• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي و آموزش سايت Rapidshare و آموزش روشهايي براي حل زمان تاخير

Robert7

Registered User
لایک‌ها
7
) روش javascript:

اين روش براي من و بسياري از دوستانم جواب داده است.
1) لينك دونلود فايل از Rapidshare را كليك كنيد يا در آدرس بار لينك آن را كپي نماييد.
2) برروي Free كليك نماييد.
3) صفحه بعدي كه كاملا دونلود شد، در آدرس بار را پاك نماييد و عبارت زير را در آنجا وارد نماييد و كليد Enter را بزنيد:
javascript:alert(c=0)
4) يك Dialog Box ظاهر مي شود آن را Ok نماييد.
5) كاراكترهاي درون عكس را وارد Text Box نماييد.
6) كليد "Download From.." را فشار دهيد.

از اين به بعد زمان تاخيير به 21 ثانيه ميرسد!!!:D

سلام. آقا این یک کمی عجیب به نظر میاد. (و بعید). این کاری که شما گفتید کار به خصوصی نیست حتی روی کامپیوتر خودمون هم تاثیری نداره.پاک کردن کوکی و تغییر browser هم بی فایده س.
rapidshare کنترل رو از روی سرور انجام میده و شما کاری نمی تونید بکنید.(باید صبر کنید)
البته این که بعضی ها از این روش جواب گرفتند فکر میکنم به این خاطر باشه که گاهی وقتا rapidshare اجازه میده چند تا فایل رو با همون وقفه 45 ثانیه ای دانلود کنی. ولی بعضی مواقع یکی بیشتر نمیشه و باید بیشتر از چند دقیقه صبر کنی.

راستی ممنون از اینکه اطلاعاتتون رو در اختیار دیگران قرار دادید. بنده کاملا به امضای شما اعتقاد دارم: "ياد بديد تا ياد بگيريد". یا "زکات العلم نشره". ;)

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام Robert7

. ممنونم از نظراتتان. ابتدا يك مختصر توضيحي(با اجازه بزرگان اينترنت PT) در مورد چگونه كار كردن اين نوع از سايتها يا ديگر سايتها بدهم. بطور كلي سايتهاي مختلف براي Track كردن كاربران Register شده يا نشده سايت خود از روشهاي مختلفي استفاده مي نمايند:
1) Coockies
2) IP
3) Login كردن
4) Script فايلها
5) ...
. فعلا اينها را يادم بود، اگر دوستان روشهاي ديگري را ميشناسند، لطفا بفرمايند. و اما توضيح بخشهاي فوق:

*A) اين Coockies چطوري بييده؟
. Coockies يكي از روشهاي ابتدايي براي كنترل كاربران ميباشد. كوكيها فايلهي كوچكي هستند كه پس از Surfكردن يا login كردن يا ... در بعضي از سايتها در فولدر Temporary Internet Files شما ايجاد مي شوند. از اين به بعد سايت مربوطه با توجه به پارامترهايي كه در فايل كوكي خود قرار داده ميتواند اطلاعاتي را در مورد شما يا بعضي از رفتار شما بدست آورد و از همين طريق هم ميتواند بعضي از رفتار شما را در سايت خود محدود نمايد.
. بطور مثال در همين سايت PT زماني كه شما Login مينماييد در كنار ID شما يك Box چك مارك ميباشد كه با تيك زدن يك كوكي در هادديسك شما ايجاد مي شود. كار اين كوكي اينست كه هر وقت شما دوباره قصد ورود به سايت را داشته باشيد شما را به شكل Automatic وارد login مينمايد. همينطور كه مي بينيد، هيچ راهي براي سايت PT نيست كه اينكار را از سايت خودشان و به شكل Automatic انجام دهند و فقط از طريق كوكيي كه در هادديسك شما قرار دادند اين امكان حاصل مي شود. اگر شما اين كوكي را حذف نماييد يا يكبار Logout نماييد خواهيد ديد كه ديگر سايت فوق توان اين را ندارد كه شما را به شكل Automatic وارد سايت نمايد. اين مثال براي تمامي سايتهاي ديگر مانند: Yahoo و Gmail و ... هست.

