سلام احسان جان
uTorrent كه جلوي Seeds و Peers ميزنه (X of Y connected (Z in swarm ، اين Z in swarm چه مفهومي رو به ما ميرسونه؟
. منظورتان اين توضيح هست؟
Seeds: displays the number of seeds you are connected to. The second number is the number of known seeds in the peer cache collected from the tracker, DHT, and PEX. The number in the parentheses is the number of seeds reported by the tracker scrape. i
. من فكر كنم منظورش از Z بايد تعداد كلي Seed/Peerهايي باشه كه در آن Swarm تونسته فقط در Tracker پيدا كنه. اما عدد دوم يا همان Y بايد تعداد كاربراني باشه كه با آنها براي دونلود فايل ارتباط برقرار نموده و اطلاعات آنها را براي عمل دونلود بدست آورده است و آنها را آماده در كش جمع آوري نموده (دقيقن عملي همانند كش قطعات سخت افزاري) تا زمان نياز به آنها براي تاخير نيفتادن در عمل دونلود دسترسي سريع پيدا كند. پارامت اولي هم X هست كه تعدادي از همان افراد كش شده كه در حال حاضر در حال دونلود از آنها هستيم و در واقع اكتيو هستند را نشان ميدهد. (جمع X سييد و پير ها ميشود تعداد Peerهايي كه در تب Peer موجود هستند) همچنين تعداد اين Y هاي كش شده به احتمال قوي بايد نسبت مستقيمي هم با عدد Maximum number of connections per torrent و Maximum number of connections globally داشته باشه، اگرچه ممكنه به آون عددها نرسيم! من فكر كنم منظورش اينه. نظر شما چيه؟!
. خوشم مياد كه از دقتان و سوالاتتان آدم چيزاي تازه اي ياد مي گيره. بازم بپرسيد ترابه خدا!! البته شما كه اينقدر دقت ميكنيد و خوب سوال ميكنيد اگر يك مقاله آموزشي بنويسيد خيلي مقاله خفني ميشودها!
. دو نكته را يادم آوردي!:
1) در Azureus كه پارامترهي نمايش دهنده اش به اين X(Y)
i شكل است گفته بود كه Y
فقط تعداد كلي تراكرها هست و X تعداد PEERهاي متصل به آن و در ادامه اشاره كرده بود كه ممكنه يوقت عدد X از Y بيشتر شود، اون مقدار متفاوت در واقع PEERهايي هستند كه توسط DHT برنامه يافت شدهاند. همين نكته را هم در توضيحات فوق مشاهده ميكنيد. در آنجا كه در مورد Y صحبت شده گفته اين عدد حاصل سه پارامتر هست كه در متن با رنك مشكي برنگ و خط زير مشخص كردم. اما عدد Z فقط حاصل Tracker هست. (شايد معني و مفهوم scrape در اين جمله بيشتر مشخص شود (حداقل براي من) يه چيزايي تو مايه هاي اين كه اين تعداد Z پير حاصل از
چلقاندن ( scrape) تراكر هست!)
2) در جايي از فروم µTorrent كه راهاي افزايش سرعت را توضيح داده بود، اشاره كرده بود كه IP Resolve را از تب Peer خاموش نماييد چون براي جمع آوري اين اطلاعات باعث ردو بدل شدن دادههايي ميشود كه اصلن لازم نيستند!! و مقداري از پهناي باند را به خودشان تخصيص ميدهند.
موفق باشيد.
خداحافظ
IgImAx
87/05/03