سلام بر دوستان عزيز
mehdiiran عزيز:
. ببخشيد كه دير جوابتان را ميدهم، من به دليلي كه در امضا خودم نوشتهام يه دو هفتهاي غايب بودم اما اين زمان را مجبورم تمديد كنم ولي پس از اين به تاپيكهاي خودم حتمن سر ميزنم...!
من تو سایت demonoid.com توسط دعوتتنامه عضو شدم وو این سایت بالاش زده upload و download با اینکه من یک فایل 700 مگی از یک فیلم دانلود کردم این عدد هیچ تغییر ی نکرد
. اساسن اين شمارنده سايت مشكل دارد! ولي شايد زماني كه قصد دونلود فايلي را داريد كه يكي از تراكزهايش متعلق به سايت Demonoid هست بهتره يكبار در آن سايت Login نماييد شايد به اين شكل IP كنوني شما در سيستم آنها به روز شود. در غير اينصورت بد نيست به راهنماي خود سايت مراجعه نماييد.
-2 یک گزینه جلو بعضی تورنتها است به معنای external من معنیشو نمیدونم لطفا بگید چی هست
. فكر كنم منظورتان لينك دونلود external هست كه به معني دونلود فايل از شبكهاي به غير از BitTorrent هست. مثلن از شبكه Usnet كه يك شبكه P2P از نوع دوم ولي براساس ساختار شبكههاي مبتني بر Gnutella كار ميكنند (همانند eMule) يا از شبكههاي Web Hostting هستند.
. اما اگر منظور شما چيز ديگريست لطفن يك عكس يا يك لينك اينجا قرار دهيد....
3 چه طور میتونم این تراکرای که گفتید واسه یه تورنت خاص پیدا کنم و اونو به سیستم add ;kl
. معمولن اين تراكرهاي جديد را ميتوانيد در سايتهاي Indexer تراكرهاي تورنت همانند
www.torrentz.com بيابيد. اما حتمن بايد هر دو فايل تورنت يكي باشند و فقط همنام بودن كفايت نميكند. اين را زماني كه فايل تورنت را به ليست برنامه ميخواهيد اضافه نماييد متوجه ميشويد در اين زمان اگر برنامه كلاينت شما به شما پيام داد كه "اين فايل قبلن در ليست موجود بوده آيا ميخواهيد تراكرهاي آن را به روز نماييد؟" در اينصورت اين فايل جديد همان فايل تورنت قبلي شماست و تراكرهاي آن به ليست قبلي تراكرها اضافه ميشود.
در آخر من چه کنم که وقتی یک تورنت واسه دانلود میذارم سیستمم یعنی مودمم صبح هنگ میکنه البته من آپلودو محدود نمی کنم ممنون میشم اگه پاسخ بدید
. اين مورد به سخت افزار شما بر ميگردد و ربطي به تورنت و ... نداره!
masoud919 عزيز:
. [
در ابتدا ممنون از Persiana جان كه زحمت پاسخ را كشيدند] من به دليلي كه در امضا خودم نوشتهام يه دو هفتهاي غايب بودم اما اين زمان را مجبورم تمديد كنم ولي پس از اين به تاپيكهاي خودم حتمن سر ميزنم...!
. در مورد محدوديتهايي كه يك ISP ميتواند بوجود آورد روشهايي براي دور زدن اين محدوديتها در پستههاي قبلي و به شكل كاملتر در سايت µTorrent ذكر شده است. (و البته سايتهاي ديگر) البته همه اين روشها ممكنه جواب گو نشوند و خود اين سايتها هم تغيير ISP را در نهايت پيشنهاد دادهاند. اما امتحان آنها ضرري ندارد!
. من به شخصه چون تاكنون با چنين مشكلي مواجه نشدهام، بنابراين هيچ تجربه عملي ندارم و فقط مطالبي را به شكل تئوري مطالعه نمودهام. اولين قدم چك نمودن توانيي Port Forwarding هست. چون نبض شبكه هاي P2P بر همين توانايي استوار هست! براي تست اين موضوع در برنامه µTorrent به منوي Options و سپس Speed Guide برويد و برروي دكمه Test...
o كليك نماييد:
. بعد از كليك برروي دكمه فوق Browserتان باز شده و اگر مشكلي نباشه بايد مطلبي همانند اين را مشاهده نماييد:
. اگر در زمينه Port Forwarding مشكلي نداشتيد آن وقت ممكنه تنظيم زير در برنامه µTorrent به شما كمك كند:
. گزينهاي كه با فلش قرمز نشان داده شده است را بايد روي Forced قرار دهيد اين گزينه باعث ميشود كليه اطلاعت به شكل Encrypt شده از µTorrent ارسال شود و ISP نميتواند برروي محتوا و نوع آن كنترلي نمايد. البته انتخاب اين گزينه باعث ميشود كه Peerهايي كه اين گزينه را در حالت Default يعني Disable دارند از ليست Peer هاي دونلودي شما كاسته شوند مگر آنكه اين گزينه را در حالت Enable يا Forced قرار داده باشند.