*B) استفاده از IP كاربران.
. شما هروقت كه از طريق ISP خود به اينترنت وصل مي شويد. يك IP به شما نسبت داده مي شود. بعضي از سايتها بنا به دلايل مختلف IP شما را ضبط مينمايند. بنابر اين امكان محدود كردن كاربران را، اگر نيازي باشد حتي بدون Login كردن به آنها ميدهد. اين عمل كاربردهاي مختلف و خوبي را دارد.
. براي مثال، اگر يك سايت يك بخش نظر سنجي را راه انداخته باشد. براي اينكه يك كاربر بيش از يكبار در نظر سنجي شركت نكند مي تواند از روش محدود كردن IP براي هر كاربر استفاده نمايد حتا از مخلوطي از IP و Coockies براي امنيت بيشتر. چون اگر فقط از طريق IP شمارا كنترل نمايد، شما مي تواند با تغيير IP خود (يا با درخواست IP از ISP خود اگر IP شما Static نباشد و يا با استفاده از برنامه هاي Proxy و ...) هزاران بار در آن نظر سنجي شركت نماييد!!! پس باز هم راهي براي دورزدن يك سايت را در اينجا ميبينيد. حتي من از چنين روشي براي دورزدن يكي از محدوديتهاي سايت PT هم استفاده مي نماييم:whistle:.

*C) اينجا Login كنيد تا رستگرتان كنيم!
. بهترين و مطمعنترين روش كنترل Login كردن است. اين روش مي تواند مخلوطي از روشهاي فوق هم باشد.

*D) آيا Script؟ بودن يا نبودن؟
. در مورد Script بعضي از سايتها با قرار دادن Javascript يا ... در متن Webpage خود مي توانند كنترلهاي را برروي كاربران خود و يا بينندگان سايت خود انجام دهند. شايد با بعضي از سايتها مواجه شديد كه در صورتي كه قصد كپي گرفتن از يك متن موجود در آن سايت را داشته باشيد، با يك Dialog Box مواجه مي شويد كه حق اين كار را نداريد. حتي زماني كه آن را به شكل Offline مشاهده مي نماييد يا در هاردديسك خود هم ذخيره مينماييد، بازم امكان اين كار را نداريد!!؟ :stun: اگر بعضي از اين سايتها را به FrontPage لود نماييد ميتوانيد با حذف يا دست كاري آن script و ذخيره مجدد آن در هاردديسك خود كنترل آن را خنثا نماييد! :thumbsup:

. توجه: اگر دوستان نكتهاي را دارند كه به موارد فوق اضافه يا تصحيح نمايند، لطفا اضافه نمايند!

. خوب با توجه به مواردي كه توضيح داده شد و با توجه به نكات اين سايت و كاربراني كه از روشهاي فوق براي دور زدن سايت Rapidshare بهره جستند. بايد بگم كه اين سايت از روش IP و Coockies و Scrip استفاده مي نمايد.( اما از هر يك از روشهاي ذكر شده براي يك كار خاص استفاده مي نمايد. بنابر ايين شما مي توانيد از يكي از روشهايي كه من از سايت فوق توضيح دادم يا ديگر روشهايي كه در آن سايت مي باشند شما استفاده ببريد.) همانطور كه مي بينيد، بخشي از روش كنترل سايت Rapidshare و يا هر سايت مشابه در كامپيوتر شما صورت مي گيرد و اگر شما بتوانيد راهي براي پاك كردن يا تغيير اين كنترلها در هاردديسك خود بيابيد، ديگر چنين سايتهايي نمي تواند استفاده قبلي شما را از سايتشان تشخيص دهند و شما مي توانيد بدون محدوديت به كار خود ادامه دهيد. حالا چرا اين سايت چنين محدوديتي را براي كاربران Free به وجود مي آورد؟! من قبلا توضيح دادم يا در اينجا ببينيد.

. موفق باشيد.

خداحافظ
IgImAx
85/02/03
:) :glasses:

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
ادامه......!

. اينرو يادم رفت بگم كه در همين عيدي (85) به دليل نياز شديد به Norton2006 و مشكلدار بودن برنامه هاي Norton در بازار مجبور به DL آن از سايت Rapidshare شدم. يك DVD بود شامل 11 فايل ُSplit شده 100MB :) هر شب يكيشو ميگرفتم حدوده 5ساعت طول ميكشيد!! اما شامل نسخه كاملي از محصولات Symantec 2006 بود.
. بعد از DL هر بخش وقتي مي آمدم كه بخش بعدي را شروع كنم، سايت Rapidshare زمان تاخيير را روي 75 دقيقه مي گذاشت!!!! تا اينكه decilion69 سايت و روش كم كردن اين زمانو بهم داد اما زماني كه فقط 3 تا از فايلهاي Split باقي منده بود!!%$#^
. خلاصه بعدش تا حالا هنوز روش Javascript داره جواب مي ده.

اتمام ادامه.

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام :(

. خوب پس از اين همه توضيح، بيايد از سايت Rapidshare چندتا برنامه جالب را DL نماييد:

****** ******​
1) مجموعه عكسهاي بسيار زيبايي از فضا "HQ Wallpapers 1600x1200" به ظرفيت 97.8MB در 5 فايل Split:

Part 1 - 18974 KB
Part 2 - 19531 KB
Part 3 - 19531 KB
Part 4 - 19531 KB
Part 5 - 19531 KB

22172712ojc.jpg
اينم يك نمونه از عكسها​

****** ******​
2) e-book آموزشي "How To Do Everything with Your Digital Camera" به ظرفيت 14.70MB:

Download

22224628tya.jpg
عكس روي جلد

****** ******​
3) e-book طراحي و ساخت وسايل چوبي با 500 طرح. ظرفيت 99.4MB در 4 فايل Split:

پسورد فايل RAR:
typo

Part 1 - 30077 KB
Part 2 - 30077 KB
Part 3 - 30077 KB
Part 4 - 11591 KB

07205630rpv.jpg
نمونه طرح

****** ******​
4) مجموعه اي از PHP Scripts. ظرفيت 32.4MB:

Download

524725ae43d5.jpg
بدون شرح​

****** ******​
5) كتاب "Secrets of the Da Vinci Code" با فروش 7 ميليون كپي در دنيا! ظرفيت 6.78MB:

Download

. جديدن از روي آخرين كتابي كه معرفي كردم فيلمي با همين نام ساختند با بازي Tom Hanks :happy:.

اينم فيلمش :specool:

پسورد فايل RAR:
grupdownloadupload
Part 1 - 101376 KB
Part 2 - 101376 KB
Part 3 - 101376 KB
Part 4 - 101376 KB
Part 5 - 101376 KB
Part 6 - 101376 KB
Part 7 - 96435 KB

tom_hanks6.jpg

در باره فيلم.

اينها نمونهاي از خروار بيد!;) در حال حاضر، در حال كپي مجموعه فايلهاي هستم كه امكان جستجو، دونلود منجر و ... براي سايت Rapidshare مي باشند (52.6MB) بعد از تست اگر جواب دادند آنها را در آينجا مي گذارم.

موفق باشيد.

خداحافظ
IgImAx
85/02/04

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
البته سايت mega uploaded قابليت استفاده از برنامه هاي دانلود را دارد

من با Flashget چك كردم و مي شه دانلود كرد:) :) :) :) :p :p

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
به نقل از moonomid :
البته سايت mega uploaded قابليت استفاده از برنامه هاي دانلود را دارد

من با Flashget چك كردم و مي شه دانلود كرد:) :) :) :) :p :p

. عجيبه:wacko: !!!!! تاييد مي شه!!!
. آخه خوده سايت، گفته كه براي كاربران Free برنامه هاي Download Manager پشتيباني نمي شود. اينم لينك. من هم با برنامه Getright تست كردم. شروع به دونلود كرد هم Accelerator فعال شد هم Resume بود!!!!:eek:

. من چه كاره بيدم! خودشون سايتشون Update نيست!؟ شايدم از دستشون در رفته؟ در هر صورت بعد از Rapidshre اي سايت دومين منبع برنامه است.

خداحافظ
IgImAx
85/02/04

hamed_mp

Registered User
لایک‌ها
9

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام

. 3 تا برنامه زير براي دونلود برنامه ها از سايت Rapidshare مي باشند. كافيست لينك برنامه را به آنها بدهيد و برنامه شروع به دونلود نمايد. هر كدام از اين برنامه ها داراي امكاناتي هستند. هر 3 را دونلود و تست نماييد:happy: . به نظر شما كداميك بهتراست؟

Grabber.v1.4.2A - 2.07MB

Rapget v1.0.rar - 166KB

USDownloader v1.3.3 - 1.97MB

. هر 3 برنامه را در سايتي قرار داده ام، كه مي توانيد با يك برنامه Download Manager، دونلودشان نماييد.

خداحافظ
IgImAx
85/02/05

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
نظر شما چيه دوست عزيز!

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
كداميك از اين برنامه ها قابليت تكه تكه كردن فايل ها را مانند دانلود منيجرها دارد؟

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام moonomid

. هيچكدام تواني همانند دونلود منيجرها را ندارند! اما كار باهاشون بسيار ساده است و توان پذيرش چندين لينك براي دونلود را دارند. چون كم حجم و ساده بودند، تست و اعلام نظر را به شما دوستان واگذار كردم.

خداحافظ
IgImAx
85/02/05
;= B-:

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام

. آموزش مقاله اي كه قولش را دادم و در مورد آموزش Norton Ghost بود را به همراه لينك برنامه در اينجا گذاشتم.

خداحافظ
IgImAx
85/02/06

mossi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
max
عزیز

این روش های ضد تاخیر شما هیچکدام در اپرا و اینترنت اکسپول جواب نمیدهند .
من فکر میکنم همان روش قدیمی خودم یعنی بیرون آمدن از اینترنت و پاک کردن دیتا ها در برووزر از همه
واقعی تر است .
اما در مورد تول هایی که پیرامون راپید درست شده باید گفت که این تول USDownloader بد نیست.
من همه لینک ها را میبرم توی این برنامه و بعد کافیست که بعد از دانلود هر فایل فقط یکبار
از اینترنت برم بیرون دیتا ها را پاک کنم و دوباره برم تو اینترنت . این یو اس اقا بقیه کار را انجام میدهد و احتیاح به نوشتن اون عکسه و اوکی کردن نیست ..

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام Mossi جان

*A)
. ممنونم از نظراتت و تستهاي كه كردي. شما اولين نفري هستي كه لااقل همه نوشته هامو خواندي و تست كردي. ممنون. از Opera كه اطلاعي ندارم، ولي روي Avant Browser( يا همون IE به زبان ديگر!) و Firefox او دستور javascript تا الانه كه جواب مي دهد. دوباره هم بعد از پست شما، الان دارم تست مي كنم ببينم اين روش هنوزم جواب مي ده يا نه. (قبلا هم ازم اين سوال شده بود و تست كرده بودم و جواب مي داد.) اما در هر صورت داريد يكي از همون روشهايي كه در اين سايت هست (و من 2 تاشو ترجمه كردم) رو انجام مي دهيد.:D در حقيقت شما داريد هم كوكي آون سايتو پاك مي كنيد (با پاك كردن ديتاهاي بروزرتان) و هم IP جديدي را از ISP خود مي گيريد. (با DC كردن و دوباره وصل شدن شما معمولا ISP شما يك IP جديد به شما مي دهد.) بنابر اين به نوعي داريد همون كارو مي كنيد و شبيه روش دومه كه گفتم.

. من 2تا ويندوز XP دارم كه يكيش كه اين باشه كه الان باهاش به اينترنت وصلم براي تست برنامه هاي مختلف ازش استفاده مي كنم و هر وقت كه يك برنامه خراب كاري مي كنه و يا نياز به يك ويندوز تميز هست، سريع يكي از Ghostهاي كه گرفتم را Restore مي كنم. از اون موقع كه اين دستور Javaرو دادم تل حالا ويندوزم را Restore نكردم. اما در هر صورت opera رو دارم و اگر وقت كردم روي اونم تست مي كنم.

*B) از تست برنامه ها ممنونم:
. در مورد اون برنامه ها متوجه نشدم كه چرا پس از يك دونلود كه انجام مي دهيد و قبل از دونلود دوم دوباره DC مي كنيد و همه ديتاي بروزرتان!! را پاك مي كنيد!؟ مگر خود برنامه كه مي خواد دومين لينك شما را دونلود نمايد، زمان تاخير زيادي رو نشون مي دهد؟ تست من بدون زمان تاخير زياد بود و اگر پيش شما اينطوره، هر سه برنامه امكان دادن IPو PORT رو دارن تا از يك Proxy استفاده نماييد تا Rapid شما رو نشناسه. درسته كه مخابرات اكثر Proxy ها رو غير فعال كرده اما اين سايت كه بلوك نيست! يعني همان پراكسي كه توان آوردن يك سايت بلوك شده را ندارد، مي تواند ديگر سايتهاي آزاد را بياورد. (اكثرا اين طور هستند)

. در مورد برنامه US كه فرموديد با شما موافقم. اينكه نمي خواد چيزي را OK كني خيلي خوبه. الان كه داشتم برنامه ها رو تست مي كردم ورژن جديد برنامه RapGet v.1.00 beta 4 آمده است. از اينجا دونلود نماييد. در ضمن سايت برنامه USDownloader اينه سايت. اما چون روسيه!! با اين سايت اونو به انگليسي بر گردانيد.
. يك برنامه ديگه هم هست كه اينو خيلي تبليغ ميكنن اما هيچوق به من جواب نداده. دوست داشتيد اينو تست كنيد. سايت

*C) نتيجه دونلودهاي پياپي من:
. آقا الان تست دونلود از سايت Rapidshare در Avant Browser تمام شد. يك فايل 6MB بود و وقتي خواستم دوباره يك فايل 21MB را دونلود كنم، فقط 21 ثانيه زمان تاخير بود. بازم :wacko: گفتم شايد محدوديتش براي كاربران FREE رو كم كرده به همين دليل دوباره همون فايل 21MB رو دونلود ميكنم و درست بعداز تمام شدنش تقاضاي يك فايل 100MB رو ميكنم، ببينم چي مگي تو زمان تاخير! پس سبر كنيد لطفا...... :whistle: .............. و :eh: ........................و :weird: ................................................و:grrr: آخي، از دست اين اينترنت ايران! كي مي شه يك ADSL يا Wireless گيرم بياد و از شر اين Dial-up خلاص شم. آقا دونلود فايل 21MB تمام شد و حق باشماست :jealous: روش javascript ديگه جواب نميده! ولي من با عوض كردن IP خودم(استفاده از پروكسي) و پاك كردن Coockiesهاي بروزرم تونستم دلونلود كنم. (روش 3 و 2 سايت و تقريبا همانند شما اما بدون DC كردن)

. دوباره از اينكه من و ديگران را از نظراتتان مطلع كرديد ممنونم. اما نكته آخر اينكه در اين سايت هم بعد از معرفي چند راه هر كس از يك راهي تونسته استفاده كنه.

خداحافظ
IgImAx
85/02/09

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام

. يكي ديگه از امكانات Rapidshare. ساختن Folder هاي شخصي در اين سايت هست كه كار بران Free هم مي توانند از اين امكان استفاده نمايند. فولدرها اين امكان را ميدن كه شما لينكهاي برنامه هايي كه از اين سايت پيدا ميكنيد را درون اين فولدرها، لينكهاي آنها را با توضيحاتي كه مي نويسيد ذخيره نماييد. بعد از مدتي مجموعه از لينكهاي مفيد از برنامه هاي مختلف را در فولدر شخصي خود خواهيد داشت. حتي مي توانيد براي فولدرهاي خود پسورد هم بگذاريد.

اينم لينك ساخت فولدر در سايت Rapidshare.

موفق باشيد.

خداحافظ
IgImAx
85/02/09

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
مرسي .ممنون
اينم تغيير كوكي و بروزر نبايد اصلا جواب بده
چون رپيد تو طرف سرور چك ميكنه ... و معمولا از رو ايپي بخاطر همين تغيير اي پي بايد جواب بده
يه برنامه داشتم برا اين كار كه راحت اي پي عوض ميكردي ...كه متاسفانه كار نكرد :(
اگه برنامه خاصي ميشناسيد...لطفا بگيد....

mossi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام max

در راپید شر تا مرز 30 مگا بایت را بدون اینکه از هیچ روشی استفاده کنیم میشود پشت سر هم دانلود کرد.شاید هم فقط 3 فایل را میشود بدون محدودیت زمانی دانلود کرد . اینو وقتی میتونید حس کنید که دی اس ال داشته باشد .
البته بعضی وقت ها هم نه . مثلا دیروز من یک 12 مگی دان کردم خواستم یک 15 مگی دان کنم گفت بر و
دداش 74 دقیقه دیگه بیا . که من رفتم بیرون و دیتا ها را پاک کردم و دوباره دانلود کردم .
اینو بگم تا یادم نرفته . اصلا لازم نیست که کوکی ها رو پاک کنید . فقط هربار تمام دیتا ها را باید پاک کرد .اینکه میگم تمام دیتا ها....
یعنی اینکه وقتی میخوایم دیتا ها را پاک کنیم باید توی اون مستطیل خالی را هم تیک بزنی
د .
max جان من دی اس ال دارم و برا همین هم هول میزنم که هر چه چیز خوبی را میبینم سریع دانلود کنم .
که فردا دیر است. چ.ن ناگهان میبینی که لینک کار نمیکنه .
.
.جالب بود اگر میشد یک برنامه ای نوشته شود که بعد از دانلود هر فایل با یک کلیک از اینترنت بره بیرون تو اکسپلورر دیتا ها را پاک کنه و دوباره به اینترنت وصل بشه . آنوقت اینجا این یو اس دانلودر به درد میخورد ..
همه این ها برای زمانی خوبه که دی اس ال داشته باشی . مثلا یک 100 مگی با دی اس ال گازوئیلی من
6 دقیقه طول میکشه دانلود بشه . همینکه من چرخی تو صفحات دیگه بزنم کار تمومه . برای فایل بعدی
من باید بپرم از اینترنت بیرون . دیتا ها را پاک کنم دوباره بیام تو . و در اینجا اگر از یو اس دانلودر استفاده کنم دیگه احتیاج به هیچ کاری نیست . این یو اسه خودش بقیه کار و انجام میده .
ضمنا اینو بگم که بروزر دفالت من اینترنت اکسپلورر و بروزری که دایم باهاش کار میکنم اما دفالتم نیست اپرا است . اینجوری تمام سایت های باز شده تو اپرا همچنان سر جایشان هستند و احتیاج نیست که دیتا و کوکی تو اپرا پاک بشه . و..... اینکه اپرا بهترین برووزر همه دوران هاست . باید ازش استفاده کنی تا به آن پی ببرید ..
یک سئوال
در ایران الان چه دی اس الی و با چه سرعتی وجود دارد _؟ دی اس ال 2000 من که دیگه اینجا گازوئیلی شده .
حالا دیگه اینحا همه از 3000 و 6000 و 16000 استفاده میکنند .

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
به نقل از mossi :
سلام max

در راپید شر تا مرز 30 مگا بایت را بدون اینکه از هیچ روشی استفاده کنیم میشود پشت سر هم دانلود کرد.شاید هم فقط 3 فایل را میشود بدون محدودیت زمانی دانلود کرد . اینو وقتی میتونید حس کنید که دی اس ال داشته باشد .
البته بعضی وقت ها هم نه . مثلا دیروز من یک 12 مگی دان کردم خواستم یک 15 مگی دان کنم گفت بر و
دداش 74 دقیقه دیگه بیا . که من رفتم بیرون و دیتا ها را پاک کردم و دوباره دانلود کردم .
اینو بگم تا یادم نرفته . اصلا لازم نیست که کوکی ها رو پاک کنید . فقط هربار تمام دیتا ها را باید پاک کرد .اینکه میگم تمام دیتا ها....
یعنی اینکه وقتی میخوایم دیتا ها را پاک کنیم باید توی اون مستطیل خالی را هم تیک بزنید .
max جان من دی اس ال دارم و برا همین هم هول میزنم که هر چه چیز خوبی را میبینم سریع دانلود کنم .
که فردا دیر است. چ.ن ناگهان میبینی که لینک کار نمیکنه .
.
.جالب بود اگر میشد یک برنامه ای نوشته شود که بعد از دانلود هر فایل با یک کلیک از اینترنت بره بیرون تو اکسپلورر دیتا ها را پاک کنه و دوباره به اینترنت وصل بشه . آنوقت اینجا این یو اس دانلودر به درد میخورد ..
همه این ها برای زمانی خوبه که دی اس ال داشته باشی . مثلا یک 100 مگی با دی اس ال گازوئیلی من
6 دقیقه طول میکشه دانلود بشه . همینکه من چرخی تو صفحات دیگه بزنم کار تمومه . برای فایل بعدی
من باید بپرم از اینترنت بیرون . دیتا ها را پاک کنم دوباره بیام تو . و در اینجا اگر از یو اس دانلودر استفاده کنم دیگه احتیاج به هیچ کاری نیست . این یو اسه خودش بقیه کار و انجام میده .
.
سرعت دي اس ال شما چنده اونوقت ؟:blink:
-----
من اعصابم داغون شد .... يه نفر ديگه هم همزمان با من دانلود ميكنه ...من نميتونم هيچكاري بكنم :( اخه اي پيم شير هستش :( نامرد هم از مگا دانلود ميكنه هم از رپيد ... اصلا نميتونم تكون بخورم :hmm:

mossi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mehdvirus :
سرعت دي اس ال شما چنده اونوقت ؟:blink:
-----
من اعصابم داغون شد .... يه نفر ديگه هم همزمان با من دانلود ميكنه ...من نميتونم هيچكاري بكنم :( اخه اي پيم شير هستش :( نامرد هم از مگا دانلود ميكنه هم از رپيد ... اصلا نميتونم تكون بخورم :hmm:

max

اگر یک وقت یک فایل بزرگ یا برنامه بزرگ میخوای دان کنی که در راپید است و دانلود منجرت پشتیبانی نمیشه
خبر بده تا من سریع آنرا دان کنم و بزارم تو فضای خودم که شما از انجا با دانلود منجر دان کنید .
البته زیاد بزرگ نباشه ها تا 50 60 مگ چون سرعت آپلود من 24 است و وقت گیر میشه.

Robert7

Registered User
لایک‌ها
7
راسی یه برنامه هم بود که اگه سایت داشته باشی میشه باهاش کار کرد. این برنامه از روی سرور سایتت اون فایل مورد نظر رو دانلود میکنه و بعد تو میتونی حتی با dap به صورتی که با قطع اینترنت کارت خراب نشه فایل رو دانلود کنی.

بالا