• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
حالا که بحثش شد ، اینو من چند وقت پیش تصادفا پیدا کردم ، باید بانمک باشه .. ماجراش در مورد این پسره اس که پدر بزرگش بعنوان وصیت ازش خواسته که توی یه مدرسه دخترونه درس بخوونه !!!!!
girl_2.gif
عکست رو نشون نميده!:( اسمه کارتون چيه؟ :eek:من برم دانلود کنم !:D

در مورد کانادا و خرج و مخارج بعدن مفصل برات ميگم.:happy:

فعلاً روز همگی و شبه من بخير;)
من رفتم بخوابم:p

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
منظور منم همون اسمه کارتون بود! آخه کارتون 2 قلوهای افسانه اي چی داره که به خواد فيل تر بشه؟؟؟!!!:blink:
باز اين کارتونهايی که من ميگم رو فيل تر ميکردن يه چيزی!:blink:
اوکی
winking.gif

ها این مشکوک میزنه!!!
bad_smile.gif

فعلاً روز همگی و شبه من بخير
من رفتم بخوابم
شب بخیر!

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
ببينم همون ورژنی رو ديدی که بجای 2 ساعت فقط يه ساعت هستش؟:f34r:حتماً حتماً از هدی بگير و ببينش و مطمئن باش سريالش ارزش ديدن داره!:happy: اصلاً سوال نداره:eek:!

آره همونو دیدم. خیلی بیمزه و بی سر و ته شده بود
30.gif

زياده، ولی الان تو اون مايه ها فکر کنم onegai teacher رو بگير و ببين . منم سعی ميکنم چند تا اينجوری ها (کارتون های نه خيلی جديه قشنگ براتون بفرستم.
خیلی ممنون
laugh.gif

خوب معرفی کارتون:D:

من چرا این عکسه رو نمی بینم
263cylj.gif

راستی من الان دارم Blood+ رو می بینم. فوق العاده اس. منو تسخیر کرده. از همۀ کار و زندگی و درس و مشقم افتادم
084.gif

یه سوال: حاجی و ریکو (مرحوم ریکو
8.gif
) چرا مثل شوالیه های دیوا تغییر حالت نمی دن؟ مگه با اونا متفاوتن؟

شوالیه ها نمی تونن کلا بر خلاف ارادۀ سایا یا دیوا رفتار کنن؟ یعنی بی اراده هستن؟
questionedf.gif

SIF ها رو هم آخرش درست نفهمیدم کی هستن
confused.gif

شد 3 تا سوال
baffle.gif

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
یه سوال: حاجی و ریکو (مرحوم ریکو ) چرا مثل شوالیه های دیوا تغییر حالت نمی دن؟

ریکو که وقت نکرد بدبخت .... حاجی هم من پیشنهاد می دم که بقیه داستان رو ببین تا خودت بفهمی

مگه با اونا متفاوتن؟

نه تفاوتی ندارن فقط شوالیه های سایا مرام دارن و ادم حسابین ...اما شوالیه های دیوا معمولا مشکل روحی روانی دارن اونم تو طول داستان وقتی می گن چطوری اینا شوالیه شدن دلیلش مشخص می شه ... بدتر از همه اون سلمون حالا من باز توصیه می کنم که ادامشو ببینی

SIF ها رو هم آخرش درست نفهمیدم کی هست

اونا هم به طور کامل تو یه قسم معرفی می شن ... ولی خلاصش این که اونا سلاحی هستن برای جنگیدن که توسط یکی از شوالیه های دیوا درست شدن .... اما بعد از یه مدت شروع می کنن به از بین رفتن دلیلشم اینه که بعنوان یه صلاح نباید زیاد زنده می موندن به همین خاطر از جایی که بودن زدن بیرون و دنبال روشی می گردن که بتونن جلوی ترک خوردن رو بگیرن ن و طبق گفته ی دکتری که تو اون سازمان بود این کار فقط ازطریق خون سایا قابل انجام اینا هم اقتادن دنبال سایا

اون صحنه ای که هاجی رو میخ می کنن به دیوار بعد خودشو می کشه بیرون تا به سایا برسه به نظر من یکی از بهترین قسمتای اون کارتون بود ... بعلاوه چند قسمت دیگه البته!

