• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي و آموزش سايت Rapidshare و آموزش روشهايي براي حل زمان تاخير

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
سلام
بهترين برنامه براي دانلود از Rapidshare برنامه Rapidown هست
حداقل دوتا از بزرگترين مشكلات دانلود از اين سايت (Resume و Waiting) را برطرف كرده

شما خودت با این Rapidown کار کردی؟ چون من هر چی فایل باهاش دانلود میکنم کامل دانلود میشه ولی آخرش که میخوای فایل رو باز کنی فایل باز نمیشه و میگه آسیب دیده.

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام mynobar جان
36.gif

. ممنون از نظرتتان. اين تاپيك از دو بخش تشكيل شده است. يكي: معرفي چنين سايتهايي و چگونگي كار با آنها براي مبتدي ها.( در اين تاپيك به شكل خاص Rapidshare) دوم: راهي براي پشت سر گذاشتن زمان تاخير و اتوماتيك كردن دونلود پشت سر هم فايلها از سايت Rapidshare براي كاربران Free.
. در پست اول، در قسمت "مقابله با زمان تاخير " روشهاي مختلفي را كه در زمانهاي مختلف جواب مي دادند را معرفي نموده ام. كه روشهاي قديمي با تغيير Security سايت Rapid از كار افتلده اند. به همين خاطر همواره سعي مي كنم كاراترين روش را در آنجا بنويسم و روشهاي از كار افتاده را نيز براي اطلاع دوستان باقي مي گذارم تا راه رفته را دوباره نروند!!
. در حال حاضر برنامه هاي RapGet و USDownloader برنامه هايي هستند كه هر از چند گاهي قبل از اينكه سايت Rapid شكل گرافيكي متن چك Spam خود را عوض كند، بخش OCR برنامه هاي خود را Update ميكنند و به اين شكل ميتوانند فايلها را به شكل خودكار از ليست و بدون نياز به حضور كاربر براي وارد كردن آن متن، از Rapidshare دونلود ميكنند. اين برنامه ها ليست پروكسي ها نيز براي تغيير IP سيستم ميپذيرند (براي كاربراني كه امكان تغيير IP داشته باشند) البته بايد اين پروكسيها High Anonymous باشند. شخصا اين را تست كرده ام و چندين بار همزمان دو فايل از Rapid دونلود نموده ام از يك كامپيوتر و يك ISP. اما متاسفانه سايت Rapid سرعت تغيير متن گرافيكي را بيشتر كرده است و Update قسمت OCR برنامه هاي فوق با مشكل مواجه مي شود!!!
37.gif

. Neoonline جان
36.gif
:

. من با اين برنامه كار نكرده ام، اما اين مشكل در نسخه هاي اوليه برنامه هايي كه در بالا معرفي نمودم موجود بود. در هر صورت من برنامه هاي RapGet و USDownloader را به شما پيشنهاد مي كنم. در پست اول لينك دونلود آنها را قرار داده ام. RapGet برنامه بهتري نسبت به USDownloader ميباشد، اما به اين نكته هم توجه داشته باشيد كه نويسنده هاي برنامه هاي فوق روسي هستند! و براي استفاده و كار با برنامه هاي روسي هم بايد يكمي استاد باشيد!!!
38.gif
يا وقت تنگيدن بيشتري روشون بگذاري!!!!!

موفق باشيد.

خداحافظ
IgImAx
86/05/06
60.gif
209.gif

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80
من خودم Premium هستم ئلی ممنون از بابت اطلاعاتت
مفید و اکثرا جدید بودن
ممنون :happy:

alex10_m10

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
20
شما خودت با این Rapidown کار کردی؟ چون من هر چی فایل باهاش دانلود میکنم کامل دانلود میشه ولی آخرش که میخوای فایل رو باز کنی فایل باز نمیشه و میگه آسیب دیده.
سلام
فكر ميكردم فقط خودم اين مشكلو دارم البته پيغامي كه ميده شبيه پيغامهاي معمول براي خرابي فايل نيست (چون خيلي از اين سايت خوشم نمياد هر جا لينكشو ميبينم يا بيخيال ميشم يا با IDM به هر زحمتي شده ميگيرم البته به شرطي كه هم لازمش داشته باشم و هم لينك ديگه اي ازش نداشته باشم و زير 60 مگابايت هم باشه) اين مشكل يك راهي داره ولي الان يادم نيست سعي ميكنم تا 2-3 روز ديگه بگردم پيداش كنم
بعد در مورد USD اصلا حرفشو نزنيد (بيخودترين برنامه است) يك لينك كه بهش ميدي 10 بار سعي ميكنه دانلود كنه آخرش هم چيزي عايدتون نميشه
2-3 برنامه ديگه هم هستن كه خيلي به درد نميخورن
الان دانلود از اينجور سايتها شده مثل دانلود از يوتيوب كه هي يوتيوب عكس العمل نشون ميده هي دانلود منيجرها امكان دانلود از اين سايتو يكجوري فراهم ميكنن (البته فعلا يوتيوب برنده شده :()
موفق باشي و خدانگهدار

amirbabak1979

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
avval az hame har chizi mazerat mikham ke fenglish type mikonam, chon iran nistam va moshkele type farsi daram.

doostan man tebghe pishnahade shoma barnameye RAPGET ro download kardam vali baz ham nemitoonam az rapidshare download konam , ba inke ye file txt ham sakhtam ke toosh proxy:port hast vali hey 5 daghighe allaf mikoneh va va dastan az avval...! :confused:

lotf konid bebinid in noskheye akhare rapget aslan alan ham mitooneh az rapidshare download koneh ya na?
rasti man oon filee ke khode sitesh ofteh bood ro ham nasb kardam.

baad ham kollan aslan rahi baraye ma afradi ke premium account nadarim hast ke be rashati ba in barnamehayee mesle rapget chand ta file beheshoon bedim va berim donbale karemoon va khodesh hama ro download koneh ya na!!!!

ye soale digeh ham inke vahgti ye dvd ro be onvane mesal download mikonim chetori tamame file ha ro beham vasl konim? aya barnameyee hast ke ghabl az inke tamame file ha ro download konim betoonim file avval ro bebinim ta az dorostish va zaban va keifiatesh etminan peida konim ?

bebakhshid digeh kolli zahmat dadam, be har hal omidvaram mane mobtadi ro too jametoon bepazirid va ejaze bedid ta az ettelaateton estefadeh konam.

ba tashakkor.

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام امير بابك جان
36.gif

. خوش آمدي!، بيبن همانطور كه گفتم به دليل اينكه سايت RapidShare زود به زود Verification Characters خودش را عوض مي‌كند، بخش تشخيص متن از گرافيك (OCR) برنامه RapGet بايد دوباره بازنويسي شود. به همين دليل اون لوپ 5 دقيقه براي شما پيش مي‌آيد و ربطي به IPها ندارد. اما برنامه USDownloader يك خوبي كه نسبت به RapGet داره، داشتن Plug-Ins هاي مختلف و امكان اضافه كردن آنها به برنامه است. يكي از اين Plug-Insها كه براي Rapidshare نوشته شده اين امكان را مي‌دهد كه هنگام دونلود فايلها از برنامه USD شكل گرافيكي Verification Characters را به شما در كادر كوچكي نمايش مي‌دهد و شما بايد در زير آن متن گرافيكي را دستي وارد نماييد. اگر چه اين امر برنامه را از حالت Automatic بودن دونلودها خارج مي‌كند اما همچنان امكانلت ديگر، مانند ليستي از دونلودها را با امكان عوض شدن IPها و ... را خواهيد داشت. اگر چه محيط و كار با USD شبيه برنامه RapGet هست ولي كار با پلاگينهاي آن و تنظيم آن يكمي زحمت داره!!

. من مدت زيادي است كه براي دونلود از شبكه‌هاي P2P استفاده ميكنم. و كمتر پيش ميايد كه از سايت Rapidshare دونلود نمايم. اگر با شبكه‌هاي P2P آشنايي نداريد به تازگي من يك مقاله معرفي و مقايسه چنين شبكه‌هايي با شبكه‌هاي File hosting (مثل Rapidshare) نوشتم كه اگر خواستيد مي‌توانيد آن را از اينجا مطالعه نماييد:

معرفي و آشنايي با نحوه كار File Hosting و شبكه‌هاي Peer-to-Peer ( يا P2P) و مقايسه آنها

. اينكه بدون خريدحساب RapidShare آيا RapGet مي‌شود به شكل اتوماتيك اين كار را كرد؟ بله اين كار رو من و دوستام انجام داديم اما همانطور كه گفتم بايد شانس بياريد!!! (يعني OCR برنامه RapGet قبل از تغيير توسط سايت Rapid كار دهد) البته امروزه در ايران دوستان گروهي يك اكنت 90 روزه Rapid را خريداري مي‌كنند و پاي هر كدام هم ~8000 تومان مي‌افتد! در لين فوق توضيح داده‌ام.

. سوال آخر شما هم جوابش نه است! يعني نمي‌شه با گرفتن يك تكه از يك DVD آن بخش را مشاهده نمود! براي اتصال آنها به هم چون معمولا با برنامه WinRAR يا WinZip تكه تكه شده‌اند بايد برنامه‌هاي فوق را داشته باشيد تا بتوانيد آنها را دوباره به هم متصل نماييد. راهنماي اينكار به همراه تصوير را در صفحه اول تاپيك آموزش Ghost قرار داده‌ام.

. Gt_Max ممنون از لطفتان.

اگر باز هم سوالي بود (و بلد بوديم!) در خدمتيم...

موفق باشيد.

خداحافظ
IgImAx
86/05/16
60.gif
209.gif

amirbabak1979

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
mamnoon az inke be in zoodi va kamel javabam ro dadid dooste aziz.

agha avval az hame ye dast marizad begam babate oon maghaleye :
معرفي و آشنايي با نحوه كار File Hosting و شبكه‌هاي Peer-to-Peer ( يا P2P) و مقايسه آنها
vaghean ali bood va montazere moarrefieh barnamye monaseb va nahveye kar karn too P2P bisabraneh hastam.

soale avvalam inke be nazare shoma pas digeh ba estefadeh az in shabake niazi be tahammol badbakhtiaye rapishare nist ?

aya dar in shbake ha mitavan file haye morede nazar va ettelate morede niaz ro rahat bedast avord?
vaghean in shabake ha baraye hame ja oftadeh ke varedesh beshan va beshavad az etelaat va file hashoon estefadeh kard ya hanooz ham bayad donbale rahe halli dar morede ghalabe bar rapidshare bood?
agar injoorieh pas chera in rapidshare daresh takhteh nemisheh va baz ham mardom darbedare download az oon hastan?

agh man chand dvd az rapidshare download kardam ke motasefane hich pasvandi akhare file haye spliteshoon nist(na .rar va na .zip) ke bedoonam ba chi bekham az halate splilit dareshoon biaram.
va agar ye dvd film be onvane mesal ro az halate split dar biarim behemoon fili mideh ke be rahati dar har narm afzare dvd playeri bazesh konim va bebinim ya oonham baz baraye khodesh dastan dareh?

agha rasti dar morede oon barnamye ke besheh file haye (rar) yek dvd ro ghabl az etmame kamel did ham bayad be ettelat beresoonam ke ye barname gir avordam ke hamchenin edeayee ro mikoneh vali motasefaneh man natoonestam bahash kar konam chon filr (rar) split shodeh az dvd nadashtam , mikhatam agar lotf koni ye negahi behesh bendazi va testesh koni agar vaght dari, chon fekr konam be darde kheilia bokhoreh.
esme barname: Dziobas rar player 0.006.4
linke downloadesh:http://rapidshare.com/files/41865435/RAR.Movie.Check.Player.zip
hodoode 5 Mb hast.

baz ham kolli zahmat dadam va kolli sharmandam.

ba tashakkor

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام
36.gif

. چون هم در تاپيك ديگر سوالاتي مشابه اينجا مطرح كرده بوديد و هم سوالاتتان مربوط به آنجا ميشد! جواب هايشان را در آنجا دادم. اما لطفا دفعه بعد، سعي كنيد فارسي تايپ نماييد. در ضمن از برنامه جالبي كه معرفي نموديد بساير ممنونم. فعلا امكان تست برايم مقدور نيست اما برنامه جالبي را يافتيد. اگر كار بده خيلي جالبه. اگرچه در جواب سوالتان در تاپيك ديگر هم گفته ام كه در شبكه‌هاي P2P امكان مشاهده فيلم قبل از دونلود امكانپذير است.

موفق باشيد.
76.gif

خداحافظ
IgImAx
86/05/18
209.gif

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام دوستان
36.gif

. يكي از بچه‌ها (zeus_titan) به مشكلي برخورده بود و به من PM زد. مشكلش رو اينجوري بيان كرد:

سلام دوست عزیز
اول از همه خسته نباشید.کارتون جای حرف نداره!!مطالب بسیار عالی و مفید هستند.
thankyou.gif

من با رپید شیر مشکل دارم .اکثر لینکهایی هم که می بینم از راپید شیر هستند !ومن نمی تونم ازشون استفاده کنم !باید یه فکری به حالش بکنم.
کسی هم نتونسته کمکم کنه گفتم شاید شما بدونید باید چیکار کنم!بسیار ممنون می شم اگه راهنمایی ام بکنید.:blush:

بعداز اینکه مدت زمانی رو که مشخص می کنه صبر می کنم صفحه ی زیر باز می شه
http://m1.freeshare.us/view/?165fs785450.jpg
حروف رو در باکس وارد می کنم و دانلود رو کلیک می کنم.اما متاسفانه دانلود نمی شه و صفحه ی زیر باز می شه!
http://m1.freeshare.us/view/?165fs786779.jpg
باید بگم که من از ای دی اس ال 64 استفاده می کنم! ویکی از دلایل این ارور هم شیر شدن آیپی هست.آیا ممکنه که آیپی من رو با کس دیگه ای شیرکرده باشن؟! و مشکل از اینجاست؟!پشتیبانی شبکه هم که راهنمایی نمی کنه:(
بسیار ممنون
موفق باشید ومنتظرم:blush::(
. من سايتهاي مختلفي را چك كردم، (خارجي فقط!) بعضيا گفته بودند كه با عوض كردن ISP مشكلشان حل شده، بعضيا بعداز ديدن پيام اختار گفتند كه زود روي گزينه " Please Click Here" كليك مي‌كنند ومتن را وارد مي‌كنند و جواب مي‌ده!! ولي بعضيا گفته بودند كه اين روش جواب نميده! جاي ديگه‌ايي گفته بود اينقدر كار فوق را تكررار مي‌كنه تا جواب بگيره و يا با يك Browser ديگه امتحان مي‌كنه! و ...

. متاسفانه ISP شما به مشتركينش IP Share شده ميده! و شايد تنها راه شما استفاده از( IP : Port ) پراكسي و يا از سايتهايي باشه كه اشتراك مجاني *** مي‌دهند. ممكنه از آن طريق مشكلتان حل شود. اگر چه عوض كردن ISP از همه راه‌ها راحتتر به نظر مي‌رسه!! در اينباره كه *** چيه در اينجا مي‌تواني در مورد ن مطالعه فرماييد:
1) http://www.vpnlabs.com ه
2) http://en.wikipedia.org/wiki/Virtual_Private_Network ه

. سعي كردم برايتان چندتا سايت *** پيدا كنم، اما متاسفانه خوب‌هايش رو (كه من مي‌شناختم) بسته بودند! اما تو سايت گوگل بگرديد، شايد يافتيده شد!!
. ولي كار با شبكه‌هاي P2P راحتتر از Rapidshare هست! تو عكسهايي از Desktop-تان كه در بالا گذاشتيد بنظر مياد كه برنامه‌اي از BitTorrent داريد.

. دوستان اگر همچين مشكلي داشتند و راه‌ حلي براش يافتند، بگويند تا استفاده ببريم و يا هر راه ديگري...!

