• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب دوباره مجبورم این جمله رو بگم که(امیدوارم خواهر linghuchong این انیمه رو معرفی نکرده باشن.)-همشم تقصیر خودشونه به قدری سریع انیمه معرفی میکنن که با اینکه صفحات رو بدقت میخونم ولی باز شک دارم که انیمه ای معرفی شده یا خیر.:)
:blush:
نه چيزی نگفته بودم ;)
این انیمه هم تقریبا جدید هست.تا حالا فقط دو اپیزود ازش منتشر شده.من که از سبک طراحی و رنگ آمیزیش خوشم میاد.خود انیمه هم گویا بازسازی(یا بهتره بگم دوباره سازی)انیمه ای به همین نام که در سال 2002 منتشر شده.
مثل اينکه اون يکی ورژن هيچ تعريفی نداشته خدا کنه اين يکی خوب از آب در بياد! :rolleyes:
برای اينکه اينا قاتی نشن، فعلاً همه وبسايت ها دارن به اين ميگن :blink:Kanon 2006 !

و مورد آخر هم اینکه :همیشه تو اکثر انیمه هایی که دیدم یک چیزی بوده که من رو مجذوب خودش میکرده.یه عروسک-یه موجود دوست داشتنی-یه شخصیت منفی-یه وسیله عجیب و... تو این انیمه هم من شیفته این کیف شدم.به نظر شما قشنگ نیست..
آره دقيقاً :happy:
شما Tsubasa Chronicles رو ديدين؟ دقيقاً مثل اون موجودات cute !

راستی XXXHolic رو چطور؟ خيلی جالبه که يه کارتون رو بر اساس اين ميسازن که يه کارتون ديگه رو ديده باشين! و جالب اينه که به هم, هم اصلاً ربطی ندارن ولی کارگردان انتظار داره شما همه شخصيت ها رو از رو يه کارتون ديگه بشناسين!!!:blink:

بچه ها يادم بندازين مفصل در مورد Tsubasa Chronicle حرف بزنم، البته بعد امتحان! :p

اديت:

راستی يه نگاه به اين کيف بندازين :blink::

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام اين سايت رو تازه ديدم (اميدوارم قبلا معرفي نشده باشه!)، انگليسي عربيه!! ولي فکر کردم شايد براي کارتون هاي قديمي دوستان ديدنش جالب باشه و يه جايي به کارشون بياد .
ميگم پانتی خوشحال نيستی کتابت 2 ماه ديگه ميرسه دستت؟ ;):D

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
2.gif
چه بد..تو اون لیست اصلا خبری از انیم های قدیمی نبود
چرا پر کارتون های قديمی هم هست :happy: ولی نه اونايی که از کانال 1 و 2 ما پخش ميشد! :lol:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Witchblade

wblade2oq.jpg

کيا سريال تلويزيونی Witchblade رو ديدن؟؟؟ (راستش منم خودم نديدم! :p فقط ميخواستم ببينم خوبه يا نه؟! ارزش دانلود داره؟ :eek: )

comic book سريال witchblade از سال 1995 تا به الان داره منتشر ميشه، نويسنده اين کتاب brain haberlin و نقاشش michael turner هست.

3.jpg

witchblade_closeup_sm_web.jpg

Witchblade-Magnet-C11750600.jpeg

سريال تلويزيونيش با بازی sara pezzini همون اواسط دهه 90 بيرون اومد و سريال موفقی هم بوده (اين جور که من خوندم:))

witchblade.jpg

witchblade.jpg

تو سال 2000 يه فيلم ازش ساختن و در سال 2001-2002 يه سريال ديگه با بازی yancy butler.

wichbla3.jpg

تو سال 2004 مانگای ژاپنی شو نوشتن و امسال کارتونش در اومد.

200px-W25.jpg

يه novel ژاپنی هم ازش تو آگست همين امسال منتشر شد که نويسندش tokuma shoten هست.

و اما داستان انيمه در مورد يه سلاح قديمی (ancient) هست که فقط خانوم ها رو به عنوان کسی که ميتونن ازش استفاده کنن، انتخاب ميکنه و وقتی که کسی اين سلاح رو دستش کنه ديگه نميتونه درش بياره و اکثر مواقع با مرگ طرف از دستش در ميياد.:eek: :blink:

حالا اين کارتون ماجرای يه دختری به اسمه ماسانه هست که بعد يه انفجار 6 سال پيش حافظه اش رو از دست داده و وقتی که به هوش اومده بوده يه بچه نوزاد هم باهاش بوده که آزمايش های DNA نشون دادن بچه خودش هست ولی اصلاً يادش نيست که اين بچه کی به دنياا اومده بوده و يا اينکه پدرش کی هست؟؟!!:blink:

طی اتفاقاتی ماسانه تغيير ميکنه و معلوم ميشه که سلاح witchblade ماسانه رو به عنوان holder خودش انتخاب کرده، و آدم های مختلفی هم دنبالش هستن. و چون ماسانه نميتونه witchblade رو در بياره مجبور به همکاری با يه شرکت که ادعا ميکنه که اين سلاح در اصل ماله اونا هست ميشه و خوب ماجراهايی که اتفاق مييوفته و .... :f34r:

کارتون جالبيه! :D اين کارتون 26 قسمته و تا الان 9 قسمتش در اومده!

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب من از بس proposal نوشتم خسته شدم:wacko:، برای تنوع گفتم براتون mp3 آپلود کنم.:D
ميدونين رو کامپيوتر من پر آهنگ ژاپنی هست و بعضی هاشون رو از برم، دوستای ژاپنيم ميگن بد نيست با هم بريم کاريوکه!:p

خوب الان داشتم به OST کارتون Hack/Sign. گوش ميکردم و چون خيلی دوسش دارم اينو براتون آپلود ميکنم:happy:، البته اين يکی استثنائن اينگيليسيه.

اسمه آهنگ Fake wings هست و خوانندش Yuki Kajiura

dreamsboy

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون ... :happy:
ببينم بالاخره قيافه ايشون رو نشون ميده يا نه:eek:؟

ولی چه حيف که ميکشتش! کاش يه جور ديگه ميشد.:(

يه سوال ديگه: خوب اگه نه بهشت ميره نه جهنم ، پس کجا ميره؟ يه سوال ديگه: اصلاً پيش ميياد که لايت بره دنيای شينيگامی ها؟؟؟:blink::D
خوب دیگه تقریبا خاصیت اکثر مانگاها(انیمه ها) اینه که یه جورایی یه قهرمان رو اواسط کار از داستان حذف میکنن.بار دراماتیک داستان(مخصوصا اگر شخصیت,شخصیت دوست داشتنی و محبوبی باشه )رو با این کار بالا میبرن.
اگر درست یادم بیاد تو همین volume هفتم وقتیکه کشته میشه صورتش تصویر میشه در حالیکه نگاهی معنی دار به light داره میکنه.
در این مورد هم فکر کنم به یه جایی به نام MU .یه جایی که(هیچ جا)است.به یه oblivion.
در رابطه با سوال سوم من که چیزی یادم نمیاد.درسته light به شدت در طول داستان قدرتمند میشه ولی به هر حال یه human ا.

متاسفانه Tsubasa Chronicles رو هم ندیدم.ولی به نظر انیمه قشنگی میاد.

dreamsboy

Registered User
لایک‌ها
0
خوب من از بس proposal نوشتم خسته شدم:wacko:، برای تنوع گفتم براتون mp3 آپلود کنم.:D
ميدونين رو کامپيوتر من پر آهنگ ژاپنی هست و بعضی هاشون رو از برم، دوستای ژاپنيم ميگن بد نيست با هم بريم کاريوکه!:p

خوب الان داشتم به OST کارتون Hack/Sign. گوش ميکردم و چون خيلی دوسش دارم اينو براتون آپلود ميکنم:happy:، البته اين يکی استثنائن اينگيليسيه.

[/LEFT]
آهنگ قشنگی بود(حیف که کوتاه بود.)و امیدوارم فقط به قصد تنوع از این کارا نکنید.به هر حال آهنگ جزئی جدانشدنی و میشه گفت مکمل یه انیمه است. پس لطفا اگر آهنگ خوب دیگه ای هم دارید UP کنید.ممنون میشم.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
وای ديگه قيافه خودم هم شبيه دريچه مصنوعی قلب شده!!!
4_14_4.gif
اين کی تموم ميشه من راحت شم؟؟؟
4_6_2v.gif

خوب يه خبر هم بدم و دوباره برم بزنم تو سرم!
36_19_1.gif

فيلم Death Note: The Last Name سوم نوامبر ميره رو پرده سينمای ژاپن :D

يکی نيست بگه هنوز اوليشو گير نياوردی ! داری از دوميش حرف ميزنی؟:p

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
پرشیانا عجب لینک نازی گذاشته .تمام کارتن های قدیمی رو لیست کرده بود
خوشحالم که برات جالب بوده ساحل جان ^_^

ميگم پانتی خوشحال نيستی کتابت 2 ماه ديگه ميرسه دستت؟ ;):D
هانـــــــــــه؟!!! 2 ماه ديگه؟!!! نه؟! چشمام داره درست مي بينه؟!! اون دفعه گفته بودي 6-7 ماهي طول ميکشه، يعني اينقدر سريع گذشت؟!! وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااي!! خوشحال و شاد و خندانم، قدر دنيا رو من ميدانم!!! مي بيني فريدا جون، خل شدم دوباره رفت پي کارش ^0^ ولي بازم مرسي،‌ مرسي، مرسي، ماچ، ماچ، ماچ
kiss2.gif

اينش يادم رفت! چه آواتار با مسمايي گذاشتي، آدم ياد کلاس زيست شناسي ميفته ^0^

.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84

قشنگ بید ...
rainbowf.gif

منم آهنگای I My me Strawberry eggs رو میذارم که خیلی بانمکن :
pinkglassesf.gif

I, My, Me! Strawberry eggs. "Dearest." OP

I, My, Me! Strawberry eggs. "White Station." ED.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
هانـــــــــــه؟!!! 2 ماه ديگه؟!!! نه؟! چشمام داره درست مي بينه؟!! اون دفعه گفته بودي 6-7 ماهي طول ميکشه، يعني اينقدر سريع گذشت؟!! وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااي!! خوشحال و شاد و خندانم، قدر دنيا رو من ميدانم!!! مي بيني فريدا جون، خل شدم دوباره رفت پي کارش ^0^ ولي بازم مرسي،‌ مرسي، مرسي، ماچ، ماچ، ماچ
kiss2.gif

اينش يادم رفت! چه آواتار با مسمايي گذاشتي، آدم ياد کلاس زيست شناسي ميفته ^0^
هه هه ...
36_1_15.gif
مچه تو گرفتم
36_1_14.gif
:p

معلوم شد که همه پست های اين تاپيک رو نميخونی!
36_6_4.gif
:Dچطور خبر به اين داغ اي رو نديدی؟؟!!!
36_19_2.gif

در مود عکس هم واقعاً قيافم اينجوری شده
4_9_15v.gif
، ديگه حالم از هر چی قلب و دريچه مصنوعی قلبه بهم ميخوره
4_2_204v.gif
، اين چند شبه گذشته 1-2 ساعت بيشتر نخوابيدم الان هر حال تلو تلو خوردنم
36_1_5.gif

من فعلاً فقط ميتونم ناله و شلايت کنم ، منو تهملم کنين تا اين ماجرا تموم شه !
4_11_10.gif
;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Code Geass - Lelouch of the Rebellion
ببينم کسی ميدونه برادر ويلی کجان؟:blink:
برادر ويلی قسمت اول در اومد :happy:
geass01_30.jpg

geass01_63.jpg

geass01_73.jpg

بازم ميگم مثل اينکه يه Gundam Seed ديگه در پيشه :lol:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Trapp Ikka Monogatari
[/FONT]
trapptitle.jpg

خوب اين سوال ديگه مسخرست که بپرسم کيا اشکها و لبخندها رو ديدن؟:p

sound-of-music-DVDcover.jpg

تا اونجا که حافظه ضعيف من، منو ياری ميکنه من يادم نميآد TV عزيز ما کارتونش رو نشون داده باشه!:blink:

enfantstrapp.jpg

خوب اينم برای اونايی که ميگن من کارتون قديمی معرفی نميکنم :f34r::

اين کارتون محصول 1991 هست و 40 قسمت داره و از همه مهمتر تورنت 3 قسمتش تا الان در اومده :D يعنی ميتونيم اميدوار باشيم که کامل ميدنش بيرون، البته به live-evil زياد اعتمادی نيست :( چون يه موقعی داشت افسانه شجاعان رو هم ميداد بيرون ولی نصفه کاره ولش کرد!:(

mini.jpg

اينم تورنت ها:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
بچه ها مثل اينکه PT دوباره داره حالش بد ميشه:(، امروز با اينترنت super fast دانشگاه 5 دقيقه طول کشيد تا رفت تو!:eek:

يه بار ديگه ميگم برای دوستايی که تازه اينجا اومدن که اونها هم بدونن:

لطفاً عضو اين yahoo group بشين که اگه اتفاقی افتاد همديگه رو گم نکنيم.;)

ممنون :happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اگر درست یادم بیاد تو همین volume هفتم وقتیکه کشته میشه صورتش تصویر میشه در حالیکه نگاهی معنی دار به light داره میکنه.
در این مورد هم فکر کنم به یه جایی به نام MU .یه جایی که(هیچ جا)است.به یه oblivion.
متاسفانه Tsubasa Chronicles رو هم ندیدم.ولی به نظر انیمه قشنگی میاد.
سوال (ميگم فحشم ندين اينقدر سوال پيچتون ميکنم :D ) :

مگه نبايد قيافه طرف رو بدونه تا بتونه بکشتش؟ پس اون آخر بايد ديده باشدش، نه؟
راستی مانگا تموم شده؟ چه بلايی سره لايت ميياد؟ به اين جا Mu ميره يا نه؟
شينيگامی ديگه اي هم ميياد اين دنيا يا يه death note ديگه؟

(اونايی که از spoiler خوششون نمياد، جواب برادر dreamsboy رو نخونن! :f34r: )

در مورد Tsubasa Chronicles بايد بگم که خيلی قشنگه و به قول خودشون Kawaii :happy:
البته season يک که تموم شد يه 6 ماهی همه ما رو سره کار گزاشتن تا season 2 رو که الان آخراشه نشون بدن، ولی به نظر نميرسه که بخواد تموم شه فکر کنم بره برای season 3 ! :rolleyes:

dreamsboy

Registered User
لایک‌ها
0
سوال (ميگم فحشم ندين اينقدر سوال پيچتون ميکنم :D ) :

مگه نبايد قيافه طرف رو بدونه تا بتونه بکشتش؟ پس اون آخر بايد ديده باشدش، نه؟
راستی مانگا تموم شده؟ چه بلايی سره لايت ميياد؟ به اين جا Mu ميره يا نه؟
شينيگامی ديگه اي هم ميياد اين دنيا يا يه death note ديگه؟

(اونايی که از spoiler خوششون نمياد، جواب برادر dreamsboy رو نخونن! :f34r: )

در مورد Tsubasa Chronicles بايد بگم که خيلی قشنگه و به قول خودشون Kawaii :happy:
البته season يک که تموم شد يه 6 ماهی همه ما رو سره کار گزاشتن تا season 2 رو که الان آخراشه نشون بدن، ولی به نظر نميرسه که بخواد تموم شه فکر کنم بره برای season 3 ! :rolleyes:

در مورد سوال اول باید بگم که در مانگا اتفاقات بسیار زیادی می افته در حقیقت خوبه اینو بدونید که در مقطعی light به گفته خود L به اولین و تنها دوست اون تبدیل میشه.حتی L از همون برخورد اول به LIGHT مشکوک شد که ممکنه او خود KIRA باشه ولی تا لحظه مرگ مطمئن نشد.در آخر هم طی یک سری اتفاقات KIRA برای مدتی DEATH NOTE خودشو از دست میده(حتی عضو گروه تحقیق L هم میشه)و در آخر هم KIRA بافهمیدن این موضوع که کیرای دومی هم هست(MISA) که حتی میتونه بدون دونستن هویت شخص مورد نظر اون رو بکشه با زیرکی REM رو فریب میده و اون رو با این حقه که به خاطر زندگی MISA باید L رو بکشه وادار میکنه که نام L رو در DEATH NOTE خودش بنویسه و L رو بکشه.و با این کار خودش هم کشته میشه(REM خیلی به MISA اهمیت میداد.)
2dc6bzl.jpg
در مورد سوال دوم هم در نهایت فکر کنم با مشخص شدن هویت LIGHT برای MELLO , NEAR در سری .RYUKU با توجه به درخواست خود LIGHT اسم اون رو در DEATH NOTE خودش مینویسه.
44qljs1.jpg
و اما جواب سوال سوم هم بله.Shinigami هایی چون REM,Zyerasu و Sidou.

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
هه هه ...
36_1_15.gif
مچه تو گرفتم

آخ، آخ، مچم درد گرفت، ول کن، ول کن ^0^

معلوم شد که همه پست های اين تاپيک رو نميخونی! چطور خبر به اين داغ اي رو نديدی؟؟!!!
36_19_2.gif
اگه اين پست مربوط به اين 2 هفته ي اخير ميشه بايد بگم که من تو اين 2 هفته کمي کارهام با هم قاطي پاطي شده و يه روز تا دو روز در ميون ميومدم پي تي و اينجا رو هم فقط صفحه ي آخرشو نگاه ميکردم (تازه شماها انقدر سريع پيش ميريد که تا من آنتيک عشق کارتون هاي قديمي تا بيام بفهمم چي به چيه و کي به کيه مي بينم اون تموم شده و يه انيميشن جديد ديگه داره داغ داغ بررسي ميشه
heat.gif
) بعدشم که آقايون يک حال اساسي به اين سرعت اينترنت ما دادند و گفتند ملت 128 کيلوبيت در ثانيه سرعت براشون بسه - پس فکر مي کني اون نوشته ي جيغ جيغو چيه تو امضام؟!! - و منم سرعتم از 256 که البته اون موقع هم 256 نبود تا حد دايل آپ کاهش پيدا کرده و رسيده به 37!! اعصاب برام ديگه نمونده و صفحات باز مثل سابق برام کند باز ميشه، براي همين همه جا رو فقط صفحات آخرشو فعلا دارم چک ميکنم چون سرعتم نميکشه فعلا
113.gif
161.gif

تا اونجا که حافظه ضعيف من، منو ياری ميکنه من يادم نميآد TV عزيز ما کارتونش رو نشون داده باشه
واي، کارتون اشکها و لبخندها! چه جالب، چه جالب (ببينم اين آقا سبيلوئه کاپيتانه؟ چرا اينجا سبيل درآورده!!) ولي 40 قسمت؟! يعني داستانش چه جوري ممکنه شده باشه
73.gif

.

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
بخش جالب و قشنگیه.خسته نباشید.
دوستان اگه یادتون باشه قدیما یک کارتونی پخش می شد به اسم قاصدک که یه قاصدکی بود با پا های داراز و کفش سنگین.مو سیقی متنش خیلی عالی بود .من هر چی تو اینترنت گشتم نتونستم درباره اش چیزی پیدا کنم فقط اینکه از قرار معلوم کارتون انگاری لهستانیه .خواهش دارم اگه کسی از دوستان در این مورد چیزی می دونه ما رو هم در جریان قرار بده.
با تشکر

سلام.منم آهنگشو خیلی دوست داشتم.
wubpink.gif
ولی راستش اسمشو یادم نمیاد.البته یه چیزی پیدا کردم ولی اصلا مطمئن نیستم.به نظرتون اسمش Maly یا یه همچین چیزی نبود؟
questionedf.gif

راستش قبلنا یه دوستی توی این تاپیک فعالیت میکردند به اسم Ramin99 که ایشون متخصص در امور کارتونای اروپای شرقی بودند ولی خیلی وقته که به اینجا سر نمیزنن.:( من فکر میکنم ایشون به احتمال قوی اسم این کارتونو میدونن.اگه خواستین میتونین ازشون بپرسین.:happy:

بالا