TOMASS ANJELLO
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 1,158
- لایکها
- 12
خیلی متشکر و ممنون
نه بابا اين حرفا چيه!:blush: من فقط anime دوست هستمخوب....
خواهر لینخو من آخرش 30 صفحه قبل این تاپیک رو خوندم (یکی بیاد منو بادبزنه یه وقت نمیرم از تنبلی !!!!)
ولی جدا..انصافا باید بگم شما آخرشین ولی جدا من از شما بابت زحماتتون تشکر میکنم
اگه هم کمکی از دست من بر میاد (مثلا در زمینه رایت DVD ها ) با کمال میل حاضر به کمک هستم
کشين رو همين الان ميتونين از دوست من بگيرين البته ببينين اوزاش چطورهمن موقعی که قسمت اول کنشین اومد تو بازار (تازه اونم بعد از کلی عملیات سانسورینگ ) دیگه از پیدا کردن دو سری بعدی قطع امید کرده بودم که پست شما رو دیدم (Effect : رقص در حالت برره ای.. ..)
داق دلمو تازه کردیپی نوشت : خواهر لینخوی عزیز شما چیزی راجع به مجموعه آنیمه Enfer & Paradis شنیدین
اگه شما چیزی راجع بهش شنیدین یا دیدینش منو بی خبر نگذارین
اينم تورنتش اگه ميخوای دانلودش کنی:خواهر جون کمکم کنید این سری رو پیدا کنم...خیییییلی خوشگله
هوم پس سريال night head genesis رو بگير که فقط 8 قسمتش در اومده و وقتتو نميگيره و تورنتاش هم تک تک هستن، حالا ميگم چی به چيه!اگه وقت کنم می گیریم نمی دونم می شه تو این چند روز یا نه ه
نگاه نکن بعدن بی مزه ميشه وقتی بخوای از اول ببينی، چون الان داره يه اتفاقايی مييفته که همه کسايی که دارن دنبالش ميکنن دارن شاخ در مييارن!!!ه مگه یادت نیست قسمتای 19به بعد رو گرفته بودم دیگه یکم وسوسه شدم نشستم یکیشو دیدم
آره منم فکر کنم دقيقاً همين ها رو بگهنه بعید میدونم
those baby are not gulty for anything و از این حرفا
یه چیزی بالاخره باید باشه قسمت اخر رو کنن .....ولی بعید می دونم سلمون دیگه سلمون سابق بشه ...
فکر نکنم دلش بياد يه همچين کاری بکنه! اهتمالن قبل از اينکه بخواد کاری بکنه سايا خوابش ميبره و چون بعدن يادش نمياد که چه اتفاقايی افتاده بوده، هاجی ماجرا رو نشنيده ميگيره شايدم کای اين وسط يه کارايی بکنه!!!؟؟؟:blink:نمی دونم شاید می خواد این به همون روش که امشل رو کشت بکش
اعتراض که نبود ! تعجب بود اخه اواتار شما خودش یه جور سریال هست:happy:
توشیشان که من یادمه یه انیمه سینمای بود. محل سکونت توشیشان توسط یه عده دزد وادم کش ویران شده بود و مادرش هم به دست انها اسیر شده بود. توشیشان هم دنبال پیدا کردن مادرش بود ، با یه پیر مرد که استاد بزرگی هست اشنا میشه و هردفه از این پیر مرد طلب چیزهای مکنه که فکر میکنه از این راه میتونه به مادرش برسه مانند
ثروت و قدرت . ولی با ریخت پاش های زیاد و غرور بی جا ثروت وقدرت را ازدست داد و از این دو راه به مادرش نرسید.
اخرش از پیرمرد میخواد که به شاگردی قبولش کنه . پیر مرد هم از اون سه امتحان خیلی سخت میگیره .. و در جریان همین امتحان ها مادرش را دوباره میبینه...
بزار سرم خلوت شه از اونگليون هم ميگم:wacko:، چی ميخوای بدونی؟سلام عرض شد
حال همگی خوبه
اینجا ایوانجلیون باز کسی پیدا میشه یه کم روشن سازی کنه ما رو![]()
سلام دوست عزيزاز دوستان کسی می تونه کمک کنه و لینکی چیزی در مورد اون کارتون سنجابه که اسمش بنر !!؟ بنل !؟ بود پیدا کنه !؟
مخزی !!
:lol::lol::lol: من از اولش هم بور پسند بودمولی گویا تو طرفداره تمام ومپایر های مو طلایی هستیا![]()
پس اين 2 تا هم رفتن تو ليست.راستی please Teacher و Jyo oh sei رو گرفتم و جیو اه رو دیدم ....قشنگ بود اما خیلی نه ولی شخصیت های خیلی باحالی داشتی مخصوصا Third که خیلی باحال بود ....
من از اولش هم بور پسند بودم ، جز يه چند تا مورد استثنا
third قديمی رو بيشتر از third جديد دوست داشتم!
onegai sensei رو ديدی؟ چطور بود؟
بله خودش استببينم اين همونی نيست که پسره يه کلاه خود داشت و وقتی اونو ميزاشت سرش تو هميه جنگا پيروز ميشد و به قدرت و اين جور چيزا رسيد؟
نميدونم شايد قاتی کردم، مثله اينکه مخم ديگه کشش اين هم داده کارتونی رو نداره!
خوب کيا فيلم شکار انسان رو ديدن؟ البته شايد بعضی هاتون برای اين فيلم خيل کوچيک باشين ماله 15-20 سال پيشه ولی عجيب و قريب تو ذهن من باقی مونده !!
خواهش ميکنم.:happy:خیلی متشکر و ممنون
کاملن موافقم