• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستی یادم نبود شما جراحی داشتید.این موقع ها چی می گن؟ خدا بد نده؟ بهبود حاصل شد؟ از این حرفا.زود خوب بشید
wink2.gif
مرسی :happy:
حر کت کردن تو این کیمونو ها باید خیلی سخت باشه.سنگین به نظر می رسه.قدماشونو هم کوچولو کوچولو برمی دارن .ولی کلا لباسهای خیلی قشنگی هستند.مخصوصا اون بالشی که می بندن پشتشون
موافقم ;)
این gackt خیلی از خود راضی به نظر می رسه.ولی صداش قشنگه.اسمش چه طوری تلفظ می شه.جکت؟ گکت؟
تلفظ ميشه گاکتو يا gaak to
ولی خوده ژاپنی ها بهش ميگن گاک کون يا gak kun
kun پسوندی هست که برای پسر ها به کار ميبرن، چون تو ژاپن رسم نيست که اسمه خالی رو صدا کنن ، مثلاً تو احتمالاً ميشی sahel chan !:happy:

Gackt.jpg

همين الان يادم افتاد که آکی يه موقعی به من گفت که گاکتو يه فيلم بازی کرده تو نقش سمورايی:blink: ولی قديميه. حالا بايد ازش بپرسم، درست يادم نيست:rolleyes:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
دستت درد نکنه...
blush.gif

راستی انگار قرار نیست به این زودیا تموم بشه...اینو ببین:
MOON PHASE’s diary has a rumor from a certain television station saying that GEASS will air for two cours (each cours = one 13-week period), take two cours off, and then come back for two more cours. If you’re confused, this means that it would air the two seasons that it is currently going through (Fall 2006 and Winter 2007), take two seasons break (Spring 2007 and Summer 2007), then come back for two more seasons starting Fall 2007 for a total of four. That entry also points out that with the rumor of a new Gundam series to be directed by Mizushima Seiji (who also directed Fullmetal Alchemist), the question is if the two Sunrise series will be going up against each other.​

wow عجب خبر داقی:lol:

يعنی ميخواد 50 قسمته بشه!:D اينکه خيلی خوبه، من داستان های 50 قسمته رو دوست ميدارم!:happy:
ولی خبر داق تر سری يه جديد gundam هست!
36_1_33.gif

معلوم نيست اين sun rise چی کار داره ميکنه!:blink:;) ولی خوب من که بسی خوشحال شدم!
36_1_34.gif

دستت درد نکنه :happy:

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3

فایل های ضمیمه

• Hana%20Yori%20Dango%202%20-%20Preview%20-%20Large%2002.jpg
    Hana%20Yori%20Dango%202%20-%20Preview%20-%20Large%2002.jpg
    47.2 KB · نمایش ها: 7
  • Hana%20Yori%20Dango%202%20-%20Preview%20-%20Large%2003.jpg
    Hana%20Yori%20Dango%202%20-%20Preview%20-%20Large%2003.jpg
    51.5 KB · نمایش ها: 13
  • Hana%20Yori%20Dango%202%20-%20Preview%20-%20Large%2004.jpg
    Hana%20Yori%20Dango%202%20-%20Preview%20-%20Large%2004.jpg
    57 KB · نمایش ها: 10
  • Hana%20Yori%20Dango%202%20-%20Preview%20-%20Large%2005.jpg
    Hana%20Yori%20Dango%202%20-%20Preview%20-%20Large%2005.jpg
    45 KB · نمایش ها: 7
  • Hana%20Yori%20Dango%202%20-%20Preview%20-%20Large%2006.jpg
    Hana%20Yori%20Dango%202%20-%20Preview%20-%20Large%2006.jpg
    40.9 KB · نمایش ها: 5

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
ا... پس چرا واسيه من نشون ميده؟؟؟!!

دلیلش اینه که این عکس ها برای تو یک بار از طریق سایت لود شدن به همین خاطر دوباره نمی ره بگیره و همون قبلی ها رو لود می کنه و تو درست می بینیشون
با اون یکی کامپیوترت امتحان کن می بینی

راستی من يادمه تو يه پست زده بودی در مورد hack sign پرسيده بودی ولی هر چی ميگردم پيداش نميکنم. چی شد؟

اره پاکش کردم ....... البته 60% درست بود
ما این کارتون تا اخر دیدیم حالا شاید یه رساله در موردش نوشتم ... نه ولش کن حسش نیست ! فریدا تو معرفیش کن :D ... من نظر می دم :D
ولی خوب بود با این که واقعا not my type of Anime اما ما را تا قسمت اخر پای خودش نگه داشت

بشدت خاطرات منو در مورد بازیه محبوبم که یه 9 ماهیه بیخیالش شدم زنده می کرد
یه Shaman با lvl 55 داشتم

فایل های ضمیمه

• 534914_20060620_screen004.jpg
    534914_20060620_screen004.jpg
    150.5 KB · نمایش ها: 9
  • azuregos.jpg
    azuregos.jpg
    252.4 KB · نمایش ها: 4
  • kazzak.jpg
    kazzak.jpg
    129.5 KB · نمایش ها: 4
  • 928901_20061201_screen001.jpg
    928901_20061201_screen001.jpg
    366.4 KB · نمایش ها: 8
  • ss82.jpg
    ss82.jpg
    116.6 KB · نمایش ها: 12

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
یه خبر برای طرفدارای Hana Yori Dango و اون این که Season دومش قراره از جمعه ی این هفته از شبکه ی TBS ژاپن پخش بشه.
36_1_33.gif
36_1_33.gif
36_1_33.gif

عجب خبرايی دادی برادر امشب، منو که غرق در شادی کردی :D:lol::happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
دلیلش اینه که این عکس ها برای تو یک بار از طریق سایت لود شدن به همین خاطر دوباره نمی ره بگیره و همون قبلی ها رو لود می کنه و تو درست می بینیشون با اون یکی کامپیوترت امتحان کن می بینی
اهين ;)
ما این کارتون تا اخر دیدیم حالا شاید یه رساله در موردش نوشتم ... نه ولش کن حسش نیست ! فریدا تو معرفیش کن :D ... من نظر می دم :D
اگه حالش بود، يعنی اگه کامل يادم اومد! :pچون ديگه الان يادم نيست دقيق چی به چی بود:lol:!

خوب من برم ديگه يه کم کارتون ببينم و بخوابم:D. مردم اينقدر جواب پست دادم :p

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
میگم اگه دوست داشتید بعد امتحانات , یعنی حدود 20-30 روز دیگه یه فروم بسازیم (البته اگه میخواید من بسازم ,اینقدر باید صبر کنید
connie_20.gif
) مثل همین پرشین تولز, که اونجا راحت تر بحث کنید , هرچی باشه از این بهتره که تو یه تاپیک 150 صفحه ای هی حرف بزنید .
اینطوری راحت تر میشه کتگوری ساخت و برا هر انیم تاپیک مجزا زد . از شر این یاهو گروپ احمق هم خلاص میشه ادم
crazy.gif

الان اگه بخوای دنبال یه پست بگردی باید 150 صفحه رو ورق بزنی
closed-topic.gif

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
خوب يه سوال منو جواب بده، فکر نميکني حالا که اين دو تا خواهر برادر شدن، کاگالي هم بايد coordinate بشه؟!!
4_12_12.gif

البته نه الزامن ولي به عنوان پسر پادشاه اورب، نبايد کيرا به جاي کاگالي يه کارايي ميکرد؟
4_12_10.gif
درباره سوال اول : نه ... چون کيرا ، coordinator نسل اوله ... يعني پدر و مادرش natural هستن ... در حاليکه فقط اگه والدين coordinator باشن ، اين خصوصيت بطور ارثي به نسل بعد ميرسه ..
man.gif

درباره سوال دوم ( اگه درست متوجه شدم باشم ): نه ... چون اصلا کيرا پسر پادشاه ارب نيست
263cylj.gif
... کاگالي هم صرفا دخترخونده شه ... یعنی بعد از مرگ والدین اینا ، دوتا خونواده مختلف ، سرپرستی اینا رو به عهده گرفتن که تصادفا یکی از خونواده ها ، بعدا شده حاکم orb
detective.gif
...

