• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
ادیت: اون موقع که من این پستو نوشتم آریانا هنوز ادیت نکرده بود و اسم آهنگا رو اضافه نکرده بود. شرمنده که پستم تکراری شد
302.gif

اشكالي نداره دنيل جان. من الان شعره رو پاك مي كنم.

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
(ادیت: همونطور که آریانای عزیز هم لیست کامل آهنگا رو تو پست بالایی نوشتن ) ولی متاسفانه نتونستم لینکی برای هیچ کدومشون پیدا کنم :( :

دنيل جان اين جمله رو كي نوشتي؟ :eek: حالا مساله اينجاست كه" آرياناي عزيز هم ليست آهنگارو تو پست بالايي" ننوشته! من كه دنيل عزيز اون شعر رو حذف كردم! :blush: ولي واقعا مرسي كه اينقدر بزرگواري دوست عزيز! :happy:

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
شنیدم death note بعد از پیدا شدن سروکله اون دختره خیلی مسخره میشه , یکی داشت میگفت تو مانگاش دیده
cow.gif
این قسمتش که باحال بود , فقط بدیش اینه که این شرکت ویز اومده لایسنز زده براش
126fs4147532.gif
خیلی از فن سابها کشیدن کنار !

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
دوستان نظرتون راجع به انيم The Hunchback of Notre Dame چيه؟ ارزش دانلود داره؟ من فيلمش رو ديدم ولي انيمش رو نه. امروز لينك دانلودش رو ديدم گفتم بپرسم.

nddsn5.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
شنیدم death note بعد از پیدا شدن سروکله اون دختره خیلی مسخره میشه , یکی داشت میگفت تو مانگاش دیده
cow.gif
این قسمتش که باحال بود , فقط بدیش اینه که این شرکت ویز اومده لایسنز زده براش
126fs4147532.gif
خیلی از فن سابها کشیدن کنار !
اوه اوه ! کی لايسنس شد؟؟ :blink: damn :wacko:

سپهر ديگه منتظر live evil نشو، از همون 4 تا لينک ديگه اي که دادم از يکيشون دانلود کن. live evil چيزايی که لايسنس بشن رو ديگه sub نميکنه.:(

خودمونيم اين لايت عجب آدم ... ام... ترسناکيه:f34r:! (لغت بهتری پيدا نکردم:p)

light01.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
دوستان نظرتون راجع به انيم The Hunchback of Notre Dame چيه؟ ارزش دانلود داره؟ من فيلمش رو ديدم ولي انيمش رو نه. امروز لينك دانلودش رو ديدم گفتم بپرسم.
به نظره من قشنگه البته باز کارتونی نيست که من بگم قشنگ نيست:D به جز ... :wacko:

ولی در کل برای سليقه تو قشنگه:happy:. من ميگم بگيرش;)

hunchII.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
چارلز ديکنز بدبخت هم يه مدت شانار بود و باعث شد تا من يک کلمه ي مورد دار جديد از تو اسمش کشف کنم (اين فيلتراسيون هم براي تقويت زبان انگليسي و هوش چيز خيلي خوبيه ها!!) http://*****************/vicious-smiley-1864.gif
36_11_6.gif

اين اسمايل شيطانيه رو گذاشتم ياد خواهر Xing ying افتادم که مريض شده. اميدوارم زودتر خوب بشه چون جاش خيلي خاليه
79.gif
ين ين جان هم همينطور (لينخو بگو چه کردي با ين ين هاي مردم؟!!!!!!!).
به خدا من کاريشون نکردم:(، منی که اينقدر نگرانش بودم اون همه آدم رو برداشتم بردم معبد شائولين ، جلوی همه هم وايسادم و ...
36_1_44.gif

آخه من ميآم با شنگوی عزيزم کاری کنم؟؟؟!!!!!
36_19_2.gif

ولی فکر کنم باز يه اتفاقی در قفا افتاده که من بيخبرم و شنگو هم احتمالاً داره دوباره از خود گذشتگی ميکنه و خودشه تو شائولين يا يه جای ديگه زندانی کرده!
36_19_1.gif

ولی جداً، کسی از حال خواهر ين ين و شين يين خبر داره؟!
4_12_4.gif

پس سلام هم ماهي
راستی چه روز هايی هستين؟ :eek:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام
دوستان اهنگ ending انیمیشنjames the cat را میخواستم.
با تشکر فراوان
اين پست که حتماً ديدين:) همين آهنگيه که آريانا و دنيل گزاشتن:

ولی حالا ميرسيم به آهنگ ending، ... هوم بزارين يکم بگردم ببينم چی پيدا ميشه:eek:!!!
اصلاً آهنگ ending اي در کار هست؟
4_12_2.gif
من هر جا که ميگردم، فقط ميبينم که صحبت از همين يه آهنگ بالا شده!!!
4_12_12.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
فکر نکنم کسي اينو يادش بياد، خودم هم اسم فارسيش يادم نمياد (اصلا اسم داشت؟!)، حتي يادم نبود که روسيه! ولي خيلي قشنگ و لطيف بود
girl_sigh.gif
.
من يادمه، خيلی هم يادمه:p، کارتون صامت هم بود هيچ حرفی هم توش نميزدن:eek: ولی دقيقاً کلمه درستی به کار بردی، کارتون لطيفی بود:happy:. دستت درد نکنه.:)

راستی داشتم اون يکی فرومی که آدرسشو داده بودی رو ميخوندم! چقدر باهال بود;). کلی از اطلاعات شون سود جستم!:D:D

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام
نمیدونم...ولی اگه دست من بود یه کاری میکردم که لولو (!) شرلیرو بکشه بسکه من از این آدم بدم میاد!
evilgrin.gif
منم دل خوشی ازش ندارم:wacko:. به نظرم کالن خيلی بهتره!:p ولی فعلاً که به جای اينکه لولو شارلی رو بکشه، اون داره لولو رو ميکشه!!!:blink::(

راستی منم برات آرزوی موفقيت در امتحان ها رو دارم
4_1_204.gif
. کی تموم ميشه؟ دلمون برات تنگ ميشه.:(

(راستی چه جوريه که مال نصفي ها تموم شد ماله نصفي ها تازه داره شروع ميشه؟؟؟:blink::blink::blink:

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
به نظره من قشنگه البته باز کارتونی نيست که من بگم قشنگ نيست:D به جز ... :wacko:

ولی در کل برای سليقه تو قشنگه:happy:. من ميگم بگيرش;)

مرسي. حالا اگه چيز واجبتر ديگه اي پيدا نشد دانلودش مي كنم! :happy:
راستي سليقه منو از كجا ميدوني؟! ;) مني كه هم از Voltron هم از Connan the Future Boy و هم از Alpine Rose خوشم مياد! آخرش هم معلوم نشد من دقيق از چه كارتوني خوشم مياد! ولي نمي دونم چرا امروز شديد هوس كردم هم دوباره كارتون سگ خالدار رو ببينم و اون فيلم عروسكه Goodguyبود كه ادم مي كشت ها..چاكي؟ هوس كردم اونم ببينم دوباره! :blush:

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
به نقل از Ariana :
اگر همين محصول والت ديزني که عکسشو گذاشتيد منظورتونه که بايد بگم انيميشن قشنگي بود، مخصوصا که کازيمودو خيلي هم قشنگ توش ميخونه ^_^ البته دانلود کردن يه کيف ديگه اي داره ولي آريانا جان، اينکه سي دي يا دي وي دي هاش تو ايران هست (باز تو فضولي کردي
punish.gif
؟!! من اين اسمايليه رو بايد بردارم دخترونه اش کنم تا جور دربياد!!).

به نقل از linghuchong :
به خدا من کاريشون نکردم، منی که اينقدر نگرانش بودم اون همه آدم رو برداشتم بردم معبد شائولين ، جلوی همه هم وايسادم و
ولی جداً، کسی از حال خواهر ين ين و شين يين خبر داره؟!
کجاييد اي خواهرهــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا
stink.gif
؟

راستی چه روز هايی هستين؟
منکه 31 تيرم ^_^

من يادمه، خيلی هم يادمه، کارتون صامت هم بود هيچ حرفی هم توش نميزدن ولی دقيقاً کلمه درستی به کار بردی، کارتون لطيفی بود. دستت درد نکنه.

راستی داشتم اون يکی فرومی که آدرسشو داده بودی رو ميخوندم! چقدر باهال بود. کلی از اطلاعات شون سود جستم!
frantic.gif
واي من الان ذوق ميکنم، پس يادته تو هم، منکه الان از اون روزي که پيداش کردم تا حالا فکر کنم يه 10 دفعه اي نگاهش کردم، واقعا به قول خودت و خودم لطيفه
girl_sigh.gif
<-- اين اسمايله رو مخصوص روحيات من درست کرده اند واقعا!!

