• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
البته یه کم (فقط یه کم) دخترونه اس و یه کم هم سیندرلاییه (از این جنبه اش خیلی خوشم نمیاد که دختره یهو بدون هیچ زحمتی نوازنده معرکه ای میشه ... چه معنی داره ... :D ) ولی انصافا غیر قابل مقاومته ... معرکه اس ... :D
موافقم;)
راستی آهنگ op ش رو نداری؟ اگه اسمشو هم بگی خوبه
eyebrow.gif
برات opening و ending رو آپلود کردم (راستی قبلاً ها کرده بودم وقتی معرفيش کردم، نگرفته بودی؟:blink: )

راستی کارتون Piano: The Melody of a Young Girl's Heart رو دیدی فریدا؟
questionedf.gif
نوچ، تو ميدونی چه جورياست؟
4_12_6.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من دارم !full metal panic رو می بینم الان ( فصل اول ) ... قشنگه ... لوکیشن داستان بین مدرسه و زیردریایی جابجا میشه .... وقتی تو زیردریایی هستن داستان نظامیه و وقتی توی مدرسه هستن داستان کمدیه ...
rollingf.gif
از برادر شينوبی گرفتی؟ :happy:

خنده دار ميخوای ببينی بايد fumoffu رو ببينی. تازه آدم ميفهمه معنی کمدی يعنی چی!:D;)

fmpfumo.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من یه دیکشنری خفن پیدا کردم , که تلفظ هم میکنه , انگلیسی به ژاپنی و ژاپنی به انگلیسی داره :D
منم ميخوام
4_1_10v.gif

راستی یکی اینجا درباره کم کردن سایز فایل های flv گفته بود , میشه دوباره بگید :whistle:
کسی چيزی گفته بود؟؟؟ :blink: پليز پليز دوباره بگين:(. من تنها چيزی که يافتم riva flv encoder هست که ميشه فايل های flv رو به mpeg تبديل کرد و اگه کيفيت رو پايين پايين بيارين نزديک 1000 kb حجم فايل کمتر ميشه ولی ديگه قابل ديدن هم نيست!:(:wacko:

کسی نرم افزار خوبه باهالی برای تنديل سراغ نداره؟!!!:eek:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خواهر فريدا جان، imageshack.us اينجا شاناره (آخه تو تبريک تولد ساحل يه دونه ضربدر قرمز به جاي عکس مورد نظر ديدم و از تو پراپرتيز ديدم تو ايمج شک هاست شده که شاناره >_< راستي اون عکس (ظاهرا والپيپري، چيزي بايد باشه بر طبق لينکش) که مربوط به خدا شاه ما را حفظ کند براي من ضربدر مياد!)
ممنون از اينکه گفتی:happy:، درستشون کردم ;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ديشب نصف شب يا بهتره بگم صبح داشتم يه کاری ميکردم که دستام بند بود ولی گفتم از فرصت استفاده کنم دو تير و يه نشون کنم ، هم به کارم برسم هم کارتون ببينم:p، خلاصه از لای dvd ها dvd کارتون ghost hunt اومد بيرون (من ميزارم همه سريال ها 4-5 قسمت بره جلو بعد يهو ميبينم ، حوصله اينکه هفته اي يه قسمت ببينم رو ندارم:D ) خلاصه کلی به خودم فش دادم که آخه دختر نصفه شبی کارتون روح ديدنت ديگه چی بود!
36_1_25.gif

اينا رو گفتم که بگم کسايی که کارتون يه نمه ترسناک دوست دارن اينو ببينن:p.

خوب منم ديگه برم بخوابم، شبتون بخير;)

ps:
راستی دنيل بزرگ عکس کيرا و افرن که تو امضات هست رو نداری؟:eek:

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
فريدا جان. نرم افزار Total Video Converter واقعا عاليه! مي توني باهاش فايلهاي flv رو به MP3 MP2 و فورمتهاي ديگه صوتي و تصويري تبديل كني! مي توني از اينجا دانلودش كني. خوبيش اينه كه رجيستريشن نامبري كه ميخواد توي همون فايل key وجود داره و ميشه كپيش كرد. با تشكر از همينه عزيز كه اين نرم افزار خيلي خوب رو به من معرفي كردند.

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
پس ما سعی ميکنيم که آهنگ های اين سريال رو به طور کامل برای شما آپلود نماييم!:D
sign0031.gif
انصافا آهنگاش همه خیلی قشنگن. مثلا تو صحنه های نبرد آدم انتظار داره یه آهنگ هیجان انگیز بشنوه ولی یه دفعه می بینی یه تم غمگین و ملایم روشه ... باعث میشه کلا حس آدم نسبت به اون صحنه عوض بشه ... من که خیلی خوشم اومد :D

راستی هنوز شروع به ديدن seed destiny نکردی!!! از دست نديش ها!:)

نه :p یه اخلاق مضحکی دارم من که باید حتما مطمئن باشم چند تا کارتون (یا فیلم - یا کتاب ) خفن دم دستم هست تا اگه یه وقت معمولیاش دلمو زد برم سر وقت اونا. seed destiny و wolf's rain رو گذاشتم برای روز مبادا :D

برات opening و ending رو آپلود کردم (راستی قبلاً ها کرده بودم وقتی معرفيش کردم، نگرفته بودی؟:blink: )
signs001.gif
نه اصلا ندیده بودم قبلا :D

نوچ، تو ميدونی چه جورياست؟
منم نچ :D

منم 6 تيرم!:( هر چی به مامانم گفتم يه روز ديگم صبر کنه، نکرد! من از 6 متنفرم!!!!!
پس تو نصف منی :p

راستی دنيل بزرگ عکس کيرا و افرن که تو امضات هست رو نداری؟
قبلا از تو یکی از پستای خودت برش داشته بودم :D

فایل های ضمیمه

• gs_kiraasuran2.jpg
    gs_kiraasuran2.jpg
    84.8 KB · نمایش ها: 7

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
میشه spoiler نزارید اینجا :whistle: خوب همه که سرعتشون بالا نیست از تورنت بگیرن سریع , بعضی ها مجبور میشن از youtube ببینن که یخورده طول میکشه برسه به youtube , اونوقت مجبور میشیم به این تاپیک سر نزنیم
confused0072.gif

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
به نقل از murderer :
یک نفر لطف کنه فضای تاریخی سال 1860 تا 1870 ژاپن رو کمی شرح بده
این دوره ، دوره انتقالی محسوب میشه ... یه امپراطور مرد ( که خیلی اهل دنیای مدرن نبود و رابطه خوبی با خارجی ها نداشت ) و جاش رو به امپراطور بعدی( meji ) داد ( که دموکراتیک تر بود و به دولت میدون میداد ) و ژاپن توی این دهه بطور کامل وارد دوران مدرن شد ...
king.gif

از اتفاقات مهم این دهه ، مدرن شدن ارتش ژاپن بود : توی اون سالها هنوز امریکا وارد ژاپن نشده بود ( چون خودشون درگیر جنگهای داخلی بودن ) ... ولی هلندی ها ، توی همین سالها ، نیروی دریایی ژاپن رو مدرن کردن
96.gif
... فرانسه و انگلیس هم توپخانه و تجهیزات دیگه رو به ژاپن معرفی کردن ...

نبرد Boshin War هم توی اواخر همین دهه اتفاق افتاد
warriorsmiley.gif
... بین طرفدارای شوگان ها و طرفدارای امپراطور meji... آخه امپراطور جدید از قدرت اونا کم کرده بود ... نهایتا امپراطور جنگ رو برد ... ( اصطلاحا به این سالها میگن Meiji Restoration )

پی نوشت : فیلم " آخرین سامورایی " توی سالهای 1870 می گذره و اون پسر جوون هم همین meji بود ..
curtianpeek%5B1%5D.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

فایل های ضمیمه

• dgrayman1501LG.jpg
    dgrayman1501LG.jpg
    87.3 KB · نمایش ها: 9
  • dgrayman1511LG.jpg
    dgrayman1511LG.jpg
    75.7 KB · نمایش ها: 8
  • dgrayman1521LG.jpg
    dgrayman1521LG.jpg
    90.6 KB · نمایش ها: 2
  • dgrayman1524LG.jpg
    dgrayman1524LG.jpg
    102.8 KB · نمایش ها: 2
  • dgrayman1527LG.jpg
    dgrayman1527LG.jpg
    84.2 KB · نمایش ها: 6

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
:) :D :D :) :D :D :) :D :D :) :D :D :) :D :D :) :D :D :) :D :D :)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

