• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي و آموزش سايت Rapidshare و آموزش روشهايي براي حل زمان تاخير

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام بر همه :)

. mossi خان:
. دوباره از نظراتت و پيشنهاد دونلود فايل براي من بسيار ممنونم. از روي مدل ADSL كه نوشتي، فكر كنم شما آلمان يا همون اطرافي!! چون يكي از اقواممون اونجاست و قبلا از اين شركت ADSL مي گرفت. آقا دمت گرم ديگه!!:hmm: به دونلود 100MB فايل در 6دقيقه ميگي گازوئيلي!!!!:blink: بعدس مي شه بگي به اينترنت من كه در همين عيدي در 11 روز تونستم 11تا فايل 100MB رو دونلود كنم اونم هر 100MB در ~5 ساعت!!:wacko: در ضمن اقوام ما هم مدل 1000 را داشت. بعد رفت از اين شركت گرفت. اگر خواستي بازم ازش در اين باره مي پرسم. (البته اگر در آلماني! ;) )

. در مورد Browserها، اصلا بي خيالشون! اقا همون 3 تا برنامه ها درشون امكان دادن IP هست، و چون در اون برنامه ها عمل دونلود صورت مي گيريد ديگر فقط از طريق IP مي تواند شما را چك كند، چون اگر Cooky يا هر فايل ديگه باشه اون برنامه ها كنترلشون مي كنند. من امشب رو اين برنامه ها كار ميكنم (تست ميكنم) و نتيجه را ميگم. اما شما هم لطفا تست كن و اگر بعد از يك Download زمان تاخير داد IP جديدي به اون برنامه اي كه استفاده مي كني بده. احتمالا چون در خارج از ايران هستي راحت مي تواني n تا سايت پروكسي بيابي. به دليل اينكه قانون PT اجازه نميده، نمي تونم اينجا چند تا سايت را معرفي كنم.:blush: اگر خواستي PM بده تا به شما چندتا رو معرفي كنم.

. لطفا تست كنيد و نتيجه را در اينجا بزاريد تا تاپيك را دوباره Update كنم. چون اين برنامه ها راحتترند تا اون كارا!

. mehdvirus عزيز:

. خواهش مي كنم، چون ديدم به اين بحث علاقه منديد، PM دادم. اما در مورد Browser، بابا دمت گرم!! خوب كه نوشتم "من تست كردم و جواب مي دهد" حالا اصلا اون روش هم بيخيال! همانطور كه در بالا ديديد مي خواهيم اين 3 برنامه را تست كنم(در پست هاي قبلي آنها را مي يابيد) و ببينم در دونلودهاي پياپي و تغيير IP چطور جواب ميدن. (البته از حالا مطمعنم كه جواب مي دن!)

. اما در مورد اينكه چگونه سايتها مي توانند بفهمند كه ما قبلا از سايتشان استفاده كرديم و يا بار اول است!؟ من در اينجا (در پست 22)يك سري توضيحات دادم، البته حتما خود شما بهتر مي دانيد و اگر اضافه بر آنها كه نوشتم چيزه ديگه اي هست لطفا براي استفاده من و ديگرن بنويسيد. پيشاپيش ممنونم.

. اما در مورد بحث شيرين تغيير IP (يا پ ر و ك س ي!!!):f34r: خوبه كه خوده شما مديريد! و تقاضاي چنين برنامه ايي را در اينجا مي نماييد. من اومدم در اينجا معرفي كنم (اولين شروع پست هام بعداز مدتها!) كه n نفر گفتن آي خلاف مقرراته آي فلان... قانون 11 خودتون كه ميدانيد. به هر شكل اون برنامه هنوزم عالي و بسيار خوب جواب مي ده اگر خواستيد به من Email بزنيد يا PM دهيد تا برايتان آدرسش و توضيح آن را بنويسم.

. آقا mehdvirus اون ADSL 1000 و ... كه فرمودند در حقيقت نام يا مدل Account اي دي اس ال! هست كه در همين سايت مي تواني ببينيد. اما از اينكه مي فرمايند گازوئيليه!!!! اگر موافقيد با مديران ارشد PT هماهنگ كنيم و آنها هم با مسولان مملكتي هماهنگ كنند و... تا مسولان مملكت ايشان، تا اينكه ايشان را فقط يك هفته تبعيد كنند ايران و مجبورش كنند تا با اينترنت كمتراز چرتكه ما كار كنه كه ديگه از اين حرفا نزنه! يك پيشنهاد ديگه، اگر دوباره دل ما رو با اين حرفا آب اورد بن اش كنيد. يك هفته لااقل...

