• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم.
ممنون خيلی خوبه اگه شماا بتونين پخش شهرستان ها رو به عهده بگيرين عاليه!:) يه نفر ديگه هم لازم داريم که پخش تهران رو به عهده بگيره، الو... کسی نيست؟:blink:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
بله خوندم شرمنده که جواب دير شد:blush::blush::blush:، همه ميدونن من تو جواب دادن يه کم تنبلم:p، حالا مزاحمتون ميشم:D!

برادر همون 4 گيگ 4 گيگ دانلود کنين راحت تره تون هست، امروزم 29 نوامبره، من از 2 روزه ديگه ميتونم دوباره دست به کار شم، قسمت های آخر رو بزارين برای من.:happy:

من از بيتلورد تا حالا استفاده نکردم نميدونم چه جوری کار ميکنه ولی بد نيست سوييچ کنين به Azureus. البته من خودم از bittorrent استفاده ميکنم ولی برای اين تورنت های بزرگ که مجبورم خوردشون کنم، دقيقاً به دليل مشگل هارد، از آزی استفاده ميکنم و خيلی خوبه چون choice های زيادی برای تنظيمات داره.:)

الان کدوم قسمت ها رو دارين دانلود ميکنين:eek:؟

سلام خواهر:)

منم تو همين كارم 2 گيگ 2 گيگ دانلود ميكنم :blush:

فعلا كه با همون بيتلوردم ببينم چي ميشه:rolleyes:

amgh_12

Registered User
لایک‌ها
0
سلام مجدد

هالا شماا هم به اون ليستی که من فرستادم يه نگاهی بندازين، اگه چيزی خاستين (فقط از تو سريال کوچولو ها انتخاب کنين:p) ، بگين که من براتون بفرستم:)

میشه لیست رو یه بار دیگه بگذارید من گشتم ولی خیلی تیکه تیکه بود .
میشه دوستانی که امکان رایت و فرستادن اینها رو دارند یجوری معلوم بشند تا مثلا من بدونم برای چی باید سراغ کی برم و البته بعدش من و کسانی که میگیرن هم جزو لیست بیایم تا بار این کار فقط به گردن چند نفر نباشه و بعد از یک مدت اونها رو به علت هزینه ها دلسرد نکنه .

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب يه کارتون معرفی کنم و برم سره درسو و مشقم:D:

Fate Stay Night

042834.jpg

Seen in part or in whole by 1217 users, rank: #168
Median rating: Very good
Arithmetic mean: 8.3265 (Very good+.32), std. dev.: 1.5495, rank: #176
Weighted mean: 8.1365 (Very good+.13), rank: #211
Bayesian estimate: 8.1207 (Very good+.12), rank: #119

اين دقيقاً از اون نوع کارتون هايی هست که من خيلی دوست ميدارم :wub:

داستان در رابته با جنگ holy grail هست که به آدم های معمولی ارتباتی پيدا نميکنه بلکه بين 7 تا magician اتفاق مياوفته ، که اين 7 نفر بايد 7 تا servant رو احظار کنن و خوده اينها هم در حکم master هستن. :D

اين جنگ اينقدر بين اين 14 نفر ادامه پيدا ميکنه تا فقط يه master و servant باقی بمونن اون موقع هست که holy grail ظاهر ميشه و يک آرزوی اين 2 نفر رو بر آورده ميکنه :happy:

نکته جالب اينه که اين servant ها در واقع روح قهرمان های بزرگ تاريخ يا افسانه ها هستن. مسلن شماا ميتونين گيلگامش، آرتور و اکسکليبر، هرکول ، پگسوس، ... رو ببينين!!!:blink: (خيلی جالبه! :lol: )

gardiens1fl.jpg

حالا بين 7 نفر magician که بايد حتماً از magic سر در بيارن ، شيرو shirou هم انتخاب ميشه که فقط يه نمه از magic سر در ميآره و اصلاً نميدونه ماجرا چی به چيه و اينکه جونش در خطره:eek:! از همه بدتر اينکه جزه بقيه اون 6 نفر master ديگه 2-3 تا از دوستای مدرسه اش هم هستن که نميدونه با اونا چی کار کنه؟ :(برای اينکه اوضاع خراب تر هم بشه، servant شيرو يه دختره که ايشون عاشقش هم ميشه و به جای اينکه اون از اين مراقبت کنه ، شيرو ميخواد از اون مراقبت کنه!:blink::f34r:

خوب يکی از دوستان اعتراض کرده بودن که چرا داستان ها به صورت خلاسه تعريف ميشه؟! من ميتونم همه داستان رو تعريف کنم ولی ديگه مزش برای کسايی که ميخوان ببينن از بين ميره!:eek: من فقط تا جايی ميگم که فقط دستتون بياد اين کارتون ماجراش چی به چيه نه بيشتر!

