سلام Mossi جان
*A)
. ممنونم از نظراتت و تستهاي كه كردي. شما اولين نفري هستي كه لااقل همه نوشته هامو خواندي و تست كردي. ممنون. از Opera كه اطلاعي ندارم، ولي روي Avant Browser( يا همون IE به زبان ديگر!) و Firefox او دستور javascript تا الانه كه جواب مي دهد. دوباره هم بعد از پست شما، الان دارم تست مي كنم ببينم اين روش هنوزم جواب مي ده يا نه. (قبلا هم ازم
اين سوال شده بود و تست كرده بودم و جواب مي داد.) اما در هر صورت داريد يكي از همون روشهايي كه در اين
سايت هست (و من 2 تاشو ترجمه كردم) رو انجام مي دهيد.
در حقيقت شما داريد هم كوكي آون سايتو پاك مي كنيد (با پاك كردن ديتاهاي بروزرتان) و هم IP جديدي را از ISP خود مي گيريد. (با DC كردن و دوباره وصل شدن شما معمولا ISP شما يك IP جديد به شما مي دهد.) بنابر اين به نوعي داريد همون كارو مي كنيد و شبيه روش دومه كه گفتم.
. من 2تا ويندوز XP دارم كه يكيش كه اين باشه كه الان باهاش به اينترنت وصلم براي تست برنامه هاي مختلف ازش استفاده مي كنم و هر وقت كه يك برنامه خراب كاري مي كنه و يا نياز به يك ويندوز تميز هست، سريع يكي از Ghostهاي كه گرفتم را Restore مي كنم. از اون موقع كه اين دستور Javaرو دادم تل حالا ويندوزم را Restore نكردم. اما در هر صورت opera رو دارم و اگر وقت كردم روي اونم تست مي كنم.
*B) از تست برنامه ها ممنونم:
. در مورد اون برنامه ها متوجه نشدم كه چرا پس از يك دونلود كه انجام مي دهيد و قبل از دونلود دوم دوباره DC مي كنيد و همه ديتاي بروزرتان!! را پاك مي كنيد!؟ مگر خود برنامه كه مي خواد دومين لينك شما را دونلود نمايد، زمان تاخير زيادي رو نشون مي دهد؟ تست من بدون زمان تاخير زياد بود و اگر پيش شما اينطوره، هر سه برنامه امكان دادن IPو PORT رو دارن تا از يك Proxy استفاده نماييد تا Rapid شما رو نشناسه. درسته كه مخابرات اكثر Proxy ها رو غير فعال كرده اما اين سايت كه بلوك نيست! يعني همان پراكسي كه توان آوردن يك سايت بلوك شده را ندارد، مي تواند ديگر سايتهاي آزاد را بياورد. (اكثرا اين طور هستند)
. در مورد برنامه US كه فرموديد با شما موافقم. اينكه نمي خواد چيزي را OK كني خيلي خوبه. الان كه داشتم برنامه ها رو تست مي كردم ورژن جديد برنامه RapGet v.1.00 beta 4 آمده است. از
اينجا دونلود نماييد. در ضمن سايت برنامه USDownloader اينه
سايت. اما چون روسيه!! با اين
سايت اونو به انگليسي بر گردانيد.
. يك برنامه ديگه هم هست كه اينو خيلي تبليغ ميكنن اما هيچوق به من جواب نداده. دوست داشتيد اينو تست كنيد.
سايت
*C) نتيجه دونلودهاي پياپي من:
. آقا الان تست دونلود از سايت Rapidshare در Avant Browser تمام شد. يك فايل 6MB بود و وقتي خواستم دوباره يك فايل 21MB را دونلود كنم، فقط 21 ثانيه زمان تاخير بود. بازم :wacko: گفتم شايد محدوديتش براي كاربران FREE رو كم كرده به همين دليل دوباره همون فايل 21MB رو دونلود ميكنم و درست بعداز تمام شدنش تقاضاي يك فايل 100MB رو ميكنم، ببينم چي مگي تو زمان تاخير! پس سبر كنيد لطفا......
.............. و :eh: ........................و :weird: ................................................و:grrr: آخي، از دست اين اينترنت ايران! كي مي شه يك ADSL يا Wireless گيرم بياد و از شر اين Dial-up خلاص شم. آقا دونلود فايل 21MB تمام شد و حق باشماست :jealous:
روش javascript ديگه جواب نميده! ولي من با عوض كردن IP خودم(استفاده از پروكسي) و پاك كردن Coockiesهاي بروزرم تونستم دلونلود كنم. (روش 3 و 2 سايت و تقريبا همانند شما اما بدون DC كردن)
. دوباره از اينكه من و ديگران را از نظراتتان مطلع كرديد ممنونم. اما نكته آخر اينكه در اين
سايت هم بعد از معرفي چند راه هر كس از يك راهي تونسته استفاده كنه.
خداحافظ
IgImAx
85/02/09
:glasses: