• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
قسمت آخر سريال +Blood :

Torrent

img_01.jpg

Spoiler

اديت:
حسابی جا واسيه اينکه سری يه دوم رو درست کنن ، گزاشتن ، فکر کنم ساله ديگه سری جديدش در بياد! :blink:
فقط حيف که سلومون از دست رفت :(

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام خواهر لینخو ما منتظریم:happy:
به سلام برادر ويلی :blink::)
هالت چطوره برادر؟ کجايی؟:eek:
راستی برادر شيان دنبالت ميگشت.
ميخوام براتون بگم فقط اينقدر کارام قاتی يه هم شده که حد نداره. امروز هم قوز بالا قوز، تسادف هم کرد
36_1_4.gif
، اعسابم به هم ريخته، فکر کنم يه 2000 دلار نآقابل
36_1_25.gif
خسارت خورد به ماشين ! هالا موندم چه جوری تا قبل از اومدن برادرم يه جوری درستش کنم !؟ اونم تو اين همه گرفتاری!
36_1_44.gif

بگزريم اين از بدبختی های من، به خاطره همينه که نميرسم پست بزنم ، الانم فکر کنيد کجام ، سره کلاس درس ، در حال ياد دادن autocad به 20 تا پسره سال دومی (محض رضای خدا يه دختر هم سره کلاس نيست!!!
36_19_5.gif
) خلاسه اينا الان دارن تمرين ميکنن و منو 5 دقيقست راحت گزاشتن و سوال نپرسيدن ، منم سو استفاده کردم دارم مينويسم.:D

خوب برادر ويلی حالا که برگشتی يه سوال : ميدونی اسم انگيليسی کارتون سندباد چيه
4_6_2v.gif
؟
خيلی دلم ميخواد دباره ببينمش، برم بگردم شايد تورنتش پيدا شه!:happy:
اگه بشه و اينا منو همچنان راحت بزارن جواب يکی دو تا پست ديگه رو هم ميدم.فعلاً

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
هالت چطوره برادر؟ کجايی؟:eek:
راستی برادر شيان دنبالت ميگشت.
سلام.پیدام کرد!:lol: شما به تاپیک عکسهای سریالهای اروپایی سر نمی زنید؟:)

ميخوام براتون بگم فقط اينقدر کارام قاتی يه هم شده که حد نداره. امروز هم قوز بالا قوز، تسادف هم کرد
36_1_4.gif
36_1_25.gif
خسارت خورد به ماشين ! هالا موندم چه جوری تا قبل از اومدن برادرم يه جوری درستش کنم !؟ اونم تو اين همه گرفتاری!http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_44.gif[/IMG[/QUOTE]
:o 2000دلار!چه خبره؟مگه با چی تصادف کردین؟

[QUOTE]خوب برادر ويلی حالا که برگشتی يه سوال : ميدونی اسم انگيليسی کارتون سندباد چيه[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_6_2v.gif؟
خيلی دلم ميخواد دباره ببينمش، برم بگردم شايد تورنتش پيدا شه!:happy:

اینجاست:http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=1181

ادیت:میخواستم چند تا عکس بذارم ولی انگار اتچمنت خرابه!:(

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
بچه ها كسي از شما قسمت آخر سرنديپيتي رو يادشه؟؟ حتي اين اواخر هم كه دوباره داشت پخش مي شد من قسمت آخرشو نديدم
(راستش بعد از اينكه خواهر فريدا اومدن به پي تي به علت كم سوادي كارتوني روم نمي شه اينجا پست بزنم)
سلام
به اینجا یه سری بزنید:http://forum.persiantools.com/t35042-page15.html
http://forum.persiantools.com/t35042-page16.html
راستی دلیل اینکه شما قسمت آخرو ندیدین به این خاطر بود که اصلا پخشش نکردن!:hmm: فقط یکی دو قسمتو شونصد بار تکرار کردند:wacko:

اين عكس هاي خانوم لورا رو ببينيد
برای من که فقط ضربدر نشون میده!

