• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی روش جدید کار در نئوباكس با درآمد ماهیانه بین 60 تا 120 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
دوستان عزيز يه نكته هم هست كه بايد دقت كنيد. لازم نيست حتما به كازينو لينكها جواب بديد و مي‌تونيد در قسمت اول كه زير توضيحات سايت اومده در سوال آيا مي‌خوايد به سوالات جواب بديد(could you locate this result on the first page of search results?) به جاي Yes جواب No رو انتخاب كنيد و ديگه در اين صورت لازم نيست اون 5-6 تا سوالو جواب بديد.
اصلا براي همينه كه من از اول كه اين تاپيك رو راه انداختم تاكيد مي‌كردم كازينو لينكها رو انجام بديد. چون كار در اونها خيلي راحته.

عجب پس من تا الآن سرکاربودم یه ساعت میگشتم جواباشونو پیدا میکردمو میدادم.:wacko:بعد به قول دوستان اینجوری بن نمیشیم؟

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
عجب پس من تا الآن سرکاربودم یه ساعت میگشتم جواباشونو پیدا میکردمو میدادم.:wacko:بعد به قول دوستان اینجوری بن نمیشیم؟

نه دوست عزيز من خودم هميشه همينجوريي كازينو ها رو ميزنم. اگه قرار بود بن بشي كه حق انتخاب بهت نميداد

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
اگه مرتب این کارو انجام بدی درحالی که نتیجه توی صفحه ی اول گوگل یاشه دسترسیتونو به تسک ها محدود می کنند ، چون رد صلاحیت میشید.:D

والا ما كه داريم انجام ميديم و محدودم نشديم
قبلا يه بار بن شدم اونم بخاطر سوتي برادرم كه حسابشو رو سيستم من باز كرد و تا اون وقت 250 دلار فقط از ميني جاب گرفته بودم
اگه قرار باشه همه اونا رو جواب بدم كه كلي از وقتم تلف ميشه!!!

neobu3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
الان کازیون لینک ها برای چه کشورهای میاد وچه ساعتی راستی یکی از کابران نوباکس ماهانه 800 دلار ازطریق مینی جاب درامد داره که مال کشور المان هست کسی با ای بی کشور المان استفاده کرده

mahyar0181

Registered User
لایک‌ها
330
تسک های کازینو ساعت 3:30 صبح یا 4:00 صبح میاد
من از آی پی آلمان استفاده کردم به جز مینی جاب کازینو چیز بیشتری پیدا نکردم
این آلمانیه که شما میگین کلا 800 دلار از مینی جاب ها درآمد داشته نه ماهیانه

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
الان کازیون لینک ها برای چه کشورهای میاد وچه ساعتی راستی یکی از کابران نوباکس ماهانه 800 دلار ازطریق مینی جاب درامد داره که مال کشور المان هست کسی با ای بی کشور المان استفاده کرده

كازينوهاي آلمان كه من قبلا انجام داده بودم 2 تا 8 سنت و يك 15 سنت بود. حالا اگه تغيير كرده باشه نمي‌دونم

masihpnu

Registered User
لایک‌ها
322
كازينوهاي آلمان كه من قبلا انجام داده بودم 2 تا 8 سنت و يك 15 سنت بود. حالا اگه تغيير كرده باشه نمي‌دونم

سلام به یک مشکلی برخوردم ممنون میشم راهنمایی کنید امروز ساعت 8 شب دو تا از زیرمجموعه هام اجاره شون تمام میشد و چون نمیخواستم تمدید کنم میخواستم اونا را عوص کنم ولی ساعت 9 امدم تعییرشون بدم دیدم دوتا هم نیستن و مبلعی هم از حسابم کسر شده

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
سلام به یک مشکلی برخوردم ممنون میشم راهنمایی کنید امروز ساعت 8 شب دو تا از زیرمجموعه هام اجاره شون تمام میشد و چون نمیخواستم تمدید کنم میخواستم اونا را عوص کنم ولی ساعت 9 امدم تعییرشون بدم دیدم دوتا هم نیستن و مبلعی هم از حسابم کسر شده

يه حدث ميشه زد. شما وارد نئوباكس بشيد و به قسمت Statistics بريد. و اونجا نمودار Automatic Recycling رو نگاه كنيد. نئوباكس معمولا اگه يه مدت زيرمجموعه ها كليك نكنن(كه زمانش اگه اشتباه نكنم 15 روزه) و شما هم كاري نكنيد بطور اتوماتيك اونهارو تغيير ميدن. من حدث ميزنم اين اتفاق براي زيرمجموعه ها افتاده و تغيير كردن ولي باز به موقع نرسيدين و زمانشونم تموم شده و حذف شدن.
الان تنها چيزي كه به ذهنم ميرسه اينه ولي تا حالا براي من پيش نيومده.

masihpnu

Registered User
لایک‌ها
322
يه حدث ميشه زد. شما وارد نئوباكس بشيد و به قسمت Statistics بريد. و اونجا نمودار Automatic Recycling رو نگاه كنيد. نئوباكس معمولا اگه يه مدت زيرمجموعه ها كليك نكنن(كه زمانش اگه اشتباه نكنم 15 روزه) و شما هم كاري نكنيد بطور اتوماتيك اونهارو تغيير ميدن. من حدث ميزنم اين اتفاق براي زيرمجموعه ها افتاده و تغيير كردن ولي باز به موقع نرسيدين و زمانشونم تموم شده و حذف شدن.
الان تنها چيزي كه به ذهنم ميرسه اينه ولي تا حالا براي من پيش نيومده.

نه نمودار کلا صفر هست یک سوال اینکه من دقیقا 5 روز دیگه اجازه 30 زیر مجموعه هام تموم میشه چطوری قبل ار اینکه حدف بشن اونا را عوص کنم

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
نه نمودار کلا صفر هست یک سوال اینکه من دقیقا 5 روز دیگه اجازه 30 زیر مجموعه هام تموم میشه چطوری قبل ار اینکه حدف بشن اونا را عوص کنم

وقتي وارد ليست زيرمجموعه ها شديد اول باكسي كه آخر هر زيرمجموعه هست تيك كنيد (همه زيرمجموعه‌هايي رو كه قصد تمديدشون رو داريد)
بعد پايين صفحه (زير ليست زيرمجموعه ها) يك منوي بازشو ظاهر ميشه كه بالاش نوشته"What do you want to do with the selected referrals?" يعني ميخوايد با اين زيرمجموعه هايي كه انتخاب كرديد چكار كنيد؟
تمديد به مدت 30 روز رو انتخاب كنيد و روي click here to confirm كليك كنيد.
به همين سادگي
ضمنا همين حالا هم كه چند روز مونده به مهلت انقضاي زيرمجموعه ها مي‌تونيد تمديد كنيد كه در اين حالت مثلا اگه 5 روز مهلت داشته باشن ميشن 35 روزه

masihpnu

Registered User
لایک‌ها
322
ممنون
اره منم چند زیرمجموعه را 60 روز تمدید کردم ولی منطورم این بود که مثلا امروز 20 زیرمجموعه مهلت اجارشون تموم میشه که 10 تاشون را که تمدید میکنم اون 10 تای دیگه را میتونم به مدت 30 روز یا بیشتر تعویص کنم(تمدید نه)یا نمیشه اگر میشه چطوری چون دیشب زیر مجموعه را تمدید نکردم حدف شدن از لیست زیر مجموعه هام وتازه از حسابم هم کسر شد

asadira

Registered User
لایک‌ها
707
سلام
شما از کجا وی*ان چند سروره گرفتید؟؟؟همون HMA؟؟؟

Last edited:

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
ممنون
اره منم چند زیرمجموعه را 60 روز تمدید کردم ولی منطورم این بود که مثلا امروز 20 زیرمجموعه مهلت اجارشون تموم میشه که 10 تاشون را که تمدید میکنم اون 10 تای دیگه را میتونم به مدت 30 روز یا بیشتر تعویص کنم(تمدید نه)یا نمیشه اگر میشه چطوری چون دیشب زیر مجموعه را تمدید نکردم حدف شدن از لیست زیر مجموعه هام وتازه از حسابم هم کسر شد

نه عزيزم در تعويض شما يك زيرمجموعه كه مثلا 5 روز مهلت داره رو با يه زيرمجموعه 5 روزه ديگه معاوضه مي‌كنيد و زمان كاركردش بيشتر نميشه.

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
سلام
شما از کجا وی *.* چند سروره گرفتید؟؟؟همون HMA؟؟؟

لطفا اون كلمه وي.*.* رو ويرايش كنيد و عوضش كنيد. استفاده از اين كلمات در سايت ممنوعه.
من چون هنوز با مخابرات محل مشكل دارم نميتونم از اون مدل كه خودم اينجا پيشنهاد داده بودم استفاده كنم. الان از مدلاي ايراني استفاده مي‌كنم كه البته 2 يا 3 سرور دارن

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
اکانتم با 30 دلاره توش تو نءوباکس ساسپند شد.

یک اکانت دیگم ساختم اونم به 5 دلار رسوندم اونم ساسپند شد.

کسی میدونه قضیه چیه ؟

اون اکانت اولیم تقریبا یک سال بود باهاش کار میکردم و مشکلی نداشتم :|

mahyar0181

Registered User
لایک‌ها
330

کسی میدونه قضیه چیه ؟

تو خود neobux بن شدی یا تو crowdflower ؟

masihpnu

Registered User
لایک‌ها
322

احتمالا مشکل ipداشتی ( اکانت اولت)واکانت دومت به دلیل اینکه قبلا یک اکانت داشتی واونم بن شده من خیلی وقتا شده تو قسمت هیزتوری دیدم که ورود منو کشور اسلواکی زده

setareyesoheil

Registered User
لایک‌ها
33

کسی میدونه قضیه چیه ؟

خب یه تیکت بزن و ازشون علت مسدود شدن اکانت اولتو بپرس و بعد هم اینجا خبرشو بده تا بقیه هم بدونند مشکل چیه که حواسشون باشه

توی نئوباکس وقتی حسابت مسدود شد نباید سریع یه اکانت دیگه بسازی چون سریع اونم مسدود میکنه نئوباکس با بقیه فرق میکنه و خیلی زرنگه نمیشه به راحتی دورش زد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا