• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي و آشنايي با نحوه كار File Hosting و شبكه‌هاي Peer-to-Peer ( يا P2P) و مقايسه آن

Ehsan_old

Registered User
لایک‌ها
1
یک نکته: بسیاری از سیدر ها آی پی ایران رو بلوک کردن من با V*P*N همیشه تورنت دانلود میکنم که از حداکثر سرعت استفاده میشه

ممنون.
فقط صحت اين موضوع رو از كجا ميشه مطمئن شد؟ فرضاً تو فروم هايي كه مربوط به Peer to Peer هست همچين موردي رو بگه.
( تاحالا با ISP ديگه اي تست كرديد؟)

چون خيلي از فايلهاي اين جور شبكه ها غير قانوني هستش مثل movies
از طرفي كسانيكه از اين شبكه ها استفاده ميكنند اين موضوع رو ميدونند.

توجيهي نميمونه واسه اينكه بخوان IPهاي ايران رو بلاك كنن.

مثل سايت هايي كه شما دنبال فايل كرك يا دانلود نرم افزار با كركش هستيد. من تاحالا در استفاده از اين سايت ها هيچ وقت با پيغام قدغن و از اين حيث روبرو نشدم.

فقط با يه سري از سايت هاي كاملاً قانوني اين مشكل رو داشتم.

جناب igimax سلام

من هم با استفاده از تراكرها، تعداد Seed/Peer رو به 10 برابر افزايش دادم ولي هيچ توفيري در افزايش Peer هايي كه بهشون متصل بودم نداشت.

يه سوال هم داشتم چون با وجود توضيح در رفرنس فارسي و انگليسيش باز مفهوم رو نگرفتم.

تو uTorrent كه جلوي Seeds و Peers ميزنه (X of Y connected (Z in swarm ، اين Z in swarm چه مفهومي رو به ما ميرسونه؟​

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام احسان جان
36.gif

uTorrent كه جلوي Seeds و Peers ميزنه (X of Y connected (Z in swarm ، اين Z in swarm چه مفهومي رو به ما ميرسونه؟
. منظورتان اين توضيح هست؟

Seeds: displays the number of seeds you are connected to. The second number is the number of known seeds in the peer cache collected from the tracker, DHT, and PEX. The number in the parentheses is the number of seeds reported by the tracker scrape. i

. من فكر كنم منظورش از Z بايد تعداد كلي Seed/Peerهايي باشه كه در آن Swarm تونسته فقط در Tracker پيدا كنه. اما عدد دوم يا همان Y بايد تعداد كاربراني باشه كه با آنها براي دونلود فايل ارتباط برقرار نموده و اطلاعات آنها را براي عمل دونلود بدست آورده است و آنها را آماده در كش جمع آوري نموده (دقيقن عملي همانند كش قطعات سخت افزاري) تا زمان نياز به آنها براي تاخير نيفتادن در عمل دونلود دسترسي سريع پيدا كند. پارامت اولي هم X هست كه تعدادي از همان افراد كش شده كه در حال حاضر در حال دونلود از آنها هستيم و در واقع اكتيو هستند را نشان مي‌دهد. (جمع X سييد و پير ها مي‌شود تعداد Peerهايي كه در تب Peer موجود هستند) همچنين تعداد اين Y هاي كش شده به احتمال قوي بايد نسبت مستقيمي هم با عدد Maximum number of connections per torrent و Maximum number of connections globally داشته باشه، اگرچه ممكنه به آون عددها نرسيم! من فكر كنم منظورش اينه. نظر شما چيه؟!

. خوشم مياد كه از دقتان و سوالاتتان آدم چيزاي تازه اي ياد مي گيره. بازم بپرسيد ترابه خدا!! البته شما كه اينقدر دقت مي‌كنيد و خوب سوال مي‌كنيد اگر يك مقاله آموزشي بنويسيد خيلي مقاله خفني مي‌شودها!

. دو نكته را يادم آوردي!:
1) در Azureus كه پارامترهي نمايش دهنده اش به اين X(Y)i شكل است گفته بود كه Y فقط تعداد كلي تراكرها هست و X تعداد PEERهاي متصل به آن و در ادامه اشاره كرده بود كه ممكنه يوقت عدد X از Y بيشتر شود، اون مقدار متفاوت در واقع PEERهايي هستند كه توسط DHT برنامه يافت شده‌اند. همين نكته را هم در توضيحات فوق مشاهده مي‌كنيد. در آنجا كه در مورد Y صحبت شده گفته اين عدد حاصل سه پارامتر هست كه در متن با رنك مشكي برنگ و خط زير مشخص كردم. اما عدد Z فقط حاصل Tracker هست. (شايد معني و مفهوم scrape در اين جمله بيشتر مشخص شود (حداقل براي من) يه چيزايي تو مايه هاي اين كه اين تعداد Z پير حاصل از چلقاندن ( scrape) تراكر هست!)

2) در جايي از فروم µTorrent كه راهاي افزايش سرعت را توضيح داده بود، اشاره كرده بود كه IP Resolve را از تب Peer خاموش نماييد چون براي جمع آوري اين اطلاعات باعث ردو بدل شدن داده‌هايي مي‌شود كه اصلن لازم نيستند!! و مقداري از پهناي باند را به خودشان تخصيص مي‌دهند.

موفق باشيد.
76.gif

خداحافظ
IgImAx
87/05/03
209.gif
60.gif

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561

ممنون.
فقط صحت اين موضوع رو از كجا ميشه مطمئن شد؟ فرضاً تو فروم هايي كه مربوط به Peer to Peer هست همچين موردي رو بگه.
( تاحالا با ISP ديگه اي تست كرديد؟)

چون خيلي از فايلهاي اين جور شبكه ها غير قانوني هستش مثل movies
از طرفي كسانيكه از اين شبكه ها استفاده ميكنند اين موضوع رو ميدونند.

توجيهي نميمونه واسه اينكه بخوان IPهاي ايران رو بلاك كنن.

مثل سايت هايي كه شما دنبال فايل كرك يا دانلود نرم افزار با كركش هستيد. من تاحالا در استفاده از اين سايت ها هيچ وقت با پيغام قدغن و از اين حيث روبرو نشدم.

فقط با يه سري از سايت هاي كاملاً قانوني اين مشكل رو داشتم.

جناب igimax سلام

من هم با استفاده از تراكرها، تعداد Seed/Peer رو به 10 برابر افزايش دادم ولي هيچ توفيري در افزايش Peer هايي كه بهشون متصل بودم نداشت.

يه سوال هم داشتم چون با وجود توضيح در رفرنس فارسي و انگليسيش باز مفهوم رو نگرفتم.

تو uTorrent كه جلوي Seeds و Peers ميزنه (X of Y connected (Z in swarm ، اين Z in swarm چه مفهومي رو به ما ميرسونه؟​
هیچ بحثی در این مورد نداشته
اما این نظر خود کاربران اروپایی و آمریکایی هست که هر کاری دلشون بخواد میکنند
من موضوع رو با چند نفر از دوستان در میان گذاشتم اونها هم تست کردن دیدن با آی پی آمریکا سیدر ها بیشتر اجازه میدن که به عنوان peer به آنها وصل بشیم

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام
36.gif

. در پست 57 نكته احتمالي وجود داشتن Peer/Seed هاي fake را حدس زده بودم ودر ادامه عرض كرده‌بودم كه:

...
در هر صورت در روزاي آينده سعي مي‌كنم در اين زمينه تحقيقات و تست‌هاي بيشتري بكنم، مگر آنكه با راهنمايي خود من را از اين كارها نجات دهيد!!
...

. از آنجا كه هيچ خبري نشد
23709.gif
الان مجبور شدم يه جستجويي كنم و نتيجه اين شد كه بله! يه كمپاني‌هايي هستند كه به anti-p2p companies مشهورند و آنها در سايت‌ها فايل‌هاي fake torrent مي‌گذارند و همچنين Fake Trackerها هم وجود دارند!!! اينم يك سايت كه ليست به روز شده آنها را مي‌گذارد:
http://fenopy.com/fakefinder
و اينم چند سايت در مورد Fake Torrent:ه
http://forum.utorrent.com/viewtopic.php?id=30300
و
http://isohunt.com/forum/viewtopic.php?t=115391&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=

. جالبه! اتفاقي اين سايت http://fenopy.com/tracker/index.html عجب سايتي از آب درامد؟!؟!؟ اين سايت ليست TOP 20 و ... تراكرها را هم دارد!!!!!