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
قسمت آخر سريال Utawarerumono :

200604042012450.jpg

اين يکی هم تموم شد :(:(:( ولی قشنگ بود:happy: با وجود اينکه آخرش يه جورايی بود! :blink:
لرد سياه، برادر سپهر که ديگه درگير شدن فکر کنم خودتون بايد اين قسمت رو دانلود کنين! :happy:

راستی تولدتون مبارک باشه
23_34_1.gif
صد سال به اين سالا! برای منم کيک کنار بزارين
13_4_3.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
بچه ها حالا که PT رسماً فيل تر شده لطف کنيد همه تون عضو گروه برادر روزبه بشين که هم ديگه رو گم نکنيم!:(:eek:
برادر ويلی اين مخصوصاً در مورد شما صادقه!:p;)

خوب همه email منو دارن نه؟ [email protected]

ممنون از همگی:happy:

blacklife1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من نيدونم چرا از اين انيمه ها خوشم نمياد؟

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
36_1_4.gif
36_1_25.gif
خسارت خورد به ماشين ! هالا موندم چه جوری تا قبل از اومدن برادرم يه جوری درستش کنم !؟ اونم تو اين همه گرفتاری!

واي خواهر لينخو، خدا بد نده، بلا به دور باشه، خودت خوبي، سلامتي، بلايي که سر خودت نيومده (وقتي ميگي 2000 دلار خسارت خورده آدم وحشت ميکنه که نکنه تصادف خيلي ناجوري بوده) ببينم دست و پات سالمه، جراحت که بر نداشتي؟ به قول مادربزرگ ها ماشين فداي سرت، جونت سلامت باشه. تازه بيمه براي همينه ديگه، اي بابا، خواهر جون يه اسپندي چيزي براي خودت دود کن، ببين از گروه ما تو نفر چندم هستي که يه اتفاقي داره برات ميفته، من کم کم دارم وحشت مي کنم که نکنه دست استکبار جهاني در کار باشه!!

بچه ها حالا که PT رسماً فيل تر شده لطف کنيد همه تون عضو گروه برادر روزبه بشين که هم ديگه رو گم نکنيم!:(:eek:
مطمئنيد حالا که رسما فيل شده، چون به نظر مياد همه چي امن و امانه هنوز!!

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
خب حالا منم دوباره بيام يه خورده شما رو از حال و هواي انيمه هاي ژاپني دربيارم و ببرمتون به يه دنياي ديگه، يعني دنياي شگفت انگيز ديزني ^_^

خوب من قرار بود راجع به کارتون بمبي صحبت کنم ولي ميخواستم دوباره ببينمش تا اگه چيزي يادم رفته دوباره يادم بياد ولي هنوز موفق به ديدن مجددش نشدم، عوضش بامبي 2 رو نگاه کردم و بايد بگم که قشنگ بود (هرچند که آهنگاش به پاي کلاسيکش نمي رسيد!). ولي من از همون بمبي 1 شروع مي کنم تا به 2 ش برسم ^_^

Bambi
http://************/files/6y7kv7usq9us89f2753z.jpg

اين انيميشن محصول 1942 کمپاني والت ديزني است که بر اساس کتاب "بمبي، زندگي در جنگل" که در سال 1923 توسط فليکس سالتن اتريشي نوشته شده بود به مدت 70 دقيقه و به صورت رنگي (تکني کالر) تهيه شده است. کارگرداني اين انيميشن بر عهده ي ديويد هند بوده است.

داستان فيلم از زمان تولد بچه آهويي شروع مي شود که به دنيا آمدنش شور و شوق عجيبي را در جنگل به وجود مي آورد و همه ي حيوانات براي ديدن او و تبريک گفتن به مادرش جمع مي شوند. البته اين همه اشتياق از تولد يک بچه ي آهوي جديد دليل مهمتري نيز دارد چون در واقع او پرنس جوان جنگل و فرزند پرنس بزرگ که گوزني شجاع و باهوش است مي باشد و مادرش او را بمبي نام مي نهد.

http://************/files/im1mdypr6jl1qx8xh2l7.jpg

روزها مي گذرد و بمبي بزرگتر شده و به کمک مادر، جغد عزيز و دوستانش (بچه خرگوشي به نام تامپر و راسويي که بمبي به اشتباه او را گل ناميده و همين نام رويش باقي مانده است) چيزهاي جديدتري ياد مي گيرد تا اينکه يک روز مادرش تصميم ميگيرد او را با خود به دشت ببرد. بمبي خوشحال و بي توجه به خطرات احتمالي خود را به دشت ميزند و ناگهان مي بيند که مادرش با وحشت جلوي او را ميگيرد و در اينجاست که او با موجودي خطرناک آشنا مي شود، انسان. سرانجام بمبي به دنبال مادرش وارد دشت مي شود و در آنجا با آهوان ديگري از جمله بچه آهوي ماده اي به نام فلين که سر به سرش ميگذارد اشنا مي شود و ميخواهد اداي گوزن هاي بزرگتر را در آورد و به دنبال آنها جست و خيز کنان روان مي شود و مي بيند که گوزن ها در نقطه اي متوقف و در صف هايي منظم مي ايستند. بمبي هم مي ايستد و با تعجب به آنان نگاه مي کند که ناگهان با گوزن بزرگ و باشکوهي روبرو مي شود که با جديت تمام به او مي نگرد!! بمبي به او لبخند ميزند ولي گوزن بزرگ فقط به او نگاه مي کند و به سمت بالاي کوه مي رود. او پرنس بزرگ جنگل و در واقع پدر بمبي است.

bambi13.jpg

در اين هنگام کلاغ هاي بسياري قار قار کنان به پرواز در مي ايند و پرنس بزرگ متوجه وجود خطري مي شود و به سرعت خودش را به پايين کوه رسانده و ديگر حيوانات را از خطر آگاه کرده و همگي به سوي مکاني امن فرار ميکنند، ولي صداي شليک گلوله نشان مي دهد که شکارچيان توانسته اند حيوان بخت برگشته اي را از پاي درآورده و با خود ببرند.

بهار و تابستان و پاييز ميگذرند و زمستان سرد شروع مي شود و غذا ناياب. بمبي و مادرش به دنبال غذا تمام جنگل را زير پا ميگذارند تا بتوانند اندک غذايي براي خوردن بيابند ولي خيلي زود زمستان به پايان مي رسد و اولين علف هاي تازه جوانه مي زنند و مادرش او را براي خوردن علف تازه صدا مي زند.

http://************/files/92t5mi05oofox8pefokm_thumb.jpg

بمبي که خيلي گرسنه است با ولع شروع به خوردن مي کند ولي ناگهان مادرش سراسيمه مي ايستد و با دقت به اطرافش مي نگرد. يک چيزي درست نيست. بمبي همچنان مشغول خوردن است که مادرش به او مي گويد فرار کند و لاي علف ها پنهان شود و هر دو شروع به دويدن مي کنند، در اين هنگام صداي شليک چندين گلوله شنيده مي شود و مادرش فرياد ميزند که همينجور بدود و پشت سرش را هم نگاه نکند و بمبي هم به دويدن ادامه مي دهد و هنوز به خانه اشان نرسيده که صداي وحشتناک گلوله ي ديگري شنيده مي شود و بمبي وارد لانه اشان مي شود و با خوشحالي و نفس نفس زنان مي گويد که ما موفق شديم، ما موفق شديم، ما موفق شديم مادر، ما ...، مادر؟ مادرش در لانه نيست و بمبي براي پيدا کردنش از لانه خارج مي شود و او را صدا مي زند. در اين هنگام برف شديدي هم شروع به باريدن مي نمايد ولي بمبي مي تواند شبح يک آهويي را تشخيص دهد و با خوشحالي مي گويد مادر ولي او مادرش نيست، بلکه پرنس بزرگ است که به او مي گويد:

"مادرت ديگر نمي تواند با تو زندگي کند، انساني او را با خودش برد، تو منبعد بايد شجاع و باهوش باشي و تنها زندگي کني ... بيا بريم ... پسرم ..."

