• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب....
خواهر لینخو من آخرش 30 صفحه قبل این تاپیک رو خوندم (یکی بیاد منو بادبزنه یه وقت نمیرم از تنبلی !!!!)
ولی جدا..انصافا باید بگم شما آخرشین ولی جدا من از شما بابت زحماتتون تشکر میکنم
اگه هم کمکی از دست من بر میاد (مثلا در زمینه رایت DVD ها ) با کمال میل حاضر به کمک هستم
نه بابا اين حرفا چيه!:blush: من فقط anime دوست هستم :pو در کل فيلمی! :Dسر و تمو بزنين يا پای TV هستم يا کامپيوتر! :lol::D:p
ممکنه در رابته با پخش کارتون ها دوستم باهاتون صحبت کنه، به هر جهت ممنون از پيشنهاد!:happy:
خوب حالا اين 30 صفحه که خوندی به دردت خورد؟:rolleyes:
من موقعی که قسمت اول کنشین اومد تو بازار (تازه اونم بعد از کلی عملیات سانسورینگ ) دیگه از پیدا کردن دو سری بعدی قطع امید کرده بودم که پست شما رو دیدم (Effect : رقص در حالت برره ای.. .. :D )
کشين رو همين الان ميتونين از دوست من بگيرين البته ببينين اوزاش چطوره:eek: از تزش دفاع کرده يا نه:blink:چون من خيل وقته ازش بی خبرم!:(:f34r:
پی نوشت : خواهر لینخوی عزیز شما چیزی راجع به مجموعه آنیمه Enfer & Paradis شنیدین
اگه شما چیزی راجع بهش شنیدین یا دیدینش منو بی خبر نگذارین
داق دلمو تازه کردی
4_2_204v.gif
، اسمه اين سريال رو نيار که من کلی از دست خودم حرص ميخورم!!!!
23_30_110v.gif

من اين سريال رو دارم ولی فکر کن چی؟!!
36_1_4.gif
با زيرنويس اسپانيايی!!!
36_1_44.gif
يکی نيست به من بگه آخه هواست کجاست؟
36_1_29.gif
ولی سره اين سريال بود که من ياد گرفتم قبل از دانلود هر چی اول همه چيشو مخصوصاً زبانش رو چک کنم و بعد دانلود کنم !!!
3_8_14.gif

ولی سريال قشنگيه من همينجوری با زبون بيزبونی ديدم ولی رو دوره تند ديدم چون نميفهميدم که!
4_12_12.gif
ولی قسمت اولش که اين 2 تا هسابی از اون دختر جزقله هه (که معلوم نيست چه جوری يهو بزرگ ميشه)، کتک خورد خيلی باحال بود و مخصوصاً جايی که پرت شد تو هموم دختر ها!
36_1_20.gif

خواهر جون کمکم کنید این سری رو پیدا کنم...خیییییلی خوشگله
اينم تورنتش اگه ميخوای دانلودش کنی:

اگه دانلود کردی يه نسخه هم به دوست من بده که به دست من هم برسونه چون من زورم ميياد يه بار ديگه دانلودش کنم!
4_2_207.gif
ممنون:happy:

راستی اينم خلاسه داستان:
Del Cielo al Infierno (Spanish)
Enfer & Paradis (French)
Heaven and Earth

Souchirou Nagi and Bob Makihara are two delinquents who arrive at Toudou Academy with the objective of ruling over the school with their strength. But on their first day, they encountered the Jyuukenbu, a martial arts group of the school. Members of the group, Maya Natsume, her sister Aya, and Masataka Takayanagi easily overpowered Souchirou and Bob. And what's more, due to what was assumed to be their "connections" with the Jyuukenbu, the two were attacked by members of the Enforcement Group, which oversees the martial arts groups of the school. Drawn into the personal conflicts between the Jyuukenbu and the Enforcement Group, Souchirou and Bob have no choice but to join up with Maya Natsume's group and to hone their skills to become even stronger

