Capitan7ir
Registered User
سلام دوستان .من تازه اینجارو پیدا کردم متاسفانه!فکر نمیکنم بتونم تمام تاپیکو بخونم.کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟
بچه های اینجا خیلی فعال به نظر میان.خوشحال میشم منو هم توی جمعتون بپذیرین:blush:
سلام دوستان .من تازه اینجارو پیدا کردم متاسفانه!فکر نمیکنم بتونم تمام تاپیکو بخونم.کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟
بچه های اینجا خیلی فعال به نظر میان.خوشحال میشم منو هم توی جمعتون بپذیری
[Shinsen-Subs]_Ghost_Hunt_-_15_[92EF5BA3].avi
![]()
روزبه اين عکس مال کدوم سرياله؟؟؟
واقعاً خيلی جالبه اگه همه شما اين سريال رو ديده باشين و هيچ حرفی برای گفتن در موردش نداشته باشين!!!!!:blink::blink::blink:
![]()
Live action ها رو هم دیدم مثل ami wa petto و هاننا یوری...![]()
![]()
![]()
همه يه نزديک 100 تا کارتون رو ديدی؟:blink: فکر کنم کم کم بزنی رو دست من!!!:lol: ليست و چک کردی؟ کارتون های برادر شينوبی رو هم ديدی؟؟؟
Live action ها رو هم ديدی؟ سری جديد که دست لرد سياه بود رو چی؟ samurai champloo، get backers, ...
باورم نميشه همه رو ديده باشی!!!yu yu hakusho؟
سری بعد وقتی بابام بخواد بياد ميشه ديگه. يه فکری به حال 1-2 ماه ديگه ات بکن تا اون موقع ...چاره اي نيست مگه اينکه بگردی يه مسافر پيدا کنی!
![]()
===
شما اقایونی که دارید بولدوزری کارتون می بینید به جای این که هی بیاید اسپم کنید4 تا چیز راجب کارتون ها بگید
(بیشتر منظورم دانیل بود البته بعد بقیه
) ....حالا جدای از شوخی (معمولا اینو می نویسن که بگن اون جملات قبلی شوخی بوده اما من کاملا صادقانه نوشتم
) یکم بیاید به تحلیل و بررسی کارتون ها بپردازیم ... خوبیش اینه که هر کی هر کارتونی دیده باشه اگه هیچ کسم ندیده باشه فریدا دیده :happy:![]()
تا فریدا از خواب بیدار نشده ما رفتیم ... ممکنه بیدار شه بعد این شکلی شه ..... فعلا!
خوب انگار سپهر میخواد به عنوان اولین نفر چپتر 13 برزرک رو اسپویل کنه
چپتر 14 مال دانیل
چپتر 15 مال فریدا
چپتر16 ما من
خوب اقا سپهر منتظر تحلیل و برسی و اسپویل شما هستی
سلام سلام![]()
بچه های اینجا خیلی فعال به نظر میان.خوشحال میشم منو هم توی جمعتون بپذیرین:blush:
ميدونی که من اصولاً spoiler دوستممن چقدر از این کارتون خوشم می اد
.... فقط یه ایراد داره اونم اینه که خیلی بدجور ادم رو می زاره تو خماری حالا نمی دونم شاید چون من دوست دارم اینجوری می شم !![]()
این مایی هم خیلی باحاله.... راستی فریدا اینا اسماشون چرا اینجوریه ؟ نمی دونم ولی اصلا اشنا نیست به گوشم !
راستی تو این قسمت اخر به نظرت این پسره که عینه پیرمرداس یجوری نیست ؟ خیلی ریلکسه انگار نه نگار اونجا پپره روحه![]()
با اينکه منظورتو از جمله آخر نفهميدم کاملن باهات موافقمشما اقایونی که دارید بولدوزری کارتون می بینید به جای این که هی بیاید اسپم کنید4 تا چیز راجب کارتون ها بگید
(بیشتر منظورم دانیل بود البته بعد بقیه
) ....حالا جدای از شوخی (معمولا اینو می نویسن که بگن اون جملات قبلی شوخی بوده اما من کاملا صادقانه نوشتم
) یکم بیاید به تحلیل و بررسی کارتون ها بپردازیم ... خوبیش اینه که هر کی هر کارتونی دیده باشه اگه هیچ کسم ندیده باشه فریدا دیده :happy:![]()
تا فریدا از خواب بیدار نشده ما رفتیم ... ممکنه بیدار شه بعد این شکلی شه ..... فعلا
يادت رفته دمه امتحانات رفتی هيچ خبری هم ازت نبود!!!خوب انگار سپهر میخواد به عنوان اولین نفر چپتر 13 برزرک رو اسپویل کنه![]()
چپتر 14 مال دانیل
چپتر 15 مال فریدا
چپتر16 ما من
خوب اقا سپهر منتظر تحلیل و برسی و اسپویل شما هستیم![]()
ا... تو هنوز gravitation نديدی؟!:blink: من تازه ميخواستم ازت بپرسم نظرت در موردش چيه؟برادرها چرا Gravitation تو لیست نیست؟ لیستتون یه چیزایی رو کم داره مثلا انیمه هانایوری دانگو نیست و The heroic legend of Arsalan هم نیست.کسی نداره اینارو؟
دنيل اين کم و کسرياتو از هديه نگرفتی؟![]()
برادرها چرا Gravitation تو لیست نیست؟ لیستتون یه چیزایی رو کم داره مثلا انیمه هانایوری دانگو نیست و The heroic legend of Arsalan هم نیست.کسی نداره اینارو؟
نمیدونم چرا تو لیست انیمه ها زده 23 قسمتش دست دانیله ولی دانیل برام 11 قسمتشو زده..![]()
به کارما اعتقاد داری؟ ساده اش میشه همون قضیۀ "چاه نکن بهر کسی"خودم کردم که ...اره![]()
يادت رفته دمه امتحانات رفتی هيچ خبری هم ازت نبود!!!حالا که نوبت من شده ميگه برو بشين مانگا بخون!:blink: اگه من يه روز دستم به شما ها برسه!
![]()
ميگم پس شروع کن به ديدن کارتون های برادر شينوبی!راستی tsubasa chronicles رو هم ديدی؟
scrapped princess رو ادامه شو برای لرد سياه فرستادم. الان کامله.
با اينکه منظورتو از جمله آخر نفهميدم کاملن باهات موافقم، مخصوصاً در مورد بهروز اين قضيه صدق ميکنه که تا حالا محض رضای خدا يه کارتون هم معرفی نکرده:blink::lol:! بيا يه کارتون معرفی کن بچه ها يه کم سود ببرن!
![]()
خودم کردم که ...اره
روزبه فصل 13 یا چپتر 13 ؟ خیلی فرق می کنه!
هه هه ...مطمئنا دستت به من یکی نمیرسه![]()
من سراقتو گرفتماره یادمه یه 10 - 20 روز نبودم هیچکی نبود بگه زنده ای مرده ای (شوخی کردم----------->این روشو تازه از سپهر یاد گرفتم)![]()
ايشون برادر بهروزن نه بهروزاین بهروز که نوشته منظورش من نیستما منظورش مدیر بخش هست
يعنی هديه اينا رو چی کار کرده؟ hana yori dango که ماله قديم نديما بود خودش ديده بود پس بايد دستش باشه! gravitation هم که با اين سری يه جديد اومد! نميشه نسفيش رسيده باشه نسفيش نه که!!!!!:blink:ازش پرسیدم به جون بچه امنداره خب . من بی تقصیرم به خدا![]()
![]()
Gravitation مفقود شده متاسفانه . هانا یوری دانگو و یه سریای دیگه هم از اول مفقود بودن متاسفانه یعنی اصلا به دست من نرسیدن![]()
خيلی باهال بود تو مايه های اين کارتون جديد که تازه در اومده tokyo majin gakuen kenpuchou بود، ولی تمومش نکرد که!!!:blink:راستی Tokko رو دیدی نظرت چیه؟به نظرم خیلی به elfen lied نزدیکه