• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
عکسای سفرت بسی زیبا بود ... هوس رفتن به دل طبیعت به سرم زد
ruminating.gif

این شهر بمف کجاست راستی؟
upsidedown.gif

در چه هالی؟ چقدرش دانلود شده!;)
یه مقدار خنده داری در حدود 65 مگ از یه اپیزود
confused0072.gif

و اما من الان داشتم قسمت اول اين کارتون soul taker رو ميديدم :blink::blink::blink:از همين الا ن بگم که فکر کنم اين سريال هسابی باب طبع سپهر و برادر dreamsboy هست:D. تا دلتون بخواد رنگ قرمز و سياه!:f34r: طراحی انيميشنی هنری! :blink:شديداً مرموزناک!:lol: سوپر جدی! :hmm:و بالای 25 سال!:eek: مقدار خونش يه کم بالاست!:wacko:

و باب طبع من
yes.gif

راستی خوش قیافه ایا ;)

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
به به چشم ما به جمال خانوم دکتر روشن شد:D
بدبختی اینجاس که اورکات شاناره البته با ف ی لتر شکن میشه امد ولی دردسر داره:wacko:
خوب دوس دختر که نمیشه گفت ولی به هر حال یه جورایی رفیقام دیگه:blush:
حالا عکس منه توفه رو میخواین چیکار:D
باشه منم میزارم اما فعلا کابل پی سی ندارم:(

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
نه اینو راست میگی هیچکدومشون پایان رضایت بخش ندارن , اخرشو خیلی بد تموم میکنن,
اکثرا خیلی بد یا نیمه کاره تموم میکنن که ...
دقيقاً مثل من :D
می بینم که " بر ضد پایان بندی انیمه " جو ایجاد کردم ...
nobrain.gif

عکسای سفرت بسی زیبا بود ... هوس رفتن به دل طبیعت به سرم زد

راستی خوش قیافه ایا ;)
iagree.gif

Arsun

Guest
لایک‌ها
0
سلام بچه ها.من حنا رو گرفتم.با پسوند mkv
اینو با کدوم convrtor بهتره به avi تبدیل کنم؟
تورنت سریالهای دیگه رو هم اگه پیدا کردین لینکشو بذارین لطفا.
تا حالا از سریالها فقط حنا موجود بوده؟

nsh

Registered User
لایک‌ها
4
اینجا یک نفر کشته مرده شامان کینگ (shaman king ) نداریم؟؟ همه این کارتونای قدیمی رو خوشتون میاد من چی کار وکنم ؟؟

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
اینجا یک نفر کشته مرده شامان کینگ (shaman king ) نداریم؟؟ همه این کارتونای قدیمی رو خوشتون میاد من چی کار وکنم ؟؟

:blink:

بیشتر این تاپیک در مورد انیمیشن های جدید ژاپنیه. چند صفحه قبلتر رو نگاه کنین بحث ها و لینک تورنت ها رو می بینین :D

بعدشم سلام. خوش اومدین :D

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
سلام، شب چله تون مبارک
pmikkogirl-suika.gif

ببين تور و خدا من يه هفته مريض بودم، پي تي نيومدم، ببين اينجا چه خبر شده!! فکر کردم فقط چند صفحه برگردم عقب حله ولي مثل اينکه حالا حالا ها بايد برم
537.gif

.کسانی هم که از اینترنت اکسپلورر استفاده میکننید سایت برنامه رو پیشنهاد میکنم :

واي، دستتون درد نکنه بابت معرفي اين سايت، من خودم هميشه از سايت زير استفاده مي کردم و فکر مي کردم کاملترينه ولي حالا مي بينم که اشتباه کردم! اون سايتي که من استفاده مي کردم اين بود:

http://torrentscan.com/torrentsearcher.php

با سرعتی که من دارم دانلود می کنم تا 36 ساعت دیگه یه اپیزودش دانلود میشه که میشه تقریبا 9 روز. با این حساب دانلود کلش حدود 4 ماه طول می کشه ...
25r30wi.gif

ولی من ناامید نمیشم و به دانلود ادامه میدم
اصلا نا اميد نشيد دنيل جان، من اينجا حاضرم که به شما دلگرمي بدم چون تجربه ي دانلود 5 قسمت از يک سريال 35 قسمتي با دايل آپ که هر قسمتش هم 200 مگابايت و بيشتر بود رو دارم! کلي کارت اينترنت تموم کردم و آخرسر هم رفتم سراغ اين اينترنت هوشمندها و بعد 2 ماه که فيش تلفن آمد واقعا قيافه ي همگان تماشايي بود
icon10.gif
البته من حاضر بودم همچنان به دانلودم با دايل اپ ادامه بدم چون نميتونستم از سرياله دل بکنم ولي خوشبختانه چند ماه بعدش ADSL دار شدم و غصه هايم به پايان رسيد (هرچند که تورنته سيدرهاش رفته بودند گل بچينند ديگه بعد از اين همه مدت و بنده روي 99.9% ميخکوب ماندم!!). ولي چه شب هايي که بيدار مي موندم و همينجور به اين 2 تا کامپيوتر کوچولوي تو تسک بار خيره مي موندم که نکنه يک وقت اين وسط ارتباط قطع بشه و اگه شد من فوري شماره رو بگيرم!!! چه سرعتي هم داشتم!! 3 کيلوبايت و اندکي بيشتر
190.gif

راستي اينجا انگار يکي راجع به انيميشن هاي والت ديزني حرف زده بود، من عاشق کارتون هاي ديزنيم (البته قديمي ترهاش رو بيشتر دوست دارم ^_^) و ميکي ماوس شخصيت محبوب يا بهتر بگم مافوق محبوب منه (يه سر تشريف بياريد تو اتاق من تا بهتر منظورمو متوجه شويد!) بنابراين هر کي مي خواد راجع به اين کارتون ها حرف يزنه من شديدا ازش حمايت مي کنم
too.gif

خب حالا برم صفحات قبلي رو نگاه کنم، بعدا دوباره ميام
suika1.gif

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25

سلام
ورودتون رو به جمع خوشامد میگم
یادتون باشه تو گروپ انیمه عضو بشین
بله بله shaman king :rolleyes:
سر این انیمه یه 30 - 40 صفحه پیش بحث شده کلا انیمه خوش و آب رنگی هست
داستانشم که میشه گفت ترکیب Bleachو One peaceهست:rolleyes:
کلا 64 قسمته که آخیرن هم از کانال rtl 2 آلمان پخش شده این کانال روی هاتبرد هست

47k18ag.jpg

اما ریتینگش در anime news network
کد:
Masterpiece: 50 votes (sub:34, dub:9, ?:2, raw:2, edit.dub:2, Spa.dub:1) 
Excellent: 89 votes (sub:51, dub:27, edit.dub:4, Spa.dub:2, Spa.sub:2, raw:1, ?:1, Ger.dub:1) 
Very good: 133 votes (sub:83, dub:38, edit.dub:4, ?:4, Spa.dub:2, Tag.dub:1, raw:1) 
Good: 145 votes (sub:68, dub:52, edit.dub:11, Spa.dub:5, Por.dub:3, raw:2, ?:2, Tag.dub:1, Pol.dub:1) 
Decent: 70 votes (sub:34, dub:20, edit.dub:10, Spa.dub:4, Por.dub:1, raw:1) 
So-so: 33 votes (sub:16, dub:10, edit.dub:4, Spa.dub:1, raw:1, Por.dub:1) 
Not really good: 19 votes (dub:9, sub:6, edit.dub:2, raw:1, Por.dub:1) 
Weak: 25 votes (dub:14, sub:6, edit.dub:3, Por.dub:1, ?:1)
 Bad: 4 votes (?:1, Por.dub:1, dub:1, edit.dub:1) 
Awful: 5 votes (dub:3, Kor.dub:1, edit.dub:1)
 Worst ever: 4 votes (dub:3, sub:1)
Seen in part or in whole by 1433 users, rank: #145
Median rating: Good
Arithmetic mean: 7.1961 (Good+.19), std. dev.: 1.9015, rank: #982
Weighted mean: 7.0723 (Good+.07), rank: #1028
Bayesian estimate: 7.08217 (Good+.08), rank: #776
4hn9tok.jpg

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
شب چله خوشی رو واسه همتون آرزو میکنم
wink.gif

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
Maaya SAKAMOTO

30w07cj.jpg

خوب بزارین یه مقدار تاپیکو متنوع کنیم
یکی از عواملی که باعث میشه مادر وهله اول به دیدن یه انیمه رقبت کنید آهنگ شروع هر انیمه هست
اونایی که سری انیمه rahxephon رو دیدن مطمئنن از اهنگ شروع این انیمه لذت بردن
اهنگ شروع این انیمه به نام Hemisphere هست که نزدیکترین معنی که میشه براش پیدا کرد"I want to know more about myself" هست البته زیاد روش مطمئن نیستم بگزریم
این لیریک این آهنگ
کد:
sore demo ittai kono boku ni nani ga dekiru tte iun da
kyuukutsu na hakoniwa no genjitsu o kaeru tame ni nani ga dekiru no   jinsei no hanbun mo boku wa mada ikitenai
sakaratte  dakiatte
muishiki ni kizamarete yuku keiken no TATUUgakeppuchi ni tatasareta toki
kunan mo boku no ude o tsukami
jibun jishin no arika ga hajimete mietan da
motto hiroi FIIRUDO e motto fukai ookina doko ka e
yosou mo tsukanai sekai e mukatte yuku dakeoshiete "tsuyosa" no teigi
jibun  tsuranuku koto kana
soretomo jibun sae sutete made mamorubeki mono mamoru koto desu ka   SABANNA no GAZERU ga tsuchikemuri o ageru
kaze nnaka  aitsura wa shinu made tachitsuzukenakereba ikenai no sa   HITO wa arukitsuzukete yuku
tada ikite yuku tame ni
fukanzen na DEETA o nurikaenagara susumu
hajimari no kouya o hitori  mou arukidashiteru rashii
boku wa hai ni naru made boku de aritsuzuketaitooi mukashi  doko kara kita no
tooi mirai ni doko e yuku no
shiranai mama nagedasare  kizuku mae ni toki wa owaru no
hajimari no kouya o hitori  mou arukidashiteru rashii
boku wa hai ni naru made boku de aritsuzuketaigakeppuchi ni tatasareta toki
kunan mo boku no ude o tsukami
jibun jishin no arika ga hajimete mietan da
motto hiroi FIIRUDO e motto fukai ookina doko ka e
yosou mo tsukanai sekai e mukatte yuku dakeboku wa boku no koto ga shiritai

--------------------------------------------------------------------------------------------

Even so, what can I possibly do?
What can I do to change this tiny box-garden reality?I haven't even lived half of my life;
rebelling against, and embracing others -
These experiences are being tattooed onto my subconscious.When I was stood on the edge of a cliff,
"Adversity" grabbed my arm,
and for the first time, I could see where I was.
Towards a wider field; towards somewhere deeper, larger...
I'm just heading towards a world which I can't even imagine.Tell me, what is the definition of "strength"?
Does it mean to hurt yourself,
or perhaps to throw yourself away to protect someone who you should protect?The gazelles in the savanna raise clouds of dust;
they have no choice but to remain standing in the wind, till the day they die.Humans keep walking onward,
just in order to keep on living.
They proceed, while still decoding an incomplete piece of data.
It looks like I've already walked out of the desert of my beginnings, alone.
I want to remain as myself till the day I turn to ash.Where did I come from, long ago?
Where will I go, in the far future?
Being thrown around without knowing; time will come to an end before I realize it.
It looks like I've already walked out of the desert of my beginnings, alone.
I want to remain as myself till the day I turn to ash.When I was stood on the edge of a cliff,
"Adversity" grabbed my arm,
and for the first time, I could see where I was.
Towards a wider field; towards somewhere deeper, larger...
I'm just heading towards a world which I can't even imagine.I want to know about myself...
پیشنهاد میکنم حتما به این آهنگ گوش بدین:)
راستی این خانوم در نقش Reika Mishima در rahxephon صحبت میکردن
49kb1fs.jpg

لینک دانلود این اهنگ

Arsun

Guest
لایک‌ها
0
:blush: من چه جوری میتونم عکسها و مطالبمو واستون بذارم؟
من خیلی تازه کارم.
کسی هست که بهم استپ به استپ یاد بده.
میخوام مثلا یه عکس بذارم و زیرش در موردش مطلب بنویسم!
شرمنده اخلاقتون!:blush: :blush:

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
:blush: من چه جوری میتونم عکسها و مطالبمو واستون بذارم؟
من خیلی تازه کارم.
کسی هست که بهم استپ به استپ یاد بده.
میخوام مثلا یه عکس بذارم و زیرش در موردش مطلب بنویسم!
شرمنده اخلاقتون!:blush: :blush:

خوب تو قسمت ادیتور یه ایکون شبیه این
insertimage.gif
روش کلیک کن یه پنجره باز میشه و لینک عکسی رو که تو اینترنت هست توش وارد کن( اگه روی هاردته باید تو یه سایت آپلود کنی) اینجوری عکس تو نوشته هات میاد. بازم سوال داشتی بگو:D

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
اصلا نا اميد نشيد دنيل جان، من اينجا حاضرم که به شما دلگرمي بدم چون تجربه ي دانلود 5 قسمت از يک سريال 35 قسمتي با دايل آپ که هر قسمتش هم 200 مگابايت و بيشتر بود رو دارم! ...
مرسی بابت دلگرمی :D

ولی وضع من خرابتر از این حرفاس
weirdY.gif
چون متوسط سرعت دانلود 2 کیلوبیته، تعداد اپیزودها 13 تاست ، و بدتر از همه اینکه طرف ما اصلا ADSL ی در کار نیست که من بخوام بگیرم
bawling.gif

قبض تلفن هم مشکل بزرگیه. پریروز اومد و من تا دو روز روم نمیشد به اهالی منزل نشون بدمش
weirdR.gif

=============

فریدا آواتار جدیدت مال soultaker عزیز منه؟ منم میـــخوام
w00t2.gif

Arsun

Guest
لایک‌ها
0
خوب تو قسمت ادیتور یه ایکون شبیه این
insertimage.gif
روش کلیک کن یه پنجره باز میشه و لینک عکسی رو که تو اینترنت هست توش وارد کن( اگه روی هاردته باید تو یه سایت آپلود کنی) اینجوری عکس تو نوشته هات میاد. بازم سوال داشتی بگو:D

من حالا عکسامو کجا آپلود کنم!چه جوری!
بوق بوق!!شنیدین میگن طرف خیلی بوقه؟:blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush:

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
من حالا عکسامو کجا آپلود کنم!چه جوری!
بوق بوق!!شنیدین میگن طرف خیلی بوقه؟:blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush:

نه بابا این حرفا چیه ... همه این مراحل ندونستن رو گذروندن :p

برای آپلود عکس سایتای زیادی هست مثلا این 2 تا:

www.freeshare.us و www.tinypic.com

==============

Please Teacher رو امشب یه ضرب دیدم ... قشنگ و بامزه بود. یه جورایی هم انگار شبیه Strawberry eggs بود :D

از شخصیتاش هم من عاشق اون دو تا کنترلر هولوگرامی بودم + ایچیگو که خیلی باحال بود
2lbkos0.gif

126fs2959275.jpg

آهنگ op :

(Shooting Star ( by KOTOKO

آهنگ میانی اپیزود 12:

(LOVE A RIDDLE - in episode 12 (by KOTOKO

آهنگ en هم اینه (Sora no Mori de (by KOTOKO که پیدا نکردم. یعنی تو این سایت هست آهنگش ولی من نمی تونم دانلود کنم. شاید شما تونستین :D

http://saki.tokyo-7.net/RecommendedMp3s.html

dreamsboy

Registered User
لایک‌ها
0
این شهر بمف کجاست راستی؟
اگر به نقشه خوب دقت کنی میتونی ببینیش(البته اسمش رو-banff)سمت چپ calgary
یه شهریه در جنوب غربی آلبرتا که اتفاقا یکی از شهرهای مهم توریستی اون منطقه هم به شمار میره(همینه که خواهر فریدا از اونجا خوشش اومده) فکر کنم مرتفع ترین شهر کشور کاناداست.

48wop36.jpg

ehsanpersian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب من با اجازه فریدا خانم می خوام یه خرده نمک و فلفل با هم بپاشم که اینجا طوفان بشه و برم!!:D

بابا جان من!!این کارتون های با جلوه های ویژه و نور پردازی های فانتزی و خیال پردازانه درام چیه دارید نیگا می کنید؟!
آقا من رفتم اون کنشین رو یه چند قسمتشو دیدم..یا من استعداد کارتون دیدن ندارم یا شماها یه چیزیتون میشه!!
(شوخی)
قدیم این کارتون ها هرکدام یه داستان مجزا داشت..الان همگی به هم مربوط شده..یعنی مثلا از شونصد قسمتش یه ده تاشو نببینی سلسله وقایع را گم می کنی..
تازه بعد دیدنش هم هیچ حس خاصی بهت دست نمی ده..(شوخی)
باز همون کارتون های قدیم که لطافت خاص خودشو داشت و یه پیغامی هم توش بود که هر کودکی با وجود کودکیش اونو می گرفت..
این کارتون های فعلی همش بازی نور و تصویر و انفجار و خونریزی و بکش بکش توش هست..
تو نسخه اینترنتی مجله نیویورکر می خواندم که تاثیر این همه خشونت تو کارتون ها باعث شده که بچه ها دیگه مثل اون چیزی که ماها بودیم و گفته میشد اولین نسل کارتون های تلویزیون دیگه نباشن..(مدل گوسفندی):D
مثلا الان تو مدرسه ها اگه برین کار بچه ها شده حمله بهم و بر زمین انداختن هم و یه شبه بکش بکش راه انداختن..
تا بتونن همدیگه رو می زنن..:eek: حالا بگین تاثیر کارتونها نیست..
بله اگه یکی بالای بیست سال بیاد اون کارتونهای خشن را ببینه بحثی توش نیست..ولی برای یک بچه تاثیر پذیر که دیگه چه گویم؟!
بگذریم از صحنه های اروتیک برخی از اونا..:hmm:

کی می تونه دوبله صدای خش و گرفته گریگوری مک گوری رو داشته باشه که به یوگی می گفت:"می خوای طرفو آبکشش کنم؟!"همون اسبی که لباس کابویی داشت و هفت تیر رو کمرش..

یا مثلا راکی مانانوف تو تنسی تاکسیدو و چابلی که یه بار رفت سروقت یکی از دوستاش و بهش گفت:"هی ناک!!"
و اونم تو جواب گفت:"هی!!بمن نگو ناک!! اسم من ناکله!!"عمق ظرافت دوبله توش بود..:happy:

حالا اگه راست می گین بمن بگین کی اینو یادشه؟!:happy:
http://youtube.com/watch?v=GvVBQyJcvMA
منی که زبان انگلیسیم میشه گفت حرفی برای گفتن داره سه بار گوش کردم تا بفهمم تو اون 43 ثانیه دقیقا چی می گه؟! یکی از زیباترین کارتون های اون موقع..:happy:
نمی دونم فریدا خانم اگه یه بار گوش کنه می تونه بفهمه دقیقا چی می گه؟!البته یادشون نخواهد اومد این کارتون چی هست..:D

یا مثلا خیابان سسامی که فکر می کنم بازم یادتون نیاد و بین برنامه هاش مرتب الفابت انگلیسی را تکرار می کرد..
جالبه که آدم نتونه آلفابت زبان مادریشو درست بگه ولی بتونه اینو تو همون پنج سالگی تلفظ کنه..:D

یا کارتون چیلی بیلی که جریان زندگی یه پنگوئن بود که تا حالا تو یوتیوب براش مطلب پیدا نکردم..:(

آقا جان به حافظه تون فشار نیارید یادتون نمی یاد!!