دوتا فيلم هم داره که من اونا رو هنوز نگرفتم! :p

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اگه وقت کنم می گیریم نمی دونم می شه تو این چند روز یا نه ه
هوم پس سريال night head genesis رو بگير که فقط 8 قسمتش در اومده و وقتتو نميگيره و تورنتاش هم تک تک هستن، حالا ميگم چی به چيه!
ن
ه مگه یادت نیست قسمتای 19به بعد رو گرفته بودم دیگه یکم وسوسه شدم نشستم یکیشو دیدم
نگاه نکن بعدن بی مزه ميشه وقتی بخوای از اول ببينی، چون الان داره يه اتفاقايی مييفته که همه کسايی که دارن دنبالش ميکنن دارن شاخ در مييارن!!!
36_19_2.gif

نه بعید میدونم
those baby are not gulty for anything و از این حرفا
آره منم فکر کنم دقيقاً همين ها رو بگه;)
یه چیزی بالاخره باید باشه قسمت اخر رو کنن .....ولی بعید می دونم سلمون دیگه سلمون سابق بشه ...
36_1_44.gif
36_1_44.gif
36_1_44.gif

نمی دونم شاید می خواد این به همون روش که امشل رو کشت بکش
فکر نکنم دلش بياد يه همچين کاری بکنه! اهتمالن قبل از اينکه بخواد کاری بکنه سايا خوابش ميبره و چون بعدن يادش نمياد که چه اتفاقايی افتاده بوده، هاجی ماجرا رو نشنيده ميگيره شايدم کای اين وسط يه کارايی بکنه!!!؟؟؟:blink:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اعتراض که نبود ! تعجب بود اخه اواتار شما خودش یه جور سریال هست:happy:
:p:blush::happy:
راستی آواتر ديروز مال سريال twelve kingdoms بود.
توشیشان که من یادمه یه انیمه سینمای بود. محل سکونت توشیشان توسط یه عده دزد وادم کش ویران شده بود و مادرش هم به دست انها اسیر شده بود. توشیشان هم دنبال پیدا کردن مادرش بود ، با یه پیر مرد که استاد بزرگی هست اشنا میشه و هردفه از این پیر مرد طلب چیزهای مکنه که فکر میکنه از این راه میتونه به مادرش برسه مانند
ثروت و قدرت . ولی با ریخت پاش های زیاد و غرور بی جا ثروت وقدرت را ازدست داد و از این دو راه به مادرش نرسید.
اخرش از پیرمرد میخواد که به شاگردی قبولش کنه . پیر مرد هم از اون سه امتحان خیلی سخت میگیره .. و در جریان همین امتحان ها مادرش را دوباره میبینه...

ببينم اين همونی نيست که پسره يه کلاه خود داشت و وقتی اونو ميزاشت سرش تو هميه جنگا پيروز ميشد و به قدرت و اين جور چيزا رسيد؟:eek:
نميدونم شايد قاتی کردم:eek:، مثله اينکه مخم ديگه کشش اين هم داده کارتونی رو نداره!:p:happy:

Sephiroth

Registered User
لایک‌ها
0
راستی خودمونیم بدم نیست دو تا فیلمو کنار هم بذاریم یکیش فرانسوی و یکی دیگش اسپانیایی و نقاط مشترکشو در بیاریما!!!!(الان 16 17 ساعتا که نخوابیدم ...حسابی مخه داغ کرده.....مثل اینکه از حرفام معلومه:f34r: که حالم خوب نیس )
ولی دستتون درد نکنه از زحمتی که کشیدین..این موضوع اتفاقا منو مصمم تر کرد که برم با مسوول سایت دانشگاه یه گپ خودمونی بزنم :grrr: :weird: تا لطف کنه و IP ها رو معمولی کنه تا منم بتونم عین یه بچه آدم!!!!! از Bittorent استفاده کنم
نتیجه <<<مذاکرات>>> خودم رو بعدا بهتون اطلاع میدم:)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام عرض شد
حال همگی خوبه
اینجا ایوانجلیون باز کسی پیدا میشه یه کم روشن سازی کنه ما رو
283.gif
بزار سرم خلوت شه از اونگليون هم ميگم:wacko:، چی ميخوای بدونی؟:eek:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
از دوستان کسی می تونه کمک کنه و لینکی چیزی در مورد اون کارتون سنجابه که اسمش بنر !!؟ بنل !؟ بود پیدا کنه !؟
مخزی !!
سلام دوست عزيز
ببخشيد ماجرای درست کردن سايت پيش اومد ، ماها فراموش کرديم جواب شما رو بديم:blush::(، چه چيزی از بنر ميخواين؟ :eek:فکر نکنم لينک تورنت که پيدا شه اگه فقط چند تا عکس پيدا شه!:blink:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ولی گویا تو طرفداره تمام ومپایر های مو طلایی هستیا :p
:lol::lol::lol: من از اولش هم بور پسند بودم :D، جز يه چند تا مورد استثنا!:p
راستی please Teacher و Jyo oh sei رو گرفتم و جیو اه رو دیدم ....قشنگ بود اما خیلی نه ولی شخصیت های خیلی باحالی داشتی مخصوصا Third که خیلی باحال بود ....
پس اين 2 تا هم رفتن تو ليست.;)
من jyo oh sei رو به خاطر اينکه خسته کننده نبود و تو هر قسمتيش کلی اتفاق ميافتاد خيلی دوست داشت:D، همون طور که گفتی شخصيت ها خيلی جالب بودن:happy:، من third قديمی رو بيشتر از third جديد دوست داشتم!:p