موفق باشيد.
76.gif

خداحافظ
IgImAx
87/05/03
209.gif
60.gif

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
سلام
36.gif

. در پست 57 نكته احتمالي وجود داشتن Peer/Seed هاي fake را حدس زده بودم ودر ادامه عرض كرده‌بودم كه:

. از آنجا كه هيچ خبري نشد
23709.gif
الان مجبور شدم يه جستجويي كنم و نتيجه اين شد كه بله! يه كمپاني‌هايي هستند كه به anti-p2p companies مشهورند و آنها در سايت‌ها فايل‌هاي fake torrent مي‌گذارند و همچنين Fake Trackerها هم وجود دارند!!! اينم يك سايت كه ليست به روز شده آنها را مي‌گذارد:
http://fenopy.com/fakefinder
و اينم چند سايت در مورد Fake Torrent:ه
http://forum.utorrent.com/viewtopic.php?id=30300
و
http://isohunt.com/forum/viewtopic.php?t=115391&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=

. جالبه! اتفاقي اين سايت http://fenopy.com/tracker/index.html عجب سايتي از آب درامد؟!؟!؟ اين سايت ليست TOP 20 و ... تراكرها را هم دارد!!!!!

موفق باشيد.
76.gif

خداحافظ
IgImAx
87/05/03
209.gif
60.gif

در رابطه با سایت Top 20 که گذاشتید

برترین و قدرتمندترین ترکر ها :
http://orbdesign.net/bt/

Ehsan_old

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

چند تا مطلب رو ميخواستم ياداوري كرده باشم.

1_ شايد براي بعضي ها كه با eMule كار كردند و ميخوان با نرم افزار (Client) هاي BitTorrent مانند uTorrent كار كنن اين ابهام وجود داشته باشه فولدري رو كه براي شاخه دانلود قرار ميدند، فايل يا اطلاعات اضافه اي درونش نباشه.

يادتون باشه در اينجا فقط و فقط فايل هايي از شما براي ديگران آپلود ميشه كه در ليست برنامه شما مانند uTorrent قرار گرفته باشه و اگر فايلي درون شاخه دانلود شما باشه تا زمانيكه در ليست نرم افزار شما نباشه، براي كسي آپلود نميشه. چون ممكنه بعد از پايان دانلود فايل، شما اسم اون فايل رو از برنامه خود remove كنيد.

حتي اگر روي فايل مورد نظر در داخل برنامه pause يا stop بزنيد باز هم آپلود براي ديگران (و دانلود براي خودتان) در عرض چند ثانيه متوقف ميشه.

2_ اين مورد رو فكر كنم تاحالا باهاش مواجه نشديد ولي فرض كنيد كل برنامه رو بستيد ولي همچنان ميبينيد كه آپلود رو براي ديگران داريد.

اين اتفاق خيلي به ندرت ميافته ولي از دلايلش اينه كه IP و Port شما توسط ديگر اعضاء در Peer cache شون ذخيره شده. اگر DHT شما enable باشه اين عامل رو تقويت ميكنه. چون خيلي از Peer ها از DHT نيز استفاده ميكنند.

گرچه راحي براي اجتناب از اين قضيه نيست از نظر Help uTorrent.
هر چند با غير فعال كردن DHT ميشه تعداد دفعاتي كه اين مشكل بوجود ميار رو كمتر كرد.

با فرض اينكه شبكه شما كاملاً محافظت شده باشد، اين قبيل آپلودها به طور كامل Ignored ميشوند.

3_ من چندين بار با *** و به صورت عادي، تست مربوط به تعداد Peer/Seed ها رو در دريافت يك فايل مقايسه كردم.
تعدادشون فرقي نميكرد.

4_ تو اين عبارت (X of Y connected (Z in swarm اين جور كه من متوجه شدم، بسته به اينكه مربوط يه Peer باشه يا Seed، عدد Z برميگرده به تعداد اعضايي كه تا آخرين دفعه (روز) مربوط به آمارگيري، كانكت بودن و حالا در كش اطلاعات مربوط به Peer/Seed ذخيره شده و به معني اينكه همزمان اون تعداد باهم كانكت بودن نيست.​

Last edited:

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام
36.gif

*** توجه توجه توجه ***

. نسخه جديد و نهايي برنامه µTorrent v1.8 در 9 آگوست آماده استفاده كاربران شد. اين نسخه جديد بعد از يك سال تست و رفع خطا، نسخه قابل اطمينان(همان stable خودمان!!!) آن با كلي تغييرات كوچك و بزرگ و 100% ويستا ساپورت آماده استفاده كاربران شده است. در لينك زير توضيح تغييرات و لينك دونلود موجود هست:

. من دونلودش كردم و هنوز توش نتگيدم ببينم تغييرات جديد دقيقن چي ها هستند، در آينده يافته‌هايم را خواهم نوشت. اگر هم دوستان سرعت تنگيدنشان از من بيشتر بود لطفن از يافته‌ةايتان بفرماييد.... ممنون......

موفق باشيد.
76.gif

خداحافظ
IgImAx
87/05/21
209.gif
60.gif

mhsnrah

Registered User
لایک‌ها
41
سلام

اگه اشتباه نکنم یکی از تغییراتش اضافه شدن تب Trackers تو قسمت Detailed Info هست که وضعیت ترکرها رو نشون میده

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام
36.gif

. جديدن با توجه به تعاريف متنوع از كلمه Leech به يك تعريف جامعتر رسيده‌ام. كه فكر مي‌‌كنم از تعريف اوليه در كتاب و تعريف تصحيح شده آن در پست 27 كاملتر و صجيح‌تر است.

Leecher يا Leech ؟
. Leech در لغت به معني زالو هست. زالو به جانوري اطلاق مي‌شود كه از بدن جانور ديگري تغذيه مي‌كند ولي هيچ منفعت يا سودي به او نمي‌رساند و برعكس باعث ضرر و زيان مي‌شود. در شبكه BitTorrent به Peerي كه هنوز Ratio او (يعني نسبت Upload به Download) در يك فايل torrent.* به 1 نرسيده Leech يا Leecher مي‌گويند.

. تعريف جديد تمامي Peerهايي كه چه بعد از دونلود يك فايل تورنت از اشتراك گذاري آن اجتناب مي‌كنند و چه Peerي كه در حال دونلود يك فايل torrent هست و به دليل آنكه در زمان دونلود و اتمام دونلود Ratio آنها هرگز بيشتر از 0.5 نخواهد رسيد، يك Leecher محسوب مي‌شوند.

. اين تعريف جديد دليل آنكه چرا بعضي از سايت‌ها در آمار يك فايل تورنت به جاي استفاده از كلمه Peer در كنار Seederها از Leech استفاده مي‌نمايند را توجيه مي‌كند. (بنابر اين اين تعريف جديد همان نكته‌اي را كه احسان جان در پست 27 گفتند و به آن استناد كردند را توجيه مي‌كند)

. نظر شما چيه دوستان؟! اگر نظرها مثبت هست تا آن را در پست 27 به جاي تعريف قبلي قرار دهم!؟

موفق باشيد.
76.gif

خداحافظ
IgImAx
87/06/03
209.gif
60.gif

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام
36.gif

. سايت 4ُShared چند ماهي هست كه برنامه Uploader خودش را در اختيار كاربران Free و ... قرار داده‌است.

. از نكات بسيار مهم اين برنامه به خصوص براي كاربران Free داشتن امكان Resume در هنگام Upload فايل‌ها هست. (قبلن اين سرويس فقط در اختيار كاربران Premium بود) شما مي‌توانيد هر تعداد فايل را كه خواستيد به شكل همزمان به فضاي خود در اين سايت Upload نماييد فقط همانند اكثر File Hostها ظرفيت هر فايل نبايد بيش از 100MB باشد. در ليست زير مهمترين امكانات اين برنامه را نوشته‌ام:

1) حجم كوچك برنامه و اجرا شدن بدون اشكال آن در تست‌هاي من در مدت 2 ماه اخير.
2) امكان Upload تك فايل يا چندين فايل همزمان. (حد اكثر ظرفيت هر فايل 100MB)ه
3) امكان Resume براي فايل‌هاي Uploadي.
4) امكان ساختن/حذف/تغيير نام Folderها.
5) نمايش لينك دونلود فايل‌ها.
6) ...

. البته امكانات پيشرفته‌ مديريت Folderها كه از طريق سايت قابل دسترسي مي‌باشد از اين برنامه قابل دسترسي و اعمال نمي‌باشد. از نكات جالب اين برنامه Option آن هست كه با گزينه‌هاي واقعن مفيدي پر شده است:

. شايد رقيب اين سايت را بشود سايت http://www.mediafire.com دانست كه در چند زمينه سرويس‌هاي بهتري نسبت به اين سايت دارد. دوتا از اين سرويس‌ها، فضاي نامحدود براي ذخيره فايل‌هايتان و امكان Resume براي فايل‌هاي دونلودي از اين سايت حداكثر تا 24 ساعت بعد از شروع دونلود به كمك برنامه‌هاي مديريت دونلود هست. اما اين سايت خيلي از امكانات پيشرفته مديريت فولدر 4Shared را يا ندارد يا به شكل ساده‌تري در اختيار كاربران قرار مي‌دهد.

. اما هر دو سايت در اين چند ماه اخير تغييراتي در سياست ارائه خدمات به كاربران Free انجام داده‌اند و اين تغييرات در جهت "هرروز بهتراز ديروز"!! شدن سرويس‌هايشان بوده است. سايت mediafire قول داده كه در Q4 سال 2008 يك برنامه Uploader در اختيار كاربران قرار دهد. اما در مورد جزييات آن چيزي نگفته است. در نهايت اين تغييرات و چشم و هم چشمي‌ها به نفع ما كاربران Free تمام مي‌شود.

موفق باشيد.
76.gif

خداحافظ
IgImAx
87/06/03
209.gif
60.gif

Last edited:

fpm1356

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:)
سلام خسته نباشي
فرق برنامه‌یVUZE بابرنامه هاي دانلود معمول مثل IDM چيه؟و آيا هر فايلي را ميشه باش دانلود كرد و چطور؟
متشكرم

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام به همه دوستان
36.gif

دو نكته مهم:

. در ابتدا عرض كنم كه، من تقريبن يه 2 ماهي بود كه كلن! در اينترنت و دنياي كامپيوتر به دليل بيماري پدرم، غايب بودم. خدا هيچ كس رو بيمار نكنه و اگر شد محتاج بيمارستان نكنه!!!! پس ببخشيد اگر در پاسخ تاخير داشتم، الان هم كه تقريبن وقت كردم كه يه چكي كنم به دليل بهبودي نسبي حال ايشان هست. (پس احتمال دارد كه در آينده دير به دير چك كنم) اگر كسي سوالي در اين فروم از من پرسيده يا ايميلي زده كه من پاسخ ندادم لطفن به من اطلاع بدهد. (تا پايان هفته صبر كند چون دارم ايميل‌هاي اين مدت غيبتم را چك مي‌كنم شايد لابلايشان مطالب شما هم باشد...ببخشيد!)

. در ثاني!!! به دليل از كار افتادن سايت 5Gigs-ام كليه فايل‌هاي آپلودي من به اين سايت، لينك‌هاي دونلودشان از كار افتاده است. در حال انتقال چنين فايل‌هايي به سايت 4Shared هستم. لطفن اگر لينك معيوبي را در مطالبم مشاهده نموديد من را مطلع نماييد. ممنون...

fpm1356 عزيز:
. برنامه Azureus Vuze يك Client شبكه BitTorrent هست و برنامه‌هايي همانند IDM يا GetRight يا DAP يا ... برنامه‌هاي Download Manager براي شبكه‌هاي File Hosting همانند Download.com و Softepedia و Rapidshare و .... هستند. شايد يك فايل در هردو شبكه BitTorrent و FileHosting موجود باشد اما برنامه دونلود و روش آن با هم متفاوت هستند. بعضي از برنامه‌هاي Download Manager همانند GetRight امكاني براي دونلود از شبكه BitTorrent به آن اضافه شده است اما آنچنان كارا نيست. (البته فكر كنم كارا نباشه چون شخصن تست نكردم)

موفق باشيد.
76.gif

خداحافظ
IgImAx
87/10/08
209.gif
60.gif

Mamadex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
امروز شنبه 14 دي 1387 معادل با 03 Jan 2009 سایت دمونوید قسمت رجیسترش (ثبت نام) را باز کرده. هر کی که ازش اکانت نداره بهتره که در این فرصت اقدام کنه، چون این سایت یکی از بهترین سایت های تورنت هست پیشنهاد می کنم حتما در این سایت عضود شوید. (برای اطلاع رسانی سایر افراد ممکن است همین پست را در جا های دیگر هم دیدید، چون در زمان دیگر بخش ثبت نام سایت بسته خواهد شد)
لینک فرم ثبت نام:
http://www.demonoid.com/register.php
موفق باشید

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام Mamadex عزيز
36.gif

. ممنون از اطلاع مهمي كه داديد و ورودتان را به PT تبريك مي‌گم...
72.gif

موفق باشيد.
76.gif

خداحافظ
IgImAx
87/10/14
209.gif
60.gif

v-a-h-i-d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان واساتید محترم
راستش من توی یک بیمارستان کار میکنم که برای اینترنت از proxy استفاده میکنه
من میخواستم با u torrent استفاده کنم ولی هر کار کردم نتونستم
میخواستم ببینم ایا من میتونم از bit torrent استفاده کنم
اگه ممکنه تنظیمات utorrent واسم بزارین
ممنونم

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام v-a-h-i-d جان
1538.gif

. متاسفانه وقتي مدير شبكه از Proxy استفاده مي‌كنه به دليل آنكه مي‌تواند خيلي از راه‌ها را ببندد يا به زبان ساده به دليل بالا بودن ايمني اين روش، گاهي اوقات كاربران ساده ترين اعمال را هم به هيچ وجه نمي‌توانند انجام دهند. چون تا كنون با چنين مشكلي مواجه نشده‌ام، اول يه نگاه به فروم µTorrent انداختم. كلمه پرا ك س ي را در تيتر تاپيك‌ها جستجو كردم. اين برنامه به همين شكل عادي هم با تنظيم دستي پرا ك س ي خود، با پراك س ي مشكل دارد چه رسد به اينكه روي شبكه چنين كاري كرده باشند! مثال

. اما تنظيم Proxy در برنامه µTorrent در قسمت Option\Connection هست كه بايد مشخصات پراك س ي شبكه خودتان را در كادر Pro*x*y Server اين قسمت وارد نماييد.

. در مرحله بعد اگر هم مشكل تنظيم Proxy را حل كنيد بايد شبكه شما Port Forwarding را هم پشتيباني كند. (يعني اين توانايي را هم نبسته باشند!)

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
87/11/16
209266.gif
26650.gif

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
من تو دمونوید عضو شدم ولی فورومهاش براش نمیان! هم با *** هم با Ip خودم میرم ولی این پیام میاد:

Connection Problems

Sorry, SMF was unable to connect to the database. Please try again later.
Click here to go back

در ضمن چه Ratio ای داشته باشم اکانت رو میبنده؟ مال من الان اینه : Ratio: 81,920.00

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام pooya007 جان
1538.gif

. من عضو فرومش نشدم اما فرومش برايم مي‌آيد و براي تست، جستجو كردم و پست يكي از نتايج را هم باز كردم! در ضمن Retio من Ratio: 0.48 هست !! تا الان كه منو تحمل كرده‌اند!!!! (البته خيلي كم UL و DL داشتم Uploaded: 166.53 MB و Downloaded: 343.66 MB هست)

مال من الان اینه : Ratio: 81,920.00
shock.gif
يه فايل 1KB رو تو يه LOOP بينهايت گذاشتي كه به اين عدد رسيدي!!!؟

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
87/11/27
209266.gif
26650.gif

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
والا خودمم نمیدونم
48.gif

تازه میزان دانلود رو هم زده 0 !!

Moahammad_sdt

Registered User
لایک‌ها
0
می خواستم ببینم چه جوری سرعت تورنت رو بالا ببرم الآن من یک فایل 2 گیگ دارم دانلود میکنم با seed 157 و سرعت 30 الی 40 (شبانه صبانت) سرعت در Utorrent ده الی پانزده است

بالا