فایل های ضمیمه

• ghosthunt074ok1.png
    ghosthunt074ok1.png
    58.9 KB · نمایش ها: 9
  • ghosthunt082sn5.png
    ghosthunt082sn5.png
    74.9 KB · نمایش ها: 8
  • ghosthunt084ex6.png
    ghosthunt084ex6.png
    51.4 KB · نمایش ها: 10
  • ghosthunt092ib8.png
    ghosthunt092ib8.png
    72.6 KB · نمایش ها: 3
  • ghosthunt094ar3.png
    ghosthunt094ar3.png
    44 KB · نمایش ها: 3

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
روزبه Love Hina رو فصل 1 و 2 شو با کيفيت خوب برات گرفتم:D. دانلودش ديگه نکن.;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من يه سوال خيلی off topic دارم:

کی اينجا رشتش تجربی بوده يا از مسائل پزشکی سر در ميياره؟

من ميخوام يکی برای من دقيق بگه که پلاکت های خون چه جوری فعال( activate) ميشن و اينکه چه جوری اين پلاکت های فعال شده باعث تشکيل تورمبين (thrombin يا blood clot) ميشه؟:eek:

منو دريابين :(

ممنون :)

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
من يه سوال خيلی off topic دارم:

کی اينجا رشتش تجربی بوده يا از مسائل پزشکی سر در ميياره؟

من ميخوام يکی برای من دقيق بگه که پلاکت های خون چه جوری فعال( activate) ميشن و اينکه چه جوری اين پلاکت های فعال شده باعث تشکيل تورمبين (thrombin يا blood clot) ميشه؟:eek:

منو دريابين :(

ممنون :)

سلام فريدا جان

من رشته م تجربي بوده . همونطور كه مي دونيد دليل اصلي اكتيواسيون پلاكتها جراجات وارده به بدن به ويژه اگر بريدگي نسبتا عميق باشه هستش. هرگونه آسيب به ديواره و غشا، سلولها كه در كمال تعجب بعضي وقتها سيستم ايمن سازي بدن چنين آسيبهايي رو وارد مي كنه . جريان خون نامنظم هم ميتونه يكي ديگه از دلايل ايجاد لخته خون باشه. وجود سلولهاي سرطاني نزديك به موضع ورودي جريان خون به اعضا، .اين مورد واقعا خيلي موثره..چون اجزايي به جريان خون وارد مي كنن كه كاملا توانايي اكتيو كردن پلاكتها و ايجاد لخته رو داره.

اينها چيزهايي بود كه از زيست شناسي جانوري يادم مونده.حالا يه سرچ مي كنم تا مطلب معتبري پيدا كنم.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام فريدا جان

من رشته م تجربي بوده . همونطور كه مي دونيد دليل اصلي اكتيواسيون پلاكتها جراجات وارده به بدن به ويژه اگر بريدگي نسبتا عميق باشه هستش. هرگونه آسيب به ديواره و غشا، سلولها كه در كمال تعجب بعضي وقتها سيستم ايمن سازي بدن چنين آسيبهايي رو وارد مي كنه . جريان خون نامنظم هم ميتونه يكي ديگه از دلايل ايجاد لخته خون باشه. وجود سلولهاي سرطاني نزديك به موضع ورودي جريان خون به اعضا، .اين مورد واقعا خيلي موثره..چون اجزايي به جريان خون وارد مي كنن كه كاملا توانايي اكتيو كردن پلاكتها و ايجاد لخته رو داره.

اينها چيزهايي بود كه از زيست شناسي جانوري يادم مونده.حالا يه سرچ مي كنم تا مطلب معتبري پيدا كنم.
ممنون آريانا جون :)
دستت درد نکنه. منظورم دليل اکتيواسيون هست مثلاً اينکه چه جوری فيبرين آزاد ميشه و يا چه واکنش يا اتفاقی مياوفته که لخته ايجاد ميشه! بيشتر هم منظورم اکتيواسيون داخل بدن هست نه اونی که توسط زخم خارجی ايجاد ميشه.:eek:

بازم دستت خيلی خيلی درد نکنه، اگه تونستی چيزی پيدا کنی برام pm بزار که تاپيک رو هم من بهم نريزم. بازم ممنون :happy:

بالا