. Robert7 عزيز:
. اين كه مي فرماييد، فكنم دستور Copy بود كه در همين PT كامل دستورشو توضيح دادن.

. ايميل من [email protected].

موفق باشيد.

خداحافظ
IgImAx
85/02/10
:) :glasses:

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام :)

. آقا تا حالا بيدارم و برنامه ها رو دارم با پروكسي هاي مختلف چك مي كنم. با يك برنامه شروع به دونلود ميكنم بعد در حالي كه دونلود مي كنم و يا آخر هر دونلود با برنامه ديگه و IP ديگه چك مي كنم. اولا كه از IPهاي ديگه هم قبلا فايل گرفتن! يا دارن مي گيرن و .... و دوما صد مدل حالتو چك كردم نشد :(

. بعد كمي سرچ كردم اينو يافتم: سايت بخش مهم اين سايت اين چند خط هستند:
[Final Information – added 2-21-06]

1. Rapidshare has upgraded their servers

2. Userscripts can not answer captchas

3. Wait time is now server-side

. :( مثله اينكه حق با mehdvirus بود. آقا شما اين مطلب رو تو سايتي خونده بودي يا حدسيده بودي؟ اگر سايتي مي شناسي كه در باره Wait time is now server-side توضيح داده باشه لطفا لينك بده. انگليسي باشه مشكلي نيست. من در مورد برنامه هاي PHP خونده بودم و مي دونستم، اما اينكه در اينباره چطور ميشه براي كنترل كاربران استفاده بشه نشنيده بيدم! اگر منبعي در اينباره داريد لطفا بديد، به هر حال اگر آدم مي خواد چيزي رو دور بزنه اول بايد بشناسدش!;)

. از تست تان ما را با خبر كنيد. فعلا همون DC شدن براي اين برنامه ها جواب ميده.

موفق باشيد.

خداحافظ
IgImAx
85/02/10

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
حدس نمیخواد ... منم بودم اینکارو میکردم :D
دور زدن که نمیشه.....فقط تنها راهش همون تعویض ایپی هست

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام :)

. در پست شماره 19 خود كه انواع Webhosting را معرفي كردم، در قسمت Webhosting for Image سايت http://xs.to/ را معرفي كردم. اين سايت واقعا سايت خوبي براي اين كار است. از امكانات اين سايت:

1) پس از اولين Upload يك شماره ID به شما مي دهد. هر زمان و از هر جا كه خواستيد عكس هاي خود را در اين
سايت مديريت كنيد از اين شماره استفاده مي كنيد.
2 پس از UL هر عكس انواع لينكهاي مستقيم به عكس شما در اختيارتان قرار مي گيرد از لينك Tumbnail گرفته تا لينك مستقيم براي Forum و يا Webpage و ...
3) عكس شما پس از 3 ماه از آخرين دسترسي پاك مي شود. (كه زمان زياد و خوبيست)

. من از امكانات اين سايت در پست صفحه اول خود در مورد فايلهاي Split استفاده نمودم.

موفق باشيد.

خداحافظ
IgImAx
85/02/14

mossi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با این برنامه میشه محدودیت زمانی راپید را در US-Downloader برداشت
mausemu for rapid

http://rapidshare.de/files/17373245/mausemu.exe.html
192 کیلو است .
این برنامه هرکاری را که با موس یا کیبورد انجام بدید ضبط میکنه .

به حالت ماکرو
که میشه دوباره آنرا اجرا کرد
یعنی اینکه شما بهش میگید ماکرو ضبط کن
یک پنجره میاد که باید یک اسمی براش بزارید
اوکی کنید که از حالا شروع به ضبط میکنه
مثلا من یک فایلی را در راپید دانلود کردم تمام شده حالا میخوام دومی را دان کنم اما محدودیت زمانی 70

دقیقه ای دارم که باید آنرا بردارم .باید دیسکونکت بشم دیتا ها را پاک کنم دوباره کونکت بشم
.پس میرم روی آیکون ضزبدری برنامه ای که با آن وارد اینترنت میشم کلیک میکنم که دیسکونکت بشم .