آه، پس اونجا رو هم ديدي، آره، خيلي باحاله، بچه هاي خوبيم داره، مثل خودمون مي مونند ^_^

اين پست که حتماً ديدين همين آهنگيه که آريانا و دنيل گزاشتن:

ولی حالا ميرسيم به آهنگ ending، ... هوم بزارين يکم بگردم ببينم چی پيدا ميشه!!!

اصلاً آهنگ ending اي در کار هست؟ من هر جا که ميگردم، فقط ميبينم که صحبت از همين يه آهنگ بالا شده!!!​
ميگم ولي اين خپل که اون خپلي نيست که ما ديديم. اين سشن دوم سريال بود، اوني که ما ديديم قديمي تر و تيتراژش يه گل آفتابگرادن بود که زنبوره از روش رد ميشد و رنگ هاش هم قديمي تر بود. کسي اون ورژنشو نداره؟ چقدر دلم براي خپل (اون خپل!)‌ و نسيم و آقاي باغبون باشي تنگ شده
bawl.gif

(يا نکنه اين رو هم گذاشتيد ولي من پيداش نمي کنم؟!)

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
اگر همين محصول والت ديزني که عکسشو گذاشتيد منظورتونه که بايد بگم انيميشن قشنگي بود، مخصوصا که کازيمودو خيلي هم قشنگ توش ميخونه ^_^ البته دانلود کردن يه کيف ديگه اي داره ولي آريانا جان، اينکه سي دي يا دي وي دي هاش تو ايران هست

مرسي پرشيانا جان!:)

خيالمو راحت كردي ميرم اونهايي رو دانلود مي كنم كه اينجا نيست! :cool: دانلود كردن كيف داره آره ولي اينم بگو كه دانلود چيزي كه مي تونستي راحت گير بياري هم اند حال گيري ميشه! من اين بلا در مورد يكي از آلبومهاي بريتني سرم اومد! :( كه نشستم يه روزه همه تركهاش رو دانلود كردم بعد فرداش دوستم اومد پيشم به همراه همه آلبومهاي بريتني !!! :blink:

اون نمايش عروسكي گنجشك كوچك يا همچين چيزي هم كاملا يادمه! وقتي اون عكسي رو كه گذاشته بودي ديدم يهو يادم اومد به اون صحنه اي كه پيرزنه بايد بين اون سه صندوق يكي رو انتخاب مي كرد! :rolleyes: هوس كردم دوباره همون موسيقي كه موقع نشون دادن اين صحنه پخش ميشد رو بشنوم! :hmm:

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
راستی چه روز هايی هستين؟
من دوازدهم هستم
gif_2.gif
gif_1.gif

دنيل اينم ببين، همه جور سازی توش داره!:D
5 قسمت اولشو دیدم ... 6 رو دارم دانلود می کنم :D

البته یه کم (فقط یه کم) دخترونه اس و یه کم هم سیندرلاییه (از این جنبه اش خیلی خوشم نمیاد که دختره یهو بدون هیچ زحمتی نوازنده معرکه ای میشه ... چه معنی داره ... :D ) ولی انصافا غیر قابل مقاومته ... معرکه اس ... :D

راستی آهنگ op ش رو نداری؟ اگه اسمشو هم بگی خوبه
eyebrow.gif

راستی یه سوال؛ این 4 تا تورنتی که برای Death Note 13 گذاشتی کدوماش بهتره که من بگیرم؟
upsidedown.gif
(هر چی حجمش کمتر باشه بهتره
hmm.gif
)

ترجمه تحت اللفظي اش ميشه : " eternity you wish for " ظاهرا ... يه جورايي يعني " ابديتي که آرزويش را داري " .... عجب اسمي ... زيبا اما غمگين ...
sigh.gif
جالب بود ... ممنون
thumbsup.gif

راستی شماها دیکشنری ژاپنی دارین که معنی اینا رو در میارین؟ من هر لغتی هم که یاد گرفتم از تو خود کارتونا بوده. اگه دیکشنری دارین یا میشناسین به منم معرفی کنین لطفا
sad.gif

درباره ایرادتی که گرفتی ( که اکثرا درست بودن و باهاشون موافق بودم ) هم بذار یه حکایت بانمک بگم :

به هیچکاک گفتن : " چرا تو فیلمای تو ، مردم به پلیس مراجعه نمی کنن ؟ " .. گفت : " چون اگه برن پیش پلیس فیلم خسته کننده میشه !!!! "

