• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

Capitan7ir

Registered User
لایک‌ها
0
:)
سلام دوستان .من تازه اینجارو پیدا کردم متاسفانه!فکر نمیکنم بتونم تمام تاپیکو بخونم.کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟
بچه های اینجا خیلی فعال به نظر میان.خوشحال میشم منو هم توی جمعتون بپذیرین:blush:

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان .من تازه اینجارو پیدا کردم متاسفانه!فکر نمیکنم بتونم تمام تاپیکو بخونم.کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟
بچه های اینجا خیلی فعال به نظر میان.خوشحال میشم منو هم توی جمعتون بپذیری

به به به این چند وقته چقدر طف دار جدید پیدا کرده این تاپیک ....

از من می پرسی برو همشو بخون ....اما اگه خلاصشو می خوای اینجا راجب انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا به طور حرفه ای بحث می شه ! و کارتونها بین بچه ها شیر می شه (من نمی دونم چرا جدیدا مد شده از این لغت بی گانه بی مزه با حروف فارسی استفاده می شه ؟
coffee(1).gif
باید بگردیم یه جایگزین براش پیدا کنیم :D) ... همین دیگه:D

[Shinsen-Subs]​_Ghost​_Hunt​_-​_15​_[92EF5BA3].avi

11.jpg

snoozer_07.gif
من چقدر از این کارتون خوشم می اد
char118.gif
.... فقط یه ایراد داره اونم اینه که خیلی بدجور ادم رو می زاره تو خماری حالا نمی دونم شاید چون من دوست دارم اینجوری می شم !
این مایی هم خیلی باحاله :D .... راستی فریدا اینا اسماشون چرا اینجوریه ؟ نمی دونم ولی اصلا اشنا نیست به گوشم !
راستی تو این قسمت اخر به نظرت این پسره که عینه پیرمرداس یجوری نیست ؟ خیلی ریلکسه انگار نه نگار اونجا پپره روحه :D
این دو خط اخرم یکمی اسپویلر بود ...نباید می خوندید :D

===
شما اقایونی که دارید بولدوزری کارتون می بینید به جای این که هی بیاید اسپم کنید :D 4 تا چیز راجب کارتون ها بگید :D (بیشتر منظورم دانیل بود البته بعد بقیه :D) ....حالا جدای از شوخی (معمولا اینو می نویسن که بگن اون جملات قبلی شوخی بوده اما من کاملا صادقانه نوشتم
blum3.gif
) یکم بیاید به تحلیل و بررسی کارتون ها بپردازیم ... خوبیش اینه که هر کی هر کارتونی دیده باشه اگه هیچ کسم ندیده باشه فریدا دیده :happy:

تا فریدا از خواب بیدار نشده ما رفتیم ... ممکنه بیدار شه بعد این شکلی شه ..... فعلا!

Sunako.JPG

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
روزبه اين عکس مال کدوم سرياله؟؟؟ :D

واقعاً خيلی جالبه اگه همه شما اين سريال رو ديده باشين و هيچ حرفی برای گفتن در موردش نداشته باشين!!!!!:blink::blink::blink:

2rqoeoi.jpg

بابا دیگه اینقدر تابلو نپرس:lol:
این عکس انیمه Scrapped_Princess هست دیگه
میشه گفت داستان جدیدی داره ولی شخصیتهاش به نظر تکراری میان
البته نمیشه رو انیمه که فعلا 11 قسمتشو دیدیم نظر داد ولی اگر بخام از 10 بهش یه نمره بدم7.5میدم
راستی دفعه بعد ادامه اینو بفرس فعلا 11 قسمتش دستمونه
راستی اسامی این انیمه انگار بیشتر اروپایی هست تا ژاپنی مثل pacifica

ادیت:نمیدونم چرا تو لیست انیمه ها زده 23 قسمتش دست دانیله ولی دانیل برام 11 قسمتشو زده..
ugly_confused2.gif

4_6_104.gif
4_6_103.gif
4_11_3.gif

همه يه نزديک 100 تا کارتون رو ديدی؟:blink: فکر کنم کم کم بزنی رو دست من!!!:lol: ليست و چک کردی؟ کارتون های برادر شينوبی رو هم ديدی؟؟؟:eek:
Live action ها رو هم ديدی؟ سری جديد که دست لرد سياه بود رو چی؟ samurai champloo، get backers, ...