onegai sensei رو ديدی؟ چطور بود؟:eek:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب ديگه اين آخريشه، برای امشب بسمه!
کارتون جديد:
Night Head Genesis

20060802_12_08.jpg

خوب کيا فيلم شکار انسان رو ديدن؟ البته شايد بعضی هاتون برای اين فيلم خيل کوچيک باشين ماله 15-20 سال پيشه ولی عجيب و قريب تو ذهن من باقی مونده !!:blink:
بگزريم اين کارتون يه چيزی تو مايه اون فيلمه!

ماجرای 2 تا برادر که از بدو تولد دارای قدرت های خاسی بودن ، برادر بزرگ تر ميتونه با نگاه کردن اجسام رو تکون بده البته فقط به همين خلاسه نميشه:f34r::p!
برادر کوچيک اگه هر کسی رو لمس کنه ميتونه تمام گذشته و آينده بد اون ترف رو ببينه!:blink::eek::D

حالا ماجرا از اونجا شروع ميشه که حتی مادر و پدر اينا هم پذيرای اينا نيستن و ... :D

خيلی جالبه، يه کارتون رنگی يه سياه!:f34r: اين کارتون خشنی هست، کسايی که دوست ندارن نبينن:eek:، و خيلی جدی!:(:)

http://www.youtube.com/watch?v=op1Ye6T1c4k
8 قسمت از 24 قسمت فعلاً در اومده ;)

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
من از اولش هم بور پسند بودم ، جز يه چند تا مورد استثنا

رفتی از ته سایت پستا رو کشیدی بیرون ؟ D:
البته این یکی که زوارش بدجوری زوارش در رفت ....cain تو trinity blood چطور بود :D ؟

third قديمی رو بيشتر از third جديد دوست داشتم!

اره همون اون خوب بود .... این جدیده با thor قاطی می شد

onegai sensei رو ديدی؟ چطور بود؟

نه هنوز حسش نیومده ببینم

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
ببينم اين همونی نيست که پسره يه کلاه خود داشت و وقتی اونو ميزاشت سرش تو هميه جنگا پيروز ميشد و به قدرت و اين جور چيزا رسيد؟
نميدونم شايد قاتی کردم، مثله اينکه مخم ديگه کشش اين هم داده کارتونی رو نداره!
بله خودش است

Bleach واقا محشره من از اقای شینوبی گرفتم . تنها عیبش اینکه ، باعث میشه ادم سر کار چرت بزنه

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

من همون which hunter robin رو شروع کردم تورنت خیلی خوبی هم داره می تونم دونه دونه بگیرم حالا لینکشو می زارم شاید به درد کسی خورد

3.jpg

[KAA]_Witch_Hunter_Robin_1-26.DVD(complete)

دیگه فکر کنم بعد مهر چیزی دانلود نکنم به همین دلیل حال تو خماری موندن رو ندارم

خوب کيا فيلم شکار انسان رو ديدن؟ البته شايد بعضی هاتون برای اين فيلم خيل کوچيک باشين ماله 15-20 سال پيشه ولی عجيب و قريب تو ذهن من باقی مونده !!

