• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
اتفاقاً همين ديروز داشتم اينو ميخوندم، دلم به هالتون سوخت:(
بالاخره مسافر پيدا شد خدا عمرش بده که به من گفت، حالا بايد با برادر شينوبی و برادر shaolin هم حرف بزنم، ولی خوب اگه اتفاقی نيوفته تو دسامبر دستته.
مرسي خواهر از دلسوزيت ^_^ و بازم بيشتر مرسي به خاطر پيدا کردن مسافري بدين سوي و کايندنس خودت ~_^

خب حالا که اينجا جمع اساتيد اين فنه منم يه سؤال بپرسم که ببينم کسي ميدونه اين چه کارتونيه که پايين عکسشو ميذارم؟ راستش اون موقع که دبستان مي رفتم (اهم!) يه جامدادي داشتم که عاشق عکس روش بودم و مطمئن بودم که بايد يه کارتون ژاپني باشه (اوايل يا نزديک به اواسط دهه 80 مي شد فکر کنم) ولي هيچ وقت نفهميدم که اون چيه، حالا مي خوام از شمايان بپرسم که ميدونيد اين چي بوده که دل منو برده بود؟

اين عکس، اسمش بايد باشه (هر چي من چينيم خوبه ژاپنيم افتضاحه ^0^):

253455.jpg

اينم عکس شخصيت هاي اصليش :

253454.jpg

خوب چيزي به فکرتون ميرسه که اين چه کارتوني ممکنه بوده باشه
gruebel.gif

راستي ببينم، چند تا از شماها هنوز جامدادياي دوران دبستانتونو داريد (آخه اين عکس ها رو از رو همون جامدادي عزيزتر از جانم اسکن کردم
242.gif
).

.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
شبکه Game One ، انیمه ای نشون میده به اسم Trigun ... به نظر جالب میومد ...
170.gif

ظاهرا داستان یکیه به اسم Vash که بخاطر خراب کردن یه شهر ، واسه سرش جایزه گذاشتن و حالا داره از دست شکارچی های انسان فرار می کنه و دو تا مامور بیمه هم همراهی اش می کنن ... کل داستان هم توی یه سیاره بیابونی می گذره ...
169.gif

Trigun%2017.jpg

trigun.jpg

Atoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
شینوبی عزیزم ..شینوبی مهربون..شینوبی بزرگ
چقدر شما خوبی..چقدر من شما رو دوست دارم..
قویا تایید می شه!;)

سلام به دوستان انیمیشن دوست های عزیز (ADSLدار های مرفه بی درد!;) )
اولا دیدم خواهر لینخو تو اون تایپیک نیست گفتم بیام اینجا یه سرس بهش بزنم!
بعد یه سوال داشتم!
کارتون قصه های جزیره رو یادتونه!توش اولا خانم کنا رو سانسور کرده بودن که تو صفحه 4 همین تاپیک چهره واقعیشو دیدم!تلویزیون آخرشو پخش نکرد اگه کسی می دونه آخرش چی می شه به ما هم بگه!
بعدش کسی کارتونای جودی ابوت و کینشن و استوک بونکرز رو داره!

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
فرِِِِِِِِِِِِِِِیــــــــــدا جون دریاب
The Rose of Versailles
مانگاشو دانلود کردم ولی انیمش رو نتونستم پیدا کنم .تو لیستتون هم نبود.پیدا می شه یعنی؟
سلام بچه ها ببخشيد که دير دارم جوابتون ميدم، شديداً گرفتار شدم:(، الان فقط سريع اينو بگم و برم و اگه برسم امشب جواب همگی رو مفصل ميدم.:rolleyes:

فکر کنم من 10 قسمت اينطور های اين کارتون رو دارم ولی يادم رفته بود بزارمش تو ليست، از اين موارد زياده:p، خلاصه قسمت های اولشو دانلود نکن تا من چک کنم ببينم چند قسمت دارم.

برادر شينوبی واقعاً ممنون:happy: چون منم داشتم دنبال لينک دانلود ميگشتم، ميخواستم بقيه اش رو دانلود کنم، دستتون درد نکنه، ممنون:)

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
اين آهنگی که براتون الان آپ کردم my all time fav song

http://d.turboupload.com/d/1090748/gackt_last_song.mp3.html
دستت درد نکنه. خیلی قشنگه. الان دارم گوش میدم
wubpink.gif

بازم اگه داری من می خوام لطفا
frantic.gif

آره ، در زمینه ماشین زیاد اطلاعات ندارم ...
چقدر خوب که این یه موضوع هست لااقل. داشتم از غصهء بی معلوماتی خودم افسردگی می گرفتم
birgits_snill.gif

شــوخی
302.gif

جدیش اینکه همیشه همهء پست هات به خصوص توی بخش موسیقی و فیلم رو با دقت می خونم. کلی از پست های مربوط به موسیقی رو هم سیو کردم بعدا بخونم. خلاصه اینکه همیشه از معلومات خوبت استفاده می کنم
rose.gif

راستی سیمور جان اون دو تا آهنگی که گذاشته بودی خیلی قشنگ بودن اما چرا یکیش نصفه بود؟! یا برای من ناقص دانلود شد؟!
وسطش یهو حال آدم گرفته میشه
sigh.gif

خوشا به حال همهء شما مایه داران اینترنت پرسرعت دار!! من خیلی دلم میخواد این کارتونا که میگینو ببینم اما با این اینترنت ذغالی ... !!
hmm.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب مثلا powerpuff girls کاملا این معیارها رو رعایت کرده ولی یه کارتون امریکاییه ( که من خیلی دوستش میدارم !
blush.gif
) ...
خوب صحبت powerpuff girls شد ، پس منم اين خبر رو بدم:

ژاپنيش هم در اومد:

Demashita! Powerpuff Girls Z
250px-Ppgz.jpg

52 قسمته که 19 قسمتشو تا الان TV ژاپن نشون داده :happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
مطمئن بودم که بايد يه کارتون ژاپني باشه (اوايل يا نزديک به اواسط دهه 80 مي شد فکر کنم) ولي هيچ وقت نفهميدم که اون چيه، حالا مي خوام از شمايان بپرسم که ميدونيد اين چي بوده که دل منو برده بود؟
Zeldaman
zendaman3%20%28L%29.jpg

zendaman2%20%28L%29.jpg

mainimg.jpg

تو سالای 80-79 ساخته شده بود و 53 قسمت داشت.:)
راستي ببينم، چند تا از شماها هنوز جامدادياي دوران دبستانتونو داريد (آخه اين عکس ها رو از رو همون جامدادي عزيزتر از جانم اسکن کردم
242.gif
).
من دارم، جامدادی کشويی با هزار تا دکمه و جای مخفی اين چيزا!:D اون موقع ها از دوبی برای خودم خريدم آوردم ، يکی ديگه هم دارم که عکس سيندرلا در حال رقص با پرنس هست که البته تو دوران فوق ليسانس دستم ميگرفتم و کلی ماجرای خنده برای پسرای کلاس بود:cool:! ولی خوب من عين خيالم هم نبود چون هم خوشگل بود هم آبی!:p هنوزم دستم ميگيرمش!:lol:

dreamsboy

Registered User
لایک‌ها
0
خوب گویا در این چند پست اخیر خبری از انیمه نبود(از نوع جدیدش)گفتم یکی که به نظرم جالبتر میرسه رو معرفی کنم.
D.GRAY-MAN
48c1tuf.jpg
این انیمه بر اساس مانگایی خلق شده توسط Katsura Hoshino هست.(که انصافا حداقل تو این چند اپیزود به شدت به اصل مانگا وفادار بوده).خود انیمه هم از نظر artstyle , coloring قابل قبوله.فقط بعضی صحنه های تاریک دیگه زیادی تاریکن.!!!
2rrbhuu.jpg

و اما داستان:داستان در رابطه با فردی به نام Allen Walker که عضوی از گروهی جن گیر وابسته به واتیکان هست که ماموریتشون مقابله با موجودی شیطانیه که قصد نابودی تمام انسانها رو داره...
2ibp6wp.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ساحل پس تکليف Ekin Cheng و Edison Chen چی شد؟ يا اين يا اون؟ کدوم؟:lol:

ekin1.jpg
ekin.jpg

edison060uf.jpg

راستی فریدا جون این گروه رو می شناسی..به نظرم خیلی کول هستند
اوه.... KAT TUN ! اينا خيلی گرد و خاک به پا کردن

Img227689632.jpg

و منم از Jin خيلی خوشم ميياد ، فقط حيف که داره گروه رو ترک ميکنه:(، ولی خوب خوبه داره ميياد کانادا اينگيليسی بخونه!:p

jin-akanishi.jpg

تو سريال Live-Action کارتون خيلی قشنگ Gokusen هم بازی کرده بود :happy:که من از اونجا دنبالش رفتم که ببينم اين کيه??!!:p

goku1.jpg

339.jpg

gokusen.jpg

جديداً هم يه درامای ديگه به اسمه Aneki بازی کرده که خيلی سرو صدا به پا کرده!:)

خوب اينم يه کليپ که من خيلی دوسش دارم و خودمو تا الان کشتم که mp3 شو پيدا کنم ولی نشده!:( ولی هنوز دارم روش کار ميکنم!:D

من اينو تبديل به mpeg کردم ولی کيفيتش خيلی پايين اومد به خاطر همين همون فايل flv رو براتون آپ مکنم ، اينم فايل setup برای flv player . اينم دانلود کنين که بتونين نگاش کنين:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
شبکه Game One ، انیمه ای نشون میده به اسم Trigun ... به نظر جالب میومد ...
170.gif
برادر سيمور دست رو چه کارتونی گزاشتی !!!
شيشمين کارتون معروف دنيا!!
Seen in part or in whole by 4328 users, rank: #6
Median rating: Excellent
Arithmetic mean: 8.42 (Very good+.42), std. dev.: 1.4502, rank: #142
Weighted mean: 8.3394 (Very good+.33), rank: #142
Bayesian estimate: 8.33386 (Very good+.33), rank: #56

trigun_tva_top.jpg

کارتون بسيار زيبا و خيلی معروف! :rolleyes: وش ماهر ترين تير اندازه و همون طور که برادر گفت برای سرش جای گزاشتن ، اونم 60 ميليون دلار:blink:!
و خوب هر جا ميره، کلی آدم دنبالشن که جايزه سرش رو بگيرن و يه کم زندگی رو واسش سخت کردن:p ولی خوب اين ماجرای جانبی يه کارتونه :D، ماجرا سره چيزه ديگه اي هست که خوب خودتون بايد ببينين!:cool:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
فکر خوبیه :happy: خیلی ممنون:http://www.avayeazad.com/shamloo/khorooszari_pirhanpari/1.htm
( برای تنوع دانلودش بد نیست!:lol: )
ببينم مشگل register هل شد؟:eek:
دستتون درد نکنه کلی ياده دوران بچگيم افتادم :happy:چقدر نوار قصه گوش ميکردم!:rolleyes:

راستی برادر بهروز کجايی؟:blink: چند وقتيه خبری ازت نيست؟؟؟:blink:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
فرِِِِِِِِِِِِِِِیــــــــــدا جون دریاب
The Rose of Versailles
مانگاشو دانلود کردم ولی انیمش رو نتونستم پیدا کنم .تو لیستتون هم نبود.پیدا می شه یعنی؟
ok من 1-12 و 16 رو دارم اگه ميخوای بگيری بقيه اش رو بگير.
راستی جالبه بدونين که بين ژاپنی ها اين کارتون به اسمه Berubara معروفه! :p
و اسمه اصليش versailles no bara هست.:happy:

rv02-01.JPG

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اولا دیدم خواهر لینخو تو اون تایپیک نیست گفتم بیام اینجا یه سرس بهش بزنم
آه ... مرسی برادر بزرگ تو هميشه به داد من ميرسی و به فکره منی:blush: يادته اون بار که استاد ميخواست سره منو زير آب کنه:f34r: اومدی به موقع بهم هشيار دادی؟؟؟:):D
اينبار هم بيا به دادم برس که بد جوری گير افتادم!:(:(:(

ميگم من اگه جمعه ديگه اين موقع زنده بودم به همتون شيرينی ميدم!:D

بعدش کسی کارتونای جودی ابوت و کینشن و استوک بونکرز رو داره!
برادر مگه با دوست من تماس نگرفتی؟!:blink: کلی سفارشتو کرده بودم؟؟؟:happy:
دوتای اول که موجوده، ولی آخری اسمش چيه؟ من نفهميدم؟:blink:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستش من دارم از تعجب شاخ در ميآرم!!!
4_6_213.gif
اين اولين باريه که من دارم ميبينم يه چيزی که آپلود کردم بيشتر از 20 بار دانلود شده!!!!!:blink::blink::blink: فقط برام خيلی جالبه بدونم که اين دوستان نامرئی کيا هستن؟؟؟
4_12_5.gif
پس چرا نمياين تو تاپيک چيزی بگين؟؟؟:blink: لطفاً خواهشن بياين, هر چی نظرات ببيشتر باشه تاپيک جالبتر و لذت بخش تر ميشه!:) اين همه آدم از دوست من کارتون گرفتن ولی فقط 2-3 نفر در موردشون صحبت ميکنن!!!:eek: پس بقيه کجان؟؟؟:blink:
دستت درد نکنه. خیلی قشنگه. الان دارم گوش میدم
wubpink.gif

بازم اگه داری من می خوام لطفا
frantic.gif
خواهش ميکنم:happy:
اونم به چشم ;)
حالا امروز يکی از دوستای چينيم، توماس، بهم کار کردن با IRC رو ياد داد :Dو فکر کنم هفته يه ديگه که بگزره فقط OST و مانگا دانلود کنم:D ولی خودمونيم اگه کسی به آدم ياد نده ياد گرفتش مهاله!:blink:

راستی سیمور جان اون دو تا آهنگی که گذاشته بودی خیلی قشنگ بودن اما چرا یکیش نصفه بود؟! یا برای من ناقص دانلود شد؟!
نه، کامل بود:happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب گویا در این چند پست اخیر خبری از انیمه نبود(از نوع جدیدش)گفتم یکی که به نظرم جالبتر میرسه رو معرفی کنم.
D.GRAY-MAN
dgrayqx7.jpg

منم از opening اش خوشم اومد به خاطر همين آپلودش ميکنم:
خوب برادر Dreamsboy، طبق معمول، سوال (اگه دستت به من برسه منو ميکشی ميدونم!
36_1_29.gif
):

ماجرای اين دوقلوی آلن چيه؟:blink: من ديشب ساعت 3 صبح داشتم نگاش ميکردم و انسافن خيلی بد جايی تمومش کرد، خيلی تو خماری موندم!!!:(

ولی حقيقتش اينه که من هنوز با فهميدن اصل ماجرا مشگل دارم:blink: با اينکه قسمت 2 رو 2 بار نگاه کردم که شايد از اين ماجرایinnocence سر در بيارم ولی بازم فايده اي نداشت!:(

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
وا خواهر یه چی می گی ها...اکین که قضیه ش کلا جداس
bq53.gif
راستی 7 8 تا از فیلم هاشو فرستادم واسه دوستت(هرچند هاردم خراب شد مجبور شدم بگم یه کپی دوباره از همونا برام بفرسته :p )
راستی این خواننده هایی که تو کانادا هستند مثل ادیسون چن و غیره کنسرت یا اجرای زنده ندارن تو کانادا که بشه رفت و دیدشون؟؟
pinkglassesf.gif

هدی که گفت cd ها کار نميکرد؟!!!:(:(:( وگرنه منم دوست داشتم قسمت 2 يه Twin's Effect رو ببينم!:eek:

شايد بزارن ولی اکثراً تو ونکوور هست نه ويکتوريا:(

راستی آواتر جديد مبارک باشه;)

بالا