سالها مي گذرد و بهاري تازه آغاز مي شود و پرندگان نغمه هاي عاشقانه سر داده اند و حوصله ي جغد عزيز را سر برده اند، سرانجام او با چند تا هوهو آنان را فراري ميدهد و ميرود که اسوده بخوابد که ميبيند درختي که رويش نشسته به لرزه افتاده است! شروع به داد و بيداد و فرياد زدن مي کند و ميبيند که گوزن جواني در پاي درخت مشغول تيز کردن شاخ هايش است. بله او بمبي کوچولوست که حالا بزرگ شده است، ديگر دوستان که آنها نيز بزرگ شده اند يکي يکي از راه ميرسند و همگي باز دور هم جمع مي شوند. جغد عزيز براي آنها از بيماري مرموزي به نام عشق مي گويد و بمبي و تامپر و گل با افه ي فراوان (!!) مي گويند که کي عاشق ميشه ولي لحظه اي بعد، هر 3 نفر آنها در کنار يار خود قرار دارند که البته يار بمبي همان همبازي دوران کودکيش يعني فلين است که باز بمبي با ديدنش درون گودال آب افتاده و شاخ هايش در شاخه هاي درخت گير کرده و فلين هم بوسه اي از گونه اش مي ربايد و بمبي در روياهاي شيرين فرو مي رود!

bambi12.jpg

ولي ناگهان گوزن نر عصباني اي با حالي خصمانه در برابرشون ظاهر مي شود و سعي مي کند فلين را از بمبي جدا کرده و با خود ببرد و بمبي با او درگير شده و صد البته شکستش ميدهد و به همرا فلين به خوابي خوش فرو ميرود. ولي ناگهان احساس ميکند که چيزي درست نيست و از خانه خارج شده و از بالاي کوه به جنگل نگاه مي کند و دودي را که از اردوي شکارچيان بلند ميشود مي بيند. در اين هنگام پدرش نيز به او ملحق مي شود و مي گويد که باز انسان به جنگل آمده است که ناگهان دسته اي کلاغ قارقار کنان به پرواز در مي آيند و بمبي و پدرش براي خبر کردن حيوانات جنگل مي روند، البته بمبي اول به دنبال فلين که او هم براي پيدا کردن بمبي از لانه خارج شده مي رود و مي بيند که سگ هاي شکاري به او حمله کرده و او را در جايي گير انداخته اند. بمبي هم به آنها حمله ور شده و از فلين مي خواهد که فرار کند و خودش هم با زحمت فراوان و برداشتن جراحات بسيار موفق به شکست دادن سگ ها و فرار کردن مي شود و در جايي از شدت خستگي مي افتد.

ولي خطر انسان فقط به داشتن تفنگ محدود نمي شود. شعله ي آتش اردوگاه شکارچيان به علف هاي اطراف گرفته و سبب آتش سوزي جنگل مي شود. از سوي ديگر پدر بمبي به سراغ پسرش مي ايد و او را مجبور ميکند که با وجود خستگي فراوان بلند شود و از آنجا دور شوند. آتش جايي را که بمبي دقايقي پيش برش آرميده بود مي سوزاند. تمامي حيوانات با وحشت فراوان سعي در فرار و نجات دادن خود دارند، جنگل مي سورد و درختان شعله ور بر روي زمين سقوط ميکنند و سد راه حيوانات مي شوند. بمبي و پدرش نيز به دنبال راه فرار ميگردند، رودخانه تنها راه نجات است ولي آبشار در جلوي رويشان قرار دارد و درختي تنومند و آتشين نيز در آستانه ي سقوط بر روي آنهاست. پس دو گوزن تصميم خود را گرفته و از آبشار به پايين مي پرند.

ساعاتي از آتش سوزي جنگل گذشته و کم کم در حال خاموش شدن است، حيوانات خود را به مکاني امن رسانده و مشغول مداواي جراحات و سوختگي هاي خود هستند. فلين، نگران در کنار درياچه ايستاده است که ناگهان شبح دو گوزن را مي بيند، بله او بمبي و پدرش است که بمبي با ديدن فلين از پدرش جدا شده و به سوي فلين مي آيد.