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
ببينم بچه ها، شما عکس هايی که من گزاشتم رو ميبينين؟؟؟:eek:
تماما" ضربدر نشان داده ميشوند خواهر جان
4ihdylh.gif

رو هم خواهر پرشيانا گفت ولی من همه عکس ها رو ميبينم اگه اونجوری شه آپلودشون ميکنم.:D
اون قضيه اش فرق ميکنه، فوتوباکت (دستت درد نکنه که اون عکس ها رو بعدش اتچ کردي، مرسي ^_^)تو ايران بدبخت فيلتره، مثل imageshack که فيلتره، بنابراين عکس هاي اونارو فقط با فيلترکش ميشه ديد. ولي اين يکيا فيلتر نيستند، بلکه اجازه ي Hotlinking نميدن (يعني دايرکت لينکينگ) حالا گاهي بعضي سايتايي که اجازه ي هات لينکينگ نميدن لوگوي خودشون رو نشون ميدن (مثل tripod) يا متن نشون ميدن که مثلا No Direct Linking يا يه چيزي تو اين مايه ها و دليلشون براي اينکه اجازه ي لينک مستقيم نميدن اينه که چون ميگن با اين کار پهناي باندشون رو بدون اينکه پولي بپردازيم مصرف ميکنيم و اينو يه جور دزدي تلقي مي کنند @_@

زاستي انگاري يکي راجع به چرايي بزرگ بودن چشم انيميشن هاي ژاپني پرسيده بود، پس منم اينو بگم که يک بار يکي تو تلويزيون در اين باره مي فرمود که چشم هارو بزرگ نقاشي مي کنند چون دستوره و مي خوان با اين کار چشم هاي ملتشون از حالت بادومي خارج شه و بشه اندازه ي هلو!!!!!

آه دستت درد نکنه خواهر بابت تورنت بابا لنگ درازها ^0^ بقيه ي صفحات رو هم اين وسط هنوز نديدم، ميبينم اگه چيزي به من مربوط ميشد ميام همينجا ميگم، فعلا اين اتچ ها رو نگاه تا ببيني که اين مورد عکس ها چه مشاهده ميشود براي ما ^0^ (البته يکيش پست اريانا جانه ;)):

...

فایل های ضمیمه

• noimage2.JPG
    noimage2.JPG
    311.9 KB · نمایش ها: 6
  • noimage.JPG
    noimage.JPG
    172.6 KB · نمایش ها: 10
  • photofilter.JPG
    photofilter.JPG
    65.7 KB · نمایش ها: 8
  • tripod.JPG
    tripod.JPG
    94.6 KB · نمایش ها: 10

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
وای چه اسم نازی.اون وقت می شم فامیل جکی چان اینا.هوراااا
mini213.gif

این عکسای گاکتوی سامورایی

و من هنوز در دیدن Meteot Garden 2 به سر می برم.
mini214.gif
اونایی هم که تو یوتیوب هستن زیر نویس ندارن انگاری.

