• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي و آشنايي با نحوه كار File Hosting و شبكه‌هاي Peer-to-Peer ( يا P2P) و مقايسه آن

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام Moahammad_sdt جان
1538.gif

. از aug 2008 تا كنون و فقط يك پست! به هر حال ورودتان را به PT از اكنون تبريك عرض مي‌كنم و اميدوارم كه بيشتر از اين‌ها شما را در بين دوستان صميمي اين فروم ببينيم.

. اما سوال شما...! پارامتر‌هاي زيادي در سرعت دونلود يك فايل در شبكه تورنت تاثير دارد. فقط زياد بودن Seeder اهميتي ندارد بلكه سرعت Seederها و اونايي كه شما به آنها وصل شديد و سرعت Swarm و تنظيمات خود برنامه كلاينتتان و ترافيك شبكه و تنظيمات ISP براي محدود كردن يا نكردن دونلود از شبكه تورنت و ...........

. در مورد افزايش سرعت دونلود در µTorrent و در صبانت شبانه!! (چرا عرض مي‌كنم شبانه! چون شبانه صبانت به دليل ترافيك بالا و اشتراكي بودن Bandwidth بايد يه سري تنظيمات خاص انجام دهيم وگرنه در حالت عادي اين قدر تنظيمات لازم نيست) اول كه بيش از دو و نهايتش 3 فايل را براي دونلود نگذاريد:

. و تنظيمات زير را اعمال نماييد:

. عدد Global...o با اين فرمول به دست مي‌آيد:
Global.... = Maximum.... * ....Active Download(from Queueing)o

. براي تست اينكه چه عددي و چه تنظيمي براي شبكه و سيستم شما مناسب تر هست، مي‌توانيد از يك فايل torrent كه يه dedicated servers داره و سرعت آن بالا و تظميني هست استفاده نماييد. مانند اين فايل: Slackware 10.2 torrent

. در كل اين دو لينك هم مي‌تواند به شما كمك نمايد: Setting up µTorrent for your internet connection و اين پست كه حاوي نكات زيادي هست كه اكثر آن نكات شامل پارامتر‌هايي مي‌شوند كه در سرعت دونلود در تورنت تاثير گذارند.

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
87/11/29
209266.gif
26650.gif

Moahammad_sdt

Registered User
لایک‌ها
0
خیلی آقایی igimax
ولی اینرو نفهمیدم
. براي تست اينكه چه عددي و چه تنظيمي براي شبكه و سيستم شما مناسب تر هست، مي‌توانيد از يك فايل torrent كه يه dedicated servers داره و سرعت آن بالا و تظميني هست استفاده نماييد. مانند اين فايل: Slackware 10.2 torrent
وقتی دارم دونلود میکنم چه جوری بهم میگه که چه سرعتی مناسب هست

Last edited:

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام Moahammad_sdt جان
1538.gif

. شما براي اون پارامتر‌ها عددي را درنظر بگيريد، اول براي Max... Peer per Torrent يك عدد در نظر بگيريد مثلن 60 بعد تعداد 3 فايل را براي دونلود انتخاب نماييد (يكيشم اون لينك باشه) بعد 3 * 60 = 180 پس 180 براي Global حالا تغييرات را اعمال نماييد و 2:30 الي 3 دقيقه صبر نماييد و ببيند سرعت شما به چه حدي مي‌رسه؟ ثبات و ماگزيمم و مينيموم سرعتتان را بر اساس نمودار برنامه درنظر بگيريد. (اون زمان 3 دقيقه براي ما كه 512Kbps هستيم صادق هست اما اگر سرعت اينترنت شما كمتر است بايد زمان بيشتري تامل نماييد و بر عكس...)

. حالا عدد متفاوتي را انتخاب نماييد و ببينيد عددهاي بالاي 60 سرعت ثابتتري به شما مي‌دهند يا اعداد پاينتر. در زمن در هر حالتي سرعت Max.. UL Rate خود را روي همان 6KB/s تنظيم نماييد.