باز زمان ميگذرد و بهاري مي ايد و باز آهويي در شرف فارغ شدن است و حيوانات خوشحال و خندان به سوي او روان هستند. او فلين است که 2 بچه آهوي زيبا را به دنيا آورده است و مورد تمجيد ديگر حيوانات قرار مي گيرد و جغد عزيز در اين بين به او ميگويد که حتما بمبي الان از خوشحالي در پوست خود نمي گنجد و فلين به بالاي کوه نگاه مي کند که بمبي و پدرش بر بالاي آن ايستاده اند. در اين هنگام پرنس بزرگ نگاهي به پسرش مي اندازد و با خيالي آسوده آنجا را ترک مي کند. بمبي پرنس جديد جنگل است ...

http://************/files/0e6jb861q2djwfq86z9n_thumb.jpg

مي گم خوبه حالا من اينو 20 سال پيش ديده بودم و اين همه نوشتم، اگه تازه ديده بودم چي مي نوشتم (فقط بدانيد و آگاه باشيد که در آن زمان از بس من اين فيلم بدبخت رو نگاه کرده بودم همه اش را با چسب به هم چسبانده بودند!! البته همينه که هنوز يه سري از ديالوگ هاش - دوبله - يادم مونده بود)!!

خب اين پست خيلي طولاني شد، بقيه شو ميرم پست بعدي!!

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129

خب همانطور که مي بينيد کارتون بمبي، داراي داستاني بسيار لطيف و احساس برانگيز است که شايد با معيار هاي خشن امروزي ديگر چندان همخواني نداشته باشد ولي با اين حال همچنان موفق به برقراري رابطه با کودکان ديروز و امروز شده و چيزي از تأثير گذاري آن کم نشده است.

متأثر کننده ترين صحنه ي اين کارتون، سکانس کشته شدن مادر بامبي به دست شکارچيان است که اداره ي ارزش گذاري فيلم هاي آمريکا را به اين فکر انداخته بود که ايا اين فيلم اصلا براي کودکان مناسب است يا نه چون داراي چنان تأثير گذاري عميقي بر آنان بود که سبب مي شد با چشماني گريان سالن سينما را ترک کنند (من خودم هم بعد از اين همه سال که نديدمش، هر وقت به ياد اون صحنه ميفتم گريه ام ميگيره). حتي استيون اسپيلبرگ اخيرا در مصاحبه اي از بمبي به عنوان گريه آورترين فيلم تاريخ سينما نام برده و چنين بيان کرده است که وقتي بچه بوده و اين فيلم رو ديده، در نيمه هاي شب گريه کنان از خواب بر ميخواسته و تا مطمئن نميشده که والدينش هنوز زنده هستند نميتوانسته دوباره به خواب برود.

از جالب توجه ترين نکات مربوط به کارتون بمبي نحوه ي نمايش حضور انسان است. شما هيچ وقت انسان را نمي بينيدف بلکه اين سازها هستند که با ضرباهنگ و ريتم منحصر به فرد خود نشان دهنده ي حضور انسان در جنگل هستند (شيوه اي که بعد ها اسپيلبرگ نيز از آن در فيلم آرواره هاي خود براي نمايش حضور کوسه ي سفيد بهره برده بود). شايد اين نکته هم براتون جالب باشه که انسان حاضر در انيميشن بمبي به عنوان يکي از 50 شخصيت شرور سينمايي توسط انستيتو فيلم آمريکا برگزيده شده است!

مناظر و پس زمينه هاي استفاده شده در انيميشن بمبي بيش از آنکه تداعي گر يک جنگل واقعي باشند حالتي احساس برانگيز و آرامش بخش دارند که اين امر به خاطر متأثر بودن گروه کارگرداني از هنرمند نقاشي قديمي به نام تايروس وونگ بوده که حالتي شرقي گونه (همانند نقاشي هاي چيني و ژاپني) را در پس زمينه هاي خود به کار بسته اند.

البته فيلم بامبي مورد انتقادهاي بعضا مسخره اي نيز قرار گرفته مانند اينکه آنرا فيلمي براي حمايت از حيوانات و بر ضد شکار و شکارچي ارزيابي کرده و به انتقاد از آن پرداخته اند!

