• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي و آشنايي با نحوه كار File Hosting و شبكه‌هاي Peer-to-Peer ( يا P2P) و مقايسه آن

isbn84

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام isbn84
36.gif

ه

. بر اساس توضيحات فوق احتمالا سرعت شما بر اساس ترافيك ISP شما پايين آمده باشد، اما:

. اين مورد احتمالش بسيار پايين است، چون بر اساس كار شبكه هاي BitTorrent ارتباط شما با اين شبكه از طريق برنامه Client شما با ديگر Peersها صورت مي‌گيرد و اين شبكه يك Server خاص ندارد كه امكان توقيف يا محدود كردن داشته باشد. (لطفا توضيحات كامل موجود در پست اول را مطالعه فرماييد)
. ولي پيشنهاد مي‌كنم كه از برنامه‌هاي ديگر هم استفاده نماييد شايد مشكلتان فقط نرم‌افزاري باشد! برنامه µTorrent را پيشنهاد ميكنم.

. توجه!: دوستان من دوباره دارم ميروم مسافرت و احتمالا براي مدتي نتوانم در خدمت دوستان باشم...

موفق باشيد.
76.gif

خداحافظ
IgImAx
86/07/10
209.gif
60.gif

ببینید. من میتوانم 4 فایل با سرعت 10 دانلود کنم که کلا می شود 40. ولی 1 فایل به نهایی به این سرعت نمی رسد.در هالی که قبلا هین طور نبود و بیشتر سید ها ازاد بود.در توضیحات سیدها ضمنا نوشته است که مثلا از 160 سید 140 تا در swarm [/RIGHT ]​

isbn84

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا در حالی که 200 سید دارم فقط 20-30 تای انها فعالند.(200(21) .ایا این طبیعی است؟.چه کنم؟:(

isbn84

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تمام ratio های من زیر صفر هستند .مثلا 0.245 .ایا این باعث کمی سرعتم است؟:eek:

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام isbn84 جان
36.gif

. ببخشید دیر جواب می دهم من در مسافرت هستم. (هنوز!) چند نکته:

1) من به یکی از اقواممان که مدتها است اشتراک Sabanet دارد و از حرفه ایی های دونلود از Torrent است مشکل شما را گفتم و ایشان بر پایین آمدن سرعت ISP صبانت اشاره داشت!
2) نکته بعد ممکنه شما میزان Upload دیگران را از فایلهای خود کم کرده باشید این مر باعث پایین آمدن سرعت دونلود می شود.
3) نکته آخر: پیشنهاد من و اقومم، استفاده از µToorent است.

موفق باشيد.
76.gif

خداحافظ
IgImAx
86/07/22
209.gif
60.gif

sasha11_99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
igimax جان ممنون از این مقاله عالی,
خیلی خوب و با جزییات نوشته شده بود...

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام
1538.gif

توجه * * * توجه

. راهنماي "معرفي و آشنايي با نحوه كار File Hosting و شبكه‌هاي Peer-to-Peer " ويرايش دومش با توضيحات بيشتر و معرفي و آموزش كار با 3 سايت Rapidshare و 4Shared و xs.to به همراه آموزش سه برنامه µTorrent و MLDonkey و eMule آماده شد.
. ويرايش سوم راهنماي Ghost با تغييرات اندكي به روز شد. همين تغييرات اندك هم در راهنماي Multi Primary ايجاد شد.
. همچنين مقاله جديدي با عنوان "آموزش ساخت، ويرايش و استفاده از Disk Imageها" به PT اضافه شد.

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
87/01/01
27653.gif
26650.gif

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام همه دوستان عزيز
1538.gif

. دوست عزيزمان آقاي Ehsan_Old اشكالي را در راهنماي من يافتند و به من اطلاع دادند. بسيار ممنون ازايشان كه اينچنين دقيق مطالب را مطالعه مي‌نمايند و اشكالات احتمالي را به اطلاع من مي‌رسانند. دوستان ديگر هم اگر با موردي بر خورد نمودند لطفن در همين تاپيك مطرح نمايند.ممنون.

. در راهنما و در صفحه 19، بخش "اصطلاحات شبكه‌هاي P2P" معني كلمه Leecher را ناقص نوشته‌ام. معني كامل‌تر آن در زير آورده‌ام:
. در شبكه هاي BitTorrent به Peerهايي كه پس از دريافت كامل يك فايل و تبديل شدن به يك Seeder، آن فايل را از ليست اشتراك‌هاي برنامه Client خود خارج مي‌كنند تا ديگران نتوانند آن را دريافت نمايند، به آنها Leecher مي‌گويند. البته كاربراني نيز كه فقط فايل دونلود كرده و هيچ فايلي را به اشتراك و براي Upload شدن ديگران نمي‌گذارند نيز باز Leecher محسوب مي‌شوند.

. در اولين فرصت اين تغيير را در راهنما انجام مي‌دهم. اگر نياز به توضيح بيشتر داشتيد، مي‌توانيد در PM زير كه گفتگوي من با دوستمان Ehsan_Old عزيز هست، مطالعه فرماييد. اگر هم شما در اين زمينه نظر ديگري داشتيد لطفن مطرح نماييد.

به نقل از Ehsan_old :
با سلام و سپاس فراوان

تو اين مقاله در صفحه 19 براي كلمه Leeches، فكر ميكنم در معني آن اصلاحي صورت بگيره بهتره. چون Leechers ها كساني هستند كه دارن فايلي رو دانلود ميكنند و به اجبار از فايل ناتمامشون هم آپلود صورت ميگيره
به عبارتي نوعي Seed هستند.
منبع

اون قمستي كه ذكر كرديد چيزي به اشتراك نميگذارند، شايد براي خواننده اين تلقي بشه كه صرفا دانلودر هستند و آپلودر نيستند

با تشكر از زحمات شما​

. انشاالله كه خوبي و تا اينجاي سال جديد خوب و خوش و سلامت بوده‌ايد. ممنون كه با اين دقت مقالات من را مطالعه مي‌نماييد.
. در مورد كلمه Leech بايد بگويم كه كاملن حق با شماست. من ناقص توضيح داده‌ام و اين توضيح ناقص تا حدود زيادي معني Leech را عوض مي‌كند. (اين اشكالات قرار بود بعد از تبديل ويرايش اول به PDF گرفته شود، اما از دستم در رفته) اما سايت mininova در توضيح اين كلمه اشتباه كرده‌است و تعريف Peer را به جاي آن نوشته‌است!؟ اين يك سايت BitTorrent index است و چندان منبع خوبي براي Reference نيست!
3989.gif
اين اشكال در اكثر چنين سايت‌هايي ديده مي‌شود به خصوص در بخش آمارشان!

. همانطور كه مي‌دانيد در شبكه‌ها P2P و به خصوص BitTorrent هر كاربري كه در حال دريافت داده است به او Peer گفته مي‌شود(البته به طور كلي در شبكه‌هاي P2P به هر كاربر متصل به شبكه يك Peer مي‌گويند) و كساني كه آن داده يا هر داده‌ ديگري را به شكل كامل در اختيار دارند و آن را نيز به اشتراك گذارده‌اند، به آنها Seeder مي‌گويند. در اين شبكه يك Peer مي‌تواند (يا بهتر است بگوييم به شكل اتوماتيك مجبور است!) هنگام دريافت يك فايل بخش‌هايي از آن فايل را همزمان به ديگر Peerها كه آنها نيز در حال دونلود آن فايل هستند، به شكل Upload به آ›نها بدهند. اين عمل دادن بخشي از فايل، به شكل اتوماتيك توسط برنامه Client كاربر صورت مي‌گيرد. اما همانطور كه آگاهيد معني كلمه Leech به مفهوم زالو هست. در شبكه هاي BitTorrent به Peerهايي كه پس از دريافت كامل يك فايل و تبديل شدن به يك Seeder، آن فايل را از ليست اشتراك‌هاي برنامه Client خود خارج مي‌كنند تا ديگران نتوانند آن را دريافت نمايند، به آنها Leecher مي‌گويند. البته كاربراني نيز كه فقط فايل دونلود كرده و هيچ فايلي را به اشتراك و براي Upload شدن ديگران نمي‌گذارند نيز باز Leecher محسوب مي‌شوند. (خوب بديهي است اين جمله به نوعي مفهوم همان جمله قبلي را مي‌رساند، يعني Peer ي كه قبلن داده‌اي را به شكل كامل دونلود كرده و آن را به اشتراك نگذاشته است و حتا حاظر نيستند از داده‌هاي روي سيستم خود، داده‌اي را به اشتراك گذارند و فقط دونلود مي‌كند پس باز هم چنين Peerهايي مي‌شوند زالو!!)
. اما كامل‌تر و درست‌تر از توضيحات من در مورد Leecherها در سايت Wikipedia چنين نوشته است:

In computing and specifically on the Internet, being a leech or leecher refers to the practice of benefiting, usually deliberately, from others' information or effort but not offering anything in return, or only token offerings in an attempt to avoid being called a leech. In economics this type of behavior is called "Free riding" and is associated with the Free rider problem.​

The name derives from the leech, an animal which sucks blood and then tries to leave unnoticed. Other terms are used, such as freeloader, but leech is the most common.​

. اصل مطلب فوق و كامل‌تر آن:

. Document همراه برنامه‌هاي Client مشهور و معتبر هم تا حدود زيادي مي‌توانند منابع خوبي باشند. (هر چي باشه يك برنامه نويس بايد همه چيز رل بداند تا بتواند براي آن الگوريتم بنويسد!) در راهنماي برنامه µTorrent هم مفهوم Leecher به اين شكل توضيح داده شده است:
leecher: A person who downloads, but fails to reciprocate the generosity of others by not sharing back. The word "leecher" carrys a strong negative connotation. o

. من در راهنماي خود در صفحه 25 و بخش 2-5-6 تا حدود زيادي در مورد Ratio و مضرات Leecher بودن توضيحاتي داده‌ام. اما توضيح اين بخش از راهنما µTorrent خالي از لطف نيست كه بعضي از كاربران بدانند چرا نبايد Leecher باشند!؟:

What to do After the Torrent Job Finishes Downloading

After a torrent job finishes downloading, you may view the files that you have downloaded. While you can also remove the torrent job from the torrent jobs list if you so wish, you are highly encouraged to leave the torrent job seeding (uploading after you have obtained every piece). Although the length of time that you should leave the it seeding is not defined in particular, it is recommended that you share until the amount of data you upload reaches at least the same as the amount of data that you have download, also known as reaching a 1.0 ratio. This ratio is calculated by dividing the amount of data you have uploaded by the amount that you have downloaded. Granted, it is technically impossible for every person in any given swarm to reach a 1.0 ratio, but people who leave the swarm before even getting close to that ratio are abhorred in the BitTorrent community, and are labeled as leechers (which carries a strong negative connotation). Because leechers have a detrimental effect on swarms, some people resort to vigilante tactics and block connections to leechers. Additionally, private trackers may ban leechers.​

. الان كه نگاه مي‌كنم مي‌بينم كه در ويرايش اول معني Leecher را از سايت HowStuffWorks برداشت نموده‌ام كه معني و مفهوم كاملي نيست و همان كه در ابتدا عرض نمودم معني كامل‌تري هست:

[FONT=arial,helvetica][SIZE=-1]Like most Internet phenomena, BitTorrent has its own jargon. Some of the more common terms related to BitTorrent include: [/SIZE][/FONT]
  • [FONT=arial,helvetica][/FONT][FONT=arial,helvetica][SIZE=-1]
  • Leeches - People who download files but do not share files on their own computer with others
  • Seed or seeder - A computer with a complete copy of a BitTorrent file (At least one seed computer is necessary for a BitTorrent download to operate.)
  • Swarm - A group of computers simultaneously sending (uploading) or receiving (downloading) the same file
  • .torrent - A pointer file that directs your computer to the file you want to download
  • Tracker - A server that manages the BitTorrent file-transfer process[/SIZE][/FONT]
. در انتها باز هم از شما ممنونم و بسيار سپاسگذار كه اينچنين با دقت راهنماي من را مطالعه مي‌نماييد و نكات و اشكال‌ها را گوشزد مي‌نماييد. لطفن باز هم اگر موردي را مشاهده نموديد به اطلاع من برسانيد. البته مي‌توانيد به جاي PM در همان تاپيك مطرح نماييد. ممنون.

پ.ن.: (همين PM را براي اطلاع دوستان از ناقص بودن تعريف Leecher در تاپيك قرار مي‌دهم)

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
87/01/22
27653.gif
26650.gif

Ehsan_old

Registered User
لایک‌ها
1
بسيار ممنون از IgImAx عزيز
(پس Reference ما خوب نبود :specool: )

دو تا نكته ديگه رو ميخواستم يادآوري كنم:

1_ تو صفحه 37 از فايل pdf، به اينكه Progress Bar براي Rapidshare وجود نداره اشاره شده.
من از چند ماه پيش تاكنون Progress Bar رو ميبينم.

351vloy.jpg

2_ تو يكي از صحبتامون گفته شد كه "از توانايي هاي شبكه‌هاي P2P يكي هم، امكان Realtime Data هست"

من با اكستنشن يا كدك متناسب وقتي فايلي رو (به عنوان مثال avi.* ) رو در حين دانلود ميخوام تماشا كنم، با كيفيت نامناسب و بعضي جاها mix شدن صحنه ها با هم مواجه ميشم (فايلي كه 90 % دانلود شده باشد)

وقتي هم به نوع دريافت فايل در torrent دقت ميكنيم، فايل رو به تكه هاي 128 KB تقسيم و سپس دانلود ميكنه (منبع: صفحه 83 از فايل آموزشي) كه ميتونه از اول و وسط و انتهاي فايل باشه

با اين حساب اگر 40% از فايل رو دانلود كرده باشيم، نبايد انتظار داشت كه تا 40% فيلم رو بتونيم تماشا كنيم.

در نتيجه Realtime Data زماني به عنوان مزيت شناخته ميشه كه فايل مورد نظر از ابتداي دانلود تا لحظه دريافت، به صورت يكپارچه دانلود شده و حجم خالي اطلاعات لابلاي فايل وجود نداشته باشه​

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام احسان جان
1538.gif

. ببخشيد دير جواب دادم. من از 25 رفتم مسافرت و اين نكته را در امضا نوشتم، اما گويا امضا جديد من درست ذخيره نشده بود.
. باز لازم است كه از دقت نظر شما واقعن تشكر و سپاس گذاري نمايم. كاشكي ديگر دوستان هم به اين دقت اشكالات و نكات مبهم مقالات من را مطرح مي‌كردند تا نه تنها جاهايي كه اشتباه نموده‌ام را رفع مشكل نمايم بلكه نكات مبهم را نيز بيشتر مشخص نماييم و در ويرايش‌هاي بعدي آنها را به راهنماها اضافه نمايم.

1_ تو صفحه 37 از فايل pdf، به اينكه Progress Bar براي Rapidshare وجود نداره اشاره شده.
من از چند ماه پيش تاكنون Progress Bar رو ميبينم.
. اين نكته را در ويرايش بعدي وارد راهنما مي‌كنم. (ممنون از عكس! بابا قبولت داريم! اما حال كردم ريفرنس)

2_ تو يكي از صحبتامون گفته شد كه "از توانايي هاي شبكه‌هاي P2P يكي هم، امكان Realtime Data هست"
. در اين زمينه شما بايد به يك نكته مهم توجه نماييد. قطعه شدن يك فايل در هنگام ارسال يا دريافت يك فايل جزو قوانين (Protocol) شبكه P2P نيست و اين قابليت توسط برنامه Client مشخص و مورد استفاده قرار مي‌گيرد. بنابر اين اگر قرار باشد در شبكه Bittorrent از قابليت streaming استفاده شود (پخش مستقيم فيلم،موسيقي يا ... بدون نياز به دونلود فايل) بايد اين قابليت در برنامه Client شما تعريف شده باشد. در صفحه 15 راهنما (بخش 1-2 قسمت دوم) شركتي كه براي ارائه سرويس VoIP خود از شبكه P2P استفاده نموده است را معرفي نموده‌ام. شركت SkyPE از اين روش براي ارتباط تلفني PC2PC و PC2Phone استفاده كرده است. (لطفن به بخش SkyPE Protocol از لينك فوق نگاهي بياندازيد.) همچنين برنامه كلاينت Azureus نسخه Vuze هم مي‌تواند فايل‌هاي مالتيمديا‌ را بدون دونلود نمايش دهد. (من اينترنت پر سرعت ندارم كه چك كنم، اما خود سايتش گفته مي‌تواند!!)
. در هر صورت اين قابليت كاملن وابسته به Client مورد استفاده كاربر مي‌باشد، µTorrent چنين قابليتي ندارد اما Azureus چنين امكاني را دارد. كلاينت شركت SkyPE كه توانايي VoIP شبكه‌هاي Client-Server را برروي P2P استفاده نموده است هم نمونه ديگري از اين امكانات مي‌باشد.
. من يك اكنت 10 يورويي SkyPE دارم. در تست من، سرويس‌هاي PC2Phone اين شركت از لحاظ كيفيت صدا و سرعت انتقال آن در اينترنت Dialup زغال سنگي من! از كيفيت برنامه شركت Globe7 پايين‌تر بود.(Globe7 بر اساس Cleient-Server عمل مي‌نمايد) البته هر دو شركت حداقل سرعت كانكشن را 128kbps پيشنهاد نموده‌اند. اما در تست من Globe7 صدا را با كيفيت بسيار عالي و تاخير 1~0.5 ثانيه از طريق Dialup ارسال مي‌كرد.