نكته مهم: به طور كلي و خارج از بحث محدوديت ISP، شما همواره اين گزينه را در حالت
Enable قرار دهيد. چون در اين حالت هم Peerهاي معمولي (
كساني كه اين گزينه را روي Disable قرار دادهاند) و هم Peerهايي كه گزينه Forced را انتخاب نمودهاند را پشتيباني كرده و تعداد Peerهاي شما (
و Seederها كه آنها هم در واقع Peer هستند) را بيشتر ميكند. انشاالله در آينده، اين نكته و كلي نكتههاي ديگه را كه در پستهاي قبلي ذكر شده را به ويرايش سوم كتاب اضافه خواهم نمود.
.
اما! اگر مشكل شما مشكل Port Forwarding باشد، (
كه معمولن با ديدن يك علامت اخطار مثلث زرد رنگ يا دايره قرمز رنگ در Status برنامه نشان داده ميشود، متوجه وجود اين مشكل ميشوديد) دردسرتان تازه شروع شده! از اينجا به بعد فقط ميتوانم به دادن لينك به شما و سپردن زحمت تستشان به شما، بسنده نمايم! (
البته قبلن هم اين لينكها را در پستهاي قبلي معرفي كرده بودم)
. از اين لينك
Setting up µTorrent for your internet connection به قسمت Resolving a NAT Problem رفته و مراحلي كه ذكر شده را انجام دهيد. در نهايت هم در
Forum سايت µTorrent هم ميتوانيد مطالب مفيدي را بيابيد. همچنين سايت و فروم
http://forum.portforward.com هم كه اساسن براي راهنمايي و رفع همين مشكل وجود دارد.
. اما اگر مشكلات شما با P.F نبود ميتوانيد از همان فروم µTorrent كمك بگيريد و مشكل خود را بيان كرده و با راهنماييهاي بچههاي آنجا پي به مشكل خود ببريد.
.
لطفن اگر روشي يا راههي يافتيد، آن را به ما هم ياد دهيد، ممنون ميشوم.....
غیر از داتک شرکت های دیگه هم این کارو می کنن؟؟
اگه جایی میشناسید که P2P رو محدود نمی کنه و دانلود نامحدود هم میده بگین بریم از اونجا ADSL بگیریم؟؟؟؟؟
. من كاربر صبانت هستم و از آن تقريبن راضيم (
منهاي قروفري كه مياد!! براي مثال اين ISP يك اكنت شبانه با سرعت بالا دارد كه به همه كاربران با هر نوع سرعتي يك سرويس واحد و با سرعت بالا و بدون محدوديت ترافيك از ساعت 3 تا 7 صبح ميدهد! اما در اين فاصله سر هر ساعت يكبار كانكشن شما را قطع ميكند و اين براي افت لحظهاي سرعت كاربران شبكه BitTorrent بسيار بد هست!!)
. البته انتخاب ISP در ايران! بر اساس تبليغات و امكانات خوب آنها و رضايت بعضي از كاربران و پيشنهاد آنها نميباشد!!! بلكه بايد در بين دوستان و فاميل موجود در محله خود!!! جستجو نماييد (
يعني كساني كه منزلشان به شما بسيار نزديك هست و در يك محله و تحت پوشش همان مركز مخابراتي شما باشند) و ببينيد چه ISPيي و كدام نمياندگي از آن سرعت و سرويس بهتري در محله شما دارد!! قبلن هم دلايل خود را در تاپيك صبانت عرض كردهآم اما كلن هستند كساني كه از صبانت و سرويسهاي آنها نفرت دارند يا از ISP هاي ديگه و بعضي ديگه كاملن يا تقريبن راضيند! همه اينها به عواملي مثل: شركت مخابراتي محله شما و ISP مربوطه --- فاصله شما تا مركز مخابراتي مورد پشتيباني ISP و كيفيت خطوط تلفني شما --- نمايندگي و پرسنل آن!!! --- نياز شما و نوع سرويسي كه ISP به شما ارائه ميدهد و ..... بر ميگردد.
موفق باشيد.
خداحافظ
IgImAx
87/12/20