوای درست و هسابی هم با مامانم سره اينکه من ميخوام اين کانال رو ببينم کردم و مامانم تا 2 هفته بعدش باهام حرف نزد.:p:D
اين سريال هاش:

Sailor Moon 1992-93 46 episodes
Sailor Moon R 1993-94 43 "
Sailor Moon S 1994-95 38 "
Sailor Moon SuperS 1995-96 39 "
Sailor Moon Sailor Stars 1996-97 34"
اين فيلماش:
Sailor Moon R Movie: Promise of the Rose
spacer.gif
1993
Make-Up! Sailor Senshi 1993
Sailor Moon S Movie: Hearts in Ice 1994
Sailor Moon SuperS (special) 1995
Sailor Moon SuperS Movie: Black Dream Hole 1995
Sailor Moon SuperS Plus - Ami's First Love (special) 1995
اينم سريالی که از روش ساختن:
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Pretty Guardian Sailor Moon (live-action TV) 2003-04
[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]http://www.shingetsu-pgsm.net[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]
DVD-1749.jpg

[/FONT]​

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
خدا نصیب نکنه :happy:

BASILISK انیمه خیلی قشنگیه داستان موش دواندن سامورای ها تو قبیله نینجاها:happy: (تفسیری کردم)

BASILISK--甲贺忍法帖​

cd01-03-img01.jpg
11291710079.jpg

20051127201740588.jpg
.
2005112720196816.jpg
.
20051127201816778.jpg
20051127201919489.jpg
20051127201845311.jpg
20051127201730728.jpg
20051127201835707.jpg
20051127201911335.jpg
20051127201915217.jpg

با تشکر از اقای شینوبی.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ولی BASILISK انیمه خیلی قشنگیه داستان موش دواندن سامورای ها تو قبیله نینجاها:happy:
basilisk کارتون خوبی بود ، مخصوصاً که مثل بقيه کارتون ها به happy ending تموم نشد و معلوم بود که داستان براي گفتن دارن و طوری نبود که حوصله آدم سر بره يا مثله خيلی از کارتون های ديگه که ميخوان داستان رو کش بدن نبود.:)
يکی ديگه از مواردی که من خيلی در مورده اين کارتون دوست داشتم، جدی بودنش بود!:hmm:

ولی خوب يه ضعف های کارگردانی هم توش به چشم ميخورد از جمله مثلاً اون جای که پسره زد نامزد دختره رو کشت و تغيير قيافه داد و رفت پيشه دختره، دختر به اون قوی اي متوجه نشه که اين نامزدش نيست!!! :eek:
يا مثلاً اينا که اينقدر قوين و از 10 فرساخی ميتونن متوجه شن که چند نفر و از کدوم ور دارن به قبيلشون نزديک ميشن، دقيقاً يه جای ديگه قافل گير ميشن!!! :blink:
اگه کارگردانش يه کم بيشتر به اين موارد دقت ميکرد کارتون بی نقصی ميشد. :happy:

(فکر کنم هر دو تا قبيله نينجا بودن چون هر دوشون از ninjitsu استفاده ميکردن، نه سمورايی نبودن)

basilisk ساخته 2005 و 24 قسمته.
Seen in part or in whole by 514 users, rank: #360
Median rating: Very good
Arithmetic mean: 7.7957 (Very good-.20), std. dev.: 1.8841, rank: #468
Weighted mean: 7.5933 (Very good-.40), rank: #531
Bayesian estimate: 7.58144 (Very good-.41), rank: #330

Opening song:
http://www.youtube.com/watch?v=aqwGCXwPdrU&mode=related&search=basilisk
love parts:
http://www.youtube.com/watch?v=_x9V5SjMk6I&mode=related&search=basilisk

http://www.youtube.com/watch?v=XzNiRgaWHf0&search=basilisk

اينم فيلمش ، قابل توجه افسانه شجاعانی ها و بقيه کسانی که به اين جور فيلم ها علاقه دار ن

http://www.youtube.com/watch?v=xuIOK-1Q2xU&mode=related&search=basilisk
http://www.youtube.com/watch?v=vMpwOxnhSuo&mode=related&search=basilisk
http://www.youtube.com/watch?v=XP-8kniNoD4&search=shinobi 2005
shinobi.jpg

خدا نصیب نکنه:happy:
هر کارتونی به نوع خودش قشنگه!:happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
به نقل از murderer :
به برادر murderer
هالتون چطوره؟ اول صبح با چک کردن فروم ها!!!؟؟؟ lol خيلی خوبه که هنوز وقت ميکنين يه سری اين وری بزنين.
wish u luck and thanks :happy:

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
ولی خوب يه زعف های کارگردانی هم توش به چشم ميخورد از جمله مثلاً اون جای که پسره زد نامزد دختره رو کشت و تغيير قيافه داد و رفت پيشه دختره، دختر به اون قوی اي متوجه نشه که اين نامزدش نيست!!!
درسته ، ولی این نکته اخلاقیش بود:lol: (وقتی تو امر خطیر ازدواج ومشابه فقط به ظاهر توجه کنند ممکنه چنین اتفاقی بیفته)

يا مثلاً اينا که اينقدر قوين و از 10 فرساخی ميتونن متوجه شن که چند نفر و از کدوم ور دارن به قبيلشون نزديک ميشن، دقيقاً يه جای ديگه قافل گير ميشن!!!

هرکدامشان قدرت های داشتند. احساس نزدیک شدن خطر و تشخیص اون را فقط GENNOSUKE و HYOMA ( که مربی گنسکه بود) ، داشتند.

(فکر کنم هر دو تا قبيله نينجا بودن چون هر دوشون از ninjutsu استفاده ميکردن، نه سمورايی نبودن)
بله هردو قبیله نینجا بودند ؛ گروهی که بینشان دشمنی انداختند و باعث این درگیری ها شد سامورای بود.

basilisk کارتون خوبی بود ، مخصوصاً که مسل بقيه کارتون ها به happy ending تموم نشد و معلوم بود که داستان براي گفتن دارن و طوری نبود که هوسله آدم سر بره يا مثله خيلی از کارتون های ديگه که ميخوان داستان رو کش بدن نبود
پایانش که حرف نداشت (البته پایان فیلمش بهتر بود) . از بس از این پایان های فوق ابکی ایرانی دیدیم:wacko:

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
ژاپنی ها و چینی ها کلا از نظر لباس پوشیده هستند . تو فیلم ها به همین صورت است ، ولی نمیدونم چه جوری در ساخت این انیمه ها 180 درجه تغییر جهت میدن!!
169.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
به نقل از lord cyah :
ژاپنی ها و چینی ها کلا از نظر لباس پوشیده هستند . تو فیلم ها به همین صورت است ، ولی نمیدونم چه جوری در ساخت این انیمه ها 180 درجه تغییر جهت میدن!!
169.gif
نه ديگه الان اينجوری ها نيستن ، حداقل اينجا روی خوده کانادايی ها رو کم کرد ن :p
فيلم the fast and the furious: tokyo drift رو ديدين؟
ميتونين دخترا رو ببينين که چه جوری لباس پوشيدن، اينجا هم همينجوری هستن.
بله هردو قبیله نینجا بودند ؛ گروهی که بینشان دشمنی انداختند و باعث این درگیری ها شد سامورای بود.
ميدونستين که داستان تاريخی يه و از يه جهاتی واقعيت داره؟ چون داستان تو ساله 1614 AD اتفاق افتاده و هيدتادا تکوگاوا واقعاً يکی از شگان های ژاپن بوده.:happy:

راستی اگه از اين خوشتون اومده بهتون توسيه ميکنم که Peace Maker Kurogane رو هم نگاه کنين.
البته به جدی اي يه basilisk نيست ولی کاملن تاريخی و بر اساسه واقعيت هستش و اينجا همگی سمورايی هستن نه نينجا، زياد انتزار کارای عجيب و قريب نداشته باشين فقط شمشير زنيه. :p
گروه shinsengumi واقعاً در سال های 1860 وجود داشته و نقشه بزرگی تو تاريخ ژاپن بازی کرده، اگه يادتون باشه تو کارتون kenshin هم , کنشين با سايتو که از گروهه شينسنگومی هست مبارزه ميکنه. ا... راستی خوده سايتو هم تو اين کارتون هست، چون سايتو واقعاً يه شخصيت حقيقيه! :happy:

2003-04, 24 episodes

Seen
in part or in whole by 878 users, rank: #191
Median rating: Very good
Arithmetic mean: 7.5824 (Very good-.41), std. dev.: 1.5806, rank: #602
Weighted mean: 7.4867 (Good+.48), rank: #600
Bayesian estimate: 7.4832 (Good+.48), rank: #380

Opening song:
http://www.youtube.com/watch?v=qFt_AyR9d-Q&search=Peace%20Maker%20Kurogane
http://www.youtube.com/watch?v=7-tl1zqxaq8&search=Peace%20Maker%20Kurogane
http://www.youtube.com/watch?v=Wxfzr9hPP8A&mode=related&search=Peace%20Maker%20Kurogane
http://www.youtube.com/watch?v=dX3-jRiz8vA&mode=related&search=Peace%20Maker%20Kurogane
http://www.youtube.com/watch?v=PBjWJBzY_fU&mode=related&search=Peace%20Maker%20Kurogane
http://www.youtube.com/watch?v=xBH3qWC3zII&search=Peace%20Maker%20Kurogane

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
به نقل از linghuchong :
پانتی جون
کم کم دارم فکر ميکنم که اصلاً پيقامای منو نميخونی

اي داد خواهر، اين چه حرفيه
48.gif
راستي مرسي از لينک مربوطه، ولي من ديگه کم کم دارم وحشت ميکنم! انگاري کامپيوتر من جن زده شده! من اصلا اين پست رو نديده بودم، تازه الان خيلي از کوت هايي که تو پست هاي شماها مي بينم اصلشو نميتونم پيدا کنم! يا من يه چيزيم شده يا براي من سانسور شده اش مياد
55.gif
!!!

عروسکيش رو نميدونم ولی يادمه يه جای بهش برخورد کرده بودم ولی کارتونش رو از اين لينک ميتونی بگيری فکر کنم تا 14-15 بيرون اومده و هر هفته هم يه قسمته جديدش بيرون ميياد
حيف شد، من عروسکيشو در به در دنبالشم، کارتونشم من نديدم (در صورتيکه ظاهرا تلويزيون نشونش داده) براي همين ميخوام پيداش کنم ببينم چه جوريه (پس ميشه گفت اين لينکي که دادي Official شه، چه خوب، ممنون ^_^) .

من من ، من ديدم!!!

واي چه خوب
39.gif
من الان يادم نمياد سري هاش چي به چي بود! ولي يادمه اوني که atv ميداد انگار جزو اولي هاش بود که sailor moon هنوز خيلي شيطون بود! ولي بعد يه سري TRT1 نشون ميداد که اونجا دختر خانم ما انگاري بالغ شده بود و آرومتر شده بود. راستي اون پسره که سيلر مون عاشقش بود اسمش چي بود (اخه منم ازش خوشم ميومد ^_^) خيلي شيک و مرتب بود، با اون گل رزش و اينکه هميشه سر بزنگاه براي کمک مي رسيد ^_^

راستي اون ربات يا اسباب بازي گربه ايه که اون دختر کوچولو مو صورتيه داشت واقعا چي بود؟

اينم سريالی که از روش ساختن
با عرض معذرت ولي به نظر نمياد چيز جالبي باشه! دختراش هيچ شباهتي به شخصيت هاي اصلي ندارند
164.gif

خوب PT رو هم که murderer عزيز برات توضيح دادند ^_^

اديت :

خواهر جان اين http://www.animez.info/torrents.html انگاري براي من کار نمي کنه، صفحه اش باز نمي شه
54.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
به نقل از Persiana :
خب Dragon Ball يا Dragon Ball Z چطوره ^_^
:lol::lol::lol: lol وای خواهر از دسته تو! از خنده مردم! :lol::p:happy:

واقعاً سريال کارتونی از اين تولانی تر کسی سراق داره؟؟؟ :blink: البته اصل خوده dragon ball يه زرافت هايی توش داشت که بد نبود، dragon ball z شايد هيجانش بيشتر بود ولی واقعاً خدا به داد برسه هر tournament سد قسمت طول ميکشيد!!!!!! :eek::eek::eek:
dragon ball GT هم که جای خود داره :lol: ، از نظر انيميشن بيشرفت کردن ولی بقيه چيزا ....!!!! :blink:

برم برای نهار يه چيزی درست کنم بعد مييام بقيه پستاتو جواب ميدم.

بالا