. خارج از موضوع!!: داشتم دنبال سايت *** مي‌گشتم براي دوستمان كه با سايت بسيار جالبي برخوردم كه *** مجاني مي‌داد براي ارتباط با دوستان و اشتراك گذاري فايلها و پرينتر و رايتر و ....! ازطريق اينترنت به كمك *** اين شبكه!!!!! اسم اين برنامه اينه Hamachi . توضيحات بيشتر در مورد آن:
توضيح يك
توضيح دوم
و سايت برنامه فوق:
http://www.instant-***.com/hamachi.asp

. در هر صورت zeus_titan عزيز ببخشيد اگر نتوانستم كمكي كنم.

موفق باشيد.

خداحافظ
IgImAx
86/05/19
60.gif
209.gif

zeus_titan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
. من سايتهاي مختلفي را چك كردم، (خارجي فقط!) بعضيا گفته بودند كه با عوض كردن ISP مشكلشان حل شده، بعضيا بعداز ديدن پيام اختار گفتند كه زود روي گزينه " Please Click Here" كليك مي‌كنند ومتن را وارد مي‌كنند و جواب مي‌ده!! ولي بعضيا گفته بودند كه اين روش جواب نميده! جاي ديگه‌ايي گفته بود اينقدر كار فوق را تكررار مي‌كنه تا جواب بگيره و يا با يك Browser ديگه امتحان مي‌كنه! و ...

. متاسفانه ISP شما به مشتركينش IP Share شده ميده! و شايد تنها راه شما استفاده از( IP : Port ) پراكسي و يا از سايتهايي باشه كه اشتراك مجاني *** مي‌دهند. ممكنه از آن طريق مشكلتان حل شود. اگر چه عوض كردن ISP از همه راه‌ها راحتتر به نظر مي‌رسه!! در اينباره كه *** چيه در اينجا مي‌تواني در مورد ن مطالعه فرماييد:
1) http://www.vpnlabs.com ه
2) http://en.wikipedia.org/wiki/Virtual_Private_Network ه

. سعي كردم برايتان چندتا سايت *** پيدا كنم، اما متاسفانه خوب‌هايش رو (كه من مي‌شناختم) بسته بودند! اما تو سايت گوگل بگرديد، شايد يافتيده شد!!
. ولي كار با شبكه‌هاي P2P راحتتر از Rapidshare هست! تو عكسهايي از Desktop-تان كه در بالا گذاشتيد بنظر مياد كه برنامه‌اي از BitTorrent داريد.

. دوستان اگر همچين مشكلي داشتند و راه‌ حلي براش يافتند، بگويند تا استفاده ببريم و يا هر راه ديگري...!

. خارج از موضوع!!: داشتم دنبال سايت *** مي‌گشتم براي دوستمان كه با سايت بسيار جالبي برخوردم كه *** مجاني مي‌داد براي ارتباط با دوستان و اشتراك گذاري فايلها و پرينتر و رايتر و ....! ازطريق اينترنت به كمك *** اين شبكه!!!!! اسم اين برنامه اينه Hamachi . توضيحات بيشتر در مورد آن:
توضيح يك
توضيح دوم
و سايت برنامه فوق:
http://www.instant-***.com/hamachi.asp

. در هر صورت zeus_titan عزيز ببخشيد اگر نتوانستم كمكي كنم.

86/05/19
بسیار بسیار ممنون از لطفتون:happy:
isp رو که نمیشه عوض کرد چون فقط پارس آنلاین در شهر ما سرویس می ده! اما *** رو پیگیری می کنم:)
تاپیک معرفي و آشنايي با نحوه كار File Hosting و شبكه‌هاي Peer-to-Peer ( يا P2P) و مقايسه آنها رو دارم مطالعه می کنم خیلی جامع و آسان توضیح دادید :happy:

arash_316i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

. 3 تا برنامه زير براي دونلود برنامه ها از سايت Rapidshare مي باشند. كافيست لينك برنامه را به آنها بدهيد و برنامه شروع به دونلود نمايد. هر كدام از اين برنامه ها داراي امكاناتي هستند. هر 3 را دونلود و تست نماييد:happy: . به نظر شما كداميك بهتراست؟

Grabber.v1.4.2A - 2.07MB

Rapget v1.0.rar - 166KB

USDownloader v1.3.3 - 1.97MB

. هر 3 برنامه را در سايتي قرار داده ام، كه مي توانيد با يك برنامه Download Manager، دونلودشان نماييد.