اين کارتون 24 قسمته و محصول سال 2005 :happy:
اين عکس 9 تا servant ، حالا چرا 9 تا نه 7 تا رو خودتون ببينين:

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
Fate Stay Night رو من تا حدودی اکثر قسمتاشو دیدم..خیلی جالب یود...البته اسکافلون رو بیشتر پسندیدم.( اینا رو یکی خواسته بود من براش بگیرم والا زیاد حال دیدن انیمه نداشتم..:دی)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Fate Stay Night رو من تا حدودی اکثر قسمتاشو دیدم..خیلی جالب یود...البته اسکافلون رو بیشتر پسندیدم.( اینا رو یکی خواسته بود من براش بگیرم والا زیاد حال دیدن انیمه نداشتم..:دی)
جناب rax چه عجب از اين ورا؟;)

خوب تا اينجاا هستين بگين کدوم اينا رو دارين که من نفرستم:
GTO: Great Teacher Onizuka (anime/Live action)
Hunter X Hunter (Series/OVAs)
Noein
Samurai Deeper Kyo
Zero no Tsukaima
Lady Oscar (Roses os ...)
Scaped Princess
Get Backers
Bokura Ga Ita
Kiba
Gokusen
Full Metal Panic (3 series)
Hikaru no Go
Kyo kara maoh
Fruit Basket
Ayashi no Ceres
Ah my goddess
Tsubasa chronicles
Onegai Twins
Love Hina
Honey and clover
chobits
Gokusen ( anime / Live actin)

اسکفلونه رو هم من خيلی دوست داشتم :wub: ولی ميشه گفت با Fate stay night متفاوته. هر کدوم قشنگی خودشون رو داشتن!:happy:

البته يه چيز رو بگم دماق های اسکفلونه خيلی لج آور بودن :(دقيقاً مثله Jyu oh sei! راستی اينو ميتونين از سپهر بگيرين، دانلودش کرده.;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
میشه لیست رو یه بار دیگه بگذارید من گشتم ولی خیلی تیکه تیکه بود .
میشه دوستانی که امکان رایت و فرستادن اینها رو دارند یجوری معلوم بشند تا مثلا من بدونم برای چی باید سراغ کی برم و البته بعدش من و کسانی که میگیرن هم جزو لیست بیایم تا بار این کار فقط به گردن چند نفر نباشه و بعد از یک مدت اونها رو به علت هزینه ها دلسرد نکنه .
اين ليست کلی چيز هايی که موجوده:

ليست چيز هايی که من فرستادم و يا بچه ها دانلود کردن واقعاً از دسته همه مون در رفته:blink::(، کی ميتونه زحمت درست کردن يه ليست و اينکه کی چی داره رو بکشه؟:eek:
خيلی کار راحت ميشه هم اينکه دوباره کاری نميشه هم اينکه همه ميدونن از کيا ميتونن چی بگيرن!;)
داوطلب؟؟؟ :cool:

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
جناب rax چه عجب از اين ورا؟;)

خوب تا اينجاا هستين بگين کدوم اينا رو دارين که من نفرستم:
GTO: Great Teacher Onizuka (anime/Live action)
Hunter X Hunter (Series/OVAs)
Noein
Samurai Deeper Kyo
Zero no Tsukaima
Lady Oscar (Roses os ...)
Scaped Princess
Get Backers
Bokura Ga Ita
Kiba
Gokusen
Full Metal Panic (3 series)
Hikaru no Go
Kyo kara maoh
Fruit Basket
Ayashi no Ceres
Ah my goddess
Tsubasa chronicles
Onegai Twins
Love Hina
Honey and clover
chobits
Gokusen ( anime / Live actin)

اسکفلونه رو هم من خيلی دوست داشتم :wub: ولی ميشه گفت با Fate stay night متفاوته. هر کدوم قشنگی خودشون رو داشتن!:happy:

البته يه چيز رو بگم دماق های اسکفلونه خيلی لج آور بودن :(دقيقاً مثله Jyu oh sei! راستی اينو ميتونين از سپهر بگيرين، دانلودش کرده.;)

من چرا این تاپیک رو ندیده بودم..:lol: من فردا با دوستام قرار دارم لیست اونا رو هم چک میکنم میگم کلهم چیا رو ما داریم و شما زحمتشون رو نکشید..:blush:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من چرا این تاپیک رو ندیده بودم..:lol: من فردا با دوستام قرار دارم لیست اونا رو هم چک میکنم میگم کلهم چیا رو ما داریم و شما زحمتشون رو نکشید..:blush:
عالی ميشه چون جناب شينوبی هم قراره ليستشون رو به من بدن، من ديگه دقيقاً ميدونم چی بفرستم و چی نفرستم.:)
خوب من ديگه برم، هيچی درس نخوندم ، بدبخت شدم
36_19_1.gif

