linghuchong
مدیر بازنشسته
ممنون خيلی خوبه اگه شماا بتونين پخش شهرستان ها رو به عهده بگيرين عاليه!خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم.
ممنون خيلی خوبه اگه شماا بتونين پخش شهرستان ها رو به عهده بگيرين عاليه!خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم.
بله خوندم شرمنده که جواب دير شد:blush::blush::blush:، همه ميدونن من تو جواب دادن يه کم تنبلم، حالا مزاحمتون ميشم
!
برادر همون 4 گيگ 4 گيگ دانلود کنين راحت تره تون هست، امروزم 29 نوامبره، من از 2 روزه ديگه ميتونم دوباره دست به کار شم، قسمت های آخر رو بزارين برای من.:happy:
من از بيتلورد تا حالا استفاده نکردم نميدونم چه جوری کار ميکنه ولی بد نيست سوييچ کنين به Azureus. البته من خودم از bittorrent استفاده ميکنم ولی برای اين تورنت های بزرگ که مجبورم خوردشون کنم، دقيقاً به دليل مشگل هارد، از آزی استفاده ميکنم و خيلی خوبه چون choice های زيادی برای تنظيمات داره.
الان کدوم قسمت ها رو دارين دانلود ميکنين؟
سلام مجدد
هالا شماا هم به اون ليستی که من فرستادم يه نگاهی بندازين، اگه چيزی خاستين (فقط از تو سريال کوچولو ها انتخاب کنين) ، بگين که من براتون بفرستم
![]()
جناب rax چه عجب از اين ورا؟Fate Stay Night رو من تا حدودی اکثر قسمتاشو دیدم..خیلی جالب یود...البته اسکافلون رو بیشتر پسندیدم.( اینا رو یکی خواسته بود من براش بگیرم والا زیاد حال دیدن انیمه نداشتم..:دی)
اين ليست کلی چيز هايی که موجوده:میشه لیست رو یه بار دیگه بگذارید من گشتم ولی خیلی تیکه تیکه بود .
میشه دوستانی که امکان رایت و فرستادن اینها رو دارند یجوری معلوم بشند تا مثلا من بدونم برای چی باید سراغ کی برم و البته بعدش من و کسانی که میگیرن هم جزو لیست بیایم تا بار این کار فقط به گردن چند نفر نباشه و بعد از یک مدت اونها رو به علت هزینه ها دلسرد نکنه .
جناب rax چه عجب از اين ورا؟
خوب تا اينجاا هستين بگين کدوم اينا رو دارين که من نفرستم:
GTO: Great Teacher Onizuka (anime/Live action)
Hunter X Hunter (Series/OVAs)
Noein
Samurai Deeper Kyo
Zero no Tsukaima
Lady Oscar (Roses os ...)
Scaped Princess
Get Backers
Bokura Ga Ita
Kiba
Gokusen
Full Metal Panic (3 series)
Hikaru no Go
Kyo kara maoh
Fruit Basket
Ayashi no Ceres
Ah my goddess
Tsubasa chronicles
Onegai Twins
Love Hina
Honey and clover
chobits
Gokusen ( anime / Live actin)
اسکفلونه رو هم من خيلی دوست داشتم :wub: ولی ميشه گفت با Fate stay night متفاوته. هر کدوم قشنگی خودشون رو داشتن!:happy:
البته يه چيز رو بگم دماق های اسکفلونه خيلی لج آور بودندقيقاً مثله Jyu oh sei! راستی اينو ميتونين از سپهر بگيرين، دانلودش کرده.
عالی ميشه چون جناب شينوبی هم قراره ليستشون رو به من بدن، من ديگه دقيقاً ميدونم چی بفرستم و چی نفرستم.من چرا این تاپیک رو ندیده بودم..:lol: من فردا با دوستام قرار دارم لیست اونا رو هم چک میکنم میگم کلهم چیا رو ما داریم و شما زحمتشون رو نکشید..:blush:
عالی ميشه چون جناب شينوبی هم قراره ليستشون رو به من بدن، من ديگه دقيقاً ميدونم چی بفرستم و چی نفرستم.
خوب من ديگه برم، هيچی درس نخوندم ، بدبخت شدم![]()
اکشال ندارهکوتاهی از ماست که اینجا چیزی داریم و فکر پخشش بین بچه ها نیستیم..![]()
خیلی خدا بهت رحم کرد!! آجر از 6 متری!!off Topic
اما اف تاپیک مربوط می شه به دیروز که ما حدود ساعت 5:30 تعطیل شدیم با چتد تا از بچه ها میخواستیم بریم خونه حدود 7 نفر بودیم که رفتیم سر خیابون سئول تویه اتوبان چمران بعد همینطوری وایساده بودیم منتظر که یوهو یه چیزی خورد تو سر من منم تعادلم رو از دست دادم داشتم می افتادم که یکی ازبچه گفت داره از سرت خون می اد برگشتیم مدرسه و با باند(از این باندای کشی که برای ضرب خوردگی می بندن) بستیمش که جلوی خونریزی رو بگیریم و بعدم بیمارستان و بخیه و این حرفا !....