بعد میرم تو اینترنت ابشن اینترنت اکسپلورر و تمام دیتا ها را پاک میکنم و دوباره با بازکردن برنامه

اینترنتم کونکت میشم . و تمام
در اینجا یرنامه ضبط ماکرو را قطع میکنم .

حالا اگر به این ماکرو ای را که به صورت
EXE
ضبط کردید بگید خودت اجرا شو کار هایی را که من کردم
خودش انجام میده . میبینید که موس میره برنامه را دیسکونکت میکنه دیتا ها را پاک میکنه و دوباره

کونکت میشه .

حالا باید پرسید که این برنامه به چه درد میتواند بخورد .
مثلا اگر با دی اس ال از راپید دانلود میکنید و از برنامه
US-Downloader
برای دانلود استفاده میکنید .
این برنامه فقط میتونه لنیک ها را بگیره و خودش شروع به دانلود کنه بدون اینکه احتیاج به صبر کردن و

نوشتن آن شکل ها داشته باشیم .
اما نمیتونه فایل بعدی را سریع دانلود کنه . و آن محدودیت زمانی باقی است .
باید 50 تا 70 دقیقه صبر کنه تا محدودیت برداشته بشه و دوباره اتوماتیک شروع به دانلود فایل بعدی بکند .
در اینجا اگر ما بتوانیم این ماکرو هایی را که برنامه
mausemu
میسازد توی
US-Downloader
ببریم و کاری بکنیم که برنامه یو اس دانلودر بعد از دانلود هر فایل این ماکرو را اجرا بکنه
در نتیجه دیگر آن محدودیت زمانی از بین میره .چون هر بار با دیسکونکت و کونکت شدن دوباره ما صاحب

یک آی پی جدید میشویم و راپید نمیتونه محدودیت اعمال کنه و
یو اس دانلودر دوباره شروع به دانلود میکنه . در نتیجه میشه از جلوی کامپیوتر رفت و کار دانلود از راپید به یو اس دانلودور واگذار کرد ..

من با این ماکرو کار کردم برنامه قشنگی است .
اما قسمت بعدی اش که چطوری به یو اس دانلودر وصلش کنیم این را بلد نیستم .
چون هیچ اطلاعی از برنامه نویسی ندارم .

این را بدنیست دوستان برنامه نویس یک نگاهی بکنن و یک باتچ براش بنویسند که در یو اس دانلودر بشه

ازش استفاده کرد

mossi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک کمی آموزش یا طرز کار این برنامه
این برنامه مکانیکی سر گرم کننده ای است ازش چشم نپوشید . قشنگه به خدا .

برنامه را که آلمانی است تو یک جایی جا بدید و اجرا کنید .
در پنجره ای که باز میشه در منوی
datei
روی
einstellungen
کلیک و اولی را هم تیک بزنید که با ویندوز استارت کند .
یک سیمبول مثل ماوس میاد کنار ساعت ویندوز
که وقتی روی ان کلیک کنید همین پنجره باز میشه یا بسته میشه .

وقتی که روی منوی ماکرو
Makro برید
دومی که اکتیو است یعنی ضبط کنید .
وقتی روش کلیک کنید پنجره ای باز میشه
اولیش یعنی اینکه این چیزی را که ضبط میکنیم ببر تولیست ماکرو .
روی دومی که با آلز شروع میشه اگر کلیک کنید این چیزی که ضبط میشه یک فایل
EXE
است که قابل اجرا است .
یعنی اینکه یک فایل اجرایی درست کن .
پاینش هم که نوشته آفنامه استارتن
یعنی کار ضبط را شروع کن .
اگه روی استارتن کلیک کنید از حالا به بعد هر کاری را که شما با ماوس انجام بدید . مثلا برنامه ای را بازکنید یا ببندید خلاصه هر کاری بکنید ضبط میکنه
پنجره ضبط را هم میبینید که روش نوشته با کلید های کنترل و الت و . اف 12 میتونید کار ضبط کردن را خاتمه بدهید .
و وقتی خاتمه بدید پنجره سیو میاد که یه اسم براش بنویسید سیوش کنید .
حالا این را که سیو کردید یک ماکرو است مثل اون فونکشن فتوشاپ که خودش اتوماتیک کاری را پشت سر هم انجام میده .
روش راست کلیک کنید. در پنجره ای که میاد
اولی یعنی اجرا کن
دومی یعنی پاکش کن .
روی اولی کلیک کنید تمام کار هایی را که با ماوس انجام دادید اجرا میکنه . البته نباید پنجره های باز شده هنگام ضبط را جا به جا کنید . چونکه آنوقت فلش ماوس روی جاهای اشتباه کلیک میکنه .
در راست کلیک قسمت سوم نوشته به حالت اجرا شدنی به جای دیگر اکسپورت کن که
در منوی ماکرو همانطور که میبینید سومی و چهارمی هم یعنی اینکه فایل اجرایی را اکسپورت یا ایمپورت کن که iدر صورت استفاده از اکسپورت کن یک فایل اجرایی قابل استفاده در جای دیگر با ایکون ماوس سبز رنگ درست میکنه که میشه مثلا اینو در یو اس دانلودر برد و به آن وصلش کرد .

این چیزی است که به درد میخوره اما من راه وصل کردن این ماکرو را به US downloader بلد نیستم . که به این صورت بعد از دانلود هر فایلی از طریق این ماکرو از اینترنت بیاد بیرون و دیتا ها را پاک کنه و دوباره بره تو انترنت ..

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام آقا mossi :)

. ممنون از برنامه اي كه معرفي كردي. از اين برنامه هاي Macro Recorder زياد هست و اگر خواستيد مي توانيد انگليسيشم گير بياورد (من DL نكردم اما از توضيحات شما متوجه شدم كه منوها آلمانين، اگر درست فهميده باشم!)

. البته اين برنامه واقعا مشكل زمان تاخير را حل نميكند;) بلكه به دو گروه كمك ميكند. آدم هاي تنبل
71.gif
و اونايي كه مثل شما اينترنت گازوئيلي (ADSL 1000
73.gif
) دارند!!

. اما درمورد سوالي كه فرموديد. نيازي به يرنامه نويسي نيست . كافي يك برنامه Connection Monitoring كه اين نوع برنامهها هم زيادند را بيابيد، كه در زمان بين دو دونلود و زمان تاخير كه دونلود به صفر مي رسد، برنامه مورد نظر شما را اجرا كنند. بايد برنامه اي را بيابيد كه در آن امكان تعريف Schedule يا Action داشته باشند. برنامه USD داراي اين امكان هست اما بر اساس زمان كار ميكند نه بر اساس Event Driven . من دو برنامه Connection Mon دارم اما فقط توان DC يا PowerOFF كردن رو دارند.(DU-Meter)
. در اينترنت كمي بگرديد، ميابيد. بهترين جا اين سايت هست www.download.com الان كمي گرفتارم اما اگر تونستم براتون سرچ مي كنم.

. راستي! اگر در آلمانيد (كه مثله اينكه هستيد) لطفا لينك شركتي كه ازش ADSL گرفتيد را برام PM بديد تا آن را به آشنايمان بدم و به بينه اگر شرايطش بهتر هست از آنجا بگيرد. ممنون.

موفق باشيد.

خداحافظ
IgImAx
85/02/18
94.gif
60.gif

mossi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تا یک سال پیش با تله کوم و AOL بودم .
اما الان مدتی است که از این دو جدا شدم و با arcor قرار داد بستم .
39 یورو برای تلفن و DSL 2000 میپردازم .
اما الان arcor یک انگبوت داده که تلفون و دی اس ال 2000 هر چقدر دلت میخواد دانلود کن و تلفن بزن
46 یورو ماهیانه . و اگر با سرعت 6000 بخوای همه چیز فلات ریت 49 یورو .
که شاید من برم روی این تعرفه جدید . ضمن اینکه یک تی وی کارت کوچولو USB هم مجانی میده .
که بدون کابل و فقط با یک آنتن کوچک 35 کانال دیجیتالی فرمت DVB را میگیره .
فامیل شما اگر با تله کوم و پرووایدر دیگری است . بهش بگو بره با آرکور قرار ببنده . همه چیز هارد ور و سافت فر
مجانی میفرسته و فلات ریت تلفن و DSL ماهیانه 46 یورو . تلفن به سه کشور بدون اینکه پیش شماره های ارزان لازم باشه بگیری ایرا ن 10 سنت امریکا 5 سنت و انگلیس 4 سنت .
این بستگی دارد که چه کشور هایی را انتخاب کنی . من این سه را استفاده میکنم .
1000 مگابایت فضا برای هوم پیج 2000 مگابایت برای عکس 500 مگابایت برای فتو آلبوم میده . که این امکانات را هیچکس به این قیمت 46 یورو نمیدهد .
من دارم میرم روی فلات تلفون و DSL 6000 با 49 یورو . این انگبوت تا آخر این ماه است .

ضمنا . همه 3 خط تلفن و یک DSL میدهند اما آرکور 5 خط تلفون و یک DSL میدهد.

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام بر همه دوستان
212.gif

. يافتم يافتم!
227.gif
بدو بدو!
227.gif
يك سايت براي جستجو در Rapidshare اونم با يافتن تمام فايلها
226.gif
...

. البته دوستم يافت! اما ديگه لازم نيست كه دنبال لينك برنامه هاي موجود در Rapid را در سايتهاي wares بگرديد.

اينم سايت:

93.gif
Rapidshare Search
92.gif

موفق باشيد.

خداحافظ
IgImAx
85/02/29
60.gif
94.gif

CyberSaber

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از igimax :
سلام بر همه دوستان
212.gif

. يافتم يافتم!
227.gif
بدو بدو!
227.gif
يك سايت براي جستجو در Rapidshare اونم با يافتن تمام فايلها
226.gif
...

. البته دوستم يافت! اما ديگه لازم نيست كه دنبال لينك برنامه هاي موجود در Rapid را در سايتهاي wares بگرديد.

اينم سايت:

93.gif
Rapidshare Search
92.gif

موفق باشيد.

خداحافظ
IgImAx
85/02/29
60.gif
94.gif

شما کارت درسته...:)

snebi

Registered User
لایک‌ها
2
برای دانلود باید IP سیستممون عوض بشه یک سری نرم افزار برای این کار هست اگر کسی داره یا میدونه معرفی کنه :)

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام
36.gif

. ورژن جديد برنامه RapGet آمد:
>> Download RapGet v1.02 <<

* mossi جان
. در Setting/Scheduler برنامه فوق، گزينه ايي كه دنبالش بودي را دارد.
40.gif
مي تواني در برنامه فوق تنظيم كني كه بعد از هر دونلود، برنامه اي را اجرا نمايد.

* snebi عزيز
. برنامه هايي كه مي خواهيد را در پست 28 معرفي كردم. ورژن جديد يكي از آنها را در بالا آوردم. هر 3 برنامه توان تغيير IP را دارند. (يك IP يا مجموعه اي از IPهاي درون يك فايل Text)

موفق باشيد.

خداحافظ
IgImAx
85/03/06
60.gif
209.gif

Gharibeh_M

Registered User
لایک‌ها
8
سلام به همه با اين برنامه ها اصلان نميشه بازم تايمر دارن .................كمك كنيد يه راه حل منتقي و با تست 100درصد بدين ممنون مي شم..ما هم از نوع lan هستيم و امكان dc برامون نيست اگه مي شه كمككككككك:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

snebi

Registered User
لایک‌ها
2
دستت دردنکنه مرسی الان دارم دانلودش میکنم :)

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام
36.gif

. یک روش 100% برای دونلود از راپید همانند کاربران پرمیوم را در پست اولم نوشتم.(بدون زمان تاخیر, لینک مستقیم و امکان استفاده از دونلود منیجر) لطفا یک نگاهی به آن بندازید.

موفق باشید.

خداحافظ
IgImAx
85/10/01
209.gif
60.gif

VHD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فایر فاکسیها می تونند این رو هم تست کنند.

TiX Now!

supertramp

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان من باRapiduploader که فايل آپلود ميکنم بعد ميرم ميبينم اضافه نشده مشکل از کجاست؟
در ضمنpremium user هستم

akmeghdad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
روش گفته شده برای فایر فاکی بیهوده است من امتحان کردم و کار نمی کند

alex10_m10

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
20
سلام
بهترين برنامه براي دانلود از Rapidshare برنامه Rapidown هست
حداقل دوتا از بزرگترين مشكلات دانلود از اين سايت (Resume و Waiting) را برطرف كرده

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
جالبه
برای کسی مثل من که حداقل 40 گیگ از رپید دان میکنه ، فکر میکنید این تکنیک ها کاراست ؟؟؟؟؟؟

ولی در کل مطالب جالبی بود
همین تایپ کردنشون بسی وقت می خواد

ممنون

بالا