فکر کنم اینو دیدم ولی دقیق یادم نیست البته من اینو 3-4 سال پیش دیدم
bad_smile.gif
اگه بخوام فیلمای زمان شما رو دیده باشم باید خیلی بیشتر از اینا سنم زیاد باشه
victory.gif

----
spoiler :
یه سوال در مورد بلاد به نظرشما این بالای هاجی دیگه در نمی اد ؟ :( هاجی بی بال به چه دردی می خوره ؟ یعنی بی بال که نه 1 بال :D

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
سلام
همه خوبن
خواهر فریدا با دوستتون صحبت کردم ولی از قرار معلوم 28 تم باید از تزش دفاع کنه بخاطر همین الان وقت سر خاروندن نداره به همین خاطر منم مزاحمشون نشدم البته این صحبتا مال 2 هفته پیشه که دیگه من ایمیل نزدم تا 28 اوم که امروز باشه
امیدوارم دفاعیه اش موفق بوده باشه
درمورد ایوانجیون وقتی قسمت آخرشو دیدم واقعا گیج شدم
میتونید یه توضیح کلی در مورد ری آیانامی و انجل ها و دلیل جنگشون و چرا نرو رو آدما نابود کردن بگی

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
قسمت 25 سريال Kiba رفت رو net با حدود 5000 تا سيد و پير تا الان که 1 ساعت ميگزره:D:

KIBA 25

من فکر کنم ANN بازم اشتباه کرده، چون طبق اتلاعات اون هفته يه ديگه بايد آخرين قسمت باشه ولی اصلاً يه همچين چيزی به نظر نميرسه!:blink: شايد هم دو season باشه!:happy:

راستی season دوی black lagoon دو ماه ديگه شروع ميشه ;)

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
نههه
دیگه بدتر از این نمیشه
download.aspx

امروز برادران بسیجی امدن ماهواره ها رو جمع کنن منم مجبور شدم بساط دیش و ال ان بی رو جمع کنم
download.aspx

حالا یکی بگه من چیکار کنم
sorry.gif

نه انیمه نه MBC نه RTL CH
خواهر فریدا با دوستتون صحبت کردین
دارم دق میکنم
shout.gif

منم با اینترنت ماهواره ای میرفتم YOUTUB بلچ رو میدیدم تا قسمت 13 همو هم دیدم ولی دیگه دیش و جمع کردم الان با دیال آپ امدم
از بچه ها کسی میتونه این بلچ رو واسه من بزنه؟

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
بله خودش است

Bleach واقا محشره من از اقای شینوبی گرفتم . تنها عیبش اینکه ، باعث میشه ادم سر کار چرت بزنه

چییییییییییی:D
برادر شینوبی کوجایی:blush:
منم میخام:blush:
میتونی زحمتشو بکشی:D
با سپاس فراوان از برادر ارجمند
(رو که نیس سنگ پا قزوینه)
-------------------------------------------------------------

خو مگه مجبوری یه دفعه بشینی 100 قسمت ببینی
لذت انیمه به اینه که هر روز 2 یا 3 قسمتشو ببینی;)
شما هم پس بلچ رو دارین ....خوب کی بیام ازت بگیرم:D

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
یکشنبه ای پدرم درومد:wacko: کی گفته دانشگاه اول خوشیه(خواهر فریدا بیا توضیح بده):wacko:
رفته بودم ثبت نام دانشگاهمو کنم
برا خودش هفت خان رستمی بود حالا بیا اینجا مدارکو بده حالا برو اونور **** وظیفه حالا بیا اونور فیش بگیر حالا برو اون ساختمون واریز کن و برو تاییدش کون و... الی اخر سرامجام بعد از 600 تومان خالی شدن و متحمل شدن فشار اقایون و خانومای هم کلاسی از بالا و پایین و طرفین تونستم این کار خطیر رو به پایان برسونم:cool: باورتون نمیشه چه خر تو خری بود
و سرانجام دست از پا دراز تر با جیبای خالی برگشتیم خونه:lol:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
راستی خواهر فریدا قضیه این کوئنسی ها تو بلچ چیه؟ درست فهمیدم ؟ایناهالو ها رو میکشن بعد روح هالو ها به جامعه روحها برنمیگرده ...پس چرا این پسره هویج باهاش رفیق شده(اسمش این هویجه فک کنم ایچیگو بود)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
راستی بقیه بچه ها کجان ویلی و .....................خبری ازشون نیست:eek:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

کاملن موافقم:D;)، البته من 3 روزه تمومش کردم . اون موقع فکر کنم 80 قسمت بود ولی آره فرداش با باز نگاه داشتن چشمام مشگل داشتم! :lol:

بالا