سلام دوستان عزيز
ممكنه براي مشاهده تصاوير موجود در پستهاي من نياز به اجراي يك هيتلر شكن داشته باشيد!!!
. در اين پست برنامه
Install PHP 5 Apache MySQL on Windows : WampServer كه يك
Windows web development environment يا خيلي به زبان خودماني! يك برنامه براي ساخت يك سرور اينترنتي برروي سيستم شخصي است، را به شما معرفي و سپس درون آن اسكريپت
Rapid Leech - Official Rapidleech V2.3 | Lightning fast download from Rapidshare Megaupload Filefactory Mediafire Megavideo Server Host را نصب خواهيم نمود كه مخصوص دنلود از سايتهاي Rapidshare و بقيه File Hostها ميباشد. روش كار بسيار ساده است و پس از چند دنلود و كپي فايل و دستكاري چند فايل متني سرور شما آماده استفاده ميباشد! حتا ميتوانيد از راه دور (اينترنت يا شبكه محلي) به آدرس سيستم خود (IP اينترنتي سيستمتان) دسترسي يافته و از Rapidleech نصب شده برروي سيستم خود استفاده نماييد!!
دنلود و نصب WAMP
. برنامه WAMP يك Web HOST به همراه برنامه Apache و Php و Mysql و PhpMyadmin و SQLBuddy را براي شما نصب مينمايد. حجم اين برنامه در حدود ~40MB است و همه برنامههاي فوق را يكجا درون خود دارد! به همين دليل كار نصب و آماده نمودن سرور بسيار راحت و فقط با يكباز نصب و چنبار Next زدن انجام ميشود! از آدرس زير برنامه WAMP را دناود نماييد:
. من نسخه 32 بيتي را براي تست و نوشتن اين آموزش دنلود و نصب نمودهام. نسخهاي كه من در زمان نوشتن اين آموزش دنلود و نصب نمودم نسخه زير بود:
WampServer 2.1a [24/12/10]
Includes :
- Apache 2.2.17
- Php 5.3.3
- Mysql 5.1.53 (version 64 bits)
- Mysql 5.5.8 (version 32 bits)
- PhpMyadmin 3.2.0.1
- SQLBuddy 1.3.2
. پس از دنلود و نصب برنامه WAMP آن را اجرا نماييد. آيكون آن در System Tray (كنار ساعت ويندوز - به آن قسمتnotification area يا System Tray ميگويند) در اولين اجراي برنامه WAMP، اين برنامه سرويسهاي خود را اجرا خواهد نمود. نشانه درست اجرا شدن و آماده استفاده بودن آن رنگ آيكن آن است كه دارد تغيير ميكند. رنگ غير فعال آن
قرمز و رنگ در حال اجرا شدن سرويسها رنگ
زرد و رنگ درست اجرا شدن همه سرويسها و آماده استفاده شدن سرور رنگ
سبز است.
. اگر در زمان اجراي برنامه WAMP آيكن آن روي رنگ
قرمز ثابت ماند بايد روي آن Left Click كرده و از منو گزينه Start All Services را انتخاب نماييد. وقتي رنگ آيكن از
قرمز به
زرد و سپس به
سبز تغيير رنگ داد يعني همهچيز به خوبي اجرا شده و سرور آماده استفاده است. فقط براي اطمينان دوباره روي آيكن برنامه چپ كليك كرده و از پاين منو مطمعن شويد گزينه
Put Offline نوشته شده است. اگر نوشته بود
Put Online بايد روي آن كليك كنيد تا تبديل به عبارت Put Offline شود.
. پس اگر آيكن
سبز بود و عبارت
Put Offline هم نوشته شده بود به بخش بعدي برويد يعني نصب RapidLeech برويد. در غير اينصورت ادامه مطالب را بخوانيد. نشانه درست بودن همهچيز در WAMP، به غير از موارد فوق اين است كه اگر در آدرس بار برنامه Browser خود آدرس سيستم خود يعني 127.0.0.1 يا عبارت localhost را بنويسيد بايد صفحه توضيحات WAMP تقريبن همانند شكل زير براي شما باز شود:
لينك تصوير 1
صفحه Home Page سرور شما به آدرس localhost يا 127.0.0.1 يا IP اينترنتي شما
. آدرس صفحات شما ميشود پارتيشني كه برنامه رادر آن نصب نموديد: (من در پارتيشن D نصب نمودم)
d:\wamp\www و فايل index.php همان فايليست كه صفحه موجود در تصوير 1 را ايجاد ميكند. شما بايد پس از اين صفحات، پلاگينها يا اسكريپهاي آماد را در همين فولدر كپي نماييد.
اشكاليابي WAMP: در صورت باقي ماندن رنگ آيكن روي رنگ
زرد يا
قرمز:
. اگر پس انتخاب Start All Services رنگ آيكن برنامه WAMP از رنگ
قرمز به رنگ
زرد، همچنان روي رنگ
زرد باقي ماند، نشان از بروز يك مشكل در اجراي يكي از سرويسها دارد.
. در مورد من اينچنين مشكلي پيش آمده بود: ابتدا برروي آيكن WAMP بايد LEFT Click كرده و از منوي Apache\Service گزينه Test Port 80 را انتخاب نماييد. پنجره داسي باز شده و آزاد بودن اين پورت براي استفاده Apache را تست ميكند و اگر مشكلي وجود داشته باشد پيغام خطايي به شما نمايش داده ميشود. در مورد من اين پيغام خطا نمايش داده شد:
i
Your port 80 is actually used by :
Information not available (might be Skype).
Press Enter to exit...i
. اتفاقن من هم برنامه Skype اجرا شده داشتم! به همين دليل اول Skype را بستم و دوباره روي آيكن برنامه WAMP چپ كليك كردم و گزينه Restart All Services را انتخاب نمودم. پس چند ثانيه رنگ آيكن سبز شد. به هر حال ممكنه شما برنامه اينترنتي به غير از Skype فعال داشته باشيد كه از پورت 80 استفاده نمايد. بايد ابتدا آن را بسته و كار فوق را تكرار نموده و پس از سبز شدن آيكن WAMP، دوباره آن برنامه را اجرا نماييد.
. اگر مشكل شما مورد ديگري به غير از مورد بالا بود ميتوانيد
در فروم سايت WAMP به دنبال پاسخ به سوال خود بگرديد.
دنلود و نصب و تنظيم RapidLeech
. خوب به ترتيب زير عمل نماييد:
1) براي دنلود اسكريپت بايد از فروم سايت RapidLeech به انجمن
Latest Release رفته و سپس تاپيك
Rapidleech Official Latest Release را باز نموده و از لينك دنلودي كه در آن موجود است آخرين نسخه رسمي آن را دنلود نماييد. دو نكته:
نكته اول: من لينك مستقيم را قرار ندادم چون ممكنه در آينده آدرس آن تغيير نمايد.
نكته دوم: لينك فعلي براي دنلود اسكريپت، به سايت Google Apps است كه روي ما ايرانيان توسط خود گوگا هيتلر است! پس با يك هيتلر شكن آن را دنلود نماييد!!
2) پس از دنلود اسكريپت كه به شكل Zip يا Rar است، آن را درون فولدري Extract نماييد.
3) در فولدر برنامه WAMP به فولدر www رفته و يك فولدر به نام دلخواه ولي ساده، كوتاه و با حروف كوچك ساخته. من چنين فولدري را ساختم:
d:\wamp\www\rl
4) اكنون تمامي فايلها و فولدرهاي موجود در فولدر Extract شده را درون فولدري كه در WAMP ساختيد كپي نماييد. مثل اين:
لينك تصوير 2
پنجره Windows Explorer در ويندوز 7 به آدرس D:\wamp\www\rl كه در ريشه آن اسكريپت RapidLeech را دنلود نمودهام.
5) اكنون براي اطمينان از درست بودن همه چيز، آدرس اينترنتي WAMP خود را + نام فولدري كه براي اسكريپت RapidLeech ساختيد را در آدرس بار Browser خود بنويسيد. در مورد من چنين آدرسي ميشود
http://localhost/rl با نوشتن اين آدرس صفحه تنظيمات اوليه اسكريپت ظاهر ميشود:
لينك تصوير 3
صفحه تنظيمات اوليه اسكريپت RapidLeech در اولين باري كه آن را اجرا نماييد
6) پس از اعمال تنظيمات خود برروي دكمه Save Configouration كليك كنيد. من كه تنظيمي نكردم ولي اگر شما لازم داشتيد گزينههاي دلخواه خود را انتخاب يا تغيير داده و سپس برروي كليد ذكر شده كليك كنيد.
7) در پنجره بعدي در خطي ذخيره شدن موفقيت آميز تنظيمات به اطلاع شما ميرسد. برروي لينكي در همان خط كليك كنيد تا صفحه اصلي اسكريپت باز شود:
لينك تصوير 4
صفحه سايت RapidLeech شما از اين به بعد اين شكلي خواهد بود
. تا اينجا اسكريپت به درستي نصب و اجرا ميشود ولي هنوز همه كارها تمام نشده است. اكنون بايد آخرين پلاگينهاي Web Hostها را از فروم RapidLeech دنلود كرده و به دورن فولدر
d:\wamp\www\rl\hosts\download برروي پلاگين قديمي آن كپي نماييد.
1) در اينجا روش دنلود و تنظيم پلاگين سايت rapidShare را توضيح دادهام.
. پس از اعمال تمامي تغييرات فوق سايت من به خوبي و راحتي از سايت Rapidshare دنلود ميكرد و فايل دنلودي را درون فولدر
d:\wamp\www\rl\files قرار ميداد. در تستهاي من اسكريپت RapidLeech به خوبي ميتوانست چندين لينك را كه در صفحه اصلي در قسمت Auto Transload معرفي نمودهبودم را به شكل اتوماتيك و پشت سر هم دنلود نمايد. ولي اگر زماني مشكلي پيش آمد شما ميتوانيد از برنامههاي اتوماسيون استفاده نماييد. قبلن هم
در اين صفحه و از پست 39 تا 53 در مورد نوشتن يك ماكرو براي اتوماسيون نمودن عمليات دنلود چندين لينك از سايت Rapidshare به شكل خودكار توضيحاتي دادهام.
موفق باشيد.
خداحافظ
IgImAx
90/06/15