در واقع می خواسته بگه منطق فیلم ، با منطق واقعیت فرق داره و اگه غیر از این بود که دیگه فیلم انقذه جذاب نمیشد !!!!!
قبول دارم ... ولی باعث نمیشه حرص نخورم
biggestgrin.gif

دنيل جان اين جمله رو كي نوشتي؟ :eek: حالا مساله اينجاست كه" آرياناي عزيز هم ليست آهنگارو تو پست بالايي" ننوشته! من كه دنيل عزيز اون شعر رو حذف كردم!
و این پستو هم ادیت کردی
biggestgrin.gif
چرا راستی؟ موردی نداشت
winking.gif

اونو ادیت کردم که اذهان جهانیان روشن بشه و حقانیتت رو اثبات کنم. بالاخره از روی همون همه می فهمن که اول خودت نوشته بودی
931.gif

============

راستی کارتون Piano: The Melody of a Young Girl's Heart رو دیدی فریدا؟
questionedf.gif

Rsdvd8043.jpg

پ.ن. 1: تو این پست 5 بار گفتم راستی .... چه خبره
laugh.gif

راستی بالاخره شروع کردم به خوندن مانگای Beresk ... نمی دونم چرا هر وقت میخوام بگم مانگای beresk بجاش کلمه مانگای سپهر میاد تو ذهنم ... انگار برسک و سپهر تو ذهن من در هم آمیختن .... سپهر جواب ما رو ندادیا
SEVeyesD08.th.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستی امروز تولد ساحل هست
36_23_9.gif

تولدت مبارک باشه
36_1_67.gif
WISH YOU ALL THE BEST

happybirthday9hg.jpg

فایل های ضمیمه

• happybirthday9hg.jpg
    happybirthday9hg.jpg
    45.4 KB · نمایش ها: 4

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
راستی امروز تولد ساحل هست
36_23_9.gif

تولدت مبارک باشه [/IMG]WISH YOU ALL THE BEST

سلام.

جدا؟ پس بايد تولدش رو هم تبريك بگيم! راستي دوستان مي دونستين كه ساحل هم كاربر فعال شده؟ مدتيه كه نيستش .امتحان داره؟

دنيل جان! شما لطف داريد ولي به هر حال به نظر من درستش همين بود كه تو پست شما باشه فقط! :happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Kyo Kara Maoh

God, Save Our King

306341510_small.jpg

سلام مجدد

خوب الان داشتم قسمت 76 اين سريال رو ميديدم, ديدم بحث shoujo ai و shounen ai هم بوده، گفتم بد نيست منم يه سريال shounen ai معرفی کنم:D. راستی اون سريال kasimasi که فرستادم shoujo ai هست اگه خواستين يه نمونشو ببينين. راستش نميشه روی اين دسته بندی ها حساب کرد. مسلن اگه بگين gravitation يه سريال shounen ai هست خوب راست گفتين چون اصل داستان کارتون هم روی همين مسئله تمرکز ميکنه ولی اين کارتونی که امروز دارم معرفی ميکنم کاملن متفاوته!:) يعنی يه داستان مجزا برای خودش داره و برای اينکه حسابی بخندونتتون يه مسائلی رو هم اضافه کرده که به خاطر همون چند چيز به اين کارتون ميگن shounen ai!:blink::p

خوب بگزريم، و اما داستن اين کارتون مثل inuyasha يا fushigi yuugi توی 2 تا دنيا اتفاق ميافته، فقط به جای اينکه قهرمان داستان يه دختر باشه اينبار يه پسره به اسمه يوری yuri.

و به جای اينکه يوری از راه يه چاه يا کتاب از اين دنيا به اون دنيا بره از طريق آب ميتونه اين کارو بکنه حالا فرقی نميکنه که اين آب دستشويی خونه و مدرسه باشه:lol: يا حوض يا دريا!:p

داستان از اينجاا شروع ميشه که روز طی اتفاقاتی يوری توی دستشويی مدرسه کشيده ميشه و چيز بعدی ديگه اي که ميدونه يا ميبينه يه داشت باز و پهن کنار يه دهکده هست. وقتی يوری شروع به صحبت با مردم ميکنه هيچ کس نميفهمه که يوری چی داره ميگه وکلی سنگ و ميوه و ... به سمتش پرتاب ميشه! تنها چيزی که يوری ميتونه بفهمه اينه که تو ژاپن نيست و اهتمالن تو يکی از کشور های اوروپايی هست در همين حال يه مرد سوار بر اسب ميآد و طی يه ماجرای ديگه يوری قادر ميشه به زبان اين سرزمين حرف بزنه.