من بعدا بهم گفتم که اون چیزی که خورده بود تو سرم یه اجر درسته بوده که از ارتقاع حدود 6 متری افتاده بود پایین مناسبتشم ساختن همون پلی هست که بخاطرش شهر بازی رو خراب کردن ... فقط خیلی شانس اوردم که بچه ها کنارم بودن وگرنه ممکن بود تلوتلو بخورم برم وسط بزرگ راه اون موقع دیگه باید با کاردک جمعم می کردن![]()
بازمخدا رو شکر الان با4-5 تا بخیه و 1 هفته باند پیچی همه چی چل می شه ممکن بود خیلی خیلی بدتر از اینا تموم شه
دوستان من شروع به دانلود دژ فضايي كردم كسايي كه ميخوان كمك كنند به من خبر بدن چون خيلي زيادددددد:blush:
چون 85 قسمتتتتت![]()
اين اولين بار كه همچين كاري رو دارم ميكنم ركوردم 4 گيگ بود نه 15 گيگ ولي اگرم كمكم نميكنيد به هم روحيه بديد كه حداقل تا آخرش برم:wacko:
خواهش می کنم :happy:دستت درد نکنه :happy:
(سريال های کوتاه رو انتخاب کنين، البته ممکنه يه سری از چيز هايی که قراره بياد به موقع به دستم نرسه که در اون صورت براتون اينايی که خاستين رو هم ميفرستم:happy![]()
نه. cannot find server میومد
راستی برادر چند وقت پيش بود که کنجکاو شدم ببينم اسمت يعنی چی، ماله کيه و از اين حرفا. خلاصه وقتی فهميدم تازه يادم افتاد!بچه که بودم مجله دانشمند اون موقع ها رو ميخريدم و آخرای مجله هميشه يه داستان علمی تخيلی داشت که بيشترشون هم ماله آيزاک بود
، الان که اينو ديدم کلی ياده اون موقعها کردم، خلاسه خيلی جالب بود:happy:
خیلی جالب بود. تو که توی کانادا هستی اطلاعاتت از ما به روز ترهيه سر برين پايتخت، تبقه سوم مقازه سونی همونی که TV , VCR از اين جور چيزا ميفروشه، original همه کارتون ها رو داره![]()
راستی بچه ها با هديه صحبت ميکردم گفت که پدر dvd رايترش در اومده، و خاهش کرد يکی ديگه از بچه ها زحمت پخش کارتون ها رو به عهده بگيره، کيا داوتلبن؟![]()
من یه لیست درست کردم اما کامل نیست. سعی می کنم این چند روزه یه لیست کامل درست کنم بذارم اینجااين ليست کلی چيز هايی که موجوده:
ليست چيز هايی که من فرستادم و يا بچه ها دانلود کردن واقعاً از دسته همه مون در رفته:blink:، کی ميتونه زحمت درست کردن يه ليست و اينکه کی چی داره رو بکشه؟
خيلی کار راحت ميشه هم اينکه دوباره کاری نميشه هم اينکه همه ميدونن از کيا ميتونن چی بگيرن!
داوطلب؟؟؟![]()
وای ... چقدر فاینال فانتزیخوب از اينا بگزريم ، بگم چه چيز هايه ديگه اي رايت کردم:
Final Fantasy- legend of crystal 1994
- unlimited 2001-2002
- last order 2005
- the spirits within 2001
- advent chldren 2005
Voice of distant star
movie
Samurai Champloo
26 episodes
Dears
12 episode
Fate Stay Night
24 episodes
علاءالدين رو نميدونم ولي شهر اشباح رو مؤسسه ي رسانه هاي تصويري به صورت دي وي دي داره ولي اينکه کامله يا نه رو مطمئن نيستم! در ضمن نمي دونم موفق به استفاده از تورنت شديد يا نه چون احتمالا DVD rip شون هم بايد براي دانلود موجود باشه.من یه سری کارها رو بصورت دی وی دی احتیاج دارم.کسی هست بتونه راهنمایی کنه؟
شهر اشباح
علائدین 1
توی بازار هیچ کدومش نبود(بصورت کامل و دی وی دی)
اي داد، کتاب من دردسر ساز شد، متأسفم، گفتم بفرستش براي خالم، اين شکلي اونوقت کلي فيلم ميتونستي بفرستي ايران (خيلي بد شد، البته هنوزم دير نشده، اون کتاب رو شايد فوقش يکي - يعني من- دو نفر ازش استفاده کنند ولي فيلم هاي تو رو چندين 10 نفر، براي همين از نظر من مشکلي نيست که حالا نفرستيش يا همونجور که قبلا بهت گفته بودم بفرستيش براي خاله جانم تا از اون طرف به دستم برسه. نه، يعني آره، اينجوري بهتره، کتاب منو بذار کنار، فيلم ها رو بفرست تا کسي منو نفرين نکنه يه وقت اينجاچون کتاب پانتی هم جزشون هست،