باورم نميشه همه رو ديده باشی!!!:eek: yu yu hakusho؟

سری بعد وقتی بابام بخواد بياد ميشه ديگه. يه فکری به حال 1-2 ماه ديگه ات بکن تا اون موقع ... :(چاره اي نيست مگه اينکه بگردی يه مسافر پيدا کنی!:D
Live action ها رو هم دیدم مثل ami wa petto و هاننا یوری...
yu yu hakusho رو هم 3 ماه پیش دیدم
کارتونای برادر شینوبی رو هیچکدومو ندارم
سری جدید انیمه ها رو که لرد سیاه زحمت کشید رو هم دانیل داره برام میزنه
سامورایی چامپلو هم دیدم ولی حال نکردم
راستی Tokko رو دیدی نظرت چیه؟به نظرم خیلی به elfen lied نزدیکه

------------------------------------------------------------------------------------------------
میگم در باره انیمه berserk چطوره هر چپترو بدیم یه نفر بخونه بعد بیاد اسپویل کنه اینطوری چش هیچکس در نمیاد
gigglesmile.gif

Capitan7ir

Registered User
لایک‌ها
0
سلام murderer من سعی میکنم همه تاپیکو بخونم.ولی حلا بگو ببینم به چه صورت شیر میکنین؟تورنت؟
لینک؟فروش؟امانت؟
من خیلی با این تاپیک کار دارم.دارم شروع میکنم ساختن انیمه رو یاد بگیرم.کسی جایی رو سراغ نداره؟
راستی.از سریالهای تلوزیونی چیزی توی دست و بال بچه ها پیدا میشه؟

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
===
شما اقایونی که دارید بولدوزری کارتون می بینید به جای این که هی بیاید اسپم کنید :D 4 تا چیز راجب کارتون ها بگید :D (بیشتر منظورم دانیل بود البته بعد بقیه :D) ....حالا جدای از شوخی (معمولا اینو می نویسن که بگن اون جملات قبلی شوخی بوده اما من کاملا صادقانه نوشتم
blum3.gif
) یکم بیاید به تحلیل و بررسی کارتون ها بپردازیم ... خوبیش اینه که هر کی هر کارتونی دیده باشه اگه هیچ کسم ندیده باشه فریدا دیده :happy:

تا فریدا از خواب بیدار نشده ما رفتیم ... ممکنه بیدار شه بعد این شکلی شه ..... فعلا!

خوب انگار سپهر میخواد به عنوان اولین نفر چپتر 13 برزرک رو اسپویل کنه
243.gif

چپتر 14 مال دانیل
چپتر 15 مال فریدا
چپتر16 ما من
خوب اقا سپهر منتظر تحلیل و برسی و اسپویل شما هستیم
302.gif

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
چپتر 14 مال دانیل
چپتر 15 مال فریدا
چپتر16 ما من
خوب اقا سپهر منتظر تحلیل و برسی و اسپویل شما هستی

خودم کردم که ...اره:D
روزبه فصل 13 یا چپتر 13 ؟ خیلی فرق می کنه :D !

Astalavista

Registered User
لایک‌ها
32
یاد چوبین به خیر...
کارتون قشنگی بود...

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
:)
بچه های اینجا خیلی فعال به نظر میان.خوشحال میشم منو هم توی جمعتون بپذیرین:blush:
سلام سلام:)
خوش اومدين، اميدوارم اينجا بهتون خوش بگزره و مثل ماها وراجی هم زياد بکنين!:D

خوب از شوخی که بگزريم فايل animelist رو از اين لينک دانلود کنين، يه excel چهار صفحه اي هست. صفحه اولش کارتون هايی هست که الان تو ايران موجوده که اگه تهرانين از برادر دنيل ميتونين بگيرين، اگه شهرستانين از لرد سياه. صفحه سومش کارتون هايی هست که من دارم، اگه چيزی خاستين بگين که دفعه بعد بفرستم.;)
حالا حالا ها کارتون برای ديدن دارين. حالا چه جور کارتونی دوست دارين؟ بگين که ماها راهنمايی تون کنيم.:happy:
در مورد پول هم، فقط هزينه dvd خام و رايت و پست، نه چيزه ديگه اي.:happy:
ولی يه شرط داره: بعده ديدن کارتون ها بايد بياين نظر بدين :D
خوب ;)have fun
http://www.4shared.com/dir/1531706/f9971e81/sharing.html

راستی يادم رفت بگم، من خواهر فريدا هستم:blush:، muederer هم برادر سپهره!:D اينجا اونايی که دوست دارن به اسم کوچيک همديگه رو صدا ميکنن:happy:. خلاصه به من بگين فريدا، لينخو نگين!:p

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
snoozer_07.gif
من چقدر از این کارتون خوشم می اد
char118.gif
.... فقط یه ایراد داره اونم اینه که خیلی بدجور ادم رو می زاره تو خماری حالا نمی دونم شاید چون من دوست دارم اینجوری می شم !
این مایی هم خیلی باحاله :D .... راستی فریدا اینا اسماشون چرا اینجوریه ؟ نمی دونم ولی اصلا اشنا نیست به گوشم !
راستی تو این قسمت اخر به نظرت این پسره که عینه پیرمرداس یجوری نیست ؟ خیلی ریلکسه انگار نه نگار اونجا پپره روحه :D
ميدونی که من اصولاً spoiler دوستم:D ولی اين جز اون کارتونايی هست که من بعد از تموم شدن يه داستانش ميزارم 4 قسمتش دانلود بشه بعد نگاه ميکنم چون اينجوری کلافه ميشم مثله تو که تو خهماری موندی!:lol: من الان قسمت 7-8 بايد باشم ولی ممنون که گفتی هنوز تموم نشده ! وگرنه شروع ميکردم باز ميموندم تو خماری!:p
blum3.gif
با اينکه منظورتو از جمله آخر نفهميدم کاملن باهات موافقم:p، مخصوصاً در مورد بهروز اين قضيه صدق ميکنه که تا حالا محض رضای خدا يه کارتون هم معرفی نکرده:blink::lol:! بيا يه کارتون معرفی کن بچه ها يه کم سود ببرن!:D
تا فریدا از خواب بیدار نشده ما رفتیم ... ممکنه بیدار شه بعد این شکلی شه ..... فعلا
15_8_212.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
243.gif

چپتر 14 مال دانیل
چپتر 15 مال فریدا
چپتر16 ما من
خوب اقا سپهر منتظر تحلیل و برسی و اسپویل شما هستیم
302.gif
يادت رفته دمه امتحانات رفتی هيچ خبری هم ازت نبود!!!:cool: حالا که نوبت من شده ميگه برو بشين مانگا بخون!:blink: اگه من يه روز دستم به شما ها برسه!
36_1_15.gif

ميگم پس شروع کن به ديدن کارتون های برادر شينوبی! :D راستی tsubasa chronicles رو هم ديدی؟:eek:
scrapped princess رو ادامه شو برای لرد سياه فرستادم. الان کامله;).

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
برادرها چرا Gravitation تو لیست نیست؟ لیستتون یه چیزایی رو کم داره مثلا انیمه هانایوری دانگو نیست و The heroic legend of Arsalan هم نیست.کسی نداره اینارو؟
ا... تو هنوز gravitation نديدی؟!:blink: من تازه ميخواستم ازت بپرسم نظرت در موردش چيه؟:cool::eek:
دنيل اين کم و کسرياتو از هديه نگرفتی؟:eek:

sum-gravitation.jpg

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
دنيل اين کم و کسرياتو از هديه نگرفتی؟:eek:

ازش پرسیدم به جون بچه ام
127fs2992566.gif
نداره خب . من بی تقصیرم به خدا
127fs2992862.gif

برادرها چرا Gravitation تو لیست نیست؟ لیستتون یه چیزایی رو کم داره مثلا انیمه هانایوری دانگو نیست و The heroic legend of Arsalan هم نیست.کسی نداره اینارو؟

Gravitation مفقود شده متاسفانه . هانا یوری دانگو و یه سریای دیگه هم از اول مفقود بودن متاسفانه یعنی اصلا به دست من نرسیدن
2lxwef8.gif

نمیدونم چرا تو لیست انیمه ها زده 23 قسمتش دست دانیله ولی دانیل برام 11 قسمتشو زده..
ugly_confused2.gif

Scrapped_Princess قسمتای 11 به بعدش با سری دوم به دست من رسید قربان. با این سری برات می زنم
www_MyEmoticons_com__fishing.gif

به کارما اعتقاد داری؟ ساده اش میشه همون قضیۀ "چاه نکن بهر کسی"
49lpmxx.gif

در کل ما از این حرکت استقبال می کنیم. سپهر که سهم خودشو ارائه داد ما هم خواهیم داد
2chw5mg.gif

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
يادت رفته دمه امتحانات رفتی هيچ خبری هم ازت نبود!!!:cool: حالا که نوبت من شده ميگه برو بشين مانگا بخون!:blink: اگه من يه روز دستم به شما ها برسه!
36_1_15.gif

ميگم پس شروع کن به ديدن کارتون های برادر شينوبی! :D راستی tsubasa chronicles رو هم ديدی؟:eek:
scrapped princess رو ادامه شو برای لرد سياه فرستادم. الان کامله;).

مطمئنا دستت به من یکی نمیرسه
302.gif

tsubasa chronicles رو هم دیدم
2303.gif

قشنگ هست ولی بعد از چند قسمت که میگذره شوروحالشو از دست میده از 10 بهش 7 میدم
190.gif

اره یادمه یه 10 - 20 روز نبودم هیچکی نبود بگه زنده ای مرده ای (شوخی کردم----------->این روشو تازه از سپهر یاد گرفتم
302.gif
)
بابا این برادر شینوبی به ما انیمه بده نیست
sad30.gif

با اينکه منظورتو از جمله آخر نفهميدم کاملن باهات موافقم:p، مخصوصاً در مورد بهروز اين قضيه صدق ميکنه که تا حالا محض رضای خدا يه کارتون هم معرفی نکرده:blink::lol:! بيا يه کارتون معرفی کن بچه ها يه کم سود ببرن!:D
15_8_212.gif

این بهروز که نوشته منظورش من نیستما منظورش مدیر بخش هست
اتفاقا من منظور آخرین جمله رو کاملا فهمیدم:D

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
روزبه فصل 13 یا چپتر 13 ؟ خیلی فرق می کنه :D !

فصل 13
3772.gif

دقیقا میشه قسمت 25 انیمه
تو سی دی که دانیل برام زده نوشته Berserk volume 13
برادر منتظر شاهکار هنری شما هستیم
cheer.gif

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
Scrapped_Princess قسمتای 11 به بعدش با سری دوم به دست من رسید قربان. با این سری برات می زنم
www_MyEmoticons_com__fishing.gif

به کارما اعتقاد داری؟ ساده اش میشه همون قضیۀ "چاه نکن بهر کسی"
49lpmxx.gif

در کل ما از این حرکت استقبال می کنیم. سپهر که سهم خودشو ارائه داد ما هم خواهیم داد
2chw5mg.gif

ارادت داریم قربان
mf_ymca.gif

اصولا منم به کارما اعتقاد شدیدی دارم:lol:

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
kanon opening lyric
----------------------------------------------------------------------------------------------------------​
I won 't say thank you
I 'll keep it to myself forever
Words of farewell will drop
Silently after a crystal clear dream
Holding flakes falling from the sky in both hands
I embrace them forever and ever
She already knows the strength it takes
To smile until the end​

میگم یکی زحمت ترجمه اینو میکشه
یه جاهاشو درست نمیتونم بفهمم

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
مطمئنا دستت به من یکی نمیرسه
302.gif
هه هه ...
15_1_61.gif

بالاخره من ايران ميآم ديگه ...
36_23_1.gif

اره یادمه یه 10 - 20 روز نبودم هیچکی نبود بگه زنده ای مرده ای (شوخی کردم----------->این روشو تازه از سپهر یاد گرفتم
302.gif
)
من سراقتو گرفتم :(
این بهروز که نوشته منظورش من نیستما منظورش مدیر بخش هست
ايشون برادر بهروزن نه بهروز
4_2_103.gif
:D
ولی خودمونيم با چه سرعتی اين کارتون ها رو ديدی؟؟؟:blink:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ازش پرسیدم به جون بچه ام
127fs2992566.gif
نداره خب . من بی تقصیرم به خدا
127fs2992862.gif

Gravitation مفقود شده متاسفانه . هانا یوری دانگو و یه سریای دیگه هم از اول مفقود بودن متاسفانه یعنی اصلا به دست من نرسیدن
2lxwef8.gif
يعنی هديه اينا رو چی کار کرده؟ hana yori dango که ماله قديم نديما بود خودش ديده بود پس بايد دستش باشه! gravitation هم که با اين سری يه جديد اومد! نميشه نسفيش رسيده باشه نسفيش نه که!!!!!:blink:
مثله اينکه بايد برم يه زنگ بهش بزنم ...
36_1_18.gif

راستی از اين بچه يه تو چيزی موند اينقدر به جونش قسم ميخوری؟؟؟
36_1_16.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستی Tokko رو دیدی نظرت چیه؟به نظرم خیلی به elfen lied نزدیکه
خيلی باهال بود تو مايه های اين کارتون جديد که تازه در اومده tokyo majin gakuen kenpuchou بود، ولی تمومش نکرد که!!!:blink::( فکر کنم به زودی فصل دوش در بياد :D توصيه به سپهر حتماً ببينش ;)

main_photo.gif

راستش من انتظار يه شخصيت خشن تر از دختره داشتم :eek: ولی خوب قشنگ بود :)

ht5um.jpg

Hantsuki هم قشنگ بود. راستی آخره قسمت آخر يه کارتون ديگه رو معرفی کرد، يادته؟:eek:
اسمش shinigami no ballad هست. بازم شينيگامی ولی اينبار يه دختره ظريف:happy: نقشش هم دقيقاً ازرائيله!:lol:

19hv1.jpg

بالا