موزيک اين فيلم نيز خود از ديگر عواملي است که همخواني کامل با تمام صحنه هاي آن داشته و بر زيبايي آن افزوده است (چيزي که به نظر من در بمبي 2 ديده نمي شد، البته شايد دليلش اين باشه که من از آهنگ هاي قديمي خوشم مياد و علاقه اي به آهنگ هاي امروزي ندارم!). موسيقي بمبي در سال 1943 نامزد دريافت جايزه اسکار شده بود.

خود والت ديزني نيز علاقه ي بسياري به اين انيميشن زمان جنگ جهاني دومي خود داشته و بمبي محبوبترين فيلم او محسوب مي شد ^_^

ظاهرا بمبي آنچنان تأثيرگذار بوده که 2 سيارک منظومه ي شمسي را نيز به نام هاي بمبي و تامپر نام گذاري کرده اند ^0^

البته از اونجايي که من کارتون بامبي رو به صورت دوبله ديده بودم ميتونم بگم که دوبله ي بسيار خوب آن نيز باعث شده بود تا زيبايي هاي فيلم بيشتر درک شود و صحنه ها و ديالوگ ها بيشتر در خاطر آدم بماند.

دنباله اي هم جديدا براي بامبي ساخته شده به نام بامبي 2 که به دوران پس از مرگ مادرش و چگونگي بزرگ شدن اون به وسيله ي پدرش مي پردازه که اونم قشنگه (ولي من الان ديگه حالم نمياد چيزي راجع بهش بگم!). خب ديگه، من نيومدم، نيومدم، وقتي هم که اومدم اين همه حرف زدم، سر همه رو بردم!! خب عب نداره، فعلا يه مدت انرژي بگيريد تا من باز بيام و پرحرفي کنم!!

:lol:

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
36_1_4.gif
36_1_25.gif
36_1_44.gif

فعلاً

بابا من چقدر بگم نذارین این خانوما پشت رول بشینن:D
به احتمال قوی رفتی تو تیر چراغ برق که اینقدر خسارت خورده:lol:
راستی خواهر ماشینت چی بود:p
عکس هاپوهه رو از دوستت گرفتی:)
کم کم منم دارم میام قاطی مرغا دیروز نشستم 20 قسمت ناروتو رو دیدم اخرش دیگه از زور خواب داشتم میرفتم تو مانیتور:wacko: چشام باز نمیشد:D

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
قسمت 202 سريال ناروتو:

عکس هاپوهه رو از دوستت گرفتی:)
کم کم منم دارم میام قاطی مرغا دیروز نشستم 20 قسمت ناروتو رو دیدم اخرش دیگه از زور خواب داشتم میرفتم تو مانیتور:wacko: چشام باز نمیشد:D
lol مگه قرار نبود فقط روزی 2-3 قسمت ببينی؟!!!! :lol:
ميدونم خيلی درد بديه! :(;):p:D

راستی از بابت هاپو ممنون، دوستم خيلی ازت تشکر کرد:happy:، ولی نه من هنوز عکسشو نديدم!!!:eek:

Sephiroth

Registered User
لایک‌ها
0
:crying: :eek:hno: :eek:hno:

:D :D :D :D :D :D
روزبه جان شما چند قسمت آنیمه ناروتو رو داری؟
میشه به منم بدی ؟
من بیچاره این چند وقته بدجوری تو خماری انیمه ها موندم
از اینطرف شینوبی جان سرشون شلوغه و حداقل تا یه هفته دیگه نمیتونن Bleach رو واسه من بزنن
از اینطرف دوست شما خواهر فریدا همونطور که بقیه بچه ها هم اشاره کردن سرشون شلوغه واسه همین دیگه نرفتم مزاحمشون بشم که کنشینو بگیرم
از اینطرفم ریسیورم قاطی کرده دیگه هیچ کانال پولی رو وا نمیکنه از جمله Gameone :( :( :( ( الانست اشکم در بیاد ... )
من یه هفتست هیچی ندیدم :weird: :eek:hno: :eek:hno: :eek:hno:
واسه همین اگر شما این مجموعه ناروتو رو داری دمت گرم به منم بده
عوضش منم جزوه های دانشگاهمو میدم بهت ...جدی میگم تو این ترم میخوای ریاضی یک پاس کنی واسه همین من میتونم کمکت کنم ..... یه خبری بده..ممنون پیشاپیش

راستی اینم یه نکته واسه خواهر فریدا اگه واسه شون جالب باشه
دقت کردین که شخصیت Shin Natsume چقدر شبیه Sephiroth هستش ..میگی نه نگاه کن
این عکس Shin Natsume (مال مجموعه Enfer & Paradis

1142725379natsume%20shin.jpg

اینم عکس Sephiroth ( مال مجموعه FinalFantasy )
ff7ac_sephiroth.jpg

ببخشین عکسای بهتری نتونستم گیر بیارم آخه با این وضعیت مسخره فیلتر اینترنت های ایران...یارو اندازه یه خرم عقل نداره ورداشته کلمه های Anime و Manga رو فیلتر کرده من چی بگم به این سانسور چی های روانی:f34r:
توصیه از من ...این سرویس اینترنت های هوشمند یه ذره هم ارزش ندارن ازشون استفاده نکنید

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
قسمت 202 سريال ناروتو:

lol مگه قرار نبود فقط روزی 2-3 قسمت ببينی؟!!!! :lol:
ميدونم خيلی درد بديه! :(;):p:D

راستی از بابت هاپو ممنون، دوستم خيلی ازت تشکر کرد:happy:، ولی نه من هنوز عکسشو نديدم!!!:eek:

چیکار کنیم با رفیقای ناباب مثل شما گشتیم معتاد شدیم:cool:
راستی این ناروتو چند قسمته انگار خیال تموم شدن نداره:f34r:
راستی آخر سر معلوم میشه که چرااوچیها ایتاچی(برادر ساسکه)کل خاندان و قتل عام میکنه؟
راستی قرار بود از کلوپ انیمیشن دانشگات بگی:rolleyes: باز یادت رفت انگار:wacko:
راستی
biggrinsmiley.gif

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
:D :D :D :D :D :D
روزبه جان شما چند قسمت آنیمه ناروتو رو داری؟
میشه به منم بدی ؟
من بیچاره این چند وقته بدجوری تو خماری انیمه ها موندم
از اینطرف شینوبی جان سرشون شلوغه و حداقل تا یه هفته دیگه نمیتونن Bleach رو واسه من بزنن
از اینطرف دوست شما خواهر فریدا همونطور که بقیه بچه ها هم اشاره کردن سرشون شلوغه واسه همین دیگه نرفتم مزاحمشون بشم که کنشینو بگیرم
از اینطرفم ریسیورم قاطی کرده دیگه هیچ کانال پولی رو وا نمیکنه از جمله Gameone :( :( :( ( الانست اشکم در بیاد ... )
من یه هفتست هیچی ندیدم :weird: :eek:hno: :eek:hno: :eek:hno:
واسه همین اگر شما این مجموعه ناروتو رو داری دمت گرم به منم بده
عوضش منم جزوه های دانشگاهمو میدم بهت ...جدی میگم تو این ترم میخوای ریاضی یک پاس کنی واسه همین من میتونم کمکت کنم ..... یه خبری بده..ممنون پیشاپیش

بزارین من یه مقدار روشن سازی بکنم :)
اولا این انیمه هایی که دست منه سرقفلیش مال خواهر فریداست من مشکلی برای رایت و فرستادن ندارم
دوما به این پست خوفناک توجه بفرمایید:D
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=815115&postcount=446
سوما هم نداره
چهارما روجوع شود به خواهر لینخوچون;) اگر ایشون مشکلی ندارن کپی رایت که کار دو سوته :cool:

Sephiroth

Registered User
لایک‌ها
0
بزارین من یه مقدار روشن سازی بکنم :)
اولا این انیمه هایی که دست منه سرقفلیش مال خواهر فریداست من مشکلی برای رایت و فرستادن ندارم
دوما به این پست خوفناک توجه بفرمایید:D
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=815115&postcount=446
سوما هم نداره
چهارما روجوع شود به خواهر لینخوچون;) اگر ایشون مشکلی ندارن کپی رایت که کار دو سوته :cool:

آقا خیلی با مرامی دمت گرم
خواهر لینخو بدو ما را دریاب:blush:
پس روزبه جان کارا که OK شد من منتظرم

Sephiroth

Registered User
لایک‌ها
0
بر و بچ با صفای آنیمه دوست
من یه چیزی میگم که میدونم به دردتون میخوره واسه همین برین ببینین
این فیلم Final Fantasy :Advent Children با اینکه کاملا آنیم نیست و تا حدی از قضیه پرته ولی جدا تجربه خوبیه برای کسانی که کارشون دیدن آنیمه
به خصوص که پشت این فیلم یه داستان خیلی عالی و به اصطلاح غلیظ وجود داره...بیخودی که نیست که شخصیتای اول و دوم این فیلم تو لیست محبوب ترین کاراکتر های بازی و انیمیشنی جهان رتبه سومو دارن..اگه مدرک بخواین مدرک دارم
ایییییییییییییییییییییییییییییییییییییین هوا!!!!!
اگه میخواین صحبتاشو بفهمین من میگم برین نسخه دی وی دی انگلیسیشو ببینین که تمامش انگلیسی
اما اگه میخواین ازش لذت ببرین بشینین پای نسخه ژاپنیش ...ترکیب صدای گویندگان اصلی این فیلم بی نظیره ...به درستی تونستن حس رو به کاراکتر مورد نظر منتقل کنن
اگه هم سوالی در مورد این فیلم یا داستانش بود من در خدمتم
راستش من در صفحات اولیه این تاپیک میخواستم یه بار دیگه این سریالو معرفی کنم ولی اون موقع خیلی گرفتاری برام پیش اومد و متاسفانه نتونستم ولی حالا میخوام تلافی کنم
برای شروع اینم عکس رو جلدش......این نفر سمت راستی باید واستون اشنا باشه یه نگاه به اواتار منم بندازین..آره خود خودشه
advent-children-1200x700.jpg

Sephiroth

Registered User
لایک‌ها
0
فقط یه چیزی بگم بهتون تا یادم نرفته اگه کسی تصمیم گرفت که اینو ببینه اولش بره و داستانش رو بخونه
منظور من اینه که داستان این فیلم خیلی قشنگه ولی اگه بخواین واقعا ازش لذت ببرین باید اتفاقات قبل از شروع داستان فیلم رو که در واقع داستان بازی Final Fantasy 7 هستش رو بدونین
اگه بزرگان این تاپیک راضی باشن من تو یه فرصت مناسب مثلا فردا داستان بازی رو واسه اونایی که علاقه مندند شرح میدم تا با دیدن فیلم سر گردان نشن
یه چیز دیگه.....به هیچ وجه این نسخه غارت شده , هویت از دست داده و سانسور شده این فیلم زیبا رو که این شرکتGlory Entertainment یا شرکت قرن بیستم که یه مشت ادم بی سر و پا توش نشستن فیلمای به چه زیبایی رو سانسور و تحریف میکنن نبینین
احمقا حتی ور نداشتن یه متخصص زبان ژاپنی ور دارن بیارن اسم شخصیت اول فیلمو که به زبان انگلیسی Cloud هستش که به تلفظ ژاپنی میشه Kuraudo رو دوبله کردن کورادو ...ها ها ها ها چه مسخره ..سلام کورادو حالت خوبه ؟
تازه بعدشم اسم فیلمو کردن نجات کودکان و با دو سه تا تحریف بزرگ از تو فیلم یه کلیپ .......(دیگه نمیخوام سطح فرهنگی این تاپیک پایین بیاد)
مدیرای عزیز تاپیک منو ببخشن من قصدم آشوب به پا کردن نیست ...فقط آدم دیوونه میشه وقتی میبینه اینا چیکار با این فیلما میکنن

اگه بخواین من نسخه سانسور نشده این فیلمو دارم
فقط متاسفانه به زبون ژاپنی و کیفیت پرده است..آخه این شرکتای کذایی مثلا دوبله که نمیذارن چیزی سالم تو بازار این مملکت بیاد چون نونشون آجر میشه که امیدوارم بشه

بالا