• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی روش جدید کار در نئوباكس با درآمد ماهیانه بین 60 تا 120 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

masihpnu

Registered User
لایک‌ها
322
خب یه تیکت بزن و ازشون علت مسدود شدن اکانت اولتو بپرس و بعد هم اینجا خبرشو بده تا بقیه هم بدونند مشکل چیه که حواسشون باشه

توی نئوباکس وقتی حسابت مسدود شد نباید سریع یه اکانت دیگه بسازی چون سریع اونم مسدود میکنه نئوباکس با بقیه فرق میکنه و خیلی زرنگه نمیشه به راحتی دورش زد.

دیگه با این حساب داریم کمکم نا امید میشم اینقدر داریم زحمت میکشیم میترسم فردا حساب ماهم بسته بشه

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
دیگه با این حساب داریم کمکم نا امید میشم اینقدر داریم زحمت میکشیم میترسم فردا حساب ماهم بسته بشه

به جاي اينكه سريع نااميد بشيد سعي كنيد اشتباه نكنيد. البته به هر حال اشتباه پيش مياد و همينور كه قبلا هم گفتم خودم هم به خاطر اشتباه برادرم حسابم بسته شد و نزديك دو ماه كار نميكردم ولي با همون حسابم كه بسته شد 250 دلار گرفته بودم و به حسابم انتقال داده بودم،‌يعني باز ضرر نكردم.
همين الانم كه هنوز از اين حساب برداشت نكردم و فقط دارم زيرمجموعه مي‌گيرم اگه حساب بسته بشه باز يه ماه ديگه از اول شروع مي‌كنم چون هر سايتي رو كه فكرشو كنيد تست كردم و اين سايت در اين زمينه بهترين هست.
موفق باشيد

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
گزارش كار خودم توي نئوباكس:
طبق برنامه اي كه داشتم تا 11 جولاي پيش رفتم و زيرمجموعه ها به 160 رسيد ولي الان چندوقته كه ميني‌جاب نمي‌تونم بزنم. البته روزايي كه ميرسم (مثل امروز) تا جايي كه بتونم ميزنم ولي در حد 16 سنت يا حداكثر 24 سنت. براي 26 جولاي حساب كرده بودم كه با درآمد ميني‌جابها و زيرمجموعه ها هم 80 زيرمجموعه اول رو تمديد كنم و هم 60 تا بخرم كه با اين وضعيت به خريد 60 تا نميرسم ولي تا روز ديگه پولم براي تمديد اون 80 تا تكميل ميشه. باقيش بستگي داره به ميني‌جابهام توي اين 8 روز
شما هم سعي كنيد همراه با من پيش بريد.
موفق باشيد

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
اکانتم با 30 دلاره توش تو نءوباکس ساسپند شد.

یک اکانت دیگم ساختم اونم به 5 دلار رسوندم اونم ساسپند شد.

کسی میدونه قضیه چیه ؟

اون اکانت اولیم تقریبا یک سال بود باهاش کار میکردم و مشکلی نداشتم :|

معين جان متاسفم
اگه crowFlower بهتون ميني‌جاب نميده براي اينه كه با چند آي پي ميني‌جاب انجام داديد ولي اگه خود نئوباكس حسابتون رو مسدود كرده فقط براي اينه كه با آي پي هاي مختلفي وارد حسابتون شديد. معمولا يكي دو بار رو زياد گير نميده ولي اگه تكرار بشه مسدود ميكنه و قابل برگشت نيست.
پيشنهاد مي‌كنم حداقل بين 2 تا 3 هفته حسابي باز نكنيد و بعد مجدادا شروع كنيد و مواظب آي پي باشيد

cyru3

Registered User
لایک‌ها
40
معين جان متاسفم
اگه crowFlower بهتون ميني‌جاب نميده براي اينه كه با چند آي پي ميني‌جاب انجام داديد ولي اگه خود نئوباكس حسابتون رو مسدود كرده فقط براي اينه كه با آي پي هاي مختلفي وارد حسابتون شديد. معمولا يكي دو بار رو زياد گير نميده ولي اگه تكرار بشه مسدود ميكنه و قابل برگشت نيست.
پيشنهاد مي‌كنم حداقل بين 2 تا 3 هفته حسابي باز نكنيد و بعد مجدادا شروع كنيد و مواظب آي پي باشيد
یعنی اگه crowFlower بنت کنه قابل برگشت هست چون من نئو باکس مینی جاب را میاره کلیک مکینم میگه بن شدی توی crowFlower

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
یعنی اگه crowFlower بنت کنه قابل برگشت هست چون من نئو باکس مینی جاب را میاره کلیک مکینم میگه بن شدی توی crowFlower

شما با اين حسابتون نمي‌تونيد ديگه ميني‌جاب باز كنيد ولي از نظر نئوباكس شما هنوز متقلب نيستين و مي‌تونيد در سايت فعاليت كنيد.
crowFlower كاملا مستقل از نئوباكس كار مي‌كنه.

neobu3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
شما با اين حسابتون نمي‌تونيد ديگه ميني‌جاب باز كنيد ولي از نظر نئوباكس شما هنوز متقلب نيستين و مي‌تونيد در سايت فعاليت كنيد.
crowFlower كاملا مستقل از نئوباكس كار مي‌كنه.

الان من هر رور با دوکشور امریکا وهلندمیزنم احتمال بسته شدنش هست دقیقاالان شما با چند کشور میزنید

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
معين جان متاسفم

خیلی ممنون داداش . آره فک کنم دلیلشم هم همین لاگین شدن با یک آی پی دیگه بود ( آخه یادم نبود چیز پی ان کانکته )

neobu3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
گزارش كار خودم توي نئوباكس:
طبق برنامه اي كه داشتم تا 11 جولاي پيش رفتم و زيرمجموعه ها به 160 رسيد ولي الان چندوقته كه ميني‌جاب نمي‌تونم بزنم. البته روزايي كه ميرسم (مثل امروز) تا جايي كه بتونم ميزنم ولي در حد 16 سنت يا حداكثر 24 سنت. براي 26 جولاي حساب كرده بودم كه با درآمد ميني‌جابها و زيرمجموعه ها هم 80 زيرمجموعه اول رو تمديد كنم و هم 60 تا بخرم كه با اين وضعيت به خريد 60 تا نميرسم ولي تا روز ديگه پولم براي تمديد اون 80 تا تكميل ميشه. باقيش بستگي داره به ميني‌جابهام توي اين 8 روز
شما هم سعي كنيد همراه با من پيش بريد.
موفق باشيد

گزارش کار منم تو نوباکس
زیرمجموعه206
میانگین کلیک زیرمجموعه 1.6
حدود 3روز دیگه زیرمجموعه هام میرسه 300تا ولی میخوام روی 250ثابت نگه دارم ودلار جمع کنم برای ارتقا ولی چون شنیدم برای اعصای طلایی میانگین کلیک زیرمجموعه ها بشدت کاهش پیدا میکنه فعلا خودم موندم چیکار کنم
کلیک های خودم حدود2500
میانگین کلیکهای که توی نمودار ثبت میشه 7تا کلیک
کل کلیکهای روزانه من100 عدد حتی بیشتر هم میشه
کل کلیک های adprizeحدود8000تا که کلا سه بار برنده 10عددنوپوینت شدم

mahyar0181

Registered User
لایک‌ها
330
الان من هر رور با دوکشور امریکا وهلندمیزنم احتمال بسته شدنش هست دقیقاالان شما با چند کشور میزنید
من 2 ماهه که با 9-10 تا آی پی مینی جاب میزنم تا به حال مشکلی نداشتم
برای لاگین تو crowFlower از یه آی پی استفاده کن

neobu3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11

میشه یک سایتی معرفی کنید که برای خرید قندشکن که حداقل 5 سرور داشته باشه

mahyar0181

Registered User
لایک‌ها
330
میشه یک سایتی معرفی کنید که برای خرید قندشکن که حداقل 5 سرور داشته باشه
واسه خود من 3 تا سرور بیشتر نداره بقیه رو از Https های رایگان که تو اینترنت هست استفاده می کنم

SiNA H

Registered User
لایک‌ها
129
چهار تا سوال در مورد نءوباکس : 1. با چند ای پی میشه تسک زد فعلا یا نه ؟ 2. لطفا زمان تسک های با ارزش رو واسه ایپی های مختلف بگید (آمریکا هلند انگلیس ) چون من هر سه ی این ای پی ها رو دارم 3.کسی چیزشکن با ای پی بالا داره معرفی کنه لطفا4. واسه انجام تسک عای نءو باکس نیاز به اکانت crowd هست یا نه ؟!

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
گزارش کار منم تو نوباکس
زیرمجموعه206
میانگین کلیک زیرمجموعه 1.6
حدود 3روز دیگه زیرمجموعه هام میرسه 300تا ولی میخوام روی 250ثابت نگه دارم ودلار جمع کنم برای ارتقا ولی چون شنیدم برای اعصای طلایی میانگین کلیک زیرمجموعه ها بشدت کاهش پیدا میکنه فعلا خودم موندم چیکار کنم
کلیک های خودم حدود2500
میانگین کلیکهای که توی نمودار ثبت میشه 7تا کلیک
کل کلیکهای روزانه من100 عدد حتی بیشتر هم میشه
کل کلیک های adprizeحدود8000تا که کلا سه بار برنده 10عددنوپوینت شدم

ممنون از گزارش كاري كه دادي
فقط يه سوال؟؟ هر بارر چند نئوپويت جايزه ميده؟ چون من تا حالا نتونستم برنده بشم مي‌پرسم

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267

ممنون مهيار جان. ولي كار يه بار اتفاق ميفته ديگه! منم نميخوام هي مجبور شم حساب عوض كنم. ولي براي دوستان بنويسيد با آي پي چه كشورهايي مياين و چه ساعتي و چقدر از هر كشور مي‌گيريد.
ممنون

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
چهار تا سوال در مورد نءوباکس : 1. با چند ای پی میشه تسک زد فعلا یا نه ؟ 2. لطفا زمان تسک های با ارزش رو واسه ایپی های مختلف بگید (آمریکا هلند انگلیس ) چون من هر سه ی این ای پی ها رو دارم 3.کسی چیزشکن با ای پی بالا داره معرفی کنه لطفا4. واسه انجام تسک عای نءو باکس نیاز به اکانت crowd هست یا نه ؟!

سينا جان جوابتو به همون ترتيب كه نوشتي ميدم
1. من نظرم اينه كه فقط از يه آي پي استفاده كنيد چون جدود 3 ماه پيش CrowdFlower اونايي كه از چند آي پي استفاده مي‌كردن همه رو بن كرد.
2. بهترين زمان براي زدن ميني جاب هاي هر سه كشوري كه گفتيد حدود 4:30 تا 6:5 هست
3. https://trustvpn.info/index.php
4. بله بايد يك حساب در CrowFlower ‌ايجاد كنيد. چون روي ميني جابها كه كليك كنيد ارور مياد و اون بالا سمت چپ گزينه login‌ يا register‌ هست كه بايد از همون لينك استفاده كنيد و عضو بشيد و يه ايميل براي اكتيو كردن جساب براتون مي فرسته كه بايد روي لينكش كليك كنيد. اونوقت وقتي توي همون مرورگر اينترنت كه crowdFlower رو لاگين كردين وارد نئوباكس بشيد و يه لينك ميني جاب رو كليك كنيد جساب نئوباكستون توي profile‌سايت crodFlower‌ ثبت ميشه

SiNA H

Registered User
لایک‌ها
129
سينا جان جوابتو به همون ترتيب كه نوشتي ميدم
1. من نظرم اينه كه فقط از يه آي پي استفاده كنيد چون جدود 3 ماه پيش CrowdFlower اونايي كه از چند آي پي استفاده مي‌كردن همه رو بن كرد.
2. بهترين زمان براي زدن ميني جاب هاي هر سه كشوري كه گفتيد حدود 4:30 تا 6:5 هست
3. https://trustvpn.info/index.php
4. بله بايد يك حساب در CrowFlower ‌ايجاد كنيد. چون روي ميني جابها كه كليك كنيد ارور مياد و اون بالا سمت چپ گزينه login‌ يا register‌ هست كه بايد از همون لينك استفاده كنيد و عضو بشيد و يه ايميل براي اكتيو كردن جساب براتون مي فرسته كه بايد روي لينكش كليك كنيد. اونوقت وقتي توي همون مرورگر اينترنت كه crowdFlower رو لاگين كردين وارد نئوباكس بشيد و يه لينك ميني جاب رو كليك كنيد جساب نئوباكستون توي profile‌سايت crodFlower‌ ثبت ميشه

خیلی ممنون آقا محمود یه چند تا سواب دیگه 1. منطورتون 4.30 صبحه ؟! 2. اینکه مثلا من می خوام با ای پی آمریکا تسک ها رو بزنم اول با ایپی ایران وارد اکانت خود تو نءو میشم بدش چیز پ ان رو باز می کنم رو گزینه ی مینی جاب کلیک می کنم بدش بعد اینکه مینی جاب ها تموم شد چیز پی ان رو می بندم و به کار های دیگه ام میرسم این روش درسته ؟!
راستی این تایپک مرجع خیلی خوبی برای افرادی که میخوان تو نءوباکس فعالیت کنن شده خیلی ممنون

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
خیلی ممنون آقا محمود یه چند تا سواب دیگه 1. منطورتون 4.30 صبحه ؟! 2. اینکه مثلا من می خوام با ای پی آمریکا تسک ها رو بزنم اول با ایپی ایران وارد اکانت خود تو نءو میشم بدش چیز پ ان رو باز می کنم رو گزینه ی مینی جاب کلیک می کنم بدش بعد اینکه مینی جاب ها تموم شد چیز پی ان رو می بندم و به کار های دیگه ام میرسم این روش درسته ؟!
راستی این تایپک مرجع خیلی خوبی برای افرادی که میخوان تو نءوباکس فعالیت کنن شده خیلی ممنون

آره سينا جان چون crodFlower به ساعت گرينويچ كار مي‌كنه و از حدود 3:30 كم كم لينكا رو ميزاره و اوجش همون حدود 4:30 تا 6:30 صبح هست
در مورد فلفل شكن اين قسمت خيلي حساسه چون يه اشتباه كوچيك باعث بن شدن ميشه. اول بدون فلفل شكن وارد نئوباكس ميشي و به قسمت ميني‌جاب ميري. بعد در حالي كه صفحه ميني‌جاب باز هست فلفل شكن رو روشن مي‌كني و تا وقتي فلفل شكن روشنه سعي كن به هيچ قسمت ديگه اي در سايت نري.
خواهش مي‌كنم دوست عزيز

SiNA H

Registered User
لایک‌ها
129
آقا محمود دستت طلا راستی تراست چیز پی ان تو سایت ایرونی نمایندگی داره ؟!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا