• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام دوست عزیز
این خطه اینترنته مال دانشگاهه
فرقشم با خطای معمولی اینترنت دانشگاه که من قبلا از اونا استفاده میکردم اینه که من حالا با نوت بوکم به خطوط Wireless دانشگاه وصل میشم که نمیدونم چرا ولی میدونم که سرعت این خط جدیده خیلی بیشتر از خط های اینترنت توی سایتشه
موفق باشین

با سلام
ممنون از اینکه جواب دادید
موفق باشید

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
قسمت 2 سريال Death Note ;):
[Live-evil]_Death_Note_02

1421501686.09.LZZZZZZZ.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
deathnote.jpg

برادر Dreamboy
ميشه بگين کی معلوم ميشه که L1 کيه؟ اصلاً نشونش ميده؟ بعد اين دوتا چه بلايی سره هم مييارن؟:eek:
(اشکال نداره من عاشق spoil کردن هستم،:p طاقت اينکه تا هفته يه ديگه صبر کنم رو هم ندارم:wacko:. لطفاً بگين چی ميشه؟؟؟):happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
مانگای بلیچ در کل 25 شماره و 246 Chapter داره
من اصلاح کنم:happy: : 246 تاش ترجمه شده ، 247 خامش در اومده و مانگا هم چنان ادامه داره و معلوم نيست کی تموم شه!:blink:
آنیمه بلیچ قراره که همه داستان مانگاش رو بپوشونه ؟
مثلا داستان Arrancar ها یا داستان Shinigami بودن پدر ایچیگو ؟
چه سوالای سخت سختی ميپرسی:blink::p؟ آخه من از کجا بدونم؟:eek: منم مثله شما ها فقط 99 قسمتشو ديدم ولی اهتمالن پا به پای مانگا جلو ميره !:D

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
I my me strawberry eggs رو دیدم ، فریدا جان ... چقدر بانمک و شیرین بود
01_smile.gif
.... خیلی هم خوب موضوعات حساس رو touch کرده بود ...
rainbowf.gif
... مشابه همین اگه داری ، بفرست واسه مون ...
4dg0i9w.gif
آره خيلی قشنگه:)، تو اين مايه ها فعلاً از دوستم kimi ga nozomu eien و Onegai teacher رو که سپهر زحمت دانلودشون رو کشيده بود رو بگير و ببين . من هم براتون Bokura ga Ita و Honey & Clover رو تا جاييکه در اومده باشه ، ميفرستم:happy:
پی نوشت : در مورد این فیلمه هم اینو پیدا کردم ، بدردت می خوره ؟
http://isohunt.com/download/13097845/moll+flanders
فکر کنم خودشه ولی هيچی سيد نداره!:( ولی ممنون:happy: حالا بازم اگه به چشمتون خورد به من يه خبری بدين;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Bokura ga Ita

اينقدر گرفتارم که يادم رفته بود در مورد اين سريال چيزی بگم!:blink:
يه سريال عشقی يه خيلی لطيف که تو تمام احساسات و روابط ريز ميشه:happy:، و نشون ميده که حتی يه کلام چه تأثيری ميتونه داشته باشه تو يه رابطه!:cool:

به قدری قشنگ همه اينا رو نشون ميده که من حدودای قسمت 10 اينطور ها بود که با خودم گفتم کاش ميشد منم برگردم به دوران دبيرستان و يه همچين چيزی رو تجربه کنم!:p

از نظر انيميشنی خيلی ساده کار کردن، خيلی وقت ها تو صورت فقط يه دهن ميبينين با موهای طرف!:eek: از بينی و چشم و اين چيزا هم خبری نيست:blink: ولی خوده اين سادگی يه زيبايی خاصی به اين کارتون داده!:happy:

اين سريال 24 قسمته و تا الان 14 قسمتش در اومده.

Seen in part or in whole by 171 users, rank: #960
Median rating: Very good
Arithmetic mean: 8.3284 (Very good+.32), std. dev.: 1.2974, rank: #178
Weighted mean: 8.1044 (Very good+.10), rank: #228
Bayesian estimate: 7.97353 (Very good-.02), rank: #155

bokura06jap.jpg
bokura01.jpg
bokura04jap.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Black Blood Brothers
user1712_1158181865.jpg

خوب کيا دوز vampire خونشون اومده پايين؟:eek::D من خودم يکيش بودم :p;)

BBB يه سريال خيلی سرگرم کننده هست:) و چون جدی نيست ، بيشتر خنده دار و مهيج هست تا ترسناک:blink:، از اون سريال هايی هست که از ديدنش لذت ميبرين!:happy: خون هم توش زياد نداره!:(:)

اين سريال 12 قسمته و 5 قسمتش فعلاً در اومده!

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب ميبينم که اينجا خيلی خلوته!:blink: از اينجا خلوت تر تاپيک افسانه شجاعانه!!!!:blink::blink:

احتمالاً همگی مشغول مراسم احيا هستين:happy:، برای من هم خيلی دعا کنين که اين امتحان بخير بگزره! :wacko:

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
آره خيلی قشنگه:)، تو اين مايه ها فعلاً از دوستم kimi ga nozomu eien و Onegai teacher رو که سپهر زحمت دانلودشون رو کشيده بود رو بگير و ببين . من هم براتون Bokura ga Ita و Honey & Clover رو تا جاييکه در اومده باشه ، ميفرستم:happy:

فکر کنم خودشه ولی هيچی سيد نداره!:( ولی ممنون:happy: حالا بازم اگه به چشمتون خورد به من يه خبری بدين;)
اوکی ... انجام میشه ...
dog.gif

Sohrabkhan

Registered User
لایک‌ها
5
بخش جالب و قشنگیه.خسته نباشید.
دوستان اگه یادتون باشه قدیما یک کارتونی پخش می شد به اسم قاصدک که یه قاصدکی بود با پا های داراز و کفش سنگین.مو سیقی متنش خیلی عالی بود .من هر چی تو اینترنت گشتم نتونستم درباره اش چیزی پیدا کنم فقط اینکه از قرار معلوم کارتون انگاری لهستانیه .خواهش دارم اگه کسی از دوستان در این مورد چیزی می دونه ما رو هم در جریان قرار بده.
با تشکر

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
بخش جالب و قشنگیه.خسته نباشید.
دوستان اگه یادتون باشه قدیما یک کارتونی پخش می شد به اسم قاصدک که یه قاصدکی بود با پا های داراز و کفش سنگین.مو سیقی متنش خیلی عالی بود .من هر چی تو اینترنت گشتم نتونستم درباره اش چیزی پیدا کنم فقط اینکه از قرار معلوم کارتون انگاری لهستانیه .خواهش دارم اگه کسی از دوستان در این مورد چیزی می دونه ما رو هم در جریان قرار بده. با تشکر
سلام ، خوش اومدين:happy:

راستش ما اينجا يه برادر ويلی داريم که متخصص پيدا کردن اسم هستن:D ولی متاسفانه برادر ويلی هر چند وقت يه بار ناپديد ميشن!:blink:
بايد صبر کنيم تا ايشون برگردن. البته ممکنه بقيه بچه چيزی بدونن:eek:، من اسمش يادم نيست که بتونم چيزی ازش براتون پيدا کنم . ببخشيد.:(

dreamsboy

Registered User
لایک‌ها
0
deathnote.jpg

برادر Dreamboy
ميشه بگين کی معلوم ميشه که L1 کيه؟ اصلاً نشونش ميده؟ بعد اين دوتا چه بلايی سره هم مييارن؟:eek:
(اشکال نداره من عاشق spoil کردن هستم،:p طاقت اينکه تا هفته يه ديگه صبر کنم رو هم ندارم:wacko:. لطفاً بگين چی ميشه؟؟؟):happy:

L در حقیقت قهرمان داستانه.یکی از بهترین کارآگاههای جهان که تمام تلاشش رو برای دستگیری کیرا انجام میده.کارآگاهی که بسیار باهوشه. و چندین بار حتی تا مرز دستگیری light هم پیش میره ولی موفق نمیشه.حتی چندین بار زندگی خودش رو هم به خطر میندازه.ولی بالاخره فکر کنم اواخر شماره هفتم مانگا ا که light به کمک misa و بوسیله دفترچه rem اون رو میکشه.
33l2d74.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Yamato Nadeshiko Shichi Henge
The Light That Shines Itself Into The Darkness

کيا فيلم She is all that رو ديدن؟

sat_poster.jpg

خوب اين کارتون تقريباً همون داستان رو داره.
ماجرای 4 تا پسر خوشگل که توی خونه خاله شون زندگی ميکنن و يه روز اين خاله مهربون بهشون پيشنهاد ميده که من خواهرزاده/برادرزاده ام رو ميفرستم اينجا و اگه شما بتونين ازش يه lady بسازين ديگه اهتياجی نيست کرايه بدين ولی اگه موفق نشين بايد 3 برابر اجاره بدين!:blink:
و اين 4 تا هم قبول ميکنن:

حالا دختر خانوم از راه ميرسن که ايشون باشن:

خوب خودتون بقيه اش رو حدس بزنين ديگه!:D:p;)

اين کارتون از روی مانگای معروف Wallflower يا Perfect Girl Evolution يا Sunako of Many Form ساخته شده، و تو قالب طنز احساسات رو نشون ميده!

YN_voljp.jpg

Seen in part or in whole by 196 users, rank: #108
Median rating: Very good
Arithmetic mean: 7.9865 (Very good-.01), std. dev.: 1.9277, rank: #468
Weighted mean: 7.8641 (Very good-.13), rank: #461
Bayesian estimate: 7.86025 (Very good-.13), rank: #261

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خواهر جون می گم شما انیم Soar high Isami رو دیدی ؟ یا احیانا داری؟ اون صفحه های اول راجع بهش صحبت کرده بودیم
اوه... بازم شينسنگومی.....!!!!:eek::blink:

im2661.jpg

نه ! نه ديدمش نه دارمش، هيچ تورنتی هم نديدم:(، تو اون ليستی که فرستادم نبود؟:eek: بعضی از اين بچه های دانشگاه کارتون های قديمی داشتن، يه نگاهی بکن.

اسم ديگشم Tobe! Isami هست.

p18.jpg

dreamsboy

Registered User
لایک‌ها
0
خوب دوباره مجبورم این جمله رو بگم که(امیدوارم خواهر linghuchong این انیمه رو معرفی نکرده باشن.)-همشم تقصیر خودشونه به قدری سریع انیمه معرفی میکنن که با اینکه صفحات رو بدقت میخونم ولی باز شک دارم که انیمه ای معرفی شده یا خیر.:)
KANON
358oyfo.jpg
این انیمه هم تقریبا جدید هست.تا حالا فقط دو اپیزود ازش منتشر شده.من که از سبک طراحی و رنگ آمیزیش خوشم میاد.خود انیمه هم گویا بازسازی(یا بهتره بگم دوباره سازی)انیمه ای به همین نام که در سال 2002 منتشر شده.

و اما داستان:داستان مربوط به پسری به نام Yuichi هست که حافظه اش رو از دست داده و بعد از هفت سال وبازگشت به شهری که در دوران کودکی رابطه زیادی باهاش داشته دختری به نام Tsukimiya Ayu رو ملاقات میکنه که کم کم یه چیزایی رو به یادش میاره...
2u8ifsy.jpg

491k6fc.jpg

و مورد آخر هم اینکه :همیشه تو اکثر انیمه هایی که دیدم یک چیزی بوده که من رو مجذوب خودش میکرده.یه عروسک-یه موجود دوست داشتنی-یه شخصیت منفی-یه وسیله عجیب و... تو این انیمه هم من شیفته این کیف شدم.به نظر شما قشنگ نیست..

2rh2qsy.jpg

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
فریدا جان یه سوال : این kimi ga nozom چرا فقط 12 قسمته ؟
1655.gif
... ظاهرا باید 14 تا باشه ...
256.gif

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
سلام،

اين سايت رو تازه ديدم (اميدوارم قبلا معرفي نشده باشه!)، انگليسي عربيه!! ولي فکر کردم شايد براي کارتون هاي قديمي دوستان ديدنش جالب باشه و يه جايي به کارشون بياد
happy.gif

http://thetoonspark.tripod.com/

البته ظاهرا خيلي وقته که آپديت نشده.

.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
فریدا جان یه سوال : این kimi ga nozom چرا فقط 12 قسمته ؟
1655.gif
... ظاهرا باید 14 تا باشه ...
256.gif
به اون دوست خوش حواس من بگو 2 قسمت ديگش رو يه cd يه ديگست:cool:، يادش رفته برات بزنه!:eek: يا شايدم من يادم رفته بزنم!!!:blink:

منو به شک انداختی ولی اکشال نداره:p ، سپهر هم کامل دانلودش کرده بود، بهش بگو يه نگاهی تو cd های سپهر هم بندازه! :eek:

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
به اون دوست خوش حواس من بگو 2 قسمت ديگش رو يه cd يه ديگست:cool:، يادش رفته برات بزنه!:eek: يا شايدم من يادم رفته بزنم!!!:blink:

منو به شک انداختی ولی اکشال نداره:p ، سپهر هم کامل دانلودش کرده بود، بهش بگو يه نگاهی تو cd های سپهر هم بندازه! :eek:
اوکی ... مرسی ...
wubpink.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
L در حقیقت قهرمان داستانه.یکی از بهترین کارآگاههای جهان که تمام تلاشش رو برای دستگیری کیرا انجام میده.کارآگاهی که بسیار باهوشه. و چندین بار حتی تا مرز دستگیری light هم پیش میره ولی موفق نمیشه.حتی چندین بار زندگی خودش رو هم به خطر میندازه.ولی بالاخره فکر کنم اواخر شماره هفتم مانگا ا که light به کمک misa و بوسیله دفترچه rem اون رو میکشه.
ممنون ... :happy:
ببينم بالاخره قيافه ايشون رو نشون ميده يا نه:eek:؟

ولی چه حيف که ميکشتش! کاش يه جور ديگه ميشد.:(

يه سوال ديگه: خوب اگه نه بهشت ميره نه جهنم ، پس کجا ميره؟ يه سوال ديگه: اصلاً پيش ميياد که لايت بره دنيای شينيگامی ها؟؟؟:blink::D

بالا