===========

راستی فریدا اگه می خوای densha otoku رو قفرستی نفرست من مثل این که دارمش همونه که یه پسر چلمنس که حرف زدن بلد نیست دیگه ؟ ...اره خودشه حتما دیگه
در هر صورت اینو قبلا یکی بهم داده !

dreamsboy

Registered User
لایک‌ها
0
پس اينی که اينبار ما ديديم نوع بتا بود؟:blink:

بله از نوع بتا بودند یعنی مرحله دوم تبدیل.

راستی یه خبر:
2uho0ue.jpg
گویا قراره که live action انیمه 'Blood the Last Vampire توسط کمپانی فرانسوی Pathe برای سال 2008 ساخته بشه.البته شروع مراحل پیش تولید از ابتدای سال 2007 انجام میگیره و در بهار 2008 فیلم اکران میشه.
در ضمن بد نیست بدونید که کارگردان کار آقای Ronny Yu و بازیگر نقش سایا هم Ji-hyun Jun هستند.

3yo3992.jpg
2aiemfa.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام به همگی

من خسته و مونده بالاخره برگشتم، اين کمبود خواب داره کم کم ازيتم ميکنه:wacko:!

بگزريم، خوب از نتيجه مصاحبه اگه بپرسين بايد بگم که نميدونم بايد خوشحال باشم ايرانيم يا ناراحت؟!:hmm:
آقای سفير گفتن چون ايرانی هستی و بايد چک امنيتيت بکنيم به جای اينکه فردا ويزات آماده بشه، ما تازه 2 هفته يه ديگه باهات تماس ميگيريم که دوباره بيای ونکوور که شايد ما اين مهر لعنتی رو بزنيم تو پاست!:hmm: آخه 2 هفته يه ديگه کنفرانس من تموم شده ديگه ويزا به چه دردم ميخوره؟؟؟؟؟؟:mad::(

از همه اينا بگزرين 800 دلار بليط و 300 دلار registration fee و ... که ديگه پولش رو پس نميدن رو چی کار کنم؟؟؟!!!!!:(
حالا بايد دست به دعا شام شايد بلکه زودتر از 2 هفته بهم زنگ بزنن، در غير اين صورت که هيچی به هيچی شده!:(

تنها خوبی اين مسافرت اين بود که من بعد يه سال و اندی تونستم شيرينی ايرانی (نون خامه اي، شيرينی ناپلئونی و ...) بخورم! :lol:مثل آدم قهتی زده ها!:p آخه تو ويکتوريا شيرينی فروشی ايرانی نيست و شيرينی های کانادايی هم که قابل خوردن نيستن:wacko:. خلاصه منه شيرينی دوست کلی خوش به حالم شد:D!

ok بريم به بحث شيرين کارتون برسيم که فعلاً اعصابم خورده، تقصير خودمه بايد زود تر برای پاس کاناداييم اقدام کنم ، ديگه اين درد و سر ها رو ندارم:mad:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
آره همونو دیدم. خیلی بیمزه و بی سر و ته شده بود
30.gif
حتماً اصلش رو بگير و ببين تفاوت زمين تا آسمونه!
الان يه کارتون يادم افتاد که براتون حتماً ميفرستم ، تو پستای بعديم معرفيش ميکنم:happy:.
من چرا این عکسه رو نمی بینم
263cylj.gif
نميدونم چون برای من که داره نشون ميده ولی خوب اين آپلودش:

راستی من الان دارم Blood+ رو می بینم. فوق العاده اس. منو تسخیر کرده. از همۀ کار و زندگی و درس و مشقم افتادم
تسليت منو بپذير !:lol: ميدونم چه هالی داری;)

سوالاتم که سپهر جواب داد.

راستی يه سوال gundam seed/destiny رو بالاخره گرفتی يا نه:eek:؟
هدی گفت برای 2 نفر زده البته بعد از يافتن dvd هاش! :p

------------------------
راستی هدی اينقدر به من اسم گفت که من گيج شده بودم و کلی طول کشيد که بتونم دريابم اسمه کوچيک هر کدومتون چيه و کی کيه! ;) مخصوصاً که از فروم های افسانه شجاعان و عقاب های مبارز هم ، ازش سريال و کارتون گرفته بودن و تعداد خيلی زياد بود:blink:، فکر کنم بايد يه ليست بنويسم که قاتی تون نکنم!:lol:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
نه تفاوتی ندارن فقط شوالیه های سایا مرام دارن و ادم حسابین ...اما شوالیه های دیوا معمولا مشکل روحی روانی دارن اونم تو طول داستان وقتی می گن چطوری اینا شوالیه شدن دلیلش مشخص می شه ... بدتر از همه اون سلمون حالا من باز توصیه می کنم که ادامشو ببین
من نميدونم اين سلومون چه هيزم تری به تو فروخته؟؟!!!:blink::p اتفاقن خيلی هم پسر با اهساسی بود ، از همه بهتر تو اون جمع سلومون بود!:wub:

راستی در مورده اينکه ناتان چه جوری شواليه شده بود چيزی گفتن؟!:eek: من اصلاً يادم نميآد:blink:؟ چه جوری شواليه شده بود؟

راستی فریدا اگه می خوای densha otoku رو قفرستی نفرست من مثل این که دارمش همونه که یه پسر چلمنس که حرف زدن بلد نیست دیگه ؟ ...اره خودشه حتما دیگه در هر صورت اینو قبلا یکی بهم داده
آره خودشه، دستت درد نکنه که گفتی:happy: من ديگه رايتش نکنم به جاش يه چيزه ديگه بفرستم.:D

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
گویا قراره که live action انیمه 'Blood the Last Vampire توسط کمپانی فرانسوی Pathe برای سال 2008 ساخته بشه.البته شروع مراحل پیش تولید از ابتدای سال 2007 انجام میگیره و در بهار 2008 فیلم اکران میشه. در ضمن بد نیست بدونید که کارگردان کار آقای Ronny Yu و بازیگر نقش سایا هم Ji-hyun Jun هستند.
wow خيلی خبر دسته اولی بود;)، دستتون درد نکنه:happy:. ولی 1 سال بايد صبر کنيم:(

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب برای تنوع اين بار آهنگ غير ژاپنی آپلود ميکنم:). ماجرای اين آهنگ جالبه: من داشتم دنبال آهنگ hips dont lie شکيرا ميگشتم که دانلودش کنم که به اين آهنگ بر خوردم که به جای آهنگ شکيرا جا زده بودنش:blink: ولی از قضا اتفاقاً از اين آهنگ خيلی خوشم اومد:p، کسی ميدونه خوانندش کيه؟:eek:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Midori no Hibi

36_5171.jpg

خوب طبق قول، اين کارتون از اون کارتون های بامزست که من تو يه صبح تا ظهر ديدمش و وقتی تموم شد با خودم گفتم کاش بيشتر بود:( حيف شد که فقط 13 قسمت ازش درست کردن!!! :(واقعاً بازم جا داشت که ادامش بدن و واقعاً fun بود!:happy:

و اما ماجرای اين کارتون اينه که seiji sawamura يه پسريه که نميتونه دوست دختر برای خودش پيدا کنه و چون دست راستش خيلی قويه هميشه در حال دعوا کردن هست و ... :wacko:
ولی يه روز صبح که از خواب پا ميشه ميبينه که از مچ دست و انگشت ها خبری نيست و به جاشون يه دختر کوچولو به دستشه! :blink::blink::eek:و واقعاً fun شروع ميشه!:D

فرض کنين ميخواين دستتون رو بشورين ولی يه نفره ديگه خيس شه ! :pبخواين به يکی مشت بزنين ولي به جای مشت سره يه دختر بخوره تو صورت يه نفر ديگه!:(حالا ديگه اينکه بخواين هموم و دستشويی برين و هميشه يه نفر ديگه باهاتونه، به جای خود!:blush::p

حالا چرا اين دختر که اسمش midori هست اومده به جای دسته سيجی و اصلاً کی هست و سره اصل اين دختر چه بلايی اومده رو خودتون ببينين:happy:! ديدنش به همه گروه های سنی دختر و پسر توصيه ميشه!:D

اينو ميزارم تو ليست که براتون بفرستم :rolleyes:

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
نه تفاوتی ندارن فقط شوالیه های سایا مرام دارن و ادم حسابین ...اما شوالیه های دیوا معمولا مشکل روحی روانی دارن اونم تو طول داستان وقتی می گن چطوری اینا شوالیه شدن دلیلش مشخص می شه ... بدتر از همه اون سلمون حالا من باز توصیه می کنم که ادامشو ببینی
من تا قسمت 40 رو دیدم ولی سلمون به نظرم خیلی بچه بدی نیومده
eyebrow.gif