خداحافظ
IgImAx
85/02/05
:) :glasses:

دوست عزیز من از برنامه grabber استفاده کردم ملی چون فیالهای مورد نیاز من http://rapidshare.com/files هستند قبول نمی کند (فیالها باید http://rapidshare.de/files باشند) لطفا راهمایی کنید.

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام arash_316i
36.gif

. در ابتدا ممنون كه كليه پستهاي اين تاپيك را نگاه كرديد (يا حداقل بخشي از آن) چون پست فوق قديميه! اما در مورد مشكلي كه بيان نموديد. سايت Rapidshare.de از Oct 2006 فضاي Serverش پر شد و سرور ديگري با آدرس جديد Rapidshare.com را راه انداخت. به همين دليل بايد برنامه‌هاي فوق را با آخرين آپديتشان استفاده نماييد، نه از لينكهاي فوق كه ورژن قديميشان است! با جستجويي (كمي!) كه كردم نسخه جديد برنامه Grabber را در لينك زير يافتم:

8442-FL-0193.jpg

http://freewarelist.net/node/980

سايت اصلي برنامه فوق: http://www.cmszone.org/home

. در پستهاي قبلي عرض كرده‌ام كه، مدتيست كه از شبكه‌هاي P2P بيشتر استفاده مي‌كنم. در مورد برنامه‌هاي USD و RapGet هم در پستهاي قبلي توضيح كاملي داده ام، لطفا پست 63 و 67 را مطالعه فرماييد. لينك سايت هر برنامه در پست اول قرار دارد.

موفق باشيد.

خداحافظ
IgImAx
86/05/23
60.gif
209.gif

arash_316i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام arash_316i
36.gif

. در ابتدا ممنون كه كليه پستهاي اين تاپيك را نگاه كرديد (يا حداقل بخشي از آن) چون پست فوق قديميه! اما در مورد مشكلي كه بيان نموديد. سايت Rapidshare.de از Oct 2006 فضاي Serverش پر شد و سرور ديگري با آدرس جديد Rapidshare.com را راه انداخت. به همين دليل بايد برنامه‌هاي فوق را با آخرين آپديتشان استفاده نماييد، نه از لينكهاي فوق كه ورژن قديميشان است! با جستجويي (كمي!) كه كردم نسخه جديد برنامه Grabber را در لينك زير يافتم:

8442-FL-0193.jpg

http://freewarelist.net/node/980

سايت اصلي برنامه فوق: http://www.cmszone.org/home

. در پستهاي قبلي عرض كرده‌ام كه، مدتيست كه از شبكه‌هاي P2P بيشتر استفاده مي‌كنم. در مورد برنامه‌هاي USD و RapGet هم در پستهاي قبلي توضيح كاملي داده ام، لطفا پست 63 و 67 را مطالعه فرماييد. لينك سايت هر برنامه در پست اول قرار دارد.

موفق باشيد.

خداحافظ
IgImAx
86/05/23
60.gif
209.gif

جناب igimax از پاسخ کامل سریع و همراه با حوصله شما سپاسگزارم مشکل حل شد ولی حالا نمی تونم فایلها را resume کنم ابته از download manager getright نیز استفتده کردم ولی پس از dc شدن همه چیز پاک می شود اگر قبلا راجع به این موضوع توضیح فرموده اید لطفا راهنمایی بفرمایید کجا بروم اگر نه مجددا لطف بفرمایید بسیار ممنون

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام arash_316i
36.gif

مشکل حل شد ولی حالا نمی تونم فایلها را resume کنم

. خوب اينكه واضح است؟؟!!! امكان Resume كردن براي كاربران Free غير فعال است. فقط كاربراني كه پول داده‌اند و حساب Premium خريده اند از اين امكان برخور دارند. توصيه مي‌كنم، توضيح كامل را در پست يك بخوانيد. (فكر مي‌كردم كه شما قبلا اكثر پستها را خوانديد!!) بعدش هم براي جايگزيني Rapidshare با يك شبكه سريعتر(از جهاتي!) و با امكانات بيشتر اين تاپيك را مطالعه فرماييد:

موفق باشيد.

خداحافظ
IgImAx
86/05/23
60.gif
209.gif

arash_316i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام arash_316i
36.gif

. خوب اينكه واضح است؟؟!!! امكان Resume كردن براي كاربران Free غير فعال است. فقط كاربراني كه پول داده‌اند و حساب Premium خريده اند از اين امكان برخور دارند. توصيه مي‌كنم، توضيح كامل را در پست يك بخوانيد. (فكر مي‌كردم كه شما قبلا اكثر پستها را خوانديد!!) بعدش هم براي جايگزيني Rapidshare با يك شبكه سريعتر(از جهاتي!) و با امكانات بيشتر اين تاپيك را مطالعه فرماييد:

موفق باشيد.

خداحافظ
IgImAx
86/05/23
60.gif
209.gif

اخه در پستهای اول ادرس سایتی رت دادید و گفتید که یک لینک مستقیم می ده که امکان استفاده از download manager هم هست و اینکه در این برنامه هم از download manager صحبت شده. ایا هیچ راهی برای resume کردن نیست؟

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام arash_316i
36.gif

. آقا شما چطوري پستها را مي‌خوانيد؟!!!! فكر ميكنم شما براي خواندن پستها، از پايين آنها به بالا شروع مي‌كنيد به خواندن!!! بعدش با برخورد اولين مطلبي كه توجه‌ شما را جلب كند خواندن كامل آن مقاله را ول مي‌كنيد...!

. آن سايت را كه در روشهاي قديمي در تاريخ 85/10/01 معرفي كرده بودم، در آپديت بعدي در بالاي سر آن!! اين را نوشته ام:

روشهای قدیمی --- نوشته شده در تاریخ 06/11/85
. سایتی که در تاریخ 01/10/85 معرفی کردم, فعلا از کار افتاده. اما هر از چند گاهی آن را تست نمایید. فعلا همچنان از برنامه Universal Share Downloader استفاده می کنم.

. روشهاي قديمي ديگر جواب نمي‌دهند، علت قرار دادن آنها براي اين است كه ديگران دوباره اين راه‌ها را نروند و يا پيشنهاد نكنند و ... !

. و جواب سوال شما درمورد امكان Resume كردن براي كاربران Free هم در پست قبلي دادم هم در پست اول در قسمت H-4 كامل توضيح داده ام !!!!!!!!:

*H) روش Download:
1) لينك دونلود از اين سايت
....
....
4) برروي كليد "Download From ..." كليك نماييد. اگر برنامه Download Manager خواست اين فايل را دونلود كند، آن را كنسل نماييد و بگزاريد IE آن را دونلود نمايد.:(
كاربران Free نميتوانند از برنامه هاي Download Manager استفاده كنند. اگر اين كار را كنيد، فايل شما دونلود نخواهد شد.
. همچنين در همان پست اول بخش E و F را هم مطالعه نماييد. (چندين جاي مختلف پاسخ سوال شما را در پست اول داده ام فقط كافيست آن را بخوانيد!!)

. خواهش مي‌كنم اول مطالب هر پست را كامل مطالعه فرماييد(همچنين سوال و پاسخهاي ديگران را) سپس اگر بعد از مطالعه آنها، باز هم سوالي بود مطرح نماييد. اگر تا من و ديگران اگر بلد بودم جواب دهيم.

موفق باشيد.