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
87/01/28
27653.gif
26650.gif

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام
1538.gif

. سايت demonoid دوباره در تاريخ 1387/01/27 راه اندازي شد.

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
87/01/31
27653.gif
26650.gif

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام
1538.gif

. سايت demonoid قبلن سيستم عضو گيريش هم بر اساس دعوت نامه و هم بر اساس ثبت نام بود،اما اخيرن (و فعلن) فقط بر اساس دعوت نامه هست. كه ارسال دعوتنامه را هم با شرايط خاصي كه گذاشته خيلي سخت كرده! براي مثال اگر كاربري را كه شما از او دعوت نموده‌ايد Ratioيش هميشه پايين باشد( نسبت آپلود به دونلود) يا خلافي نمايد نه تنها ايشان بن خواهند شد بلكه شخص دعوت كننده نيز بن خواهد شد. به نظرم مي‌آيد كه ممكنه كه اين سايت كم كم به يك Private Tracker در آينده تبديل شود.

. براي اطلاع بيشتر شما بخش قوانين Invitation سايت را در زير قرار دادم:
Invitations
-------------

To invite someone to the site, give him/her one of the following invitation codes, and the account registration address:
http://www.Demonoid.com/register.php?with_invite=1
Please note: To avoid abuse, invitations are limited. Also, if someone you invite gets warned/banned, you might get warned/banned too.

Please do not try to sell your invitation codes. It is against site policy. Thank you!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Invitation code list:

No invitation codes found
---------------------------------------------------------------------------------------
You can not create more invitations at the moment

Invitation codes are limited based on time since last creation and other factors.
Please check back this space, you'll be notified here when you are able to create an invitation again.
p.gif
p.gif
همچنين اين اخطاريه:
warn.gif
If you paid for your account or invitation, let us know by clicking here, and ask the seller for a refund. We'll give you an invitation code so you can create a new account
All sold accounts end up banned sooner or later.
warn.gif

. براي اطلاع بيشتر شما و ديگر دوستان هم، در زير خبر رسمي بازگشايي و دليل وقفه كاري سايت توسط ادمين جديد توضيح داده‌شده است:

Newspost - Apr/11/2008
p.gif

---------------------------------------------------
Welcome back!

A few months ago, the site administrator (known as Deimos), lacked the time necessary to maintain this website. And for personal reasons, Deimos decided to resign his position as a member of the site staff.

Before leaving, Deimos picked a new site administrator from among his friends. The old moderator team remained unchanged and will continue helping with the site. The Demonoid team will try to keep everything running just as it always has been.

The trackers and website seem to be working properly, and should any issues arise, they will be taken care of as soon as possible. If we work on any problems over the next few days, the site might be going on and offline. We apologize in advance if this should happen.

Welcome back and enjoy!

- Umlauf
Demonoid site admin

. بد نيست براي اطلاع بيشتر از قوانين و توانايي‌هاي اين سايت سري هم به صفحه FAQ سايت بزنيد.

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
87/02/18
27653.gif
26650.gif

mhsnrah

Registered User
لایک‌ها
41
ای ول!
چه خبر خوبی :)
قبل از اینکه بسته بشه من یه اکانت داشتم با Ratio بالای 3، به نظرتون الآنم سرجاش هست یا نه؟

چون اینجا امکانش رو ندارم اکانتم رو تست کنم پرسیدم.
اگرم ممکنه برام یه اینوایت بفرستین، قول میدم Ratioم دوباره بره بالای 3! :D

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام mhsnrah عزيز
1538.gif

. Ratio 3 ايوللللل! عجب اينترنت مفتي داريد شما! ببينم فايل‌هاي اشتراكي 1MB بودند يا كمتر؟
4915.gif

. حتمن اكنت شما سر جاش! هست، چون ratio من خيلي پايين‌تر از شما بوده ولي از طرف سايت خبر بازگشايي مجددش توسط ايميل برايم ارسال شد. لطفن ايميلي را كه در زمان ثبت نام در آن سايت معرفي نموده‌ايد را چك كنيد. چون براي تمامي اعضا ايميل ارسال نموده‌اند. (ممكنه كه در ايميل شما به فولدر Spamها رفته باشه!)

. متاسفانه همانطور كه در متن فوق مشاهده مي‌فرماييد، فعلن هيچ دعوتنامه‌اي موجود نيست!(حداقل براي من!) چون تازه را اندازي شده است حتا خبري از ثبت نام هم نيست!؟ البته حتمن اكنتتان فعال هست اما اگر نبود و دعوتنامه‌ها فعال شدند، حتمن برايتان ارسال ميكنم.

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
87/02/19
27653.gif
26650.gif

mhsnrah

Registered User
لایک‌ها
41
سلام، خیلی مخلصیم D:

متاسفانه داشتم، الان دیگه ندارم.
دی اس ال 128کیلو داشتم ماهی 25 چوق بابتش میدادم.

با DSL کاری نداره، چون حجم و سرعت up/down تاثیر نمیزاره و مثلا میشه 128/128 up/down کرد.
یه فایل از اینایی که درخواست زیاد داره بزارید همیشه seed شه، حتی وقتی چیزی دانلود نمیکنید بزارید برنامه تورنت بازباشه.
از برنامه هایی هم که خود demonoid ریکامند میکنه مثل uTorrent و Azureus استفاده کنید نه BitComet تا تو محاسبه Ratio تاثیر نزاره.

سر دو سه هفته Ratio میرسه به سه!

mhsnrah

Registered User
لایک‌ها
41
درضمن جدیدا isp ها یادگرفتن ترافیک تورنت و ایمیول رو لیمیت میکنن، تو سایت broadband.mpi-sws.mpg.de/transparency/bttest.php میشه این موضوع رو چک کرد که isp شما هم این کار رو میکنه یا نه.

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام mhsnrah عزيز
1538.gif

. به دليل اشكال در سيستم ارسال پست‌هاي جديد با ايميل فروم PT من تاكنون از دو پست شما بي ‌اطلاع بودم. ببخشيد.

یه فایل از اینایی که درخواست زیاد داره بزارید همیشه seed شه، حتی وقتی چیزی دانلود نمیکنید بزارید برنامه تورنت بازباشه.
. بله از اين موضوع مطلع هستم اما اينترنت من DialUP هست!!! و مدت زيادي نمي‌توانم فقط براي Seed بودن به اينترنت وصل باشم! (مي‌دانيد كه...!) من حقه فايل‌هاي كوچك را براي Seed شدن زدم اما به حساب Ratio من اضافه نشدند! انشاالله زماني كه ADSL گرفتم حتمن زمان بيشتري براي اين‌كار خواهم داشت.

درضمن جدیدا isp ها یادگرفتن ترافیک تورنت و ایمیول رو لیمیت میکنن، تو سایت broadband.mpi-sws.mpg.de/transparency/bttest.php میشه این موضوع رو چک کرد که isp شما هم این کار رو میکنه یا نه.
. خيلي ممنون، سايت بسيار جالبي را دونلود نموديد. در اولين فرصت برروي ADSL دوستانم چك خواهم نمود.

. اگر شما هم با سيستم ارسال ايميل PT براي تاپيك‌هاي Subscribe شده مشكلي داشته‌ايد ممنون مي‌شوم در اين تاپيك نظرتان را نيز بفرماييد.

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
87/02/29
27653.gif
26650.gif

mhsnrah

Registered User
لایک‌ها
41
سلام

خوب به نظرم اصلا با دایال آپ نمیشه دنبال این کارا بود و همون چرخ زدن تو وب رو هم جواب نمیده، ایشالا که زودتر دی اس الت به راه بشه و گیگ گیگ دانلود کنی ;)

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
من با یه مشکل مواجه شدم !! یه فایلی رو 97% دانلود کرده بودم یه مدت pause کردم بعد که ریزوم رو زدم دیگه دانلود نمیشه و پیغام File missing from job رو میده ):

rwkyrn.jpg

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام
36.gif

. پويا جان اگر يك جستجوي كوچك در فايل Help برنامه µTorrent يا در forum سايت µTorrent مي‌كرديد جواب پاسخ خود را مي‌گرفتيد. اگر هيچ گونه تغييري در فايل دونلودي انجام نگرفته باشد بايد از روش "حالت اول" استفاده نماييد در غير اينصورت يكي از راه‌هاي "حالت دوم" را انجام دهيد.

حالت اول:
. اولين قدم اينه كه در ليست فايل‌هاي تورنت برنامه برروي فايل Right Click كني و از منو گزينه Force Re-Check را انتخاب نماييد. عمل چك فايل مدتي طول مي‌كشه (بستگي به حجم فايل و سرعت Seederها/Peerها و سرعت كانكشنتان دارد) پس از مدتي برروي start كليك نماييد.

حالت دوم:
. تغيير يافتن نام/مكان فايل دونلودي توسط كاربر/برنامه‌هاي ديگر/سيستم عامل بيشترين عامل بروز چنين مشكلي هست كه توسط كاربران µTorrent در فروم برنامه گزارش شده است. با جستجويي كه در فروم فوق انجام دادم بيش از 10 تاپيك با نام "Files missing from job" يافتم و همه آنها به همراه لينك‌هايي كه ادمين‌ها معرفي نموده بود را خواندم. خلاصه دلايلي كه باعث بروز مشكل فوق ميشوند را در همان جمله صورتي رنگ ابتداي اين پاراگراف عرض كرده‌ام. در ادامه بعضي از مواردي كه قبل از اتمام دونلود فايل تورنت باعث بروز مشكل فوق مي‌شوند (و درفروم µTorrent گزارش شده‌اند) را ذكر مي‌نمايم:

* جابه‌جايي فايل تورنت :
. اگر فايل را از فولدر محل دونلود به جاي ديگري انتقال داده‌ايد آن را به همان فولدر برگردانيد.

* تغيير نام فولدر دونلود فايل‌هاي تورنت :
. نام فولدر را به حالت قبل بر گردانيد

* تغيير نام درايو :
. ممكنه با اضافه نمودن درايو جديدي يا تقسيم كردن يك پارتيشن به چند پارتيشن جديد يا توسط كاربر يا برنامه‌ايي(برنامه‌هاي مديريت پارتيشن) نام درايو تغيير كرده باشد. نام درايو را به حالت قبل برگردانيد. (براي مثال از E به F تغيير نام دهد)

* ذخيره فايل تورنت برروي هاردديسك دوم يا Movable Storage :
. اگر فايل‌ها را برروي هاردديسك دوم ذخيره مي‌نموديد يا يك هارد USB و ... ممكنه نام درايو تغيير كرده باشد و يا تغييري در مسير فولدرهاي محل ذخيره فايل‌هاي فايل تورنت پيش آمده باشد.(به دليل خرابي هاردديسك و ... با chkdsk /f يكبار پارتيشن خود را چك نماييد)

(تمامي موارد فوق چند نمونه از تغيير مكان فايل تورنت بودند)

* مشاهده فايل تورنت قبل از اتمام كامل دونلود :
. بعضي از برنامه‌ها براي نمايش فايل ممكن است به دليل كامل نبودن فايل برروي آن تغييراتي اعمال نمايند تا بتوانند بخش‌هاي دونلود شده را نمايش دهند. براي مثال، كاربري كه فايل فيلمي را قبل از اتمام دونلود با استفاده از Windows Media Player نگاه كرده بود چنين مشكلي برايش پيش آمده بود و با عمل Force Re-Check مشكلش حل شده‌بود. (توضيحات بيشتر در اينجا)

* مشكل Unicode :

. اين مشكل با پشتيباني از Unicode در نام فايل در نسخه‌هاي جديد µTorrent حل شده است. اما در نسخه‌هاي قديمي اين مشكل موجود بود و همين مشكل مي‌توانست باعث بروز Error فوق شود.

. انشاالله مشكل شما از همان روش Force Re-Check حل مي‌شود و اگر دليل بروز مشكل شما از نوع دوم باشد به كمك يكي از راه‌ها حل شود. اگر مشكل حل نشد مي‌توانيد ابتدا در فروم برنامه µTorrent جستجو نماييد و تمامي حالت ديگر را نيز كه مطرح شده است را بيابيد و اگر همچنان مشكل پابرجا بود در تاپيكي مشكل خود را با توضيحات كامل‌تري در فروم‌شان مطرح نماييد. (هرچه باشد آنها نويسنده اين برنامه هستند و بهتر مي‌توانند راهنمايي نمايند
3989.gif
)

موفق باشيد.
76.gif

خداحافظ
IgImAx
87/03/04
209.gif
60.gif

Last edited:
بالا