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
عالی ميشه چون جناب شينوبی هم قراره ليستشون رو به من بدن، من ديگه دقيقاً ميدونم چی بفرستم و چی نفرستم.:)
خوب من ديگه برم، هيچی درس نخوندم ، بدبخت شدم
36_19_1.gif

کوتاهی از ماست که اینجا چیزی داریم و فکر پخشش بین بچه ها نیستیم..:(

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
off Topic

اما اف تاپیک مربوط می شه به دیروز که ما حدود ساعت 5:30 تعطیل شدیم با چتد تا از بچه ها میخواستیم بریم خونه حدود 7 نفر بودیم که رفتیم سر خیابون سئول تویه اتوبان چمران بعد همینطوری وایساده بودیم منتظر که یوهو یه چیزی خورد تو سر من منم تعادلم رو از دست دادم داشتم می افتادم که یکی ازبچه گفت داره از سرت خون می اد برگشتیم مدرسه و با باند(از این باندای کشی که برای ضرب خوردگی می بندن :D) بستیمش که جلوی خونریزی رو بگیریم و بعدم بیمارستان و بخیه و این حرفا !....
من بعدا بهم گفتم که اون چیزی که خورده بود تو سرم یه اجر درسته بوده که از ارتقاع حدود 6 متری افتاده بود پایین مناسبتشم ساختن همون پلی هست که بخاطرش شهر بازی رو خراب کردن ... فقط خیلی شانس اوردم که بچه ها کنارم بودن وگرنه ممکن بود تلوتلو بخورم برم وسط بزرگ راه اون موقع دیگه باید با کاردک جمعم می کردن :D
بازمخدا رو شکر الان با4-5 تا بخیه و 1 هفته باند پیچی همه چی چل می شه ممکن بود خیلی خیلی بدتر از اینا تموم شه
خیلی خدا بهت رحم کرد!! آجر از 6 متری!!
confused0072.gif

دوستان من شروع به دانلود دژ فضايي كردم كسايي كه ميخوان كمك كنند به من خبر بدن چون خيلي زيادددددد:blush:

چون 85 قسمتتتتت:eek:

اين اولين بار كه همچين كاري رو دارم ميكنم ركوردم 4 گيگ بود نه 15 گيگ ولي اگرم كمكم نميكنيد به هم روحيه بديد كه حداقل تا آخرش برم:wacko:

من ADSL ندارم وگرنه حتما میومدم کمکت. موفق باشی :happy:

(این برای روحیه دادن بود:D )

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
دستت درد نکنه :happy:
(سريال های کوتاه رو انتخاب کنين، البته ممکنه يه سری از چيز هايی که قراره بياد به موقع به دستم نرسه که در اون صورت براتون اينايی که خاستين رو هم ميفرستم:happy:)
خواهش می کنم :happy:

راستی من که لينک دانلود مستقيم داده بودم، نتونستی از اون دانلود کنی؟:blink:

Download
نه. cannot find server میومد
263cylj.gif

این یکی کار می کنه. مرسی
bigsmile.gif

راستی برادر چند وقت پيش بود که کنجکاو شدم ببينم اسمت يعنی چی، ماله کيه و از اين حرفا. خلاصه وقتی فهميدم تازه يادم افتاد!:eek: بچه که بودم مجله دانشمند اون موقع ها رو ميخريدم و آخرای مجله هميشه يه داستان علمی تخيلی داشت که بيشترشون هم ماله آيزاک بود:)، الان که اينو ديدم کلی ياده اون موقعها کردم، خلاسه خيلی جالب بود:happy:

یعنی کتابای آسیموف رو نخوندی؟! :eek:
من سالی یه بار باید بخونمشون :p
پس تو دانشمند از سری داستانهای بنیاد و دنیل اولیواو هم میذاشتن؟ یادم نمیاد
263cylj.gif

يه سر برين پايتخت، تبقه سوم مقازه سونی همونی که TV , VCR از اين جور چيزا ميفروشه، original همه کارتون ها رو داره:)
خیلی جالب بود. تو که توی کانادا هستی اطلاعاتت از ما به روز تره
sweat.gif

راستی بچه ها با هديه صحبت ميکردم گفت که پدر dvd رايترش در اومده، و خاهش کرد يکی ديگه از بچه ها زحمت پخش کارتون ها رو به عهده بگيره، کيا داوتلبن؟ :cool:;)