خداحافظ
IgImAx
86/05/24
60.gif
209.gif

richman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تا یک سال پیش با تله کوم و AOL بودم .
اما الان مدتی است که از این دو جدا شدم و با arcor قرار داد بستم .
39 یورو برای تلفن و DSL 2000 میپردازم .
اما الان arcor یک انگبوت داده که تلفون و دی اس ال 2000 هر چقدر دلت میخواد دانلود کن و تلفن بزن
46 یورو ماهیانه . و اگر با سرعت 6000 بخوای همه چیز فلات ریت 49 یورو .
که شاید من برم روی این تعرفه جدید . ضمن اینکه یک تی وی کارت کوچولو USB هم مجانی میده .
که بدون کابل و فقط با یک آنتن کوچک 35 کانال دیجیتالی فرمت DVB را میگیره .
فامیل شما اگر با تله کوم و پرووایدر دیگری است . بهش بگو بره با آرکور قرار ببنده . همه چیز هارد ور و سافت فر
مجانی میفرسته و فلات ریت تلفن و DSL ماهیانه 46 یورو . تلفن به سه کشور بدون اینکه پیش شماره های ارزان لازم باشه بگیری ایرا ن 10 سنت امریکا 5 سنت و انگلیس 4 سنت .
این بستگی دارد که چه کشور هایی را انتخاب کنی . من این سه را استفاده میکنم .
1000 مگابایت فضا برای هوم پیج 2000 مگابایت برای عکس 500 مگابایت برای فتو آلبوم میده . که این امکانات را هیچکس به این قیمت 46 یورو نمیدهد .
من دارم میرم روی فلات تلفون و DSL 6000 با 49 یورو . این انگبوت تا آخر این ماه است .

ضمنا . همه 3 خط تلفن و یک DSL میدهند اما آرکور 5 خط تلفون و یک DSL میدهد.

باید بگم تو در شهر رویاهای من زندگی می کنی

richman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر همه دوستان
212.gif

. يافتم يافتم!
227.gif
بدو بدو!
227.gif
يك سايت براي جستجو در Rapidshare اونم با يافتن تمام فايلها
226.gif
...

. البته دوستم يافت! اما ديگه لازم نيست كه دنبال لينك برنامه هاي موجود در Rapid را در سايتهاي wares بگرديد.

اينم سايت:

93.gif
Rapidshare Search
92.gif

QUOTE]

من از
کد:
http://filesbot.com
بیشتر از بقیه راضی بودم یادم نیست کجا پیداش کردم ولی اگه اشتباه نکنم توی همین تاپیک بوده ولی به نظر من بهترین روش جستجو استفاده از جستجوی پیشرفته ی گوگل است

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام
36.gif

. بله! برنامه Open SLL را مي‌شود Uninstall كرد. پس از نصب همراهش راهنما و لينك سايت سازنده‌ آن هست. (http://www.slproweb.com) روش كار ندارد! خود سايت RapGet نوشته كه به آن نياز دارد و پس از نصب از آن استفاده مي‌نمايد! من در حال حاضر ليست پراكسي ندارم، بيشتر از BitTorrent استفاده مي‌كنم. توضيح برنامه فوق و چند برنامه ديگر را در پست‌هاي اخير مطالعه فرماييد.

موفق باشيد.

خداحافظ
IgImAx
86/06/12
60.gif
209.gif

dashakol

Registered User
لایک‌ها
44
چه عظمتی...

این تازه قسمت کوچکی از دانش بشری هست که به اشتراک گذاشته شده.

ما هر روز دنبال پهنای باند بیشتر هستیم.
هر روز حجم فایلهای دانلود شده ما چندین برابر میشه و این فایلها روی هم تلنبار میشن.

من یک سؤال جدی برام پیش اومده.
از کجا میتونم وقت اضافه دانلود کنم؟ چون میتر سم هیچوقت فرصت نکنم ...

هر یک MB فایل PDF حدود 150 صفحه میشه و من هنوز هیچی نشده 600MB روی هم تلنبار کردم یعنی
حدوداً 80,000 هشتاد هزار صفحه!!!!!
من که هیچ وقت فرصت نمیکنم اینا رو بخونم پس چرا دارم دانلود میکنم؟

اطلاعاتی که دقیقاً زیر دستم هست اما نمیتونم ازش استفاده کنم.

بالا