من نميدونم اين سلومون چه هيزم تری به تو فروخته؟؟!!! اتفاقن خيلی هم پسر با اهساسی بود ، از همه بهتر تو اون جمع سلومون بود!
هیزم که نمی شه گفت اما خیلی بیخود کرده عاشق شده مگه خودش دیوا نداره

..... این هاجی بعد این همه سال یه نگاه چپ به سایا نکرده بعد این پسره زرد از راه نرسیده عاشق شده
حالا گزشته از شوخی من از سلمون خوشم نمی اد چون خیانت کرد ... ادمی که یبار خیانت کنه می تونه دوباره هم خیانت کنه ...حالا به هر دلیلی
راستی در مورده اينکه ناتان چه جوری شواليه شده بود چيزی گفتن؟! من اصلاً يادم نميآد؟ چه جوری شواليه شده بود؟
هیچی گفته نشد ... اما حتما تو سالن اپرایی ... یا لباس فروشی جایی گیر دیوا افتاده بود
آره خودشه، دستت درد نکنه که گفتی من ديگه رايتش نکنم به جاش يه چيزه ديگه بفرستم.
از اینا که ناقص درومده هم اکثرش رو دارم می گیرم ... اینطوری خیلی بهتره 5-6 قسمت کارتون بیشتر نمی تونم در هفته ببینم .. چون نیست
راستی یه کارتون گفتی به اسم rumble نمی دونم چی .... اون رو دیدی ؟ چطور بود ؟
===========
تنها خوبی اين مسافرت اين بود که من بعد يه سال و اندی تونستم شيرينی ايرانی (نون خامه اي، شيرينی ناپلئونی و ...) بخورم! مثل آدم قهتی زده ها! آخه تو ويکتوريا شيرينی فروشی ايرانی نيست و شيرينی های کانادايی هم که قابل خوردن نيستن. خلاصه منه شيرينی دوست کلی خوش به حالم شد!
ایول کلی با این اخرش حال کردم ...اون همه دردسر رو با 4 تا شیرینی فراموش کردی .... اما با این حال نوش جان
===========
من تا قسمت 40 رو دیدم ولی سلمون به نظرم خیلی بچه بدی نیومده
البته به پای حاجی که نمیرسه
ولی کارل و جیمز و نیتان رو قبول دارم یه کم مشکل دارن
ناتان (البته دیوا فکر کنم نیسان صداش می کرد نه اون Ne-san برادرها همون اسمشو اینطوری تلفظ میکرد) اون تو شوالیه ها از همه منطقی تر و زیرک تره مخصوصا تو قسمتای اخر که دیگه تمام داستان به دست این شکل می گیره
تا اینجاشو متوجه شده بودم. ولی نفهمیدم که اگه اینا سلاحن، پس چرا یه جوری ساخته شدن که با نور خورشید از بین برن؟
اصلا چرا این SIF ها انقدر همۀ خصوصیاتشون مشابه خون آشام هاست؟
خوب اینا همون ومپایرن ولی این اسم روشون نیست یعنی داست به وجود داشتن خوناشام اشاره ای نکرده و اونجوری که خودش می خواسته تعریف کرده
اینا به دست امشل گلداسمیت ساخته شدن بزرگترین شوالیه دیوا برادر سولومون و قوی ترین شوالیه دیوا .... که به طور عجیبی عاششق پیدا کردن همه چیز در مورد دیواس اینا هم طی ازمایشاتی که اون انجام داد به وجود اومدن و اینکه با افتاب مشکل دارن اینه که مستقیما از خونه دیوا تغزیه نکردن فقط ساخته ی دست امشلن
===========
خواهر جون این کارتن آخری چقدر بامزه س حتما بفرستش
راستی آقا سپهر می شه شما لیست کارتن ها و سریال ها تونو بذارید .
این لیست کارتن هایی که شخصیت های Evil Zone توش بازی کردن
Lost Legacy
Danzaiver
Erel (Moe Moe Erel in the original)
Bounty Hunter (Klutzy Rogue in the original)
Fantastic Abilities
The Legend Of Tenpouin
Day Breaker
Passionate Midori
Guardian Angel Setsuna
Evil Zone The Confinement Area -I Wanna Kiss in the Dark
سلام خواهر .... راستشمن همه ی کارتون هایی که دارم رو تحویل دوست فریدا دادم و ایشون همه چیز رو دارن اکثرا هم تو لیستیکه فریدا قبلا گفته بود
=====
نمی دونم اینا رو کسی گفته یا نه ولی حالا داشته باشین
D.Gray-man - 06 (XviD)
[Kyuu]_Black_Blood_Brothers_-_09[576196B2].avi
من کپنم دیگه تموم شده برم یه 2 هفته ای پیدام نشه این اطراف ... فعلا