ولی وقتی به اسب سوار ميگه که نميدونه و نميتونه که به دنيای خودش برگرده مرد اسب سوار بر سدد کشتن يوری بر ميياد:eek: که در همين حال يه عده ديگه ميآن و يوری رو نجات ميدن!:rolleyes:

اين گروه تازه از راه رسيده به يوری ميگن که يوری maoh يا پادشاه جديد اين سرزمين هست :D و تنها دليلشون هم اينه که رنگ مو و چشم يوری سياه هست و اينکه ميتونه به زبون شون صحبت کنه! :blink:خلاصه به يوری ميگن که اون يه مازوکو هست يعنی آدم هايی که دارای قدرت های خاسی هستن و در حال حاضر مازوکو ها بر اين سرزمين حکومت ميکنن و انسان ها هم دل خوشی از مازوکو ها ندارن و به خاطر همين بوده که ميخواستن اون اول يوری رو بکشن!:f34r:

حالا بيچاره مونده که جوری همه اين چيزا رو هضم کنه؟ از يه طرف ميگن پادشاه هست از يه طرف ديگه وقتی به قصر ميرسن با رفتار سرد و خصومت آميز دو نفر ديگه روبرو ميشه و نميدونه که چه عکس العملی بايد نشون بده!:blink::(

يوری سعی ميکنه که از روابط يه کم سر در بياره و ميفهمه که کسايی که نجاتش دادن گونتر و کنراد بودن. گونتر تقريباً نقش وزير رو بازی ميکنه و شخصيت بسيار خنده داری داره:p:

Gun1.gif

کنراد يکی از سه پسر مائوی قبلی بوده که در واقع پسر وسط هست و چون پدرش انسان عادی بوده ، مازوکو نيست و 2 تا برادر ديگش رفتار خوبی باهاش ندارن:(! کنراد خيلی شخصيت آروم و مهربونی داره و هميشه مراقب و مواظب يوری هست:):

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
برادر بزرگتر کنراد، گوئندل هست که قيافه ترسناکی داره و خيلی جدی هست ولی زير اين ماسک شخصيت بامزه و مهربونی داره!:happy: مخصوصاً موقعی که بافتنی ميبافه!:lol:

برادر کوچيکتر ولفرم هست که تقريباً هم سن خوده يوری هست، خيلی از خود راضی و لوس هست:eek: و معتقده که گوئندل بايد پادشاه بشه نه يوری!:hmm:

و lما مادر اين سه برادر مائو قديمی بوده که الان يوری به جاش اومده، جالبه که بدونين اين سه برادر هر کدوم از يه پدر هستن!!!:lol: شری شخصيت س ک س ی - کمدی اي داره و در عين حال مهربون:happy::

شخصيت های خيلی زياد و جالبه ديگه اي تو اين کارتون هستن که اگه من بخوام بگم بايد تا فردا براتون بنويسم. اينم بگم که مادر يوری انسان عادی و پدرش اهل شينماکوکو يا همون سرزمينی که يوری الان رفته، هست و هر دو شخصيت های خيلی خيلی بانمکی دارن مخصوصاً مامانش!:p صحنه خواستگاری باباش از مامانش واقعاً ديدنی هست.:D

چيزه ديگه اي که يادم رفت بگم اينه که يوری بعد از يه مدت که تو شينماکوکو ميمونه ، اون قدرت های غير آوميزاديش کمکم ميآن بيرون. يوری خيلی ناخوداگاه از اين قدرت استفاده ميکنه و وقتی در اين حال هست تغيير قيافه ميده (عکس پايين) و قدرتش هم اينه که ميتونه با آب هر کاری که دوست داره بکنه و سلاهش در واقع آب هست:blink::

در واقع تا قابل از اينکه يوری به اين هالت بالا در بياد کسی زياد قبولش نداشت و خودش هم باورش نميشد که مائو هست. خلاسه که برعکس بقيه مائو ها يوری پادشاه مهربونی هست و با خشونت مخالفه که باعث ميشه درباری ها اولش باهاش خوب نباشن و اينکه يوری چه جوری بايد يواش يواش نظر انسان ها رو نسبت به مازوکو ها عوض کنه ، اين کارتون رو خيلی جالب ميکنه:) و اينکه اصلاً يوری کی بوده چه جوری سر از ژاپن در آورده بوده و ...

در مورد اسکلت های پرنده يادم رفت بگم، برای خودشون چيزين:lol::

بالا