اصلا کی ماجراهای مرد شش میلیون دلاری که لی میجر توش بازی می کرد یادشه؟!:D

فریدا خانم معذرت!!!من تسلیم!!اومدم سم پاشی کنم و برم!!!:blush: :happy:
منتها دیدم دارین کم کم به مرز کارتونهای دوره کودکی و نوستالژی من نزدیک میشین گفتم یه خودی نشان بدم..:lol:

ehsanpersian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ای ای عمامه به سر :f34r::p:D
بيا اینم عکس من!:happy: حالا ببينم کدوم يکی از شما پسرا عکس خودتونو ميزlرين???!!:cool::cool::cool:

خوب یه توضیح کوچیک باید بدم!!:D
اصطلاح خوشگل برای خانم ها و خوش تیپ برای آقایون استفاده میشه..
وقتی در ادبیات فارسی می گین خوش قیافه یعنی خوشگل نیست ولی ملیح و با نمکه!!
یعنی یه درجه خفیف پایین تر از خوشگلی!!
وقتی هم بگین خوش آب و گل یعنی هم زیبا و هم خوش اندام!!
اینو برین از دهخدا ببینین..:happy:

مهمترین مطلب سیرت زیباست که اگه با صورت همراه بشه دیگه بیا و ببین!!:blush:
شخصیت ایشون تا جایی که من دیدم صحت هردو مطلب را ثابت می کنه..:happy:
پس دوستان بجای تایید همدیگه خواهش می کنم بی انصافی نفرمایید!!!:happy:
farida's fan club member
برین تو یاهو سرچ کنین!!:f34r:
:lol: ;)

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
یا مثلا خیابان سسامی که فکر می کنم بازم یادتون نیاد و بین برنامه هاش مرتب الفابت انگلیسی را تکرار می کرد..
جالبه که آدم نتونه آلفابت زبان مادریشو درست بگه ولی بتونه اینو تو همون پنج سالگی تلفظ کنه..:D

یا کارتون چیلی بیلی که جریان زندگی یه پنگوئن بود که تا حالا تو یوتیوب براش مطلب پیدا نکردم..:(

آقا جان به حافظه تون فشار نیارید یادتون نمی یاد!!

اصلا کی ماجراهای مرد شش میلیون دلاری که لی میجر توش بازی می کرد یادشه؟!:D

فریدا خانم معذرت!!!من تسلیم!!اومدم سم پاشی کنم و برم!!!:blush: :happy:
منتها دیدم دارین کم کم به مرز کارتونهای دوره کودکی و نوستالژی من نزدیک میشین گفتم یه خودی نشان بدم..:lol:

اون كه من فكر كنم چيلي ويلي بود نه چيلي بيلي؟ :eek:

من كه Sesame Street و اون جك و جونوراش يادمه! اين البته به اين معني نيست كه من متولد عهد بوقم چون بعضي شبكه ها همين چند سال پيش هم هنوز اين برنامه رو نشون ميدادن. من كه چه از اين Sesame Street غربيها چه اون افتح يا سمسم عربها هيچ خوشم نمي اومد (مخصوصا از اون Big Bird كه حسابي هم Big بود!:wacko: )و خداخدا مي كردم زود تموم شه كه كارتون ببينم! :blush:

من فقط موسيقي تيتراژ مرد شش مليون دلاري يادمه چون mp3 ش رو دارم! :blush:

چرا از مايكل نايت و اون ماشين قشنگش چيزي نگفتيد؟ يا Dallas ...Falcon Crest ...The Bold and the Beautiful

البته اينجا فقط بايد راجع به انيميشن صحبت كرد و گرنه يه چند تاي ديگه هم يادم بود...

خوب منم مثلا Grendizer يا Voltron رو به Pokemon و امثالهم ترجيح ميدم ولي خوب نمي تونم بگم انيميشنهاي جديد بدن چون اونها هم نقاط قوت خودشون رو دارن و همينطور طرفدارهاي خاص خودشون رو.

پي نوشت: امروز دوباره بعد از سالها قسمت اول كارتون Lady Lady رو ديدم و دوباره مثل اون سالها گريه كردم!:hmm:

بالا