چه پیشنهادی خوبی.من گاهی رو این موضوع فکر می کردم کاش تاپیک های چینی مونو منتقل می کردیم به یه جایی که فقط تحت تصرف بچه های گروه خودمون باشه و غریبه نیاد بهمون بخنده.حالا اگه واسه کارتنا همچین طرحی اجرا بشه خیلی خوبه
سلام
میگم از خواهر yen yen خبری نیست:eek:
نکنه هنوز داره انیمه ها رو میبینه اینورا پیداش نمیشه:lol:
قضیه خندیدن آدمهای دیگه به علایق شما یا هر کس دیگه نباید باعث دل سردیتون بشه
شاید باورتون نشه من بخاطر همین کارتونا مورد تحقیر خوانوادم قرار میگیرم
اما اصلا برام مهم نیست چون من علایق خودم رو دارم
شاید این تحقیر ها به این خاطره که مردم ایران کارتون و واسه قشر کودک و نوجوان میدونن و اصلا خبری از کارتون های ژاپنی مخصوص قشر جوان ندارن و به نظرم هنوز واژه anime واسه ما ایرانیا جا نیوفتاده

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
میگم اگه دوست داشتید بعد امتحانات , یعنی حدود 20-30 روز دیگه یه فروم بسازیم (البته اگه میخواید من بسازم ,اینقدر باید صبر کنید
connie_20.gif
) مثل همین پرشین تولز, که اونجا راحت تر بحث کنید , هرچی باشه از این بهتره که تو یه تاپیک 150 صفحه ای هی حرف بزنید .
اینطوری راحت تر میشه کتگوری ساخت و برا هر انیم تاپیک مجزا زد . از شر این یاهو گروپ احمق هم خلاص میشه ادم
crazy.gif

الان اگه بخوای دنبال یه پست بگردی باید 150 صفحه رو ورق بزنی
closed-topic.gif

فروم خالی ارزشی نداره
بهتره یه سایت به همراه فروم بزنیم
من که پایه هستم
چند وقت پیشم این موضوع رو مطرح کردم بچه ها هم موافقن;)

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
خواهر فریدا عکسای انیمه قبلی که معرفی کردین فیلتره
راستی امضام خوب شد
نشستم کلی ذوق و سلیقه به خرج دادم آخرش شد این:D
2qdc1dv.jpg

barbie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
مرسی ساحل جون که عسک های خشنگ خشنگ میزاری
wubpink.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
میگم اگه دوست داشتید بعد امتحانات , یعنی حدود 20-30 روز دیگه یه فروم بسازیم ...
چه پیشنهادی خوبی.من گاهی رو این موضوع فکر می کردم کاش تاپیک های چینی مونو منتقل می کردیم به یه جایی که فقط تحت تصرف بچه های گروه خودمون باشه و غریبه نیاد بهمون بخنده.حالا اگه واسه کارتنا همچین طرحی اجرا بشه خیلی خوبه
فروم خالی ارزشی نداره بهتره یه سایت به همراه فروم بزنیم من که پایه هستم چند وقت پیشم این موضوع رو مطرح کردم بچه ها هم موافقن;)
منم پایه ام
2303.gif
دارم شروع می کنم html و جاوا یاد گرفتن
sheepsmiley.gif
wow چه خبره!:blink: من رفتم بخوابم و بيام اينجا انقلاب شد؟!:lol:

OK رو منم برای اينکه بيام و اينقدر حرف بزنم که سرتون بره ميتونين حساب کنين!:D

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از RoOozbeh :
فروم خالی ارزشی نداره
بهتره یه سایت به همراه فروم بزنیم
من که پایه هستم
چند وقت پیشم این موضوع رو مطرح کردم بچه ها هم موافقن

منم کاملا مخالفم ..... :D
البته چون همه ی جمع موافقن من دیگه دلیلی نمی ارم و هر کمکی از دستم بر بیاد انجام می دم !;)

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
Ayashi no ceres
خیلی لوس هست 16 تا اپیسودشو دیدم دیگه نتونستم تحمل کنم
vomit.gif
هی عشقولانه بازی در میارن
vomit.gif

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
منم کاملا مخالفم ..... :D
البته چون همه ی جمع موافقن من دیگه دلیلی نمی ارم و هر کمکی از دستم بر بیاد انجام می دم !;)

خب حالا دلیلت رو بگی که بد نیست؛ شاید به نظر بقیه هم درست بیاد
Just_Cuz_19.gif

بالا