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
87/11/30
209266.gif
26650.gif

Moahammad_sdt

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
دمت گرم igimax من جدی به با حالی تو ندیده بودم چون بعضی اصلا جواب نمیدن
اولابگم من یک فایل 2 گیگ دارم دانلود میکنم و می خواستم در آن واحد یک فایل دانلود بشه از طرفی سرعت دانلود من 40 کیلو بایت میشه .
من کاری که شما می گید کردم اما سرعت دانلود وقتی ثابت شد 6 الی 8 بود اما من اومدم Global رو 1000 کردم و Maximum رو 900 سرعت از 15 تجاوز نکرد (برای 1 ثانیه و الا میانگین سرعت 7 بود)
حالا اگر راهنمایی کنید من همین یک فایل رو دانلود کنم و سرعت هم تقریبا 40 باشه ممنون می شم

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام Moahammad_sdt جان
1538.gif

...اومدم Global رو 1000 کردم و Maximum رو 900 ...
. آقا! اينقدر ديگه كيلويي! عدد ندهيد! در حدود اعدادي بين 60~300 براي Global بايد بچرخيد!! هميشه هم عدد زياد به معني بهتر شدن سرعت DL نيست! من گاهي به دليل خرابي شبكه و ترافيكش مجبور شدم Global=90 و Max...P.P.T.=30 قرار دهم و فقط دو دونلود همزمان بزارم (گاهي هم 3تا!)

. در ضمن قبلن هم عرض كرده‌ام كه ممكنه Seederهاي اين فايل 2GB شما سرعتشان كم باشد! من هم دوتا فايل 8GB دارم مي گيرم اما يكيش با اينكه تعداد Seederهاش بيشتر از يكي ديگست اما سرعتش به زور به 10KB/s ميرسه اما اون يكي بعضي شب‌ها تا 30~40KB/s هم مي‌رسه! پس اول يه جستجويي بفرماييد و ببينيد كه آيا براي اين فايل شما يك تورنت با Seederهاي بيشتر و سريعتر يافت مي‌شود يا نه! در eBook پست يك چندتا سايت جستجو را معرفي نموده‌ام. اما اين سايت خيلي خوبه.

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
87/12/02
209266.gif
26650.gif

mehdiiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان گلم
عزیزان من تورنت تا به حال دانلود می کردم ولی به اعداد و ارقام کاری نداشتم و حالا که اومدم تو این پست قاط زدم
من تو سایت demonoid.com توسط دعوتتنامه عضو شدم وو این سایت بالاش زده upload و download با اینکه من یک فایل 700 مگی از یک فیلم دانلود کردم این عدد هیچ تغییر ی نکرد

حال سوال من این سایت از کجا میزان دانلود و آپلود منو میفهمه

-2 یک گزینه جلو بعضی تورنتها است به معنای external من معنیشو نمیدونم لطفا بگید چی هست

3 چه طور میتونم این تراکرای که گفتید واسه یه تورنت خاص پیدا کنم و اونو به سیستم add ;kl
در آخر من چه کنم که وقتی یک تورنت واسه دانلود میذارم سیستمم یعنی مودمم صبح هنگ میکنه البته من آپلودو محدود نمی کنم ممنون میشم اگه پاسخ بدید

masoud919

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من adsl 128 داتک با ترافیک نامحدود دارم

شبها با BitTorrent از ساعت 9-10 تا صبح ساعت 8-9 سرعت دانلودم بین 10 تا 13 k و خوبه

ولی در بقیه ساعات شبانه روز سرعتش افتضاحه!!! (حدود 1 k )

در حالی که در هر ساعتی از شبانه روز از Rapidshare دانلود کنم سرعت بالای 10 k میده

واقعا گیج شدم :(:(

فکر کنم شرکت داتک P2P رو تو ساعات اداری روز که ترافیک بالاست Block میکنه

میخواستم ببینم نظر شما دوستان چیه؟؟

اینجا کسی هست که این مشکل رو داشته باشه؟؟

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
فکر کنم شرکت داتک P2P رو تو ساعات اداری روز که ترافیک بالاست Block میکنه

میخواستم ببینم نظر شما دوستان چیه؟؟

اینجا کسی هست که این مشکل رو داشته باشه؟؟

سلام،

بله داتک در ساعات ادارى محدوديت دانلود P2P رو به شدت هرچه تمامتر اجرا مى کنه ( يکى دو سالى فکر کنم الان بشه ، اوه راستى منم يکى از يوزرهاى داتکم
cheers1.gif
)، محدوديتش هم از ساعت 8 صبح شروع ميشه تا 6، 7، يا 8 شب و وضعيت دانلود همينجور بيت بيت تا نهايت ديگه 1 کيلو بايت هستش که به نظر من فقط وقت تلف کردن هست چون حالا کلاينت هاى ديگه رو نمى دونم ولى Azurues معمولا همه ى اين قسمت هايى که در زمان محدوديت دانلود کرده رو بدرد نخور تشخيص ميده و حذفشون ميکنه.

masoud919

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله داتک در ساعات ادارى محدوديت دانلود P2P رو به شدت هرچه تمامتر اجرا مى کنه

غیر از داتک شرکت های دیگه هم این کارو می کنن؟؟

اگه جایی میشناسید که P2P رو محدود نمی کنه و دانلود نامحدود هم میده بگین بریم از اونجا ADSL بگیریم؟؟؟؟؟

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام بر دوستان عزيز
1538.gif

mehdiiran عزيز:
. ببخشيد كه دير جوابتان را مي‌دهم، من به دليلي كه در امضا خودم نوشته‌ام يه دو هفته‌اي غايب بودم اما اين زمان را مجبورم تمديد كنم ولي پس از اين به تاپيك‌هاي خودم حتمن سر ميزنم...!
من تو سایت demonoid.com توسط دعوتتنامه عضو شدم وو این سایت بالاش زده upload و download با اینکه من یک فایل 700 مگی از یک فیلم دانلود کردم این عدد هیچ تغییر ی نکرد
. اساسن اين شمارنده سايت مشكل دارد! ولي شايد زماني كه قصد دونلود فايلي را داريد كه يكي از تراكز‌هايش متعلق به سايت Demonoid هست بهتره يكبار در آن سايت Login نماييد شايد به اين شكل IP كنوني شما در سيستم آنها به روز شود. در غير اينصورت بد نيست به راهنماي خود سايت مراجعه نماييد.

-2 یک گزینه جلو بعضی تورنتها است به معنای external من معنیشو نمیدونم لطفا بگید چی هست
. فكر كنم منظورتان لينك دونلود external هست كه به معني دونلود فايل از شبكه‌اي به غير از BitTorrent هست. مثلن از شبكه Usnet كه يك شبكه P2P از نوع دوم ولي براساس ساختار شبكه‌هاي مبتني بر Gnutella كار مي‌كنند (همانند eMule) يا از شبكه‌هاي Web Hostting هستند.

. اما اگر منظور شما چيز ديگريست لطفن يك عكس يا يك لينك اينجا قرار دهيد....

3 چه طور میتونم این تراکرای که گفتید واسه یه تورنت خاص پیدا کنم و اونو به سیستم add ;kl
. معمولن اين تراكرهاي جديد را مي‌توانيد در سايت‌هاي Indexer تراكر‌هاي تورنت همانند www.torrentz.com بيابيد. اما حتمن بايد هر دو فايل تورنت يكي باشند و فقط همنام بودن كفايت نمي‌كند. اين را زماني كه فايل تورنت را به ليست برنامه مي‌خواهيد اضافه نماييد متوجه مي‌شويد در اين زمان اگر برنامه كلاينت شما به شما پيام داد كه "اين فايل قبلن در ليست موجود بوده آيا مي‌خواهيد تراكرهاي آن را به روز نماييد؟" در اينصورت اين فايل جديد همان فايل تورنت قبلي شماست و تراكرهاي آن به ليست قبلي تراكرها اضافه مي‌شود.

در آخر من چه کنم که وقتی یک تورنت واسه دانلود میذارم سیستمم یعنی مودمم صبح هنگ میکنه البته من آپلودو محدود نمی کنم ممنون میشم اگه پاسخ بدید
. اين مورد به سخت افزار شما بر مي‌گردد و ربطي به تورنت و ... نداره!

masoud919 عزيز:
. [در ابتدا ممنون از Persiana جان كه زحمت پاسخ را كشيدند] من به دليلي كه در امضا خودم نوشته‌ام يه دو هفته‌اي غايب بودم اما اين زمان را مجبورم تمديد كنم ولي پس از اين به تاپيك‌هاي خودم حتمن سر ميزنم...!

. در مورد محدوديت‌هايي كه يك ISP مي‌تواند بوجود آورد روش‌هايي براي دور زدن اين محدوديت‌ها در پسته‌هاي قبلي و به شكل كاملتر در سايت‌ µTorrent ذكر شده است. (و البته سايت‌هاي ديگر) البته همه اين روش‌ها ممكنه جواب گو نشوند و خود اين سايت‌ها هم تغيير ISP را در نهايت پيشنهاد داده‌اند. اما امتحان آنها ضرري ندارد!

. من به شخصه چون تاكنون با چنين مشكلي مواجه نشده‌ام، بنابراين هيچ تجربه عملي ندارم و فقط مطالبي را به شكل تئوري مطالعه نموده‌ام. اولين قدم چك نمودن توانيي Port Forwarding هست. چون نبض شبكه هاي P2P بر همين توانايي استوار هست! براي تست اين موضوع در برنامه µTorrent به منوي Options و سپس Speed Guide برويد و برروي دكمه Test...o كليك نماييد:

. بعد از كليك برروي دكمه فوق Browserتان باز شده و اگر مشكلي نباشه بايد مطلبي همانند اين را مشاهده نماييد:

. اگر در زمينه Port Forwarding مشكلي نداشتيد آن وقت ممكنه تنظيم زير در برنامه µTorrent به شما كمك كند:

. گزينه‌اي كه با فلش قرمز نشان داده شده است را بايد روي Forced قرار دهيد اين گزينه باعث مي‌شود كليه اطلاعت به شكل Encrypt شده از µTorrent ارسال شود و ISP نمي‌تواند برروي محتوا و نوع آن كنترلي نمايد. البته انتخاب اين گزينه باعث مي‌شود كه Peerهايي كه اين گزينه را در حالت Default يعني Disable دارند از ليست Peer هاي دونلودي شما كاسته شوند مگر آنكه اين گزينه را در حالت Enable يا Forced قرار داده باشند.

نكته مهم: به طور كلي و خارج از بحث محدوديت ISP، شما همواره اين گزينه را در حالت Enable قرار دهيد. چون در اين حالت هم Peerهاي معمولي (كساني كه اين گزينه را روي Disable قرار داده‌اند) و هم Peerهايي كه گزينه Forced را انتخاب نموده‌اند را پشتيباني كرده و تعداد Peerهاي شما (و Seederها كه آنها هم در واقع Peer هستند) را بيشتر مي‌كند. انشاالله در آينده، اين نكته و كلي نكته‌هاي ديگه را كه در پست‌هاي قبلي ذكر شده را به ويرايش سوم كتاب اضافه خواهم نمود.

. اما! اگر مشكل شما مشكل Port Forwarding باشد، (كه معمولن با ديدن يك علامت اخطار مثلث زرد رنگ يا دايره قرمز رنگ در Status برنامه نشان داده مي‌شود، متوجه وجود اين مشكل مي‌شوديد) دردسرتان تازه شروع شده! از اينجا به بعد فقط مي‌توانم به دادن لينك به شما و سپردن زحمت تستشان به شما، بسنده نمايم! (البته قبلن هم اين لينك‌ها را در پست‌هاي قبلي معرفي كرده بودم)

. از اين لينك Setting up µTorrent for your internet connection به قسمت Resolving a NAT Problem رفته و مراحلي كه ذكر شده را انجام دهيد. در نهايت هم در Forum سايت µTorrent هم مي‌توانيد مطالب مفيدي را بيابيد. همچنين سايت و فروم http://forum.portforward.com هم كه اساسن براي راهنمايي و رفع همين مشكل وجود دارد.

. اما اگر مشكلات شما با P.F نبود مي‌توانيد از همان فروم µTorrent كمك بگيريد و مشكل خود را بيان كرده و با راهنمايي‌هاي بچه‌هاي آنجا پي به مشكل خود ببريد.

. لطفن اگر روشي يا راه‌هي يافتيد، آن را به ما هم ياد دهيد، ممنون مي‌شوم.....

غیر از داتک شرکت های دیگه هم این کارو می کنن؟؟
اگه جایی میشناسید که P2P رو محدود نمی کنه و دانلود نامحدود هم میده بگین بریم از اونجا ADSL بگیریم؟؟؟؟؟
. من كاربر صبانت هستم و از آن تقريبن راضيم (منهاي قروفري كه مياد!! براي مثال اين ISP يك اكنت شبانه با سرعت بالا دارد كه به همه كاربران با هر نوع سرعتي يك سرويس واحد و با سرعت بالا و بدون محدوديت ترافيك از ساعت 3 تا 7 صبح مي‌دهد! اما در اين فاصله سر هر ساعت يكبار كانكشن شما را قطع مي‌كند و اين براي افت لحظه‌اي سرعت كاربران شبكه BitTorrent بسيار بد هست!!)

. البته انتخاب ISP در ايران! بر اساس تبليغات و امكانات خوب آنها و رضايت بعضي از كاربران و پيشنهاد آنها نمي‌باشد!!! بلكه بايد در بين دوستان و فاميل موجود در محله خود!!! جستجو نماييد (يعني كساني كه منزلشان به شما بسيار نزديك هست و در يك محله و تحت پوشش همان مركز مخابراتي شما باشند) و ببينيد چه ISPيي و كدام نمياندگي از آن سرعت و سرويس بهتري در محله شما دارد!! قبلن هم دلايل خود را در تاپيك صبانت عرض كرده‌آم اما كلن هستند كساني كه از صبانت و سرويس‌هاي آنها نفرت دارند يا از ISP هاي ديگه و بعضي ديگه كاملن يا تقريبن راضيند! همه اين‌ها به عواملي مثل: شركت مخابراتي محله شما و ISP مربوطه --- فاصله شما تا مركز مخابراتي مورد پشتيباني ISP و كيفيت خطوط تلفني شما --- نمايندگي و پرسنل آن!!! --- نياز شما و نوع سرويسي كه ISP به شما ارائه مي‌دهد و ..... بر مي‌گردد.

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
87/12/20
209266.gif
26650.gif

Last edited:

Zakhmezaboon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام.من وقتی از برنامه utorrent برای دانلود تورنتها میخوام استفاده کنم سرعت دانلودم از یه حدی دیگه بالاتر نمیره.و این پیغام رو میده
کد:
A Firewall/router is limiting your network trafic.you need to open up a port so others can connect to you
با این سایت هم چک کردم broadband.mpi-sws.mpg.de/transparency/bttest.php
کد:
There's no indication that your ISP rate limits your BitTorrent uploads
There's no indication that your ISP rate limits your BitTorrent downloads
ولی برای آپلود کردن مشکلی نیست.و موقعی که تو تنظیمات برنامه میخوام یک پورت باز رو واسه دانلود ست منم ارور میده که این پورت بسته است.یعنی هر پورتی که وارد میکنم باز نیست.
میخواستم بدونم این مشکل رو چه طور میتونم حل کنم.آیا این مشکل از طرف من هست یا اون شرکتی که adsl گرفتم پورت ها رو بسته.
مودمی هم که استفاده میکنم tp-link 8920 wirles+router هست که خود شرکت تنظیماتش رو برام ست کرده.میشه خودشون تنظیمات مودم رو کاری کرده باشن که تمام پورت هام بسته شده باشه یا براش limit trafic تعریف کرده باشن؟؟
درضمن من از bitdefender internet security 2009 هم استفاده میکنم نمیدونم از این میتونه باشه یا نه ولی وقتی firewall رو هم off میکنم بازم تغییری نمیکنه.
مرسی اگه راهنمایی کنید.!!!!!!!

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام Zakhmezaboon عزيز
1538.gif

مودمی هم که استفاده میکنم tp-link 8920 wirles+router هست که خود شرکت تنظیماتش رو برام ست کرده.میشه خودشون تنظیمات مودم رو کاری کرده باشن که تمام پورت هام بسته شده باشه یا براش limit trafic تعریف کرده باشن؟؟
و اين:
...ولی وقتی firewall رو هم off میکنم بازم تغییری نمیکنه
و اين:
There's no indication that your ISP rate limits your BitTorrent uploads
There's no indication that your ISP rate limits your BitTorrent downloads
نتيجه ميشه ====>
. كه مشكل از فايروالتان نيست و بر اساس تستي كه كرديد نبايد مشكل از ISP باشد؛ اما بر اساس اينكه مي‌قرماييد مودم را برايتان تنظيم كرده‌اند پس بايد مودم روي حالت PPPoe تنظيم بشد و نه حالت Bridge (حالت Bridge يعني چيزي شبيه ديال آپ: تقريبن همانند يك مودم ديال آپ شما بايد يك كانكشن در ويندوز درست نماييد و با اجراي آن به اينترنت دسترسي يابيد) يه توضيح نيمه كامل بدهم!: مودم‌هاي ADSL در حالت PPPoe همه تنظيمات و كنترل شبكه را بدون نياز يا وابستگي به يك كامپيوتر را خودشان به عهده مي‌گيرند. خودشان به ISP متصل مي‌شوند و Firewall و Port Forwarding و محدوديت‌هاي تنظيم شده در برنامه خود را، خودشان اعمال مي‌كنند، حتي اگر كامپيوتري به آنها متصل نباشد باز هم آنها دسترسي به اينتر نت را خودشان برقرار مي‌كنند. اما در حالت Bridge فقط همانند يك پل واسط بين PC (يا بهتره بگم OS) با ISP عمل مي‌كنند و برقراري ارتباط يا كنترل ترافيك يا مسائل Security با خود كاربر OS هستند.

. تقريبن اكثر مودم‌ها امروزه يك فايروال دروني دارند، و باز اكثر اوقات اين فايروال فقط در حالت PPPoe هست كه Enable مي‌شود و در حالت Bridge معمولن در اكثر مودم‌ها يا به شكل غير قابل Enable شدن Disable مي‌شوند و در بعضي امكان انتخاب Dis/Enable شدن هست. احتمال زياد فايروال مودم شما فعال هست و بايد به شكل دستي Port هاي مورد نظر را در آن براي Port Forwarding معرفي نماييد.

. كاري كه بايد بكنيد اينه كه وارد برنامه مودم شويد، در آدرس بار IE يا حتا MY Computer بايد آدرس مودم را بنويسيد معمولن يا 192.168.0.1 هست يا 192.168.1.1 مگر آنكه ISP شما آن را تغيير داده باشد. اگر آدرس درست باشد از شما Username و Password مي‌خواهد باز هم اگر ISP آن را تغيير نداده باشد بايد در هر دو مكان admin وارد نماييد تا وارد برنامه مودم شويد. در منو هاي آن بايد به دنبال Port Forwarding بگرديد بعد از يافتن بايد Portي را كه در µTorrent معرفي نموده‌ايد را اينجا وارد كنيد.

. من تجربه‌اي در زمينه مودم‌هاي ADSL ندارم (فقط مال خودم!) براي راهنمايي دقيقتر مي‌توانيد سوال خود را در تاپيك يا انجمن‌هاي مربوطه بپرسيد. براي تنظيم مودم از حالت PPPoe به Bridge مي‌توانيد يا از خود ISP سوال كنيد تا پارامتر‌ها و تنظيمات را خدمتتان عرض كنند يا بر اساس ISP خود به تاپيك مربوطه به آن در اين انجمن بياييد و تنظيمات Bridge مودم خود را از بچه‌هايي كه از همان ISP يا نمايندگي‌هاي آن سرويس دريافت نموده‌اند، راهنمايي بخواهيد. (كلن با بچه‌هايي كه از همان ISP شما سرويس دريافت نموده‌اند در اين مورد سوال نماييد شايد واقعن آن ISP محدوديت‌هايي دارد و نياز باشد كه ISP خود را عوض كنيد)

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
88/01/19
209266.gif
26650.gif

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام بر دوستان عزيز
1538.gif

يك نكته مفيد براي كاربران µTorrent:
. گاهي وقت‌ها در هنگام انتخاب و دونلود يك فيلم اين سوال براي ما پيش مي‌آيد كه كيفيت تصويري آن چگونه هست؟! يا شايد بعضي‌ها دوست داشته باشند كه بخشي از فيلم را قبل از دونلود كامل مشاهده نمايند! همانطور كه ميظدانيد دونلود يك فايل در شبكه P2P و به خصوص شبكه BitTorrent به شكل اول تا آخر فايل نيست و باز همانطور كه مي‌دانيد فايل‌هاي فيلم هميشه مشخصات داده‌هايشان در ابتداي فايل قرار دارد. اگر بتوان قسمت ابتدايي يك فيلم را در همان چند دقيقه شروع دونلود، دريافت نمود اكثر Playerها مي‌توانند همان قسمت اول را نمايش دهند و بعضي از Playerها مي‌توانند با داشتن قسمت اول، تيكه‌هاي دريافت شده از جاهاي مختلف وسط فيلم را نيز نمايش دهند! (مانند KM Player)

. براي دريافت قسمت اول و آخر هر فايل در همان دقايق ابتدايي دونلود، به Preference برنامه µTorrent رفته و از قسمت Advanced گزينه bt.prio.first.last.piece را روي True تنظيم نماييد:

يك خبر تا حدودي بد!:
. بعد از چند ماه كش مكش! آخر سر دادگاهي در سوئد، آدمين‌هاي سايت http://thepiratebay.org را گناه كار و ناقض حقوق كپي رايت دانسته و آنها را به يك سال زندان محكوم نمود! (احتمالن پس از اين بايد فيلم سيبزميني‌هايي را كه در اين يكسال پوس مي‌گيرند را به اشتراك بگذارند!)

>>> منبع خبر <<<

. بعد از خواندن اين خبر خيلي نگران دونلود‌هايم شدم!!! به سايتشان كه مراجع كردم با اين جمله دلگرم كننده مواجه! شدم: :D

. خوب فعلن سايتشان باقي مي‌ماند و هنوز مي‌توانم به نقض حقوق كپي رايت ادامه دهم!!!!

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
88/01/28
209266.gif
26650.gif

Ehsan_old

Registered User
لایک‌ها
1
تو پست آخر عجب نكته جالبي راجب دريافت قسمت اول و آخر فالي تصويري گفته شد.

دوست عزيز تاحالا تست كرديد اين مورد رو؟

براي يه فيلم 700 MB در حد 80 دقيقه، چند دقيقه اول و يا چند دقيقه آخر رو ميشه با اين روش ديد؟

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام Ehsan_old عزيز

. چطوري آقا؟! ناپيدايي؟! همين الان PM شما را خواندم و بعدش داشتم اين تاپيك را كه لينك داده بوديد مي‌خواندم كه اين پست شما رسيد!

. آقا مدت‌ها هست كه در فروم نبوديد؟! يه بار قصد داشتم از طريق PM جوياي احوال بشم اما فكر كنم به دليل كم معرفتيم!!!! و گرفتاري شخصيم! فراموش شد!؟ هر چي باشه اساس به وجود آمدن اين تاپيك و نوشته شدن اون كتاب بر خاطر ايده و پيشنهاد خوب شما بوده و همچنيني كاملتر شدن آن و تحقيقات پياپي بعدي به دليل شما و سوالات دقيق و نكته سنجي بالاي شما بوده و هست .... هر از چند گاهي به فروم خودتان سري بزنيد و به جمع دوستانتان تشريف بياوريد.... خوشحال مي‌شويم...

براي يه فيلم 700 MB در حد 80 دقيقه، چند دقيقه اول و يا چند دقيقه آخر رو ميشه با اين روش ديد؟
. البته! اين را تست كرده‌ام. اما يك نكته مهم: فايل‌هاي گرافيكي با تصاوير متحرك( و در اين زمينه خاص بيشتر فكر كنم اون‌هايي كه از فرمت‌هاي فشرده هستند) اطلاعاتشون در چند ثانيه ابتداي فايل قرار دارد. با گزينه فوق و گرفتن چند ثانيه اول و انتهاي فايل، براي اكثر پليرها اين امكان را پيش مي‌آورد كه با داشتن اطلاعات كامل اون فايل كه در ابتداي آنها موجود هست بخش هاي وسطي فايل را كه حتي به شكل پراكنده هم موجود هست را نمايش دهند. در تست‌هايم بهترين پليرها براي اينكار KM Player و سپس Media Player Classic بوده. البته هرچه اين قسمت‌هاي پراكنده مابين فايل به هم چسبيده تر باشند تصاوير كاملتري را خواهيد ديد.

. از يك هفته قبل از اون پست تا كنون اين تنظيم روي سيستم من فعال بوده. البته هميشه در همان ابتداي شروع دنلود يك فايل قسمت‌هاي ابتدايي و انتهايي گرفته نمي‌شوند، گاهي چند دقيقه‌اي طول مي‌كشه ولي معمولن پس از 2 ~ 5 دقيقه اون‌ها گرفته مي‌شوند ولي به دليل كم بودن زمانشان منتظر قسمت‌هاي يكپارچه‌اي در وسط فايل مي‌شوم و سپس با اون پليرها مي‌توانم نكاتي مورد نظرم را در آن فيلم چك كنم.

. اگر يادتون باشه قبلن‌ها هم در پاسخ سوالتان خدمتتان عرض كرده‌بودم كه توانايي "به ترتيب از ابتدا تا انتها گرفتن" يك فايل در شبكه P2P به امكانات كلاينت بر مي‌گردد و در آنجا Azureus را مثال زدم (البته هيچ وقت آن را تست نكردم! بلكه از روي توضيحات سايتش گفتم) اما خوب شايد دو Peer با داشتن يه كلاينت مشابه مثل Azureus و بر اساس ارتباطي كه اين دو كلاينت مشابه با هم برقرار مي‌كنند بتوانند تيكه‌هاي يك فايل‌ را پشت سر هم براي هم ارسال نمايند ولي اين باعث افت سرعت ميشه! چون در حالت عادي كلاينت‌هاي مختلف كه در شبكه تورنت فعالند، تيكه‌هايي را براي شما از Swarm دنلود مي‌كنند كه در آن لحظه Peerهايي زيادي در حال ارسال و دريافتش هستند و به دليل زياد بودن منبع، خود به خود سرعت دريافت شما بيشتر مي‌شود. چون همه كلاينت‌ها در اين نوع شبكه تقريبن بر همين اساس كار مي‌كنند (يعني در ابتدا گرفتن تيكه‌هايي كه بيشترين ترافيك را دارند) به همين خاطر گرفتن تيكه‌هاي پشت سرهم فايل با وجود منبع كم Peer و الزام تشابه نوع كلاينت و ... سرعت را پايين مي‌آورد.