من تا یه هفته ده روز دیگه دی وی دی رایترم راه میافته. خوشحال میشم بتونم کمک کنم :happy:

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
اين ليست کلی چيز هايی که موجوده:

ليست چيز هايی که من فرستادم و يا بچه ها دانلود کردن واقعاً از دسته همه مون در رفته:blink::(، کی ميتونه زحمت درست کردن يه ليست و اينکه کی چی داره رو بکشه؟:eek:
خيلی کار راحت ميشه هم اينکه دوباره کاری نميشه هم اينکه همه ميدونن از کيا ميتونن چی بگيرن!;)
داوطلب؟؟؟ :cool:
من یه لیست درست کردم اما کامل نیست. سعی می کنم این چند روزه یه لیست کامل درست کنم بذارم اینجا :D
فقط درست نمی دونم بقیه بچه ها غیر از فریدا جان کدوما رو دارن :eek:

راستی این اسکفلونه که میگین فیلمه یا سریال؟
89.gif

خوب از اينا بگزريم ، بگم چه چيز هايه ديگه اي رايت کردم:

Final Fantasy
- legend of crystal 1994
- unlimited 2001-2002
- last order 2005
- the spirits within 2001
- advent chldren 2005

Voice of distant star
movie

Samurai Champloo
26 episodes

Dears
12 episode

Fate Stay Night
24 episodes

وای ... چقدر فاینال فانتزی
choir.gif
choir.gif
choir.gif

همه این کارتونا خیلی قشنگ به نظر می رسن
yes.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من بعد اين پست قبليم رفتم کارامو بکنم که بخوابم ، الان که اومدم ديدم دانلود bleach تموم شده؟!!!:blink::blink::blink:
در عرض کمتر از 20 دقيقه! از اون چيزاست!
36_19_2.gif

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
من یه سری کارها رو بصورت دی وی دی احتیاج دارم.کسی هست بتونه راهنمایی کنه؟
شهر اشباح
علائدین 1
توی بازار هیچ کدومش نبود(بصورت کامل و دی وی دی)
علاءالدين رو نميدونم ولي شهر اشباح رو مؤسسه ي رسانه هاي تصويري به صورت دي وي دي داره ولي اينکه کامله يا نه رو مطمئن نيستم! در ضمن نمي دونم موفق به استفاده از تورنت شديد يا نه چون احتمالا DVD rip شون هم بايد براي دانلود موجود باشه.

چون کتاب پانتی هم جزشون هست،
اي داد، کتاب من دردسر ساز شد، متأسفم، گفتم بفرستش براي خالم، اين شکلي اونوقت کلي فيلم ميتونستي بفرستي ايران (خيلي بد شد، البته هنوزم دير نشده، اون کتاب رو شايد فوقش يکي - يعني من- دو نفر ازش استفاده کنند ولي فيلم هاي تو رو چندين 10 نفر، براي همين از نظر من مشکلي نيست که حالا نفرستيش يا همونجور که قبلا بهت گفته بودم بفرستيش براي خاله جانم تا از اون طرف به دستم برسه. نه، يعني آره، اينجوري بهتره، کتاب منو بذار کنار، فيلم ها رو بفرست تا کسي منو نفرين نکنه يه وقت اينجا
tongue2.gif
ولي نه، جدي ميگم، کتابه رو حذف کن از تو ليستت چون اون همينجوري خودش هم تکي فکر کنم 1 کيلو بشه و من دلم نمي خواد حق بقيه ضايع بشه @_@ ).

راستي خواهر جون، مي گم کسي، دوستي، آشنايي، قوم و خويشي، چيزي دوباره از چين و ماچين نميخوان بيان اون ورا من يه زحمت ديگه بهشون بدم
blush.gif
(هه! مَنو ...! مورد اولم خودش دردسر ساز شده، باز به دنبال دردسرسازي مجدد مي گردم!! همه اش تقصير اين YesAsia است که همه چي رو نداره بي پدر، هر چي هم قربون صدقه اش ميري که خب از فلان سايته که داره بگيريد ميگه نه، نميشه، فقط از ورهاوس خودمون تو هنگ کنگ بايد باشه >_<)

يه راستي ديگه خواهر جون (^0^) اي ملکه ي انيميشن ها، ميتوني به داد من برسي؟! تو ميدوني از کجا ميشه تورنت اين کارتون بليک و مورتيمر رو (ديديش احتمالا يا کاميک هاشو خوندي) به زبون شيرين انگليسي پيدا کرد؟ آخه هر چي هست (يکي دوتا البته بيشتر نيست!) به زبون فرانسه است که تازه سيدر هم ندارند!!!

بالا