البته به پای حاجی که نمیرسه
winking.gif

ولی کارل و جیمز و نیتان رو قبول دارم یه کم مشکل دارن
smile2.gif

اونا هم به طور کامل تو یه قسم معرفی می شن ... ولی خلاصش این که اونا سلاحی هستن برای جنگیدن که توسط یکی از شوالیه های دیوا درست شدن .... اما بعد از یه مدت شروع می کنن به از بین رفتن دلیلشم اینه که بعنوان یه صلاح نباید زیاد زنده می موندن به همین خاطر از جایی که بودن زدن بیرون و دنبال روشی می گردن که بتونن جلوی ترک خوردن رو بگیرن ن و طبق گفته ی دکتری که تو اون سازمان بود این کار فقط ازطریق خون سایا قابل انجام اینا هم اقتادن دنبال سایا
تا اینجاشو متوجه شده بودم. ولی نفهمیدم که اگه اینا سلاحن، پس چرا یه جوری ساخته شدن که با نور خورشید از بین برن؟
questionedf.gif

اصلا چرا این SIF ها انقدر همۀ خصوصیاتشون مشابه خون آشام هاست؟
upsidedown.gif

اون صحنه ای که هاجی رو میخ می کنن به دیوار بعد خودشو می کشه بیرون تا به سایا برسه به نظر من یکی از بهترین قسمتای اون کارتون بود ... بعلاوه چند قسمت دیگه البته!
صحنۀ قشنگ انقدر زیاد داره که من نمی تونم انتخاب کنم کدوم از همه بهتره. اما این صحنه ای که گفتی خیلی قشنگ بود
joytears.gif

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
حتماً اصلش رو بگير و ببين تفاوت زمين تا آسمونه!
اتفاقا گرفتم. الان توی نوبته برای دیده شدن :rolleyes:

نميدونم چون برای من که داره نشون ميده ولی خوب اين آپلودش:

مرسی این یکی رو می تونم می بینم :happy:

تسليت منو بپذير !:lol: ميدونم چه هالی داری;)
مطمئنم که می دونی!
302.gif

تازه من که حداکثر می تونم 15 تا 20 قسمت تو یه روز ببینم. دیگه نه 30 - 40 قسمت
bored.gif

راستی يه سوال gundam seed/destiny رو بالاخره گرفتی يا نه:eek:؟
آره گرفتم
ura1.gif

راستی در مورده اينکه ناتان چه جوری شواليه شده بود چيزی گفتن؟!:eek: من اصلاً يادم نميآد:blink:؟ چه جوری شواليه شده بود؟
تا قسمت 40 که هنوز نشون نداده
smoking.gif

کلا این ناتان خیلی موجود مرموزیه. اصلا معلوم نیست چی تو فکرشه
wht.gif

Midori no Hibi
...
اينو ميزارم تو ليست که براتون بفرستم :rolleyes:
دستت درد نکنه. فکر کنم این از اونایی باشه که من خیلی دوست دارم
241.gif

shinobi

Registered User
لایک‌ها
1
اسمش خودشه، ولی مثل اينکه کسی دوست نداره کارتون فرانسوی رو ويرنويس کنه!:p من که تورنتی ازش پيدا نکردم، ولی شايد برادر شينوبی که در اين مورد از من حازق تر هستن بتونن چيزی پيدا کنن!:rolleyes:

اختیار دارید
بجز اسم انگلیسیش ( Twins of Destiny ) چیزی یافت نشد( تورنت)
برای اینکه اسم فرانسش هم به فیلتر نخوره کافیه les رو از اولش حذف کنید

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
عکست رو نشون نميده!:( اسمه کارتون چيه؟ :eek:من برم دانلود کنم !:D

واسه من نشون میده ولی
sad.gif
... شرمنده یادم رفت لینک کنم ... اینجا
آه من عاشق رامکال بودم::eek:
منم ... منم ...
joytears.gif

:lol:
یکی شون که من بودم ... البته هنوز که ندیدم ...
rollingf.gif

این کارتن آخری چقدر بامزه س
1.gif
حتما بفرستش
آره ... خیلی جالب به نظر میاد ...
kaoani12.gif

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
من نميدونم اين سلومون چه هيزم تری به تو فروخته؟؟!!! اتفاقن خيلی هم پسر با اهساسی بود ، از همه بهتر تو اون جمع سلومون بود!