. باز هم خوشحالم كه بازگشتيد و اميدوارم بيشتر شما را در فروم ببينيم و از دانش و ايده‌هاي خوب شما بهره ببريم...

موفق باشيد.

خداحافظ
IgImAx
88/03/14

Ehsan_old

Registered User
لایک‌ها
1
ممنون افشين جان

كلاً پلير KM Player به خاطر كدك هايي كه در خود برنامش هست خيلي به كار مياد و من ديدم فايلهاي تصويري نسبتاً خرابيو كه با پليرهاي ديگه قابل اجرا نبود و با اين پلير اجرا ميشد.

Media Player Classic رو هم اگر همراه با K-Lite Mega Codec Pack نصب كرديد كه بايد بگم خودش يه پا كينگ (king) هستش و همه كار انجام ميده.

من خودم چون از محيط Media Player Classic خوشم نمياد در حين نصب K-Lite Mega Codec Pack، پلير فعال رو Windows Media Player انتخاب ميكنم و در نتيجه تمام كدك ها رو Windows Media Player به طور كامل اجرا ميكنه.

در مورد نرم افزار Azureus و قابليت streaming چيزي كه به نظر من معقول مياد اينه كه الزاماً نبايد كلاينت Peer يا Peer هاي مقابل هم Azureus باشه تا بشه از اين قابليت استفاده كرد. بلكه هر كلاينت ديگه اي مثل uTorrent و ... هم باشه بايد بتونه جوابگو باشه. چرا؟

چون تو كلاينت ما (در اينجا Azureus ) تعريف شده كه segment ها رو پراكنده نگيره و پشت سر هم دانلود كنه و هر Peer ي كه اطلاعات فايل ما و اون segment هارو داشته باشه، دانلود ميشه.
بالطبع Peer هاي ديگه هم فقط segment هاي ابتداي فايل مارو (تا هر جايي كه دانلود شده) رو ميگيرند و در آن واحد براي segment هاي ديگه، از Peer هاي ديگه كمك ميگيرند.

طبيعي هستش كه سرعت دانلود ما مياد پايين. چون يه وقتايي او بخش از اطلاعات ما رو فقط Seed ها دارن كه ممكنه تعدادشون كم باشه.​

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام Ehsan_old عزيز

. اولند افشين كي بييد ديگه؟!
71644.gif
اگه از پروفايل در آوردي!
3989.gif
اون اسم اولين استادم كه اتفاقن پسر دايم هم هست، هست!! به دليل آموزش بسيار عالي و جا انداختن بسيار عالي‌تر موضوع در ذهن ما باعث شد كه شروع بسيار خوبي در علوم كامپي داشته باشم و از اين بابت از ايشان ممنونم....

. اما در مورد موضوع Streaming، ممكنه حق با شما باشه در اين زمينه تحقيقي نكردم. راستي به اون تاپيكتان يه سري بزنيد، ازتون خواستيم كه خيابونتون رو متر كنيد!؟!؟!؟
71644.gif

موفق باشيد.

خداحافظ
IgImAx
88/03/14

Ehsan_old

Registered User
لایک‌ها
1
خيلي وقت بود به اين فروم نميتونستم سر بزنم و اسم شما رو يادم رفته بود

آخه چرا اطلاعاتي تو پروفايلت قرار ميدي كه من رو به اشتباه بندازي؟ :D

پستتون رو در اون تاپيك ديدم و قبل از پست شما در اينجا، جوابش رو دادم.​

Ehsan_old

Registered User
لایک‌ها
1
در راستاي صحبتي كه راجب دريافت قسمت اول و آخر يه فايل شد، يه عكسي تهيه كردم كه اين مورد رو به خوبي نشون ميده

(بعد از اينكه tinypic از ف... دراومد، تو اونجا آپلود ميكنم كه همزمان با باز شدن اين تاپيك، عكس هم دانلود شه)​

فایل های ضمیمه

• Torrent.JPG
    Torrent.JPG
    195.3 KB · نمایش ها: 12

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام Ehsan_old عزيز

. ممنون بر تاييدتان! حالا چرا Network Status-ات listening port اررور داده؟!

موفق باشيد.

خداحافظ
IgImAx
88/04/14

بالا