linghuchong
مدیر بازنشسته
خوب دوباره مجبورم این جمله رو بگم که(امیدوارم خواهر linghuchong این انیمه رو معرفی نکرده باشن.)-همشم تقصیر خودشونه به قدری سریع انیمه معرفی میکنن که با اینکه صفحات رو بدقت میخونم ولی باز شک دارم که انیمه ای معرفی شده یا خیر.![]()
:blush:
نه چيزی نگفته بودم 
مثل اينکه اون يکی ورژن هيچ تعريفی نداشته خدا کنه اين يکی خوب از آب در بياد!این انیمه هم تقریبا جدید هست.تا حالا فقط دو اپیزود ازش منتشر شده.من که از سبک طراحی و رنگ آمیزیش خوشم میاد.خود انیمه هم گویا بازسازی(یا بهتره بگم دوباره سازی)انیمه ای به همین نام که در سال 2002 منتشر شده.
برای اينکه اينا قاتی نشن، فعلاً همه وبسايت ها دارن به اين ميگن :blink:Kanon 2006 !

آره دقيقاً :happy:و مورد آخر هم اینکه :همیشه تو اکثر انیمه هایی که دیدم یک چیزی بوده که من رو مجذوب خودش میکرده.یه عروسک-یه موجود دوست داشتنی-یه شخصیت منفی-یه وسیله عجیب و... تو این انیمه هم من شیفته این کیف شدم.به نظر شما قشنگ نیست..
شما Tsubasa Chronicles رو ديدين؟ دقيقاً مثل اون موجودات cute !

راستی XXXHolic رو چطور؟ خيلی جالبه که يه کارتون رو بر اساس اين ميسازن که يه کارتون ديگه رو ديده باشين! و جالب اينه که به هم, هم اصلاً ربطی ندارن ولی کارگردان انتظار داره شما همه شخصيت ها رو از رو يه کارتون ديگه بشناسين!!!:blink:
بچه ها يادم بندازين مفصل در مورد Tsubasa Chronicle حرف بزنم، البته بعد امتحان!
اديت:
راستی يه نگاه به اين کيف بندازين :blink::