هیزم که نمی شه گفت اما خیلی بیخود کرده عاشق شده مگه خودش دیوا نداره :D ..... این هاجی بعد این همه سال یه نگاه چپ به سایا نکرده بعد این پسره زرد از راه نرسیده عاشق شده
حالا گزشته از شوخی من از سلمون خوشم نمی اد چون خیانت کرد ... ادمی که یبار خیانت کنه می تونه دوباره هم خیانت کنه ...حالا به هر دلیلی

راستی در مورده اينکه ناتان چه جوری شواليه شده بود چيزی گفتن؟! من اصلاً يادم نميآد؟ چه جوری شواليه شده بود؟

هیچی گفته نشد ... اما حتما تو سالن اپرایی ... یا لباس فروشی جایی گیر دیوا افتاده بود :D

آره خودشه، دستت درد نکنه که گفتی من ديگه رايتش نکنم به جاش يه چيزه ديگه بفرستم.

از اینا که ناقص درومده هم اکثرش رو دارم می گیرم ... اینطوری خیلی بهتره 5-6 قسمت کارتون بیشتر نمی تونم در هفته ببینم .. چون نیست

راستی یه کارتون گفتی به اسم rumble نمی دونم چی .... اون رو دیدی ؟ چطور بود ؟

===========

تنها خوبی اين مسافرت اين بود که من بعد يه سال و اندی تونستم شيرينی ايرانی (نون خامه اي، شيرينی ناپلئونی و ...) بخورم! مثل آدم قهتی زده ها! آخه تو ويکتوريا شيرينی فروشی ايرانی نيست و شيرينی های کانادايی هم که قابل خوردن نيستن. خلاصه منه شيرينی دوست کلی خوش به حالم شد!

ایول کلی با این اخرش حال کردم ...اون همه دردسر رو با 4 تا شیرینی فراموش کردی .... اما با این حال نوش جان

===========

من تا قسمت 40 رو دیدم ولی سلمون به نظرم خیلی بچه بدی نیومده
البته به پای حاجی که نمیرسه
ولی کارل و جیمز و نیتان رو قبول دارم یه کم مشکل دارن

ناتان (البته دیوا فکر کنم نیسان صداش می کرد نه اون Ne-san برادرها همون اسمشو اینطوری تلفظ میکرد) اون تو شوالیه ها از همه منطقی تر و زیرک تره مخصوصا تو قسمتای اخر که دیگه تمام داستان به دست این شکل می گیره

تا اینجاشو متوجه شده بودم. ولی نفهمیدم که اگه اینا سلاحن، پس چرا یه جوری ساخته شدن که با نور خورشید از بین برن؟
اصلا چرا این SIF ها انقدر همۀ خصوصیاتشون مشابه خون آشام هاست؟

خوب اینا همون ومپایرن ولی این اسم روشون نیست یعنی داست به وجود داشتن خوناشام اشاره ای نکرده و اونجوری که خودش می خواسته تعریف کرده
اینا به دست امشل گلداسمیت ساخته شدن بزرگترین شوالیه دیوا برادر سولومون و قوی ترین شوالیه دیوا .... که به طور عجیبی عاششق پیدا کردن همه چیز در مورد دیواس اینا هم طی ازمایشاتی که اون انجام داد به وجود اومدن و اینکه با افتاب مشکل دارن اینه که مستقیما از خونه دیوا تغزیه نکردن فقط ساخته ی دست امشلن

===========

خواهر جون این کارتن آخری چقدر بامزه س حتما بفرستش
راستی آقا سپهر می شه شما لیست کارتن ها و سریال ها تونو بذارید .
این لیست کارتن هایی که شخصیت های Evil Zone توش بازی کردن
Lost Legacy
Danzaiver
Erel (Moe Moe Erel in the original)
Bounty Hunter (Klutzy Rogue in the original)
Fantastic Abilities
The Legend Of Tenpouin
Day Breaker
Passionate Midori
Guardian Angel Setsuna
Evil Zone The Confinement Area -I Wanna Kiss in the Dark

سلام خواهر .... راستشمن همه ی کارتون هایی که دارم رو تحویل دوست فریدا دادم و ایشون همه چیز رو دارن اکثرا هم تو لیستیکه فریدا قبلا گفته بود

=====

نمی دونم اینا رو کسی گفته یا نه ولی حالا داشته باشین

Viz1421506246.jpg

D.Gray-man - 06 (XviD)

anime_3728.jpg

[Kyuu]_Black_Blood_Brothers_-_09[576196B2].avi

من کپنم دیگه تموم شده برم یه 2 هفته ای پیدام نشه این اطراف ... فعلا

بالا